80 prosent av innvandrerungdommer med tyrkisk bakgrunn støtter «jihad mot ikke-troende»

MØRKE SKYER I NEDERLAND: En spørreundersøkelse foretatt i Nederland avslørte svært sjokkerende holdningern blant tyrkisk minoritetsungdom. Nå krever politikere en grundigere utredelse av resultatet. (Foto: Sharia-tilhengere demonstrerer i Nederland).
NEDERLAND/ISLAMISME

En spørreundersøkelse gjort blant innvandrerungdommer med tyrkisk opprinnelse ryster det politiske etablissementet i Nederland. Undersøkelsen viser blant annet at ca. 80 prosent av disse ungdommene anser at muslimsk "hellig krig" mot ikke-muslimer er legitimt.

Ifølge den engelskspråklige nyhetssiden Dutch News har det nederlandske forskningsinstuttet Forum Institute for Multicultural Affairs nylig gjennomført en spørreundersøkelse blant innvandrerungdommer med tyrkisk bakgrunn.

Resultatet av undersøkelsen har sjokkert mange nederlanske politikere. Når det nederlandske parlamentet på onsdag debatterte integrasjonsspørsmål krevde representanter for tre partier en mer inngående utredning av radikalisering blant muslimske innvandrerungdommer.

DD
VANSKELIG INTEGRERING: Muslimsk ungdom i Nederland har vanskelig for å ta til seg de vestlige verdiene som er grunnlaget for det nederlandske samfunnet. Selv de som er født og oppvokst i landet oppviser ofte skremmende antidemokratiske og fundamentalistiske holdninger. (Foto: Innvandrerungdom i Nederland).

Den aktuelle undersøkelsen oppgis å bygge på et ganske lite grunnlag. Kun 300 personer skal ha blitt intervjuet. Stykkvis gir undersøkelsesresultatene et motsigende bilde. Tallene indikerer at det både finnes positive og negative holdninger til islamisme blant de tyrkiske innvandrerungdommene. Med dette sagt kan man allikevel konstantere at deler av undersøkelsesresultatet er dypt skremmende.

80 prosent av de intervjuede ungdommene ser ikke noe galt i «hellig krig» mot ikke-muslimer. 90 prosent anser at de som kjemper mot Assad-regimet i Syria er «helter». 38 prosent anser ikke at demokrati har noen avgjørende betydning for en positiv utvikling i den muslimske verden.

Det er allikevel uklart i hvilken utstrekning ovennevnte tall skal tolkes som en støtte for den islamistiske terrororganisasjonen IS og andre ekstreme islamistgrupper som med vold ønsker å opprette et muslimsk kalifat. 74 prosent av deltakerne i undersøkelsen anser ikke at det er ønskelig med et kalifat i Midtøsten, og  62 prosent anser at demokrati er nødvendig for en positiv utvikling i regionen.

Selv om den akutelle undersøkelsen har gitt resultater som til en viss grad er motsigende, er det unektelig svært urovekkende at aksepten for voldelig islamisme og religiøst motivert vold mot ikke-muslimer synes å være så høye i den aktuelle gruppen innvandrerungdommer. Det finnes også grunn til å bekymres over at en relativt høy andel av de som ble intervjuet ikke anerkjenner demokrati som noe betydningsfullt.

Kontroversiell video

I et intervju på en nederlandsk TV-stasjon ifjor skal tyrkiske ungdommer som er født og oppvokst i landet, ha uttalt at «Hitler hadde rett» og at «Jeg er fornøyd med hva Hitler gjorde mot jødene». Ungdommene skal også ha sådd tvil om Anne Frank virkelig døde under krigen. Videoen skapte få eller ingen reaksjoner i Nederland etter at den ble sendt. Det var først når en finsk TV-kanal la ut en engelsk-tekstet versjon av det seks minutter lange TV-innslaget at det ble reagert på innholdet i intervjuet, og da fra blant annet nyhetsformidlere i Israel.

 • OnkelBlaa

  Hvorfor forbyr vi ikke dette svineriet i vest Europa og sender avskummet hjem?
  Når skal politikerne innse faren, og om ikke, når skal folket sette ned foten og fjerne landssvikerne?
  Kursen slik den er stukket ut nå peker jo rett til helvete!

  • Anti sosialist

   Den største trusselen mot utryddelse av den hvite sivilisasjonen er overhodet ikke muslimer, jøder, negere og innvandringen. Den største trusselen er landssvikerne som da omfavner pk sosialister & kulturmarxister. Disse landsforræderne er det verste som har skjedd Norge i moderne tid. Det vil de snart svi for og når folket opp så vil disse svikerne smake sitt eget blod.

   • Sint

    Kristendommen er et ekstremt stort problem også. Det lærer folk å være alt for tolerante og at alle mennesker er like… Sånn overlever man ikke i verden. Hvite > niggere, sånn er det bare.
    Så vi bøyer oss og tar det i baken fra muslimer som har en helt annen innstilling enn oss.

    Og kapitalisme… vi importerer billig arbeidskraft, selv om det går utover det etniske folket. Alt for penger…

    Det er jo jødene som skapte kristendom og kommunisme. De hjernevasker oss også i media… Så de er egentlig problem 1#.

    • Anti sosialist

     Muslimer og andre innvandrere fra diverse avgrunner i den tredje verden er en direkte trussel mot vårt fedreland. Men den indirekte trusselen er uten tvil jødene. Det er ingen tvil om at jødene ønsker hevn etter 2.vk og jobber beinhardt for utslettelse av den hvite ariske rasen. Det er vel grunnen til at jeg heller ikke har noe sans for organisasjoner som SIAN, HRS og Document.no. Da disse kun tar for seg den direkte trusselen men nevner ikke et ord om den indirekte. Majoriteten av medlemmene i Sian er trossalt sionister og kristne fanatikere som forguder terrorstaten Israel. For et kaos.. Men våre folkevalgte er vel de desidert verste. De som kun verdsetter topp lønninger men driter fullstendig i sitt eget folk med å høre på jødene og muslimene..Det er nettopp dem Anders BB utpekte som den største trusselen mot vårt fedreland og han hadde 100% rett. Hatet mitt blomstrer meget sterkt ovenfor disse landssvikerne. En må forstå seg på mekanisme i geo politikk for å få en forståelse av realiteten og hvordan alt henger sammen.

     • Sint

      Det er sant, problemet er at politikerne rett og slett er uvitende. Det de gjør med landet nå er helt forferdelig, men aner det ikke selv.
      Utenom noen selvfølgelig, som vil være så politisk korrekt som mulig for å sanke stemmer uansett om det går utover folket.
      Og noen griske kapitalister som tjener penger på innvandring selv om de vet hva det gjør med landet.

      Så du har supereliten og politikerne som fucker opp hele landet. De må bort, om en skal rydde opp i kaoset.

   • OnkelBlaa

    Tja, jeg er enig med deg, bortsett fra det med jødene, jødene har aldri vært noe problem slik jeg ser det, om jødene hadde representert noe problem så hadde jeg også vært jødefiendtlig, men jeg ser ikke den trusselen rett og slett.
    Negere og islamister er det store problemet for Europa nå!

 • laksefakse

  Som jeg ser det får vi en blodig og forferdelig fremtid i Europa ! jeg håper bare landssvikerne fortsatt er i livet da, så vi kan stille de for krigsrett.

  • Sint

   Det er veldig mulig.
   Men se nå på Sør Afrika, de hvite blir utryddet der. Ingen medier snakker om dette selvfølgelig. Det var de selv som avskaffet apartheid og begikk selvmord.
   Men her i Europa er vi nå i blant andre hvite nasjoner. Når vi eventuelt innser at dette er en kamp for den hvite rasen, kanskje vi slår oss sammen.
   Om vi klarer å renske Europa for jødene, svikerne og inntrengerne, kommer vi dog til å blomstre mye mer enn noen gang før.

 • Zarathustrian

  Ingenting meir patetisk kunnskapslaust enn Muhammedistar som hyllar Hitler eller russiske/slaviske Nasjonalsosialistar.

  Saka er enkel: Arabarar er semittar dei òg. Og Muhammedisme er like uvelkomment som all anna Abrahamisk religion. Og når det gjeld slavarar så er det absolutt like åpenbart. Om ikkje meir.

  Berre fordi du har eit jødehat betyr ikkje at du har noko til felles med andre som har ytra liknande, og Hitler’s ståstad når det gjeld desse har han tydelig klargjort i Mein Kampf–untermensch.

  Forøvrig er yazidiar høgre på rangstigen enn resten av Muhammedanverda, og når det gjeld mongoloid-slaviske så er dei absolutt lavast av alle Europeiske folkeslag. Kanskje berre dei brunaste av middelhavsfolk er lavare.

  La hylekoret byrje…

  • Rent Fedreland

   Det er bare tull det du sier. Hitler hadde ingenting i mot muslimer eller ikke-hvite. Det eneste hitler var i mot var den jødiske makteliten som nå importerer millioner av ikke-vestlige til Europa. Hitler hatet ikke alle jøder, bare maktjødene.

   • Anti sosialist

    Det stemmer at Hitler ikke hadde noe formeninger om muslimene. Men ellers tar du grundig feil. Hitler foraktet både sigøynere, negere, homser, invalide og jøder generelt. Noe som faktisk er fullt forståelig. Ingen av disse nevnte gruppene er en berikelse for samfunnets utvikling og står derimot kun for stagnasjon og degenerasjon.. Muslimene havner også i denne gruppen. Men på den tiden var ikke Europa overfylt av muslimer og derfor hadde heller ikke Hitler noe grunnlag for å utrydde muslimene. Personlig syntes jeg at Hitler gikk noe ekstremt til verks, men jeg har null problemer med å forstå tankegangen og logikken han satt med. Når en ser hvor Europa står i ettertid så vil jeg påstå at Hitler hadde en god del rett. Jeg håper ellers på at landet vårt får en nasjonalistisk parti så snart som mulig. En type Nasjonal Samling hadde vært perfekt for vårt fedreland.

    • Sint

     Vi har jo Vigrid eller hva enn det har byttet navn til, men de stiller vel ikke til valg. Det er det beste alternativet for etniske nordmenn. Ingen folk hadde stemt på de uansett.
     SvP i Sverige er jo et facistisk parti som vil deportere alle immigrantene, men de fikk ikke mange stemmer om jeg ikke tar feil. Det er sikkert det eneste partiet i Sverige som kunne ryddet opp i rotet.
     Folk er bare alt for hjernevasket. Om det er noen som ønsker å ha en «ren» nasjon for sitt eget folk blir en demonisert med en gang. Selv om det i bunn og grunn det man trenger.
     Meh, la tullingene utrydde seg selv. Slår meg ned i et øst-europeisk land når ting blir verre.

     • Anti sosialist

      «slår meg ned i et øst-europeisk land når ting blir verre»… ER DU FEIG? Er det slik du vil takke dine forfedre som har brukt alt av krefter på å oppbygge et land av en slik proporsjonal størrelse? Norge er et av verdens mest velutviklede land og det har vi ikke blitt uten videre. Vår sivilisasjon er en sammenhengende vitnesbyrd for nettopp dette. Våre forfedre har gitt alt for å skape dette landet, dem har ofret alt for at du og jeg skal leve et liv i harmonisk lykke. Hvis du i det minste setter pris på deres heltemodige innsats så blir du her og kjemper for dem. Kjemp for verdier vårt land er bygget opp på. Disse verdiene skal ikke erstattes med noe annet i denne verden. Det norske folk skal leve og blomste. Det er på tide at vi nå organiserer oss og starter vår kamp. Tiden er inne. Nok er nok.

     • Sint

      Spørs hvordan det utvikler seg. Om folk etterhvert våkner opp og kjemper blir jeg her gjerne. Men om vi lar oss bli overkjørt av niggere og pakkiser og får en Sør Afrika situasjon her, ikke faen. Da fortjener vi rett og slett å bli utryddet, uansett hvor hjernevasket vi var.

     • Anti sosialist

      Vår generasjon fortjener uten tvil å bli utryddet når en ser på hvor naive vi har vært de siste 40-50 årene. Barna våre blir indoktrinert med jødisk og anti norsk propaganda fra de setter sine føtter på den norske skolen. Og denne propagandaen herjer overalt.. Men våre forfedre fortjener absolutt ikke dette. De er den eneste grunnen til at jeg fortsatt har motet inn i meg. Jeg har overhodet ikke noe ønske om å skuffe dem.

     • Sint

      Kan jo dra til Hellas og kjempe for facistene, blir jo borgerkrig der snart 🙂

   • Zarathustrian

    Det var ikkje det eg sa, og om du regelrett trur på det du skriv her bør du heller bli bolsjevist eller nasjonalbolsjevist.

    Eg snakka ikkje om hat. Eg snakka synet på dei generelt. Som raser, kulturar, og nasjonar.

    Der var jødar, slavarar, negarar, mongoloidraser, og Muhammedanarar som kjempa for aksemaktene, men dei var like fullt ut ikkje germanske/nordiske og ville aldri hatt nokon plass i det nye riket. Dei kjempa først og fremst for seg sjølv, slik arabarane gjorde, og då altså mot allierte som var okkupantar i landa deira.

    Det Hitler seier om om slavarar i Mein Kampf er så nedslåande som du får det, og om du trur at synet hans på semittar var noko betre så han du null forståelse for ideologien.

    Eitt folk, eitt land, ein førar.

    Hitler hata ikkje folk, han hata først og fremst tankar og ideologiar. Men han visste kor viktig det var med ei rein germansk rase sidan det er den mest sofistikerte og avanserte, og han visste kor viktig homogenitet er med tanke på sosial ro og aksept og.

    Folk som jobba for det Tyske Riket var godtatt så lenge dei var av ei nytte og ikkje det motsatte. Ja, eg repeterer, eg veit om alle jødane og diverse som kjempa på aksesida. Det treng ikkje du fortelle meg. Det du heller bør gjere er å lese Mein Kampf en gong til. Og litt mindre youtube videoar kanskje.

    Du bør trekke kommentaren din. Den er stråmann og misvisande frå eine til andre enden.

  • Rent Fedreland
 • laksefakse

  Ikke en gang USA slipper unna galskapen.

  Muslimer tvingar skola avskaffa påsk och jul-

  En skola i Maryland i USA slopar alla religiösa kopplingar till lov, under press från muslimerna som vill lägga till sina egna.

  Read more: http://www.exponerat.net/muslimer-tvingar-skola-avskaffa-pask-och-jul/#ixzz3JAQyJCqa

  http://www.exponerat.net/muslimer-tvingar-skola-avskaffa-pask-och-jul/

 • Rent Fedreland

  Straffen for landsforræderi og medvirkning til folkemord er fortsatt den samme.

 • AMG65

  Her ser vi hva neandertalerne står for. Få svineriet ut av Europa og vesten.

 • Hans Arne Fredriksen

  De ungdommene har iallefall rett vedørende jødene. Kanskje vi kan alliere oss med muslimene å knuse ZOG først for deretter få til en fredsavtale med den muslimske verden hvor de reiser hjem og vi i Vesten slutter å krige der nede.

 • Rent Fedreland

  Dere kan også skrive en artikkel om pakistansk mafia i Norge.
  http://nrk.no/norge/bok-avdekker-norsk-pakistansk-familiemafia-1.12009788

 • invernes

  Folk må se å våkne opp ! sosialistene og venstrekreftene vil utsette oss for ett fremtidig helvete.
  »I’ve seen the future, brother, and its murder«
  Jeg har set dette hundreder, måske tusinder gange. Oprindelige svenskere
  hundset, foragtet, voldtaget, røvet og mishandlet i deres hjemland af
  de nye herrer. Medier og politikere tyster det og meget værre ned. I
  deres propaganda er svenskerne racister, at mange har taget den til sig
  er en bitter ironi, når man ser på virkeligheden. Det forekommer jævnligt i Danmark Norge,, men slet ikke i samme omfang endnu.
  http://snaphanen.dk/2014/11/15/ive-seen-the-future-brother-and-its-murder/

  • invernes

   Nobody skriver ett meget klokt innlegg der.

   En gång undrade jag över varför judarna som fördes till förintelsen inte gjorde motstånd; Det gör jag inte mer, jag förstår dem…

   Jag vet ännu inte vilket avsnitt av “Holocaust” vi befinner oss i: http://www.youtube.com/watch?v=0Px2Y12062g

 • frieordno

  Red. anm: Vi har valgt å slette endel innlegg og brukere her nå, pga gjentakende innlegg som ikke har dekning for påstand og rett og slett er destruktive for videre debatt. Hvis folk ønsker å diskutere her så må de lese reglene som finnes under hver artikkel og påstander bør/må dokumenteres. Mvh Redaksjonen.

 • AMG65

  Nederland kan umulig overse denne trusselen, med fare for at denne gruppen blir en majoritet i landet. Disse ungdommene er hjernevasket av sine foreldre, og sånn har vi det gående generasjon etter generasjon, og dette er ikke noe som «går seg til». Men vi ser heldigvis en sterk dreining til høyre i det politiske landskap.

 • Goregulper

  «Den aktuelle undersøkelsen oppgis å bygge på et ganske lite grunnlag. Kun 300 personer skal ha blitt intervjuet.»

  Når man legger dette til grunne, og ser at mennesker i kommentarseksjonen tar seg retten til dømme alle muslimer i verden så hardt, at de anser fullstendig utestengelse av muslimer som rettferdiggjort.. Så har åpenbart skolesystemet i landet feilet generasjon på generasjon. For kritisk tenkning, lesekunnskaper og generelle analytiske egenskaper har falt helt igjennom. Og det som er enda mer skremmende, er at dette ikke ble utarbeidet hjemme heller.

 • Disqusor

  Islamo fascisme…….

 • kåre jakobsen
 • Pingback: Nederlendere gikk amok mot planer om asylmottak - Frieord()