Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Umar Razaq, 24, Razwan Razaq, 30, Zafran Ramzan, 21, Adil Hussain, 20, og Mohsin Khan, 21, ble funnet skyldige i en rekke seksuelle overgrep mot hvite jenter, en på 12 år, to på 13 år og en på 16 år. (Bilde: Daily Mail).
FRIEORD AVSLØRER

(OPPDATERT 28.8.2014) Overgrepsskandalen som har utfoldet seg i Storbritannia de siste årene blir nå omtalt i statsstøttede medier i Norge. Men der de vanligvis bruker bilder og navn på overgripere, så har de i denne saken valgt å ikke gjøre det. Våre lesere vil her kunne få den informasjonen våre riksmedier velger å ikke dele med dere.

Norske medier har utvist en sjokkerende liten vilje til å omtale de svært omfattende «grooming»-skandalene som har rystet hele Storbritannia de siste tiårene. Dusinvis av rettssaker i byer som London, Birmingham, Sheffield, Manchester og Rotherham, har sjokkert lokalbefolkningen og vist en verden hvor tusenvis av muslimske menn har misbrukt britiske jenter helt ned i 11-års alderen.

Overgrepene har vært så grove og misbruket så omfattende at media og politiet i Storbritannia har hatt problemer med å rapportere om dem, siden så og si alle de pedofile voldtektsmennene har vært muslimer og et overveldende flertall av jentene har vært hvite. Dette har vært svært vanskelig å håndtere for myndighetene i et land som er ledende innen masseinnvandringsindustrien og hvor politisk korrekthet i alle ledd av samfunnet er så omfattende at selv den minste mistanke om rasisme eller forskjellsbehandling på bakgrunn av rase eller religion medfører tap av jobb, uthenging i media eller i verste fall fengselsstraff.

Et av ofrene, Laura Wilson

SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET OG KASTET I ELVEN: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv
SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET OG KASTET I ELVEN: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv etter at hun avslørte de muslimske voldtektsmennene som hadde ødelagt livet hennes.

17-årige Laura Wilson skal ha avslørt for familiene til to av de muslimske mennene som misbrukte henne, Ishaq Hussain, 22, og Ashtiaq Asghar, 18, at de var i et seksuelt forhold med henne. Da skal de ha bestemt seg for å «drepe den vantro hora» og «sende henne til helvete». Det gjorde de med 41 knivstikk og kastet den 17-årige småbarnsmoren i elven i byen Rotherham.

Sosialarbeidere i byen skal ha holdt det skjult i seks år at småbarnsmoren var utnyttet i et lokalt narkotika og sex-miljø drevet av muslimske menn. Første gang hun ble utsatt for seksuelle overgrep var hun bare 11 år gammel. Informasjonen skal ha blitt forsøkt skjult under drapssaken, men et dokument som bekreftet overgrepene mot den unge jenta kom for dagen som viste til opptil 15 ulike saker hos myndighetene med advarsler om hennes situasjon. Bakgrunnen for at man ville holde informasjonen skjult var at saksbehandlerne var livredde for å bli oppfattet som rasister.

Ashtiaq-Ashgar-Laura-Wilson
«VANTRO HORE»: 17-årige Laura Wilson og hennes drapsmann Ashtiaq Ashgar. «Drep den vantro hora» fant politiet som tekstmelding på drapsmannens mobiltelefon etter drapet.

SVÆRT OMFATTENDE

OVERALT: Muslimske grooming-gjenger finnes over hele Storbritannia.
OVERALT: Muslimske grooming-gjenger finnes over hele Storbritannia.

Listen over grooming-skandaler og avsløringer har eksplodert i Storbritannia de siste årene. Dusinvis av rettssaker mot store grupper menn fra Midtøsten og islamske land i Asia har dukket opp i svært mange byer over hele øyriket.

Mange av disse jentene kommer fra brukne hjem og er involverte med sosialtjenstene der de bor. De blir ofte lokket med gaver og lovnader om et bedre liv fra de muslimske mennene som ser på dem som lovlig bytte, da de ikke er muslimske og ifølge deres kultur da kan utnyttes på hvilken som helst måte. De unge jentene blir dopet ned eller gitt alkohol, før de blir massevoldtatt i ulike hus eid av de muslimske miljøene. Her blir de ofte truet med vold og drap slik at de ikke skal fortelle noen om hva de blir utsatt for.

10 000 skolejenter

Det er snakk om at det kan dreie seg om så mange som 10 000 jenter i skolealder som har blitt utsatt for disse grooming-gjengene.

En av grunnene til at disse sakene har blitt holdt utenfor søkelyset i så mange år har vært at politiet og myndighetene har vært livredde for at avsløringene av de hovedsaklig muslimske gjengene og de hovedsaklig hvite unge jentene skulle bli oppfattet som «rasistisk» og dermed lage riper i lakken på det mulitikulturelle drømmesamfunnet som Storbritannia ønsker å fremstå som.

91% av de involverte i grooming-saker er muslimer

I videoen under her så kommer det frem at 91% av de som blir dømt for «grooming» er muslimske menn. De utgjør 4% av befolkningen i Storbritannia og det betyr at det er 200 ganger mer sannsynlig at en muslimsk mann står bak et slikt overgrep enn en ikke-muslim.

I denne videoen fra BBC News, så snakkes om hvordan man rett og slett ignorerte temaet, ettersom man var redde for å bli sett på som rasister, hvis man i det hele tatt tok opp temaet offentlig.

Under følger en liten andel av de muslimske mennene som har blitt siktet og dømt for å være involverte i såkalte «grooming»-miljøer hvor man har voldtatt og misbrukt britiske jenter helt ned i 11-års alderen. Hvorfor Dagbladet og VG  ikke omtaler dette aspektet av saken eller legger ut disse bildene kan man bare spekulere i.

Her er de involverte fra en grooming skandale i byen Oxford:

Akhtar Dogar, Anjum Dogar, Kamar Jamil, Assad Hussain. Bottom Mohammed DE ARRESTERTE I OXFORD: Karrar, Bassam Karrar and Zeeshan Ahmed
DE ARRESTERTE I OXFORD: Akhtar Dogar, Anjum Dogar, Kamar Jamil, Assad Hussain. Mohammed, Karrar, Bassam Karrar and Zeeshan Ahmed

Her er de arresterte i Rochdale:

DE ARRESTERTE I ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin, Kabeer Hassan.
DE ARRESTERTE I ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin, Kabeer Hassan.

De arresterte i byen Telford:

Ahdel Ali, 25, Mubarek Ali, 29, Mohammed Ali Sultan, 26, Tanveer Ahmed, 40, Mohammed Younis, 60, and Mohammed Islam Choudhrey, 53.
DE ARRESTERTE I TELFORD: Ahdel Ali, 25, Mubarek Ali, 29, Mohammed Ali Sultan, 26, Tanveer Ahmed, 40, Mohammed Younis, 60, and Mohammed Islam Choudhrey, 53.

Enda en gjeng fra Telford:

Mohammed Ali Sultan, Noshad Hussain, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Chourdrey, Mahroof Khan, Mohammed Younis og Abdul Rouf
Mohammed Ali Sultan, Noshad Hussain, Tanveer Ahmed, Mohammed Islam Chourdrey, Mahroof Khan, Mohammed Younis og Abdul Rouf

OPPDATERT 28.8.2014.

Nå har iallefall VG hatt verdighet nok til å fortelle historien om Laura Wilson. Dagen etter Frieord.no sin omtale av den tragiske saken om den 17 år gamle småbarnsmoren, så følger VG etter og publiserer den på sin nettutgave. Om det var vår fortjeneste eller ikke, så var det iallefall et steg i riktig retning. Gratulerer, Jenny-Linn Lohne og Stian Eisenträger. Nå mangler dere bare publisering av bildet av drapsmannen hennes, Ashtiaq Asghar.

VG kan hvis de virkelig vil. Velkommen etter! (Faksimile fra nettutgave av VG den 28.8.2014).
VG kan hvis de virkelig vil. Velkommen etter! (Faksimile fra nettutgave av VG den 28.8.2014).

– Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

– VG lyver om voldtekt av norsk kvinne i England

– Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Arbeiderpartiet i England skjulte massive overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

 • OnkelBlaa

  En må bare legge skylden på politikerne som har importert disse svina mot folkets vilje.
  Når skal folket reise seg og sette en stopper for galskapen?
  Det er jo akkurat likeledes her i landet, utlendinger er kraftig overrepresenterte i all kriminalitet!

  • Tim Potter

   Media er derimot flinke til å meddele hvor lite vold det er i bydeler med mange «gjester». Sammen med politiet er de flinke til å fortelle oss at det er mindre vold i disse områdene. At det er få anmeldelser er det som for politiet beviser at det er mindre vold. Men når media (spesielt) og tildels politiet skal fortelle oss om voldtekter (vennevoldtekter, primært) bruker de få anmeldelser som det eneste argumentet for at det er store mørketall. For å ta det første: http://www.vg.no/nyheter/meninger/jeg-er-ogsaa-norsk/a/10049650/ Det er ikke mindre vold, og som mangeårig lærer har jeg sett hvordan den truende oppførselen deres har effekt på etnisk norske. «Respekt», som de kaller det, er ikke annet enn fryktindusert gjengmentalitet om at størst er best. Primitivt.

  • Nancy Ma

   enig..

  • Kurt Hanssen

   Why is the people so darn scared of the government, together you are so much stronger than the government, don’t you think it is high time you, and your fellov man start bonding together, and rice up abow all thet stupidity, and naivety that is going on in your gowerment. This is not a time to be politicaly corekt, you think the ISIS GIVES A DAM. COM ON YOU GUYS, HOLD HANDS, AND SCREAM OUT, ENOUGH IS ENOUGH, SAVE OUR COUNTRY BEFORE IT IS TO LATE. !!!

 • lars himler

  Det var en samling yndige charmetroll.

  • Stefandemert

   jag vet inte vad åldersgränsen för sex är i Storbritannien men här skulle dom klassas som pedofiler.

   • Kurt Hanssen

    It is 16, US, 18, and it is happening her as well, but here we got guns, so they are a bit more care full.

 • AymanalLZawahiri

  Ekkel sak.

 • Jenny Hansen

  Vi som har fulgt utviklingen kommer dette ikke som noen overraskelse. Dette er bare toppen av isfjellet, samme stygge saker finner man overalt man har islamsk innvandring. Bare i Norge er det store mørketall når det gjelder overgrep mot norske kvinner begått av ikke-vestlige menn.
  I første omgang må det politiske system bli ansvarliggjort, ved at man stille dem for retten og så må alle disse sendes ut.

 • Thomas Berg

  Ser ut som goe Oslo østkant-gutter allesammen jo!

 • Emilio

  Hvordan vet vi at dem er muslimer og ikke hinduer f.eks? 🙂

  • Jenny Hansen

   hvis du tar deg bryet så kunne du jo selv sjekke div. linker hvor deres identitet og bakgrunn er bekreftet.

  • Thomas Berg

   Les navnene under bildene!

  • JohanKontant

   Mohammed Islam Choudry. Hindu, ja.

  • Stefandemert

   nästan varenda jävel av dom heter ju Mohammed eller Ahmed (annan form av Mohammed) eller Ali. Namnen deras låter som en lista över medverkande i en «The Last Supper» från Koranen.

  • Tim Potter

   Dette er et tillegg til kommentaren din Emilio: Om de er muslim eller hindu vedkommer ikke saken. Det dreier seg om helt andre faktorer, men det har jo visse grupperinger sørget for at er ulovlig å diskutere, selv om det er mye god forskning fra mange forskjellige fagområder som tar opp biologiske forskjeller. Til dere nasjonalister som henger dere opp i om noen er muslim eller ikke kan følgende spørsmål stilles: Hvis dere kunne velge mellom et Norge bestående av utelukkende etniske nordmenn, hvor statsreligionen var Islam, hvor de fleste spiser kebab OG et samfunn bestående av utelukkende ikke-etnisk europeere som alle var hedninger, kristne (tenk deg til resten) og alle spiste lutefisk og geitost. Hva ville dere velge da? Det er et retorisk spørsmål, altså er ikke svaret «ingen av delene» eller det ene eller det andre, men det er et pedagogisk verktøy (derfor overdrivelsene) som kan hjelpe en til å forstå at enkelte folkeslag vil stå for en utvikling som ikke er bedre eller dårligere ettersom de står for en viss religion eller ikke. Sionistkristne tror det sistnevnte, men det er mange gode artikler på nettet som påviser hvordan kristendommen ble kuppet av sionistiske krefter rundt 1950-tallet, med en sped start i slutten av 1800-tallet.

   For de som ikke helt forstår hva dette dreier seg om: Ville du virkelig reagert annerledes om noen eller flertallet av overgriperne var kristne eller hinduer eller satanister? Hvis ja, da er ikke nasjonalismen en gren for deg.

   • Northwest1

    Kristendommen har ikke stått i veien for utvklingen av den siviliserte vestlige verden. Det gjør derimot Islam, som med håndheving av deres syke sharia lov vil skru klokken tilbake 1400 år….!

    Take your pick….

    • C0m3nta2r

     Fakta er at maurerne bidro til å utvikle Europa . Det er fakta , og fra den gang : Arkitektur, medisin , matematikk , hygiene. Dog var den gang … Nå er det retro , med blodsmak i munnen …

  • Tim Potter

   Disqus slettet det forrige (og lange innlegget mitt) så her kommer en forkortelse: Emilio, dette er et tillegg til kommentaren din, og ikke en direkte replikk som sådan. Har det egentlig noe å si om de er muslimer eller hinduer. Det dreier seg om helt andre forhold (som jeg nevnte i det slettede innlegget, og som sikkert er grunnen til at Disqus slettet det) og jeg kan ikke forstå at vi skal være så opptatt av religion. Om disse hadde vært kristne, paganister, odinister, ateister eller noe annet tradisjonelt «hvitt» hadde det ikke gjort noen som helst forskjell for hva disse menneskene har gjennomført. Det dreier seg ikke om religion. Islam holder en stor del av dem samlet i en sterk gruppe.

   Dette innlegget er adskillig dårligere enn det opprinnelige. Takk til sensur fra venstresiden, noe jeg også påpekte i det forrige innlegget mitt. Men fint at man har hukommelse, da 😉

  • Håkon Albert Olaussen

   Avsporing av debatten.

 • Knut Grinde

  En haug med svart skalle søppel. Søppel fjerne mann ….

 • Stefandemert

  och engelsmannen MIchael Booth från tidningen The Guardian har mage att hävda att det är något negativt att islamofobin och nationalismen växer i Skandinavien. Han kan sitta där och få sin dotter våldtagen, jävla avundsjuka bög.

 • Tim Potter

  Til og med NRK klarte å meddele ett av britiske avisers hovedpoenger i denne saken: av frykt for rasisme har man ikke meldt fra (http://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen/nnfa19082714/27-08-2014#t=18m30s) Hvor er dere nå, «anti-rasister», med deres «snille» agenda.

  Hilsen en av deres tidligere tilhengere, som ble omvendt av å se nettopp disse holdningen dere fremmer. Dere utøver fryktmentalitet, sørger for at folk mister jobber, og dere har utallige barn og skjebner på samvittigheten. Problemet er bare at dere ikke har samvittighet, eller muligheten til å tenke dere til konsekvensene av deres handlinger. Listeføre alle de multikulturelle (raseblandede) samfunnene som lever uten massiv vold, fattigdom eller annen faenskap dere ønsker å spre? http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_multiculturalism#Diversity_and_social_trust

  • Alexander Borge

   fuck feminisme, vi bør samle oss alle sammen og finne en «fredelig» løsning.
   noe som involverer en passende reaksjon til dette dritet.

   • Kurt Hanssen

    The best solution, SMITH & WESSON.

 • tobben58

  Artikkelen er opprinnelig et spark til de etablerte media som av politisk korrekthet unnlater å gi informasjon som kan støte muslimer. Kanskje holdes også tilbake informasjon som gir næring til den uvilje og vemmelse for overgriperne som følger en slik sak. Men, når katten er ute av sekken så må også norske media medgi at samtlige overgripere tilhøren en innvandrergruppe. Riksdekkene media innrømmer at saken er av slik karakter at den er egnet til å skape hat og avsky mot en gruppe.
  I vårt naboland Sverige ble saken anonymisert i SVT sin hovedsending 27. aug.
  Ofre ble identifisert, men ikke overgriperne. Hva går det av svenskene?
  Sverige er også midt i en valgkamp. Sverigedemokratarna sin leder Jimmie Åkeson var i utspørring på SVT. Journalistenes antipati var smurt tykt på under utrspørringen. Det lignet et forhør. Men Åkeson kjørte løpet og greide seg utmerket. Det interresante er at media i ettertid kun er opptatt av Åkesons budsjettberegninger. Det snakkes overhodet ikke om den galopperende innvandringen som nå pågår i Sverige. Åkesons kritikk mot innvandringen, omtales overhode ikke.
  Det fordi det begynner å bli pinsamt mange innvandrere i nabolandet.
  Norske politisk korrekte media er ille, men det er værre hos søta bror!

  • Maalfrid

   Artikkelen er opprinnelig et spark til de etablerte media som av
   politisk korrekthet unnlater å gi informasjon som kan støte muslimer.

   Etablerte medier gir et skjønnmalt bilde av multikultur. Nrk har skreddersydde barnetvprogrammer. De fremfører et verdensbilde som ikke stemmer med virkeligheten og de godtroende av oss tror verden er slik. Da legger man til rette for fremmed utnyttelse av nordmenn. Ex, voldtekt.

 • oladunk100

  Møkka blir sikkert frikjent på grunn av at jentene ikke protesterte i overgrepene, (siden de var dopet ned). Islam = søppel

 • Northwest1

  ABB fortjener selvsagt å sitte i fengsel for det han gjorde. Når det er sagt så kan man jo lure på hvor mye av manifestet hans blir til realitet når historiebøkene skal skrives om 50 år….? Man ser jo konturene allerede av et kristent Europa som til slutt er nødt til å reise bust mot muslimske invasjon….

 • Aksiomet

  Tusen takk til Frie Ord for at dere viser bilder av disse muslimene, slik at vi vet hvilke typer vi må beskytte oss selv og våre barn mot. Norsk dinosaurmedia gjør det nemlig ikke.

 • Vahid Noori

  Ingen vits i å legge skyld på religion eller import (innvandre) overgrep finnes sted overalt, selv her i Norge har man Ordfører som har drevet med den salgs, vi har Lomme Mannen og andre som prøver seg på barn i skole veien!!! Man har Katolske Prester som også har blitt beskyldt for det samme… saken er stygg og de skyldige Bør få sin straff som følger dem resten av livet!!

  • Northwest1

   Javel, så man skal altså ignorere den islamske ideologien som går ut på at alle andre er infidels (vantro), og dermed fritt vilt for trakasering, voldtekt, ran og mord?

  • AymanalLZawahiri

   Hvis tusensvis av muslimske barn hadde blitt utsatt for noe lignende av etniske nordmenn. Hadde du skrevet det samme? All erfaring og empiri tilsier at muslimer følger andre regler(meget trolig sharia regler) enn europere når det gjelder voldtekter og overgrep av etniske europerere. Og nå dette, overgrep mot barn. Jeg er krenket og støtt at du sammenligner ordførerens ene overgrep sammenlignet med tusener av skjebner i England. Kuffar er ikke verdt noe i Koranen. Disse hedningene bare utfører hva som er godkjent i Koranen. Å behandler kafir som undermennesker er godtatt da Mohammed selv gjorde det.

  • Arne Johnsen

   90% av voldtekt er begått innvandrere, dere kan ikke se en søt jente uten og slenge med leppa, noen muslimer er bare SVIN.

  • thatcher_love

   Si/skriv hva du vil. Dere klarer ikke å ro dere vekk fra dette. Nå er sannheten ute. Til din informasjon leste jeg om disse overgrepsgjengene, med minst 90% muslimsk bakgrunn, på såkalte «islamofobiske» og «islamhatende» nettsteder, så langt tilbake som i 2010. Multikultur-ideologien forsinket altså at dette kom ut i mainstream-media (store media) med 4 år!!!

 • Northwest1

  Regsistrerer at engelske myndigheter har øket trusselnivået til «alvorlig». Good luck with that. De har jo med vitende og vilje allerede latt seg invadere av muslimer…

 • HenrikHenriksen

  Jeg synes denne forklaringen forteller mye (artikkel fra Document)

  «Den største skandalen er likevel at det har foregått under offentlig
  viten. Grunner nevnt til hvorfor det ikke har blitt varslet før var
  politisk korrekthet og redsel for å kalt for rasister. Disse grunnene er
  selvfølgelig bare toppen på det ideologiske isfjellet som heter
  multikultur.

  Når en slik forferdelig sak har kunnet foregå er det fordi
  kommuneledere, politikere og politi i sin omfavnelse av multikulturell
  ideologi og påfølgende politisk korrekthet, har unngått å kritisere
  overgriperne.

  I den multikulturelle virkeligheten der ”alle kulturer er like”, kan
  ikke kulturen være formgiveren til disse pedofile pakistanske muslimske
  mennene. I den multikulturelle virkeligheten er alle menn, kun menn og
  gjennom deres manndom potensielle overgripere. Logikken til multikultur
  må overse at det kan være kulturelle/religiøse føringer som gjør at
  muslimske individer samler seg i gjenger over hele England for å voldta
  og brutalisere hvite jenter ned i 11 års alderen. Som tvinger barn ved
  trusler, ved å dynke dem med bensin slik at de godtar organisert
  gjengvoldtekt utført av voksne etablerte menn.

  Multikultur fører til at overgrep mot de mest forsvarsløse kan foregå
  uten storstilt forferdelse eller handling over tiår og fortsetter til og
  med i dag. De samme (multikulturelle og ideologiske) føringene gjør at
  BBC når de dekket saken i dag presenterer den følelsesløst samtidig som
  de behendig unngår å fokusere på detaljer om hvem gruppen er, hva som kan ligge som årsak til hva disse muslimske mennene gjør, og hvorfor det kan foregå i så stor skala.

  Norge er som alle vet også omkranset av den totalitære vestlige
  ideologien ved navn multikultur. Dette synliggjøres blant annet i
  Dagbladet, og VG, og som er de eneste nettavisene som pr. i dag har
  giddet å dekke saken. De skriver om saken uten å nevne et kvidder om
  hvilken gruppe som står bak de brutale gjengvoldtektene av 1400 jenter,
  eller hva slags ideologier som ligger til grunn for at slikt kan skje
  med full viten fra ansatte og sjefer i engelske kommuner og stat.

  Et anonymt offer sa til BBC radio: – De sier “we are sorry”, men de er
  ikke “sorry”, de er “sorry” for at de ble avslørt. Spørsmålet en kan
  stille seg er hva slags ideologi multikultur er når den kan
  få myndighetene til å lukke øynene for slike handlinger. Og når
  sannheten endelig kommer på bordet kvier mediene seg for å gå i dybden.»

  https://www.document.no/2014/08/voldtekt-i-multikulturens-navn/

  • kjellM

   ekte fryktkultur som under de fleste diktaturer

 • Ebola

  De er jo engelskmenn i følge den frie norsk presse. 🙂

  • C0m3nta2r

   Og jeg er en blåøyd hvit kinesisk neger med foreldre fra Papua Ny Guinea

 • Johan Slåttavik

  En god artikkel av Frieord. Meget informerende. Likevel er det et par praktiske småting jeg ville rettet på. Som å bruke parentes rundt alder (40), sette inn komma i leddsetninger, og ikke være redd for å sette punktum. For så å begynne ny setning etter punktum.

  Ellers så er dette kongebra.

 • Nancy Ma

  får de ik tak i damer kanskje,,el hater de damer ingen respekt…

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Blir registrert som rasister fra 3-årsalderen - Frieord()

 • wiggen evensen

  Til alle Norske kvinner og menn, pass på døtrene deres til den dagen vi har fått rensket Norge for alle disse pedofile jævlene..Tiden vil komme og helsiken så forbannet jeg er for alle disse barna sin skyld..Nå må vi mønste på og bekjempe dette svineriet..

 • wiggen evensen

  Til alle norske kvinner, gå aldri alene da du garantert vil bli voldtatt før eller senere.Om dere har blitt voldtatt så gå til media og forlang at de forteller hvem som voldtok deg. Stå på vi skal vinne denne krigen som nå raser i Norge.

  • C0m3nta2r

   De fleste av våre norske døtrer blir dessverre voldtatt av egne venner og under – etter fest ( norske , de fleste … ) Sur fakta

 • Pingback: Høygravid brent levende av tyrkere i Tyskland()

 • Pingback: VG lyver om voldtekt gjengvoldtekt på svensk ferge()

 • Pingback: Overgrepsskandalen vokser i England - 2.000 jenter misbrukt()

 • Pingback: Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år - Frieord()

 • Pingback: Arbeiderpartiet i England skjulte sexovergrep()

 • KOWARMITA

  Vanskelig å tro.

 • Pingback: Fokus på lørdag: Lara ble kalt "rasist" når hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen - Frieord()

 • Bjørn Tore Pettersen

  Massemedia i stort sett hele Europa fortier sånne «bagateller.» Dette bare viser hvilket venstrevridd/ekstremt svineri journalister og arbeidsplassene deres er!!!!

 • Pingback: Vi har ett kritthvitt medie-Norge! - Frieord()

 • Pingback: Somalier voldtok 11-årige Ida - fikk 22 dagers samfunnstjeneste - Frieord()

 • Pingback: Tre voldtektssaker på Voss på et halvt år – samtlige av overgriperne er mørkhudede - Frieord()

 • Pingback: Voldtektsoffer får mindre i erstatning fra gjerningsmann fordi han var sinnssyk - Frieord()

 • Thorbjørn Thoresen

  Nrk, sta

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: Dommer – verre å misbruke muslimske barn enn hvite - Frieord()

 • Kurt Hanssen

  Shoot those F–n bastards, and don’t forget to dip the bullets in pigs blood first, that eliminates the 72 virgins. Eourope is in for a lot of the same, if you all notised, 90% are young men with hormone problems, and since Allah was a pedofile, so it is ok for theme to rape kids.

 • Pingback: Dagbladet lyver om etnisk opprinnelse på voldtektsmann - Frieord()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømte Praveen Srikanthan dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkeren Tesfay Tekkie dømt for grov voldtekt i Trysil - Frieord()

 • Pingback: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker - Frieord()

 • Pingback: Hva skjedde egentlig, Dagbladet, NRK og NTB? - Frieord()

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Aftenpostens lesere enige med Hege Storhaug - Frieord()

 • Pingback: Aftenpostens lesere enige med Hege Storhaug | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Muslimer til engelskmenn i London: "Dette er vårt land nå, kom dere ut!" - Frieord()

 • Pingback: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårige jenter i England - Frieord()

 • Pingback: Arabere voldtok norsk 17-åring – media kaller dem australiere - Frieord()

 • Pingback: Bergensaviser mørklegger ransmanns etniske bakgrunn - Frieord()

 • Pingback: Senegaleser frifunnet for voldtekt – må betale erstatning - Frieord()

 • Pingback: Somalier amok med kniv i turiststrøk i London - 60-årig kvinne drept - 5 skadet - Frieord()

 • Pingback: 16-åring fryktet at hun skulle bli stemplet som rasist – tok sitt eget liv - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes - Frieord()

 • Pingback: En million britiske jenter misbrukt av muslimske sex-gjenger i England - Frieord()

 • Pingback: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av å bo i byen» - Norgesavisen.no()

 • Pingback: VIDEO: Fritt frem for islamsk hatpredikat - polsk prest stanset ved grensen - Frieord()

 • Pingback: SJOKKVIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot "svinekjøtt-spisende" mann og slår kvinne på gaten i London - Frieord()

 • Pingback: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1998 - Frieord()