To menn har blitt siktet for mordet på Amanda Blackburn, den gravide småbarnsmoren, som ble skutt og drept under et hjemmeran den 10. november.

D
SKUTT OG DREPT: Amanda Blackburn, som var hvit, skal ha blitt skutt tre ganger, blant annet i bakhodet, da hun prøvde å beskytte sin ett år gamle sønn fra hjemmeranerne. Det antydes også fra politiet at hun skal ha blitt seksuelt misbrukt før drapet fant sted. (Foto: Privat).
D
AFROAMERIKANERE SIKTET: Larry Jo Taylor, Jr (18) og Jalen Watson (21) er siktet for å ha drept den gravide småbarnsmoren i hennes eget hjem. (Foto: Politiet).

På en pressekonferanse uttalte aktor i saken, Terry Curry, at 18 år gamle Larry Jo Taylor, Jr og den 21 år gamle Jalen Watson, er siktet for mord i forbindelse med etterforskningen.

Det rapporteres at de to mennene, samt en mann til, vil bli siktet for ytterligere tre innbrudd.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Taylor har blitt siktet for overlagt drap, tre tilfeller av innbrudd, tre tilfeller av ran, voldelig ran med alvorlig personskade, kidnapping, biltyveri og besittelse av håndvåpen uten bæretillatelse. Watson har blitt siktet for drap, tre tilfeller av innbrudd, voldelig ran med alvorlig personskade og biltyveri.

Ifølge rettsdokumentene så skal Taylor og Watson – i tillegg til en tredje mann – være anklaget for å ha gått inn i familien Blackburn sitt hjem på morgenen den 10. november, samt ha begått innbrudd i to andre hjem i det samme området.  En tredje mann, Diano Gorden (24), blir holdt i arrest for å ha brutt vilkårene for en prøveløslatelse.

Mennene skal ifølge politiet tilhøre en gjeng som heter «The Kill Gang».

D
TREDJE MEDSKYLDIGE: I tillegg til Taylor og Watson, skal 24 år gamle Diano Gordon også ha vært med på den grufulle hendelsen, der den hvite kvinnen ble drept.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

De tre mennene skal ha utført to innbrudd før de ankom Amanda Blackburn sitt hus. Ifølge aktor skal huset til den drepte småbarnsmoren ha vært ulåst, som gjorde at de gikk rett inn.

Watson og Gordon skal ha forlatt huset med kredittkortet til den drepte kvinnen og reist til en minibank. Taylor skal ha blitt igjen i huset og ventet på å bli plukket opp av de to andre.

Taylor skal ha innrømmet til vitner at han skjøt og drepte den gravide kvinnen, mens hun var hjemme med sin ett år gamle sønn. Hun var 12 uker gravid når hun ble drept. Ifølge politiet skal hun ha dødd av et skuddsår i bakhodet. Hun skal også ha blitt skutt i venstre arm og øvre del av ryggen.

D

D
MISTET SIN MOR: Amanda sin ett år gamle sønn vil aldri igjen få oppleve hvordan det er å ligge på sin mor sitt bryst. (Foto: Privat).
D
LYKKELIGE TIDER: Amanda Blackburn og hennes ektemann ventet sitt andre barn, når Amanda ble skutt og drept i parets hjem. (Foto: Privat).

Les også: Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

Hennes ektemann, presten Davey Blackburn, oppdaget sin kones døde kropp etter å ha kommet hjem fra helsestudioet senere den morgenen.

Politiet fant den stjålne bilen fra et av ranene dagen etterpå. Kvitteringer fra minibanken ble også funnet i bilen og etterforskere fant også bevis som koblet de mistenkte til bruken av Amanda Blackburn sitt kredittkort.

Ifølge rettsdokumenter, så ble Watsons DNA funnet på en genser stjålet fra et hus som mennene gjorde innbrudd i før de ankom huset til Amanda Blackburn.

Watson skal ha trukket genseren over ansiktet når han tok ut pengene fra minibanken. En pistol ble også senere funnet i en hage til en av naboene.

Tidlige rapporter indikerte at Amanda Blackburn skal ha blitt seksuelt misbrukt. Men aktor sier at de ikke har nok bevis til å bevise dette på nåværende tidspunkt.

D
I RETTEN: De to drapsmennene ble ført inn til retten iført håndjern og oransje drakter. De er siktet for en rekke alvorlige forbrytelser. Den mest alvorlige er drap. (Foto: Kelly Wilkinson/The Star).

Les også: Afroamerikaner drepte 14 år gammel hvit jente – sendte hånende SMS til moren

Amandas ektemann gikk ut med følgende brev etter det brutale drapet på sin kone:

Selv om det ikke gjør at smerten forsvinner, så var jeg svært lettet over nyheten om arrestasjonene etter drapet på Amanda. Etterforskerne har fortalt meg at de har bygget en solid sak for å sørge for en rettferdig og rask avklaring. Familien og jeg kunne ikke være mer takknemlige for den omtanken og profesjonaliteten som politiet og deres etterforskere har vist oss de siste ukene.

Saken har ikke fått noen omtale i norske medier

44 svar til “Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor”

 1. Merkelig det der, når ofrene er hvite og gjerningsmenn svarte da tas ikke slike saker opp i media, mens disse sakene hvor svarte drepes av hvite politimenn (oftest i selvforsvar) de slås enormt opp i media både i Usa og Norge…man får inntrykk av at det er en bevisst taktikk av media: de vil ikke ta frem saker som kan sette svarte i dårlig lys.

 2. Håper de har dødsstraff i denne staten.
  Den største fadesen i USAs historie, bortsett fra å ta neger inn i landet, er at de ikke sendte de frigitte negerslavene til Liberia!

 3. Politiet i USA burde ta i bruk det hyggelige gamle fengslet på øya alcatraz like ved san fransisco.

  Ingen klarte å rømme fra dette fengslet, selv om det en gang var nære på . Men noen døde også i forsøket på å rømme.
  Det står der ennå, og er godt vedlikeholdt for turistformål, og det er ofte lys i noen av vinduene, selv sent på kvelden og natten.

  Der burde slike folk få sitte til de evt kom på bedre tanker.

  1. Only one man ever succeeded in swimming all the way to shore on Alcatraz: in 1962, John Paul Scott washed up on the rocks at Fort Point. He was so tired from the swim through the frigid waters of the Golden Gate that the boys who found him thought he was an unsuccessful suicide attempt from the overhanging Golden Gate Bridge and called for help. Police apprehended the exhausted swimmer within minutes of his landfall.

   Hadde han bare vært bedre trent, så.. 🙂

   1. Ja, men han ble nok veldig skuffet, for alt det arbeidet og den energien han la i forsøket var bortkastet, for han ble returnert til utgangspunktet.

 4. Negre dreper over 400 hvite i USA, hvert år, i gjennomsnitt, mens hvite drepte noe sånt som fire negre i 2014. Det er fem ganger så mange hvite som negre i USA, ergo dreper negre hvite 500(!) ganger så ofte som hvite dreper negre. Jeg gjentar: FEM HUNDRE GANGER SÅ OFTE.

  Når en neger dreper en hvit, får dette så godt som ALDRI spalteplass i massemedia, som igjen er styrt av jøder i USA, og venstreradikale, anti-hvite selvhatere i Norge. Når en hvit dreper en neger, er dette stort sett førstesidestoff over hele den vestlige verdenen. Vi lever under et pågående folkemord/selvmord på/av hvite europeere, på globalt plan. Enkelte østeuropeiske land er de eneste som står litt i mot, mens hyperfeminiserte-/judaiserte land som Sverige, Tyskland, Norge og England med glede bøyer seg i støvet for alle ikke-hvite, samt bidrar aktivt til sin egen eksterminasjon. Mørke tider. Kjemp direkte, eller sett deg i det minste selv opp for en trygg flukt til en trygg base i løpet av få år.

 5. 6 år gammel hvit gutt skutt og drept av to svarte politimenn i USA.

  .www.washingtonpost.com/national/inside-small-town-louisiana-feud-that-led-to-a-6-year-old-boys-police-killing/

  Nå venter vi på opptøyer i den forbindelse. Hvite indignerte demonstranter kommer til å sette fyr på svartes forretninger osv.

  Neida. Svarte har ingen forretninger som kan brennes ned og hvite hater seg selv og syntes vel at 6 åringen fortjente det.

 6. Får bare håpe de kommer raskt frem i køen for ekspedisjon, melder meg frivillig til å trykke inn stemplet.

Det er stengt for kommentarer.