56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

Skyting på gatene, omfattende gjengaktivitet, enorme mengder narkotika og et hjelpeløst politi har gjort millionbyen Chicago til det nærmeste man kommer en krigssone.

I USA skjer mange av skyteepisodene i forbindelse med helligdager som Memorial Day, som i år havnet på en mandag og skulle vise seg å være ekstra blodig.

shot 2

nn
DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.

En fire år gammel jente, Jiselle Johson, ble skutt i hodet i en såkalt «drive-by», mens hun satt i en parkert bil med sin 17-år gamle fetter. Også en 15 år gammel jente som sto ved siden av bilen ble truffet av kulene. 4-årige Jiselle overlevde etter at legene fjernet en kule fra hodet hennes. Også den 15 år gamle jenta overlevde.

– Vi har flere begravelser enn fødsler, sier en oppgitt beboer i området der den unge jenta ble skutt.

Det påpekes fra mediene at ikke en eneste mistenkt bak de 56 skyteepisodene og 12 drapene har blitt arrestert eller siktet. Politiet på sin side forteller at så og si alle skyteepisodene og drapene er gjengrelaterte. De fleste gjengene i Chicago har bakgrunn i det afroamerikanske eller latinamerikanske miljøet.

Hvert år rapporteres det om tusenvis av skyteepisoder med hundrevis av drepte mennesker på gatene i Chicago. I 2014 ble 2.619 skutt (Ja, du leste riktig, tallet er totusensekshundredeognitten) og skadet, hvorav 457 døde av skuddskadene. 45 av disse var kvinner. Det vil si 7 skyteepisoder hver eneste dag, hele året igjennom. Det gir 1.2 mennesker skutt og drept, hver eneste dag, hele året igjennom. Bare i Chicago alene.

Men for å illustrere problemet med skyting og drap på gatene i storbyene, så havner Chicago helt nede på 15. plass over byer med høyest mordrate.

nn
DREPT PÅ GATENE I CHICAGO: Her er seks av de som har blitt drept på gatene i Chicago i år. Tilsammen har over 137 personer blitt skutt og drept i årets fem første måneder.

Tall for andre byer, som Detroit, Trenton og New Orleans, ligger ennå høyere på listen . Felles for alle byene som topper mordstatistikken er at de har en klar overvekt av mennesker med afroamerikansk bakgrunn. De ti byene som ligger øverst på den lite flatterende statistikken har alle en majoritet av afroamerikanere. Verdt å ta med seg at de fleste av disse byene også har våpenforbud.

Andre byer følger tett etter Chicago. Baltimore i delstaten Maryland, har hatt tunge opptøyer de siste månedene etter politidrapet på den kriminelle afroamerikanske mannen Freddy Gray. Drapet utløste protestaksjoner, opptøyer og drapsforsøk på politimenn. Menneskene i byen hadde fått nok, uttalte man.

Men kun halvannen måned senere opplever byen 29 skyteepisoder, med 9 døde som resultat under Memorial Day. Dette har medført at tallet på antallet drepte i byen er på 115 personer på årets fem første måneder. 35 av dem kun i mai måned. Igjen i hovedsak av afroamerikansk opprinnelse, drept av andre afroamerikanere.

nn
PROTESTERER: Afroamerikanere i byen Baltimore gikk ut på gatene og protesterte etter politidrapet på den kriminelle narkotikaselgeren Freddy Gray i april. Sist helg opplevde byen 9 drap. Alle utført av afroamerikanere mot andre afroamerikanere. Om det utløser lignende opptøyer får tiden vise.

New York måtte innfinne seg med tredjeplass på listen, med 23 drap fordelt på 16 ulike skyteepisoder over de tre dagene som inkluderer helgen og Memorial Day, som var på mandag.

Politisk korrekt vs politisk ukorrekt

Her er video som på en politisk korrekt måte snakker om problemet med kriminaliteten i byen. Man snakker mye om økonomi, fattigdom og mangel på polititjenestemenn.

Her er en svært politisk ukorrekt video, som på en mer tydelig måte adresserer hvor problemet ligger. Fra hestens egen munn, som det heter:

Det er ennå uklart om det kommer til å bli arrangert noen marsjer eller protestaksjoner mot skytingen og mordene, utført av i all hovedsak afroamerikanere mot andre afroamerikanere i Chicago, Baltimore eller New York.

Relatert:

20 kommentarer til «56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby»

 1. Negre klarer ikke å leve i sivilisasjonen, da de er villdyr. Obama er like mye hvit som neger, og han ble oppdratt av sin helhvite mor, etter at negerpappaen hans stakk av.

 2. De dreper hverandre som om det var åpen jakt sesong.
  Her er det bare å inndra borgerskapet å dumpe dem av på det lovløse kontinentet sitt fort som fy.
  Ikke hjelper det med fengsel for dem heller det viser jo tallene…
  Får være en grense på hva vi skal finne oss i.

 3. Grensene flyttes hele tiden for hva som er greit. Etablert media bidrar på alle mulige måter til å holde kjeft om utviklingen, slik at vi skal stadig tolerere mer vold fra dem dere vet (les artikkel over en gang til om det er uklart). http://nationalvanguard.org/2015/05/the-slow-burning-revolution/ Sør-Afrika er også et helvete på jord, slik mange nettsider forteller om. Bare det at media ikke forteller om disse utallige overgrepen sier sitt. Når Nelson Mandela dør vil det komme en utrenskning av hvite farmere i Sør-Afrika som pressen kommer til å holde kjeft om. De varsler jo ikke om at flere negere i Sør-Afrika har uttalt at de sitter å venter på det. Media vil vel heller rapportere det som «sorg» og «opptøyer». Sorg kan det godt være at de kjenner, men jeg har forstått at noen «folkeslag» utviser sorg og nød på en måte som for oss virker destruktivt og hatefullt. Kall meg intolerant. Jeg har lyst til å fortsette å være det, fremfor å tolerere drap, hatefulle handlinger og plyndring av butikker hver gang noen i nabolaget dør.

  1. De kan jo prøve.
   Det kan nok hende at verden igjen skal se makten til Europa.
   Det er allerede organiserte milits grupper nede i Sør Afrika som står klare til å forsvare seg om nødvendig men de blir vel stemplet terrorister av hovedmedia hvis de inngriper i den kommende borgerkrigen der borte.

 4. Ja, det er negere og mexer som står for hovedtyngden av kriminaliteten i USA, det burde ikke være noen hemmelighet altså.

 5. Multikultur har ødelagt den ene hvite byen etter den andre. Og værre skal det bli. Landssvikerne selv holder seg jo laaaangt unna de ghettoene de skaper med sin ødeleggende politikk. Og våre barn er de som må vokse opp i helvetet de skaper.

 6. Är inte Tokyo världens säkraste storstad? Japaner är en väldigt civiliserad och lugn befolkning (till och med svenskar och norrmän är aggressiva jämfört med japaner), Japan har nästan ingen invandring från tredje världen, samt att den japanska polisen är väldigt effektiv. Ingen ställer krav på att Japan ska ta emot negrer, latinos och araber.

  1. Japan ble temt etter andre verdenskrig, før den tid var de veldig krigerske, men helt enig de er lykkelige i vår tid, de får beholde egen kultur og rase i fred.

 7. Negrer ødelegger alle samfunn de får innpass i, det er ville dyr ikke mennesker, Al Capone og gangstere som levde på den tid hadde tross alt stil i forhold.

 8. Afrikansk befolkning = afrikansk samfunn. Så forferdelig enkelt er det faktisk. I går, i dag og i morgen. Negre er simpelthen et primitivt, voldelig folkeslag intet rasjonelt samfunn importerer og deretter forsøker å integrere. Det lar seg ikke gjøre. La de simpelthen være i fred i sitt naturlige element i Afrika og deporter resten dit fra verdenshjørnene belastet av dem = problem løst.

Det er stengt for kommentarer.