Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

USA/RASISME

To afroamerikanske ungdommer sitter nå på tiltalebenken i Missouri, etter at de ble arrestert for mordet på en småbarnsmor. Kvinnen som også var ufør, støvsugde bilen sin når hun ble stukket ihjel. De to kjørte så rundt med den drepte kvinnen i bilen.

To afroamerikanske ungdommer skal ha oppdaget småbarnsmoren stå og støvsuge bilen sin utenfor Quick Clean Car Wash i Lee’s Summit i delstaten Missouri.

13 og 14-åringen skal ha gått opp til den 43 år gamle Tanya Chamberlain og knivstukket henne i ansiktet, nakken, brystet og hendene. Hun døde som følge av skadene.

Les også: Afroamerikanere drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

Tanya-Chamberlain_1446677500140_26250764_ver1.0_640_480
BRUTALT DREPT FORDI HUN VAR HVIT? Ble den hvite småbarnsmoren Tanya Chamberlain drept fordi hun var hvit? Det har det siste året vært en svært hatsk tone mot hvite mennesker fra blant annet «Black lives matter»-bevegelsen og fra venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjoner. Det har ført til mange overfall og drap på uskyldige hvite mennesker i USA. (Foto: Tanya Chamberlain).
D
MORDERNE FANGET PÅ FILM: De to drapsmennene, henholdsvis 13 og 14 år gamle, ble fanget på film kort tid før det brutale drapet fant sted. De ble blant annet identifisert pga sportskjortene med navnet «Vikings», som er det lokale fotball-laget der guttene går på skole. (Foto: Politiet).

Chamberlain skal ha vært ufør som følge av en uspesifisert medisinsk tilstand.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

Kjørte rundt med liket av småbarnsmoren i bilen

Ungdommene skal da ha dratt kvinnens lik inn i bilen og satt henne i passasjersetet, med føttene opp mot frontruten. Så satte de seg i bilen og kjørte avgårde med den knivdrepte småbarnsmoren.

Politiet skal ha stoppet bilen i det den vinglet i veibanen, men de to afroamerikanske ungdommene skal ha klart å stikke av. Inne i bilen fant politiet den drepte kvinnens lik, med det blodige kniven liggende i baksetet.

Politiet skal da ha løslatt overvåkingsbilder samt detaljerte beskrivelser av ungdommene, som naboer og foreldre til klassekamerater klarte å identifisere. De to skal være elever på Berarnd C. Campbell ungdomsskole i Lee’s Summit, som er en forstad til Kansas City.

D
VASKEHALL: Her ved den lokale vaskehallen skal den 43-årige småbarnsmoren ha blitt knivstukket i ansiktet, nakken, brystet og på hendene av de to afroamerikanske ungdommene. Nå sitter de i varetekt i påvente av rettssak.

Åttendeklassingene skal ha kommet til skolen som vanlig dagen etter mordet, med de samme klærne som de ble observert med under drapet dagen før. En annen mor forteller lokale medier at de dukket opp i huset hennes med de samme klærne som politiet etterlyste etter mordet. Når en av ungdommene løftet på genseren, skal hun ha sett en blodig underskjorte.

Politiet fant de blodige klærne etter å ha ransaket ungdommenes hjem.

Ungdommene skal også ha kommet med innrømmelser under avhøret som kun noen som var tilstede under mordet kunne vite.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

Underskriftskampanje

Det vites ennå ikke om de to skal siktes som mindreårige eller voksne. Det er imidlertid startet en underskriftskampanje for å sikte dem som voksne av lokale beboere. Den har for tiden over 5.000 underskrifter.

Retten har holdt tilbake mordernes navn på grunn av deres lave alder. En av de som var med å starte underskriftskampanjen, sier til lokale medier at hun mener de har begått en forferdelig handling, og fortjener å bli straffet.

– Vi ser flere og flere mindreårige som begår forbrytelser. Og forbrytelsene blir grovere og grovere, mens overgriperne blir stadig yngre. Vi som lokalsamfunn må fortelle myndighetene at vi er lei av utviklingen.

Hvis de blir siktet og straffet som mindreårige, vil de automatisk bli løslatt når de fyller 21. Blir de siktet og straffet som voksne, kan de dømmes til livstids fengsel uten mulighet for løslatelse.

Tanya Chamberlain etterlater seg et lite barn som aldri får se sin mor igjen.

Historien har ennå ikke nådd norske medier, ennå den er over en uke gammel.

[learn_more caption=»Relatert»]

– Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Afroamerikaner drepte 14 år gammel jente – sendte hånende SMS til moren

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikaner drepte sin hvite samboer og hennes to barn

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

[/learn_more]

Kommentarer

kommentarer