To afroamerikanske ungdommer skal ha oppdaget småbarnsmoren stå og støvsuge bilen sin utenfor Quick Clean Car Wash i Lee’s Summit i delstaten Missouri.

13 og 14-åringen skal ha gått opp til den 43 år gamle Tanya Chamberlain og knivstukket henne i ansiktet, nakken, brystet og hendene. Hun døde som følge av skadene.

Les også: Afroamerikanere drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

Tanya-Chamberlain_1446677500140_26250764_ver1.0_640_480
BRUTALT DREPT FORDI HUN VAR HVIT? Ble den hvite småbarnsmoren Tanya Chamberlain drept fordi hun var hvit? Det har det siste året vært en svært hatsk tone mot hvite mennesker fra blant annet «Black lives matter»-bevegelsen og fra venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjoner. Det har ført til mange overfall og drap på uskyldige hvite mennesker i USA. (Foto: Tanya Chamberlain).
D
MORDERNE FANGET PÅ FILM: De to drapsmennene, henholdsvis 13 og 14 år gamle, ble fanget på film kort tid før det brutale drapet fant sted. De ble blant annet identifisert pga sportskjortene med navnet «Vikings», som er det lokale fotball-laget der guttene går på skole. (Foto: Politiet).

Chamberlain skal ha vært ufør som følge av en uspesifisert medisinsk tilstand.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

Kjørte rundt med liket av småbarnsmoren i bilen

Ungdommene skal da ha dratt kvinnens lik inn i bilen og satt henne i passasjersetet, med føttene opp mot frontruten. Så satte de seg i bilen og kjørte avgårde med den knivdrepte småbarnsmoren.

Politiet skal ha stoppet bilen i det den vinglet i veibanen, men de to afroamerikanske ungdommene skal ha klart å stikke av. Inne i bilen fant politiet den drepte kvinnens lik, med det blodige kniven liggende i baksetet.

Politiet skal da ha løslatt overvåkingsbilder samt detaljerte beskrivelser av ungdommene, som naboer og foreldre til klassekamerater klarte å identifisere. De to skal være elever på Berarnd C. Campbell ungdomsskole i Lee’s Summit, som er en forstad til Kansas City.

D
VASKEHALL: Her ved den lokale vaskehallen skal den 43-årige småbarnsmoren ha blitt knivstukket i ansiktet, nakken, brystet og på hendene av de to afroamerikanske ungdommene. Nå sitter de i varetekt i påvente av rettssak.

Åttendeklassingene skal ha kommet til skolen som vanlig dagen etter mordet, med de samme klærne som de ble observert med under drapet dagen før. En annen mor forteller lokale medier at de dukket opp i huset hennes med de samme klærne som politiet etterlyste etter mordet. Når en av ungdommene løftet på genseren, skal hun ha sett en blodig underskjorte.

Politiet fant de blodige klærne etter å ha ransaket ungdommenes hjem.

Ungdommene skal også ha kommet med innrømmelser under avhøret som kun noen som var tilstede under mordet kunne vite.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

Underskriftskampanje

Det vites ennå ikke om de to skal siktes som mindreårige eller voksne. Det er imidlertid startet en underskriftskampanje for å sikte dem som voksne av lokale beboere. Den har for tiden over 5.000 underskrifter.

Retten har holdt tilbake mordernes navn på grunn av deres lave alder. En av de som var med å starte underskriftskampanjen, sier til lokale medier at hun mener de har begått en forferdelig handling, og fortjener å bli straffet.

– Vi ser flere og flere mindreårige som begår forbrytelser. Og forbrytelsene blir grovere og grovere, mens overgriperne blir stadig yngre. Vi som lokalsamfunn må fortelle myndighetene at vi er lei av utviklingen.

Hvis de blir siktet og straffet som mindreårige, vil de automatisk bli løslatt når de fyller 21. Blir de siktet og straffet som voksne, kan de dømmes til livstids fengsel uten mulighet for løslatelse.

Tanya Chamberlain etterlater seg et lite barn som aldri får se sin mor igjen.

Historien har ennå ikke nådd norske medier, ennå den er over en uke gammel.

[learn_more caption=»Relatert»]

– Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Afroamerikaner drepte 14 år gammel jente – sendte hånende SMS til moren

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikaner drepte sin hvite samboer og hennes to barn

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

[/learn_more]

32 svar til “Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket”

 1. Får håpe at det er dødsstraff i denne staten!
  Ellers er den nest største feilen som er gjort i USAs historie at de ikke sendte alle de frigitte slavene til Liberia.
  Den største feilen i USAs historie var jo att de hentet slaver fra Afrika.

  1. Det er dødsstraff i Missouri, spørsmålet er om de straffes som mindreårige eller voksne. Om de blir dømt som voksne så må det vurderes om de skal idømmes livstid eller dødsstraff, tipper listen ligger høyt for dødsstraff i denne saken i og med at de er mindreårige i utgangspunktet.

    1. Jeg òg Alfred, helt klart 😉 handlingen er uforståelig bestialsk mot en ufør småbarnsmor. Tenk på det lille barnet som står tilbake alene i verden.

  2. Dødsstraff burde avskaffes i USA. At de, som det eneste vestlige landet, har det er en skam. Når barn på 14 år dreper på den måten er det et tegn på at noe har gått alvorlig galt med oppveksten. Nå vet jeg ikke hvordan akkurat disse to ungene hadde det, men et stort problem i USA er nettopp den store og voksende mengden fattige som vokser opp i dårlige kår uten fremtidsutsikter. Skal man prøve å forhindre slike hendelser må man bedre kårene til de som har det verst i USA og sørge for bedre behandling av mentalt syke (ikke nødvendigvis disse to, men mange andre). Jeg sier ikke at disse to ikke skal straffes for det de har gjort, selvfølgelig skal de det.

   Ja, det var en stor feil å hente slaver, fordi det var feil å drive med slaveri. Det var det du mente, sant?

    1. Oi så sur vi var da. Sosialist er jeg vel kanskje, men ikke noen blitzer eller avskum så du kan godt roe deg ned litt. Du kunne du jo prøve åargumentere litt for dine synspunkter istedenfor å begynne med skitkasting med en gang?

    2. Oi så sur vi var da. Sosialist er jeg vel kanskje, men ikke noen blitzer eller avskum så du kan godt roe deg ned litt. Du kunne du jo prøve åargumentere litt for dine synspunkter istedenfor å begynne med skitkasting med en gang?

 2. Det blir ikke slutt på dette før alle negrene blir deportert tilbake til steinalderen i Afrika, det er jo der de hører hjemme.

  1. Ja, de er jo født og oppvokst i USA, så det er klart de hører hjemme i Afrika. Hvor hører amerikanerne hjemme da? Stort sett i Europa? Og det er vel ingen hvite som dreper i USA? Neida…..

    1. Nok en gang kunne du jo prøvd å svare på hvor amerikanerne hører hjemme istedenfor å be meg holde kjeft? Og jeg er fremdeles ikke blitzer. Jeg har faktisk ikke så veldig mye til overs for blitzere så jeg vil helst ikke bli satt i bås med de.

 3. Siden de er under 18 er vel dødsstraff for mye å håpe på, men livsvarig må det vel være en mulighet for.

  1. Les artikkelen, blir de dømt som mindreårige så slipper de ut automatisk den dagen de fyller 21 uansett kriminell handling

 4. Hva er det med mange svartes forhold til vold?
  Både verbal vold og fysisk vold.
  I Europa har man en haug med svarte kjendiser som i sin ordbruk støtter vold og aggressive handlinger mot hvite.
  I USA har man svarte som begår grusomme mord mot forsvarsløse hvite, blind vold? Er det noe i gener-rase, eller fra hvor utvikler mennesker slike mentale trekk? Man snakket en gang om Die untermensch, er det disse som menes?

 5. Hva er det med mange svartes forhold til vold?
  Både verbal vold og fysisk vold.
  I Europa har man en haug med svarte kjendiser som i sin ordbruk støtter vold og aggressive handlinger mot hvite.
  I USA har man svarte som begår grusomme mord mot forsvarsløse hvite, blind vold? Er det noe i gener-rase, eller fra hvor utvikler mennesker slike mentale trekk? Man snakket en gang om Die untermensch, er det disse som menes?

Det er stengt for kommentarer.