Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

FALSKE HATFORBRYTELSER: Det har kommet frem at flere av de påståtte hatforbrytelsene begått av Trump-tilhengere er falske. Et av de påståtte ofrene risikerer nå politanmeldelse. (Foto: Fox News overskrift).
USA/VALG

Etter at Donald Trump vant presidentvalget i USA på onsdag så har organiserte protestaksjoner betalt av mangemilliardæren George Soros dukket opp i flere store byer. Det har også vært rapportert fra venstreorienterte medier om angrep mot muslimer av Trump-supportere. Nå avsløres det imidlertid at flere av dem har vært løgn.

Etter at Trump vant presidentvalget har venstremedia og venstreorienterte organisasjoner forsøkt å finne noe å bruke for sin politiske sak. En måte å få oppmerksomhet på er å fabrikere hatforbrytelser.

Her i Norge er det mest kjente eksempelet etter terrorangrepet den 22. juli i 2011, da Antirasistisk Senter uttalte at en mengde innvandrere og spesielt muslimer opplevde rasisme og angrep i timene etter angrepet.

Det viste seg raskt at det hele var løgn og funnet på av daværende leder Helene Partapuoli, for å hisse opp stemningen blant befolkningen ytterligere. Dette er en kjent strategi for organisasjoner som lever av statsstøtte eller donasjoner fra venstreorienterte donorer.

Les også: Antirasistisk eksperiment viser ubehagelig sannhet

Den samme strategien har nå venstreorienterte organisasjoner som MoveOn.org og Change.org, organisasjoner støttet av mangemilliardære George Soros, benyttet seg av.

Man har hisset opp stemningen og skremt befolkningen så mye med Trump, at mennesker finner på hendelser som et ledd av massesuggesjonen.

Et slikt tilfelle fant sted i Baton Rouge i delstaten Louisiana. Der skal en student ved universitetet ha blitt angrepet og ranet, samt fått sitt muslimske hodeskjerf revet av.

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Kvinnen beskrev overgriperne som to menn, hvorav den ene hadde på seg en hvit Trump-caps.

Ifølge politirapporten fra den 18-årige kvinnen, skal mennene ha kommet kjørende i en bil og ropt rasistiske tilrop mot henne, før de slo henne i bakken og ranet henne.

– Hun fant på hele historien, forteller talsperson for politiet i Lafayette, Karl Ratcliff til NBC News. Hun kommer mest sannsynlig til å bli anmeldt for å ha skrevet en falsk politianmeldelse.

NBC News uttaler at de publiserte den originale historien om angrepet på kvinnen som ekte.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimske ungdommer banker opp 12-åring

En lignende historie kom ut av delstaten Delaware, der en mørkhudet kvinne påstår at fire hvite menn skal ha omringet henne og truet henne med pistol og uttalt rasistiske ord.

Politiet sier de imidlertid ikke har registrert eller loggført en slik hendelse.

Hvor mange av de lignende historiene som er ekte eller falske er ikke kjent på nåværende tidspunkt.

Frieord skrev imidlertid nylig om hatefulle angrep mot hvite mennesker som påstås å være Trump-tilhengere og hvordan dette er fanget på video.

Les også: Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Her er en rekke videoer fra før valget var over. De viser hvordan Hillary-tilhengere og venstreorienterte demonstranter bruker grov vold mot mennesker de er uenige med politisk.