En ulovlig migrant fra Marokko tok seg inn i leiligheten til den 87-årige kvinnen i den franske byen Lyon den 22. april i år.

I over to timer skal mannen ha voldtatt kvinnen og deretter ranet henne på verdisaker.

Les også: Ungt kjærestepar overfalt og voldtatt i sin egen leilighet i Paris

Politiet sier at mannen har vært arrestert flere ganger for voldelige ran, men at han ble sluppet løs hver gang. Han skal ha ankommet Frankrike bare måneder i forveien og levde på gaten.

Politiet identifiserte mannen gjennom DNA-registeret etter å ha samlet bevis hos den eldre kvinnens leilighet. Han skal ha blitt funnet på gaten av en politipatrulje og arrestert.

Les også: Pensjonert italiensk ektepar voldtatt og drept av afrikansk flyktning

PÅGREPET PÅ GATEN: Politiet i Lyon fant den marokkanske voldtektsmannen på gaten og klarte å koble ham til voldtekten gjennom en DNA-prøve. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldatt av sudanesere – ble bedt om tie stille av medaktivister

Under avhør løy den marokkanske voldtektsmannen til politiet og sa han kun var 16 år gammel. Dette fordi han visste at politiet er betydelig mer løsslupne med kriminelle barn og at han ikke ville bli dømt til alvorlig fengselstid.

Sannsynligvis ville ha blitt sluppet løs som tidligere.

Den ulovlige muslimske migranten fortalte også at det 87-årige voldtektsofferet ønsket å ha sex med ham. Dette ble imidlertid raskt tilbakevist av bevis fra gjerningsstedet samt offerets vitnemål.

Les også: Afrikanere arrestert etter den brutale voldtekten av turistpar i Italia