BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

En nylig sendt dokumentar/dramatisering av hvordan unge hvite jenter blir grovt utnyttet, torturert, og voldtatt av muslimske menn, har fått stor oppmerksomhet i Storbritannia. (Absolutt ingen norske mainstream medier har skrevet om eller omtalt serien nesten to uker etter at den ble sendt på BBC).

Serien er i tre deler og ble sendt i forrige uke. Serien fokuserer på hvordan unge og ofte sårbare hvite britiske jenter blir plukket opp utenfor skoler, kjøpesentre eller på gaten av eldre muslimske menn. Jentene kommer ofte fra hjem med bare en forsørger, eller hvor foreldrene misbruker rus. Noen av dem bor også i forsterhjem eller er under sosialtjenestens beskyttelse.

Jentene tilbys mat og drikke, smykker og får komplimenter. Ikke sjelden får de også narkotika og alkohol. Etterhvert ønsker mennene tjenester tilbake, gjerne under trusler om vold. Mange av jentene har da også utviklet avhengiget av rusmidler og er lette å manipulere eller tvinges til å utføre seksuelle tjenester.

Jentene, som var helt nede i 12-13-års alderen skal ha blitt voldtatt av så mange som 5 menn samtidig. Ofte ble ofrene gitt videre til venner og familiene av overgriperne for nye overgrep. Jentene og familiene ble så truet med å bli torturert og drept hvis de sa noe til politiet eller myndighetene.

Her er en video som analyserer serien og overgrepene:

En av årsakene til at de muslimske mennene så og si eksklusivt har gått etter hvite, kristne jenter er at man ser ned på dem fordi de ikke er muslimske. En slik rasistisk og fremmedfiendtlig tanke er svært vanlig i de mange muslimsk-dominerte områdene i Storbritannia, som ligner mer på ghettoer enn integrerte og velfungerende samfunn.

Her forteller en muslimsk mann at man må kunne anerkjenne at det er muslimske menn som står bak overgrepene uten å bli kalt rasist:

Samtidig har politisk korrekthet lagt et mørkt teppe på overgrep og kriminalitet utført av disse miljøene, da man frykter at et negativt fokus på enkelte etnisiteter eller religioner vil kunne føre til rasisme mot dem.

En av rollene i serien tilhører en ansatt hos de sosiale myndighetene i Rochdale, Sara Rowbotham, som jobbet med jentene (og guttene) som ble utsatt for disse overgrepene. Hun sendte hundrevis av bekymringsmeldinger og rapporter om hva som skjedde til de lokale myndighetene og politiet.

Som svar fikk hun sparken.

Serien er svært dramatisk og tro til virkeligheten og man har blant annet fått hjelp av ofrene selv for å gjøre det hele realistisk.

En million jenter utsatt

Serien omhandler hendelsene i byen Rochdale, men grooming-gjengene opererer i de muslimske miljøene over hele Storbritannia i alle store byområder. Det er laget anslag at over EN MILLION jenter kan ha blitt utsatt for overgrep fra gjengene.

Frieord har skrevet en rekke artikler om temaet og blant annet lagt ut bilder av overgrepsmennene som sto bak akkurat denne spesifike saken.

Her legger vi ut bilder og lenker til disse sakene.

ÅTTE MEDLEMMER I EN GROOMING-GJENG I BYEN ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin og Kabeer Hassan fra byen Rochdale ble dømt for seksuelle overgrep i 2012. Disse bildene har norske medier aldri turt å trykke. Bare Mohammed Sajid i dette billedgalleriet sitter fremdeles i fengsel i dag.
LEDEREN: Shabir Ahmed (64), også kalt «Daddy», skal ha vært lederen i det pedofile muslimske nettverket. Han og fire andre kjemper nå for å unnslippe utvisning fra Storbritannia.
«VI ER BARE MØKK»: Unge hvite britiske jenter forteller nå sine historier til media etter avsløringene. Ett av temaene som går igjen i deres historier er at de blir ansett for å være mindreverdige og vantro av de muslimske overgrepsgjengene.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

DØMT TIL 168 ÅR I FENGSEL: 15 muslimske menn av pakistansk opprinnelse ble i fjor dømt til rekordlange straffer for å ha seksuelt misbrukt mindreårige jenter i England. (Foto: West Yorkshire Police).

Les også: Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

VOLDTEKTSROM: Voldtektsgjengene holdt ofte jentene som slaver i lange perioder på ulike billige hoteller eller hjem de eide. Her ble jentene voldtatt dag etter dag, ikke sjelden av så mange som fem menn om gangen. Hvis jentene nektet ble de truet med at de og familien skulle drepes.
RAKK ALDRI Å BLI VOKSEN: 15-årige Victoria Agoglia skal ha blitt voldtatt av 25 pakistanske menn på en og samme natt. Hun var også blitt gjort avhengig av heroin av den samme gjengen. Til slutt døde hun av en overdose.
FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).

Les også: Laura ble kalt rasist da hun vitnet mot den muslimske overgrepsgjengen

SMÅBARNSMOR KNIVSTUKKET, DREPT OG KASTET I ELVEN: Frieord har tidligere skrevet om småbarnsmoren Laura Wilson: Laura Wilson ble knivstukket 41 ganger og kastet i en elv etter at hun avslørte de muslimske voldtektsmennene som hadde ødelagt livet hennes.

Les også: 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

Les også: Jenter i 12-års alderen dopet ned og voldtatt av somalisk gjeng

TIDLIGERE DØMT. I 2014 ble 14 somaliere dømt i en lignende sexslaverisak i den engelske byen Bristol. (Foto: Politiet).

Les også: Ny overgrepsskandale i England – massivt muslimsk overgrepsnettverk i Sheffield

Les også: Tre somaliere dømt for gjengvoldtekt av hvit 16 år gammel jente

VOLDTOK 16-ÅRING: De tre somaliske mennene Muhyadeen Osman, Bilal Ahmed og Mowled Yussuf, fant seg en hvit jente som de gruppevoldtok. Nå er de dømt til tilsammen 31 år i fengsel av en rett i England. En forsker som varslet om de mange overgrepene ble sendt på mangfoldskurs for å bli omskolert for sin rasisme. (Foto: Politiet).

Les også: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Umar Razaq, 24, Razwan Razaq, 30, Zafran Ramzan, 21, Adil Hussain, 20, og Mohsin Khan, 21, ble funnet skyldige i en rekke seksuelle overgrep mot hvite jenter, en på 12 år, to på 13 år og en på 16 år. (Bilde: Daily Mail).

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Les også: Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

BARNEVOLDTEKTER. Noen av de muslimene som har blitt dømt for omfattende misbruk av britiske jenter i byen Rotherham.

Les mer: Britisk integrasjonssjef: Muslimer vil aldri integrere seg

SLUTTER IKKE: Selv etter at avsløringene kom og hundrevis av muslimer har blitt dømt for voldtekter av mindreårige, så fortsetter mange i de samme gjengene å søke ut etter unge britiske jenter. (Foto: Grooming-forsøk av muslimske menn mot britiske skolejenter).
NEKTET Å TA ANSVAR: Politisjef i South Yorkshire, Shaun Wright, visste alt om overgrepene. Men av frykt for å bli kalt rasist og islamofob, så valgte politisjefen og myndighetene å skjule overgrepene og heller legge skylden på ofrene.
ENDELIG: Britiske medier har endelig tatt motet til seg og begynt å skrive om grooming-skandalene i Storbritannia. (Faksimile av britisk avis).

Les også: Kunne noe lignende seksuelle overgrep ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

NORSK GROOMINGSAK: Andrine ble bare 21 år. Hun ble i en årrekke, fra hun var 13 år gammel, misbrukt av et kurdisk miljø på Kongsvinger. Politiet løftet ikke en finger.

Ingen norske medier, med svært få unntak,  har turt å legge ut bilder eller informasjon som på noen måter detaljerer hva som faktisk har foregått i de engelske byene de siste tiårene.

Og som nevnt først i artikkelen, har det vært helt stille fra VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK og TV2 om denne serien. Om det hadde vært hvite kristne engelskmenn som hadde voldtatt, tortuert og truet oppimot en million muslimske mindreårige jenter i England, ja da tror vi at overskriftene og de dype reportasjene hadde kommet på rekke og rad.

Om NRK tør å sende serien i Norge gjenstår også å se. Men ingen bør vel holde pusten.

VG kan hvis de virkelig vil. Velkommen etter!, skrev Frieord i 2014. Man valgte imidlertid ikke å publisere overgripernes bilder. (Faksimile fra nettutgave av VG den 28.8.2014).