Afroamerikaner angrep hvit 71-åring over handikapp-plass

USA/BLIND VOLD

En krangel over en handikapp-plass endte opp med et voldelig angrep på en 71-årig syk kvinne. Kvinnen hadde akkurat operert inn ny hofte, men måtte etter angrepet operere hoften på nytt. Den 32-årige Kezia Perkins som angrep den syke pensjonisten, risikerer seks års fengsel og over 10.000 dollar i bøter.

D
ARRESTERT: Kezia Perkins risikerer inntil seks års fengsel og 10.000 dollar i bot for overfallet på den 71-årige pensjonisten. (Foto: politiet).

En krangel over en handikapp-plass skal ha endt opp i et voldelig overfall på en nyoperert 71-årig kvinnelig pensjonist. Kvinnen endte opp med et brukket lårben og måtte opereres på nytt i over fem timer.

Konfrontasjonen skjedde utenfor kjøpesenteret Walmart i Wisconsin, da to kvinner med handikapp-skilt i bilvinduet ønsket å ta den samme parkeringsplassen.

Afroamerikanske Kazia Perkins (32) forsøkte å parkere på handikapplassen, men klarte ikke svinge inn korrekt. Istedenfor kom den nyopererte 71-åringen og tok plassen foran Perkins.

Bilder fra overvåkingskameraer viser hvordan Perkins blokkerer den eldre kvinnens plass og så kommer ut for å konfrontere pensjonisten. Perkins skal så ha gått frem og tilbake mellom de to bilene mens hun skrek til 71-åringen.

Når den eldre kvinnen selv åpnet bildøren og begynte å gå mot butikkinngangen skal hun ha blitt konfrontert av den 32-årige Perkins.

Overvåkingsbildene viser hvordan Perkins så plutselig overfaller den nyopererte pensjonisten og dytter henne i bakken. 71-åringen skal ha falt hardt til bakken og rullet på siden i åpenbare smerter.

Et vitne til overfallet, John Rawlins, skal ha kommet til unnsetning til den eldre kvinnen som lå på den slapsete snøen.

STOR BYSTE: Perkins mener at hennes store byste skadet den nyopererte pensjonisten. (Foto: Facebook).
STOR BYSTE: Perkins mener at hennes store byste skadet den nyopererte pensjonisten. (Foto: Facebook).

– Fra hva hun fortalte meg mens jeg forsøkte å hjelpe henne, så skal hun akkurat ha hatt en hofteoperasjon. Hun klarte ikke å røre seg. Hoften må ha blitt skadet på nytt, fortalte Rawlins til lokale medier.

Kezia Perkins skal ha forklart politiet at den eldre kvinnen skal ha falt bakover da hun kom i kontakt med hennes store byste.

Politiet skal ha sjekket ut kvinnenes handikap-tillatelse og funnet ut at 32-årige Perkins sitt bevis var ugyldig og at det ikke engang var registrert på hennes navn. Perkins skal også ha kjørt med inndratt førerkort.

Perkins ble på onsdag siktet for grov vold og risikerer opptil seks år i fengsel, samt en bot på 10.000 dollar.

Eliza Perkins’ advokat argumenterte for sin klient at det hele var en misforståelse og hun faktisk er handikappet, men at det ikke er umiddelbart synlig.

 • Johan Aksnes

  Tenker det at amerikanerne angrer på at de ikke sendte alle negerne til Liberia da slavetiden var slutt.

  • The Order 1925

   MTV og «rape-music» er visst ikke helt enige.

   • Johan Aksnes

    Begriper og forstår meg ikke på hvite som hører på slik lavtstående «musikk».

 • Jenny Hansen

  off topic
  Som vi viste så var trippeldrapet i Sverige endel av det nye multikulturelle samfunn.

  noen som vil tippe når det blir borgerkrig Europa?

  • The Order 1925

   Er vi ikke midt oppe i en krig allerede? Den har pågått i tusenvis av år. Overlevelse for vårt eget folk.

   • @@@

    Hvilken klan eller stamme tilhører du?

    • The Order 1925

     Ragnar Lothbrok’s.

 • @@@

  Søndag Søndag

 • The Order 1925

  Hah! En invitasjon til Vitnet, nesten alle kommentarer ble slettet og disqus kontoen bannet for godt. Jeg aner ikke hvem Bjørn Brataas er men han må jo være ganske desperat pga hva han har skapt selv, det finnes jo ikke aktivitet på Vitnet, han tok livet av sin egen webside.

 • The Order 1925

  Når det kommer til vold så innehar ikke svarte impulskontroll.

  • @@@

   Men du har større impulskontroll fordi at du har, hvilken farge?

 • Stefandemert

  «Kezia Perkins som angrep den syke pensjonisten, risikerer seks års fengsel og over 10.000 dollar i bøter.» såna straff bör vi i Europa också ha.

 • Mary Woll

  Sitat: «Eliza Perkins’ advokat argumenterte for sin klient at det hele var en
  misforståelse og hun faktisk er handikappet, men at det ikke er
  umiddelbart synlig.»

  Handikap i moralen er jo ikke synlig, men desto mer merkbart. Om handikappet moral kvalifiserer til å få bruke handikap-plasser er tvilsomt.

  • Micah Geni

   gammel tråd. men igjen..

 • Pingback: Sjokkrapport: Helhvitt New York vill gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person - "Vær så snill ikke slå meg" - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()