Bill Gates: «Europa vil bli overveldet hvis ikke migrantstrømmen stoppes»

EUROPA/MASSEINNVANDRING

Data-milliardæren og entrepenøren Bill Gates har advart at Afrikas befolkningseksplosjon vil overvelde Europa hvis ikke kontinentet gjør det vanskeligere å komme seg hit.

Den amerikanske milliardærens kommentar kommer i det verdensledere kommer sammen for en rekke internasjonale møter.

Den stadig økende flommen av afrikanske migranter som ankommer sørlige Europa, og da i særdeleshet Italia, bekymrer Gates.

Italia har allerede bedt andre EU-land om å hjelpe til med de tusenvis av ukentlige migrantene som kommer i land langs kystlinjen til landet.

Les mer: Dalai Lama kritiserer Angela Merkel: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

IMOT MUSLIMSK MASSEINNVANDRING TIL EUROPA: I det som må beskrives som en oppsiktsvekkende utttalelse, så har den åndelige lederen Dalai Lama uttalt at Europa kun må gi flyktningene midlertidig opphold og at de må reise hjem når krigen er over. – Tyskland kan ikke bli en arabisk stat, uttalte eksil-tibetaneren til en tysk avis .

I et intervju med den tyske avisen Welt am Sonntag, sier Gates at den massive befolkningsøkningen i Afrika vil resultere i et «enormt migrasjonspress» mot Europa hvis ikke landene øker sine økonomiske bidrag til den tredje verden.

Gates priser Tyskland for å ha kommet opp i  0.7 prosent av GDP i u-landshjelp og kaller det «fenomenalt». Han mener at de andre EU-nasjonene må følge i Tysklands fotspor.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Men Gates snakket også om dilemmaet med «Tysklands holdning til flyktninger», og pekte på kansler Angela Merkels beslutning om å åpne Europas grenser for ulovlige innvandrere som kommer fra den tredje verden.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

– På en side så vil du demonstrere sjenerøsitet og ta inn flyktninger, men jo mer sjenerøs du er, jo mer vil verden rundt deg få vite om dette – som igjen motiverer mennesker til å forlate Afrika, sa Gates til søndagsavisen.

– Tyskland kan ikke ta inn enorme, massive mengder med mennesker som ønsker å komme seg til Europa.

Les også: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

Som følge av dette så påpekte Gates at «Europa må gjøre det vanskeligere for afrikanere å komme seg til kontinentet gjennom de nåværende transittrutene».

Italia krever nå at andre EU-land åpner sine kaier for migrant-fergene fra Libya, da landet sliter med å ta imot de enorme mengdene med migranter, som så langt teller over 80.000 bare i år.

Den globalistiske sentrum-venstre regjeringen i Italia ønsker nå å spre disse migrantene til andre EU-land gjennom et relokaliseringsprogram – som for tiden kun gjelder mennesker fra Eritrea og Syria – men som nå også skal gjelde for Nigeria og andre afrikanske nasjoner.

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

FNs høykomissær for flyktninger, Filippo Grandi, uttalte sist lørdag at det som nå skjer i Italia er en «tragedie».

– Uten en rask og kollektiv handling, så forventer vi flere tragedier på sjøen, sa Grandi og påpekte at 2.000 migranter har mistet livet på sjøen på vei fra Libya til Italia i år.

Den italienske diplomaten repeterte sin bønn for et relokaliseringsprogram for de nye migrantene og asylsøkerne og at «ytterligere lovlige veier til Europa» måtte iverksettes.

Les også: Syriske flyktninger reiser på ferie til Syria

Les også: Syriske kvinner fordømmer menn som reiser til Europa