Ved 20-tiden på torsdag kveld i forrige uke var den 15-årige jenta på vei hjem fra fotballtrening. Jenta gikk langs en av gangstiene ved Flintholm stasjon i bydelen Vanløse i København, da hun oppdaget at to menn fulgte etter henne.

Slått bevisstløs

Når hun var kommet til Grøndals Park kjente hun plutselig et knyttneveslag i ansiktet og ytterligere et slag i bakhodet med en hard gjenstand. Jenta skal da ha mistet bevisstheten og husker ikke mer fra overfallet. Når hun kom til seg selv oppdaget hun at hennes veske hadde blitt stjålet.

D
JENTAS VESKE: 15-åringens veske skal ha blitt funnet ikke langt fra stedet der hun ble overfalt. (Foto: Politiet).

Den 15-årige jenta skal muligens ha blitt utsatt for ytterligere vold når hun lå bevisstløs på bakken. Hun ble svært alvorlig skadet og ligger fremdeles innlagt på sykehus, men utenfor livsfare.

Politiet i København forteller til Lokalavisen.dk at jenta ble utsatt for svært grov og stygg vold og var ille tilredt når hun våknet.

Voldsmennene er fra Midtøsten eller Nord-Afrika

Jentas veske ble funnet dagen etter overfallet i nærområdet. Ranerne har ennå ikke blitt identifisert eller pågrepet. Jenta har bare kunnet oppgi signalement på en av de mennene som fulgte etter henne.

Han skal være i 15-20-års alderen og ca. 180 cm høy og tynn. Han skal ha kortklippt mørkt hår og ser ut til å komme fra Midtøsten eller Nord-Afrika. Under overfallet var han iført en svart jakke av merket Peak Performance, samt svart polotrøye med halstørkle.

Politiet i København er interessert i alle tips og vitneobservasjoner som kan føre til at begge ranerne kan identifiseres og pågripes.

Relatert:

– Kjærestepar i Danmark angrepet med sykkelkjeder på nyttårsaften

– Asylsøker tok seg inn i familiebolig i Danmark og forsøkte å voldta 8-åring

– Innvandrervold stoppet bussruter i Danmark

– Sjokktall fra Danmark: Hver fjerde ikke-vestlige innvandrer begår lovbrudd

Jozephine ble uprovosert sparket ned av ukjente menn

– Eldre ektepar slått helsesløse på åpen gate i Sverige

– 12-åring på vei til bursdagsfest banket opp av innvandrere

– Kvinne overfalt og gjengvoldtatt av mørkhudede i Bergen

– Afrikaner overfalt, drapstruet og voldtok kvinne i Voss

– Utenlandsk ransgjeng arrestert i Sarpsborg

– 9-åring gjengoverfalt ved den flerkulturelle skolen Hagaløkka i Asker

– 85-åring døde etter å ha blitt slått ned av afrikaner i Narvik