12-åring på vei til bursdagsfest banket opp av innvandrere

RASISTISK OVERFALL: En 12-årig gutt ble nylig overfalt og slått og sparket fordi han var svensk. (Foto: Illustrasjonsbilde).
SVERIGE/INNVANDRERVOLD

Hans forbrytelse var å være en svensk gutt i et av Sveriges etterhvert mange "ikke-gå områder". Gutten var der for å feire en bursdag, men istedenfor kake og brus så ble det et brutalt møte med et flerkulturelt område. 12-åringen mottok slag og spark fra en gjeng med innvandrere som mente han var på "deres område".

GHETTO: Drabantbyen Husby i Stockholm har gjennom tiår opplevd at
GHETTO: Drabantbyen Husby i Stockholm har gjennom tiår opplevd at avstanden til det svenske samfunnet har økt så mye at området nå omtales som en «ikke-gå sone» for etniske svensker. I 2013 oppsto det opptøyer i området som førte til ødeleggelser i hundremillionersklassen. 32 politimenn ble skadet, hundrevis av biler ble ødelagt i branner og skoler og barnehager ble ramponert og forsøkt brent ned.

Linda Edenström er en blogger som for noen dager siden fortalte om sin sønns besøk i den beryktede drabantbyen Husby i Stockholm. Et møte som skulle ødelegge hennes til da urokkelige tro på et samfunn med medmenneskelighet og trygghet. Men det går ikke an å misforstå hennes fortvilelse og oppgitthet etter at sønnen ble truet og mishandlet – bare fordi han er svensk.

Helt ærlig, så holder det på å gå til helvete!!! Vi bor i fucking Sverige. Jeg er født i Sverige. I Norrland…svenskere enn det blir det faen ikke..!!! Men ikveld forandret alt seg!

Linda sin sønn hadde reist ut til Husby for et bursdagsselskap. Klokken var omkring 17.

(Jeg) trodde at Husby fremdeles lå i Stockholm…i Sverige. Tydeligvis ikke…Tydeligvis så regjerer et eget motto der ute, in i Da Hoods. Fett coolt. Fett bra. Fett fett fett. Fett fett fucking fett. Jeg vil bare med dette uttrykke min rolle som forelder, min rolle som mamma, som kvinne, som «svenne». (negativt ladet ord brukt om svensker av innvandrere red.anm.). Velg faktisk hva faen du vil, det handler ikke om det. Men etter denne kvelden så har jeg dessverre som forelder ikke noe bedre å si enn: ..Jævla idioter. Jævla småfitter. Jævla rasistjævler. Tydelig så får dere oppføre dere som dere vil.. Fett coolt at dere er tvunget til å være 7 personer for å dytte min 12-årige sønn oppetter veggen ikveld i Husby fordi han IKKE hører hjemme der.

Pøbelen som angrep Lindas sønn sa bokstavelig «Hey svenne. Stopp! Du hører ikke hjemme her. Vi må sjekke deg ut». Hele syv stykker sirklet inn plassen der gutten gikk og presset ham opp mot en vegg der de spurte om hans mor stemte på SD (Sverigedemokraterna), hva faen han gjør i området deres og om han har en mobiltelefon.

Så begynte mishandlingen, blant annet med flere slag mot ansiktet hans.

Hvorfor? For hva? 7 personer… Modig…. strongt… Hva hadde dere for grunn dere jævla horeunger…dere..dere..dere hvordan kan dere si at man ikke hører hjemme der mer enn dere? Dere er så jævlig sørgelige som har denne oppførselen så jeg spyr. Jeg er krenket, men fremfor alt er min sønn krenket. Han har allerede som tolvåring mistet håpet til menneskeligheten. Alt han ville idag var å gi en jente i sin klasse en blomst. Hedre henne på hennes dag. Hennes fødselsdag. At hun bodde litt for langt ut på den blå linjen (t-banestrekningen i Stockholm red.anm.), det var ikke noe han tenkte på…..2014….sørgelig.

Historien er dessverre ikke den eneste man kan finne i dagens Sverige, et Sverige som har mistet sin uskyld. Frieord.no har blant annet skrevet om Husby og andre drabantbyer i Sverige hvor man angriper ambulanser, brannbiler og politi på oppdrag. Offentlig transport har sluttet å kjøre etter visse tider på døgnet. Man angriper og raner bygningsarbeidere som jobber i områdene. Og man raner budbiler og lastebiler som leverer varer til butikker. Ukentlig opplever man skyteepisoder og ikke sjelden medfører disse at noen ligger igjen døde på bakken.

Nå kan vi altså lese at selv ikke barn slipper unna i det «nye Sverige».

 • riddermann80

  Dere kan jo fortelle hva slags etnisk bakgrunn voldsmennene hadde? Høy sannsynlighet for at det er noen afrikanere / afroamerikanere, men hadde vært greit å vite deres konkrete nasjonalitet.

 • Stem Rødt!

  Hvorfor prøver dere å skape mer rasisme med å spre usannheter?

  • Theodor norden

   Du fornekter virkeligheten fordi du ønsker et folkemord på hvite. Straffen for folkemord og landsforræderi er fortsatt den samme.

  • Theodor norden

   Rasisme er kodeordet for antihvite, men det fungerer ikke her. Folk våkner og har fått nok av de rødes konsekvente løgn og fornektelse av folkemordet på europeere. Vend om fra fra ondskapen til det gode, nasjonalismen før det er for sent.

  • GOvSx

   Jeg foreslår at du viser til en eller helst flere saker her på Fritt Ord som du mener inneholder usannheter og skaper rasisme – forklar gjerne nærmere hva du mener.
   Kommentaren din framstår som det rene svada – en grunnløs påstand – uten substans. Omtrent som Rødt sitt «prinsipp» program. For å ta ett eksempel: «Kapitalismen må avskaffes.» Ha ha ha….

   • sussebassa

    …Væpna revolusjon..:)

  • OnkelBlaa

   Finner du noe feil og usannheter her, eller er det bare at du ikke ønsker at dette er virkeligheten?
   Faktum er at denne dritten burde blitt sendt hjem der den kom fra!

   • paltorsken

    Selv om jeg er en av de mørkeblå når det gjelder innvandring og tilhenger av Frieord, synes jeg Stem Rødt har et viktig poeng her.
    Går man inn i bloggen til mora ser man at hun inrømmer at dette ikke er anmeldt til politiet fordi hennes sønn ønsket at hun ikke skulle gjøre det.
    Så da har vi ikke noe som helst bevis på at dette veldig alvorlige egentlig har skjedd.
    Og så var det noe med hennes måte å formulere seg på som ikke gjør henne mer troverdig for meg iallefall, men det er nå min helt personlige subjektive oppfatning.
    Alle kan skrive hva som helst i sin blogg.
    Skal vi tro på alt som bli skrevet?
    Vi må være kritiske.
    Hvis ikke vil det slå tilbake på oss selv.
    Vi vil få høre at vi ikke er troverdige.
    Jeg skulle egentlig ønske at Frieord ikke hadde tatt inn denne saken…
    Synes Frieord skal holde seg til de mer sikre sakene.

    • OnkelBlaa

     Frieord har massevis av saker, og kanskje du skal fortsette å finne ting du tror er feil eller løgn?
     Kanskje du kan bevise at de skriver løgn også?

     • paltorsken

      Jeg har lest Frieord nesten siden dem starta opp, og følt hele tiden at dem er troverdige.
      Men ble nå for første gang litt usikker,.. som jeg gir utrykk for, og kanskje er jeg muligens litt for kritisk.
      Men vi må være våkne.
      Finner jeg noe som er løgn får dem omgående mail fra meg.
      Frieord er nok like interessert som meg i at det som kommer frem er troverdig.

    • invernes

     Dette er nok sannhet ! 12 åringen er ikke det første offeret i Skandinavia, utført av barbariske rasistiske muslimer.

  • invernes

   Jeg anbefaler deg å ta kontakt med moren , tør du stå ansikt til ansikt med henne å si at det er løgn ?

  • Så fint at «Rødt» avdekker sin kunnskapsløshet. Så vet vi hvor vi har dem. Takk !

   • sussebassa

    Vi har bestandig visst hvor vi har de røde/kultur marxisterna..:)

  • sussebassa

   Hvorfor er dere røde så opptatt med å ødelegge land og folk…
   Hørt om konsekvenser ?
   Angripe en uskyldig unge synes du er rett ?

  • rebellen82

   Passet ikke denne hendelsen helt inn i partiet Rødt sin virkelighetsoppfatning? Skal vi synge «barn av regnbuen» sammen?

  • Elias Alzaghari

   Det er vel en vesentlig del av hva slags verdier de vil basere sitt liv på. Er skremmende med all den løgnen og hat propagandaen som blir lagt frem her. Disse menneskene på ytterste høyre er for hjernedøde til å være kildekritiske. Er redd det skal skje en handling begått av høyreekstremistene før slike sider som frieord og nordfront blir stengt.

   • Theodor norden

    Du som UTLENDING har frekkheten til å kreve at NORSKE sider som representerer Norge skal stenges. Nå er det nok med ca 500.000 ikke-vestlige som lever på norske skattebetalere. DERE skal UT av Norge før eller siden. Dra nå, mens dere har alle muligheter til å leve godt i deres hjemland.

    • Elias Alzaghari

     Kom deg til nordpolen du, din ekle kryp

     • Darmann

      Har du ingen skam i livet, Elias? Dette er veldig åpenbart ikke et nettsted for en som deg, og det eneste du i praksis bidrar med er å ødelegge debattene med vås og venstreorienterte sosialistiske løgnfantasier.

     • sussebassa

      Når hadde en innvandrer «skam i livet».
      Da hadde de forsøkt å lære språket og komme seg i arbeide slik at vi slapp å forsørge de og alle deres barn onkler, tanter bestemødre osv. og tilpasset seg det landet de kom til..sluttet å stjele, skade og drepe nordmenn.

     • sussebassa

      Som gjest i landet bør du oppføre deg som en.
      Du styrer ikke oss etniske nordmenn.

   • invernes

    Venstreekstreme er vår største trussel nå.

    • riddermann80

     Den største trusselen er høyreekstreme. Det har kun vært et terrorangrep mot Norge. Og mannen var høyreekstrem, sånn som deg og dine meningsfeller. Kommer det et nytt angrep fra dere høyreekstreme vil du ikke se roser i gatene. Men da vil det nok smake like hardt.

     • invernes

      Bare tull og svada , typisk venstreekstrem løgn.

     • riddermann80

      Det sa dere før den 22.juli 2011 å, også før da terroristen ble avslørt! Så vi får se om det vil være du eller jeg som vil få rett. Klokken tikker.

     • invernes

      Jeg er så møkka lei at dere på ekstrem venstreside hele tiden bruker en solo massemorder politisk, husk slike som du skapte monsteret.

     • riddermann80

      Og jeg er så møkka lei av at dere generaliserer og stigmatiserer en hel rase, en hel religion og en hel folkegruppe på bakgrunn av noens handlinger! Husk at det er slike som deg som skaper slike monstre. Det er slike rasister som dere som skaper radikalisering blant unge når de ikke føler seg akseptert. Det er slike som deg som skaper ondskap og som også må betale prisen for det!

     • invernes

      De egentlige rasister er dere selvhatende på venstresiden.

     • Theodor norden

      Din parasitt. Les her
      PST: – Islamistisk terror den største trusselen mot Norge
      http://www.nrk.no/norge/mest-redde-for-ekstreme-islamister-1.7810697

     • sussebassa

      Akkurat.
      Hvor mange har vi i landet, hvor mange har fått delta i IS og fått komme tilbake til landet.
      De har svekket sikkerheten til Norges befolkning.

     • sussebassa

      Saken løses ved at de drar tilbake til sine egne land, hvor deres kultur bli akseptert og forstått.
      Her i Europa hører den ikke hjemme, fordi vi ikke lengre befinner oss på «jernalderstadiet» med snitt IQ 68.

     • sussebassa

      Du har helt rett.
      ABB var et produkt av det politiske klimaet i Norge..
      Kulturmarxisterna..det inderlige hatet han fikk overfor de ifht all innvandringen, og de konsekvensene det fikk for Norges land og befolkning.

     • invernes

      Ja han ble skapt og formet i ett sosialistisk mareritt ledet av AP. 😉

     • «Og mannen var høyreekstrem,–»
      Mannen var/er sinnssyk. Har du ikke fått det med deg ?
      Hjelpe meg…

     • victus

      Han var høyreekstrem og sto for norske verdier, slik han påpekte. Tungt å svelge for de fleste, inkludert meg. Men det er fakta. Lenge leve AP!

     • sussebassa

      Han var ikke, han ble.
      Hevnen var klart rettet ovenfor Ap og Aufère.
      De han drepte og såret.

     • Det er ikke måte på alt hva den vanvittige, sinnssyke massedrapsmannen «påpekte.»
      Og «victus» tar det for «god fisk» ?

   • sussebassa

    Så hva gjør du her hvis du er så misfornøyd med Norge og vår Blå Blå regjering…våre verdier.
    Det som er skremmende er at innvandrere, de fleste forsørger vi, 4.1 mill pr person livet ut, tillater seg å komme med «all løgnen, hat propaganda, hjernedøde» om en stor del av landets befolkning.
    Kunne du gjøre det i ditt hjemland også ?
    Så reis hjem, vi betaler enveisbiletten, men trygden får du ikke med deg.

    • riddermann80

     Jeg er kun misfornøyd med NORDMENN FRA YTTERSTE HØYRE FLØY, NORDMENN som kun stemmer FRP! Misfornøyd passer vel ikke helt inn i den beskrivelsen. Ordet «hat» eller «forakter» passer perfekt. Jeg forakter dere nordmenn fra ytterste høyrefløy og fra FRP. Gjelder altså ikke deres kvinner, men kun dere menn!

     • sussebassa

      Haha, du er på alvor ?..:)

     • Theodor norden

      Du og dine venner går vel ut å voldtar norske kvinner på kvelden.

     • Elias Alzaghari

      Du og dine misbruker barn i Thailand og puler deres egne barn i tillegg.

     • sussebassa

      ….Og hva gjør muslimer da ..:)
      Voldtar koner og kjønnslemlester de og deres småjenter.

     • Darmann

      Da bør du skamme deg. FrP er det beste partiet av de store partiene på Stortinget, men helst bør det komme et parti som er litt mer ærlig og klartalende ovenfor denne 30 til 40 årige innvandringsinvasjonen vi har blitt utsatt for.

     • AMG65

      «ytterste høyrefløy» er bare en kunstig konstruksjon for å prøve å rettferdiggjøre ditt hat mot andres meninger. Vi er godt voksne mennesker som ser hva som er i ferd med å skje, mens du bare er en snørrvalp som sitter på gutterommet og hater. Du må bli tørr bak ørene før du uttaler deg.

 • OnkelBlaa

  Helt ubegripelig at ikke Sverigedemokratene fikk rent flertall i siste valg!

  • sussebassa

   Nei OnkelBlaa, fordi det er i de siste 4 årene ting har blitt riktig tilspisset/veldig merkbart ifht hva innvandring og konsekvenserna er for de etniske svenske.
   Dette er en prosess som pr i dag er blitt enda verre ved at det er svensker som er blitt 2.rangs borgere i sitt eget land.
   Sist i alle køer, inklusive den nedslitte velferden.
   Etniske Svenskene er iferd med å vakna, kanskje for sent.
   I tillegg er det å være/støtte SD åpent nesten det samme som å ville selvpåføre deg selv og sin familj elendighet .
   Du risikerer å miste jobben å bli mishandlet/skadet.
   Bare å se til hvordan SD blir behandlet i riksdagen, av andre såkalte demokratiske politikere.
   En tror det ikke før en leser om det…ikke da engang.
   Så hva er feil med svenske politikere, hvorfor ble det slik ?
   Har det noe med svenskers «personlighet/kultur» å gjøre ?
   Under WW2 var de såkalt nøytrale, men tillot naziene å frakte materiale på jernbanen igjennom Stockholms gater, og hva mere…

   • OnkelBlaa

    På tide med borgerkrig når landssvikere styrer landet.

    • sussebassa

     Ja, det er ikke noe annet alternativ.
     Jeg er ikke typen på «å legge meg på rygg og logre» ovenfor de som ødelegger mitt land og folk i alle fall.
     Flere begynner nå å innse dette, vi blir flere hver dag.

     • OnkelBlaa

      Heldigvis!

   • victus

    Flaut å være nordmann når en leser kommentarene til dere rasister!

    • Darmann

     Kan du ikke flytte for alltid til Afghanistan eller Somalia til dine gode venner, og se+lære hvor fantastisk godt disse «utrolig positive, flinke, oppbyggende» folkene har laget sine samfunn, i stedet for å ville ødelegge alt vi har bygget opp gjennom tusen+ år!

     • riddermann80

      Skal alle som ikke er enig med dere flytte til disse landene? Kan ikke dere komme dere vekk? Dere er kun en minoritet! Forbanna rasister.

     • victus

      Jeg er helt enig med deg! Rasister hører ikke til i vårt fedreland i 2014!

     • Steinar Olsen

      Den største rasisten her er jo deg.

     • Siri Kleiven

      Hvorfor vil du da importere dem hit?

     • PolitiskUkorrekt

      Kan du ikke heller fortelle oss om hva du mener om saken som artikkelen over forteller om?

     • GØRAN

      Tviler på at vi er en minoritet, ridder!!

    • invernes

     Du har mistet ditt statsborgerskap herved.

     • victus

      Det er vel dere som bør fratas statsborgerskapet! ynkelige kryp. Dere representerer ikke oss nordmenn!

     • invernes

      Oss ? hva pokker tillater du deg ? du er ikke av folket.

     • victus

      Hvem faen er du? Jeg er så norsk som det går an å bli og har 100% norsk blod i meg. Det er du som ikke er en del av folket med dine holdninger! Kom deg vekk hvis du ikke er fornøyd med våre nye landsmenn.

     • invernes

      Du kan ta med deg de nye okkupantene og komme deg vekk istedenfor.

     • victus

      Nei takk. «Disse okkupantene» er kommet for å bli og fortjener å være her. Men det gjør ikke du! Kom deg vekk!

     • GØRAN

      Vi ER nordmenn 😉

     • Remnant

      @Nasjonalist Du er ikke annet enn en feig liten rotte. En venstre-psykopat. «Statsborgerskap» er en vits. En nordmann er en nordmann. Noe en utlending aldri kan bli. Quislinger som deg og brunskjortene i afa/blitz/sosrasisme, som mere enn villig har knefalt for pisslam og de innavla (MOD: vennligst pass på språkbruken), har en kjip fremtid i møte. Og kun dere selv å takke. Får ikke noe sympati herifra ihvertfall. Bare fortsett slik dere holder på. Jeg elsker å se at dere vekker flere og flere med det virkelighetsforvrengte PK-bråket deres.

     • jan

      Landsviker

    • AMG65

     Er du antirasist?

     • victus

      Jeg forakter rasistiske og nazistiske holdninger, så det stemmer ja!

     • AMG65

      Da er vi to, jeg er rasist og rasebevist, du er antirasist. Nazismen, hvor kom den inn i bildet.

     • riddermann80

      Tør du å gi meg navnet ditt?

     • AMG65

      Klart jeg tør. Hva skal du med det?

     • riddermann80

      Vel gi meg navnet ditt da? 🙂 Så får du se.

     • AMG65

      Får se hva?

     • riddermann80

      Reaksjonen vel? 😉

     • AMG65

      Hvilken reaksjon?

     • riddermann80

      Det får du se. Så..Gi meg navnet ditt takk?

     • AMG65

      Forklar reaksjonen så skal du få det, lover.

     • riddermann80

      Jeg vil i første omgang prate med deg privat. Du har vel facebook?

     • AMG65

      Har helt bevist unngått usosiale medier, så jeg har verken facbook, twitter, instagram, kort og godt ingen ting. Overrasket? Det rett og slett for mye i hverdagen til at jeg ikke gidder å bruke tid på slikt vås.

     • riddermann80

      Så du har tid til å lire av deg godt over 5000 kommentarer, men ikke tid til å lage en bruker på facebook? Javel.. Hva er navnet ditt? Så vil jeg personlig ta kontakt med deg så snart det lar seg gjøre.

     • victus

      hehe. Han er for feig til å gi fra seg navnet sitt. Nå han t.o.m stått frem som rasist og det vil jo forsåvidt smake om han hadde gitt fra seg sitt navn. Han er vel kun en klassisk nazi troll, så det er vel ingen grunn til å ta hans holdninger på alvor. Lite sosialt liv har han også..

     • AMG65

      Hva heter du??

     • victus

      Hvor latterlig er ikke du? Skal du unngå å svare på spørsmål og heller bruke de til din egen fordel? Han spurte deg først! Svar han!

     • AMG65

      «Han spurte deg først», går du i barnehagen? Hva heter du??

     • victus

      Du skriver jo ganske forenklet sjøl så jeg holder meg til ditt kunnskaps samt forståelsesnivå !

     • AMG65

      Du har tydeligvis ikke mere kunnskap en at setningsoppbygningen er på barnehage nivå.

     • riddermann80

      Du har jo flere skrivefeil enn han da, så der dreit du deg loddrett ut for å si det på den måten 🙂

     • AMG65

      Hvis meg en?

     • AMG65

      Vi kan snu på flisa, hva heter du??

     • AMG65

      Hahaah….den var god! Jeg har valgt bort usosiale media for det viker helt åpenbart som alkohol på folk. Og ha en ting klinkende klart for deg påsan, det skulle vært en sann fryd å møte deg.

     • riddermann80

      La oss møtes da. Enten gir du meg navnet ditt eller mobilnummeret, så kan vi i første omgang ta en mann til mann prat 😉

     • AMG65

      Legg igjen nummer, så ringer jeg.

     • riddermann80

      Du er rett og slett for feig.

     • AMG65

      Legg igjen nr, og jeg ringer.

     • Theodor norden

      Pakkis, tør du gi meg navnet ditt?

     • riddermann80

      Hvem er det du kaller pakkis? Gi meg navnet ditt så kan du få navnet på hele familien min. Men det tør du vel ikke.

     • Theodor norden

      HAHA. Parasitt, du tør ikke å gi ditt navn, men forventer at andre skal gi sitt navn!! HAHAHA. Vi alle ler av deg, dere antihvite som ønsker folkemord på hvite kommer til å bli stilt til ansvar for medvirkning til folkemord.

     • AMG65

      Du får begynne med å legge ut navn og nummer du som er så tøff i trynet og spør andre om navn. Du er nok bare en liten lort som sitter på barnerommet i far og mor sin leilighet.

     • victus

      Forskjellen er at mine holdninger kun går utover dere fra ytterste høyre. Dine holdninger går utover en rase! Og det er helt klart rasistisk!

     • Darmann

      Feil, victus. Det er ingen 100% total FOLKERETT å komme til Norge for absolutt alle, og er det det, så burde det i så fall endres! DET TRENGER IKKE HA EN DØYT MED «RASISME» Å GJØRE. Når skal dere slutte å bruke det utbrukte kortet der?

     • riddermann80

      Når dere mener at den hvite rasen er mer oppegående enn den afrikanske er det helt klart rasistisk! Din fjott.

     • AMG65

      Men den ER DET, er du så tett i pappen at du ikke klarer å lese forskningen på området.

     • riddermann80

      Forskning laget av noen høyreorienterte, som du henviste til tidligere? Den går jeg ikke på.

     • AMG65

      Nei, den retorikken holder ikke. Forskningen er utfør av forskere langt smartere en deg selv i en tid hvor de ikke var kneblet av politisk korrekthet.

     • Trond Nilsen

      Hvorfor greier du alle afrikanere under en kam? Tror svært mange afrikanere hadde blitt sinte hadde de lest det!

     • sussebassa

      Når ble innvandrere En rase….?…skjerpings.

     • victus

      Han sikter jo ikke til innvandrere. Han nevner ordet «afrikanere» opptil flere ganger.

     • sussebassa

      Ikke til det innlegget jeg svarer..
      «Dine holdninger går utover en rase»…
      Alle innvandrere er ikke en rase.

     • Guest

      Victus, se her, ser det ut som Norge for deg?

      Fakta/sannheten/virkeligheten viser jo at du tar feil. Sannheten og fakta står over alle slike dumme «merkelapper» som de du kommer med. Da bruker du bare merkelappen for å dekke over *det som faktisk Er,* altså, virkeligheten, facts, reality, faktumet som eksisterer! Sannheten trumfer alt slikt følelsesladet tull du kommer med.

     • Høyreorientert

      Sist jeg sjekket var islam en religion å ikke en rase. Så det å kalle folk rasister fordi de er kritisk til en religion som ikke er forenelig med den moderne å frie verden er bare for drøyt. Skal se du har samme holdning når en muslimjævel voldtar noen som står deg nær slik at vedkommende rakner fra skrittet å opp til navlen.
      Som du ser i avisinnlegget er innvandrerrike områder farlige for etniske landsmenn å gå.

      Du er syk som setter galne å destruktive muslimer fremfor eget folk og egen nasjon. Sånne som deg burde bli deportert til ett arabisk land så du får leve ut de syke sharia fetisjene dine der. Fuck deg landssviker.

     • sussebassa

      Da er Sverige det rette landet for deg.

     • Foxlaa

      @victus kan ikke du si meg hvor du bor da så kan jeg banke negeren ut av deg? Hore

     • victus

      Larvik! Ja, du kan jo prøve deg! Jeg er 192 og har 110 kg i muskler!!

    • sussebassa

     Ingen har vel tvunget deg til det….:)
     Det var vel du selv som oppsøkte dette nettstedet også, eller var det oss «rasister» som tvang deg…:)

    • sussebassa

     Definer rasist for meg.

     • victus

      Deg og dine!

     • sussebassa

      Her blir jeg og flere kalt rasister, og når jeg ber deg definere rasist, VET du det ikke engang…..:)
      Typisk kulturmarxister, stor i kje….

     • riddermann80

      http://no.wikipedia.org/wiki/Rasisme Slike holdninger har mange av dere! Er du så tilbakestående at du ikke engang klarer å definere deg selv? Skulle heller ikke forundre meg fra dere på ytterste høyre. Dere er mentalt tilbakestående. På tide å søke hjelp 😉

     • sussebassa

      Nei, dette holder ikke fordi jeg spurte konkret nicket victus konkret om en definisjon, ikke deg og Google.
      Skjønner ikke han Norsk ?..innvandrer….
      «tilbakestående, mentalt tilbakestående»….
      Er dette et rop om hjelp ifra deg ?

     • mamma88

      HUm nå ble jeg interessert. Ja få høre. Definer en rasist. Når ble islam en rase? I så fall her er en video av en rasist fra USA. https://www.youtube.com/watch?v=pFGTCDvmCNM&list=UUCFKjJhc1_xKh7QItJC1k1w&index=68

     • sussebassa

      Nå er det ikke jeg som kaller de fleste her inne for rasist, ser derfor ingen grunn for å definere det for deg.
      Du kan jo bruke nickets riddermann80 sin link.
      Når islam ble rase vet jeg ikke, vet du ?

     • mamma88

      Om jeg skal gå etter den definisjonen er jeg ikke rasist for å uttrykke min sterke missnøye med islam. Er det noe jeg ikke kan fordra er det den religionen, samt liberale media og politikere.

     • sussebassa

      Jeg har aldrig vært bekymret for å vært/er rasist, som jeg ofte har fått slengt etter meg..nå ihht linken er jeg i alle fall helt sikker…:)
      Islam er ikke bare en religion, jeg kaller den religion med sterke ideologiske/styrende undertoner.
      En kvinne/menneskehatende ideologi, som blir bekreftet i media hver dag.

     • mamma88

      ….Min bestefar var afroamerikaner. Tom. jeg er klar over at afrika ikke kan være som andre. Afrika har 50+år med massiv hjelp og bistand bak seg, (sett bort i fra der vestlige mennesker bor) Afrika har store naturressurser, men bla. pga av religion sin evige kamp mot kunnskap er forholdene i Afrika det samme som det alltid har vært. På tilde å prestere Afrika sier jeg. Har heller ingenting mot at noen omtaler meg som brun, jeg ER det og det er ikke rasisme det er bare naturlig!

     • Darmann

      riddermann80, Nei, de som fakta- og sannhetsbaserte mennesker som oss selv kjemper imot, både ekstreme venstreorienterte og fjernkulturelle innvandrere fra ødelagte og ikke-fungerende land, som ofte t.o.m. er analfabeter, er mentalt tilbakestående. Mens vi er intelligente som ser hva som virkelig skjer både rundt om i Europa og vestlige verden generelt, og også nå her i Norge. En flodbølge av inkompatible lykkejegere som vil ødelegge oss og våre godt oppbygde samfunn fullstendig.
      Nå må du og folk som deg skjerpe seg. Søke hjelp for deres vrangforestillinger om at enhver fornuftig innsigelse mot elendig innvandringspolitikk, er rasisme. For det er det ikke.

     • Trond Nilsen

      Hvorfor kaller du rasister for høyreekstreme? Hva har det med en høyre-venstre politisk akse?

      Venstre: kollektivistisk tankegang om at enkeltindivider ikke eksisterer. Alt er en grå masse uten det naturlige og menneskelige igjen. Innen fri økonomi.

      Høyre: individualisme, hvis ingen har rett til å bestemme over andre. Alt er fritt, og alle er ansvarlige for egne liv og handlinger. Svært deregulert økonomi.

      Hvor kommer nazisme og rasisme inn i bildet? Nazismens stod nærmere kommunismens enn høyrehøyre.

    • Theodor norden

     Du er ikke norsk, så du kan heller ikke skamme deg over å være noe du ikke er.

    • PolitiskUkorrekt

     Nå synes jeg at du heller skal avsløre for oss andre hva det er som er usant i «sussebassa» sitt innlegg.

     • AMG65

      Han er tilbakestående og har ikke annet en oppgulp å komme med.

     • mamma88

      Tror det er få her har problemer med f.eks noen som blir adoptert, får barn med, gifer seg etc,. Det er noe som heter «naturlig» innvandring. Men massinvandring av en totalt fremmed kultur og analfabeter som ikke har forutsettning for å tilpasse seg sivilisasjon på mange generasjoner… Det blir noe helt annet. Og ingenting kommer til å bli bedre for de flere millioner menneskene som er igjen i f.eks Afrika. Hjelp til selvhjelp i eget land er mye bedre hjelp. Det er ekstremt få personer i Norge som hater utelukkende pga. av hudfarge, men det venstresiden gjør er å «skru opp hatet» ved å pakke på folk massinvandring.

     • sussebassa

      Dette er et godt innlegg som jeg er enig i.
      Selv har jeg aldrig helt forstått varfor man skal dra milllioner av mennesker, ifra en Helt annen kultur/verdensdel.. enn våres , over halve kloden til Europa.
      Dette blir lyxflyktninger sammenlignet med de virkelige fattige som må være igjen i eget krigsherjet land, fordi de ikke har penger til å fly.
      Mitt forslag og tenkande har bestandig vært at istedenfor å gjøre det, dra alla til Norge/Europa, burde vi nå si stopp og hjelpe
      de Der de Befinner seg, Nærliggende land/område, oppjustere/bygge nytt boende.
      Da kan vi hjelpe 20 millioner for samme pris som vi idag hjelper 1 million lyxflyktninger her.
      Vet mange spekulerer i at dette er «en ny verdensordning»…bytte ut det gamle/opprinnelsesfolket, fordi disse er blitt for vanskelige å hanskes med/at det er god økonomi i dette for «de styrende/PK».
      Så vi setter helt Stopp nå og prøver ut «det nye systemet»..
      Da blir det en vinn .. vinn situasjon.

     • Ole Hansen

      Pass på haui, det e romskrot ut!

     • GØRAN

      Det er vel ikke du den rette til å bedømme!!

     • mamma88

      Slik jeg ser det hadde det vært mye bedre for midtøsten og Afrika å blitt innvadert av vesten. Problem løst etter mer eller mindre tid.

    • GØRAN

     Den kommentaren der viser i hvert fall at du ikke vil at Norge skal bestå av flest mulig (etniske) nordmenn i fremtiden. Du er muligens nordmann, men ingen god nordmann!!

    • Steinar Olsen

     Hva synes du om disse som banket opp denne forsvarsløse gutten?? Er det rasister?

    • Steinar Olsen

     Hva synes du om disse som banker opp en forsvarsløs gutt?? Du er ikke flau av at du forsvarer slike rasister??

    • Steinar Olsen

     Du burde være flau over at du ikke kommenterer saken.

  • victus

   Sosialdemokraterne mener du.? SD kan ta å dra til HÆLV***’*

   • OnkelBlaa

    Det er i hovedsak sosialdemokratene i Sverige som har bygd den katastrofen som landet nå er inne i.

    • sussebassa

     Nåja, Reinfeld, M, var ikke så borte han heller med alle innvandrerne han tok inn i landet, oversvømte landet med.
     Som nå Løfven, sosserna nå vil overta.
     2014-2016 ..450 000 nye innvandrere.

     • OnkelBlaa

      Det ser ut til at det kun er ett parti i Sverige som kan ta ansvaret for landets ve og vell, og det er Sverigedemokratene.

     • sussebassa

      Helt klart, og jeg vil si at utifra den behandling de får,
      regelrett grov mobbing i Sveriges riksdag av de andre såkalte demokratiske valgte politikerne der…:)
      blir de klart sett på som et stort og meget alvorlig hot..større enn de ryska ubåtene..:)

    • victus

     Sverigedemokraterne er dessverre noen landssvikere. Er gledelig å høre at deres Jimmy nå er syk. Får krysse fingrene for at han dør, langsomt.

     • Darmann

      Det eneste du demonstrerer med den kommentaren der (ovenfor), victus, er anti-SD’ere og den udemokratiske venstresidens grenseløse ondskap og hat.

     • victus

      Jeg står fullt ut for kommentarene mine. Jimmy er forræder som ikke står for nordiske verdier. Det er vel derfor han lider og vil dø langsomt av herren! Det fortjener han! Er ikke lenge til at det er slutt på høyrepopulistiske partier og da vil champagnen boble her i huset!

     • OnkelBlaa

      Syk er visst du også i hodet ditt.

     • victus

      Jeeg står fullt ut for kommentarene mine. Jimmy er en forræder som ikke står for nordiske verdier. Det er vel derfor han lider og vil dø langsomt av herren! Det fortjener han! Er ikke lenge til at det er slutt på høyrepopulistiske partier og da vil champagnen boble her i huset!

     • Rolf

      Hvor bor du victus? Bor du i et multikulturelt område eller er du en hyklerisk antirasist fra den beste vestkant?

      Jeg er klar over at du står «fullt ut» for kommentarene dine, og la meg fortelle deg noe, det er det som er så forferdelig skremmende. Det finnes mange dumme folk i verden men du tar virkelig kaken.

      Hva synes du om overrepresentasjonen av utlendinger på voldtektstatistikkene? Hva synes du om forfallet til den norske velferdsstaten? Hva synes du om Frp-politikk som konsekvens av at det det norske samfunnet stadig blir mer polarisert av innvandring?

      Vi vil ha ett folk! Vi vil ha Norge hvitt, blåøyd og arbeidsdyktig. Vi vil ikke ha Norge brunt, brunøyd og ødelagt. Forstår du….?

      Hør på meg: Rase er ikke en sosial konstruksjon. Det er viktig at du forstår at forskjellen mellom oss og innvandrerne er ikke bare basert på hudfarge.

      Les her: http://www.erectuswalksamongst.us

      Du er nordisk og det betyr at du er bedre enn dem.
      Innvandrere har mindre IQ, dårlig folkeskikk, forferdelig arbeidsmoral, lav impulskontroll og generell følelsesmessig ustabilitet samt andre usosiale belastninger.

      Hvis dette ikke er sant hvorfor elsker de da å voldta norske kvinner, begå kriminalitet og trygdesnylte?

      Hvorfor vil du ha ødeleggelsen til Norge? Synes du marxisme og liberalisme er gode ideologier siden du tror på egalitære barnefortellinger om alle barna kan holde hender under regnbuen?!

      Når det norske folket tar abort på 15.000 norske babyer hvert eneste år og når det norske folket tar imot 18.000 innvandrere hvert eneste år så betyr det at det norske folket har blitt gal. Hvorfor vil du folkemord på det norske folket?

      Husker du nettopp når 14.000 engelske hvite kvinner ble voldtatt av pakistanergjenger? Visste du at Sverige har flest voldtekter i hele verden på grunn av innvandring i form av paringssyke afrikanske, arabiske og asiatiske unge innvandrermenn?

      Hvoror vil du ha dette, victus? Jeg nekter å tro at du er så blåst for sunn fornuft! Du må bare late som!

     • AMG65

      Du må være helt blåst for å karakterisere et parti som vil ta vare på Sverige for landssvikere. Hvis det er noen landssvikere her så er det nettopp deg. Jeg ser du desperat prøver å snu på flisa, men landssviket har du blottlagt i lange baner.

     • sussebassa

      Du bringer herved dette ønsket tilbake til deg selv og dine, visste du det ?…..det kalles karma.
      Lykke til.

     • victus

      Karmaen vil slå tilbake på deg.!!

     • sussebassa

      Nei, fordi det var ikke jeg som ønsket..»dør langsomt» over Åkesson, innlegget ditt står jo der.
      Igjen…Lykke til.

     • AMG65

      «dør langsomt» over Åkesson, sier vel egentlig hva løken står for når det kommer til andres meninger.

   • sussebassa

    SD har økt i hvert eneste valg, og iflg svenske eksperter vil de fortsette å stige, noe de gjør på målinger også.
    De andre Svenske dumme politikerne skjønner ikke hvorfor.
    Snart skal statsbudsjettet legges fram i des, og da har SD bestemt at de ikke tenker å godta det hvis de ikke er enig, såklart.
    Da feller SD den dumme sosseregjeringen., mindretallsregjering som må samarbeide med andre ifra Høyresiden for å få budsjettet i havn..igjenstår å se.
    Heia SD, Sveriges eneste redning.

    • victus

     Og hva med FRP? De er jo inne på sin laveste måling siden slutten av 1990. Det beviser jo bare at nordmenn flest verken støtter FRPS politikk eller deres holdninger!

     • Darmann

      En slik *måling* beviser ingenting. Kun valg beviser noe. Og sist valg fikk de 16,3 %. Målinger kan være unøyaktig/uriktig foretatt.

      Ett annet poeng som du åpenbart glatt overser er at tilnærmet alle større media i hele Norge nå, og faktisk helt siden kort etter valget, har kjørt og kjører en veldig aggressiv anti-FrP+anti-«blåblå» kampanje, som helt åpenbart lykkes i å villede og påvirke en hel haug av mennesker her i landet. Det er nok derfor media så ofte kalles for «den fjerde statsmakt.» Fordi deres påvirkning faktisk funker. Og såååå mye av media er skjevt orientert mot den røde siden. Til og med Aftenposten, som pleide å være borgerlig, er i dag vridd til fordel/støtte for venstresiden.

     • sussebassa

      Frp har sittet i regjering for 1 gang, og i kort tid, alt skal læres.
      I tillegg Må de samarbeider med Erna, som jeg anser slu som reven, trix i baklomma for å fremheve seg selv og latterliggjøre Frp..i det skjulte selvsagt.
      I tillegg fillepartiene V og Kfr på slep, som skulle ha vært under sperra.
      Dette er en vanskelig sits å gjøre alle tilverks.
      Imidlertid tror jeg saker roer seg litt ned når realitene om uføretrygdsatser kommer fram.
      Ingen har vel påstått at folk flest støtter Frp…men at de vil stige, det tror jeg.
      Det eneste partiet som med god guiden kan bli et stort parti i egen regjering…Norges redning.

  • GØRAN

   Enig, men Sverige er så ødelagt at det neppe hadde hjulpet.

  • Kari Olsen

   Ja, som man reder så ligger man. De burde jo fått 90% oppslutning!
   Slik går det år befolkningen blir indoktrinert til å hate seg selv og oppgi seg og sitt.
   Det er bare grotesk!

 • invernes

  Ja dette er bare en forsmak på hva vi har i vente, vi importerer en kultur helt fremmed for alt hva vi har av verdier , en kultur som hyller døden mer enn livet, og deres gud er en pedofil massemorder.

  • Elias Alzaghari

   Er afrikanerne muslimer? De fleste av dem er faktiske kristne. Så da er vel dere nordmenns Gud en pedofil massemorder?

   • Theodor norden

    HAHA. Du hevder at det er nordmenn som er muslimer. Pedofili er en del av islam, som voldtekt, drap, misbruk og menneskehandel er alt deler av islam. Dette er faktum, fordi det er det som blir praktisert i samtlige muslimske land.

    • Theodor norden

     Men nå har jeg kastet bort tiden min på en asylparasitt. Har i motsetning til deg en jobb å gjøre. Du som lever på NAV eller kvotert inn på en arbeidsplass.

    • riddermann80

     Sier han fra et folkeslag som kun har plyndret, voldtatt og hatet hverandre i flere tusen år. Dere hadde flaks med oljen. ! Sannheten er grusom. Nordmenn har bakgrunn som parasitt raser. Ikke benekt det faktum at majoriteten av norske menn på høyresiden faktisk er pedofile. Det er fakta. Tungt å svelge? Det skjønner jeg godt.. Og jobb på en søndag ettermiddag? 🙂 Hva jobber du som? bonde? en ynkelig sauebonde som lever av å ta livet av andres dyr? Eller går jobben din ut på å lag hat sider mot innvandrere? Er vel en av disse to delene. Jeg betaler nok mer skatt enn deg som revisor, så jeg tror du skal være fornøyd med at jeg finansierer ditt livsopphold. Du har en vel sikkert en arbeiderklasse jobb med samfunnets lave lønninger. Dårlig helse har du sikkert å. Så er vel litt kjipt at jeg skal finansiere ditt opphold på eldrehjemmet når det hovedsakelig er dere nordmenn som benytter dere av den tjenesten!

     • Darmann

      Der ser vi takknemligheten disse «menneske»vrakene sosialistene har sluppet inn i tusentall, har ovenfor å få komme til et trygt og velfungerende land. Dere virker alle så takknemlige og vennlig innstilte overfor oss nordmenn. Stol på oss, en dag skal deres enorme vennlighet ovenfor oss, returneres med renter! 🙂
      (Svarer her i hovedsak til det du skrev i begynnelsen av din melding, om oss nordmenn)

     • victus

      Jeg er etnisk norsk og jeg mener det samme som ridderman og Elias. Dere på ytterste høyre står ikke for norske verdier.

     • Darmann

      Du på ytterste venstre står da helt åpenbart ikke for norske verdier, du står jo for å desimere/legge vrak på dem. Det motsatte av å stå for norske verdier. Få deg logikk. Og «ytterste høyre» er bare en tankekonstruksjon fremstilt og kunstig skapt av idioter som deg.

     • victus

      Er det derfor AP gikk over til nesten 40% i den siste målingen? FRP går bare nedover og nedover og det ligger kun en forklaring bak helheten: Jo, at den normale og oppegående nordmannen ikke støtter synspunktene og politikken til FRP!

     • invernes

      AP driver med en ondskapens propaganda dag ut og dag inn, dette påvirker velgerkveget, de styrer NRK og TV2.

     • victus

      Herregud, dere er jo patetiske. Har du sett på statsbudsjettet i det hele tatt? Ondskapens propaganda er nok FRP som driver slike sider av en slik karakter.

     • sussebassa

      …og du uvitende om hvordan politikk fungerer.
      Frp sitter ikke alene i regjeringen, men må «tilpasse» sine forslag med H og fillepartiene V og Krf, som skulle vært under sperra.

     • sussebassa

      Ap`s massesuggesjon/hjernevask sitter fast i flere år, faktisk i flere generasjoner.

     • invernes

      PK hjernevaskede gå i flokk mennesker, PK folk går rundt med tomme øyne, og vifter med røde roser, dere bryr dere ikke en gang om noen i egen familie blir voldtatt ranet eller drept.

     • AMG65

      Hva er norske verdier?? fortell?

     • victus

      Samhold, toleranse og åpenhet ovenfor andre kulturer og nasjonaliteter. Rasisme, stigmatisering og fremmedgjøring er så langt unna våre verdier som det går an å bli. Da anbefaler jeg deg å flytte ut til et sted langt borte i Sibir der det ikke er noen innvandrere.

     • AMG65

      Jeg er helt enig i den første linjen, men det er ikke det samme som å fylle landet med innvandrere. Men du vil gjerne ha det til det ser jeg.

     • Darmann

      Victus, om vi bare lar allverdens innvandrere flomme over oss, så VIL våre verdier bli rasisme, stigmatisering og fremmedgjøring. Verdiene i Norge rett før innvandringen virkelig tok til, som på 80- og tidlig 90-tall, var kanskje slik. Men mange innvandrergrupper har *heeeeelt* motstridende verdier av de du nevner! Det er en del av den bitende ironien innebygget i dine meninger, massiv innvandring vil ødelegge de verdiene du snakker om! Ha ha ha!

     • Baron_von_Katzenjammer

      Det du kaller «norske verdier», er å sette seg på alle fire, be om å bli voldtatt, og definere det å tillate overgrepet som «toleranse» og «medmenneskelighet». En suicidal, sinnssyk mentalitet—>enveisbillett til å skape tredje verden, her i Norge. Om du vil underkaste deg muslimer og annet møkk, kan du bosette deg i Syria og se hva de VIRKELIG synes om deg.

     • victus

      Nok en patetisk fyr og en idiotisk kommentar av en slik karakter at du nesten ikke fortjener et svar. Det bor knapt en halv million innvandrere i Norge. Hvor mange av de er voldtektsforbrytere? Ikke benekt det faktum at majoriteten er her for å jobbe og for å bidra i fellesskapets goder! Jeg har både vært i Tyrkia, Egypt og Senegal! Tre muslimske land og har kun blitt møt med åpenhet og toleranse! Faktisk har jeg følt meg unik fordi befolkningen der har vært så nysgjerrige på min bakgrunn som nordmann! Så det du sier her er så langt unna realiteten som det går an å bli. Du er vel kun en typisk nazi troll. Du må åpenbart ha levd et kjedelig liv når du har slike holdninger! Du er så patetisk og dum at jeg nå velger å avslutte samtalen med deg!

     • Baron_von_Katzenjammer

      Metaforkonseptet lå for høyt, ja. Jeg har også reist rundt omkring, og selv om det riktignok er mange hyggelige mennesker i verden, vil den prosentuelle andelen ikke-hvite vi importerer, like fullt skape et nytt Egypt her til lands, med alt det medfører. Du anklager meg for å være dum, men greier selv ikke å stave et ord på fire bokstaver korrekt. Typisk nivå for deg og dine. Det virkelig faktumet — som du tydeligvis ikke forstår — er at innvandringen som helhet (og spesielt den ikke-vestlige) ikke «bidrar» til fellesskapets goder, den marginaliserer og drenerer velstanden vår. Du er presumptivt en mindre begavet outsider, som for første gang i livet følte deg «viktig»; fordi en gjeng med kongoider i Senegal var nysgjerrige på deg. Kjente de gruppevis på det glatte, europeiske håret ditt, og, mens de smilte bredt og lo seg imellom? Det føltes vel bra å endelig være midtpunktet, iblant en konstellasjon genetisk simplifiserte, tenker jeg? Jeg sier det igjen; om du vil bo i Egypt, flytt til til Egypt, ikke lag et nytt Egypt her i Norge. Det du ikke skjønner er at om du hadde BODD i Egypt, hadde du ikke hått nåla i veggen — det eksisterer ikke trygdeordninger, et sivilisert arbeidsmarked eller lignende i samfunn bestående av semitter og/eller negre.

     • riddermann80

      hahaha! Du er helt på bærtur! Kommentarene dine er jo definisjonen på tragikomisk!

     • Baron_von_Katzenjammer

      Stakkars lille apekatt…så enkel, så begrenset…dèt var det du maktet å respondere med? Virkelig?

     • AMG65

      Knallbra innlegg, men de forstår dessverre ikke hva vi står ovenfor.

     • Darmann

      Bare for at du har reist i de landene og det liksom er så «fint og spennende der,» så er det langt i fra ensbetydende med at det er bra og positivt å bringe tusenvis av folk fra de landene hit, uansett hvor hyggelige, imøtekommende og «eksotiske» de enn er i sine egne land! Slike som deg og dine forstår bare ikke at det er to HELT forskjellige ting, temaer, diskusjoner. Innvandring inn hit fra fjerne kulturer er noe helt annet og et HELT annet tema enn at det eventuelt er spennende å reise i slike land som de du nevner! Dere blander sammen ting og klarer derfor åpenbart ikke å holde tunga rett i munnen. Samt at dere er ekstremt partiske/skjeve i holdningene og tankene deres.

     • Darmann

      Det er et sted rundt 4 millioner til 4,3 millioner (etniske) nordmenn, mens folketallet i landet nå er på 5,14 millioner mennesker. Enkel regning og logikk vil tilsi at vi da *egentlig* meget snart nærmer oss 1 million innvandrere totalt sett (og i absolutte tall er rundt 800 000, muligens over det). Da også inkludert endel godt integrerte samt Europeiske innvandrere, selvfølgelig. Men det er like fullt det totale antallet. At du da skriver «knapt en halv million» er jo i så måte en grov underdrivelse!

     • geirbjerkland

      Hjerndødt netttroll.. Med en Islamist sin hersketeknikk… Faen for en dust

     • geirbjerkland

      De har mer verdier enn du noen gang kommer til og inneha.Du og Vidkun Quisling kan ta dere en kopp kaffe sammen og diskutere hvilken etnisk Nordmann dere skal ta livet av i kampen for Islam… Hvis det er en som er en skam for Norrge og er en ekte landsviker så er det nettopp deg som er en rasist og truer folk med juling og verre med å skryte på deg høyde,vekt og muskler… Men det som er 100% klart er at det er fullstendig ekko i topplokket ditt,. Du gjør meg kvalm med dine holdninger…

   • invernes

    Hva er det du vrøvler om ?

    • Theodor norden

     Det er hilarious at utlendingene her eksponerer seg 🙂 De bare viser hvilken fare de er for Norges sikkerhet.

     • invernes

      Ja på tide å stenge grensen nå og hive snylterne ut.

     • sussebassa

      Ærlig talt, Ja.
      Mange innvandretre trenger ikke beskyttelsen lengre.
      Det er det faktisk vi nordmenn som trenger etter våre sossepolitikere som har brakt alt dette inn i landet..bla
      IS sympatisører/krigere.
      La de reise hjem, uten trygda selvsagt.

     • invernes

      De har jo avslørt seg gang på gang, når de endelig har fått innvilget opphold, reiser de på ferie til hjemlandet, og det uten konsekvenser ?

     • sussebassa

      Toppen av idioti, og misbruk av våre midler.
      Dette bør det settes stopp for…straks.

     • invernes

      Söndagskrönika: Så smugglas migranter in i EU

      Av Julia Caesar.

      http://snaphanen.dk/2014/10/25/sondagskronika-sa-smugglas-migranter-in-i-eu/

     • sussebassa

      Takk, Ja.. jeg vet.
      Grensene/kontrollen må tettes til også i Norge pga svenskenes innvandrings galskap.
      Jo før jo bedre.

     • Elias Alzaghari

      Hva hjelper det dere å skrike? Vi innvandrere er kommet for å bli. Hvordan skal dere kaste oss ut? Det er nok dere rasister som kommer til å bli kastet ut til nordpolen med enveisbillett

     • sussebassa

      Lilla gubben
      Litt historiekunnskap:
      Vi har kastet ut innvandrere/uønskede individer før, WW2
      og naziene.
      Så helt uforberedd er vi ikke, tvertimot..noe å se fram til.
      Når først nordmenn Tenner, da bør du passe deg, fordi da kommer vårt Vikingeblod fram…hørt om de ?

     • victus

      Ikke nevn nordmenn. Nevn kun dere rasister. Den vanlige mannen i gata støtter ikke deres motbydelige holdninger!

     • sussebassa

      Tydligvis kjenner du ingenting til vår Norske stolte historie.
      Da slår Alle ring om vårt land imot en felles fiende, enten den kommer innenifra eller utenfra.
      Da blir landet Norge det viktigste.
      Igjen bruker du ordet rasister, enda du ikke vet hva det betyr..:)

     • AMG65

      Jeg innser at du må være mindre begavet, du diskuterer som en unge i barnehagen som ikke får viljen sin.

     • Darmann

      Skrike? Hvem skriker her inne bortsett fra deg, i grunn? Du er/oppfører deg jo helt desperat.

     • invernes

      Bare vent til hele Europa reiser seg ! da blir det fart.

     • sussebassa

      Som vi gjorde under WW2 når vi kastet ut en svær hær bevæpnet til tennene…naziene.
      Så klarer vi det nok igjen.

     • invernes

      Ja vi kan leie de svære russiske transportflyene, de rommer 5000 i slengen 😉

     • sussebassa

      Eller Putin vil ha de som billig arbeidskraft..:)

     • AMG65

      Er du helt blåst «rasister som kommer til å bli kastet ut til nordpolen med enveisbillett». Høres ut som du går i barnehagen. Europa er i endring, og det skjer fort!

     • victus

      Er det derfor FRP går langt tilbake i den nyeste målingen?

     • Elias Alzaghari

      Kom dere vekk da. Jeg liker ikke nordmenn fra FRP. Hatet mitt blomster ovenfor dere og det vil du snart få føle når tiden er inne!

     • AMG65

      Det sier alt om deg, til tross for at det er jeg som før på deg.

     • Darmann

      Skal vi komme oss vekk som er enige med dette nettstedets redaksjonelle vinkling på innvandringsutfordringer, eller skal du som er helt uenig i alt denne nettsiden avslører (og som vil sensurere sannheten) komme seg vekk? Svaret er selvfølgelig at det ikke er oss som er enige i at sannheten kommer frem, som skal «komme oss vekk» fra dette nettstedet.

     • sussebassa

      Igjen truer du mange nordmenn i sitt eget land.
      Forsiktig, du går altfor langt.
      «og det vil du snart få føle når tiden er inne «.
      Er dette en sak for PST nå…

     • geirbjerkland

      Så du er en vassekte rasist altså

   • AMG65

    Om Afrikanere er muslimer eller kristne spiller ingen roll, de har så lav IQ at de bør holde seg i Afrika. Det er du et helt soleklart bevis på.

    • sussebassa

     Snitt 68 leste jeg ett sted, mens vår 112 i snitt.

     • AMG65

      Det stemmer det. Hvit og asiatisk er sånn omtrent på samme nivå. Det er ikke tilfeldigheter at det er støvrent i Tokyo`s gater. I Afrika har de omtrent ikke gater til tross for at landet er fult av naturressurser.

    • riddermann80

     Jeg er japansk jeg. Er vel mer oppegående enn dere hvithudete flåser.

     • AMG65

      Han over er fra Afrika. Asiater står stort sett på samme nivå som hvite når det kommer til IQ, afrikanere derimot er langt under. Afrikaner har også 12,5% mindre hjerne en hvite.

     • Elias Alzaghari

      Jeg er fra Marokko. Marokko er vel teknisk sett ikke en del av den iq-testen du prater om. Men en ting er sikkert: Afrikanere er mer maskuline og fysisk sterkere enn dere nordmenn. Du hadde vel ikke hatt en sjans om du hadde prøvd deg på den gjennomsnittlige vest afrikaneren i midten av 20 årene. 😉 Viktig å påpeke slike ting.

     • invernes

      Ørkenbanditter 🙂 du burde reise tilbake til eget folk.

     • Elias Alzaghari

      Du burde reise til isbjørn kompisene dine på nordpolen. Jeg kan være på å finansiere enveisbilletten. For du hører ikke hjemme her. Du og dine holdninger er en minoritet av hva majoriteten forholder seg til. Så kom deg vekk

     • invernes

      Først må du reise til Marokko ! ditt ørkenfolk kaller på deg.

     • victus

      Jeg er enig med Elias og jeg er etnisk norsk. Dere på ytterste høyre står dessverre ikke for norske verdier og representerer ikke den vanlige mannen i gata. Så se å kom dere vekk eller hold ting for dere selv!

     • invernes

      Quisling sier det deg noe ?

     • victus

      Det er vel du som er quisling, forræder!

     • invernes

      Nå virker du bare dum 🙂

     • AMG65

      Er du villig til å vente til at vi har så mye innvandring i Norge at det går lukt til helvete?

     • victus

      Det er faktum at innvandring har mange positive sider og er en berikelse for velferdsstaten! Vi hadde ikke klart oss uten innvandrere. Så ja! Jeg er åpen for mer innvandring. Det er også viktig å hjelpe andre folkegrupper som ikke har det like bra som oss med å gi dem beskyttelse og tilhørighet! Verden er for alle. Så er det jo noen få som begår kriminelle handlinger og disse bør straffes ja! Men den vanlige innvandreren er i dette landet for å jobbe og for å bidra i fellesskapets goder!

     • Darmann

      Victus skrev: «for å jobbe og å bidra i fellesskapets goder» – Over tusen voldtekter og gruppevoldtekter, talløse ran, menneskesmugling og utnyttelse av analfabet-innvandrere til sosial dumping og slavearbeid, mengder med vold og slåssing, knivstikking og skyteepisoder, økende korrupsjon og synkende rettssikkerhet, voldelige overgrep mot barn, kvinnelig (og mannlig) omskjæring på bestialsk vis etter våre standarder (som hindrer kvinnen i å noensinne oppleve seksuell nytelse), langt over hundre mord på etnisk norske (bl.a. de som har giftet seg med innvandrere, men også mange andre ofre – flere liv enn ABB tok), bortføring av barn til sine hjemland, mord på kvinner som først har «tvangsreist» til sine hjemland slik at de kan begå æresdrap på dem uten å straffes av norske myndigheter, voldtekt på Stortingstrappa, 60 reisende Syriakrigere som kan vende tilbake og *muligens* være potensielle terrorister her, økende radikalisering, Islam.net og Profetens Ummah

      Og +++++++++ …….

      Ja, dette er sannelig å bidra til fellesskapets goder, victus! «Helt enig» ….

     • victus

      Dere er jo en gjeng med patetiske idioter. Ingen av dere fortjener et svar når holdningene deres er av en slik karakter! Du må virkelig ha levd et trist liv du Darmann! Anbefaler dere å søke hjelp alle sammen! Ikke snakk på vegne av det norske folk for jeg vil ikke være en del av deres synspunkter!

     • AMG65

      Darmann har helt rett!

     • Darmann

      Da kan du trekke deg unna denne siden, som avslører mye mer av sannheten om fjernkulturell innvandring enn de store mediene som man ikke lenger kan stole på, gjør. Du hører ikke hjemme på denne siden, i og med at du så åpenbart fornekter den sannheten som står så åpenbart foran deg på sikkert 50+ artikler på denne siden. Og det *er* sannheten. Uansett hva du mener og tror. Er du uenig i dette, skal ikke jeg, men DU fjerne deg fra denne siden, victus. Det er du som ikke passer inn i sannhetsprofilen til denne siden. Kom deg til Dagbladet eller Radikal Portal, det er der du hører hjemme. Blant løgnene.

     • Baron_von_Katzenjammer

      …sa den tilbakestående, negrofile marxisten, da saklig argumentasjon lå for høyt og utilgjengelig. Foreslår at du nå lar nestemann i køen få tilgang til felles-PC’en på Blitzhuset, ruller deg en joint for å svi vekk den siste, lille intrakranielle aktiviteten du måtte ha, og overlater debattfeltet til voksne mennesker som presterer å stave enkle, norske ord og uttrykk på noenlunde riktig måte, uten å bruke utropstegn bak hver setning. Du beorder andre til å ikke uttale seg på vegne av deg, mens du selv tillegger «det norske folk» de samme selvmordsverdiene du selv sverger til. Hykleri fra det åndelig begrensede.

     • AMG65

      Total skivebom! Hvordan forklarer du at vi klarte oss helt utmerket før innvandringen?? Det er klart at innvandring fører til mere innvandring, det blir selvforsterkende, fordi innvandrere må også ha stell. 95% av alle fra Somalia kommer aldri i arbeid, hvordan tror du vi skal finansiere dette i fremtiden, det blir selvfølgelig helt umulig etter oljealderen. Vi ser både i Norge og spesielt i Sverige at integrering bare er en illusjon, og at gettoene blir bare større og større og det er med livet som innsats at en hvit etnisk svensk gutt beveger seg i dette området. Er det dette du vil ha mye mere av??

     • victus

      Hva vet du om «årsaken» til denne hendelsen? Det er åpenbart at Frieord vinkler om denne saken til sin egen vinning i deres politiske agenda. Slike hendelser forekommer sjeldent. Majoriteten av innvandrerne er faktisk greie borgere! Innvandring er en berikelse for den norske staten. Norge hadde ikke klart seg uten innvandrere!

     • AMG65

      Da må du virkelig forklare meg hvordan vi klarte oss i tusenvis av år før Vikingetiden, gjennom denne, og helt opp til 1980 tallet da innvandring startet for fult.?

     • Insanus

      Her en utfordring til deg victus: Nevn en positiv side med dagens innvandring og multikulturelle samfunn i Norge. Jeg blir imponert om du klarer EN. Du skal få all betenkningstid i verden..

     • AMG65

      Hva er det du babler om? 95% av alle voldtekter og voldshandlinger begås av innvandrere fra den tredje verden, (les: afrika). Det er bare å se hvem som fyller opp norske fengsler.

     • AMG65

      Feil, innvandring har ingen positive sider, kun negative for det etnisk norske folk.

     • AMG65

      Han har helt rett, dere er bare en gjeng lavpanna ørkenbanditter. Det er bare å se hvor du kommer fra, dere vasser i drit til halsen, da er det bedre å skygge banen å dra til Norge. Det er så til de grader uland du kommer fra, og dette har med IQ å gjøre. Og er det noen som skal komme seg ut så er det du.

     • riddermann80

      Og hva er dere da? Jeg er ikke enig med Elias i alt han skriver, men han fremmer noen gode poeng. Jeg liker heller ikke slike mennesker som deg. Men forandrer det noe faktum?

     • AMG65

      Jeg har ikke bedt om å bli likt av noen, spesielt ikke av slike som deg. Jeg referer bare til fakta i forskningen som er utfør av langt smartere folk en deg selv. At du og han løken over prøver å gjøre dette til en «høyreekstrem» får stå for deres egen regning.

     • Darmann

      Nei det er ikke viktig å påpeke, dessuten tar du jo feil. Tror du alle afrikanere/vest-afrikanere er slik, ha ha – og at alle nordmenn er ikke slik? Og dessuten, hvilken relevans har det? Sist men ikke minst så legger jeg langt mere vekt på intelligens enn på fysisk styrke.

     • Elias Alzaghari

      Nordmenn på ytterste høyre fløy har jo ikke iq i det hele tatt. Har du ikke fått med deg det? Dere er kun noen primtive laverestående samfunnstapere.

     • Darmann

      Ytterste høyre fløy, det er bare en fantasikonstruksjon av hatere av nordmenn og våre tradisjoner, historie, og det fantastiske landet VI og ingen pakistanere eller andre, har skapt. Disse har skapt en slik myte som «ytterste høyre fløy» bare for å ha noen å hate. Du er selv en lav-iq idiot med slike tåpelige påstander og insinuasjoner.

     • AMG65

      Den holder ikke vann. Du representerer en rase som er langt bak den hvite når det kommer til IQ. Jeg ser at du ønsker å gjøre dette til en høyre venstre sak, men faktum er at all forskning viser store forskjeller. Sannheten er selvfølgelig vond å innse.

     • victus

      Hvilket forskning? Det er faktum at nordmenn på ytterste høyre slik Elias påpeker har lavere iq enn den vanlige mannen på gata. Jeg blir rett og slett flau når jeg leser kommentarene deres! Dere står ikke for norske verdier!

     • AMG65

      Det er akkurat det vi gjør i motsetning til deg som jeg ser på som en landssviker. De norske «verdiene» du lefler med er overhode ikke forankret i det norske folk.

      http://www.erectuswalksamongst.us

     • victus

      Jeg tror nok ikke FRP-velgere er de som står for intelligens så kommentaren din er vel ganske komisk, herr Darmann 🙂 Ingen tvil om at høyreekstremistene er en gjeng med idioter som ikke representerer det norske folk. APS politikk er den mest rettferdige ovenfor folk flest. Og det er til din opplysning, fakta!

     • AMG65

      Jeg stemmer Frp og jeg er mangemillionær, jeg har mere penger du noen gang kommer til å se snurten av. Du derimot er ei fattiglus og bør ikke komme her å lefle om iQ.

     • Darmann

      Jeg har testet min IQ til 130, og det eneste partiet av de ‘store’ på stortinget jeg er i nærheten av å kunne stemme på, er FrP, selv om jeg heller ikke er enig i 100% av deres politikk. Men for meg er det helt klart partiet som kommer nærmest mine meninger. Så da kan vi legge slike falske myter døde først som sist, victus. Idiotene/de lavintelligente er nok heller slike som deg, som er rasistiske i oppførselen mot de dere ikke liker (FrP’ere og andre som ser problemer med innvandringen) samtidig som dere hevder å jobbe mot rasisme. DET er latterlig det. Dere er jo selv intolerante, generaliserer vilt, og bygger deres meninger om andre på fordommer!

     • AMG65

      I Norge har vi utviklet oss i ekstreme omgivelser i dette karrige landet, som en vestafrikaner ville bukket under etter en vinter.

     • Darmann

      Ja, et meget godt poeng, noen av disse venstreekstreme og haterne av det etnisk norske, bør tenke på at innvandrere fra Afrika og varme land i Asia ville bukket under *meget fort* her i Norge om ikke det var for alt (og samfunnet) vi nordmenn på forhånd har bygget opp!
      Og få seg litt skam/ydmykhet i livet etter det…

     • AMG65

      Hadde ikke vi hvite tatt vare på disse her i Norge, så hadde de fortsatt surrer rundt i sin egen drit i Afrika. Det er i så måte helt utrolig at vedkommende er så tett i pappen at han sitte her i demokratisk frie Norge og slenge drit om oss etniske nordmenn som har dratt fyr`n opp av søla. Men den politiske vinden i Europa er iferd med å snu, det ser vi i Sverige, Italia, kort sagt over alt.

     • riddermann80

      Æsj som jeg forakter høyreorienterte! Jeg forakter alle deres holdninger om andre raser!

     • AMG65

      Da er det ikke meg du må forakte, den må du adressere til forskningen.

      http://www.erectuswalksamongst.us

     • Insanus

      Likevel klarer du ikke å holde deg unna dette nettstedet. Hva sier det om deg..?

     • Baron_von_Katzenjammer

      Det er derfor samtlige vinnere av Strongman er hvite europeere? Negre og hvite har ulik styrkegenerasjon; vest-afrikanere er hurtigere og mer eksplosive i øyeblikket, men samtidig ikke bygget for store, statiske belastninger eller utholdende styrke. De har høyere testosteronnivå, men er faktisk langt fysisk svakere på mange måter, og. Du finner knapt en eneste vektløfter i verdensklasse av afrikansk avstamning.

     • riddermann80

      Javel? Med «hvite» mener du vel vanlige oppegående mennesker som stemmer rødt?. Det er faktum at dere fremmedfiendtlige og stigmatiserende FRP-velgere er langt nede på denne iq-listen. Jeg støtter Elias fullt ut, for rasister er en gruppe jeg forakter.

     • AMG65

      Nei, jeg mener den hvite rase. Noen tror at dette handler om hudfarge, men all forskning viser at det er fundamentale forskjeller.

     • riddermann80

      Nå får du gi deg med vrøvlet ditt.

     • AMG65

      Det er nok du som står for vrøvlet. Jeg henviser bare til forskingen.

      Afrikanere har unektelig desidert lavest IQ i verdensbefolkningen. (www.erectuswalksamongst.us) Afrika er et fantastisk kontinent med med mindre utviklede mennesker. Når de hvite bodde i Egypt og Nord-Afrika for tusenvis av år siden skapte de historiske sivilisasjoner med ufattelig opphøyd skjønnhet, vitenskap, arkitektur, kultur, osv. Men med en gang de tok svarte til likemenn og lot dem bo i byene sine begynte degenerasjonen, sakte men sikkert… Og historien gjentok seg, igjen og igjen. Moderne eksempler: Haiti, Detroit, Zimbabwe, Sør-Afrika.

     • Darmann

      Når innvandrere i Europeiske land kjemper – voldelig og økonomisk/korrumperende – for å ødelegge vertsnasjonen, er det ikke rasisme, og må aksepteres som «nydelig berikelse av barbariske rasistiske Europeere,» mens når Europeerne vil gi sitt svar tilbake, endre politikken, samt stoppe utnyttelsen og ødeleggelsen av våre land, så er det rasisme? De som forsvarer seg (oss, de ikke-PK), er overgriperne? DERE ER SJUKE, riddermann80.

    • invernes

     Ja i USA og i Canada må somaliere gå i spesialklasser for psykisk utviklingshemmede, i Skandinavia kan de herje fritt og ødelegge hva de måtte ønske.

  • riddermann80

   En forsmak på rasistiske holdninger? Uff, kom dere vekk!

 • Hrodebert Hildebrand

  Noen som husker Elias? Den stakkars, ensomme, hvite gutten på Grønland.

  http://youtu.be/0ilNa4bNcyk

  • Theodor norden

   @stemrdt:disqus noe for deg, dette er vel i følge deg også løgn. Det verste som finnes er landsforrædere og folkemordere.

   • AMG65

    Rødt er som en kreftsvulst i det norske samfunn.

 • Jeg har selvsagt ingenting til overs for bilbrennende, kattemyrdene, barneranende, ikkeintegreringsbare, tullinger; men akkurat denne saken har en sannhetsgehalt jeg er ørlitt skepsisk til. Historieforfalskning bidrar kun til å svekke troverdighet til virkelige offer for feislått sosialpolitikk…

  http://slutpixlat.blogspot.se/2014/10/kand-stureplansbloggerska-gor.html#.VEzyxMldg8V

  • sussebassa

   Kjenner ikke til det du linket til..sannhetsgehalten.
   Derimot vet vi alle at barn, uansett land blir angrepet/skadet av innvandrere som ønsker deres mobil o.l.
   Se linken/innlegg over.

  • HenrikHenriksen

   Ja, jeg ser den! Er enig i at slike saker fort kan være oppspinn og/eller skrevet for å provosere. Har jo vært avslørt mange slike før.

   Men Slutpixlat (som forøvrig er en svært venstreekstremistisk nettside) som du jo lenker til, gjorde det jo selv i forbindelse med den saken som Antirasistisk Senter nylig refererte til uten å komme med hele sannheten.

   «En annen av mennene som Park har tegnet som lynsjet, er en afrikansk mann som en tid i forveien hadde blitt utsatt for et brutalt fysisk angrep av flere menn kun fordi han var svart. Mens han forsøkte å beskytte sin 18 måneder gamle sønn, ble han så sterkt mishandlet at han mistet bevisstheten flere ganger. Mens han ennå slet med traumene etter dette, lagde Park sin plakat hvor voldsofferet fremstilles som lynsjet. Med andre ord: fordi voldsofferet ble utsatt for hatkriminalitet, valgte Park å utsette ham for hatefull personsjikane.»

   http://www.antirasistisk-senter.no/et-rasistisk-forsvar-for-nazistisk-propaganda/

   Det er saken om den afrikanske mannen som ble angrepet av en flokk med mannfolk som skrek rasistiske uttrykk og prøvde å kaste ham utfor en gangbro, rett foran sin 18 mnd gamle sønn. Venstremedia kastet seg som sultne ulver over saken og pressene gikk glodvarme om at dette var hatkriminalitet og rasisme. Plutselig forsvant saken fra media. For det viste seg at det var arabere som sto bak overfallet. Slutpixlat var en av nettsidene som skrev en lenger sak om dette, men måtte senere trekke tilbake anklagen:

   «UPPDATERAT: Enligt polisen i Malmö så ska det uppenbarligen
   röra sig om en etnisk grupp som givit sig på mannen i fråga. Det betyder dock inte att vi på något sätt ångrar vad vi i artikeln ovan skrivit om de som sprider främlingsfientlighet, rasism och hat. Rasism är rasism oavsett var den kommer ifrån och vilka det
   är som utövar denna.

   http://slutpixlat.blogspot.com/2013/09/misshandeln-frukten-av-rasisternas.html#.VE0BjhZlyd8

   Så håper både for Frieord, men mest for kvinnens skyld som faktisk står fram med navn og bilde, at historien er sann. (Selv om jeg selvfølgelig ikke ønsker sønnen hennes en slik opplevelse). Ellers så regner jeg med at Frieord trekker saken og kommer med en dementi, som vil være det naturlige å gjøre.

   Hvis man ikke heter Dagbladet og VG da, som kan lyve i hue og ræva året rundt uten at det får noen som helst konsekvenser for deres troverdighet…

   • Det var vel ikke arabere, men kurdere ? Det folkeslaget som topper statistikkene over såkalte «æresdrap» på jenter.

  • Darmann

   Hva får deg til å tro at denne siden «slutpixlat» er troverdig når den så åpenbart er en venstreekstrem løgnside som ikke kan taes seriøst? Akkurat som den ekstreme løgnorganisasjonen i Sverige, Expo?
   Slike grupper og organisasjoner er alle vitser, akkurat som «Nye» SOS Rasisme, og lignende tøv. Useriøst alt sammen.

 • Nils Norrud

  Norge blir veldig LITE informert om hva som skjer i Sverge i media (sosialistene har streng sensur og det meste er vinklet «venstrevrid»).

  • sussebassa

   Hva med FriaTider.se

   • invernes

    Avpixlat- Exponerat- SnaphanenDK det popper opp mange gode frie aviser nå.

    • sussebassa

     Ja, det går i Rett retning..:)
     De nordiske landene har felles innvandrerproblemer med resten av Europa, og alle har fått nok innvandring.

 • Elias Alzaghari

  Løgn , løgn og atter løgn!! Ingen dokumentasjon og Ingen pålitelige kilder! Rasistene og høyreekstremistene i disse kommentarfeltene har ikke hjernekapasitet til å være kildekritiske og går dermed på hat propoganden deres! Deres mål er kun å spre rasisme og skape en ny abb! De fleste oppegående og objektive mennesker skjønner faktisk det. Dere kan godt slette kommentaren min men det beviser bare nok engang at dere ikke tåler sannheten! !!

  • Theodor norden

   Enda en antinorsk innvandrer som kommer med sine syke fantasier, og prøver å lure nordmenn. Men du er fremmed og du skal hjem! UT av Norge med resten av de asylparasittene som har svindlet seg til opphold med korrupte landsforrædere som bruker dere i sitt spill for å utføre det groveste folkemordet i Europa og Norges historie.

   • Elias Alzaghari

    Jeg er født og oppvokst her så nei takk. Jeg skal jo ta over Norge 🙂 snart vil du se konsekvensen av dine holdninger. 🙂 klokken tikker fremover .

    • Theodor norden

     Du er kanskje født og oppvokst her. Men en gris blir ingen Fole selv om den blir født og oppvokst i en stall.
     Deres okkupasjon kommer til å ende på samme måte som det gikk med muslimene i Serbia.

    • sussebassa

     Født og oppvokst, men ALDRIG nordmann.
     Norsk statsborger noe helt annet.

    • AMG65

     For din egen del bør du håpe at batteriet på den klokka er tom for strøm. For når det først skjer så vil du oppleve at «fjøsnissene» i Norge er målrettet og har gjennomføringevne som er på et helt annet nivå en de surrekoppene du nedstammer fra. Trodde du at det bare var å flytte grisen inn i båsen til kalven, også ble det ku. Jeg vet også at du er nektet å være i det norske forsvar nettopp pga. din bakgrunn.

   • victus

    Jeg er norsk, men jeg støtter ikke verdiene dere høyreekstremister bygger på. Er jeg antinorsk da?

    • Darmann

     Svar: Ja, hvis du støtter en invasjon som den innvandringsinvasjonen vi har blitt utsatt for de siste 30 til 40 årene, og ikke minst fremmedkulturell innvandring+innvandring fra de muslimske landene (der integreringsproblemene har vist seg mest tydelig) så er du jo antinorsk. Ikke minst siden dette, hvis det fortsetter som i våre siste 3 tiår, vil føre til en blanding av folkemord og total utvanning av norsk kultur og vårt genom som er skjebnesvangert for oss. Selvsagt er du da antinorsk!

    • AMG65

     Du må få det inn i den lille knollen din at han er verken høyre eller venstre, det er bare noe konstruert oppgulp du kommer med i erstatning for manglende faktagrunnlag. Vi er godt voksne mennesker med et åpent sinn som er i stand til å se hva som foregår.

   • AMG65

    Han lurer ingen, til det er vi alt for smarte for denne degenererte rasen fra Afrika.

  • Theodor norden

   At du som fremmed har frekkheten til å hetse nordmenn viser bare hvorfor dere ALLE må ut! Dere er en pest og en plage! Dere skjønner ikke at NAV ikke kan bestå i evighet. NAV kommer til å forsvinne, og samtidig kommer dere alle til å bli sendt hjem.

   • Elias Alzaghari

    Jeg jobber som revisor. Null NAV på meg. Du skjønner vel ikke at det ikke er akseptabelt med slike holdninger som dine i 2014. Men det vil du skjønne så snart tiden er inne.

    • sussebassa

     Ikke slike holdninger som Islam heller i 2014…»ifra Norsk jernalder».

     • Elias Alzaghari

      hæ? hjernedød?

     • sussebassa

      Ha, muslim..:)

  • HenrikHenriksen

   Er ikke en kvinne som skriver under med fullt navn og bilde, som forteller sin historie «ingen dokumentasjon»? Må du ha politianmeldelse også? Jeg kan se at saker som denne i enkelte tilfeller kan ha blitt diktet opp, det er ikke uvanlig.

   Men denne TYPEN handlinger skjer i Norge, Sverige osv HVER DAG. Barneransbander, overfall av ungdom er ikke noe uvanlig. Bare spør enhver rektor eller kontaktlærer på en skole i et flerkulturelt område!

   «25 prosent av gateranerne var under 15 år. Tilsvarende tall i fjor var 14 prosent. Det er gjenger som presser barn under den kriminelle lavalder til å rane andre barn, mener politimesteren i følge Aftenposten. Bruken av våpen har også økt faretruende viser tallene på statistikken for 1999. Det er klær, penger og mobiltelefoner som er ranernes valg nummer en. De fleste av de unge ranerne er barn med annen-generasjons innvandrere.»

   KILDE: Politiet i Oslo. Eller det også «løgn, løgn og atter løgn»?

   http://www.vg.no/nyheter/innenriks/ran/kraftig-oekning-av-barneran-i-oslo/a/4696911/

   • victus

    Er nok mange hendelser som heller ikke kommer frem. Vold utført av hvite mot innvandrere..

    • HenrikHenriksen

     Ja, sikkert veldig mange. Rart ikke Antirasistisk Senter, Senter mot offentlig diskriminering, avisen Utrop!, samt blogger som Vepsen og Radikal Portal og resten av dem har skrevet om dem? Flere av dem får jo tross alt millioner av kroner i statsstøtte hvert år for å finne ut og videreformidle nettopp denne rasismen…

     Men…det er merkelig at de ikke finner så mye som Frieord gjør….for hvite er jo fremdeles i flertall i den vestlige verden, så det burde jo flomme over av slike saker på disse nettsidene…men det gjør det altså ikke…det eneste de klarer er å resirkulere Benjamin og ABB…. Kanskje et tegn på at rasismen faktisk ikke er så stor?

  • invernes

   Hva gjør du her i Norge ? du er ikke innvitert av folket, du er her kun grunnet svikere av politikere.

   • riddermann80

    Jeg er født her. Hva gjør du her i Norge? Norske kvinner liker jo deg ikke. Du er ikke invitert av venstresiden. Kom deg til nordpolen. Jeg kan være på å finansiere din enveisbillett.

    • invernes

     Det var da for pokker ikke deg jeg spurte ?

     • Theodor norden

      Parasitten liker å bruke flere profiler sånn at det ser ut som det er flere galninger her. HAHA

     • invernes

      Aha kan det være terroristen Lars Gule ?

     • victus

      jau

     • Elias Alzaghari

      LOL! Jeg vet jo ikke hvem denne «ridderman» er og hvorfor han velger å svare for meg. Men jeg er i såfall født og oppvokst her. Så du kan dessverre ikke få meg ut, uansett hvor mye du skriker!

     • sussebassa

      Ville ikke være SÅ sikker på det.

     • Elias Alzaghari

      Jeg at han jesus fyren liker kommentaren ditt. Turte han ikke å svare meg på mitt forrige innlegg?

     • AMG65

      Ta deg et norskkurs da pelle.

     • AMG65

      Ja det skal ikke forundre meg om tullingen opererer med flere brukerprofiler. Lavere kommer en i så fall ikke.

     • Elias Alzaghari

      LOL! Jeg vet jo ikke hvem denne «ridderman» er og hvorfor han velger å svare for meg. Men jeg er i såfall født og oppvokst her. Så du kan dessverre ikke få meg ut, uansett hvor mye du skriker!|

     • sussebassa

      Født og oppvokst gjør deg ikke til etnisk norsk.
      Er du tunglært..

     • AMG65

      Hvis du flytter en grisunge over i båsen til en kalv, så blir det plutselig ikke ku. To du han….he….to du han.

    • AMG65

     Her er ditt eget innlegg fra en annen sak her på Frieord, : Sverige er i ferd med å ødelegges.

     «Ingen ting kan gjøres for å forhindre denne utviklingen ser det ut som. Om det ikke blir en borgerkrig mellom oss på høyresiden, venstreekstremistene og innvandrerne så vet vel ikke jeg. Klokken tikker og det er vel ikke så lenge til at det vil skje noe. Og da vil det smelle! Bokstavelig talt!»

     Så hva står du egentlig for??

    • AMG65

     Enda et innlegg fra deg:

     «Nå er det for seint. Det hjelper da ikke å skrike ut noe som helst. Politikerne vil ikke høre på oss. De er kun opptatt av millionlønna si og omdømmet sitt i resten av verden. Sitt eget land driter de vel loddrett i. Kan noen fortelle meg hva vi skal gjøre for å stoppe denne utviklingen? Hva kan vi gjøre?»

 • invernes

  Hva vil den 12 åringen tenke om eget land og fremtid ? tenk å føle seg forfulgt og utrygg i sitt eget land ? tenk å føle at egne myndigheter ikke bryr seg om sitt eget folk og land lenger.

  • sussebassa

   Hverdag i Sverige det for alle etniske svensker.
   Politikerne, med unntagelse av SD har solgt ut landet til innvandrere.

 • victus

  Jeg støtter denne Elias Alzaghari fullt ut. Det er en skremmende utvikling vårt land går imot! Men slike målinger er ganske så oppfriskende opp i det hele! Heia AP! http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/daarligste-frp-maaling-siden-1997/a/23322728/

  • Darmann

   Det er en skremmende utvikling at det i det hele tatt fortsatt eksisterer naive fjols som deg mens ulike innvandrergrupper breier seg mer og mer ut både her i landet, og ikke minst i Sverige, mer og mer nesten daglig!

 • victus

  Flaut å være nordman når en leser kommentarene fra disse rasistene som har mobilisert godt ser jeg!

  • invernes

   Ja jeg er flau over slike som hater eget land og folk .

  • Theodor norden

   Du kan ikke skrive. Det heter nordmann, ikke nordman. Du kan ikke skamme deg over å være norsk når du ikke er norsk.

  • AMG65

   Vi referer bare til forskning og fakta. Det var du som brakte begrepet «rasist» på banen. Dine holdninger til andres meninger gjør meg kvalm. Det finnes knapt noen som er så intolerante som det du representerer.

 • riddermann80

  Kun en gjeng med tullinger som kommenterer her inne. Denne artikkelen er 100% løgn og det er fakta. Bruk heller tiden deres på å være kildekritiske enn å komme frem til slike konklusjoner av en karakter dere har!

  • AMG65

   Da kan du klarlegge fakta i denne saken? fortell? du som er så kildekritisk. Også tror jeg du skal være veldig forsiktig med å karakterisere andre folks syn som «tullinger», det sier vel i grunne alt om deg.

  • Darmann

   Hva er ditt bevis for at denne artikkelen er løgn? En venstreekstrem, hatefull løgnside som «slutpixlat» som en annen linket til her i dette kommentarfeltet? Slutpixlat er like troverdig som f.eks. svenske organisasjonen EXPO, det vil si at troverdigheten er lik null. De er ekstremister, som nekter å tro på noe som helst som ikke passer inn i deres verdenssyn. Akkurat som du.

 • Baron_von_Katzenjammer

  Dette er ikke eksklusivt for Sverige. Vokste selv delvis opp i Groruddalen og har kjent flere hvite, norske barn som har vært gjennom tilsvarende angrep av primitive, sub-tropiske primatarter som disse. De angriper typisk i flokk, hvor en «alfahann» oppmuntres og ildnes frem av eksemplarene lengre nede på rangstigen til å brutalisere og ydmyke et menneskelig offer av nordisk opprinnelse, gjerne nøye utvalgt på forhånd — tilsynelatende forsvarsløst. Feigt, heslig semittavskum, av samme ulla som nylig banket opp en 11-årig jente i Skien, tenker jeg. Våre nære og kjære lever farlig i det «nye, flerkulturelle Norge», og det er opp til oss å ofre hva enn vi kan for å sørge for at vår familie er trygg!

  • invernes

   Her en liste av offer for innvandringen, dette er bare noen få , om jeg skulle ta med alle ble listen veldig lang.

   1988, 23. juni. Bjørn Erik Solberg, Oslo, 24 år, skulle hjelpe
   en kvinne som ble trakassert av sin mann, men ble i stedet knivdrept av
   mannen som var en innvandrer fra Nord-Afrika

   1991, mars, Gunvor Refsdal, forgiftet med timetylklorid i vin av sin mann Hani Abdullah.

   1991, 3. sept. Tage Ansethmoen, Oslo, lege, drept med 20 knivstikk i sitt hjem av en marokkaner.

   1991, 14. des. Jarle Næss, Bergen, 23 år, dørvakt og bokser.
   Skutt midt i hjertet og drept med en halvautomatisk 11,25 Remington US
   Army, av marokkaneren Nour-Eddin Khouya, utenfor utestedet Maxime i
   Bergen. Marokkaneren kom til Norge i aug. 1990, og får midlertidig
   oppholdstillatelse. Kameraten til Næss, Bård Trones (25) blir skutt i
   magen, men overlever. [1]

   1992, 26. jan. Tore A. Holthe, Gjøvik, 27 år, knivdrept av to marokkanere – 24 og 31 år.

   1992, 14. aug. Paul Gamlem, 31 år, ble sparket til døde i Oslo av to pakistanere – 17 og 19 år.

   1993, 7. mars, Berit Backer, sosialantropolog, ble kvalt i sitt
   hjem av en innvandrer fra Kosovo som i 1987 fikk avslag på sin
   asylsøknad. Drapsmannen ble idømt sikring og fikk i 2001 norsk
   statsborgerskap og oppholdstillatelse.[2]

   1993, 24. april, Linda M. Sandvik, 24 år, Oslo, Kvalt av en iraker, – også tiltalt for flere voldtekter.

   1994, 21. juli, en nordmann ble knivdrept i Larvik av en palestiner. (Nærmere detaljer mangler).

   1995, 13. okt. Kvinne, 57 år, sos. arbeider – brent inne da en iraner tente på Veitvedt sosialkontor.

   1996, 17. des. Heidi S. Sørli, drept av sin jugoslaviske mann som rømte, – er ikke pågrepet.

   1997, 3. mars, Randi Rastad, Høybråten, 61 år ble dyttet ned i
   kjelleren av utlendinger fra Brumunddal og døde av sjokk/hjerteinfarkt.

   1997, nov. Hilmar Jarle Fjørtoft 68 år, pensjonert sjømann fra
   Ålesund, ble funnet drept i sin egen leilighet i Latinskolegata 6.
   Fjørtoft var blitt utsatt for grov stump vold. Gjerningsmannen var
   tamilen Sivaguru som kom som asylsøker til Hareid i 1987. Tamilen fikk
   12 års fengsel pluss sikring. Straffen omfattet også voldtekt, seksuelle
   overgrep og grov vold. Han slapp ut tre år før tiden. Nå er han tiltalt
   for to nye voldtekter i Ålesund (aug. 2007).[3]

   1998, 1. mai, Tom Halvorsen, Rogaland, 18 år, vietnamesisk aksjon.[4]

   1998, 21. mai, Ken-Gøran Abrahamsen, Balsfjord, 28 år, sparket i
   hjel i Oslo av 17 årig pakistaner. I juni 2000 dømte lagmannsretten
   Ismaiel Josef til et år og seks måneders fengsel for legemsbeskadigelse
   med døden til følge. 2. mars 2001 ble Josef etterlyst via Interpol da
   han unnlot han å møte til fengsling. Siden har politiet ikke sett ham.[5][6]

   1998, En ung nordmann kom tilfeldig i ildlinjen mellom to innv. gjenger i Oslo og ble skutt.

   1998, 15. juli, Marie Louise Bendiksen, Sjøvegan, drept og brent. En 20 årig tamil pågrepet.

   1998, 26. juni, Bernt Christian Reppe, Moelv, 24 år, skutt av en pakistaner i Rosenkratzgt, Oslo.[7]

   1998, 31. okt. Rune Åge Berg, sparket i hjel av en 16-årig makedoner i Akersgata, Oslo.[8]

   1998, 14. nov. Ulf Bråthen, 42 år, taxisjåfør skutt i bilen av to utlendinger (19 og 23 år) på Godlia.

   1998, 10. des. Ola Wangen, 33 år, knivdrept på Grunerløkka av en sinnssyk iraner på frifot.

   1999, 17. mai, Barbro Zhedini, Oslo, drept av sin tunisiske
   mann Hassa Zhedini og dumpet i Gjersjøen. En arm avskjært. Hassa
   Zhedinis bror var med på ugjerningen.

   2000, 31. jan. Vegar Midtveit, 18 år – jaget av utlendinger utfor en skrent ved Kristiansand – og døde.

   2001, jan. Gry Hosein, funnet i Skienselva, kvalt av sin palestinske mann Gamal – fra Israel.[9]

   2001, 20. jan. Kennet Alexander Otnes, Larvik, 20 år, øksedrept, partert og lagt i dypfryser av en 18 årig afrikaner.[10]

   2001, 27. juli, Hanne Kristine Olsen, Bergen, 29 år, ble kjørt
   ned og drept av sin palestinske samboer, Yasin Jabr, 40 år. Deres barn
   ble hardt skadd.

   2001, 8. aug. Gunn Sivertsen, Haramsøy, og hennes 3 barn ble mordbrendt av sin chilenske samboer.

   2001, Gunn Sivertsens første barn.

   2001, Gunn Sivertsens andre barn.

   2001, Gunn Sivertsens tredje barn.

   2001, 26. aug. Gunn Merete Lode, 32 år, knivdrept av en 42 årig gift trebarns far fra Danmark.

   2002, 20. jan. Kristoffer I. Bastesen, 19 år, knivdrept i Kr. Augusts gt, Oslo av sin thailandske kamerat.

   2002, 13. apr. Einar T. Rønning, Råde, 23 år, dørvakt på Chez, knivstukket i lysken av 4 muslimer.[11]

   2002, 13. apr. Martin Morisse, Jessheim, 26 år, dørvakt på Chez, knivstukket i lysken av 4 muslimer.[12]

   2002, 9. okt. Kjell P. Dahlberg, 48 år, knivdrept på Bogerud T-bane i Oslo av en chilensk asylsøker.

   2002, 18. okt. Inger Sund, Sognsvn. Oslo, 69 år, ranet og drept
   i sitt hjem av to asylsøkere som hadde fulgte etter Inger etter at hun
   hadde vunnet 30.000 på bingo. Drapsmannen, Moez Ben Noureddeine Rouissi,
   klarte å rømme ut av Norge. Via Tyskland ble drapsmannens identitet
   oppsporet. Han hadde blitt retunert til Tunisia av tyske myndigheter,
   der han ble idømt 15 års fengsel for drapet, i 2007.[13]

   2002, 3. nov. Johnny Øvergård, Balsfjord, 43 år. Drept av sin somaliske drosjesjåfør på Frogner.[14]

   2002, 13. des. Henry Simonsen, Alta, 56 år, drept med øks av sin russiske kone, Elizaveta Georgienna Sytnik.[15]

   2003, 17. feb. Audun Bøland, 39 år, bussjåfør, knivdrept på
   Valdresbussen av en asylsøker fra Etiopia. Etioperen hadde samme dag
   drept en annen asylsøker på et asylmottak i Valdres.[16]

   2003, 15. juni, Annie B. Olsvik, Haugesund, 83 år, drept med øks om natten i sin seng av to innv. fra Libya.[17]

   2003, des. Cathrine Halvorsen, Kongsvinger, 34 år, drept av en
   iraker. Azad Ghaleb Ali som er siktet, klarte å rømme. Politiet er
   derimot sikre på at det er Ghaleb Ali som er gjerningsmannen.[18]

   2004, 19. febr. Eli S. Høyland, Stavanger, 49 år, kvalt i sitt hjem av en Tysker, 29 år.

   2004, 3. aug. Terje Mjåland, Skien, 23 år, døv, knivdrept på
   trikk 17 i Oslo av en somalier, 41 år, som også knivstakk og skadet fem
   andre mennesker. [19]

   2004, 25. aug. Helge Nylund, 34 år, skutt av en sjalu 52 åring fra Afghanistan. Han skjøt seg selv.

   2004, 4. sept. Marita Strøm, Namsos, 38 år, skutt i en bil i Irak av sin mann Osman Omar Osman fra Irak.[20]

   2004, sept. Lise Johanni Johanson, drept på Teisen i Oslo av en mann fra Irak, 23 år.

   2004, 28. okt. Hedda Karterudseter, Seljord, 19 år, voldtatt og
   kvalt i Sogndal av somalieren Hassan Samriye Hashin, 35 år. Dømt til 16
   års fengsel.[21]

   2005, jan. Mary Ann Hansen, Bodø, 42 år, knivdrept av en
   algirer 31 år, mens hun holdt deres felles barn i armene. Algireren fikk
   første gang avslag på asylsøknaden i nov. 2002, og endelig avslag, med
   beskjed om å forlate Norge, i mars 2003. [22]

   2006, 20. feb. Finn Abelseth, Oslo, opprinnelig fra Ålesund. I
   begynnelsen av 30-årene. Mandag 20. feb. ble han funnet bevisstløs
   utenfor boligen sin i Schønings gate 32. Døde senere på sykehus. Han
   skal ha blitt banket opp av en gjeng pakistanere natt til søndag 19.
   Dette i følge en kamerat som Abelseth ringte til før han mistet
   bevisstheten.

   2006, 29. mars, Stein Sjaastad, Oslo, lege 58 år, brutalt
   stukket ned og drept på sitt kontor av asylsøkeren Kamel Mellah 37 år,
   fra Algerie.[23]

   2006, 25. juni, Anne Marit Søgård, Torshov i Oslo, 41 år, skutt
   og drept i sin leilighet med 6-8 skudd fra håndvåpen av to pakistanere
   med norsk statsborgerskap, Haidar Hussain 21 år og Ali Ayaz Shafa 19 år.
   Søgårds kjæreste ble også forsøkt drept, men overlevde. Hussain ble i
   nov. 2005 dømt til 2 år ubetinget fengsel for flere brudd på
   narkotikalovgivningen. Begge pakistanerne ble dømt til fengsel i 13 år,
   27. mars 2008. En tredje person ble frifunnet.[24]

   2007, 31. jan. Arild Lund, Drammen, 56 år, drept av tre litauere i sitt hjem.[25]

   2007, 30. april, Anne Grete Vollum, Overhalla i Nord-Trøndelag,
   35 år, gravid med tvillinger i 8. måned, drept av sin tidligere mann
   asylsøkeren Bahadir Mirzaolimov 26 år fra Usbekistan. Mirzaolimov kom
   til Norge i 2005, men fikk avslag på sin asylsøknad i 2006.[26]

   2007, 30. april, Anne Grete Vollums ufødte barn (tvilling).

   2007, 30. april, Anne Grete Vollums ufødte barn (tvilling).

   2007, 30. april, Cicilie Watnan Lian, Overhalla i
   Nord-Trøndelag, 7 år og Anne Grete Vollums niese, drept av Bahadir
   Mirzaolimov. Vollums ti år gammle datter var også i huset. Hun ble
   bundet fast under ugjerningene. En av småpikene skal også ha blitt
   voldtatt av asylsøkeren.[27]

   2008, 8. desember, Jonas Pedersen, Oslo, 31 år. Drept av to
   polakker, 48 og 45 år, etter spark mot hodet i basketak på Europarådets
   plass i Oslo sentrum. Hendelsen skjedde 6. desember, men Pedersen døde
   av skadene 8. Den ene av de to ble frikjent, samt en tredje polakk, 36
   år, som kjørte bilen.[28]

   2008, 16. desember, Ann-Mari Solås, Mørkved utenfor Bodø, 32 år
   og tobarnsmor. Drept med flere knivstikk utenfor sitt hjem av en
   iraner, 43 år, som kom til Norge i 1991 som asylsøker gjennom FN.
   Iraneren ble norsk statsborger i 1998.[29]

   2013, 4. november, Margaret Molland Sanden (19 år), drept
   ombord i buss mellom Årdal i Sogn og Fjordane og Tyin i Oppland fylke.
   Drapet ble utført med kniv av mann fra Sør-Sudan som hadde fått avslag
   på sin asylsøknad allerede i juli 2013, men som var blitt utplassert i
   et «desentralisert mottak» som nylig var blitt opprettet i Årdal på
   tross av det lokale kommunestyrets vedtak om at man ikke ønsket dette.
   Anvarlige for tvangsvedtaket var fylkesmann Anne Karin Hamre og Atle
   Berge hos Utlendingsdirektoratet. [30].

   2013, 4. november, Arve Kvernhaug (55 år). Drept med knivstikk
   av samme sør-sudaner som drepte den nittenårige Margaret Molland Sunden.
   Arve Kvernhaug var sjåføren som kjørte bussen der drapene fant sted.

 • Kjell Myren

  Faen for en tragisk gjeng.
  Hvorfor ikke holde seg til saken her ?

 • frieordno

  Hei! Vi setter stor pris på engasjementet her på kommentarfeltet vårt, men hadde satt pris på om folk holdt seg til sak og ikke gikk på person!

  Mvh
  Redaksjonen

  • AMG65

   Jeg tar den til etterting, ingen problem.

 • invernes

  Helt forferdelig er dette uansett, og som en svenske skrev til meg ,-Det här är absolut inget nytt eller ovanligt,både jag,min lillebror,min
  fru,min son,min dotter,mina barns kompisar och i princip ALLA jag känner
  har råkat ut för detta.

 • Tim Potter

  Artikkelen handler om en 12-åring som blir banket opp av innvandrere. Jeg har ikke lest alle 302 leserinnlegg (i skrivende stund), men de som kommer fra folk som åpenbart mener at nordmenn og svensker ikke har rett på eget land viser hvor mye hat som ligger bak deres ord. Ikke at vi er overrasket. Ikke at vi ikke har advart i årevis, men det må kunne være enn oppvekker for noen av de mer nøytrale leserne. «Provokatør» kan bety to forskjellige ting, og noen av disse innleggene er nok treffende for begge definisjonene.

  Som sagt: saken handler om en unge som blir terrorisert for sin etnisitiet, i sitt EGET land. Og reaksjonene fra en del av leserne sier sitt. Takk for ideologisk påfyll. Det gjør meg ikke mindre ivrig til å kjempe for saken. Dere truer med vold og fysisk styrke og annet, og jeg er glad for at redaksjonen lar disse innleggene bli stående.

  Dere bør stille dere selv spørsmålet: hva er det egentlig dere forsvarer? Vold mot barn, er svaret.

 • Bjørn Brun Hansen

  La oss samle alle artikler der utlendinger er skurken liksom. Dette nettstedet er stigmatiserende og hausser opp en allerede betent debatt. Er det virkelig måten å skape dialog og løsninger på i dagens samfunn? Artiklene er dårlig skrevet og skaper fordummende holdninger, akkurat som fyret.nu.

  • HenrikHenriksen

   Herregud. Virkelig? «Dere er så dumme»-teknikken din fungerer sikkert på de lokale FrP’erne du går etter, men ikke her inne.

   For det første, dette nettstedet er en befrielse fra de virkelig fordummende og meningsløse nettavisene som gis ut av VG og Dagbladet m.m, som hovedsaklig kjører artikler om kjendiser og sensasjonsstoff, iblandet ferdigkjøpte utenriksnyheter som de oversetter med Google translate. Det er jo en kjennsgjerning at språket som brukes av bl.a. Dagbladet holder 4. klasse-nivå.

   Dette er en «nisjeside» akkurat som et bilmagasin eller finansavisen. Det handler om de nyhetene som IKKE kommer frem i de store dagsavisene, eller hvor de skjuler forbryteren. Og den skrives av folk som ikke får betalt for det. Så er du for flere og mer utfyllende nettsider som Frieord og Document (ja tilogmed Radikal Portal for den saks skyld), eller vil du kun ha de store statsstøtta avisene som skriver om de samma tinga dag inn og dag ut og hvor man må være utdanna lege for å finne en puls hos de som skriver der?

   Jeg vet det kan være hardt å svelge for noen at faktisk finnes alternative nyhetssider der ute som forkludrer den rosa skyen de lever på, men slik har det nå utviklet seg her i landet.

   Men det faktum at du tok den tid til å logge deg inn og faktisk skriver en kommentar her, viser jo at folka bak dette nettstedet har truffet blink.

   • Bjørn Brun Hansen

    Jeg ser at du legger ned betydelig med krefter og tid på å «vinne» en debatt. Skikkelig bra avslutning også da! Bra jobba☺
    Her ser du hvor mye jeg bryr meg:
    ….. … ….. …. ..

    • HenrikHenriksen

     Og SÅNN vinner man en nett-duell med en venstreekstremist! Det var jo knockout i første runde! Jeg forstår nå bedre hvorfor dere multi-kulti folk ikke deltar mer på nett-debatter, da dere jo rett og slett ikke har noen argumenter.

  • jojad

   Håper at slike som deg blir forflyttet til sverige istedenfor å skape svenske forhold her i norge(noe som vi er på god vei til)

 • anette

  Føj for den lede, smid dog snart ALLE de skide indvandre ud af Sverige, de griner af jer ligesom de gør af os Danskere her i Danmark.. Jeg føler med alle jer som skal leve i Sverige og som skal finde jer i de satans yngels behandling.. I har lige som vi dansker været alt alt for dumgode og lukket dem ind.. NU er det vist på tide at DE ALLE REJSER deres vej igen.. VI skal ikke finde os i deres behandling.. kan de ikke leve efter vore love og regler så kan de pisse af.. tror ikke nogen tvinger dem til at blive. 🙁 🙁 stakkels dreng 🙁

 • Forny Bar

  87 % samfunnet slår til igjen!

 • Joffe69

  Vi må stå i mot den SVARTE BERMEN som flommer innover landet VÅRT som ROTTER.

 • Foxlaa

  Derfor jeg alltid går med en 15cm sylskarp kniv i sekken når jeg vandrer Oslos gater. Bare venter på den rette Pakkisen

 • Pingback: Kjærestepar mishandlet med sykkelkjeder på julaften - Frieord()

 • Pingback: Året som gikk med Frieord.no! - Frieord()

 • Pingback: Asylinnvandrer mishandlet og urinerte på 7 år gammel jente - Frieord()

 • Løkki Luke

  Kommer fophåpentlig en dag ,da svenskene svarer med samme mynt som pakket som har kommet til Sverige !!! sette fyr på og rasere gettoene !! svare med samme mynt !!! er vel på tide ! da pøblene har fått herje fritt i lengre tid !

 • Pingback: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og kvalt av asylsøkere i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Asylsøkere forgrep seg på småbarn på Raufoss badeland()