Flere franskmenn drept av muslimer i Frankrike enn i Afghanistan

De franske tapene i Afghanistan kom i løpet av over et tiår med utplassering i et av de farligste islamske områdene i verden. De franske tapene i Frankrike kom på mindre enn to år.

Det er noe veldig galt når Afghanistan er tryggere enn Paris, mener Daniel Greenfeld i sin artikkel som blant annet er gjengitt av Breaking Israel News. Han siterer den franske innenriksministeren Gerard Collomb: «Frankrike er i en tilstand av krig».

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Det er ikke bare retorikk, mener han. «Bomber dukker opp i en vakker parisisk forstad. To unge kvinner slaktes på en togstasjon. Og det er bare en uke i en islamsk tredje verdenskrig som kjempes i Frankrike,» skriver han, og minner om november-angrepene i 2015 som drepte 130 mennesker og såret ytterligere mer enn 400 og lastebil angrepet i Nice i fjor som drepte 86 og såret 458. Det viser at krigen er reell.

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Islamsk terrorgruppe før valgkampen: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

SMÅBARN DREPT: De muslimske rasistene og terroristene dreper både kvinner og barn. Selv ikke bilder av livløse små barn, med dukkene sine på asfalten, fikk franskmenn til å stenge grensene og forby islam.

10.000 franske soldater ble plassert i gatene i deres eget land i Operation Sentinelle etter angrepene mot Charlie Hebdo og et Kosher-supermarked i 2015. Tusenvis av franske soldater patruljerer, vokter og beskytter franske byer som har blitt farligere enn Afghanistan. Greenfeld viser til at dobbelt så mange soldater deltok i Operation Sentinelle enn det antallet soldater Frankrike har hatt i Afghanistan. Og franske dødsfall i den islamske krigen hjemme har vært langt høyere enn de var i Afghanistan.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Da franskmennene intervenerte for å stoppe islamistiske overtakelse av Mali, led de en håndfull tap. De 4000 franske soldatene kom ut av Operation Serval med 9 tap og Operation Barkhane utgjorde 5 døde. Under den andre Gulfkrigen døde 9 franske soldater. «Det er mye tryggere å være en fransk soldat som bekjemper al-Qaida i et muslimsk land enn en parisisk sivil til en konsert i sin egen by,» er Greenfelds konklusjon. Frankrike er i krig. Derfor er det soldater i gatene.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Relatert: