En ny studie utført av myndighetene i Berlin ble nylig publisert i den tyske dagsavisen Bild.de.

Den viser at venstreekstremistisk vold har doblet seg de siste 12 årene. I perioden 2003-2008 hadde man ca. 750 politisk motiverte angrep, som var økt til over 1.500 i perioden 2009-2013.

Ifølge senator Frank Henkel fra kansler Angela Merkel sitt parti CDU, så kommer de fleste politisk motiverte voldsforbrytelsene fra det venstreorienterte miljøet i landet.

Undersøkelsen viser at den gjennomsnittlige venstreekstremisten som blir dømt er en mann i 21-24-års alderen, uten jobb og som i  92 prosent av tilfellene fremdeles bor hjemme hos mamma.

D
OPPRØR: Venstreekstremister og antirasister kommer dårlig ut av en undersøkelse gjort av tyske myndigheter i hovedstaden Berlin. Den viser at de fleste av dem er unge menn med lav utdannelse, arbeidsledige og som ennå bor hjemme hos mamma.

Her er flere fakta om venstreekstremistene:

– 873 mistenkte er identifisert, 84 prosent er menn og 16 prosent er kvinner. 72 prosent er mellom 18 og 29 år gamle.

– 9 av 10 oppgir sivilstatus som singel.

– Kun 29 prosent har fullført videregående. En av tre er arbeidsledige.

– 1 av 10 har begått mer enn en forbrytelse. En av dem hadde tolv saker på seg. 4 av 10 er registrert som betalingsudyktige.

– 95 prosent av sakene involverer familievold, overfall, brannstiftelse eller motstand mot arrest.

– Halvparten av sakene er knyttet opp mot demonstrasjoner.

– Mellom 2009 og 2013 sto venstreekstremister bak 13 drapsforsøk.

– 902 av voldsforbrytelsene (59 prosent) var rettet mot personer. Fire av fem av disse var mot politimenn.

– Bare 15 prosent var mot høyreekstremister

– Hærverk mot eiendom og kjøretøy, samt brannstiftelse var det vanligste lovbruddet. Dette inkluderer 58 tilfeller av politibiler som ble satt i brann.

Artikkelen nevner ikke hvor mye disse forbrytelsene og hærverket har kostet de lovlydige og demokratisk innstilte tyske skattebetalerne.

Venstreekstremister mot innvandrere

Den intensive og brutale voldsbruken fra de venstreekstreme i Berlin går imidlertid ikke bare utover politimenn og høyreekstremister, men også hardt arbeidende innvandrere, i hovedsak muslimer.

Et av hovedmålene til venstreekstremistene er å brenne dyre biler, da disse representerer deres «kamp mot det klassedelte samfunnet og utnyttelsen av arbeideren». Ikke sjelden settes merker som anses å være «luksuriøse» i brann, mens de står parkert foran leiligheter eller på parkeringsplasser.

D
BILBRANN I BERLIN: Nok en bil som anses som et «luksusmerke» går opp i brann. Venstreekstremister står ofte bak disse brannene og ikke sjelden er det innvandrere som mister bilene sine. Det henger ikke på greip, sier både innvandrere og lokalpolitikere i hovedstaden. De venstreekstreme forstår ikke at de ødelegger for hardt arbeidende innvandrere, sier en tyrkisk kvinne som blir intervjuet om temaet. (Foto: En BMW står i flammer i Berlin).

Nå har tysk TV imidlertid sett på fenomenet med bilbranner i bydeler som Kreutzberg, hvor det bor mange ikke-vestlige innvandrere, fra blant annet Tyrkia. For innvandrere er nemlig en fin bil et statussymbol. Den representerer deres reise fra fattigdom i sine hjemland til jobb og et bedre liv i Tyskland. En måte å vise at man har lykkes er ved å kjøpe en fin bil til familien.

En tyrkisk mann som intervjues i innslaget fra tysk TV nedenfor forstår ikke hva venstreekstremistene oppnår ved å brenne bilene som innvandrerne har brukt mange år på å spare til. En innvandrerkvinne som blir intervjuet sier at venstreekstremistene ødelegger for det harde arbeidet og innsatsen som innvandrerne bidrar med til i samfunnet.

De får begge støtte fra en lokalpolitiker som mener at venstreekstremistene påstår at de kjemper for innvandrerne og likhet, men ikke bryr seg om hvem som rammes av deres voldelige oppførsel. Nå ber innvandrere i bydelen myndighetene om hjelp for å beskytte seg mot venstreekstremistene.

Relatert:

54 svar til “9 av 10 venstreekstremister bor hos mamma”

 1. Venstreekstreme radikale blitzere er like store tapere og voldelige ,
  som alle disse ekstreme muslim svinepelsene er i samfunnet også .

  1. Blitzere er grunnen til at man ikke lenger kan bære kniv offentlig, at barn ikke kan leke med sprettert og at man ikke kan eie armbrøst og batong.
   Etter politiets gatekamper med Blitz er det underlig at politiet ikke også krevde at politikerne skulle innføre lover mot flasker og brostein…

   1. Ser ikke ut som denne mohamed opprinnelsen bryr seg om den loven,
    der man ikke kan bære kniv på offentlig steder ihvertfall .
    For aldri har vel kniven sittet løsere så til de grader ,
    blant den kulturen der ute i de norske samfunnet .

 2. Det som burde vært forsket på er hvorfor venstreekstreme hater sin egen kultur, sitt eget folk og sin egen historie så mye. Som studien påpeker er de også i hovedsak fattige og arbeidsledige, så hvorfor de da hater seg selv så mye at de ønsker å importere folk som vil ta de eneste jobbene de selv er kvalifisert til/som de har mulighet til å få, er noe som burde vært undersøkt.
  Studien viser jo at trygdeytelsene i Europa er for gode, om de hadde vært kuttet ville ikke folk hatt muligheten til å gå på trygd og bli ekstremister, og man ville samtidig redusert migrasjonen av velferdsflyktninger.

  1. Jeg tror de hater seg selv så mye at de ønsker total ødeleggelse , det kan dette avskummet få med masseimport av islam kakerlakker.

  2. Jeg tipper at de liker å importere disse menneskene, som du nevner, fordi de da får enda flere «deadbeats» å klage sammen med. Svake mennesker er helt avhengig av å være i gruppe for å skape en storm rundt deres patetiske meninger: fagforeningsmedlemmer, kvinnelige feminister, blitzere, m.fl.

   1. Det er helt klart en del av det. Sjalusi er en annen del av deres hat. Dette er folk som aldri har lykkets å skape noe godt for seg selv og de er sjalu på andre som nettopp har greid det. Europeisk sivilisasjon er suksessrik og det påminner dem hele tiden om hvor verdiløse de selv er. Men i stede for å bedre seg selv ønsker de i stede å ødelegge for alle andre.

 3. Mødrene til disse er vel de som har lagt grunnlaget til at de er blitt slik, sosialistiske hatefulle lesber som har fått avkom via prøverør, feminister avler hat.

  1. Ins Schwimmbecken zu kacken ist doch eine gezielte Provokationen, davon bin überzeugt!!!
   som en tysker sa. 🙂

 4. Dette er ikke overraskende for folk som er klar over den psykologiske profilen til venstreaktivister og hele venstresiden som er mennesker som ikke har lykkets i samfunnet. De er tapere som tar ut sin frustrasjon på samfunnet og vil sammtidig at det skal hele tiden løse deres oppdikta tulleproblem. Homorettigheter, feminisme, invandring og så videre er alle problem som venstresiden har skapt for å ha noe å klage på.

 5. Det er et paradoks at venstreekstreme globalister sitter hjemme på gutterommet og napper seg i laksen. Hva vet de om verden og Norge spesielt? Hva vet de om om noesomhelst egentlig?

 6. Lurer på hvordan Norge ser ut i 2054 når vi er 78900000 innbyggere og 95% av dem er muslimer?

 7. Hahaha…. ja hvem ellers kunne disse tullingene være. Vannhodene som ikke har vært lengere en siste holdeplass på T-banen og bor på gutterommet hos mamma kaller seg «globalister»….morsomt.

 8. Hahaha…. ja hvem ellers kunne disse tullingene være. Vannhodene som ikke har vært lengere en siste holdeplass på T-banen og bor på gutterommet hos mamma kaller seg «globalister»….morsomt.

  1. I totally agree with your comments on CPS.

   Please visit our website in Los Angeles:

   http://delightintruth.com/

   We are waiting for you to make some comments on our site. The last 20 articles on the website are about Barnevernet.

 9. La oss spre disse bildene, så kan ale innvandrere se at det er like greit å holde seg hjemme.

Det er stengt for kommentarer.