Det var ved 22-tiden på onsdag kveld at de 30 mennene sammen skal ha bestemt seg for å voldta innvandrerkvinnen og drepe sønnen hennes.

Angrepet ble avverget av at kvinnen klarte å låse seg og sønnen sin inn på et rom. Personalet fikk ringt til politiet som ankom plassen og reddet kvinnen fra den rasende mobben.

Politiet oppgir at motivene til angrepet var religiøse og kulturelle.

Ifølge de rettroende muslimske mennene hadde den enslige kvinnen begått en forbrytelse mot koranen og sharia-lovene ved å oppholde seg i Sverige uten en ledsagende mann og måtte derfor straffes ved å bli voldtatt.

Hvorfor sønnen fortjente å bli slått ihjel ifølge mennene, fremgår ikke.

D
OPPGITT: Etterforskningsleder ved politiet i Kramfors, Kenneth Magnusson, er oppgitt over ressursbruken i forbindelse med asylmottakene. (Foto: Politiet i Kramfors).

Asylmottaket var tidligere et eldrehjem for svenske pensjonister og har idag over 160 asylsøkere fra i hovedsak muslimske land.

Det drives av den notoriske asylbaronen Bert Karlsson. Kramfors kommune har nylig gått ut og sagt at forholdene ved asylmottakene er anstrengte.

To anmeldelser om trusler er opprettet. Kenneth Magnusson, som er etterforskningsleder ved politiet i Kramfors, kommenterte noe oppgitt at politiets tid nå i stor grad går med til å rykke ut til stadig bråk og alvorlige hendelser på asylmottak.

– Alle bråk og trusler på asylmottakene i området tar mye av våre ressurser. Til dels i form av utrykninger og dels ved avhør som skjer via tolk og er tidskrevende.

Den svenske nyhetssiden har ved flere tilfeller skrevet om voldelige hendelser på asylmottak i Kramfors-regionen. Så sent som for et par uker siden var asylsøkere på et asylmottak i Kramfors innblandet i et bråk, som resulterte i politiutrykning og anmeldelse for mishandling og trusler.

80 svar til “30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak”

 1. JA slike tilstander i hele Europa blir det når man slipper inn slike rabiate jalla mohamed menn ,
  av den aller verste sorten i hele Europa .
  Som hverken respekterer kvinner , har ikke oppdragelse , driver kun med bråk , spetakkel ,
  kriminalitet , overfallsvoldtekter og preker sitt store hat mot hele vesten i disse moskeene sine .

 2. Det råder fullt anarki i Sverige. Svensk politi har «NO GO» soner der innvandrere rår grunnen alene uten innblanding av svenske myndigheter. Kanskje de anger litt på den frie innvandringen nå ?

 3. Det råder fullt anarki i Sverige. Svensk politi har «NO GO» soner der innvandrere rår grunnen alene uten innblanding av svenske myndigheter. Kanskje de anger litt på den frie innvandringen nå ?

 4. Hvorfor ikke bare alle såkalte flyktninger til en ubebodd øy? De vil få starthjelp men etterpå får de klare seg selv.

  Skal vel ikke lang tid før de utrydder seg selv disse muslingene, hehe

  1. Kan man ikke sende disse mohamed mennene langt opp på finnmarksvidda
   med lavo – telt , feltsenger , soveposer og en utedo , så kan denne berikelsen få servert svineprodukter hver eneste dag.

 5. OG hvis noen naa skulle finne paa aa ymte frampaa om kollektiv KASTRERING eller tilbakesending til hjemlandet – i fly og uten fallskjerm! – har dette selvsagt ikke mer med «rasisme» aa gjoere enn det disse VOLDSAPENE (unnskld til Dyrebeskyttelsen for uttrykket!) sin oppforsel IKKe har med islam aa gjoere… DETTE er «islam i praksis» – og det er europeiske politikere saa inderlig klar over! Saa «tilgi dem IKKE – for de veit hva de gjoer»!

  1. Du har helt rett!
   Dette er en agenda som kjøres gjennom av den politiske eliten, uansett hvilket parti som sitter i posisjon!
   La oss få demokrati NÅ, og avskaffe det politiske diktaturet som parlamentarismen representerer!
   La oss samtidig politianmelde politikerne for landssvik!

 6. Dette er den nye hverdagen i Swe. Og i Nor hvis Krf og co får ønskene sine oppfylt. Spiller ingen rolle hva landet heter. Det er folkene i landet som har betydnig. Fyller du opp med pedo psykopater uten hjerne, får du tilstander deretter.

  1. Hvorfor er du her på denne siden når du ikke gidder lese disse kommentarene her ,
   les Dagbladet , VG , Aftenposten og nettavisen som er fullstendig ødelagt for tiden .
   Som skal være så politiske korrekte at det halve kunne vært nok snart ,
   passer nok best for deg at du kommenterer på slike nettaviser .

 7. Religion (Islam) er roten til de fleste kriger og fleste terrorangrep. Likevel tillater vi at det praktiseres i Norge.(da mener jeg mer og mer extemt i mange moskeer)
  Stopp all innvandring helt til vi har klart i integrer de som allerede er her.

 8. Hvorfor klarer ikke de fleste å forstå at denne invasjonen er en politisk agenda, når politikerne til stadighet står frem og sier at disse invaderende muslimene er en ressurs og en velsignelse for våre land på tross av at det følger bare bråk og elendighet med dem ?

  Her er en annen «velsignelse» som disse invasjonstroppene bringer med seg.
  http://www.breitbart.com/london/2015/11/27/world-health-org-hiv-europe-time-high-migrant-high-risk/

  Jeg tror ikke at politikerne eller offisiell media vil nevne dette med et ord, for ifølge dem er jo denne muslimske invasjonen en velsignelse for europa.

  Hvorfor er det så få som klarer å forstå at dette er en politisk agenda på tross av at det er grundig dokumentert ?

   1. Riktig.
    Og dette er agendaen som politikerne har fått i oppdrag å gjennomføre

    http://whitegenocideproject.com/about-white-genocide/
    Og selvfølgelig er agendaen også å ødelegge landets og folks økonomi.

    Jeg kan til en viss grad forstå at folk har vanskelig for å tro at politikerne er så ondskapsfulle at de har en slik agenda.

    Men etter hvert så burde det jo trenge inn når politikerne selv står frem i media og insisterer på at innvandringen må fortsette, og også insisterer på at dette er «flyktninger» på tross av at det beviselig IKKE er flyktninger.

    Og det at de insisterer på at disse er en «ressurs for landet» når alle vet at dette vil ødelegge landets økonomi, bør også utløse alarmen.

    1. Jeg ville tro at HIV-medikamenter er ganske dyrt, og dersom byråkratene/globokratene i Brussel finner ut at dette skal tilbys gratis til de flyktninger som kommer med dette viruset, blir jo dette også en ekstra stor utgift. Tenker at det er selvsagt en fordel for farmasi-selskapene som selger disse medikamentene hvem nå enn disse er..

 9. Europas befolkning MÅ begynne å sette sine politikere til ansvar for denne situasjonen!
  Det er KUN politikerne som er skyld i situasjonen!
  De lyder ikke folket, men helt andre krefter utenfra!

 10. Ufattelig at vi omfavner denne kulturen! Og Erna som sier at det ikke skal snakkes om «dem» og «vi». Våre politikere, med få hederlige unntak, har vært og er så naive at det er vanskelig å forstå. Våre politikeres oppgave er å sørge for trygghet og velferd for landets innbyggere. De har ikke klart oppgaven. De har tatt beslutninger som har ført til mindre velferdsgoder for nordmenn, høyere avgifter for å betale for innvandringen og økt utrygghet for nordmenn flest.

 11. Dette er folkene venstresiden mener de skal få integrert i vestlige kulturer! ? ? Jeg hadde ledd om ikke resultatet var så grusomt! Har ikke eliten barn?

  1. Eliten lever sine liv i områder hvor det stort sett er etnisk norske videre omgås de mennesker med lik bakgrunn som dem selv. De har ingen eller lite erfaring med ikke vestlige innvandrere. Derfor tar de beslutninger som undergraver vår velferdsstat og skaper frykt i befolkningen.

   1. Den manglende realismen i elitens behandling av migrasjonen fra muslimske land kommer til å bite dem i rompa! Noen kilometer avstand skjermer dem ikke når de virkelige problemene starter! Skal tro om de ikke rømmer landet og lar resten av oss sitte igjen i helvete!

  1. Dette er slik deres «kultur» fungerer. Dette er det politikerne slipper løs på befolkningen. De burde, som du sier, vært sendt rett hjem.

  2. Svaret er at dette er en del av den politiske agenda.
   Men de fleste nekter ennå å tro det, og de leter heller etter andre ting som de tror er årsaken.

 12. Hvorfor i himmelens navn blir de ikke sendt ut? Jeg blir så eitrende rasende. Synes dere det er rat at dette sangomsuste rasehatet blomstrer? Det kommer til å slå ut i full blomst før dere klarer å stoppe det. MEEEEN, det kommer vel også overraskelse på de folkevalgte…så da er vel alt ved det normale.

 13. Hvite svensker i aldersgruppen 0-44 år vil være i mindretall om bare 15 år – alle aldersgrupper innen 25 år. Hadde det nå bare stoppet der, men denne «utskiftingen» av svensker vil dessverre bare gå fortere og fortere pga. fødselstall – 20 år etter det igjen vil etniske svensker utgjøre under 25% av befolkningen i sitt eget land. Når vil folk våkne opp? Når vi er under 10%?

  Har vi 100% multikultur når vår egen kultur er utryddet?

  Hele Europa kommer snart til å ende opp som multikulturelle og ultravoldelige Brazil.

  1. Ifølge de politisk korrekte: Den hvite rase kommer aldri til å bli utryddet fordi det finnes ikke noe som heter raser. Finnes det ikke raser kan de heller ikke bli utryddet. Problem solved. Personlig mener jeg mennesker som er så totalt selvutslettende på sitt eget folks vegne lider av en alvorlig mental lidelse og bør øyeblikkelig fratas alt av samfunnsmessig innflytelse.

  2. Ifølge de politisk korrekte: Den hvite rase kommer aldri til å bli utryddet fordi det finnes ikke noe som heter raser. Finnes det ikke raser kan de heller ikke bli utryddet. Problem solved. Personlig mener jeg mennesker som er så totalt selvutslettende på sitt eget folks vegne lider av en alvorlig mental lidelse og bør øyeblikkelig fratas alt av samfunnsmessig innflytelse.

 14. Jeg tviler dessverre sterkt på at disse 30 blir utvist. Blir nok værende. Ville det i det hele tatt vært mulig å samle 30 nordmenn eller svensker med samme mål om å utføre ekstreme forbrytelser?

  1. En etnisk nordmann eller svenske ville til og med hatt store problemer med å finne hele 29 landsmenn som var villige til ikke bare å voldta en kvinne, men samtidig å drepe sønnen hennes, om de så gjennomsøkte landets verste fengsler. I asylmottak trenger man tydeligvis bare å henvende seg til nærmest muslim. Det sier ikke så rent lite om (u)kulturen de kommer fra og hvilken hjerneskade islam har påført dem. Eller kanhende blir ondskap selektert frem i disse samfunnene. Tror ingen ville bebreide en politimann som plutselig klikket etter å ha blitt kalt ut for å roe gemyttene i et asylmottak for hundrede gang på en og samme uke.

 15. Hvorfor blir ikke disse mennene satt på første fly ut av Sverige og sendt til et land hvor slikt barbari er en del av religions- og kulturpraktiseringen? Finnes det ingen smertegrense for hva som skal aksepteres av ondskap?

 16. I stedet for at tale om hvor forfærdeligt det er – burde vi tale om hvad vi skal gøre ved sådanne muslimer.

 17. Bare å sende ut faenskapet uten behandling av asylsøknad. Søppel som ikke er verdt rottene på søppelplassen, pføy!

 18. Slike folk har absolutt ingenting av verdi å tilføre vestlige samfunn (eller verden for øvrig). Tvert om, de er for samfunnet det sykdommer er for kroppen. Og slike åpner altså politikerne dørene på vidt gap for, og bruker nordmenns skattepenger il å betale kost og losji for.

 19. Slike asylsøkere vil vi ikke ha i Norge – la Sverige bare ha dem. Nå får vi etter hvert se hva disse muslimske innvandrerne står for. Deres sanne og indre jeg vil nok etterhvert også bli et mareritt for Norge. Den Ola-Dunk som ennå ikke har skjønt det, må det være noe galt med…

 20. «Landsmoderen» Gro la faktisk grunnlaget for det multikulturelle samfunnet, med bl.a. hjernevasking av våre barn! Les Stortingsmelding nr74 fra 1979, som dere kan finne på nettet! Skremmende hvordan våre egne politikere undergraver vår egen kultur og levesett!

 21. Islam er ikke noe annet enn en primitiv voldtektskultur. Voldtekt som straffemetode forteller det meste. En ugjerning for å forsvare en annen i en konstant nedadgående voldelig spiral som aldri slutter.

Det er stengt for kommentarer.