Änglagården i Ösarp har mange ulike dyr, som minigriser, geiter og høns. Gården er en populær plass for barnefamilier som bestiller besøk.

Men på lørdag fikk gårdseier Jessica Wendel besøk av en utrivelig innvandrerfamilie, som bestod av mor, far og sønn.

Gutten hadde en pinne i hånden og begynte plutselig å slå geitebukken Lucas i hodet med pinnen. Deretter slo han til minigrisen Jörgen og hanen Elvis. Men det sluttet ikke der. Da Jessica fortalte gutten å slutte, så sparket pappen i familien hanen rett inn i veggen, samtidig som han lo.

– Mammaen begynte å skrike til meg. Jeg forsto ikke hva hun sa for hun skrek ikke på svensk. Deretter spyttet hun meg i ansiktet, sier Jessica Wendel til Expressen.

REDDET KVINNEN: Gårdshunden Chicco hjalp matmor å fjerne den ubehagelige familien. (Foto: Facebook).

Jessica hentet deretter sin hund for å få innvandrerfamilien vekk fra gården.

Hun oppdaget senere at en av hennes kyllinger hadde dødd av bråket.

Jessica har politianmeldt hendelsen og sier at hun kjenner et veldig stort ubehag. Nå vil hun sette opp overvåkingskameraer på gårder.

Etter hendelsen har Jessica Wendel snakket med flere aviser, men bare Expressen har tatt med hennes sitat om at mammaen i familien ikke snakket svensk.

– Nå får alle lese og hate meg for min uttalelse i Expressen om at kvinnen ikke snakket svensk. Men det er jo sannheten! Ber om unnskyldning om jeg tråkker noen på tærne! Jeg har sagt samme sak til alle avisene som har ringt meg.. Men bare Expressen valgte å skrive det jeg sa.. Ingen dumme kommentarer nå bare.. Uansett om man er svensk eller ikke så gjør man ikke slik!, skriver hun på sin Facebook-side.

SLÅTT I HODET: Gutten i familien skal ha slått en av grisene på gården i hodet med en pinne. (Foto: Facebook).

Men i et senere Facebook-innlegg sier Jessica Wendel at hun kjenner seg enda mer utrygg og hatet. Hun presiserer at hun ikke er rasist.

– Om man ikke er hatet før så er jeg det nå. Kanskje begynner det å bli på tide å se seg for når man går rundt på gården! Jeg er ikke redd! Men jeg har tenkt litt på å være våken og forsiktig! Åpningstider har blitt innført på grunn av alt som har skjedd. Noe jeg i bunn og grunn mener er bra for oss alle! JEG ER IKKE RASIST!, skriver hun i et nytt Facebook-innlegg i dag og fortsetter:

– Jeg sa det bare som det var! Hadde jeg sagt noe annet hadde jeg jo løyet og fått kjeft for det! Det finnes svensker som oppfører seg akkurat slik. Men i dette tilfellet var det ingen svensker!

Relatert: