Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Norske medier har utvist en sjokkerende liten vilje til å omtale de svært omfattende «grooming»-skandalene som har rystet hele Storbritannia de siste tiårene. Dusinvis av rettssaker i byer som London, Birmingham, Sheffield, Manchester og Rotherham, har sjokkert lokalbefolkningen og vist en verden hvor tusenvis av muslimske menn har misbrukt britiske jenter helt ned i 11-års alderen.

Overgrepene har vært så grove og misbruket så omfattende at media og politiet i Storbritannia har hatt problemer med å rapportere om dem, siden så og si alle de pedofile voldtektsmennene har vært muslimer og et overveldende flertall av jentene har vært hvite. Dette har vært svært vanskelig å håndtere for myndighetene i et land som er ledende innen masseinnvandringsindustrien og hvor politisk korrekthet i alle ledd av samfunnet er så omfattende at selv den minste mistanke om rasisme eller forskjellsbehandling på bakgrunn av rase eller religion medfører tap av jobb, uthenging i media eller i verste fall fengselsstraff.

Et av ofrene, Laura Wilson

SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET OG KASTET I ELVEN: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv
SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET OG KASTET I ELVEN: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv etter at hun avslørte de muslimske voldtektsmennene som hadde ødelagt livet hennes.

17-årige Laura Wilson skal ha avslørt for familiene til to av de muslimske mennene som misbrukte henne, Ishaq Hussain, 22, og Ashtiaq Asghar, 18, at de var i et seksuelt forhold med henne. Da skal de ha bestemt seg for å «drepe den vantro hora» og «sende henne til helvete». Det gjorde de med 41 knivstikk og kastet den 17-årige småbarnsmoren i elven i byen Rotherham.

Sosialarbeidere i byen skal ha holdt det skjult i seks år at småbarnsmoren var utnyttet i et lokalt narkotika og sex-miljø drevet av muslimske menn. Første gang hun ble utsatt for seksuelle overgrep var hun bare 11 år gammel. Informasjonen skal ha blitt forsøkt skjult under drapssaken, men et dokument som bekreftet overgrepene mot den unge jenta kom for dagen som viste til opptil 15 ulike saker hos myndighetene med advarsler om hennes situasjon. Bakgrunnen for at man ville holde informasjonen skjult var at saksbehandlerne var livredde for å bli oppfattet som rasister.

Ashtiaq-Ashgar-Laura-Wilson
«VANTRO HORE»: 17-årige Laura Wilson og hennes drapsmann Ashtiaq Ashgar. «Drep den vantro hora» fant politiet som tekstmelding på drapsmannens mobiltelefon etter drapet.

SVÆRT OMFATTENDE

OVERALT: Muslimske grooming-gjenger finnes over hele Storbritannia.
OVERALT: Muslimske grooming-gjenger finnes over hele Storbritannia.

Listen over grooming-skandaler og avsløringer har eksplodert i Storbritannia de siste årene. Dusinvis av rettssaker mot store grupper menn fra Midtøsten og islamske land i Asia har dukket opp i svært mange byer over hele øyriket.

Mange av disse jentene kommer fra brukne hjem og er involverte med sosialtjenstene der de bor. De blir ofte lokket med gaver og lovnader om et bedre liv fra de muslimske mennene som ser på dem som lovlig bytte, da de ikke er muslimske og ifølge deres kultur da kan utnyttes på hvilken som helst måte. De unge jentene blir dopet ned eller gitt alkohol, før de blir massevoldtatt i ulike hus eid av de muslimske miljøene. Her blir de ofte truet med vold og drap slik at de ikke skal fortelle noen om hva de blir utsatt for.

10 000 skolejenter

Det er snakk om at det kan dreie seg om så mange som 10 000 jenter i skolealder som har blitt utsatt for disse grooming-gjengene.

En av grunnene til at disse sakene har blitt holdt utenfor søkelyset i så mange år har vært at politiet og myndighetene har vært livredde for at avsløringene av de hovedsaklig muslimske gjengene og de hovedsaklig hvite unge jentene skulle bli oppfattet som «rasistisk» og dermed lage riper i lakken på det mulitikulturelle drømmesamfunnet som Storbritannia ønsker å fremstå som.

91% av de involverte i grooming-saker er muslimer

I videoen under her så kommer det frem at 91% av de som blir dømt for «grooming» er muslimske menn. De utgjør 4% av befolkningen i Storbritannia og det betyr at det er 200 ganger mer sannsynlig at en muslimsk mann står bak et slikt overgrep enn en ikke-muslim.

I denne videoen fra BBC News, så snakkes om hvordan man rett og slett ignorerte temaet, ettersom man var redde for å bli sett på som rasister, hvis man i det hele tatt tok opp temaet offentlig.

Under følger en liten andel av de muslimske mennene som har blitt siktet og dømt for å være involverte i såkalte «grooming»-miljøer hvor man har voldtatt og misbrukt britiske jenter helt ned i 11-års alderen. Hvorfor Dagbladet og VG  ikke omtaler dette aspektet av saken eller legger ut disse bildene kan man bare spekulere i.

Her er de involverte fra en grooming skandale i byen Oxford:

Akhtar Dogar, Anjum Dogar, Kamar Jamil, Assad Hussain. Bottom Mohammed DE ARRESTERTE I OXFORD: Karrar, Bassam Karrar and Zeeshan Ahmed
DE ARRESTERTE I OXFORD: Akhtar Dogar, Anjum Dogar, Kamar Jamil, Assad Hussain. Mohammed, Karrar, Bassam Karrar and Zeeshan Ahmed

Her er de arresterte i Rochdale:

DE ARRESTERTE I ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin, Kabeer Hassan.
DE ARRESTERTE I ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin, Kabeer Hassan.

De arresterte i byen Telford:

Ahdel Ali, 25, Mubarek Ali, 29, Mohammed Ali Sultan, 26, Tanveer Ahmed, 40, Mohammed Younis, 60, and Mohammed Islam Choudhrey, 53.
DE ARRESTERTE I TELFORD: Ahdel Ali, 25, Mubarek Ali, 29, Mohammed Ali Sultan, 26, Tanveer Ahmed, 40, Mohammed Younis, 60, and Mohammed Islam Choudhrey, 53.

Enda en gjeng fra Telford:

Mohammed Ali Sultan, Noshad Hussain, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Chourdrey, Mahroof Khan, Mohammed Younis og Abdul Rouf
Mohammed Ali Sultan, Noshad Hussain, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Chourdrey, Mahroof Khan, Mohammed Younis og Abdul Rouf

OPPDATERT 28.8.2014.

Nå har iallefall VG hatt verdighet nok til å fortelle historien om Laura Wilson. Dagen etter Frieord.no sin omtale av den tragiske saken om den 17 år gamle småbarnsmoren, så følger VG etter og publiserer den på sin nettutgave. Om det var vår fortjeneste eller ikke, så var det iallefall et steg i riktig retning. Gratulerer, Jenny-Linn Lohne og Stian Eisenträger. Nå mangler dere bare publisering av bildet av drapsmannen hennes, Ashtiaq Asghar.

VG kan hvis de virkelig vil. Velkommen etter! (Faksimile fra nettutgave av VG den 28.8.2014).
VG kan hvis de virkelig vil. Velkommen etter! (Faksimile fra nettutgave av VG den 28.8.2014).

– Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

– VG lyver om voldtekt av norsk kvinne i England

– Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Arbeiderpartiet i England skjulte massive overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo