Afghansk asylsøker (40) etterlyst for drap på sin 16-årige kone i Sverige

ETTERLYST: Khader Amiri (40) er etterlyst internasjonalt av svenske myndigheter for drapet på sin 16 år gamle kone. (Foto: Politiet).
SVERIGE/DRAP

Khader Amiri, en afghansk statsborger som har hatt bostedsadresse i Sverige siden 2012, mistenkes for å ha drept sin 16-årige kone og deretter flyktet fra Sverige. Nå jages han over hele verden.

Den 16-årige jenta kom til Sverige som enslig flyktningbarn fra Afghanistan i 2015 og var gift med Amiri. Jenta skal samtidig ha hatt et forhold til en jevnaldrende gutt fra hjemlandet.

I slutten av mai 2016, ble jentas livløse kropp funnet i et skogsområde i Sør-Stockholm. I juni samme år ble Amiri fengslet i sitt fravær mistenkt for det brutale drapet.

Amiri mistenkes å ha flyktet fra Sverige etter drapet og er etterlyst internasjonalt. Aktor i saken håper at Amiri snart kan pågripes.

 • bitten

  Slike psykopate pedofile barnebrud morderen av den aller verste avskum sorten ,
  har ikke livets rett på noen som helst slags mulige måter .

 • invernes

  Oktober barna var jo så snille å berikende mumler Støre.

 • Kjell Svensen

  Bare en fordel for Sverige at han aldri kommer tilbake, og vi får bare håpe at jentas slektninger tar på seg ansvaret med å straffe!

 • rosinen

  Steike ta, kor leng må vi finn oss i ta her? Skjønne itj nå længer æ.

 • rosinen

  Ang. Janne S. der ektemannen er pågrepet, de har bodd i frankrike og han var med i Balkankrigen og han var også i fremmedlegionen, kan det være en etnisk norsk?