Asylsøkere slo kvinner og barn for å redde seg selv under fergeulykken i Hellas

DINOSAURMEDIA

En forferdelig tragedie fant sted i Hellas søndag morgen, da en brann brøt ut på passasjerfergen Norman Atlantic utenfor ferieøyen Korfu. Så langt har ti personer blitt rapportert omkommet, mens flere titalls mennesker ennå er savnet. Det skal ha oppstått uroligheter ombord under redningsaksjonen, noe norske medier har valgt å omskrive eller utelate omstendighetene rundt.

Det må ha fortonet seg som passasjerenes verste mareritt, da det brøt ut brann på skipet ikke lang tid etter at fergen hadde satt kurs mot Anconca i Italia, fra Patras i Hellas.

D
PÅ VEI FRA HELLAS: Bilfergen Norman Atlantic var utenfor kysten til Albania når det oppsto brann på et av bildekkene. Det skal ha oppstått tumulter og bråk når passasjerene skulle reddes av fergen.

Det skal ha vært over 478 mennesker, inkludert barnefamilier og pensjonister ombord på fergen. Det var også et mannskap på 56. Et utall ulovlige innvandrere skal også ha gjemt blant lastebilene som var parkert ombord. Brannen skal ha startet på et av bildekkene og ha utviklet seg så fort at den var umulig å slukke for mannskapet ombord.

Ufullstendige og rotete passasjerlister, samt manglende rutiner for evakuering skal ha skapt uro og kaos ombord når brannen og røyken spredte seg på skipet.

Dårlig vær

Redningsarbeidet skal ha blitt ytterligere vanskeliggjort av høye bølger og stiv kuling. På søndag skal bølgene ha vært mellom 3-4 meter høye, mens de mandag hadde økt til 6 meter. En slepebåt i området skal ha klart å hekte seg på passasjerskipet, men fikk kablene revet av i uværet som fant sted. To albanske sjømenn fra denne slepebåten døde i dette arbeidet.

Kapteinen ble igjen

I motsetning til ulykken i 2012 med det italienske lukusskipet Costa Concordia og kapteinen Francesco Schettino, som forlot skipet og passasjerene, så skal kaptein Argilio Giacomazzi (62) på Norman Atlantic, ha blitt igjen til den siste passasjeren var reddet av skipet.

Irakere, tyrkere og pakistanere

D
POLITISK KORREKT: Aftenpostens journalist Kjersti Nipen har med vilje utelatt informasjon til sine lesere. (Foto: Journalisten.no).

Her i Norge har mediene naturlig nok informert om tragedien i Adreaterhavet. All informasjon tilgjengelig skal videreformidles til leserne, men dessverre velger noen statsstøttede nyhetsmedier å sile ut informasjon. Ikke på grunn av informasjonsmengden, men på grunn av den politisk korrekte situasjonen vi har i Norge.

Aftenpostens journalist, Kjersti Nipen, har valgt å unnlate viktig informasjon om situasjonen som oppstod ombord på skipet under redningsoperasjonen.

I Berlingske, en dansk avis som har samme kilde som Kjersti Nipen har, så har man valgt å informere leserne sine om hvem som sto bak deler av kaoset ombord under redningsoperasjonen.

Skipet fikk sendt ut nødsignaler og det kom både redningsskip, helikoptere og andre skip til for å hjelpe. Som vanlig organiserer man en redningsaksjon ved at kvinner og barn, samt eldre og uføre får gå av båten først.

Dette skulle vise seg å være vanskeligere enn antatt da man hadde et antall ikke-europeiske mennesker ombord som ikke tok hensyn til denne kulturen.

Her er sitat fra en kjent gresk sangerinne som var ombord og ble intervjuet om det etterpå:

– Det var et helvete. Jeg så noen skremmende scener. Det var menn, irakere, tyrkere, pakistanere på skipet som ble fortalt å sitte ned for å tillate redningsmannskapet å prioritere barn, eldre og kvinner. Men de klatret, slo og trakk i folk for å selv komme frem til redningshelikopteret og i sikkerhet. Jeg ble også slått. Jeg var så rasende. Det var virkelige fælt. Jeg vil aldri glemme det, forteller Dimitra Theodossiou.

En annen overlevende, 32-årige Christos Perlis, forteller at han og en annen mann forsøkte å få mennene på skipet til å respektere at redningsmannskapet ønsket å redde barna først, så kvinnene og til sist mennene.

– Alle tråkket på hverandre for å komme på helikopteret. Mennene begynte å slåss for å komme først til helikopteret. De tok ingen hensyn til kvinner eller barn. Ingen.

Her skal vi lese hvordan den danske avisen Berlingske omtaler den dramatiske redningsaksjonen:

BT3

D
SANNHETEN: Muslimske, ikke-vestlige menn, slo løs på kvinner og barn for å redde seg selv først fra den brennende båten. (Foto: Faksimile BT.dk).

Her skal vi vise Aftenposten sin journalist Kjersti Nipen sin variant, som hun selv har valgt til sine lesere:

F
FJERNET INFORMASJON: Aftenpostens journalist Kjersti Nipen har med vilje utelatt informasjonen om de ikke-vestlige mennenes askyelige handlinger ombord på Norman Atlantic. (Foto: Faksimile Aftenposten.no).

Hvorfor journalist Kjersti Nipen og nyhetsredaktør Håkon Borud har valgt å fjerne denne informasjonen med vilje, er noe kun de selv kan svare på. Men vi som leser og abonnerer på avisen, enten i papir- eller elektronisk utgave, får bare ta det til etterretning at man har en slik praksis i sin nyhetsformidling.

 • kroniker

  Nå må vi ikke glemme at muslimene er veldig opptatt av ære….

  • Thomas Øynes Lind

   var ikke lett å drikke når jeg leste den kommentaren 😛

  • Rent fedreland

   Ja, æresdrap, æresvoldtekter, hva mer?

 • Aksiomet

  Erketypisk muslimsk oppførsel. Feig, frekk, egoistisk. Man kan nærmest se fråden stå ut av kjeften på disse neandertalerne. I vesten prøver man å vise gentleman-stil, sindighet, ro og orden. Muslimer elsker kaos. Se bare på enhver rapport fra midtøsten. De skriker over hverandre i sin rabiate mangel på dannelse.

  • Artisjokk

   Det er nettopp det de er! De fleste muslimer her til lands er semitter, og semitter ER bokstavelig menneskerasen i levende live med de klart høyeste forekomstene av neandertalergener man finner — oppførselen ligger i genene, selv om de ikke er muslimer. Bare se på Sverige og de kristne assyrierne i Södertälje, f.eks. — de er like ille. Slikt pakk burde settes i karantene i Midt-Østen, der de kan drepe og herje med hverandre som det passer dem. Alle andre steder burde være kjemisk frie for semitter (samt alle typer muslimer!).

 • Rent fedreland

  Dette er asylparasittenes typiske oppførsel, ingen ting å forundre seg over. Dere kan bare forestille dere det som kommer til å skje når det kommer en reell finanskrise hva disse parasittene vil gjøre. Asylparasittene kjenner kun drap, vold og voldtekter, det er deres væremåte.
  De ansvarlige for importen av disse monstrene må stilles til ansvar for innvandringspolitikken deres som i realiteten ikke er annet enn organiserte krigsforbrytelser og etnisk rensing av nordmenn.
  Dette gjelder for ALLE systempartiene.

 • Christen Krogvig

  Når PEGIDA demonstrerer roper de «lugenpresse». Ikke et særtysk fenomen, dessverre.

 • $6065254

  Uansett så er det utvist en enorm inkompetanse her angående å få passasjerene i livbåter og flåter.
  Når det gjelder hedningene så var vel passasjerene i flertall og kunne kastet de overbord?

 • kjellM

  En avis som ikke er å stole på. Men jentungen gjør vel som hun blir bedt om.

  • Kim Gale

   Vi burde alle sende en mail å spørre hvorfor. Gjør vi det ofte nok så kanskje hun stopper sensuren…

 • Larsen

  Journalister og medier som bevisst ikke forteller den hele og fulle sannhet fortjener intet publikum da deres oppgave er å rapportere , ikke fabulere.

 • Artisjokk

  At den innvandringsglorifiserende kommunistavisen Dagbladet upartisk forsvarer disse predatoriske skapningene, uansett hvor forkastelig adferden deres er, er å forvente. Hadde vært poetisk rettferdig om selvhateren Kjersti Nipen er neste norske kvinne ut til å bli «beriket» i Oslos gater.

  Redningsmannskapene skulle ha skutt faenskapet på stedet og kastet likene på sjøen, for så å la kvinner og barn ta plass i båter og helikoptre. Enkelt og greit. Denne manglende evnen til å formidle klare budskap til ville dyr europeere sliter med i disse dager, begynner å gå meg på nervene. Neandertalere forstår ett — og kun ett — språk.

 • HenrikHenriksen

  Dette skader den lille kredibilitet som våre journalister har igjen. Det er dessverre ikke første gangen vi har sett at de selektivt velger ut hva de skal rapportere og gjengi.

  Her blir Aftenposten veldig avslørt. Det kan jo ikke være veldig bra for journalisten å måtte lese dette. Men vil de lære?

 • AMG65

  … og denne søpla tyter inn over landegrensene i Norge og Sverige. De skulle vært destruert på stedet så kvinner og barn kunne kommet seg i sikkerhet.
  Journalistene i kommunistblekkene kan bare ta seg en banan, de mister lesere for vær time som går.

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Ken-tore Nilsen

  de gjorde det de kan best…få dem ut av norge..

 • Pingback: VG lyver om voldtekt gjengvoldtekt på svensk ferge()

 • Pingback: VG lyver om voldtekt av norsk kvinne i England - Frieord()

 • Pingback: Vi har ett kritthvitt medie-Norge! - Frieord()

 • Pingback: Afrikaner pågrepet og siktet for voldtekt av tenåringsjente i Førde - Frieord()

 • Pingback: Politimann slått i ansiktet av utlending i Moss - Frieord()

 • Pingback: 2015 - Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Bergensaviser mørklegger ransmanns etniske bakgrunn - Frieord()

 • Pingback: Aftenpostens lesere enige med Hege Storhaug - Frieord()

 • Pingback: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde - Frieord()

 • Pingback: Hva skjedde egentlig, Dagbladet, NRK og NTB? - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Øker støtten til system-media og fjerner støtten til alternativmedia - Frieord()

 • Pingback: Tok feil om både Brexit og Trump - norske mediers kollektive selvmord - Frieord()