D
ARRESTERT: Kezia Perkins risikerer inntil seks års fengsel og 10.000 dollar i bot for overfallet på den 71-årige pensjonisten. (Foto: politiet).

En krangel over en handikapp-plass skal ha endt opp i et voldelig overfall på en nyoperert 71-årig kvinnelig pensjonist. Kvinnen endte opp med et brukket lårben og måtte opereres på nytt i over fem timer.

Konfrontasjonen skjedde utenfor kjøpesenteret Walmart i Wisconsin, da to kvinner med handikapp-skilt i bilvinduet ønsket å ta den samme parkeringsplassen.

Afroamerikanske Kazia Perkins (32) forsøkte å parkere på handikapplassen, men klarte ikke svinge inn korrekt. Istedenfor kom den nyopererte 71-åringen og tok plassen foran Perkins.

Bilder fra overvåkingskameraer viser hvordan Perkins blokkerer den eldre kvinnens plass og så kommer ut for å konfrontere pensjonisten. Perkins skal så ha gått frem og tilbake mellom de to bilene mens hun skrek til 71-åringen.

Når den eldre kvinnen selv åpnet bildøren og begynte å gå mot butikkinngangen skal hun ha blitt konfrontert av den 32-årige Perkins.

Overvåkingsbildene viser hvordan Perkins så plutselig overfaller den nyopererte pensjonisten og dytter henne i bakken. 71-åringen skal ha falt hardt til bakken og rullet på siden i åpenbare smerter.

Et vitne til overfallet, John Rawlins, skal ha kommet til unnsetning til den eldre kvinnen som lå på den slapsete snøen.

STOR BYSTE: Perkins mener at hennes store byste skadet den nyopererte pensjonisten. (Foto: Facebook).
STOR BYSTE: Perkins mener at hennes store byste skadet den nyopererte pensjonisten. (Foto: Facebook).

– Fra hva hun fortalte meg mens jeg forsøkte å hjelpe henne, så skal hun akkurat ha hatt en hofteoperasjon. Hun klarte ikke å røre seg. Hoften må ha blitt skadet på nytt, fortalte Rawlins til lokale medier.

Kezia Perkins skal ha forklart politiet at den eldre kvinnen skal ha falt bakover da hun kom i kontakt med hennes store byste.

Politiet skal ha sjekket ut kvinnenes handikap-tillatelse og funnet ut at 32-årige Perkins sitt bevis var ugyldig og at det ikke engang var registrert på hennes navn. Perkins skal også ha kjørt med inndratt førerkort.

Perkins ble på onsdag siktet for grov vold og risikerer opptil seks år i fengsel, samt en bot på 10.000 dollar.

Eliza Perkins’ advokat argumenterte for sin klient at det hele var en misforståelse og hun faktisk er handikappet, men at det ikke er umiddelbart synlig.