500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

SVERIGE/ASYLGALSKAP

Det luksuriøse hotell- og spahotellet Cape East i byen Haparanda skal bli et skattefinansiert asylparadis for 500 innvandrere fra den tredje verden. Uten at kommunen eller lokalbefolkningen fikk kjennskap til det skal Migrationsverket (UDI) ha gått bak ryggen deres og skrevet en avtale med med asylentrepenøren Bert Karlsson, som nå forvandler det populære spahotellet til et asymottak.

Asylentrepenøren Bert Karlsson har sammen med eiendomsmilliardæren Roger Akelius, dratt i land den lukrative avtalen med Migrationsverket (UDI i Sverige). Akelius skal ha kjøpt hotellet, mens Karlsson skal stå ansvarlig for driften.

– Dette blir verdens beste asylmottak. Dette er en fantastisk eiendom, sier Bert Karlsson til P4 Norrbotten.

Og noen mangel på bekvemmeligheter venter knapt asylsøkerne, som i hovedsak vil komme fra Syria og Eritrea. Cape East spa-anlegg er blant annet utstyrt med verdens største badstue (med plass til 150 personer), fossefall, snøfall, isbad og varme og kalde kilder. Det finnes også en restaurant «i verdensklasse» – lokaler som altså nå kommer til å være stengt for lokalbefolkningen og turister.

cape_east_i_098
SVERIGES STØRSTE BADSTUE: 150 asylsøkere får plass i Sveriges største badstue.
capeeast_haparanda_0064
LUKSUS: Oppvarmet svømmebasseng med utsikt.
ImageGen.ashx
TAKTERRASSE MED JACUZZI: En takterasse med jacuzzi og panoramautsikt hører med til kravene i et asylmottak.
CapeEast5
SOLNEDGANG: Her på takterrassen kan noen av de 500 asylsøkerne nyte kveldssolen i den svenske naturen.
CapeEast(2)
LUKSUS: Designer solstoler og utendørs svømmebasseng.
L-CAPEEASTNY
DISKOTEK: Etter en lang dag i spa-anlegget, kan asylsøkerne kose seg med diskotek og storskjerm.
IMAG0684
TOPP MODERNE TRENINGSROM: Spinningssykler, tredemøller, vekter og utsikt til naturen.
rummet1
LUKSUS: Også hotellrommene holder topp standard og vil blant annet ha Wi-Fi og TV.

Karlssons nye partner i asylindustrien, som forøvrig bor på Bahamas, sier følgende i et brev som svenske medier har fått tak i:

– Du er best i Sverige på å hjelpe flyktninger. Du får ordne det sånn at flyktninger får gleden av å bo på hotell.

Ifølge avisen kommer det usedvanlig luksuriøse asylmottaket å omsette for nesten 55 millioner kroner per år. Det tilsvarer en regning på over 150.000 kroner per dag for skattebetalerne i vårt naboland.

LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Ak
LER HELE VEIEN TIL BANKEN: Roger Akelius er Sveriges 16. rikeste mann og bor på ferieparadiset Bahamas. Nå tjener han nye millioner på luksushotell som omgjøres til asylmottak og finansieres av svenske skattebetalere.

Ennå mer luksus

Det slutter ikke der. I tillegg til å innkvarteres på luksushotell med 5-stjerners spa-avdeling og svømmebasseng, skal alle hotellrommene også bli innredet med nye iPader og Skype-abonnement, slik at asylsøkerne kan ringe sine slektninger i hjemlandet uten å måtte gå ut av sine hotellrom.

D
FORTVILER: Kommunalråd Peter Waara føler seg ført bak lyset av asylindustrien.

Får dobbelt så mange flyktninger som avtalt

Haparandas kommunalråd Peter Waara (S) anser at asylmottaket blir «en utfordring». Migrationsverket hadde tidligere informert kommunen om at de skulle sende 230 asylsøkere til dem – altså mindre enn halvparten som nå kommer.

– Man kan jo spørre seg hvor rimelig det er at Migrationsverket og en privat entrepenør fører en dialog uten at kommunen i det hele tatt blir kontaktet. Det er litt merkelig, må jeg innrømme, sier Waara til p4 Norrbotten.

Han beklager også at hotellet mest sannsynlig blir stengt for lokalbefolkningen i Haparanda.

– Spontant kan jeg føle at det er veldig leit at det blir stengt for allmennheten, og jeg tror at det er mange som deler den oppfattelsen, sier Peter Waara til P4 Norrbotten.

Voldtektsbølge etter åpning av asylmottak

Frieord.no skrev i oktober om hvordan Bert Karlsson hadde åpnet asylmottak i et annet luksushotell, Wermlandia, i tettstedet Hagfors i Värmland. Også her fikk asylsøkerne boltre seg med innendørs svømmebasseng, tennisbaner og overdådige spisesaler med lysekroner.

ASYL-LUKSUS: Asylspekulanten Bert Karlsson kan tilby innendørs svømmebasseng, spisesal med lysekroner, spa-anlegg og utendørs tennisbane. Samtidig sulter svenske pensjonister ihjel på eldrehjem over hele Sverige. (Bilde: Wermlandia Hotell)
ASYL-LUKSUS: Asylspekulanten Bert Karlsson kan tilby innendørs svømmebasseng, spisesal med lysekroner, spa-anlegg og utendørs tennisbane. Samtidig sulter svenske pensjonister ihjel på eldrehjem over hele Sverige. (Bilde: Wermlandia Hotell)

Kort tid etter åpningen opplevde lokalbefolkningen en lang rekke seksuelle overfall mot kvinner i området. En av asylsøkerne ved luksushotellet ble også skutt og drept av politiet.

Relatert:

– Åpnet asylmottak – fikk «voldtektsbølge»

– «Vi kommer ikke å ha råd til så mye annet enn innvandring framover»

– 15.000 svenske pensjonister risiskerer å sulte ihjel

– Sverige i innvandringssjokk

– 2500 asylsøkere får boliger i uken – svenske studenter må bo i telt

 • Artisjokk

  Når man tror at man har sett hvor ekstremt det kan bli, når sannelig ikke Sverige nye høyder! En haug av forfattere av tragikomedier kunne ikke ha funnet på noe mer absurd enn dette. Bakmennene sitter og koser seg i bevoktede luksusvillaer på Bahamas, mens svenske ungjenter voldtas og drepes av villmenn på statens regning. Kanskje fattige, etniske svensker bør smøre seg inn med brun skokrem og prøve lykken, selv? Det eneste positive med dette er at det drar velgere for SD.

  Bokstavelig talt innkvarteres en flokk med dyriske proto-humanoider på et luksushotell hvermannsen knapt hadde hatt råd til to netter på, på svenske skattebetaleres regning. Blir det på et tidspunkt nok? Gunilla eller Staffan Eriksson må ta til takke med hardt arbeid dagen lang for å få endene til å møtes, mens Muhammed fra Syria kan nyte livets glade dager i et LUKSUS-SPA, med fotball på storskjerm?! Får de tjenere til å tørke dem bak på rommene, og? Nesten litt fascinerende fra et utsideperspektiv å se hvor ekstremt Sverige utvikler seg. Man har knapt ord.

  Eneste trøsten er at dette ikke kan fortsette til evig tid. Personlig er jeg så møkk lei at jeg håper velferdsstatene detter sammen snarest mulig, så naturlig orden og rettferdighet kan gjenopprettes.

  • Stefandemert

   dessa personer tjänar pengar på den destruktiva asylinvandringen ja. Btw liknande har redan hänt i Norge. Fint vandrarhem blir asylmottagning. https://www.frieord.no/innenriks/nordkapp-patvunget-asylmottak-mot-sin-vilje/

  • sussebassa

   En skulle hatt et «Føre och etterbild»…
   Da tenker jeg vi hadde fått latterkrampe, og ikke tar det mange dagene heller ifra lyxhotell til ghetto.
   Man vil jo klart at det skal vara som hemma og det man er van med..;)

   • tiger

    Skulle til å si det samme. Får håpe de lærer dem å oppføre seg innendørs.

    • sussebassa

     Er prøvd flere ganger over lengre tid, men virker ikke.
     De driter i hva de ødelegger, fordi det Ikke er Deres eget, samt at denne type adferd/kultur er vanskelig å korrigere.
     Bare å se hva hvordan de etterlater leiligheter de har bodd i, bodd i, tar med seg skap og ellers det vi kaller fast inventar.

     • tiger

      Ikke glem skadedyr som veggdyr og andre parasitter.

     • sussebassa

      Nei, det tar de ikke med seg, det eneste de lar være tilbake…;)

  • Elias

   loool, glemte du passordet ditt Baronen?

 • invernes

  Bert Karlsson må jo være ett av de største svin som finnes i Skandinavia ?

  • Stefandemert

   han var ledare för Ny Demokrati för drygt 20 år sedan. Sveriges motsvarighet till frp. Det partiet finns inte längre.

  • sussebassa

   Det synes de fleste svensker også, ikke noe pent å si om han/hans «hotellvirksomhet» rundt omkring i Sverige heller.
   En utsuger av egentlig fellesmidler som skulle ha gått tilbake til samfunnet, istedenfor som nå rett i hans «landsforræder» lommer, som mange kaller han her i Sverige.

 • OnkelBlaa

  Helt sykt.

 • Zarathustrian

  Korleis kan eg og mine få bu på en slik plass og få pengar rett i bukselomma og alt anna vi ynskjer oss av staten mens vi gjer akkurat det vi vil?

  Send forslag og tips til [email protected]

  • Elias

   Bare å dyppe deg selv med svart maling

 • AMG65

  Blir helt målløs, har ikke ord. Svenskene får bare håpe at SD gjør et brakvalg i mars.

 • tiger

  De kan å bruke skattepenger UDI..

 • sussebassa

  Tydelig hvem svenskene vil bruke millioner på, og det er ikke de eldre,sjuke eller yngre svenske som vil flytte hjemme ifra i alle fall.
  Leste det var 5 års Kø for å få en etta nå, men om den blir ledig har innvandrere også fortrinnsrett til disse, alle faktisk.
  Så hvor skal alle de 200 000 innvandrere, (100 000 samt familjforening), som blir tatt inn i landet hvert år,… bo?
  «Hotelltilværelsen» er jo ment å være en midlertidig bostad.
  Så undrer man over At SD fikk over 800 000 stemmer ved valget.

 • Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug

  Det er jo galskap, hva tror flyktningene de er kommet til, himmelen og når de forlater denne luksusen en dag og ikke får det likedan, da får de sjokk og oppdager livet utenfor. En flyktning skal ikke ha det bedre en en annen innbygger i Sverige eller i Norge. De skal ha minimum av alt, like lite som en minstepensjonist helst till mindre slik at de kan bli stilt likt som en som er ufør i Norge med minst uføretrygd, slik skal en flykrtning ha det når de kommer til Norge eller Sverige og andre land. De skal ikke ha det bedre enn de som har minst råd i det landet de kommer til.

 • Åke Lagnevall

  Det så kallade lyxhotellet har stått tomt i över två år så det är inga «svenskar» som drabbas…

  • AMG65

   Feil, «svenskar» drabbas av dette. Hvem tror du betaler for dette? jo, medelsvenson. I det frie marked kalles dette hotellet en feilinvestering. Nå blir det fylt opp med asylsøkere på skattebetalernes regning, som er sosialismens sanne ansikt. Sosialisme er planøkonomi under tvang. Det er kun to måter å overleve på: Den ene er å produsere, og den andre er å stjele. Sosialistene representerer den siste kategorien.

 • Pingback: Nyttårsfeiring i Sverige - skyting, knivran og angrep på politi()

 • Pingback: Tysk by ønsker å internere asylsøkere i nazistisk konsentrasjonsleir - Frieord()

 • Pingback: 400.000 nye innvandrere på vei til Sverige()

 • Pingback: SD-politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media - Frieord()

 • Pingback: Innvandrere skal gå foran i boligkøen - Frieord()

 • Pingback: Ny rekordmåling for Sverigedemokraterna - hver femte svenske stemmer SD - Frieord()

 • Pingback: Kaster ut pensjonister og småbarnsfamilier for å få inn asylsøkere - Frieord()

 • Pingback: Haugesund: vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkere kom til Sverige i privatjet - Frieord()

 • Metodisten Kidd

  Umoralsk å hjelpe noen få slik, så kan en hjelpe ti talls så mange i nærområdene for de samme pengene. Dette er hjelp for å vise frem de som hjelper, ikke annet.

  http://www.nrk.no/norge/_-blir-bare-en-drape-i-havet-a-ta-flyktninger-til-norge-1.12394154

 • Pingback: Somalisk familie flyktet fra krig - krever å få reise tilbake på ferie - Frieord()

 • Pingback: Flyktningkaos - Norge vurderer å stenge grensen til Sverige - Frieord()

 • Pingback: Sjokktall: 2.000 innvandrere ankommer Sverige - hver dag! - Frieord()

 • Pingback: Svenskene er en minoritet om 10-15 år med dagens innvandring - Frieord()

 • Pingback: Kommune kaster ut demente for å spare penger - flytter inn flyktninger - Frieord()

 • Pingback: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie - Frieord()