15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Sverige opplevde en av sine verste måneder, hvis man ser på kriminalitetsstatistikken.

15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner. Det blir totalt 195 tilfeller av voldskriminalitet i september alene.

Tallene for september skiller seg dramatisk fra tidligere måneder da tallene for april var 96, mai 104, juni 129, juli 135, august 143 og nå altså september med 195.

Det tilsier en fordobling i forhold til april måned.

Det er spesielt kategoriene grov mishandling og mishandling som har økt. Antall drap ligger stabilt på mellom 12 og 15 drap per måned.

OVERSIKT OVER SKYTEEPISODER: Svenske medier har laget egne kart med oversikt over hvor de ulike skyteepisode har funnet sted. Her er de 109 skyeepisodene registrerte i Malmø under hele 2013. Det gir en frekvens på en skyteepisode hver tredje dag, året rundt.
OVERSIKT OVER SKYTEEPISODER I 2013: Svenske medier har laget egne kart med oversikt over hvor skyteepisoder har funnet sted. Her er de 109 skyeepisodene registrerte i Malmø under året 2013. Det gir en frekvens på en skyteepisode hver tredje dag, året rundt.

Dette er kriminalitet som er offentlig registrert og publisert. Det kan derfor gjemme seg til dels store mørketall bak disse igjen. Det er kjent at svensk politi mørklegger spesielt innvandrer-relatert kriminalitet under den såkalte «kode 291» (Også norsk politi har blitt avslørt med å gjøre dette).

Les også: SwedenWatch – ny nettside som avslører virkelighetens Sverige

D
SKYTING PÅ ÅPEN GATE: Sverige har etter at masseinnvandringen startet til landet opplevd at mennesker skyter og dreper hverandre på åpen gate i storbyene. I tillegg brukes det bomber og granater under angrep mot boliger.

Uansett om tallene kunne vært enda høyere, så er dette en utvikling som innebærer at det svenske samfunnet er i ferd med å bryte sammen.

Tilsammen på årets ni første måneder så har man registrert 121 mord og 326 mordforsøk.

Da gjenstår det ennå tre måneder før dette året er omme

Relatert: