Amerikansk sanger forsøkt drept i Belgia – fikk ishakke i hodet av stor gruppe migranter

ANGREPET: Sangeren i bandet Pro-Pain, Gary Meskil, skal ha blitt brutalt overfalt utenfor hotellet sitt i Brussel på mandag. (Foto: Pro-Pain).
UTENRIKS/DRAPSFORSØK

Sangeren for det amerikanske heavy metal/hardcore-bandet Pro-Pain, ble angrepet på gaten i Brussel på mandag. Ifølge belgiske nyhetsmedier skal en gruppe på syv migranter har angrepet sangeren med en ishakke mot hodet, utenfor hotellet der bandet bodde. Migrantene stjal sangerens penger og bandet sine pass. Politiet ser på angrepet som et drapsforsøk.

PÅ SYKEHUS: Slik så sangeren ut etter angrepet. (Foto: Privat).

Det er ikke bare sol, øl og glede som preger festival-sommeren i Europa.

Det amerikanske metal-bandet Pro-Pain hadde kommet over for å delta på festivaler i både Belgia og Tyskland denne uken.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

POPULÆRT BAND: Pro-Pain fra USA har besøkt Europa og musikkfestivaler i mange år. Dette året ble dessverre ikke like hyggelig, da vokalisten ble forsøkt drept av en stor gruppe migranter utenfor hotellet sitt. (Foto: Pro-Pain).

Mens sangeren, Gary Meskil, var ute og gikk en tur utenfor hotellet sitt i sentrum av Brussel, skal han ha blitt omringet og angrepet av en større gruppe migranter, bevæpnet blant annet med en ishakke.

Sangeren skal først ha fått ishakken i hodet, før migrantene gikk løs på ham og stjal verdisakene, inkludert alle passene som tilhørte bandmedlemmene.

Les mer: Bombeterror i Manchester under konsert – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Politiet skal imidlertid ha klart å få fatt i migrantene kort tid etter angrepet og konfiskerte «mere enn ett våpen», samt fått identifisert angriperne.

Meskil måtte føres til intensivavdelingen med store hodeskader, samt flere brudd i ansiktet og kjeven, og det som beskrives som et «massivt tap av blod».

Han skal ha blitt stabilisert og står nå foran en lang vei med rehabilitering, samt mulige fremtidige operasjoner i hodet. Han skal også ha blitt foreskrevet sterke smertestillende tabletter.

Allikevel fortelles det at det forventes at sangeren og bandet, som naturlig er i sjokk etter det brutale drapsforsøket, skal forsøke å gjennomføre resten av Europa-turneen sin.

Les også: Syrisk asylsøker sprengte seg selv i luften under på musikkfestival i Tyskland – 11 mennesker skadet

I kommentarfeltet under saken fortelles det at dette dessverre er blitt «hverdagen i Brussel» og en kommenterer at hovedstaden har blitt et «islamistisk helvete».

IKKE OVERRASKET: Flere som kommenterer på sladder-nettsiden Blabbermouth.com forteller at slike hendelser ikke overrasker i Brussel lenger. (Foto: Facebook).

Frieord har også tidligere i år skrevet om at amerikanske rockeband avslyser sine turneer i Europa som følge av advarsler fra amerikanske myndigheter om muslimsk terrorisme.

Terror i Brussel

Brussel opplevde i mars i fjor et svært alvorlig angrep der muslimske terrorister angrep offentlige plasser, inkludert en flyplass og T-banen i hovedstaden.

Det ble klart at det var muslimske terrorister forkledd som flyktninger og migranter som sto bak angrepet.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på flyplass og T-bane

TERROR: Muslimske terrorister forkledd som flyktinger sto bak det massive terrorangrepet i Brussel i 2016.