«Etter 15 års-alderen faller kvinnene i verdi»

Azhar Idrus.
ISLAM

Muslimer bør gifte seg med jenter som er høyst 15 år gamle. Etter det reduseres nemlig jentenes verdi.

Det mener predikanten Azhar Idrus fra en forstad til den malaysiske hovedstaden Kuala Lumpur, skriver den malaysiske avisen The Star. I tillegg mener han at muslimske kvinner ikke bør la seg fotografere i fotostudioer som ikke eies av muslimer.

Les også: Islam: Brenner fanger levende, hogger hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Predikanten svarer på skriftlige spørsmål sendt inn av leserne i avisen Harakah Daily Reader. Det var der han som svar på et spørsmål om grensene mellom menn og kvinner svarte på et spørsmål ved å si at kvinner er giftbare til de er 15  år gamle, etter at de har nådd puberteten.

Les også: Treåringer skal lære om islam – «Farfar har fire koner»

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter har store problemer med å forklare

Han sa imidlertid at mange jenter i dag blir gift i senere alder på grunn av utdanning, og la til at de er rundt 28 år gamle når de er ferdige med universitetsutdannelsen. «Men ved 28 år vil ingen gifte seg med dem, og selv om de vil så er kvinnens verdi falt,» sa han i artikkelen som ble publisert mandag 25. desember, ifølge The Star.

Les også: Talsmann for Egypts ledende islamske universitet: «IS-terrorister er ikke vantro»

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Azhar la til at det er forbudt for tenåringer i en «ekteskapelig alder» å bli venner med menn, med mindre hensikten er å gifte seg med mannen.

Les også: Muslimer kjøper barn i flyktningleire – skal brukes som selvmordsterrorister

Les også: Ytringsfriheten under sterkt press fra islam

Les også: Lot datteren dø – for ærens skyld

 • Fred I. Huset

  Bare enda et utsagn som viser hvilken middelaldersk religion dette er snakk om. Slikt hører ikke hjemme i et moderne samfunn.

 • Pia

  Forkvakla kukhue! 🤡

 • Debbie6

  Dette er jo definisjonen på pedofili..

 • ks

  Rart at noen uten om de selv vil ha noe å gjøre med islam, burde vert totalforbud.
  Selfølgeli ønsker de 15 åringer. En 30 åring er ikke like lett å lure, patetiske folk.

 • Kaffermann

  Hvis kvinnen i utgangspunktet har halv verdi. Hva er da verdien på en 15 åring. Kan den omsettes eller det bare ren fantasiverdi?
  Jeg sammenlikner damer med bruktbil. Antall eiere, kilometerstand, og alder er ganske avgjørende faktorer for om jeg slår til hvis jeg selv skulle være ledig.

 • DrD .

  Islam, hvis man leser koranen, er ondskap satt i struktur.
  Men…
  Ser man på vestens feminiserte kultur og hva som har skjedd med familiestrukturer de siste 50 år. Kvinner tar utdanning og vil satse på karriere, barn og fast forhold blir satt på vent, ofte til kvinnen nærmer seg 30.
  Med frislippet av kvinners seksualitet har andel skilsmisser økt år for år, og det er i vesten betydelig høyere sannsynlighet for at et giftemål ender i skilsmisse enn at det holder.
  Mye tyder på at dess flere sexpartnere en kvinne har hatt, dess større er sannsynligheten for ekteskapsbrudd.
  Også i vestlige land var det normalt å gifte seg i tenårene, og da de ikke hadde den kulturen for seksuell utfoldelse som i dag, holdt disse ofte livet ut.
  Ser man på den biologiske siden, så er kvinner mest fruktbare i 15-25 års alderen, deretter synker det år for år. Dette ser man i vesten hvor kvinner har studert, reist, festet og «funnet seg selv» igjennom 20-årene, for så å skulle finne et stabilt forhold og få barn i 30- til tidlig 40-årene. Mange par sliter da med å få barn og må få medisinsk hjelp.
  Jenter styres ofte av hormonene og starter rundt 15 års alderen med å eksperimentere med sex. Men for hver partner de har, også de på deres egen alder i denne tiden, så øker sannsynligheten for at ekteskap ikke holder senere i livet.

  Igjennom menneskets historie er det to ting som har holdt fast: Kvinner har søkt en stabil, sterk partner som kan skaffe ressurser for seg og deres barn.
  Og menn har ønsket fruktbare kvinner, «men wants fresh eggs» (Filosof Stefan Molyneux), som er unge og sterke og som har lavere sannsynlighet for å dø i barsel, enn hva eldre kvinner er/var.

  Ser man på fødselstallene i vesten i forhold til resten av verden (og i innvandrermiljøer), så er fødselstallene høye de fleste steder, bortsett fra i vesten hvor kvinner fokuserer på studier og jobb. I vesten er fødselstallene under det som trengs for å holde befolkningstallet stabilt.

  Man bør ikke se til islam, men man bør se på menneskets biologi. Kvinner som har barn er i hovedsak lykkeligere enn de uten da de har oppnådd sitt biologiske mål om å spre sine gener videre til neste generasjon.
  Hvis vesten isteden for å fremme studier, kunne det vært en fordel å fremme tidligere familiedannelse. Kanskje kan mange vente med studiene til barna selv er i skolealder, noe som vil si å starte studiene i 25-30 års alderen, for så å kunne starte karriere og jobbe uavbrutt av fødselspermisjoner. Da hadde kvinner ikke fått en oppstykket men stabil karriere, endog startet 10-15 år senere.

 • Michael Rasmussen

  Burde vært kastet utfor et stup

 • invernes

  Muslimer er sinnssyke vesen , det beste man kunne gjøre for verden var å nuke hele araberverden til en glass ørken.

 • Jan Erling Kvam

  Slike historier bør skremme den vestlige verdens politikere fra å «importere» muslimer.

 • Øyvind Larsen

  Når skal ledende muslimer klart og tydelig forklare at denne syke personen Azhar Idrus ikke er en rett muslim? Gjør de ikke det, så støtter de altså det vanvittige og syke som denne Idrus legger fram.

  Ser INGEN annonsert muslim kommentere her i det hele tatt??? Hvorfor?

  DESSUTEN – denne syke predikanten legger altså fram en mening som bryter med norsk lov og som krever strafferettslig forfølging. Hvor tydelig blir innvandrere informert om norsk lov før de i det hele tatt får søke asyl?