Skremmende utvikling – tusenvis av nettsider slettet av Facebook og Twitter

Flere svært store kontoer på sosiale medier med millioner av følgere og heltidsansatte har blitt slettet de siste ukene av Twitter, Facebook, Youtube og Google.

Navn som The Free Thought Project, Press For Truth, Anti-Media, Cop Block, Filming Cops, Counter Current News, Right Wing News, Noisy Room, Gun Laws Don’t Work, Reverb Press, Nation in Distress, Clash Daily, Voluntaryist Veterans, er kanskje ikke kjente for norske lesere, men i USA har disse nettsidene titalls millioner av følgere tilsammen og er svært populære.

Flere av dem drives som mindre selskaper med flere ansatte og millioner av kroner i omsetning. De har en betydelig påvirkning av nyhetsformidling og politisk aktivisme. En av de som opplevde å bli sensurert er Brian Kolfage, en militærveteran som mistet to bein og den ene armen under konflikten i Midtøsten. Hans nettside har vært drevet i over 10 år og hadde 3 millioner følgere.

Brian Kolfage and family
SENSURERT: Brian Kolfage har vært politisk aktiv på nettet i over 10 år siden han ble alvorlig skadet i krigen. Rett før mellomvalget slettet Mark Zuckerberg Facebook-kontoen hans med over 3 millioner følgere. Frykten for at Kolfage skal kunne sørge for at Trump og republikanerne skal kunne vinne igjen ble for stor for den venstreorienterte plattformen. (Foto: Privat).

Og det er nettopp her de store sosiale medienes venstreorienterte plattform kommer inn i bildet. Man ønsker nemlig ikke at noen andre enn demokratenes egne nettsider og kontoer skal kunne ha en avgjørende rolle i det kommende mellomvalget og presidentvalget i 2020.

Som grunnlag for slettingen – hvis noen av dem fikk det – så var det fordi de bedrev «politisk søppelposting». Et skalkeskjul og vagt begrep for å begrunne slettingen.

At slettingen og sensureringen kommer bare måneder og uker før mellomvalget er ikke tilfeldig. Heller ikke er det tilfeldig at det skjer koordinert over alle plattformene. Flere av nettsidene og kontoene som nå er nede har operert i mange år, men så lenge venstresiden hadde kontrollen politisk og presidenten i Det hvite hus, så lot man dem få holde på. 

Det er en svært skremmende utvikling som ligner mer på det som skjer i diktaturstater som Kina og Nord-Korea. Og for å gjøre det ennå verre, så har blant annet Google laget egne versjoner for nettopp disse landene, der myndighetene kan styre søkeresultat, hvem som får ytre seg eller starte nettsider.

Ja, du leste riktig.

https://www.youtube.com/watch?v=FOuJOPe2tgQ

Palestiner drepte småbarnsmammaen Kim (28) – får livstids pensjon av norske skattebetalere

Det var rett før klokken 8 på morgenen at en 23-årig palestiner tok seg inn på fabrikken der Kim arbeidet. 23-åringen, som før drapet hadde skrevet at han «venter på Allah» på Facebook, satte håndjern på kvinnen og henrettet henne med et skudd fra kloss hold.

Palestineren drepte også en 35-årig mann, trebarnsfaren Ziv Hajbi, samt skadet ytterligere en kvinne.

Ifølge opplysninger skal palestineren tidligere ha jobbet ved den samme fabrikken.

Svenska skattepengar går till småbarnsmamman Kims mördare
DREPT PÅ JOBB. Kim Yehezkel rakk bare å være mamma til sine lille sønn i ett år før hun ble drept av palestinsk terrorist. (Foto: Privat).

Norske bistandspenger

Hvert år gir den norske staten over en halv milliard skattekroner til palestinske organisasjoner og selvstyremyndigheter, som blant annet deles videre ut til livstidslønninger for palestinske terrorister og martyrer.

Våre naboland Sverige og Danmark gir lignende beløp.

(Skjermbilde: Norad).

Dette er bare en av en lang rekke drap, der palestinere tar livet av israelske sivile i sine hjem, på butikken, på jobben, i bilen på veien eller ute på restauranter.

Ifølge det israelske forsvarsdepartementet bruker de palestinske myndighetene årlig ca. 1.2 milliarder kroner på fanger, både nåværende og de som slippes løs. Samtidig får familier til drepte eller skadde terrorister dele på 1.6 milliarder kroner.

Sammenlagt utgjør disse kostnadene syv prosent av de palestinske myndighetenes budsjett.

Bilderesultat for Itamar attack
BRUTALT DREPT: Fogel familien ble slaktet i sitt eget hjem av to palestinske terrorister i 2011. Terroristene brukte kniv og maskingevær og drepte moren og faren, samt familiens 3 måneder gamle baby, parets fireåring og elleveåring. Parets tre andre barn var ikke i hjemmet da massakren fant sted. Terroristene sa de ikke angret på drapene og de har blitt hyllet av palestinsk stats-TV. Familiene til de to terroristene får nå økonomisk støtte fra norske skattebetalere gjennom bistandsbudsjettet/NORAD. (Foto: Wikipedia).

Kilde: Samnytt

 

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 3 – Rasismen mot hvite – hatet fortsetter

Du kan lese de to første utgavene av «Frieord ser på venstrehatet» i lenkene rett under her. 

DAGENS VIDEO: Mannlig feministisk aktivist mishandler KVINNE – fordi hun har feil mening!

Det var på søndag at Life Chain ble avholdt. Ifølge Marie-Claire er demonstrasjonen en fredelig og stille protest mot abort. Deltakerne får ikke starte debatter med forbipasserende eller oppføre seg aggressivt på noen måte. Man viser heller ikke frem bilder av aborterte babyer.

En mann skal ha kommet opp til gruppen og begynt å tegne og tusje på gruppens plakater og jakker, inkludert til en 10-årig jente. Bissonnette skal da ha gått opp til ham og filmet hans handlinger.

Image
ANGREPET MED SPARK: Marie-Claire var ute og demonstrerte fredelig da hun ble verbalt trakassert og så sparket ned av en mannlig feminist.

Mannen, en feministisk aktivist ved navn Jordan Hunt, skal da ha blitt aggressiv og snakket i ca. et halvt minutt før han foretok et såkalt «roundhouse kick» (rundspark, red. anm.) mot kvinnen og traff henne i overkroppen slik at hun mistet mobiltelefonen og falt til bakken. Han skal også ha revet av et bånd kvinnen hadde på jakken.

Overfallsfeministen hadde også et tydelig satanisk pentagram rundt halsen.

Hunt skal ha mistet jobben som på en frisørsalong i Toronto, da arbeidsgiveren så Hunt sparke kvinnen i videoen. Frisørsalongen som heter Noble Studio 101 kom med følgende uttalelse:

 – Vi er fire sterke kvinner her og vi aksepterer ikke noen form for vold. Alle har rett til sin egen mening og tanker, men vold er ikke svaret. Han vil ikke få lov til å sette sine føtter på vår arbeidsplass igjen.

Videoen har blitt vist og delt millioner av ganger så langt, og det har nå blitt startet en underskriftskampanje for at statsminister Justin Trudeau skal omtale og ta avstand fra volden som Marie-Claire ble utsatt for på gaten.

Image

Overfallet ble filmet og vist til politiet i Toronto. Men ifølge offeret var politiet på plassen likegyldige til angrepet og voldutøvelsen, selv etter å ha blitt vist videoen.

Hunt er fremdele på frifot, men har tatt ned flere av sine kontoer på sosiale medier.

Dette skal imidlertid ikke være den første gangen Jordan Hunt har gått til angrep på uskyldige kvinner på gaten, som utøver sin demokratiske rett til å demonstrere. Her er en video fra tidligere i år som viser et lignende angrep.

Vestlige venstreorienterte medier har ikke ønsket å skrive om det brutale overfallet av kvinnen eller den stadige økende bruken av fysiske angrep fra venstresiden. Hvis det hadde vært en høyreorientert aktivist som hadde utført et slikt angrep mot en kvinne under «pussyhat-marsjen», så ville det ha vært store overskrifter, debatter og uttalelser fra Justin Trudeau om å «stoppe hatet».

Men en mishandlet kvinne som ifølge venstresiden har «feil» mening får verken avisoverskrifter eller taler fra statsministeren. Det avslører mye om hvilken politisk hverdag vi lever i.

Den uavhengige journalisten Tim Poohl har derimot laget en video om angrepet på kvinnen.

Kina – ikke Russland – er den største trusselen mot Vesten

VENSTREORIENTERTE MEDIER.

Den politiske venstresiden i USA og Vesten har i mange måneder nå presset på «Russland, Russland, Russland». Men bevisene har vært ikke-eksisterende eller laget av venstresiden selv.

Har det hele vært et skuespill for å fjerne fokuset vekk fra den virkelige «fienden» og påvirkeren, Kina?

Det finnes atskillig mer bevis for sistnevntes innblanding i både økonomi, politikk, kultur og underholdning. Men av en eller annen grunn så setter ikke de store venstreorienterte nyhetskanalene som CNN, CNBC, Washington Post eller Google søkelys på Kina. Kina elsker Hillary og hater Trump.

Hvorfor?

Kina har et ti ganger så høyt bruttonasjonalprodukt som Russland. De har ti ganger så mange innbyggere som Russland. Og de kjøper ti ganger så mange eiendommer, selskaper og politisk makt som Russland i USA, Australia, Europa og Afrika.

Kinesiske myndigheter, firmaer, underholdning, politikk og milliardærer – i bunn og grunn en og samme ting – er styrt av partiledelsen i Beijing. Med en partileder som sitter livet ut. Og det er mange mørke skyer over de ny skyskraperne og teknologien som utvikles i Kina.

Menneskerettigheter står ikke høyt i kurs, og demokrati og ytringsfrihet er fremdeles fremmedord i kinesernes ordbok. Tortur, politisk forfølgelse og henrettelser skjer i stor skala uten innsyn fra omverdenen. Og med tanke på at tidligere ledere har drept og utryddet sine innbyggere i hundremillioners-tallet, så er dagens Kina bare en moderne versjon av kommunismens brutale og menneskefiendtlige utgave fra forrige århundre. 

De utviklet nemlig bare teknologien og økonomien. Aldri demokratiet. I Kina sitter menneskerettighetsaktivister, advokater, religiøse ledere og politiske dissidenter i fengsel. Arbeidere jobbes ihjel, det må settes opp «selvmordsnett» for de som kaster seg ut fra øverste etasje eller vinduer og lønnsbetingelsene er knapt nok til å overleve av.

BRUDD PÅ MENNESKERETTIGHETENE: Kina er kjent for å slå hardt ned på de som ønsker et mer åpent og demokratisk land.

Nå som du leser dette og tenker tilbake på de siste årenes nyhetssendinger og politiske debatter, der «Russland» har vært tema. Hvorfor har du ikke hørt om Kina? Hvorfor har Kina unnsluppet søkelyset og debatten?

Jo, fordi Kina har pøst ut milliarder i investeringer og oppkjøp av store selskaper, eiendommer, infrastruktur og teknologi i Vesten. Tilogmed skoler og universiteter. Og med eierskap kommer makt. Legger man på spionasje, lobbyvirksomhet, pressgrupper og propaganda, så er Kina den «røde» elefanten i rommet.

Og når vi vet at alle sosiale medier som Google, Facebook, Apple, Microsoft, Youtube og Twitter drives av venstreideologiske mennesker. At Hollywood og underholdningsindustrien eies og styres av venstreideologiske mennesker. At skoler og utdanningsvesen eies og drives av venstreideologiske mennesker. 

Og mens blant annet Google investerer i Kina og vise versa, så aksepterer Google også å sensurere innhold og bryte sine egne prinsipper om fri flyt av informasjon og åpenhet.

Ja, da demrer den ideologiske tåken og vi forstår hvorfor Kina har kjøpt seg inn i alle disse industriene. De blir møtt med åpne dører og varme klemmer av venstresiden. For ideologisk har den samme grunnmuren. Kommunismen og sosialismen.

For hvorfor ellers kjemper ikke Hollywood, media, teknologiselskapene, finansselskapene, eiendomsselskapene eller utdanningsvesenet imot denne maktovertakelsen fra diktaturstaten Kina?

Hvorfor har du ikke lest eller hørt om dette i media eller sett debatter og dokumentarer om Kinas nye makt? Hvorfor er det bare Trump som står opp mot Kina og partiledelsen i Beijing med tariffer og krav om et mer likestilt internasjonalt samarbeide? Når Kina nå kjøper opp børsselskaper, filmindustri, media, teknologiutviklere, sosiale medier, hoteller, butikkjeder og tungindustri i USA. 

For dette blir han mobbet. Av de samme venstremediene. Det krever ikke høyere utdannelse for å se hvorfor.

Hvorfor er «Russland» det eneste nikkedukkene på CNN og venstreorienterte TV-show snakker om? Jo, fordi disse får betalt for det. De får sine taler og snakkepunkter levert til dem av sjefene i toppetasjen. De samme sjefene som sitter i møter med kineserne og leverer over informasjon og eierskap for milliarder av dollar i banken. 

Og bare for å toppe det hele. Kina bedriver den samme politikken i Australia, New Zealand, Europa og Afrika.

Fremdeles vanskelig å tro på det vi skriver? Kanskje disse videoene vil gjøre det lettere.

VIDEO: Politimann lot voldsmann slippe unna etter overfall i Oslo

På fredag ble arrangementet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» holdt på Tøyen senter. En rekke islamister, hijabdekkede muslimer, venstreekstremister, revolusjonære kommunister og representanter fra Antirasistisk Senter var tilstede.

Også Lars Thorsen fra Stopp Islamiseringen av Norge var tilstede og filmet tilstelningen.

Plutselig kommer en mann frem og på kort tid begynner han å utøve vold mot Thorsen. Han skal blant annet ha slått Thorsen i brystet. Vakter fra arrangementet står i nærheten, men gjør ingenting for å stoppe volden.

Venstreekstremisten skal imidlertid ha blitt anholdt av en politimann i uniform som var på plass. På videoen kan man imidlertid se at politimannen raskt slipper voldsmannen og lar ham løpe fra stedet.

Den samme politimannen på bildet som lot voldsmannen slippe unna skal ha holdt en appell for hijab på et arrangement på Tøyen, skriver en bruker på Twitter. Politimannen, snudde seg istedenfor til offeret og begynte å stille ham spørsmål om «hvor han kom fra».

Voldsmannen skal være en gammel kjenning fra SOS Rasisme og Tjen Folket, men har så langt ikke blitt identifisert med navn.

Politimannens svært uprofesjonelle oppførsel blir nå diskutert på ulike nettsider og sosiale medier. Flere snakker om at det kan dreie seg om tjenesteforsømmelse.

En bruker på Youtube skriver følgende:

På videoen ser vi at mannen iført mørk Nike jakke + caps (heretter omtalt som gjerningsmann) begynte å dytte. Jeg er ingen jurist eller polititjenesteperson, men tror at dette går under straffeloven § 271 – Kroppskrenkelse. Kan også mulig hive inn strl. § 181 – Ordensforstyrrelse. Tillegg til dette tildekker gjerningspersonen ansiktet sitt, RETT FORAN POLITIET, som er brudd på politiloven § 11, 5. ledd – «det er forbudt for deltakere i et arrangement (…) å opptre maskert».

Deretter gjør politimannen noe som er helt uforståelig. Politimannen SLIPPER GJERNINGSPERSONEN, anspenner seg og retter fokuset på ‘rasisten.’ Gjerningspersonen flykter naturligvis stedet når han fikk muligheten. Ved dette punktet kunne faktisk gjerningspersonen pågripes etter straffeprosessloven § 171, punkt 1) og 2).

https://twitter.com/piscesgutt/status/1046125903791771648

Voldsmannen som ble sluppet løs av politiet etter et brutalt og voldelig overfall på en uskyldig tilskuer under et venstreekstremt arrangement på Tøyen i Oslo på fredag. (Foto: Sian.no).

Nok en gang var en representant fra Antirasistisk Senter tilstede der politisk og religiøst vold blir utøvet av deltakere. Ervn Kohn, som i tillegg jobber for ARS er også forstander ved Det Mosaiske Trossamfunn. 

Kohn skal ha smilt og virket upåvirket til voldsofferet da han spør om noen visste navnet på voldsutøveren.

(Foto: Sian.no).

Også arrangementets vakter unnlot å beskytte tilskuerne som ble angrepet.

Ali Mirahmadi, vaktsjef på Tøyen. Her ved Eldorado bokhandel 2017. (Foto: Sian).
Jørn Erik Jenssen, en kommunist og tilhenger av revolusjonære og voldelige bevegelser, var også vakt og unnlot å beskytte tilskuerne fra grov vold. (Skjermbilde: Facebook).
«Vold er greit», skriver vakten etter at en tilskuer ble angrepet. (Skjermbilde: Twitter).

Nettsiden Resett har også tatt kontakt med NRK etter deres dekning av arrangementet og hvordan de løgnaktig dekket det brutale og voldelige overfallet. Den kan du lese her.

VIDEO: Overfallet som sjokkerer Frankrike – gutt (17) blir slått helseløs av gjeng i ikke-gå sone i Paris

Gjerningsmennene var bevæpnet med stokker, krykker og metallkuler. Gutten måtte sy 67 sting i hodet etter overfallet.

Under angrepet forsøkte 17-åringen å gjemme seg under en bil, men blir etterhvert dratt ut av den rasende mobben og brutalt mishandlet.

Overfallet ble filmet av et vitne som bor i nærliggende blokk og politiet ser på hendelsen som drapsforsøk. Tre personer har blitt pågrepet. Motivet for drapsforsøket skal være en pågående krangel mellom to rivaliserende ikke-etnisk franske gjenger.

Området der overfallet skjedde har en svært sterk overvekt av beboere med ikke-vestlig bakgrunn og har opplevd opptøyer så sent som i fjor.

I dag vil det bli holdet en demonstrasjon i boligområdet for «fred og forståelse» mellom ungdommene.

SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

«Heng hvite mennesker – drep hvite babyer» – mørkhudet rapper etterforskes for rasisme

https://twitter.com/RomainEspino/status/1044867075557208064

Saken har fått omtale i etablerte medier i Europa og skapt stor debatt i Frankrike. Så langt Frieord vet, har ingen norske statsstøttede medier valgt å skrive om saken.

Frieord har også sendt tweets om saken til alle lederne i Antirasistisk Senter, men har torsdag kveld ennå ikke fått noen reaksjoner tilbake.

Sky News

BBC

Tekst oversatt til Engelsk:

“I go into creches and kill white babies. Catch them quickly and hang their parents.”
“spread them apart to pass the time, to entertain black children of all ages young and old”
“whip them hard do it frankly how it smells death how it spurts blood hanging from trees in cosmic emptiness”
“let these filthy provide a fascinating show macabre scary
“aim when they move pale and funny”
“take away from them all humanity so that they become nothing but objects without souls
“from now on own them write their names on your wills”
“Yeah Yeah”
“So that we hand them down as time goes by”
“So that they belong to us in the depth of their subconscious”
Ohh man, Ohh Man, WhaWhaWha Whitiiiiies, Hang them Ohh Man, Ohh Man, WhawhaWha Whities”
“Hang them all Hang white people Hang them now Hang white people, Hang them now”

Relatert:

Nesten en halv million utlendinger ettersøkt av politiet i Tyskland

Hvor trygt er et land? Hvor godt ivaretar et lands myndigheter innbyggernes daglige sikkerhet?

I Tyskland er dette spørsmålet nå ganske uklart.

Her er en kort oversettelse fra en tysk avis om situasjonen i landet: (Saken er hentet fra Snaphanen).

Regjerings- og forbundsministeriet er under økende press – årsak: fullstendig fiasko. I Tyskland har politiet over 643.000 mennesker som ønskes innbrakt, hvorav minst 450.000 er utenlandske statsborgere og migranter. Forbundsregjeringen har etter anmodning av det politiske partiet AfDs parlamentariske gruppe ikke nektet for disse tallene.

Den administrerende direktøren for AfDs parlamentariske gruppe, Jürgen Braun, forklarer: «Dette er et uttrykk for en total overbelastning av sikkerhetsmyndighetene. Vårt land lider under konsekvensene av en planlagt og uansvarlig åpning av grensene».

Saken fortsetter under bildet.

Bundestagskandidat for AfD, Jürgen Braun.

Tusener av salafister og farlige personer

De 450.000 utlendingene venter enten på arrestasjon, deportasjon eller på etterforskning av grunnlag for opphold i landet. Dette er forsiktige antakelser av sikkerhetseksperter. Braun fortsetter: «Hundretusenvis av utlendinger har forsvunnet. Ingen vet hvor de er. Hvis bare noen få av dem slår seg sammen i grupper, som på nyttårsaften i Køln (Der begikk over 1.000 ikke-vestlige migranter overgrep mot hundrevis av tyske jenter og kvinner, red. anm.), så er det umulig å kontrollere dem med en ordinær politistyrke».

Ved den såkalte «deadlinen», den 1. september, 2017, ble 280.000 utlendinger forsøkt pågrepet. Det var en økning på ca. 140 prosent fra året før. I september 2018 har tallet økt med nesten 300 prosent.

Forbundsregjeringen har ikke svart direkte på spørsmålene fra AfD. Den innrømmet imidlertid indirekte at tilbakesendelsen av avviste asylsøkere ikke fungerer. Behandlingen av mange saker vanskelig, at avvisning og hjemsendelse til opprinnelseslandene er umulig å oppnå. Jürgen Braun: «Myndighetene har rett og slett ikke noen midler for å stoppe asylsvindelen. Kontrollen av de tyske grensene som AfD har krevd i over tre år er den mest effektive og beste måten å avslutte dette kaoset på».

I Norge skal tallene ha ligget på 14.000 i 2014 og på 6.000 i 2018. Dette er betydelig lavere tall enn enn fra 2008, da Statistisk sentralbyrå opplyste at tallene lå på mellom 10.000 – 32.000 personer, men at det mest sannsynlige tallet var ca. 18.000 personer. En overvekt av disse skulle være asylsøkere med avslått søknad som oppholdt seg i landet etter utreisefristen.

Det er uklart hvordan 18.000 personer kan oppholde seg i Norge ulovlig, uten dokumenter, uten registrert boligadresse, uten arbeide, uten inntekt, uten bankkonto eller uten kontakt med helsevesenet.

Eller for den saks skyld hvordan nesten en halv million mennesker kan gjøre det i Tyskland.

VIDEO: Intervju med Tommy Robinson fra i går – hans rettssak går i dag (Oppdateres)

 • Flere tusen mennesker var tilstede utenfor rettslokalene i London i dag, der menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson møtte opp. Han er siktet for «injurier mot retten», etter som journalist ha stått utenfor en rettssak og rapportert direkte tidligere i sommer.
 • Etter 20 minutter utsatte dommeren saken igjen. Det er uklart når denne vil bli. Tommy Robinson er fri til neste rettsmøte.

Frieord vil oppdatere saken utover dagen.

https://twitter.com/ezralevant/status/1045255145905369088

Les mer inngående om den brutale og umenneskelige behandlingen av Tommy Robinson her:

Les mer her om hva Robinson kjemper imot:

Lyver VG bevisst om «gassangrepet i Douma»?

Av Christen Krogvig – samfunnsdebattør

Det påstått gassangrepet i Douma 7. april 2018 er viktig. Dels fordi det ble brukt som begrunnelse (påskudd) for et amerikansk-fransk-britisk angrep mot Syria. Og dels fordi dette angrepet fant sted i et område der syriske myndigheter overtok kontrollen like etter angrepet. Når opprørerne har kontrollen på slike åsteder foretar ikke kontrollorganet OPCW FFM (The Fact-Finding Mission of the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons ) så vidt jeg har forstått åstedsgranskninger. Men i Douma var det endelig regjeringen som hadde kontrollen over åstedet. OPCW FFM ble derfor invitert inn til åstedsgranskning og det var derfor mulig å få foretatt en seriøs granskning av det påståtte angrepet.

Etter at Douma ble frigjort kunne innbyggerne fortelle om hva som egentlig skjedde 7. april. Og mange av de som deltok i videoene som skulle bevise at Assad hadde gasset innbyggerne i Douma har i ettertid vitnet om at det hele var satt i scene. Et skuespill for å rettferdiggjøre et angrep på Syria. (I følge denne videoen skal terroristene også ha forgiftet kristne barn som da hadde tatt til fange for å kunne vise frem lik av drepte barn.)

OPCW FFM gjorde imidlertid en rekke grundige undersøkelser. De skal også ha gravd opp lik for å finne ut om disse hadde blitt eksponert for giftgass.

I OPCWs pressemelding om granskningen av dette angrepet heter det: «The results show that no organophosphorous nerve agents or their degradation products were detected in the environmental samples or in the plasma samples taken from alleged casualties. Along with explosive residues, various chlorinated organic chemicals were found in samples from two sites, for which there is full chain of custody. Work by the team to establish the significance of these results is on-going. The FFM team will continue its work to draw final conclusions.»

Det OPCW FFM her skriver er at det ikke er funnet noen spor av nervegass i Douma. Men det er funnet klorforbindelser. Klorforbindelser oppstår i alle husbranner ettersom alle moderne hus inneholder bygningsmaterialer som inneholder klor. (Bla. PVC-rør). Pressemeldingen ble publisert 6. juli, 3 mnd. etter det påståtte gassangrepet. Der heter det at det at OPCW FFM vil fortsette å granske betydningen av klorforbindelsene. (I et større dokument som fra OPCW datert 24. august heter det at OPCW arbeider videre med hendelsen med påstått bruk av kjemiske våpen i Douma, og at OPCW akter å publisere en endelig rapport.)

Det vi vet er med andre ord: 1. Det er ikke funnet noen spor av nervegass i Douma. 2. Mange av de som deltok i videoene som skulle tjene som bevis for det påståtte gassangrepet hevder at det hele var skuespill. 3. Det er funnet klorforbindelser i Douma, og OPCW FFM har så langt, vel 5 måneder etter hendelsen, ikke hevdet at disse klorforbindelsene skiller seg fra klorforbindelsene som oppstår i alle husbranner. 4. Når vi vet at det ble arrangert et «gass-skuespill» i Douma 7. april vil det være et merkelig sammenfall om det tilfeldigvis også ble brukt kjemiske komponenter på det samme stedet på den samme datoen.

VG hevder noe annet

I et oppslag i VG 11. september skriver imidlertid journalist Amund Bakke Foss:

«VG intervjuet Beiraqdar den gangen, da slaget om Øst-Ghouta pågikk som verst. Det slaget tapte Jaish al-Islam, etter at det syriske regimet og deres allierte etter all sannsynlighet brukte kjemiske våpen i Douma, den største byen i Øst-Ghouta. Gassangrepet utløste massive internasjonale reaksjoner, og USA, Frankrike og Storbritannia angrep det syriske regimet som straff, men kun for en natt.»

«Nå forklarer Jaish al Islam også mer i detalj om hva som skjedde da de forlot Ghouta. De overga seg nemlig dagen etter gassangrepet mot deres kjerneområde, som drepte minst 40 mennesker.»

«Angrepet har vært omstridt. Assad-regimet og Russland hevder det er oppspinn, men «Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen» (OPCW) bekrefter funn av klorgass i Douma, brukt den dagen. Den FN-opprettede granskingskommisjonen for Syria, konkluderte også med det samme. FN sier også at enkelte av symptomene peker dessuten på at det også ble brukt en annen gass, mest sannsynlig nervegass.»

Det VG skriver står i så skarp kontrast til det som står i pressemeldingen fra OPCW om angrepet i Douma at det hele fremstår ikke bare som manipulativ journalistikk, men som blank løgn.

Jeg har for øvrig også tidligere i en blogg reist spørsmålet om VG lyver bevisst om gassangrep i Syria? Det dreide seg om det store (og relle) angrepet i Gouta i 2013.

Amund Bakke Foss farer med usannheter. Og det må han være klar over.

(Både VG og journalist Amund Bakke Foss er invitert til å komme med samtidig tilsvar. Henvendelsen med tilbud om tilsvar ble ikke besvart..)

BRUKT I PROPAGANDA. Det har blitt avslørt i ettertid at barna brukt i propagandavideoer mot Syria ikke var utsatt for gassangrep.

Tidenes mest udugelige journalister og medier

«Trump er den mest udugelige presidenten i historien».

Påstanden kommer fra tidligere Universitas-redaktør og nåværende USA-korrespondent for den venstreorienterte løssalgsavisen Dagbladet, Vegard Kristiansen Kvaale. 36-åringen bor for tiden fast på Manhattan i USA, hvor han svært subjektivt formidler et nærmest dyrisk hat mot den sittende presidenten, Donald J. Trump.

I USA kalles dette for «Trump Derangement Syndrome», hvor en person projiserer alt som er galt i sitt liv og sine sorger på Trump. 

MANN, HVIT OG HOMOFIL: Den åpent homofile Dagbladet-journalisten får bruke avisen som megafon i sine usaklige, barnslige og venstreorienterte innlegg. (Skjermbilde/Facebook).

Før vi skriver litt mer så kan du selv se et utvalg av Kvaales bidrag og publikasjoner som Dagbladets redaktør, Alexandra Beverfjord, mener holder såpass høy klasse at det får plass både i papir- og nettutgaven.

Så, disse kommentarene – og flere vi ikke har lagt ut bilde av – fyller Dagbladets spalter. De går gjennom sensuren gang etter gang. Godt jobbet, Vegard! Nok en innertier, Vegard!

Seriøst? Journalistikk? Godt arbeide? Nei, nei og atter nei. La oss ta et lite dykk i artiklene selv for å se om de gir et annet inntrykk enn overskriftene og bildebruken.

Her er et utdrag fra Kvaales kommentar «Barnekeiserens fall«:

Verdens eneste supermakt holdes som gissel av en bortskjemt, 71 år gammel sjuåring, som opplever at luftslottet hans er i ferd med å kollapse.

Umodenhet og mangel på selvkontroll er hans fremste karaktertrekk. Hør bare når han blir intervjuet. Som en sjuåring hopper han rundt uten evne til å konsentrere seg. Mangelen på konsentrasjon gjør også at han ikke evner å ta til seg informasjon og sette seg inn i problemstillinger.

Han bløffer, skaper kaos og trekker alle ned i søla med seg. Vi kan åpenbart ikke stole på USAs president. Men det blir stadig tydeligere at han hovedsakelig er verdens største internettroll når han fyrer av en rasistisk, idiotisk, løgnaktig eller selvmotsigende twittermelding. Trump er verdens mektigste mann, men han er også den sju år gamle gutten som ropte «ulv! ulv!» for å få oppmerksomhet.

La oss ta en titt på «den mest udugelige presidenten» da. Hva har Trump fått til siden han inntok Det hvite hus i januar, 2017 – altså nitten måneder senere.

 

 • Kuttet 300 millioner dollar i støtte til den islamske terror-staten Pakistan
 • Kuttet 200 millioner dollar i støtte til den korrupte ledelsen av den islamske staten Palestina
 • Stoppet den farlige Iran-avtalen inngått av Obama, der det muslimske presteskapet fikk lov til å utvikle atommateriale, samt støttet farlige terrororganisasjoner som al-Qaida, Taliban, Hisbollah og Hamas.
 • Satte i gang sanksjoner mot Nord-Korea for å stoppe krigshissingen og den farlige retorikken 
 • Stoppet 900 millioner dollar i reguleringer og utgifter til olje- og gassutvinning
 • Avviklet 11.000 statlige jobber i et forvokst budsjett som ble betalt av skattebetalerne
 • Stoppet den svært skadelige Obama-Care som ødela helseforsikringene til millioner av fattige og syke amerikanere
 • Stoppet over 800 reguleringer igangsatt av Obama-administrasjonen og sparte skattebetalerne 200 milliarder dollar
 • Kuttet utgifter som Obama-ekteparet hadde i Det hvite hus med 22 millioner dollar, inkludert en rekke personlige tjenere som kun jobbet for Michelle Obama
 • Gikk ut av den svært lite effektive og kostbare Paris klima-avtalen
 • Fant over 500 milliarder dollar i feilaktig plasserte utgifter i departementet som overser hus og boliger arvet etter Obamas HUD-program
 • Innsatte en fem års grense for lobbyvirksomhet for ansatte hos myndighetene som går over til det private markedet
 • Fjerner to eksisterende reguleringer for hver nye regulering som blir innført for å gjøre det lettere for bedriftseiere og skattebetalere
 • Pågrepet tusenvis av sexslave-operatører og reddet titusenvis av barn fra å bli utnyttet i menneskehandel-ringer
 • Tok ned den største «mørke nettet»-operatøren som bedriver salg av narkotika, salg av barn og ulovlige våpen
 • Hentet hjem dusinvis av politiske fanger og levninger av soldater som satt i blant annet Nord-Korea og andre diktatur-stater
 • Senket antall ulovlige grensepasseringer mot Mexico med 40 prosent
 • Skrevet under avtaler for å gjøre behandling og hjelp til krigsveteraner lettere, bedre og mer tilgjengelig. Titusenvis av disse har tatt selvmord, bor på gaten eller dør før de får hjelp etter Obamas periode
 • USA er nå verdens ledende oljeprodusent – som betyr flere jobber, bedre økonomi og sterkere handelsposisjon internasjonalt
 • Høyeste vekstrate for bedrifter og fabrikker på 14 år
 • Kuttet skattene til bedrifter fra 35 til 21 prosent og senket skattene for millioner av mennesker som befinner seg i arbeiderklassen eller lavere
 • Arbeidsledighet for sorte, latinoer, asiater, kvinner og krigsveteraner er historisk lav
 • Laveste arbeidsledighet for befolkningen som helhet siden 1969
 • Forbrukertilliten er den høyeste på 18 år
 • Antallet sorte bedriftseiere øker med 400 prosent på ett enkelt år
 • Arbeidsledigheten for ungdom er den laveste på 52 år
 • Støtte til presidenten blant afroamerikanere har doblet seg siden Trump vant valget og er nå på 29 prosent
 • Antallet mennesker i arbeide er rekordhøyt og 63 prosent av alle amerikanere har nå arbeide
 • Lønningene er de høyeste siden 2008
 • Forretningsinvesteringer i USA har økt med 39 prosent som følge av skattekuttene
 • Bruk av såkalte «Food-stamps» – matkuponger for fattige og syke har gått kraftig ned – over en halv million færre brukere ble registrert på kun en måned etter skattekuttene
 • Optimismen i industrien er på 94 prosent
 • Inntektene til husholdningene nærmer seg rekordtall
 • Antallet hus- og boligprosjekter har gått forbi tallene før finansmarkedet kollapset i 2008
 • Trump har senket gjelden i forhold til bruttonasjonalprodukt for første gang på 50 år
 • Antallet arbeidsledige er det laveste på 45 år
 • Over 100 bedrifter har gitt sine ansatte såkalte «Trump-bonuser» som følge av den forbedrede økonomien
 • 184.000 nye jobber har blitt skapt i tungindustrien alene
 • Trump-administrasjonen har kuttet 285 millioner dollar i utgifter til FN som ble ansett for «bortkastet»
 • Antallet gravide, enslige mødre og barn som mottar sosialhjelp for å overleve er det laveste på 17 år
 • Den føderale banken informerer om at det nå er rekordhøye verdier på boligmarkedet (1.7 billioner dollar) som følge av den økonomiske oppgangen
 • Gjennomsnittsinntekten har økt for første gang siden 2007
 • Bedrifter og fabrikker viser til sine beste inntektstall på over 13 år
 • Over en million nye jobber ble registrert på seks måneder etter at Trump tok over Det hvite hus
 • En enkelt delstat, Wisconsin, kunngjorde at de hadde fått over 13.000 nye jobber – den høyeste økningen i delstatens historie
 • Bensinprisene er de laveste på 12 år – svært viktig for et land der bilen er svært nødvendig
 • Rekordhøye 6 millioner jobber er tilgjengelige for arbeiderne – som utgjør 6.8 millioner søkere
 • Antallet arbeidsløse er den laveste siden 2002
 • Trump signerte et dokument som vil gjøre det lettere for kvinner å starte egne bedrifter
 • Satte igang et prosjekt der myndighetene skal se gjennom alle statlige reguleringer og lover for å se hva som kan kuttes og fjernes for å gjøre hverdagen lettere for innbyggerne og skattebetalerne
 • Har innført en strengere grensekontroll fra land som befinner seg i «faresonen» for terror og religiøs intoleranse
 • Har skrevet under på dokumenter som skal se nærmere på global korrupsjon og brudd på menneskerettighetene
 • Har tatt imot betydelig flere kristne flyktninger enn Obama-administrasjonen
 • Har satt igang tiltak for å styrke sikkerheten og tryggheten til de nasjonene i sentral- og Øst-Europa som frykter Russland
 • Har signert avtaler som forbyr omskjæring av jentebarn og babyer
 • Har gått til aksjon og pågrepet tusenvis av ulovlige migranter, samt straffet bedrifter som har utnyttet dem for å tjene penger
 • Ulovlige migranter og de med kriminelt rulleblad pågripes og utvises
 • Straffer og nekter visuminnreise til land som nekter å ta tilbake sine ulovlige innbyggere
 • Millionbyen Miami har tatt seg av listen som en såkalt «Sanctuary City» som gir havn og trygghet til kriminelle og ulovlige migranter
 • Det vil bli arrestasjoner, siktelser og fengsel for borgermestere, politisjefer og ledere i amerikanske byer som nekter å etterkomme de nye lovene og huser kriminelle ulovlige migranter
 • Det innføres strengere lover for de ulovlige migrantene som blir tatt på nytt for kriminelle forhold
 • Firmaer, fabrikker og selskaper som ansetter ulovlige migranter risikerer strenge straffer og bøter
 • En ny lov vil gi militære og ansatte i militæret høyere lønninger
 • Terrorgruppen IS har mistet 98 prosent av sitt «territorium» etter at Trump ble president og økte innsatsen mot dem
 • Trump har fått gjennom et program som har økt militærbudsjettet til 700 milliarder dollar – bedre utstyr, høyere lønninger, bedre oppfølging av soldater er noen av punktene
 • Har etter møte med Stoltenberg og FN sørget for at andre land har begynt å betale avgiften igjen
 • Stoppet handelslekkasjen med Kina
 • Sørget for fred med Nord-Korea, og diktatoren Kim Jong Un, inkludert stans i atomvåpen-program og aggressivitet mot nabostatene i Asia
 • Har sørget for nye og forbedrede handelsavtaler med Canada, Europa, Asia, Afrika og Sør-Amerika – Argentina har foreksempel begynt å importere amerikanske kjøttprodukter etter 25 år
 • Stoppet den svært skadelige TPP-avtalen (Trans Pacific Partnership) som radbrekket amerikansk industri og eksportprodusenter
 • Hatt flere dialoger og konstruktive møter med den russiske presidenten og skapt et nytt og åpent forhold mellom verdens to atommakter. Hillary ønsket konflikt og mulig krig med Putin – så seieren til Trump kan i beste fall ha avverget en 3. verdenskrig
 • Har fått inn en – og kanskje to – høyesterettsdommere
 • Bruttonasjonalprodukt har vokst til 4.2 prosent – akkurat slik Trump lovte – og alle «eksperter» på TV og i media sa ikke kunne oppnås. Og ikke nok med det, Trump forventer at den skal øke ytterligere.

Selv den venstreorienterte og Hillary-støttende kanalen CNBC har måttet innrømme at ting går veldig bra i USA om dagen.

Her et utvalg av videoer som omtaler president Trumps politikk.

Også Clinton News Network – CNN – har måttet innrømme at det går så det suser i USA.

Her er et lite utvalg av hva de venstreorienterte nikkedukkene i amerikansk media – samt Hillary Clinton – spådde før Trump inntok Det hvite hus.

Så tenk litt over Dagbladets kommentator Vegard Kristiansen Kvaales overskrift om at Trump er «den mest udugelige presidenten noensinne«. Dette er jo ren og skjær politisk aktivisme og hat, og har ingen bakgrunn i fakta eller virkeligheten. Det skal være en politisk kommentar, men det er bare dørgende og kjedelig hat. 

Og dette altså fra en utenrikskorrespondent fra en av Norges største aviser! Hvis vi ikke kan stole på at vi får sannheten – eller i allefall saklighet – fra Dagbladet, hvor skal man da henvende seg i norsk mainstream media? VG? Aftenposten? NRK? De er like ille – i noen tilfeller ennå verre – som du kan se vi avslørte i denne artikkelen.

Vi har tidligere konfrontert Aftenpostens utenrikskorrespondent, Kristoffer Rønneberg, med lignende løgner og venstreorientert propaganda. Det taklet han heller dårlig.

Og om du tror at slik språkbruk og total mangel på objektivitet eller journalistisk sans blir skydd av norske medier og intelligensia så må du tro om igjen. Dagbladet-journalisten Kvaale fikk nemlig 100.000 kroner i støtte fra den venstreorienterte organisasjonen Fritt Ord for podkasten «Korrespondentene», som han driver med andre venstreorienterte venner i yrket sitt. På listen som mottar støtte i hundretusenkronersklassen fra Fritt Ord er sosialistiske og kommunistiske prosjekter som Vårt Oslo, Filter Nyheter og eks-blitzeren og Faktisk.nos nyansatte Maren Sæbø.

Det lønner seg altså å hate høyresiden.

Nina Hjerpseth-Østlie hadde rundt det amerikanske valget i 2016 en god kommentar om nettopp Dagbladets Kvaale og hans journalist-bande i de andre mediene:

Fra Rights.no:

Svært liten sjanse for at den «usannsynlige kandidaten» Trump ender som republikanernes kandidat, mente Dagbladets Vegard Kristiansen Kvaale. Det samme mente USA-kjenner og kommentator i Minerva, Jan Arild Snoen. — Trump kommer ikke til å vinne nominasjonen, skrev Aftenpostens Kristoffer Rønneberg.

Vi så altså det samme fra Dagsavisen til Aftenposten, få gjorde noen forsøk på å forklare fenomenet utover overfladiske variasjoner over roten til alt vondt og vrangt her i verden: Hvite, rasistiske og våpenglade middelaldrende menn som hat, hat, hater alt og alle rundt seg. Og det helt uten grunn, for de er jo priviligerte hvite som bor i land som lever fett på fortidens kolonialisme, liksom.

Kan det bli mer håpløst? (Sitat slutt).

Ja, Nina. Det kan faktisk bli mer håpløst. For i tiden etter valget har ikke avisene og journalistene roet ned og bedrevet god og objektiv journalistikk, men heller skrudd opp temperaturen og har nå rett og slett blitt rødglødende kanonkuler som ønsker total destruksjon av Trump, Brexit, Sverigedemokraterna, Sylvi Listhaug og alt og alle som ikke tilhører deres umiddelbare rødgrønne politiske sfære.

Det begynner nesten å bli kjedelig å «arrestere» journalistene i VG, Dagbladet, NRK og andre store medier med hendene dypt nede i statskassen. Men det virker som om de aldri lærer. At de aldri tar ansvar eller sier, beklager, vi tok feil. Eller faktisk bare rett og slett gjør jobben sin. Nemlig det å være en informativ, objektiv og seriøs nyhetsformidler.

Vegard Kristiansen Kvaale må leve med sin rasisme, sine løgner og politiske hat mot republikanerne, Trump, Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug, Brexit, Sverigedemokraterna og høyrevinden. Men vi hadde helst sett at våre skattepenger ikke gikk til å betale for det gjennom Dagbladets sugerør i lommeboken vår.

Kanskje Kvaale kan gi bort jobben sin til en mørkhudet, muslimsk transkvinne – i inkluderingens navn – vi tror nemlig ikke at hun vil gjøre en verre jobb enn Dagbladets korrespondent gjør i dag.

Relatert:

VIDEO: Britisk journalist besøker Polen: «Her kan kvinner gå trygt på gatene»

HISTORIESPESIAL: Den edle villmannen – hvor edel var han egentlig?

Vi her i Vesten liker å være selvkritiske, helt på grensen til selvskadende når det gjelder å kritisere og dekonstruere vår egen kultur, historie og sivilisatoriske arv. Vi bøter på dette med et massivt skyldskompleks som blant annet har ført til at vi har åpnet våre land på vidt gap for folkeslag og kulturer som har helt diametrale verdier og menneskesyn enn oss selv.

Som Jesus gikk opp Golgata med tornekronen og korset, mens menneskene spyttet og kastet bedervet mat på ham, så går også vi i dagens vestlige samfunn med historiens byrde på våre skuldre, mens de fremmede raner, voldtar og dreper oss uten skyldfølelse eller frykt for å miste sine egne liv.

Shame! Shame! Shame!

Den vestlige sivilisasjonen er uten tvil den beste, mest utviklede og avanserte som menneskeheten har kjennskap til. Matematikk, fysikk, arkitektur, astronomi, filosofi, musikk og teknologi har gitt oss enorme rikdommer og velstand. Vi kurerer kreft og sender romsonder til andre planeter. Ganske fantastisk for en sivilisasjon som i universets tidslinje ikke har eksistert mer enn et knapt øyeblikk.

Her kommer jeg til dagens tema. Relativiseringen av de andre befolkningsgruppene og kulturene sett opp mot vår egen. Den berømte «venstresiden» – sosialistene, marxistene, miljøaktivistene, globalistene, professorene, lærerne, de rødgrønne politikerne, journalistene og post-modernistene har i mange år forsøkt å sementere at det er hvite, vestlige samfunn – og i særdelehet hvite menn – som har vært de mest barbariske og uhøviske i sin opptreden og møter med fremmede kulturer og samfunn. At de brutalt myrdet og utryddet alt som sto i deres vei uten hensyn til de lokale skikkene og samfunnene.

Men hvordan sto det egentlig til hos aboriginerne, indianerne, inkaene, araberne, afrikanerne og asiatene – er det oppbygde bildet av «den edle ville» (The Noble Savage) virkelig noe man kan sette sin lit til? Var disses samfunn et «Shangri-La», der alle levde i harmoni med naturen og hvor høvdingen var gammel og vis? Hvor stammen tok vare på sine barn og eldre, og delte med de som måtte krysse deres vei? At de utviklet seg og tok til seg ny kunnskap ettersom deres sivilisasjon gikk sin gang generasjon etter generasjon?

Nei, sier jeg. Og her er bevisene. (Obs, nedenstående tekst kan føre til at en mangeårig psykose påført av skolevesen og media kan brytes, noe som kan medføre svimmelhet, tap av pust, høyt blodtrykk, øresus og/eller mangel på retningssans).

Inkaene/aztekerne/mayaene

De tusenår gamle sivilisasjonene på det søramerikanske kontinentet er kjent for sine fargeprydede kostymer, dansing og massive steinskulpturer, som i noen tilfeller kan minne om pyramidene og andre enorme byggverk.

Men inkaene, aztekerne og mayaene er også kjent for noe annet. En helt uforståelig og svært brutal framferd mot sitt eget folk og nabostammer.

Det var nemlig helt vanlig i deres kultur å drepe sine egne. Og ikke bare drepe dem, men å gjøre det på de mest brutale og «oppfinnsomme» måter. Hjertene til ofrene ble skåret ut – mens offeret var i live – og hoder ble kappet av. Noen ble skutt ihjel med piler, skåret i filler med klør og kniver, steinet ihjel, knust, flådd, brent ihjel, begravd levende eller kastet ut fra tempelhøyden.

MAYA-KULTUREN: Det gikk til tider svært brutalt for seg i Sør-Amerika og folkeslag som aztekerne, mayaene og andre gjorde til slaver og drepte, inkludert sine egne, hundretusenvis av mennesker under ulike ritualer. Ritualene inneholdt alt fra å få hjertet skåret ut, avkappelse av hodet eller å bli spiddet med spyd eller piler. Det er imidlertid ingen i dag som krever at disse folkeslagene skal betale erstatning eller føle skyld kollektivt som folkeslag eller nasjon for den grusomheten som foregikk i mange hundre år. (Illustrasjonsbilde).

Heller ikke barna slapp unna. Barna ble ofte valgt ut, da man anså at de var det høyeste offeret, siden de var «rene» og «uten synd».

Og arkeologer har også funnet at disse sivilisasjonene puttet kroppsdeler i kokekjeler og deretter spiste dem – altså kannibalisme.

I ett tilfelle fant forskerne restene av 42 barn, de fleste gutter i 6-års alderen, som hadde blitt ofret i Mexico Citys «Templo Mayor», hvor aztekerne holdt til. Levningene viste alle det samme tegnet, alvorlige skader på skjelettet som med stor sannsynlighet påførte guttebarna store smerter.

Aztekerne så det som et godt tegn hvis ofrene skrek høyt i smerte, før de skar over halsen på dem.

Arkeologer har også funnet rester av størknet blod på gulv og overflater inne i templene.

Indianere

Indianerne i USA bestod av en lang rekke ulike stammer og klaner. Cherokee i sør, Apache i midt-vest statene, Cheyenne i nord, Navajo i vest og hundrevis av andre, større og mindre stammer.

Noen var mindre krigerske og levde i fred med sine naboer, mens andre var ville og slaktet, voldtok og tok til fange alt de kom over. Og det var ikke akkurat menneskerettighetene som sto høyest i kurs da stammekrigene og angrepene på europeerne fant sted.

Å bli flådd, få hele hodebunnen skalpert og innvollene skåret ut mens man levde var regelen heller enn unntaket. De som ble fanget fikk ofte en fot kappet av, slik at de ikke skulle kunne stikke av. Og det finnes mange eksempler på at ofrene ble partert og stekt grundig, før indianerne tok med seg «maten» hjem til kvinnene og barna som ventet sultne. Det var mang en europeisk familie eller reisefølge som fikk oppleve denne brutale behandlingen.

Og som sine nært beslektede søskenbarn i Sør-Amerika, så ble de tilfangetatte ofret i ritualer, gjerne etter først å ha blitt torturert som endel av ritualet. Før de ble spist.

Robert McGee ble skalpert som 13-åring av Sioux-indianere i 1864. Han overlevde å bli skutt med både rifle og piler av indianerhøvdingen, som først hadde slaktet hele reisefølget nær Santa Fe i dagens delstat New Mexico. 13-åringens foreldre hadde dødd tidligere under reisen og gjort gutten foreldreløs. Dette ble bildet ble tatt i 1890.

Europeerne som ankom kysten var i mange tilfeller ikke ute etter å «stjele land» eller fjerne indianerne. Og flere indianerstammer var i så måte imøtekommende til båtfolket fra Europa. I mange tilfeller ønsket man sameksistens, bytting av varer og å leve side om side. Men dette var lettere sagt enn gjort, da indianerne i mange tilfeller ikke forsto at dette var noe man kunne gjøre. Livet deres besto i å drepe eller å bli drept. Stamme mot stamme. Klan mot klan. Slik endrer man ikke på kort tid.

Indianernes samfunn var ofte basert på hvilken stamme som var størst, hvilke som hadde de sterkeste og modigste krigerne, hvem som hadde skalpert flest, tatt flest slaver og hester, og hvor mange fiender man hadde drept.

Betydelig flere indianere døde som følge av angrep fra krigerske nabostammer enn fra europeiske militærstyrker eller nybyggere. Ikke sjelden brukte enkelte stammer amerikansk militærstøtte til å dra ut på plyndringstokt hos nabostammer, vel vitende om at militæret beskyttet dem hvis noen kom på «deres» område for gjengjeldelse.

I begynnelsen da franske og britiske styrker kjempet om landområdene, så hadde de ofte flere indianerstammer på sin side og disse kjempet mot hverandre med de respektive europeernes armeer som allierte.

USAs landområder var regelrett «det ville vesten» der den ene stammen tok områder fra den andre og utryddet alt som sto i deres vei. Europeerne som ble med i denne konflikten hadde bare bedre våpen og utstyr, og stoppet dermed denne endeløse krigen om territorier og etablerte USA slik vi kjenner det i dag.

Den «edle» indianeren som er «ett med naturen» og respekterer alt liv, slik de gjerne portretteres i TV-serier og bøker, er med andre ord unntaket heller enn regelen. Det var konflikter, krig, drap, tortur, voldtekter og slaveri som var indianernes liv og hverdag.

Og legg gjerne på minnet løgnen om europeerne og tepper fylt med lus som utryddet indianerne. Det er en godt innarbeidet vandrehistorie uten grunnlag i fakta eller historie. Og det finnes også teorier og arkeologiske bevis på at «europeere» ankom dagens USA hele 10.000 år før indianere befolket kontinentet.

Arabere

Araberne er i seg selv ikke noe «urfolk», men har sluppet svært lett unna historiens pisk og grundige innsyn, slik vi europeere stadig blir utsatt for.

Slavehandelens «moderne» utgave kan godt ha vært i nettopp Midtøsten. Det var der den blomstret opp etter at området ble islamsk og muslimene la under seg enorme landområder.

Og det er der slaveriet fortsatt eksisterer. Ja, den dag i dag kan man ennå oppleve slaveauksjoner, umenneskelige forhold, fangenskap, fengsler, voldtekter, tortur og brudd på omtrent alle lover og menneskerettighetskonvensjoner som noensinne er skrevet i moderne tid.

Dette uten at vestlige medier eller FN på noen måte har tatt tak i elendigheten på en funksjonell måte.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept av de muslimske slavehandlerne i Libya.

De muslimske araberne tok «alt og alle» til slaver. Afrikanere, europeere, asiater, kvinner, barn… og det er snakk om at de i perioden mellom år 1500 og 1900 hadde tatt til fange og solgt opptil 20 millioner slaver. Dette var en betydelig del av hele jordklodens befolkning som lå på under en milliard i år 1800.

Av disse var 5 millioner afrikanere og de ble sendt avgårde over hele verden, fra Egypt, India, USA, Europa og til Asia. Det finnes også litteratur på at så mange som titalls millioner afrikanske slaver skal ha dødd under transport fra afrikanske land og opp til den islamske delen av kontinentet.

Men når så du sist en film om den arabiske slavehandelen produsert i Hollywood?

Så mange som 1.25 millioner av slavene var hvite, kristne europeere som ble tatt til fange under arabiske slaveskips raid oppover atlanterhavskysten, og helt opp til Island! Det skal endog ha vært norske slaver, tatt til fange av de muslimske piratene. Det rapporteres om et slavetokt mot Portugal i 1189, hvor araberne tok med seg over 3.000 kvinner og barn. To år senere skal ytterligere 3.000 kristne i Portugal ha blitt kidnappet og gjort til slaver av de muslimske styrkene som beleiret Spania.

HVITE SLAVER: Millioner av hvite mennesker ble tatt til fange og solgt inn i slaveri av blant annet muslimene og jødiske kjøpmenn. Det var bebyggelse helt opp til Island som opplevde arabiske slaveskip. Også norske mennesker er registrert i historiebøkene som slaver. Det er ingen i dag som krever at muslimene eller det jødiske folk må ta avstand og betale for sin involvering i slavehandelen av hvite og kristne mennesker.

Spesielt var det de afrikanske slavene som ble mishandlet og sett ned på av de muslimske araberne. Afrikanerne ble ansett som mindreverdige og en afrikansk slaves liv var kun vektet i om han/hun kunne jobbe og hvor sterke de var.

Mange av de mannlige slavene, både sorte og hvite helt ned i 8-års alderen, fikk også genitaliene kappet av under brutale omstendigheter. Så mange som seks av ti barn blødde ihjel etter amputeringen. Dette var allikevel verdt prisen, da evnukker fikk en betydelig høyere pris ved auksjoner enn gutter og menn som hadde genitaliene intakt. Det skrives at kalifen i Baghdad i begynnelsen av det 10. århundre hadde 7.000 sorte og 4.000 hvite evnukker i sitt palass.

I dag er det migranter fra ulike sentral-afrikanske land på leting etter et lettere liv i Europa og Vesten som møter radikale jihadister og menneskesmuglere i land som Libya, der båtene til Europa går.

Frieord har skrevet fyldig om temaet med bilder og videoer, som du kan lese her:

Så, hva betyr alt dette. Det undertegnede ønsker frem til er at alle folkeslag, alle religioner, alle tidsperioder har sine gode og onde sivilisasjoner og folkeslag. Sorte som hvite. Arabere som asiater. Indianere som aboriginer. Men i alle skolebøker, i TV-serier og på film, så er det kun mennesker med europeisk bakgrunn som portretteres som ond, herskesyk og uten medmenneskelighet.

Les også: Ikke skam deg over din historie eller å være hvit!

Da er det greit å vite at det er europeerne som avskaffet slaveriet, i både Midtøsten, Europa, USA og Asia. Og det med millioner av hvite unge menn – og kvinners – liv som betaling. I USA døde nærmere en million menn i borgerkrigen mellom nord- og sørstatene. I Midtøsten måtte mang en britisk soldat bøte med livet i det man kjempet mot muslimske pirater og slavehandlere. Europeere oppfant vaksiner og medisin som gjorde at befolkninger over hele verden plutselig kunne overleve feber, sår og alvorlige sykdommer. Det var europeere som sørget for rennende vann og kultivering av land og husdyr. Det var europeere som etablerte skoler, sykehus og havner. Bygde veier og jernbane. Det var europeere som avviklet eldgamle skikker og innførte kristendommen, som temmet de villeste folkeslagene.

Så neste gang du ser Hollywood-produksjoner, leser venstreorenterte artikler, skolebøker eller hører noen ytre seg om de hvite slaveeierne, koloniseringen eller onde europeere – så vit at det kun er en liten del av det store bildet og at alle folkeslag, nasjoner og kontinenter har lignende mørke kapitler og historier. De har bare ikke en selvhatende elite som stadig ønsker å piske og avvikle seg selv gjennom media og utdanningssystemet, slik vi gjør i Vesten.

ENORME GRAVPLASSER ETTER BORGERKRIGEN I USA: Tre kvart til en million mennesker – i all hovedsak unge hvite menn – døde under den amerikanske borgerkrigen. Det tilsvarer mer enn hele Oslos befolkning i dag. Deres død gjorde frigjøringen og avskaffelsen av slaveriet mulig. Allikevel ønsker dagens etterkommere av slavene å få reparasjoner og erstatning. Og venstresiden bruker slaveriet som årsak til å angripe hvite mennesker. Det er kanskje på tide å la det ligge, slik soldatene gjør i sine graver etter å ha gitt sine liv for nettopp disses frihet.

SJOKKTALLENE: Se Mandelas regnbuenasjon knust i tusen biter

Den omtalte «regnbuenasjonen» har på tre tiår gått fra en nasjon med industri med vestlig standard og et eget romprogram, til en nasjon der avføring og søppel flyter i gatene og myndighetene ikke kan garantere elektrisitet eller vann til sine innbyggere.

Det er imidlertid når man ser på kriminalitetsstatistikken at man forstår at dette er et land i total oppløsning og stø kurs mot en status som et 3. verdensland.

HVER ENESTE DAG i 2017 opplevde landet 57 drap, 109 voldtekter, 137 seksuelle overgrep, 878 overfall, 44 bilkapringer og 819 innbrudd. I tillegg ble 5 mennesker drept på en bondegård hver måned, viser offisielle tall fra de sørafrikanske politimyndighetene, SAPS.

VIDEO: Supermarked i Sør-Afrika invaderes og rundstjeles av menn, kvinner og barn

KONFERANSE: Minister for politiet i Sør-Afrika, Bheki Cele (med hatten) har løsgitt kriminalitetsstatistikken som tegner et svært dystert bilde av landet helt syd på det afrikanske kontinentet.

Her er de offisielle tallene: 

20,336 drap eller 57 per dag.

50,108 seksuelle forbrytelser, eller 137 per dag.

18,233 drapsforsøk, eller 49 per dag.

167,352 grove overfall med forsøk på å alvorlig kroppsskade, eller 458 per dag.

156,243 overfall, eller 428 per dag.

50,730 personran, eller 138 per dag.

138,364 grove personran med kroppsskade, eller 379 per dag.

40,035 voldtekter, eller 109 per dag.

6,786 seksuelle overgrep, eller 18 per dag.

2,066 forsøk på seksuelle overgrep, eller 5 per dag.

1,221 seksuelle overgrep med kroppslig kontakt, eller 3 per dag.

16,325 bilkapringer, eller 44 per dag.

22,261 hjemmeran hos huseiere, eller 60 per dag.

20,047 ran på offentlig plass, eller 54 per dag.

71,195 innbrudd på offentlige/næringseiendommer, eller 195 per dag.

228,094 innbrudd hos privatpersoner, eller 624 per dag.

50,663 bil- eller motorsykkel-tyveri, eller 138 per dag.

129,174 tyverier fra motorkjøretøy, eller 353 per dag.

28,849 tyveri av husdyr, eller 79 per dag.

302,656 tilfeller i kategorien «alle tyverier som ikke nevnes i andre kategorier», eller 829 per dag.

73,277 forbrytelser i forbindelse med næringsvirksomhet, eller 200 per dag.

62,180 butikktyverier, eller 170 per dag.

17,558 tilfeller av innehav av ulovlig skytevåpen eller ammunisjon, eller 48 per dag.

323,547 narkotikarelaterte forbrytelser, eller 886 hver dag.

I tillegg var det 238 tilfeller av ran fra verditransportkjøretøy, 13 bankran og 1,202 kapringer av lastebiler.

Ifølge statistikken var de 20,336 drapene som var registrert en oppgang på 1,320 flere enn sist år, noe som i rapporten omtales som at «Sør-Afrika nærmer seg en krigssone, uten å være i krig».

SAPS har ikke gitt en statistikk på etnisk bakgrunn i sin årlige kriminalitetsstatistikk – noe som ikke ville avsløre annet enn at alle i det skadeskutte landet vet at 99,99 prosent av kriminelle er mørkhudede.

Et av landets største bondeorganisasjoner, TAU, kom også ut med tall som viser at det ble begått 62 drap på bondegårder i landet. Det kommer imidlertid ut informasjon fra databasen om at tallet kan være så høyt som 70.

Sørafrikanske myndigheter har i mange år notorisk underrapportert kriminalitet og nedgradert forbrytelser i rapportene sine, slik at statistikken ikke skal se enda verre ut enn den allerede gjør.

Dessuten finnes det verken politi eller myndigheter i store deler av landet og selvjustis blant de innfødte er svært vanlig. Mange velger heller ikke å anmelde forholdene da man vet politiet er korrupt, udugelig og inkompetente. Korrupsjonen er også svært stor helt fra gatepoliti og opp til domstolene.

Alt dette fører til at mørketallene er så store at statistikken på mange områder kan ganges med både to og tre før man kommer til de faktiske forholdene.

VIDEO: Slutten på Sør-Afrika

Av landets 55 millioner innbyggere, utgjør hvite kun 4.5 millioner. Men så mange som 1 million har reist fra landet siden det rasistiske og fremmedfiendtlige partiet ANC tok makten. Mange av dem har bosatt seg i USA, Canada og Australia, der de ikke lenger må frykte for sine liv, verken hjemme eller når de beveger seg ute i samfunnet.

Det er også et faktum mange ikke forstår, at de hvite nederlenderne og britene som kom til kontinentet på 1600-tallet kom til et landområde omtrent fritt for kultivasjon eller sivilisasjon. Den absolutte overvekten av dagens mørkhudede i Sør-Afrika er innflyttere eller etterkommere fra andre landområder på kontinentet og er ikke de opprinnelige befolkningen, slik europeerne og svært fåtallige lokale stammer var. 

Nelson Mandela ses på som en frigjøringshelt og idol av Vesten. Men med ovenstående statistikk og samfunnslig forfall, så kan man sette spørsmålstegn ved om man burde latt de hvite fremdeles styre og kontrollere landet, og ikke overlatt det til de mørkhudede afrikanske innflytterne.

Kilde: Newsobserveronline.com

Relatert:

VIDEO: Se Twitter-sjefen Jack Dorsey avsløres under offentlig høring

Frieord har de siste månedene fulgt utviklingen der en rekke store konservative politikere, aktivister og entrepenører har blitt sensurert, fått videoer og innhold tatt ned og i flere tilfeller fått hele plattformen sin fjernet fra de store sosiale nettverkene.

Den doble standarden har vært svært klar, der man har akseptert sterkt rasistiske og hatefulle uttrykk mot i særdeleshet hvite mennesker og i stor grad konservative fra venstresiden, mens man umiddelbart har fjernet de konservative fra de sosiale nettverkene uten å kunne påpeke konkret hva de har blitt fjernet for. 

Les en inngående og avslørende artikkel om dette HER.

Denne uken har det vært høringer i USA hvor blant annet Twitter-sjefen, Jack Dorsey, blir spurt ut om dette fenomenet.

https://www.youtube.com/watch?v=iqNHV6d1ed4

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene.

Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen åpnet landet på vidt gap for millioner av migranter fra Afrika og Asia.

Sist søndag kom det siste offeret, en 35-årig mann i den tyske byen Chemnitz ble knivstukket ihjel på gaten av to migranter fra henholdsvis Irak og Syria. Den tyske mannen skal ha blitt påført hele 25 knivstikk. Ytterligere to tyskere ble alvorlig knivstukket, men overlevde angrepet.

MANGE DRAP: Migranter og flyktninger står bak en rekke grufulle kriminelle handlinger i Tyskland de siste årene. Grove voldtekter, gjengvoldtekter, terrorangrep og drap mot etniske tyskere har jevnlig blitt rapportert ut fra Merkels nye Tyskland. Under demonstrasjonene i Chemnitz holdt demonstrantene opp store plakater med bilder og navn på mange av de drepte.

Ifølge opplysninger som er kommet ut fra drapet så skal de tre mennene ha forsøkt å stoppe en pågående gruppevoldtekt og seksuell trakassering av kvinner. Tyske myndigheter skal imidlertid ha nektet for disse påstandene.

En tjenestemann innen den tyske kriminaltjenesten skal ha lekket arrestordren mot irakeren som sitter siktet for drapet. Han skal ha blitt suspendert fra tjeneste, og uttalte til den tyske avisen Bild at han «ville at sannheten og bare sannheten skulle komme ut».

Anti-migrant rally in German Chemnitz faces off with police Courtesy: Ruptly

Geplaatst door RT op Zaterdag 1 september 2018

 

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 1 – Antisemittismen

Det er ikke uvanlig å se røde flagg med kommunistiske symboler, palestinaskjerf og anti-israelske bannere når rødgrønne partier og støttespillere skal promotere politikken sin under valg eller demonstrasjoner.

I Norge har kommunistiske flagg vaiet fritt på blant annet Youngstorget, side om side med Arbeiderpartiets, LOs og 1. mai-paroler.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

KOMMUNISTISKE FANER OG FLAGG: Arbeiderpartiet, LO og rødgrønne støttespillere aksepterer kommunistiske faner og flagg på Youngstorget. Våre medier reagerer heller ikke. (Foto: Frieord.no).

Et av hovedpunktene i den rødgrønne politikken i dag er kampen mot staten Israel. Et lite stykke land i en endesløs ørken av muslimske og arabiske nasjoner med hundrevis av millioner mennesker som ønsker dem fjernet permanent.

Men grensene mellom en reell og politisk debatt om Israels og palestinernes landområder har venstresiden åpnet døren for den eldgamle antisemittismen og tilsynelatende gitt den et sete ved bordet.

Befolkningsutbyttet i Vesten og ikke-vestlige innvandreres inntog i politikken har visket ut grensene mellom legitim kritikk av en stat og rasismen mot et folk basert på deres etniske opphav og religion.

De rødgrønne har latt en yngre garde ta kontrollen over ordskiftet – med de eldres velsignelse, godt gjemt i sine millionvillaer på fine adresser, vel vitende om at de ikke vil få sine sko tilsmusset av den aggressive retorikken på gatene nede i det multikulturelle bysentrumet.

I dag kan man se hvordan arbeiderpartiene i Europa og deres ungdomsorganisasjoner har inkludert antisemittisme sammen med kritikk av staten Israel, og at grensene her er både uklare og flytende.

Ikke noe sted har dette kommet mer frem enn i Storbritannia der partilederen og den åpenlyse sosialisten og kommunisten Jeremy Corbyn omgir seg med radikale islamister, revolusjonære kommunister og antisemittiske grupper.

Les også: Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i lukket antisemittisk Facebook-gruppe

Det går knapt en uke uten en ny avsløring av statsministerkandidaten til det britiske Arbeiderpartiet, hvor han har blitt fotografert med de ovennevnte gruppene som har en lang og brokete historie med rasisme og antisemittisme, og som sender sjokkbølger gjennom det jødiske samfunnet i landet.

Corbyn har selv også kommet med flere oppsiktsvekkende uttalelser mot jødiske politikere og staten Israel, og har offentlig brukt ord og uttrykk som «sionister» om jøder i Storbritannia. Hans møter med Hamas-ledere og muslimske ekstremister har ikke beroliget jødiske politikere i det samme partiet.

Det har endog gått så langt at det britiske arbeiderpartiet har gått offentlig ut og uttalt at man ikke har nok ansatte til å takle og etterforske alle meldingene om rasisme og antisemittisme som kommer mot deres egne politikere.

Nå kommer nyheten ut om at partiet har måttet leie inn livvakter for å beskytte arbeiderpartipolitikere med jødisk bakgrunn under neste måneds partikonferanse, da man er redde for konfrontasjoner og angrep fra partiets såkalte «harde kjerne» av muslimer og antisemitter.

MÅ HA LIVVAKTER: De jødiske politikerne Ruth Smeeth, Margaret Hodge og Luciana Berger fra Arbeiderpartiet i Storbritannia må ha livvakter under neste måneds partikonferanse. Fra SINE EGNE partikamerater. (Foto: Shutterstock).erpart

Det faktum at han (Jeremy Corbyn, red. anm.) fremdeles støttes av partiet forteller oss alt vi trenger å vite om hva Arbeiderpartiet har blitt, sier innenriksminister Sajid Javid.

Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg er redd på et fysisk nivå og det jødiske samfunnet er opprørt over hva de ser foregå. Jeg tror vi alle er redde, sa den jødiske bloggeren Richard Milett etter partilederen hadde kalt ham en sionist.

En kvinnlige jødisk journalist fra BBC som deltok på Arbeiderpartiets møter har måttet bringe egne livvakter, da partimedlemenne blant annet skjelte henne ut med sexistisk hets.

Det er ikke bare angrep på jødiske partimedlemmer  som fremgår i rapportene, men også benektelse av Holocaust, sammenligning av staten Israel med nazister, hyllester av muslimske terrorister og påstander om at jøder ikke kan være lojale mot Storbritannia.

En lignende rød tråd finner man i Arbeiderpartiene i både Norge og Sverige, der man har avslørt en rekke tette bånd mellom ledere og politikere og radikale islamske grupper, holocaust-benektelse og grov antisemittisme.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

DAGENS VIDEO: Slutten på Sør-Afrika

DREPT: Tusenvis av bønder, inkludert kvinner, eldre og barn har blitt brutalt drept – i mange tilfeller torturert, voldtatt og maltraktert. Selv nyfødte babyer har blitt brent levende av de mørkhudede drapsmennene.

Relatert:

USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Den ulovlige innvandreren Christian Bahena-Rivera (24) er nå siktet for drapet på studenten Mollie Tibbetts. 20-åringen var ute og jogget den 18. juli da hun ble konfrontert av den mexicanske mannen. Han skal jaget og til slutt drept henne.

Han dekket til liket med kvister ute på en kornåker.

Bahena-Rivera skal ha oppholdt seg ulovlig i USA i mellom fire til syv år. Det var gjennom Barack Obamas løsslupne grensekontroll at millioner av ulovlige innvandrere tok seg inn i landet, inkludert drapsmannen som nå sitter i et fengsel i delstaten Iowa.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

DREPT: Den 20-årige studenten kunne vært i live hvis demokratene ikke hadde åpnet grensene mot Mexico og latt millioner av mennesker komme inn ulovlig i USA. (Foto: Privat).

Bahena-Rivera skal ha jobbet påpen bondegård i området og eieren sier at drapsmannen var en god arbeider. Han skal ha en kjæreste og et barn boende sammen med seg. Han skal også ha passert en «sikkerhetssjekk» ved ansettelse. Det er uklart hvordan han klarte dette så lenge han ikke hadde offentlige dokumenter som ga ham tillatelse til å oppholde seg og arbeide i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

President Donald Trump kommenterte saken under sin valgreise i West Virginia:

– Dere hørte om hva som skjedde i dag med en ulovlig innvandrer, veldig trist. Og dere hørte hva som skjedde med den utrolig vakre unge kvinnen.

 – Det skulle aldri ha skjedd, ulovlig i vårt land. Det har vært en stor belastning men lovene er så svake. Migrasjonslovene våre er en skandale.

 – Vi ønsker å endre dem, men vi trenger flere republikanere.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

ULOVLIGE VÅPEN: Den drapssiktede ulovlige innvandreren la også ut bilder av automatvåpen på sine sosiale medier som Facebook, uten at det fikk amerikanske myndigheter til å sjekke ham ut nærmere. (Foto: Privat).

Også guvernøren i delstaten Kim Reynolds uttalte bekymring for «det brukne migrasjonssystemet som tillot en ‘overgriper’ å bo i staten».

Jeg snakket med Mollies familie og uttrykte min kondolanse i en stat som er i sorg. Jeg delte med dem mitt håp om at de kan finne trøst i kunnskapen om at gud ikke lar oss lide alene. Selv i våre mørkeste stunder så vil han trøste oss og helbrede våre brukne hjerter.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Det skal først ha brutt ut panikk blant arbeiderne på gården, hvorav majoriteten er søramerikanere, da politimyndighetene ankom for å etterforske drapet. Man trodde det var migrasjonsmyndgighetene (ICE) som kom for å sjekke oppholdspapirer.

Det har også kommet frem at den drepte 20-åringen var venn med den drapssiktedes kjæreste på Facebook. Det er ennå uklart hvordan Rivera drepte kvinnen.

Les også: Afroamerikanere og latinamerikanere bak majoriteten av alle drap i USA

Det har også kommet ut at den drepte kvinnen støttet Barack Obama og Bernie Sanders, samt på sine sosiale medier la ut meldinger mot president Donald Trump. En av tweetene hennes var endog av den rasistiske sorten.

RASISTISK: Mollie Tibbetts gikk var student og det var tydelig at den venstreekstreme skoleringen ga utslag i hennes politiske syn. Hennes hyllest til Barack Obama ble til slutt det som førte til at hun mistet livet sitt. (Skjermbilde/Twitter).

Svært mange kriminelle handlinger og drap

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Lyver norske medier med vilje? Døm selv

Hva har den avslørte muslimske terror-cellen i den sørlige amerikanske delstaten New Mexico til felles med Bill og Hillary Clinton, CNN, Linda Sarsour, kvinnekampen, kommunister og terrorangrepet mot World Trade Center på 1990-tallet?

Svar: De hater USA. De hater også vestlige verdier, kristendommen, den amerikanske kjernefamilien, tradisjonelle verdier og hele den kjente «amerikanske drømmen».

Se en kort og informativ gjennomgang i videoen under her:

Statsfinansierte kanaler, rikskanaler og dagsaviser i Norge (og utlandet) utelot hovedårsaken til leiren og gruppens aktiviteter – nemlig radikal islam. Hvorfor?

NRK

TV2

Dagbladet

VG

Her følger bilder av de siktede i saken. Bilder du med størst sannsynlighet ikke har sett i de ovennevnte mediene. Hvorfor?

Ifølge nyhetskanalen CBN så skal det være flere dusin leire drevet av radikale islamske grupper over hele USA. I disse leirene trenes jihadister opp til å angripe mål i USA og man regner også med at det finnes en rekke såkalte «sovende» terrorist-celler som venter på beskjed om å angripe.

Relatert:

Twitter-sjef innrømmer: «Vi er venstreorienterte»

I tilfelle du har bodd på en øde øy uten internett-forbindelse eller er medlem av et rødgrønt parti, så kan det ha gått deg hus forbi at det nå foregår en koordinert og politisk utrenselse av ikke-sosialister og konservative brukere på de store sosiale medieplattformene.

Youtube, Facebook, Google, Spotify og Twitter har på en og samme måned fjernet en rekke store profiler tilhørende sentrum-høyre aksen politisk. Ingen av de som har blitt fjernet har brutt lover eller blitt dømt i retten. De har derimot ytret meninger som ikke er akseptert innenfor det vi idag kaller det «politisk korrekte».

Vi snakker om kanaler som Inforwars, CRTV, Jihadwatch, Prager U, Mark Dice, Owen Benjamin, Ron Paul, Faith Goldy, Stefan Molyneux og mange flere som tilsammen har titalls millioner av abonnenter og seere hver måned – alle har opplevd enten å miste alle sine kontoer på sosiale medier over natten eller bli tungt sensurert ved at man ikke kan trykke liker, dele eller få opp kanalene på plattformenes søkemotorer. Mange av de ovennevnte har laget hundrevis av videoer og har levebrødet sitt der – som nå er i stor fare.

Les også: Facebook sensurerer og fjerner innhold de ikke liker

Det stopper imidlertid ikke bare ved mediakanaler og politiske kanaler. Også politikere fra det republikanske partiet i USA har blitt blokkert, sensurert og blitt utsatt for såkalt «shadowbanning», hvor innhold og meldinger skjules for følgere og brukere på det aktuelle mediet.

Mange spør seg nå om dette er et koordinert angrep for å svekke Donald Trump og republikanerne før mellomvalget i USA i høst, noe som vil være en betydelig større trussel mot demokratiet i USA enn noen «russisk innblanding» som venstresiden snakker om, men ikke klarer å bevise selv to år etter at teorien ble funnet opp av Hillary og hennes kampanje.

Nå har sjefen for Twitter, Jack Dorsey, endog gått ut i media og innrømmet at tjenesten er politisk venstreorientert. Selv ventresidens ikon, Bill Maher, gikk ut på sitt TV-show på fredag kveld og sa at ytringsfriheten er under angrep.

VIDEO: Har den store utrensingen av konservative nettsider på sosiale medier startet?

Les også: Populær sort kvinnelig duo sensurert – «For farlige for Facebook-samfunnet»

Når de sosiale mediene kontrollerer 90 prosent av all trafikk og kontakt på internett, så har mistet retten til å kalle seg «private» firmaer som kan gjøre hva de vil med brukerne sine. De eneste som fremdeles klamrer seg fast til dette argumentet tilhører selv det ytre venstre og har ingen interesse av ytringsfrihet og felles plattformer for alle, men kun å skape sitt eget totalitære samfunn der alle marsjerer i takt.

Men det slutter ikke der. Også firmaer som Paypal, Patreon og Mastercard har stengt ned sine tjenester for de samme personene. Så det er altså å regne som dobbelt straff.

Les også: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Google og Twitter sensurerer sine brukere

Det betyr at betalingstjenester og banker nå kansellerer inngåtte avtaler og kontoer. Det neste steget etter dette vil være at telefonoperatører ikke lar deg kjøpe et abonnement eller at man ikke får lån til bolig. Til sist blir man utestengt fra matvarebutikken og apoteket fordi man «ikke betjener folk med feil meninger her».

Og det slutter faktisk ikke der heller! For på toppen av det hele så har konkurrerende kanaler på venstresiden, som CNN, Huffington Post, New York Times og Washington Post AKTIVT gått ut på sine kanaler og jobbet for å sensurere blant annet Infowars. Ja, du leste riktig. Flere store medieselskap har gått ut og sagt at de ønsker at en konkurrent skal forbys og kastes ut fra alle relevante og viktige kanaler. Det går mot alle prinsipper, moral og spilleregler som enhver avis og mediehus har.

Les også: Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

DOBBEL STANDARD: En regel for venstresiden og en for resten. Den rasistiske journalisten Sarah Jeong har skrevet titalls svært grove og rasistiske meldinger på Twitter de siste årene. Nylig ble hun ansatt av New York Times og fikk det blå verifikasjonsmerket av Twitter. Hennes rasistiske meldinger ligger fremdeles ute på plattformen. (Skjermbilde/Twitter).

Mer antidemokratisk får man ikke blitt. Og slik er det i Norge også om man skulle tro noe annet. Frieord fikk sin Youtube-kanal fjernet over natten etter en rapporteringskampanje fra venstresiden. Mange titalls videoer og over en million treff borte uten mulighet for å stoppe det eller redde innholdet. Vi publiserte videoer som var tilgjengelige på andre store mediekanaler, men fordi vi «fokuserer feil» på sakene og ser nyhetene fra et annet perspektiv, så ble videoene ansett som «støtende for enkelte brukere».

Det gjelder å tenke gjennom det som nå skjer hele veien ut og ikke stoppe ved «Jo, men hvis man skriver noe noen ikke liker….» Og vi presiserer igjen; folk som fremdeles er enige i en slik utvikling er de som selv har totalitære og udemokratiske motiv og ikke er interessert i et åpent og inkluderende samfunn.

For det betyr at man må konkurrere på like vilkår og høre ting man ikke liker. Og du har ennå til gode å høre noen i sentrum/høyre og nasjonalkonservativ politikk og medier ytre seg slik om sine politiske meningsmotstandere. Husk igjen, INGEN av de som er nevnt i denne artikkelen har brutt sine lands lover eller er dømt i retten for noe de har sagt. Det eneste de har gjort er å si og ytre seg på en måte som venstresiden ikke liker eller enige i. Og det var nok til at de mistet retten til å gjøre det.

Hvor befinner du deg?

Les også: Hvordan Facebook skal hjelpe den venstreorienterte svenske regjeringen

Vestlig kjærestepar ville vise at «ondskap ikke eksisterer» – ble drept av muslimer i Tadsjikistan

Et amerikansk kjærestepar, Jay Austin og Lauren Geoghegan, forlot hovedstaden Washington D.C. og sine jobber i den amerikanske administrasjonen for to år siden for å reise jorden rundt på sykkel.

Kjæresteparet, som begge var 29 år gamle, delte sine opplevelser på sin hjemmeside, hvor de la ut storslåtte bilder fra sine reiser og skrev naivt om ondskap, media og menneskehetens godhet.

I ett innlegg skriver Austin, som er veganer, at han jobbet for for et departement i Obama-administrasjonen og hvordan han og kjæresten planla å reise verden rundt for å møte «sjenerøse» og vennlige mennesker.

Han skrev at det å sykle gjorde dem mer «sårbare».

– Sykler er en ren, stille og enkel måte å komme seg rundt på. Billig også. Sykkelen kan gjøre deg mer sårbar, men også mer tilnærmelig. Mennesker kan være en utrolig sjenerøs rase og om det er av overraskelse, medlidenhet eller en blanding av de to, så er det en større sjanse for at man blir møtt med smil og vinking, mer interessante samtaler og ekte tilbud om en seng eller et sted å slå seg ned når man sykler, enn med noe annet transportmiddel.

I et annet innlegg, rett før kjæresteparet syklet inn i det muslimske landet Tadsjikistan, skrev Austin svevende om hvordan «ondskap» ikke eksisterer i verden.

– Du ser på nyhetene og leser avisene og du tror at verden er en stor og farlig plass. Mennesker, forteller historien oss, må ikke stoles på. Mennesker er slemme. Mennesker er onde. Mennesker er øksemordere, monstere og det som verre er.

– Ondskap er et oppfunnet konsept og jeg tror ikke på det. Ondskap er et konsept som vi har funnet opp for å møte kompleksiteten i menneskeheten som har andre verdier og perspektiv enn våre egne – det er enklere å avfeie en mening som dårlig enn å kjempe for å forstå den. Dårlige ting eksisterer, selvsagt, men også det er sjeldent. I det store og hele så er mennesker snille. Egoistiske og kortsiktige noen ganger, men snille. Sjenerøse og fantastiske og snille. Ingen større åpenbaring har kommet fra vår reise enn dette, skriver Austin.

Ekteparet ble funnet brutalt drept, sammen med to andre vestlige syklister fra Nederland og Sveits, på en vei sør for hovedstaden i landet.

Her er åstedet etter drapene på syklistene søndag den 29. juli, 2018. Hendelsen fant sted sør for hovedstaden Dushanbe i Tadsjikistan. (Foto: Zuly Rahmatova)

En bil skal først ha kjørt på dem, før fem muslimske menn som satt i bilen hoppet ut og stakk ihjel syklistene, inkludert Austin og Geoghegan.

Den muslimske terrorgruppen IS har tatt på seg drapene i en video med drapsmennene som poserer ved et IS-flagg og som gir sin støtte til terrorgruppens leder Abu Bakr al-Baghdadi. Ifølge den venstreorienterte avisen New York Times skal mennene i videoen ha lovet å drepe «utro».

Det har blitt meldt fra landets myndigheter at man har pågrpet minst en av de som var involvert i drapene og har identiteten på flere av mennene.

PÅSTAND: Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsen er en og samme organisasjon

Høyre- og venstreaksen i politikken er i mange instanser misvisende. Det handler om de som ønsker total kontroll mot de som ønsker frihet. Totalitære mot anti-totalitære. Sosialister mot liberalister. Progressive mot konservative.

Mange vil f.eks putte kommunisme og nasjonalsosialisme (nazisme) ytterst på hver sin side av skalaen. Faktum er imidlertid at disse to er tett beslektede ideologier som sitter rett ved siden av hverandre politisk.

Hvis du ser et nyhetsinnslag der kommunister og nazister slåss på gatene, så kan det sammenlignes med to supportergrupper som heier på samme fotballag og slåss på hjemmetribunen. Eller som to brødre som ikke liker hverandre. De har allikevel samme foreldre og vokste opp under samme tak. De er mer like enn de liker å innrømme.

Les også: En stemme på Arbeiderpartiet er det samme som en stemme på Hitler

INGEN FORSKJELL: Begge diktatorene kom til makten ved å drepe alle som sto i veien for dem. Deretter fortsatte de å drepe resten, sende mennesker i konsentrasjonsleire, okkupere fremmede land og drømme om et enormt rike uten grenser. De to diktatorene kunne like godt ha byttet uniform uten at deres ofre hadde merket forskjell. (Foto: Hitler og Stalin).

VIDEO: Venstreekstremister og antifascister applauderte tale skrevet av Hitler

Det betyr at partiet Rødt og organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen like godt kunne byttet medlemsmasse hvis man bare fjernet enkelte setninger og ord i de politiske programmene – for det politiske grunnlaget og livssynet/konseptet deres er identisk. Den ene liker internasjonal sosialisme. Den andre nasjonal sosialisme. Men begge liker sterke ledere, total politisk kontroll og en sterk sentral stat som styrer alt i samfunnet.

Ordet sosialisme finner man altså i både kommunismen og nasjonalsosialismen. De er begge veldig langt fra liberalismen. Man kan selvfølgelig argumentere for en nasjon med tung sentralstyring der hele befolkningen er homogen, deler de samme verdiene og religionen, samt der det finnes høy samfunnslig tillit.

En relativt bra fungerende utgave av et slikt samfunn hadde vi i Norge på 1950-60 og 70-tallet. Men hvis kun en av de viktige faktorene nevnt ovenfor faller bort, så forsvinner også mye av grunnlaget for et slikt samfunn og styreform. Som vi ser i Norge i dag med masseinnvandringen. Den homogene nasjonen har forsvunnet, sammen med tryggheten, tilliten og verdiene. Norge vil kun oppleve harmoni igjen hvis vi avvikler sosialdemokratiet og innfører en sterk liberal politikk, hvor individet får mer ansvar og frihet. I ytteste konsekvens at vi godtar en sterk leder med diktatorisk makt, men her har historien mange lekser å lære oss.

Les mer: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

I dag kan vi ennå se konturene av fungerende demokratier med innslag av sosialisme, som Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og andre nabostater i den tidligere østblokken. Alle vestlige turister som har feriert i Gdansk, Praha eller Budapest kan ikke unngå å legge merke til den etniske homogene befolkningen, de tradisjonelle verdiene og tryggheten i samfunnet. Her er utdanning og helsevesen ennå gratis, og velferdssamfunnet måteholdent tilstede for de aller svakeste i samfunnet.

Å lande igjen på Gardermoen (Mogadishu) eller Arlanda (Karachi) etter en helg i disse byene bør være en vekker for hva man har tapt i våre egne land og hva man aldri får igjen uten en folkelig revolusjon.

Det er imidlertid viktig å påpeke at et etnisk homogent og monokulturelt samfunn ikke nødvendigvis betyr lykke og fred, hvis styresmaktene er totalitære og undertrykker befolkningen. Kina, Nord-Korea og de Sovjet-styrte satelittstatene etter andre verdenskrig er gode eksempler på at sosialismen er politisk ugress som må rykkes opp med roten.

Det er individets frihet og rettigheter som må være grunnmuren i ethvert samfunn.

Les også: Østeeuropeiske land krever granskning av kommunistenes forbrytelser

Men la oss gå raskt tilbake til de totalitære vennene våre.

Her er en kort oppsummering av partiet Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsens felles politiske grunnsyn.

Jeg legger ved Antirasistisk Senter her, da de på en måte representerer denne sosialistiske politikken i sin ytterste versjon. (Og for å avsløre deres ekte virke). Et slags Stasi-light. Eller en Rinnan-bande med offentlige midler og kontorer i Oslo sentrum i 2018. Istedenfor fysisk tortur i en kjeller så bruker de sosiale medier, offentlig uthenging og gatevold for å skremme og mishandle sine meningsmotstandere.

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene» – opptøyer og vold i Hamburg – bilder og videoer

IDEOLOGISKE BRØDRE: Både Henry Rinnan og ARS’ leder Rune Berglund Steen har til felles at de begge svermet/svermer for totalitære ideologier, jaget/jager annerledestenkende og ønsket/ønsker å stilne sine meningsmotstandere. Hadde de møttes i dag ville da kanskje ha blitt gode venner, påstår vår kommentator. (Foto: Arkivbilde/Antirasistisk Senter).

VIDEO: Hvorfor hates ikke kommunismen like mye som nazismen?

Rødt, Antirasistisk Senter og Motstandsbevegelsen…

 • Ønsker alle et samfunn basert på identitetspolitikk – det vil si, det er ikke din karakter eller personlighet som er viktigst, men hvilket kjønn, etniske bakgrunn, seksuelle legning, religiøse overbevisning og politiske tilhørighet du har.
 • Ønsker alle å kontrollere hva mennesker kan si, ytre og skrive, det inkluderer å ta fra uønskede elementer mulighetene til dette hvis de ikke følger reglementet og ledelsens ordre.
 • Ønsker alle en totalitær stat med statlig kontroll over de mest sentrale funksjonene som skole, utdanning, media, bosted, idrett og transport.
 • Ønsker alle en stat med diktatur/fører/ubestridt leder som følges blindt.
 • Ønsker alle å overvåke, følge og kontrollere folket i samfunnet – ingen skal stikke seg ut og være annerledes, eller mene noe annet enn konsensus og hva sentralledelsen har sagt.
 • Ønsker alle å registrere alle innbyggerne etter rase, religion og politiske overbevisning, som igjen bestemmer hva disse får av ressurser og muligheter i det daglige liv.
 • Ønsker alle å sette ulike folkegrupper og etnisiteter i samfunnet opp mot hverandre for på denne måten ta til seg makt og leve av/utnytte urolighetene.
 • Ønsker og inviterer til sivil ulydighet og voldsbruk mot sine politiske motstandere – og innen egne rekker – hvis omstendighetene tillater det for å sikre seg ytterligere støtte og makt.
 • Ønsker å minimere og glatte over dårlige resultater av sin egen politikk, gjerne ved regelrette løgner og personangrep mot de som kritiserer dem, uten evne til å innrømme egne feilsteg.
 • Ønsker å benytte seg av manipulasjon og regelrette løgner for å oppnå sine mål. Dette kan bety misbruk av statistikk og vitenskap. Hensikten helliger middelet.

Kommentar: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Det har vært tøffe dager i nabolandet vårt etter at innvandrerungdom har startet bilbranner, angrepet politiet og utrykningstjeneste, samt begått omfattende hærverk i sine boligområder i minst seks byer. Tilsammen skal over 100 biler ha blitt påtent og ødelagt.

Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Malmø, Helsingborg og Trollhättan er så langt på listen. Det kan raskt komme flere områder og byer ettersom utviklingen sprer seg.

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

Les mer: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder i Sverige

Ifølge svenske myndigheter finnes det 55 såkalte ikke-go soner der politi, brannvesen og ambulanser ikke kan bevege seg uten beskyttelse og hvor man har «mistet kontrollen». Det har vært lignende bilbranner jevnlig i de innvandrertette områdene de siste årene i Sverige, men gårsdagens utbrudd skal være på et nytt nivå og med en større utspredelse enn tidligere.

Les også: Sverige anno 2018 – Skyting, drap, granater, drap, bomber og drap

Les også: DET NYE SVERIGE: Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjenter kjøres til jobb

Vårt nya Sverige Det händer just nu hos min syster i Göteborg 😡😡😡😡😡Dom har slagit sönder varenda bil på hela parkeringen Hennes lilla pärla med 😡😡😡

Geplaatst door Katarina Holmgren op Maandag 13 augustus 2018

Relatert:

Norsk taxisjåfør i USA forsøkt drept av passasjer

En innbygger fra byen Alton i delstaten Illinois er nå siktet for drapsforsøk etter å ha hugget en taxisjåfør med kniv hele 12 ganger.

Boom, boom, boom, slik beskriver sjåføren hvordan det var å bli knivstukket til lokale medier i en video på nettsiden til Tv-stasjonen KMOV.

Statsadvokaten har siktet den 54-årige Arthur Smallwood for drapsforsøk og grovt overfall. Hendelsen skal ha funnet sted rett etter klokken 22 lokal tid sist onsdag.

PÅGREPET: Arthur Smallwood (54) sitter nå siktet for drapsforsøk på en taxisjåfør i Alton, Illinois. (Foto: Privat).

Politiet sier at Smallwood knivstakk offeret, en nordmann som kjører for Alton’s Best Cabs i delstaten Illinois, i ryggen, skulderen og nakken. Nordmannen skal ha jobbet for taxiselskapet de siste ti årene.

Han sier han husker at en passasjer dro fram en kniv få minutter etter han kom inn i taxien.

Han hoppet bakpå meg, tok kvelertak og sier at jeg skal sitte stille. Jeg dyttet instinktivt vekk hånden hans fra meg. Jeg forsto ikke at han hadde en kniv før han hadde knivstukket meg 5-6 ganger. Jeg tok tak i hånden hans for å stoppe ham.

NORDMANN: Den innvandrede mannen fra Norge ønsker ikke å bli navngitt til lokale medier etter drapsforsøket. (Skjermbilde/KMOV).

Nordmannens raske reaksjon reddet sannsynligvis livet hans.

Jeg trykket ned gasspedalen og satte i gang bilen. Deretter sto jeg på bremsen og så gassen igjen, for å løsrive meg selv fra ham. Da vi kom rundt hjørnet på gaten så trykket jeg gassen i bånn.

Da skal passasjeren ha bønnfalt sjåføren om å slippe ham ut av bilen.

Hele situasjonen varte ikke mer enn 20 sekunder, det hele var over før jeg fikk summet meg og da oppdaget jeg at jeg hadde blod overalt og trengte å besøke et sykehus, sier den norske taxisjåføren.

Nordmannens drosje. (Skjermbilde/Fox2. St. Louis).
ÅSTED: Det var her på Atwood Street at taxisjåføren ble knivstukket etter en kort tur gjennom byen. (Foto: Google Maps).

Lederen for taxiselskapet Alton’s Best Cabs, Scott Reardon, sier at firmaet jobber med å samle sammen penger for å hjelpe nordmannen med sykehusutgiftene.

Disse sjåførene er ikke rike, de har ingen forsikringer og jobber netter og helger, sier han til den amerikanske TV-stasjonen Fox News.

Det er trolig at passasjeren ønsket penger fra taxisjåføren.

Den afroamerikanske passasjeren ble pågrepet dagen etter angrepet av politiet som så ham på gaten. Han møtte deretter i retten hvor dommeren satt kausjonen hans til 1 million dollar.

20 mennesker skutt på 24 timer i Obamas hjemby – hvor er opprøret fra media og politikerne?

Demokratenes høyborg, den sterkt våpenkontrollerte byen Chicago er et kapittel for seg selv. Et kapittel i en bok som viser hvordan alle byene der skyteepisoder og drapsratene er så høye at det er vanskelig å holde tellingen – er styrt av Hillary og Obamas partikolleger.

Her er det strenge lover mot innehavelse av våpen og narkotika. Allikevel flyter både blod og ulovlige stoffer i gatene, og mennesker skytes hver eneste dag hele året gjennom.

Les også: Sjokkrapport – helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

STYRT AV DEMOKRATER OG MED VÅPENFORBUD: Den abslolutte majoriteten av amerikanske byer med høyest andel kriminalitet og drap er styrt av det demokratiske partiet og med strenge våpenlover.

Alt fra babyer til bestemødre blir pepret med kuler fra såkalte «drive-by-shootings» fra bilvinduer og inn i parker, lekeplasser og bolighus. Man bryr seg ikke om hvem som blir ofre for kulene så lenge man muligens treffer sitt mål. 8-åringer på sykkel, barn som sover på soverommet sitt, eller mødre som står på kjøkkenet og lager mat, har alle blitt gjennomhullet av kulene fra gategjengene og narkotikaselgerne.

Les også: 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

SKUTT OG DREPT: Her et noen av de mindreårige afroamerikanske barna som har blitt skutt og drept av andre afroamerikanere siden 2013. Ingen protestmarsjer, ingen demonstrasjoner i gatene, ingen politikere på TV, ingen Obama som sa «det kunne vært mine barn». Hvorfor? Jo, fordi de ble drept av «sine egne» og derfor ikke kan brukes politisk av demokratene. Og byen der det skjedde, Chicago, er styrt av demokratene siden begynnelsen av forrige århundre. (Foto: Ukjent/privat).

Sist helg ble over 70 mennesker skutt og 12 drept. Flere av dem barn. Fra fredag til lørdag morgen denne helgen var tallet allerede 20. I 2016 ble over 800 – ÅTTEHUNDRE – mennesker drept i Obamas hjemby. Antallet skyteepisoder var i titusentallet. En by som foruten å ha forstret den tidligere «hope and change»-presidenten også kan skimte med demokratiske stjernenavn som Rahm Emanuel, Jesse Jackson og Valerie Jarrett, som alle har vært med på dra byen ned i søla, mens de selv har blitt mangemillionærer. Obama har et hus i timillionerdollarklassen, hvordan man får til slikt med en grunnlønn på noen få hundre tusen dollar kan man spørre seg om. Han bygde nylig en stor mur rundt huset sitt, samtidig som han kritiserte Trumps grensemur. Hykleriet har alltid vært grunnstenen hos demokratene.

Men tilbake til ofrene – og de kriminelle i Chicagos skyteepidemi.

Ett hundre prosent av dem er mørkhudede. Ett hundre prosent av dem har satt sine håp på det demokratiske partiet og Obamas 8 år som president. Ett hundre prosent av dem vil aldri oppleve å komme seg ut av hverdagen sin. Det har demokratene sørget for ved sin ufattelig skadelige sosioøkonomiske politikk rettet mot nettopp afroamerikanere.

Les også: Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordhøyt antall

SKUTT OG DREPT: Så og si alle ofrene i Chicago og de andre demokrat-styrte byene er sorte – drept av andre sorte. Allikevel går venstreaktivister og demokrater kun ut i media når en kriminell, gjengmedlem eller narkotikaselger blir drept av politiet og snakker om «rettferd» og «diskriminering». Under FIRE prosent av alle skyteepisoder i USA involverer politiet. Dette forteller oss at alt snakket om diskriminering er politisk og ikke basert i humanisme og ønske om en bedre hverdag. (Foto: Privat).

Glemte vi å nevne at politiet ikke har arrestert en eneste person etter de 70 skyteepisodene sist helg? Du leste riktig. Vitner finnes i hopetall. Det er bare et problem – de snakker ikke. Og iallefall ikke til et politikorps som demokratene har demonisert og kalt rasister for å unnskylde sin egen tilkortkommenhet. Selv om hver fjerde politimann i Chicago er mørkhudet. Sammen med politisjefen. Og det faktum at dagens demokrat-ordfører Rahm Emanuel har sittet siden 2011 og demokratene har styrt byen siden 1933.

 • Han har stengt 50 skoler i områder der afroamerikanere og latinoer bor
 • Han har lagt ned sykehus og psykiatriske institusjoner
 • Hans kontor sitter på 50 milliarder dollar i statlig støtte uten at disse pengene kommer hjemløse og svakerestilte til gode

RAHM EMANUEL: Den demokratiske politikeren har styrt Chicago siden 2011. Det har vært en enorm katastrofe for byens afroamerikanske befolkning. Allikevel har han blitt gjenvalgt og stiller igjen for en tredje periode.

I USA har demokratene brutt opp kjernefamilien, igangsatt massive abortkampanjer (flere afroamerikanere har blitt abortert vekk de siste 4 årene enn Ku Klux Klan drepte på 150 år – en klan startet av demokratene!), satt mennesker på matkupongprogrammer og sørget for en ufattelig og endesløs strøm av fattige og uutdannede som hvert 4 år gir sin stemme til den neste demokratiske kandidaten som lover bot og bedring. 90 år med total fiasko burde være nok? Nei, det virker ikke sånn.

Og år etter år faller lovnadene igjennom. Faktisk blir det enda et hakk verre. Enda flere uskyldige blir drept. Enda flere faller ut av skolen. Enda flere blir offisielt fattige i myndighetenes statistikker. Og glemte vi å nevne «den rosa elefanten i rommet»? Nemlig at mennesker drept av politiet utgjør en svært liten andel av drapsofrene og at den absolutte majoriteten av drapene er utført av afroamerikanske ungdommer og menn – mot andre afroamerikanere. (Og husk den andre rosa elefanten i rommet – flere hvite amerikanere blir drept av politiet enn mørkhudede).

Allikevel politiserer demokratene og venstresiden at sorte er «ofre for institusjonalisert rasisme» – den samme insitusjonaliserte rasismen de selv står bak! De bruker afroamerikanerne som brikker i et skittent politisk spill, og med sin makt over media og lokal politikk så har de klart å lure en stor del av befolkningen til å tro at «systemet» er korrupt og rasistisk. Men det er demokratene som ER «systemet». Dette kan mulig være en av de største løgnene og triksene i moderne historie.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at antallet arbeidsledige i den afroamerikanske befolkningen falt. Sammen med latinoer, kvinner, handikappede, veteraner og syke.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at antallet brukere av såkalte food-stamps falt dramatisk som følge av lavere skatter og flere jobber for afroamerikanerne.

Det var først når den konservative presidenten Donald Trump kom at bevegelsen #WalkAway ble lansert, der en rekke mørkhudede profiler som Candance Owens, Kanye West, Larry Elder, Diamond & Silk og flere med dem sto opp og sa; «Vi må kaste av oss lenkene og komme oss ut av demokratenes plantasjer«.

Dette fikk venstremediene og politikerne til å gå i harnisk. Hvordan turte de (afroamerikanerne red. anm.) å snakke opp? Å gå imot sine herrer som i tiår etter tiår har forslummet område etter område, med forfallende skoler, boligfelt uten butikker eller industri som har skapt enorm fattigdom og elendighet, brutt opp familier, abortert millioner av mørkhudede babyer og ført til at denne delen av befolkningen sitter fast i en nedadgående spiral med vold, kriminalitet, narkotikabruk, mangel på utdannelse og håpløshet. Stille! Tilbake til deres slitte og forfalne hjem! Tilbake til deres møkkete og slitne boligområder hvor dere bruker deres matkuponger for å overleve! Tilbake til arbeidsledighetskøen og håpløsheten!

Og husk, stem demokratene ved neste valg!

«Niggerne vil stemme på oss i 200 år», sa daværende demokrat-presidenten Lyndon B. Johnson etter å ha skjønt at partiet nå måtte bruke afroamerikanerne som stemmeblokk for å behold makten. På samme måte som Arbeiderpartiet og de rødgrønne politikerne gjør det i Norge ved å åpne grensene på vidt gap for mennesker fra den tredje verden. De vet at mennesker fra mindre utviklede deler av verden bosatt i Vesten lever av velferd og vil sørge for å gi sin stemme til dem i all evighet. Og venstresiden er villige til å la dem bo i segregerte boomårder/ghettoer med lav arbeidsdeltakelse, høy fattigdom og høy kriminalitet.

Det er rasisme. Det er insitusjonalisert diskriminering.

Og 12 nye mennesker ble skutt i Chicago fra lørdag til søndag. Men ingen demokrater, venstreaktivister eller Black Lives Matter-aktivister var å finnes på gatene. De var i Charlottesville, Virginia, der et dusin(!) hvite ultranasjonalister hadde annonsert en demonstrasjon. Der var også alle løgnmediene med hundrevis av kameraer og vegg-til-vegg dekning. Dette kan være den største bløffen venstresiden har påført befolkningen i moderne tid.

Relatert:

Nederlandsk politiker begikk selvmord etter å ha avslørt at hun ble «gjengvoldtatt av muslimer»

Willie Dille var en regjeringspolitiker for det nasjonalkonservative Frihetspartiet i perioden 2010 – 2012, før hun returnerte til en stilling som bystyrerepresentant i sin hjemby Hag.

Partilederen for Frihetspartiet, Geert Wilders, lever med døgnkontinuerlig politibeskyttelse for sin kritikk av islam.

En partikollega av Dille, Karen Gerbrands sa at «Dille ikke lenger orket å leve med hva som skjedde med henne og de reaksjonene hun fikk», og bekreftet at partikollegaen tok selvmord.

I videoen som Dille la ut bekrefter hun hvordan en muslimsk voldtektsgjeng krevde at hun var taus i bystyremøter og politiske debatter og hvordan hun nylig hadde fått drapstrusler fra muslimer i byen.

Vi vil snart kutte strupen din og la deg blø ut, var en av de rasistiske og hatefulle meldingene hun fikk fra det muslimske miljøet i byen.

Den kvinnelige kristne politikeren virker urolig og nervøs i videoen hvor hun også forteller om hvordan hun ble voldtatt:

Jeg vil bare at verden skal vite sannheten. Den 15. mars i 2017 ble jeg kidnappet, mishandlet og voldtatt av en gruppe muslimer fordi de ville at jeg skulle holde munnen min i bystyret i Haag.

DØD: Willie Dille (54) tok livet sitt etter å ha blitt gjengvoldtatt av muslimer. Muslimene ønsket å straffe politikeren fordi hun var imot den muslimske innvandringen til Nederland. (Foto: Privat).

Den samme dagen var det politisk valg.

Etter at voldtekten fant sted så sa jeg ikke noe om det til noen. Jeg bare utførte jobben min som vanlig dagen etterpå.

Hun påstår videre at hun ville forlate politikken fordi hun var redd for at noen skulle skade barna hennes.

Jeg kan ikke leve med det. De liker ikke kvinner i det hele tatt. De liker meg ikke i det hele tatt. Derfor har jeg besluttet meg for å slutte, sier Willie Dille i videoen.

Videoen ble fjernet kort tid etter at den ble lagt ut på nettet. Politiet i byen fortalte lokale medier dagen etter selvmordet at de har vært i kontakt med Dille som følge av voldtekten, selv om hun ikke følte at hun offisielt kunne anmelde voldtekten, noe mange voldtektsofre sliter med.

En talsperson for politiet, HIlde Vijverberg fortalte følgende til den nederlandske avisen Algemeen Dagblad (AD):

Det var snakk om en voldtekt. Vi tilbød å hjelpe henne og sa vi trenger en offisiell klage og konkrete bevis for å starte en etterforskning. Men hun ville ikke anmelde og vi fikk ikke nok bevis for å starte en etterforskning.

Den kvinnelige politikerens ektemann, Caspar Reedijk sier han ikke tviler på hennes historie.

Voldtekten fant sted, vi er sikre på at det er sannheten.

VIDEO: Willie Dille så nervøs ut i videoen hun lagde rett før selvmordet. Den nederlandske politikeren valgte å ikke anmelde hendelsen av frykt for represalier mot hennes barn og familie. (Skjermbilde/Facebook).

Dilles bestevenn, Linda, som sier hun være anonym, forteller til den samme avisen at hennes venn «ikke var syk eller forvirret, jeg hadde kontakt med henne daglig».

Hennes ektemann og andre som kjente henne ville ikke tvilt et sekund på hennes historie, sier Linda.

Vennen sier hun vet hvorfor Dille ikke ønsket å anmelde voldtekten, men at det ikke er hennes plass å avsløre grunnen.

Vennen kommenterer også de hatefulle meldingene på sosiale medier etter Dilles grufulle død, fordi Dille ‘var den søteste og mest hjelpsomme kvinnen jeg vet om’.

Partileder Geert Wilders kom med en offentlig uttalelse og sa han var sjokkert over Dilles død og at hun ville bli savnet «dypt».