Asylsøkere drev systematisk misbruk av mindreårige jenter

De fire asylsøkerne kontrollerte jentene gjennom systematisk å forsyne dem med alkohol og narkotika, skriver den britiske avisen Daily Record. Jentene ble kontaktet på Facebook.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Ved en anledning ble en jente fristet med tatovering med sex som betaling. Jentenes betaling bestod ellers av rusmidler som kokain, ecstasy, og cannabis. De påståtte lovbruddene skjedde ifølge anklageren Anne Richardson over en rekke år, mellom 2007 og 2014. De unge kvinnene ble lokket til forskjellige hus og leiligheter hvor narkotika og/eller alkohol ble gjort fritt tilgjengelig for dem.

I retten sa et av ofrene at det seksuelle misbruket hadde hatt en stor innvirkning på hennes liv, og at hun nå led av panikkanfall, PTSD og depresjon. En annen jente sa hun to ganger hadde forsøkt selvmord ved overdose og hengning, skriver Daily Record.

Les også: England: Fem muslimske menn dømt for grove voldtekter av 12- og 14-åringer

De fire asylsøkerne fikk dommer på mellom 12 år og seks måneder, og 4 år og seks måneder, for menneskehandel, seksuell aktivitet med et barn, oppfordring til et barn til å engasjere seg i seksuell aktivitet og utdeling og oppbevaring av narkotika. Dommeren sa at en av jentene hadde oppsummert det perfekt ved å si «de var mye eldre og lot som om de var mine venner og kjørte meg rundt. Men de brukte meg bare til sex når jeg var et barn».

Les også: BBC-serie tar for seg de rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Relaterte saker: