90 år gammel kvinne voldtatt og ranet på vei fra kirken – marokkansk mann (19) i retten

GROV VOLDTEKT: En 19-årig mann fra Marokko står tiltalt for en svært brutal voldtekt av en 90 år gammel kvinne i den tyske byen Düsseldorf. (Foto: Politiet/Bild).
TYSKLAND/VOLDTEKT

En 90 år gammel kvinne ble voldtatt og ranet i det hun var på vei hjem fra kirken hvor hun hadde tent lys inne i St. Lambertus kirke i sentrum av Düsseldorf. Nå står en 19-årig marokkansk mann, Souhayl N. tiltalt for det grove overgrepet.

En marokkansk mann med mulig tilhold i Spania, Souhayl N. (19) står nå på tiltalebenken i den tyske byen Düsseldorf.

Marokkaneren er tiltalt for å ha voldtatt, brutalt mishandlet og ranet en 90 år gammel forsvarsløs kvinne.

Hvis den muslimske innvandreren blir funnet skyldig risikerer han 15 år i fengsel, ifølge Rheinische Post.

Det 90-årige offeret hadde akkurat tent et lys inne på St. Lambertus kirke i gamlebyen i Düsseldorf den 2. oktober i fjor, da den unge mannen konfronterte henne og ropte «penger, penger», ifølge aktor.

Les også: Tyskland: Flyktning voldtok 79-årig pensjonist mens hun besøkte sin avdøde søsters grav

KIRKEN: 90-åringen hadde vært i St. Lambertus kirke og tent lys, og var på vei hjem da overfallet fant sted. (Foto: Wikimedia Commons).

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere

Men da kvinnen ikke hadde noen penger å gi ham, så dro 19-åringen kvinnen inn i et portrom, hvor han dro av henne strømpebuksene og voldtok henne, før han tok kvelertak på henne og dro henne i håret.

Til slutt gikk han gjennom hennes veske og stjal husnøkkelen hennes og skrev ned adressen til 90-åringen. Det finnes imidlertid ikke noe indikasjoner på at han brøt seg inn hjemme hos offeret i ettertid.

Den eldre kvinnen måtte behandles på sykehus etter det brutale overfallet og voldtekten.

Les mer: Eritreiske asylsøkere voldtok tysk kvinne i park «fordi de hadde en dårlig dag»

ÅSTED: Det var her utenfor kirken i Lambertusstrasse at den 19 år gamle muslimske mannen voldtok, ranet og forsøkte å kvele den 90-årige kvinnen. (Foto: Andreas Bretz).

Les også: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

Politiet skal ha fanget mannen noen uker etter angrepet mot den eldre kvinnen, da DNA fra åstedet ble funnet identisk med DNA tatt av mannen i forbindelse med et tyveri han begikk i mai 2016.

Den muslimske mannen skal også ha stjålet penger og verdisaker fra en kvinne på et diskotek i byen i september det samme året og denne saken er også med i tiltalen.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland