Afro-brite hakket ihjel Zac (19) på åpen gate

STORBRITANNIA

19 år gamle Zac Evans ville beskytte noen jenter utenfor en restaurant mot en truende mann. For det måtte han bøte med livet. Mannen dro fram en machete og hakket 19-åringen ihjel rett foran forskrekkede vitner. Mannen skal også ha prøvd å drepe to andre menn som var i nærheten.

Det var natt til lørdag sist uke at den grufulle hendelsen fant sted utenfor restauranten the Pike and Musket i Gloucester, England.

D
RASISTISK DRAP? Den hvite tenåringsgutten Zac Evans skal ha blitt hakket ihjel utenfor en restaurant av en afro-britisk mann.
D
SNILL GUTT: Alle som kjente Zac forteller om snill og hjelpsom gutt. (Foto: Privat).

Zac Evans (19) var ute med gode venner når en gruppe jenter skal ha kranglet utenfor restauranten. Når Zac prøvde å roe ned situasjonen, skal Ewen Anthony Reynolds (44) ha kommet til situasjonen og dratt frem en 60 centimeter lang machete og drept 19-åringen på stedet.

Ewen Anthony Reynolds skal også ha hakket løs på to andre menn som kom til. En 22-åring måtte på sykehus med alvorlige sår, mens en tredje mann fikk mindre skader.

D
DRAPSMANN: Afro-briten Ewen Anthony Reynolds (44) skal ha hakket ihjel den hvite tenåringsgutten Zac Evans (19) uten forsvarsel. Tenåringen døde på stedet. To andre menn ble også forsøkt drept av 44-åringen, men overlevde. (Foto: politiet).
D
POLITIET SØKER ETTER SPOR: Kriminaltekniske undersøkelser der hvor 19-årige Zac Evans ble drept.

Drapet skal ha sjokkert lokalsamfunnet som ikke er vant til slike grusomme hendelser.

– En gal mann kom helt plutselig løpende og angrep ham. Du forventer ikke dette her på vår lokale restaurant, det er et flott, vennlig sted.

Politiet skal ha pågrepet den afro-britiske Ewen Anthony Reynolds etter kort tid.

D
ARRESTERT: Politiet i Gloucester skal ha arrestert den 44-årige afro-briten Ewen Anthony Reynolds etter kort tid. Han er nå siktet for drap og drapsforsøk på tre personer.

Terrorisme?

I tiden etter drapet på 19-åringen skal man på sosiale medier ha spekulert om drapet har noen forbindelse med terrorangrepene i Frankrike den siste tiden.

Det er ikke lenge siden en afro-brite skal ha halshugget den 82-årige bestemoren Palmera Silva i sin egen hage i Nord-London. Det kom frem at mannen hadde konvertert til islam i tiden før drapet. Soldaten Lee Rigby skal også ha blitt hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer i London i mai ifjor.

D
HALSHUGGET: Nicolas Salvador skal ha halshugget den 82-årige Palmera Silva mens hun var i sin egen hage.
D
HAKKET IHJEL: Soldaten Lee Rigby (25) skal ha blitt påkjørt og så hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer, Michael Olumide Adebolajo (28) og Michael Oluwatobi Adebowale, (22), i London i mai ifjor. Rigby etterlot seg kone og en to år gammel sønn.

Etterforskere fra politiet sier imidlertid at dette ikke er en teori de følger så langt under oppklaringen av saken:

– Selv om motivet in denne saken ikke er klargjort ennå, så kan vi berolige lokalsamfunnet at vi er sikre på at drapet og angrepene ikke på noen måte er forbundet med terrorisme.

«Ikke noe som skjer her»

Lokale beboere er forferdet og forteller til pressen at de er meget rystet:

– Dette er noe som ikke skjer i Gloucester, du leser om disse tingene i nyhetene, men det skjer ikke her rett utenfor døren din, og det skjer ikke med noen du kjenner.

Hundrevis av venner og familiemedlemmer har lagt ned blomster og skrevet på minnekort til ære for Zac. Det har også blitt holdt en lysseremoni i tenåringens minne.

Zac’s søster, Annia (24) skrev: «Min vakre bror. Jeg er så fortapt. Jeg venter på at du skal komme hjem. Jeg elsker deg. RIP.»

En venninne, Jordan Louise Lord skrev: «Jeg har kjent deg siden jeg var så liten, jeg vokste opp med deg og du har vært som familie for oss alle. Du har alltid vært der for oss alle.»

D
KONDOLANSER: Zac Evans har fått mange kondolanser på sosiale medier. (Foto: Twitter).

En venn, Luke Parson skrev: «Gikk på barneskole med Zac. Han hjalp meg med hjemmelekser. Kan fremdeles ikke tro det».

Zac Evans skal ha jobbet som en maler og dekoratør. Hans mor minnes ham som en gutt med mange talenter.

– Han kunne ikke en note musikk, men klarte å lære seg å spille instrumenter bare ved å se på andre. Han kunne ta fra hverandre og sette sammen ting.

– Ettersom årene gikk lært han seg å male og dekorere og startet sin egen bedrift.

DE
MISTET SIN KJÆRE BROR: Zac Evans med familie som barn. (Foto: Privat).

Zac Evans etterlater seg moren Sylvia Evans, tvillingbror Stefan Evans, søster Annia Evans og sin bestemor.

Norske statsstøttede medier har ikke omtalt saken.

Relatert:

– Nicholas Salvador siktet for å ha halshugget 82 år gammel kvinne i England

– Statusrapport fra Storbritannia – en rasert nasjon

– Klager over at hvite flytter tilbake til London

– Somalier tente på hvit kvinne som ikke ville ha sex med ham

 • Aksiomet

  Hvor mange flere må dø, før folket vårt våkner?

  • Alexei Stukov

   Veldig, veldig mange er jeg redd for..

 • Vegar B. Eider

  En kriminell farget mann som angriper politiet etter å ha ranet en butikk blir skutt av politiet. Store oppslag i alle norske media. En hvit mann som beskytter noen forsvarsløse jenter ute på by`n blir hakket ihjel med machete..nei..DET kan vi ikke nevne.. Kan alle som er innom Frieord spre ordet, ta kontakt med andre aviser, spre linker…?

  • krea tiv

   Hadde det vært en svart mann som beskyttet jentene og som ble hogd ned av hvit manN. TENK det hadde vært ramaskrik og overskrifter med ekspert meninger og dilldall i laaaang tid fremover…

   • wiggen evensen

    Da hadde Gule og NRK hatt ekstrasending og latt Gule fremme hvor herlige folk disse muslimene er …

    • krea tiv

     Ja gjett om. Terroristen gule

   • En av allmogen

    Om det skulle hända skulle det vara ett undantag dock skulle media go crazy!!! Som du skriver. Det ser mycket mörkt ut i Sverige men vi skall resa oss mörkret varar inte för evigt det kommer en ny Wasa eller Engelbrekt var så säker islam har inte någon plats i europa i synnerhet inte i Skandinavien till vapen nordmänn!

 • krea tiv

  De ser ut som noen demoner alle sammen

 • sussebassa

  Ghettofiseringen skjer i alle Europeiske land.
  Fordelen det er at da vet vi hvor disse/ikke erop innv befinner seg, stort sett, og vi beskytter oss ved ikke å oppsøke de.
  Problemet oppstår når de oppsøker våre trygge områder, sånn helt plutselig, eller har de på førehand planlagt dette…»Idag skal jeg knivstikke ihjel noen hvite».
  «Eller finnes det egentlig trygge hvite områder lengre»..?
  For 5 6 år siden følte jeg meg trygg når jeg besøkte Malmø, ikke nå lengre..utifra egenopplevelser/vennners, ikke ifht å bli knivstukket/såret heldigvis, men blitt ranet på lysan dag.
  En venninne fikk reglerett dratt en flott gullkjede av halsen…
  «Så erfaringen min er»:
  Ikke ha på deg noe som kan gjøre «noen» misunnelige, dyre smykker, merkevesker ol.
  Kjør heller ikke i en fin bil, noen vil ha den også, erfaring med min Porsche som ble stjålet og igjenfunnet totaltribbet.
  Unngå å komme i diskusjoner med innv, men gå gjerne over andre siden av gaten, la de aldri komme deg for nære, fordi du ikke vet hva de kan skjule i handen/lommen..kniv ol.
  Så ha alltid pepperspray i lommene.
  Og dette er «bare» i nabolandet Sverige.

  • Stefandemert

   vart bor du? Bor du granne med ett riktigt ghetto?

  • Stefandemert

   vart bor du? Bor du granne med ett riktigt ghetto?

 • Burre

  Enkelthendelsene hoper seg opp.
  Bra folk blir beriket.

  Hadde jeg skrevet slike kommentarer i andre kommentarfelt hadde de blitt slettet(ja snakker av erfaring). Det sier litt om utviklingen når de gamle PK hedersbeskrivelser på innvandrere blir sensurert. Det gikk visst ikke helt som enkelte trodde. Rart…

 • kaitse8

  Norske medier som er styrt fra venstresiden informerer ikke folket om konsekvensen av deres fatale eksperiment.

  Det vi leser om er hvor stakkarslig disse føler seg og at de blir mistenkeliggjort f.eks av Nav.

  J politikere i Europa måtte ødelegge Europa.Landsforædere hele gjengen!

  • Richard Olsen

   Denne fortielsen er nokk en ting som er tverrpolitisk dessverre. En slags overordnet frykt for at folk skal få med seg hva som er i ferd med å skje med Europa.

 • Nett Side

  Denne tragedien høres jo ut som bare vanvidd. Jeg vil også få si at artikkelen er fin og verdig.

  P.S.

  Grunnen til at jeg vil kommentere her, er egentlig ikke relatert til saken. Siste setningen syns jeg er merkelig. Hos meg ligger Frieord i bokmerkelinjen i en mappe som jeg har kalt Nyheter, som jeg sjekker når jeg vil se om der har skjedd noe nytt i verden. Altså rss-feeden fra Frieord ligger i mappen der. For meg er dette nettstedet en av de norske nyhetskildene jeg er interessert i å lese (velger derimot vekk mer populære VG, for eksempel). Da er det naturligvis sånn at for meg er Frieord så absolutt «norske medier». Til og med en av ganske få som jeg velger å lese.

  Hvis det er meningen å ha et image som et veldig alternativt nettsted kan jeg skjønne den sisten setningen i artikkelen. Altså brukt til å bygge nettstedet sitt image. Men ellers ikke. For min del utgjør Frieord en relativt stor del av norske medier, og da blir det bare forvirrende etter å ha lest en artikkel på norsk om saken, å lese at «Norske medier har ikke omtalt saken.» Nesten så jeg begynner å høre Twilight Zone-musikken i bakgrunnen her. Har jeg nettopp bare innbilt meg at jeg leste om saken i et norsk nyhetsmedium?

  • frieordno

   Hei!

   Nå menes det vel «statsstøttede medier» og ikke selvkost-nyhetssider/blogger som jo kan ta opp alt mulig av temaer og ikke er kontrollert av eiere eller andre pressgrupper. Det videreformidles til journalisten!

   Takk for hyggelig tilbakemelding!
   Mvh mod

 • $124822779

  Det er så ufattelig ondskapsfult og djevelsk at jeg ikke kan skrive mer uten å komme med noen forferdelige utsagn.

 • tiger

  Dette er naturlig for negre(som folkegruppe). Det har vært mennesker i Afrika i mange, mange tusen år før det kom mennesker til europa/asia osv. De har hatt et «lite» forsprang til å utvikle et samfunn for å si det sånn… (+ bistand de siste 50år!) Det er en grunn til at Afrika ser ut som det gjør. De vil aldri bli som europeiske/asiatiske folkeslang uansett hvor lenge de bor her. Rimelig åpenbart.

 • A New Dawn

  Around blacks, never relax.
  Vold og kriminalitet er raserelatert, primater i flokk er livsfarlige.

  «Blacks are seven times more likely than people of other races to commit murder, and eight times more likely to commit robbery.»

  «Of the nearly 770,000 violent interracial crimes committed every year involving blacks and whites, blacks commit 85 percent and whites commit 15 percent.»

  «The single best indicator of violent crime levels in an area is the percentage of the population that is black and Hispanic.»

  American Renaissance – The Color Of Crime. (PDF)
  http://www.amren.com/archives/reports/the-color-of-crime/

 • $6065254

  Folket må stille politikerne til ansvar for å ha importert slike udyr til våre land.
  Det er jo helt absurd med negere i Europa og de burde jo blitt sendt rett til Afrika igjen med en gang.

 • Tid å vakna nu.

  Hvorfor blir jeg ikke forbauset over etnisiteten til gjerningsmennene……

 • Guest

  Mange av innbyggerne i Afrika bruker å hugge ned hverandre med macheter. Å bringe denne kulturen hit til Europa er ikke ønskelig.

 • Pingback: Somalier amok med kniv i turiststrøk i London - 60-årig kvinne drept - 5 skadet - Frieord()