ANTIFAIL I USA: Revolusjonen som ble en bløt kinaputt

Det som skulle være en stor og folkelig demonstrasjon fra Hillary-tilhengere, kommunister og venstreekstremister, endte med et gedigent mageplask i går.

Over hele USA var det annonsert at man ville kaste president Trump ut av kontoret i Det hvite hus og erstatte republikken med en politikk basert på Sovjet-Venezuela-Kina. Det viste seg at det amerikanske folket har et heller lunket forhold til å gi fra seg grunnloven og kapitalismen, så det ble med noen høye rop og plakater, før det hele endte på lokale kafeér og busser på veien hjem igjen for revolusjonistene.

Her er et lite utdrag fra nettet:

Istedenfor var det to modige kvinner som sto opp for presidenten sin mot kommunistene og venstreekstremistene:

RAPPORTERER MEDIA OM DETTE? En person holder opp et Sovjet-flagg. Det ble stor oppstand da en (betalt?) demonstrant holdt et hakekorsflagg for noen måneder tilbake i Virgina som «beviste» at høyresiden er nazister. Vil media nå kalle alle på venstresiden kommunister? Ingen holder pusten. (Foto: Twitter).

FEIGE: Kommunistene tør ikke stå frem med ansikter eller navn. Det avslører svært mye. (Foto: Twitter).
UBRUKT: Det sto igjen mange skilt og plakater produsert av venstreekstremistene. (Foto: Twitter).
FIKK ANNONSERE I NEW YORK TIMES: De voldelige og antidemokratiske gruppene fikk annonsere i storavisen New York Times (betalt av Soros/Clinton). Den samme avisen nektet imidlertid menneskerettighetsaktivisten Pamela Geller å ta ut en annonse mot undertrykkelse og æresdrap av kvinner utført av muslimer. (Foto: Twitter).

Her er lederen for gruppen «Refuce Racism», en selverklært maoist som debatterer på Tucker Carlson før demonstrasjonen igår.