Tagged: voldtekt

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra TV-journalist om Tysklands fremtid etter terroren i Berlin

Den tyske TV-journalisten Claus Strunz har et ukentlig innslag på et morgenprogram hvor han tar for seg aktuelle temaer. Denne gangen løsner han en bredside til politikere og samfunnet som etter terrorangrepet i Berlin i desember ikke la ned kranser, ikke tente lys, ikke holdt appeller, ikke holdt statsbegravelse, ikke demonstrerte mot terror - i total fornektelse over at 12 mennesker ble meid ned og drept på et julemarked i hovedstaden.

20-åring tiltalt for to voldtekter i Moss

En 20 år gammel mann er tiltalt for å ha voldtatt en 17 år gammel jente og en 51 år gammel kvinne. Begge kvinnene ble truet under voldtektene. Mannen skal også ha truet med å drepe 17-åringens mor, samt å spre seksualiserte bilder av jenta. Mannens forsvarer Alexander Mardazad sier hans klient nekter straffeskyld.

Rodney Aass rømte fra soning – etterlyses av politiet

51-åringen er dømt for gjentatte ganger å ha voldtatt og banket opp sin egen kone. I forrige uke rømte han under soning. Politiet anser mannen som ustabil, men ikke farlig for vanlige borgere. 51-åringen skal ha blitt observert på Oslo S, i området Ski/Ås og senere i Askim i Østfold. Han ble i mai i år dømt til syv år i fengsel.

To tenåringer siktet for voldtekt i Bergen

En 16 år og en 17 år gammel gutt er siktet for å ha voldtatt en tenåringsjente i Bergen. Voldtekten fant sted i september, men ingen av de to har vært fengslet. Jenta skal gå på samme skole som de to. Begge guttene får fortsatt gå på skolen, men politiet opplyser at man har gjort tiltak for å unngå at jenta møter gjerningspersonene i eller etter skoletid. Politiet er svært ordknappe og vil ikke gi noen informasjon om hva som har skjedd og hevder at overgriperne har krav på vern på grunn av deres unge alder.

Enslig asylsøkerbarn overfalt og forsøkte å voldta ansatt på asylmottak

En norsk kvinne som jobbet på et mottak for enslige asylsøkerbarn på Kyrksæterøra skal ha blitt utsatt for et overfall og forsøk på voldtekt sist måned. Politiet valgte imidlertid ikke å fengsle asylsøkeren, men slapp ham fri og Hero som driver mottaket omplasserte asylsøkeren et annet sted i Norge. Kvinnen er nå sykmeldt og føler at verken politi eller Hero mottakssenter ikke har tatt saken alvorlig. – Han tok meg både her og der. Jeg var helt sikker på at han skulle klare å voldta meg. Kvinnen fortsetter: - Dette kommer helt sikkert til å skje igjen - flere ganger. Og kanskje det får et helt annet utfall enn for meg, sier kvinnen til NRK.

Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

To journalister fra et fransk TV-selskap var i den beryktede Calais-leiren for å gjøre et innslag om voldtekter av barn i samme leir, da de ble overfalt, knivtruet og voldtatt av tre afghanske flyktninger. Mens to av flyktningene holdt en kniv mot den mannlige journalisten, skal den tredje ha voldtatt kvinnen. Den 38-årige kvinnen ble kjørt på sykehus etter overgrepet hvor det ble tatt DNA-bevis. Journalistene skal også ha mistet alt av kamerautstyr. Angrepet på de franske journalistene kommer kort tid etter et angrep på et britisk TV-team, hvor mer enn 20 flyktninger angrep dem med kjepper, steiner og kniver. Journalistene måtte flykte i bilen fra området, også de uten utstyret sitt. Journalistene skal ha fått blant annet knivsår og skader etter å ha blitt slått.

Tre afrikanere siktet for gruppevoldtekt i Tromsø

En 19 år gammel mann fra Kenya sitter varetektsfengslet for gruppevoldtekten. Den norske kvinnen ble voldtatt av tre menn på en privatadresse i Tromsø i juni. De to andre mennene som er siktet i saken har ifølge politiet rømt til Afrika. De er nå internasjonalt etterlyst.

Svenske Katarina (53) reddet jente fra overfallsvoldtekt – ble selv mishandlet

Katarina Eriksson skulle bare tilbake til bilen sin for å hente en mobiltelefon da hun hørte en 17 år gammel jente skrike om hjelp. Bak garasjen så hun to menn i ferd med å dra av den unge jentas klær og voldta henne. Katarina løp mot mennene med det resultatet at hun selv ble slått i ansiktet av en av dem. Men hun fikk reddet vekk 17-åringen og kommet seg i sikkerhet.

VIDEO: Bill Clintons voldtektsoffer: «Hillary Clinton truet meg til stillhet»

Juanita Broaddrick forteller til amerikanske medier at tidligere president Bill Clinton skal ha voldtatt henne to ganger på et hotellrom i 1978. Ifølge Broaddrick visste Hillary om ektemannens eskapader og truet henne både muntlig og fysisk mot å si noe om voldtektene til media. Broaddrick jobbet for Bill Clinton under hans valg som guvernør i Arkansas og var tett innpå ekteparet. - Jeg er fremdeles redd for Bill Clinton og er livredd for at Hillary skal vinne valget, forteller hun i et TV-intervju som nylig ble sendt i amerikansk TV. Bill Clinton skal blant annet ha bitt Broaddrick så hardt i overleppen at hun trodde han skulle rive den av. I alt 14 kvinner har nå stått fram og uttalt at Clinton skal ha forgrepet seg på dem. Intervjuet som er laget med Broaddrick har allerede blitt sett over 1.2 millioner ganger på Youtube.

Fredrikstad: Voldtok datteren fordi hun var blitt for vestlig

En mann med ikke-vestlig bakgrunn er nå varetektsfengslet i åtte uker etter at politiet kunne legge fram håndfaste bevis for voldtekt for retten. Han ble først pågrepet i slutten av september for å ha voldtatt sin egen datter i et hus i utkanten av Fredrikstad. Politiet mener voldtekten «bærer preg av å være en fars avstraffelse for at datteren lever for vestlig». Datteren er nå innlagt på psykiatrisk avdeling etter de grusomme opplevelsene.

Mindreårig jente gjengvoldtatt utenfor Lidl-butikk i Norrkøping

Politiet opplyser ikke om nøyaktig alder på jenta, bare at hun er «under 15 år». Det gis heller ikke noe signalement på mennene utover at det var tre stykker. Ingen er ennå pågrepet i saken. Jenta ble gjengvoldtatt utenfor en Lidl-butikk i den innvandrertette bydelen Ektorp.

Amerikansk TV-show: Bill Clintons voldtektsofre er «prostituerte»

Det var kanskje et par av de 2.7 millioner seerne som ser daglig på The View som satt kaffen fast i halsen i dag. Debattprogrammet med kun kvinnelige deltakere har tydelig stilt seg bak Hillary Clinton i presidentvalget. Da det under presidentdebatten på søndag kom frem at Hillarys mann, Bill Clinton, hadde seksuelt misbrukt og voldtatt flere kvinner, omtalte en av panelets deltakere,Joy Behar, kvinnene som "prostituerte".

Helte varm kaffe over kvinne og voldtok henne

En 26 år gammel eritreer er tiltalt for to brutale voldtekter mot en kvinne i Orsa i Dalarna. Under begge tilfellene skal han ha slått og sparket kvinnen før han voldtok henne. 26-åringen skal også ha slengt varm kaffe over brystet til kvinnen før han voldtok henne under det siste overgrepet.