Kjøpesenter i Haugesund frykter muslimsk terrorangrep under julehandelen – setter opp barrierer

Det er skrevet flere artikler i lokalavisene i Haugesund om «Merkel-klossene» som nå omkranser hovedinngangen ved Amanda Storsenter i byen.

«MERKEL-KLOSSER»: Slik ser det ut knapt halvannen måned før julaften utenfor Amanda Storsenter i Haugesund. Åtte betongbarrierer omkranser hovedinngangen og skal stoppe et eventuelt muslimsk terrorangrep mot uskyldige julenhandlende innbyggere i byen. (Foto: Frieord/Leserbilde).

Senterleder Ann Elin Marthinussen forteller følgende til hnytt.no:

– Dette er en ny sikkerhetsstandard fra våre eiere som har tatt konsekvensen av situasjonen i resten av verden. På bakgrunn av dette har de besluttet at alle sentrene deres skal gjøre sikringstiltak ved inngangspartiet, forklarer senterleder Ann Elin Marthinussen.

– Heldigvis er betongelementene kun midlertidige frem til vi har fått en mer permanent løsning på plass, sier Marthinussen.

Det er uklart hvilke andre sentre i Norge som har innført sikkerhetstiltakene.

TAKK MERKEL: Slike betongklosser har kommet på plass i mange byer i Europa på offentlige plasser, gågater, torg og utenfor kjøpesentre etter de siste årenes alvorlige muslimske terrorangrep utført med kjøretøy. (Foto: Merkel-klosser i Tyskland).

Muslimske rasister og ekstremister har gjennomført en rekke alvorlige og dødelige terrorangrep med kjøretøyer mot uskyldige hvite og kristne mennesker i Europa og Vesten de siste årene. Denne uken kjørte en usbekisk muslim ned og drepte åtte mennesker i New York City, inkludert en tobarnsmor.

I Europa har vi opplevd angrepet mot julemarkedet i Berlin, angrepet på strandpromenaden i Nice, angrepet i handlegaten i Stockholm. Disse ble utført med lastebiler. I tillegg har vi sett fremmedfiendtlige muslimer også bruke vanlige biler i blant annet London og Melbourne i Australia.

KAOS OG DØD: Tolv personer ble drept og 56 skadet da en muslimsk rasist og terrorist kjørte inn i julemarkedet i Berlin den 19. desember i fjor.

Ifølge PST skal det være hundrevis av radikale og fremmedfiendtlige muslimer i Norge og et titalls skal ha vært i Syria, hvorav flere av dem har kommet tilbake til Norge.