Søker skoleasyl i Sverige som 18-åring – er dømt for seksualforbrytelse mot barn i Norge som 26-åring

Den høyere alderen og seksualforbrytelsen ble avslørt i forbindelse med at mannen sammen med tre bekjente begikk nye forbrytelser i Sverige.

Under kriminaletterforskningen ble det avslørt at ytterligere en i gjengen var en person som politiet har jaget i tre år for en brutal voldtekt på en kvinnelig thai-massøse i Malmø.

Les også: Afghansk asylsøker (40) etterlyst for drap på sin kone (16) i Sverige

Les også: Asylaktivisten Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

Abdul Khan fra Afghanistan kom ifølge Migrationsverkets papirer som asylsøker til Sverige i november, 2015. Han opplyste da at han var født den 6. oktober, 1999.

Han fikk avslag på sin asylsøknad, men søker nå på nytt oppholdstillatelse med bakgrunn i den kontroversielle skoleloven, som har som mål å gi rundt 9.000 afghanske unge menn uten asylgrunn muligheten til å bli i Sverige, siden de går på skole.

Les også: Afghansk flyktning voldtok og drapstruet barn – fikk 30 dagers fengsel

Les også: Afghansk flyktningbarn siktet for brutal voldtekt og drap på ung kvinne i Tyskland

I svært mange av tilfellene har de tidligere avslagene blitt begrunnet i asylsøkeren har løyet om sin alder og blitt funnet betydelig eldre enn et umyndig «enslige flyktningbarn», som gir betydelig større mulighet til å få asyl, sammenlignet med voksne som søker.

Som regel begrunnes en slik oppføring av alder på en medisinsk aldersbestemmelse.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Migranter gruppevoldtok mindreårig jente til underlivet sprakk – når får de redusert dom

Det er uklart om en slik ble gjort på Abdul. Derimot finnes det et dokument fra Norge, der Abdul oppholdt seg før han dro videre til Sverige, der han selv har oppgitt at han er født den 2. februar, 1992, altså syv år tidligere enn hva han har oppgitt for Migrationsverket i Sverige. 

Han opplyste for de norske myndighetene også et annet navn, Abdul Hussain Hussaini.

Det aktuelle dokumentet er ifølge opplysninger fra Interpol en dom datert den 8. oktober, 2013, der Abdul ble dømt til 10 måneders fengsel for en voldtekt mot en mindreårig. 

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Flyktningbarnet som drepte ansatt på asylmottak i Sverige er voksen

Den 31. august i år ble Abdul også dømt for en forbrytelse i Sverige. Dette etter at han sammen med tre andre afghanske unge menn skal ha tatt seg inn på statlig eiendom i Gøteborgs havneområde. For dette ble han idømt 2 måneders fengsel.

Ifølge kriminalomsorgens notater som den svenske nettsiden Samnytt har fått innsyn i, så er 26-åringen Abdul for tiden bosatt på en adresse i Malmø og skrevet inn som elev på Sorgenfri videregående skole i den samme byen. Ifølge det samme dokumentet har Abdul nå levert inn en søknad om oppholdstillatelse ifølge skoleloven.

Les også: Afghansk asylsøker frikjent for grov voldtekt av mindreårig jente i Stavanger

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Abdul har en utvisningsdom på seg fra den 6. april i år, men det finnes ingen offisielle dokumenter på om svenske myndigheter har iverksatt noen forsøk på å gjennomføre utvisningen. Abdul snakker ikke svensk og behøver derfor alltid tolk når han har kontakt med svenske myndigheter.

Tingretten i Gøteborg skriver i en kommentar til barnevoldtektsdommen i Norge at det er tydelig at Abdul er eldre enn 18 år gammel. Allikevel valgte retten å bruke hans feilaktige personnummer med 1999 som fødselsår i dommen.

Les en mer innførende versjon (inkludert rettsdokumentene) av saken på Samnytt.se

Les også: Fostermor fikk sjokk da 12 år gammel afghansk flyktning var 21 år gammel jihadist

Les også: Slår alarm: Voksne «flyktningbarn» plasseres sammen med skolejenter

Relatert:

 

SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

Når noe er veldig galt i samfunnet

Det såkalte «samfunnslimet» er verdifullt og må beskyttes for enhver pris. Men i dagens moderne og multikulturelle samfunn har tillit, ære, moral og respekt i alt større grad forvitret og erstattes av mistro, skepsis og ensomhet.

Når man ikke har en felles etnisk, kulturell og historisk plattform med sine medborgere, naboer og arbeidskolleger så har man mistet den viktigste grunnpillaren i ethvert velfungerende samfunn.

Tilbake står man med et samfunn der alle låser sine dører, ingen snakker med naboen og man ikke stoler på noen lenger. Selv ikke myndighetene.

Dette har allerede begynt å skje i norske storbyer som nå oppleves som kalde og tomme, uten personlighet eller samhold mellom innbyggerne. Men det finnes steder i Europa der det flerkulturelle samfunnet begynte i lang tid før det kom til Norge. Der har eroderingen av samfunnet pågått i mange tiår med katastrofale følger for lokalsamfunnene.

En historie man ikke skulle tro kunne utspille seg i et sivilisert land kom nylig på pulten i vår redaksjon. Undertegnede måtte lese overskriften både to og tre ganger før jeg forsto hva jeg leste.

Det viser seg nå at de mange tusen jentene som har blitt voldtatt, torturert og gjort narkomane av muslimske voldtektsgjenger ikke engang kunne finne en trygg havn hos de lokale myndighetene, som sosialansatte eller politiet.

INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.

To lokale ansatte hos sosialmyndighetene i byen Rotherham, samt en politibetjent, som skulle ta vare på de utnyttede og sårbare jentene fortsatte nemlig å voldta dem.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Polititjenestemannen ga i tillegg de lokale muslimske gjengene informasjon om jentene. Hans politikollega visste om overgrepene, men rapporterte ikke forholdet til sine overordnede.

Dette bevitner og avslører et system som er råttent helt fra roten av, hvor man ikke lenger føler ansvar eller samhold med det samfunnet man lever i. Hvor man ikke identifiserer seg med eller er redd for represalier fra sine medmennesker. Hvor man ikke lenger har moralske målepinner.

Dette er et samfunn som man ser i post-apokalyptiske filmer og TV-serier og grøsser av. Men det har dessverre nådd oss i dag i de påtvungne flerkulturelle og identitetsløse samfunnene, der post-modernisme og egoisme har erstattet den tradisjonelle vestlige kulturen og nasjonale stoltheten.

Hvordan Europa og våre samfunn skal våkne fra dette marerittet gjenstår å se. Men jo mer innvandring vi tillater, jo flere slike historier vil vi måtte lese om – og som til slutt vil føre til en total samfunnslig kollaps.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

(Faksimile/Daily Mirror).

Relaterte saker:

Fem ganger Mohammed blant de siktede i ny voldtektssak i England

Hundretusenvis – kanskje så mange som en million – jenter og kvinner har blitt mishandlet, torturert og voldtatt av muslimske «grooming»-gjenger i Storbritannia siden de åpnet grensene sine for innvandring fra ikke-vestlige land.

Frieord har skrevet dusinvis av saker om temaet, men tallet kunne reellt sett vært hundrevis av saker hvis vi hadde hatt tid, ressurser og energi til å dekke dem alle.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Den siste saken gjelder ikke mindre enn 31 siktede – inkludert en kvinne – i byen Huddersfield, nord i landet. 12 av de 31 siktede kunne ikke navngis i britiske medier av rettslige grunner.

Siktelsene inkluderte tilrettelegging for seksuelt misbruk av mindreårige barn, menneskehandel og voldtekt av barn. Ofrene var fra 12 til 18 år gamle og overgrepene skal ha funnet sted i perioden 2005 til 2012.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Les også: Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

Magistrates’ Court, Huddersfield – her skal saken gå den 5. og 6. september mot de 30 muslimske mennene og en kvinne. (Foto: Wikiemedia).

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Alle de siktede er muslimske menn/kvinner og alle ofrene er etniske britiske og kristne jenter. Jentene kommer ofte fra brukne hjem eller vanskelige familiære forhold, som gjør dem lettere bytter for de profesjonelle voldtektsgjengene. Jentene blir plukket opp utenfor skolen, på kjøpesenteret eller på gaten og tilbudt gaver og rusmidler.

Etterhvert begynner de muslimske mennene å kreve motytelser i form av sex, enten til seg selv eller de hvite jentene selges til fremmede menn. Dette skjer i bilene til de siktede eller i leiligheter som gjengene disponerer. Hver jente kan voldtas hundrevis av ganger og ikke sjelden er flere menn sammen om voldtektene. Jentene kan ofte være ruset på alkohol eller narkotiske stoffer som mennene har gjort dem avhengige av.

Det har blitt avslørt at de muslimske mennene ikke ser på de hvite kristne jentene som likeverdige mennesker, men som urene horer som kan misbrukes – da de ikke er muslimer eller har familie som beskytter dem.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Det hele toppes av at lokale politimyndigheter og kommunale ansatte har sett en annen vei, da man er redde for å bli anklaget for å være rasister og skape uro i lokalsamfunnet. Det faktumet at alle overgriperne er muslimske menn og alle ofrene er hvite, kristne jenter har skapt en lammelse i hele rettssystemet i et land som er fanget i en politisk korrekt hverdag der enhver handling veies opp mot anklagen om rasisme, islamofobi eller fremmedfrykt.

Les også: Skjulte massive sexovergrep for ikke å miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

I motsetning til norske medier publiserer britiske medier navn, alder og bosted, samt forbrytelse på de siktede. I mange tilfeller også bilder.

Mohammed Sajjad, aged 31, of Huddersfield, is charged with four counts of rape of a female age 13-15, one rape of a girl under 13 and facilitating the commission of a child sex offence.

Banaras Hussain, 37, is charged with one count of rape of a female over 16.

Mubasher Hussain, aged 35, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15 and sexual assault.

Banaris Hussain, 35, from Huddersfield, is charged with one count of rape of a girl aged 13 – 15.

Mohammed Suhail Arif, aged 30, also from Huddersfield, is charged with rape of girl aged 13-15.

Shaqeel Hussain, aged 35, of Dewsbury, is charged with rape of a female aged 13-15 and two counts of trafficking.

Iftikar Ali, aged 37, of Huddersfield, is charged with attempted rape of girl aged 13-15 and three counts of rape of a girl aged 13-15.

Fehreen Rafiq, 38, of Huddersfield, she is charged with two counts of facilitating the commission of a child sex offence.

Umar Zaman, aged 30, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Basharat Hussain, 31, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Amin Ali Choli, 36, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female over 16-years-old.

Samuel Fikru, 30, has been charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Abdul Majid, 34, is charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Mohammed Dogar, aged 35, of Huddersfield, is charged with two counts of facilitating the commission of child sex offence.

Usman Ali, aged 32, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Mohammed Waqas Anwar, aged 29, of Huddersfield, is charged with five counts of rape of a female aged 13-15.

Gul Riaz, aged 42, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15.

Mohammed Akram, 4, is charged with two counts of trafficking with a view to sexual exploitation of a female and rape of a female aged 14-15.

Manzoor Akhtar, aged 29, is charged with trafficking and three counts of rape of a female aged 13-15.

Nederlandsk politiker begikk selvmord etter å ha avslørt at hun ble «gjengvoldtatt av muslimer»

Willie Dille var en regjeringspolitiker for det nasjonalkonservative Frihetspartiet i perioden 2010 – 2012, før hun returnerte til en stilling som bystyrerepresentant i sin hjemby Hag.

Partilederen for Frihetspartiet, Geert Wilders, lever med døgnkontinuerlig politibeskyttelse for sin kritikk av islam.

En partikollega av Dille, Karen Gerbrands sa at «Dille ikke lenger orket å leve med hva som skjedde med henne og de reaksjonene hun fikk», og bekreftet at partikollegaen tok selvmord.

I videoen som Dille la ut bekrefter hun hvordan en muslimsk voldtektsgjeng krevde at hun var taus i bystyremøter og politiske debatter og hvordan hun nylig hadde fått drapstrusler fra muslimer i byen.

Vi vil snart kutte strupen din og la deg blø ut, var en av de rasistiske og hatefulle meldingene hun fikk fra det muslimske miljøet i byen.

Den kvinnelige kristne politikeren virker urolig og nervøs i videoen hvor hun også forteller om hvordan hun ble voldtatt:

Jeg vil bare at verden skal vite sannheten. Den 15. mars i 2017 ble jeg kidnappet, mishandlet og voldtatt av en gruppe muslimer fordi de ville at jeg skulle holde munnen min i bystyret i Haag.

DØD: Willie Dille (54) tok livet sitt etter å ha blitt gjengvoldtatt av muslimer. Muslimene ønsket å straffe politikeren fordi hun var imot den muslimske innvandringen til Nederland. (Foto: Privat).

Den samme dagen var det politisk valg.

Etter at voldtekten fant sted så sa jeg ikke noe om det til noen. Jeg bare utførte jobben min som vanlig dagen etterpå.

Hun påstår videre at hun ville forlate politikken fordi hun var redd for at noen skulle skade barna hennes.

Jeg kan ikke leve med det. De liker ikke kvinner i det hele tatt. De liker meg ikke i det hele tatt. Derfor har jeg besluttet meg for å slutte, sier Willie Dille i videoen.

Videoen ble fjernet kort tid etter at den ble lagt ut på nettet. Politiet i byen fortalte lokale medier dagen etter selvmordet at de har vært i kontakt med Dille som følge av voldtekten, selv om hun ikke følte at hun offisielt kunne anmelde voldtekten, noe mange voldtektsofre sliter med.

En talsperson for politiet, HIlde Vijverberg fortalte følgende til den nederlandske avisen Algemeen Dagblad (AD):

Det var snakk om en voldtekt. Vi tilbød å hjelpe henne og sa vi trenger en offisiell klage og konkrete bevis for å starte en etterforskning. Men hun ville ikke anmelde og vi fikk ikke nok bevis for å starte en etterforskning.

Den kvinnelige politikerens ektemann, Caspar Reedijk sier han ikke tviler på hennes historie.

Voldtekten fant sted, vi er sikre på at det er sannheten.

VIDEO: Willie Dille så nervøs ut i videoen hun lagde rett før selvmordet. Den nederlandske politikeren valgte å ikke anmelde hendelsen av frykt for represalier mot hennes barn og familie. (Skjermbilde/Facebook).

Dilles bestevenn, Linda, som sier hun være anonym, forteller til den samme avisen at hennes venn «ikke var syk eller forvirret, jeg hadde kontakt med henne daglig».

Hennes ektemann og andre som kjente henne ville ikke tvilt et sekund på hennes historie, sier Linda.

Vennen sier hun vet hvorfor Dille ikke ønsket å anmelde voldtekten, men at det ikke er hennes plass å avsløre grunnen.

Vennen kommenterer også de hatefulle meldingene på sosiale medier etter Dilles grufulle død, fordi Dille ‘var den søteste og mest hjelpsomme kvinnen jeg vet om’.

Partileder Geert Wilders kom med en offentlig uttalelse og sa han var sjokkert over Dilles død og at hun ville bli savnet «dypt».

Antallet voldtekter mer enn doblet i Danmark på ti år

«Politiet etterlyser en ung mann med mørkt krøllete hår på siden og i nakken. Han er mørk i utseendet, 185 centimenter høy og har sorte bukser og hvit t-skjorte.»

Slik høres en etterlysning etter en voldtekt av en fjorten år gammel etnisk dansk jente ut. Overfallet og voldtekten fant sted under fotballturneringen Dana Cup den 27. juli.

Les også: Asylsøkere i Danmark må gå på kurs for å lære seg å ikke voldta

Les også: Danmark: Innvandrerkriminaliteten er doblet på seks år

Voldtekten fant sted bare to dager etter at en annen dansk 17-årig jente ble voldtatt under den samme fotballcupen. Også i det tilfellet etterlyser dansk politi en utenlandsk ung mann.

Danske medier skriver om «bølger av voldtekter i sommervarmen». En litt rar overskrift da man har den samme varmen – ja enda varmere vær i sentral- og øst-Europa, men der kommer ingen «bølger» av rapporter om voldtekter av unge jenter, slik man ser i vesten og Norden.

Les også: Norsk kvinne voldtatt i Danmark på nyttårsaften – politiet leter etter «utenlandsk mann»

Les mer: Det nye Danmark: Antallet voldtekter har eksplodert

Kan det være at det eksister en fellesnevner her som det offentlige ikke ønsker å ta fatt i?

I enda et tilfelle publiserte politiet i den danske byen et bilde av en mann med somalisk utseende etter en voldtekt den 7. juli.

Det som skremmer ehver person som leser om utviklingen er at dette ikke er uvanlige etterlysninger og informasjon fra politiet. Det er tvertimot typisk og noe som ikke lenger sjokkerer verken politimyndigheter eller innbyggerne i våre land. Heller ikke i Norge.

Les også: 13-årig jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark

Les også: Hver tredje dømt for voldtekt i Danmark er innvandrer

Siden første halvår i 2011 til første halvår i 2018 er antallet anmeldte voldtekter i Danmark mer enn doblet.

Under de første 6 månedene av 2009 mottok Danmarks politikretser 200 anmeldelser for voldtekt.

Under de første 6 månedene av 2018 mottok de over 511 anmeldelser.

Det er en økning på ikke mindre enn 155 prosent på ca. 10 år.

Les også: Asylsøker i Danmark tok seg inn i familiebolig og forsøkte å voldta 8-åring

Les også: Norsk jente gjengvoldtatt av mørkhudede menn under fotballcup i Danmark

Politiet har også mye arbeid med å få oversikt over alle voldtektene da de samme unge mennene med annen bakgrunn enn dansk er involvert i flere av gruppevoldtektene og andre former for seksuelle overgrep.

En sak som politiet i Midt- og Vestjylland jobber med  i dag er mot fire menn som er tiltalt for å ha begått voldtekt med andre seksuelle forhold enn samleie mot en 19-årig dansk kvinne. Kvinnen skal først ha blitt dopet ned av mennene før overgrepet fant sted.

Hun ble blant annet tvunget til å utføre oralsex før det skal ha blitt innført atskillige gjenstander i den unge kvinnens underliv.

Rettssaken starter i den danske byen Herning den 14. august. Alle de fire mennene nekter straffeskyld.

Det har heller ikke alltid kun med menneske- og kvinnesynet til overgriperne, men en dypere moralsk forfallenhet hos de utenlandske familiene og miljøene som en helhet. Dette kan observeres i et annet tilfelle der to 14-årige danske jenter ble gruppevoldtatt av seks ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn i Kokkedal i slutten av 2017.  Før rettssaken kom opp i juni i år skal moren til en av de siktede påstått overfor danske aviser at anmeldelsen er å anse som rasistisk, da de er utenlandske og offeret er dansk. En av fedrene til de siktede sa at hvis overgrepet finner sted hjemme hos jenta så er det ikke å anse for voldtekt.

Da dreier det seg ikke lenger bare om at selve forbrytelsen fant sted, men at den også aksepteres av en kultur og et menneskesyn fra foreldre, slekt og nærmiljø som har bakgrunn fra ikke-vestlige og i svært mange tilfeller muslimske land.

Les også: 15 år gammel jente på vei hjem fra fotballtrening slått bevisstløs av mørkhudede i Danmark

Les også: 84 prosent av alle som siktes for grov kriminalitet i København er innvandrere

Les også: Dansk kjærestepar brutalt mishandlet med kjetting på julaften – afrikanere etterlyst

Les også: Danmark: 11 år gamle jenter truet med å bli knivstukket på lekeland

Relatert:

Gruppevoldtok jente til hennes underliv sprakk – nå får de kraftig redusert straff

Den 14. juni 2017 ble en 13-årig jente gruppevoldtatt i en leilighet i Västerås i Sverige. Tre somaliere, som oppgis å være født i 2000, ble i april i år dømt for voldtekt mot barn til åtte måneders ungdomsomsorg. Jenta skal ha blitt voldtatt både oralt og vaginalt.

Dommen ble anket og aktor krevde at gjerningsmennenes straff skulle skjerpes.

Men nå har Svea hovrätt istedenfor valgt å kraftig senke straffene og dessuten frikjenne en av somalierne fra brudd på barnepornografiloven – ettersom det ikke går å bedømme utifra filmen fra gruppevoldtekten om jentas «pubertetsutvikling er ferdig».

Les også: Somalier dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

FRA LEILIGHETEN DER JENTA BLE GJENGVOLDTATT OG FILMET. (Foto: Politiet/Privat).

Les også: Milde dommer for gruppevoldtekter i Sverige – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

To av dem dømmes nå til fem måneders lukket ungdomsomsorg og den tredje kommer unna med kun fire måneders lukket ungdomsomsorg.

Den totale erstatningen på 186.428 kroner de dømte tilsammen skal betale jenta har blitt forhøyet til 196.428 kroner.

Før gruppevoldtekten hadde afrikanerne skjenket jenta på alkohol til hun ble svært beruset. En av dem tok med seg 13-åringen inn på toalettet og voldtok henne. Etter at jenta hadde forlatt toalettet ble hun dratt tilbake igjen og gruppevoldtatt av tre personer samtidig, noe som førte til at jentas underliv «sprakk» og blod begynte å renne.

Les saken: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Da hun gråtende tok seg til balkongen ble hun voldtatt på nytt, mens de andre så på. Det fremkom senere at to av somalierne hadde filmet voldtektene. Filmsekvensene ble en av aktors sterkeste bevis og ble vist frem under rettssaken, skriver Sveriges Television.

I tingretten kom det frem at jenta etter voldtektene har skåret seg selv i huden, blitt fraværende, ofte sint og lett irritert. Hun har hatt stort fravær i skolen og har fått mareritt, med mye gråt og mangel på søvn.

Filmen fra gruppevoldtekten har blitt spredt på sosiale medier og jenta har blitt utsatt for mobbing og ryktesspredning av andre barn i nærområdet og skolen.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Cirka tre uker etter voldtektene fikk jenta kjertelfeber, som i følge legene har oppstått som følge av «seksuell aktivitet». Jenta opplevde å få 40 i feber.

Offentlige dokumenter viser at alle de tre dømte har statsborgerskap i både Sverige og Somalia – og det går derfor ikke å utvise dem til Afrika med nåværende lovgivning.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

En fjerde person som deltok i gruppevoldtekten unnslipper helt straff ettersom han var registrert som under 15 år gammel da forbrytelsen fant sted.

Bak dommen i den svenske lagmannsretten står lagmannsdommere Bertil Ahnborg, Agneta Munther og Joar Söderlind, samt lekdommerne Sonja Leikrans og Lars Molin.

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

BERTIL AHNBORG. Dommer i lagmannsretten i Västerås valgte å halvere dommene til de somaliske voldtektsmennene. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Ny sexlov i Sverige aktiveres om en uke: Nå lanseres mobilapp for samtykke for samleie

Ifølge den svenske dagsavisen Aftonbladet så er appen koblet opp mot Bank-ID for å sikre at samtykket er offisielt før samleie finner sted.

Dette skal minske risikoen for menn å bli dømt for voldtekt etter å ha hatt frivillig sex.

ADVOKAT: Baharak Vaziri er forsvarsadvokat og har utviklet den nye samleie-appen som er koblet opp mot Bank-ID. (Foto: Vaziri advokatbyrå).

Den risiskoen er med de nye lovene tilstedeværende hvis man bedriver seksuell aktivitet fra og med neste uke, da den kontroversielle svenske samleieloven trer i kraft. Appen har blitt lansert av den kvinnelige advokaten Baharak Vaziri som på sin hjemmeside oppgir at hun jobber som forsvarsadvokat.

På appens hjemmeside skriver firmaet bak appen at den nye loven kan medføre store bevisvansker når det gjelder avtale mellom to parter som skal gjennomføre samleie.

Appen skal «gjøre det lettere og styrke at de personene som skal inngå en seksuell forbindelse skal gjøre det bygget på frivillighet og samtykke«, står det blant annet i beskrivelsen av appen i App store.

I en artikkel i Aftobladet spekulerer imidlertid journalisten Miriam Bratt at appen skal kunne gjøre det vanskeligere for kvinner å «angre seg» midt under samleiet og da kunne sette igang straffeansvar for voldtekt. Men den kritikken er ikke Baharak Vaziri som står bak appen enig i.

Denne appen gjelder ikke om det er overfallsvoldtekter eller om kvinner er i utsatte situasjoner. Det her er bare i tilfelle det er uklart på noen måte, og slike tilfeller finnes det mange av, sier Vaziri til Aftonbladet.

Helt sikker på at ikke begå voldtekt kan man allikevel ikke vær. Loven krever nemlig at samtykke innhentes «ved hvert nye moment under den seksuelle akten», og det er tvilsomt om man kan unngå straffeansvar gjennom å på forhånd innhente samtykke i forhold til alle tilfeller, som er tanken med appen.

«Heksejakt» på svenske menn

Den nye sexloven har fått hard kritkk i utlandet, men helt unngått debatt i Sveriges såkalte etablerte medier. Tysklands største avis, Die Welt, konstaterte nylig at svensker gjør best i å bruke skriftlige samtykker før de har sex i fortsettelsen, under overskriften «Sverige driver den seksuelle korrektheten til sin ytterste konsekvens«.

Avisen tar også opp den omvendte bevisbyrden som de facto gjelder i svenske seksualforbrytelser og morer seg over det såkalte problemet som loven har tenkt å rette opp.

Svenske kvinner rapporterer i nåværende stund (desember 2017) hver dag om overgrep. De rapporterer om voldtekter mens de sover eller var for fulle for å si nei. De beskriver at de var nakne, men mentalt «frosne». Andre, som en miljøpolitiker, forklarer at det ikke var før flere dager eller uker etter hendelsen at de forsto at de hadde blitt voldtatt.

Ifølge avisen sporet den svenske debatten skikkelig ut under høstens #Metoo-hysteri, noe som har ført til at landets etablissement har startet rene forfølgelser av seksuelt aktive svenske menn.

Siden den tid har det forekommet en form for heksejakt i Sverige; mange menn har fått sparken etter at store aviser har anklaget dem for voldtekter, spesielt etter anklager fra anonyme kvinner. Delvis lå de påståtte overgrepene tiår tilbake i tid, skriver Welt.

Avisen konstanterer at oppførselen strider mot uskyldighetsprinsippet i Europakonvensjonen, som sier at den som er anklaget for forbrytelser skal behandles som uskyldig til det motsatte er bevist. Men dette aksepteres ikke i den svenske debatten, da man sparket journalisten Staffan Heimerson fra Aftonbladet etter at han hadde satt spørsmålstegn ved akkurat hvordan det står til med uskyldsspørsmålet ved anklager om seksualforbrytelser i Sverige, avslutter Die Welt.

Liket av 8 månder gammel «voldtatt hund» funnet inne i flyktningleir i Hellas

De ansatte på en flyktningleir i hovedstaden Aten kom over et grusom syn da de løftet på en hvit papp-plate midt i leiren. Under pappen fant man nemlig liket av en 8 måneder gammel tispe.

Hunden hadde tydelige tegn på seksuelt misbruk og hadde blod smurt over hele ryggen.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i flyktningleir- ble bedt om tie stille av medaktivister

Hunden ble overført til myndigheter tilsvarende Mattilsynet i hovedstaden for medisinske undersøkelser og for å avgjøre dødsårsaken.

Hendelsen har blitt bekreftet av lederen for flyktningleiren «Shisto», Giorgios Karoglou, som ligger i Peramas kommune, sørvest for hovedstaden.

Les også: Voldelige asylsøkere brant ned egen flyktningleir

Les også: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

SHISTO: Det var i denne flyktningleiren ikke langt fra hovedstaden Aten at hunden ble funnet voldtatt og drept. (Foto: Privat).

Les også: Muslimske flyktninger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

Les også: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

Den greske dyrevernsorganisasjonen Zoosos meldte den 28. mars i år om saken og skrev om den på sine nettsider.

Hendelsen har opprørt innbyggerne i kommunen der hendelsen fant sted, hvor man har flere lokale beboere som mater og tar vare på de mange løshundene som befinner seg i området.

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i leir i Frankrike

Les også: Mange frivillige drar til flyktningleire for å ha sex med flyktninger

Også politikere for det nasjonalistiske Gyllent Daggry-partiet, har sendt inn en offisiell søknad til innenriksministeren og justisministeren for å få forklart hva dødsårsaken til den 8 måneder gamle tispa var.

Ministere i Hellas må svare innen 25 dager hvis de får offentlige forespørsler, men i denne saken har det gått over to måneder uten at verken ministere eller deres kontor har svart på forespørselen om dødsårsken til hunden.

Les også: Islamske terrorister kjøper barn i flyktningleire – bruker dem som selvmordsbombere

Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Det var på onsdag at 14-årige Susanna Feldmanns kropp ble funnet i utkanten av byen Wiesbaden. Hun hadde vært forsvunnet siden 22. mai. En rettsmedisinsk undersøkelse viser at hun ble drept etter først å ha blitt voldtatt.

Aktor i byen kunne på torsdag fortelle at to asylsøkere – en 35-årig tyrker og en 20-årig iraker, begge bosatt på det lokale asylmottaket – er pågrepet og mistenkt for å ha voldtatt og drept den 14-årige jenta. De skal så ha gravd ned kroppen.

GRAVD NED: Politiet fant den 14 år gamle jenta begravd i skogen.
TYRKISK ASYLSØKER: Ali Basar (20) sitter nå i fengsel mistenkt for drapet på 14-åringen. (Foto: Politiet).

20-årigen kom til Tyskland under den store flyktningbølgen i 2015. Han skal allerede ha klart å pådra seg et rulleblad med blant annet personran med kniv. 35-åringen på sin side har ikke vært involvert med politiet.

Den jødiske forsamlingen i byen har nå gått sammen om å støtte jentas familie og har blant annet valgt en talsperson som har blitt intervjuet av tyske medier.

Forsvinningen og den påfølgende voldtekten og drapet har blitt slått stort opp i media over hele landet. Venstreorienterte medier har, som i Skandinavia, valgt å utelate gjerningspersonenes etniske og religiøse bakgrunn, samt at jenta var jødisk.

Tyskland har de siste årene opplevd flere høyprofilerte saker der asylsøkere og flyktninger har voldtatt og drept unge jenter og kvinner som har vært ute i det offentlige.

Relatert:

VIDEO: Den muslimske voldtektsepidemien – er den på vei til USA?

Relatert:

Politiet i Sverige advarer: Det kommer til å bli en voldtektssommer

I helgen rapporterte svenske medier om to voldtektsforsøk i den idylliske byen Östersund. Det ene natt til lørdag og det andre natt til søndag. Begge hendelsene fant sted ved byens bro og skal ha hatt lignende fremgangsmåter.

Under mandagen rapporterte byens politi at den ene hendelsen har blitt nedgradert til ulovlig forfølging.

Til den svenske avisen Expressen har politiet forklart at det trolig handler om den samme gjerningsmannen. Han skal være «mørkhudet, rundt 25 og 175 centimeter høy, med mørke klær».

I et intervju med P4 Jämtland gikk etterforskningsleder hos politiet, Suss Braunerhielm, ut med en advarsel til byens knappe 44.000 innbyggere:

Det er sommer, mye slikt kommer til å finne sted i sommer, tror jeg.

Det falt imidlertid ikke i god jord hos politisjef Max Olsson som i går gikk ut i media og tok avstand fra uttalelsene til sin etterforskningsleder.

INGEN FARE: Politisjef i Östersund Max Olsson mener at selv etter to voldtektsforsøk sist helg så er ikke byen farlig å ferdes i på kveldstid for kvinner. (Foto: Twitter).

I et nytt intervju med P4 Jämtland dementerer han påstanden:

Jeg tror at hun mente noe annet i intervjuet. Vi kan konstatere at det skjer en hel del flere forbrytelser utendørs når det er varmt ute. Det finnes ingenting vi går ut og advarer kvinner særskilt for, som å være ute på kvelden eller sent på natten, forklarer politisjefen.

Da lokalradioen forsøker å nå etterforskningslederen Suss Braunerhielm for tilsvar er hun ikke tilgjengelig på telefon.

 

DANMARK: Sykepleier voldtok kvinnelig pasient på akuttmottak

Det er ingen tvil om at jeg skammer meg og har dårlig samvittighet, sa den muslimske sykepleieren under rettsmøtet torsdag denne uken.

33-åringen har innrømmet overgrepet mot kvinnen, men nektet for at det hele endte i en fullbyrdet voldtekt.

Han ble på fredag dømt til to års fengsel av København Byret.

Mannen fratas også retten til å jobbe som sykepleier.

Utgangspunktet er ett år og to måneder for denne type voldtekter. Men jeg synes at dette var vesentlig mer alvorlig. Derfor krevde jeg to og et halvt år, men dette er urørt land. Vi har ikke sett noe lignende før, sa aktor i saken, Søren Harbo.

Den dømte har anket avgjørelsen.

Overgrepet fant sted tidlig på morgenen den 9. desember i fjor. Kvinnen hadde kommet inn på sykehuset, og ifølge sykepleieren var hun svært beruset.

Jeg berørte henne et par ganger, men hun reagerte nærmest ikke – annen enn noen mumlelyder, sa Loai Khalil Al-Alami i retten.

Les også: Sykepleieren Abukar Gedhi dømt for voldtekt av pasient på Ahus

KØBENHAVN BYRET: Den unge kvinnen skal ha kommet til akuttmottaket på Rigshospitalet i København tidlig en desember morgen i fjor. Den mannlige muslimske sykepleieren som hadde ansvar for henne la den forsvarsløse kvinnen i stabilt sideleie. Deretter voldtok han henne. – Vi har ikke sett noe lignende før, sier aktor i København Byret. (Foto: Frieord.no).

Les også: Ali Abdullah (38) lurte seg inn på sykehus og forgrep seg på fødende kvinne

Han gikk deretter gjennom den unge kvinnens kropp for skader, innen han la henne i stabilt sideleie, slik at hun ikke skulle kveles av sitt eget oppkast.

Den 33-årige muslimske sykepleieren forklarte detaljert hvordan han befølte sin pasient med hendene:

Men så tenker jeg, at det er noe svineri jeg holder på med. Plutselig vender hun seg mot meg og peker på meg. ‘Jeg dreper deg’. Det svarer jeg ikke på, for jeg vet godt at jeg har dummet meg ut, sa Khalil Al-Alimi i retten.

Les også: Diskriminerende at fremmedspråklige sykepleiere må på språkkurs

Til tross for lammelsen sa kvinnen at hun visste hvor hun var og hva som skjedde under overgrepet. Samlet sett skal det hele ha foregått i over 10 minutter.

Han berører meg analt og i skjeden. Det er ikke noe en sykepleier skal gjøre mot meg. Jeg er i sjokk. Han prøver å flytte meg ut til kanten av sengen, sa hun og forklarte om berøringene og at han stoppet når det kom personer inn på sykestua.

Hver gang personalet forlot sykestua fortsatte han berøringene ifølge kvinnen.

Til slutt utviklet det hele seg til en voldtekt.

Les også: Sykehjem i Stavanger ville ikke godta hijab som arbeidsantrekk – mistet kontrakt med kommunen

Loai Khalil Al-Alami er en svært troende sjia-muslim som er medlem i gruppen «Unge muslimer» på Facebook, holder foredrag om religiøse temaer og har skrevet i islamske tidsskrifter.

Han skal være kjent i sjia-muslimske kretser som en person med dyp innsikt i koranen.

Les også: Utenlandsk sykepleier tiltalt for overgrep mot fire pasienter i Bergen

Les også: Mannlig sykepleier av utenlandsk opprinnelse dømt for overgrep og voldtekt av pasienter i Bergen

TALTE PÅ ISLAMSKE MØTER: Loai Khalil Al-Alami er en aktiv deltaker i det sjia-muslimske samfunnet i København. (Foto: Billetto.dk/2016).

Les også: Innvandrere drapstruer sykepleiere og jordmødre på sykehus i Sverige

Flyktninger som ble dømt for å ha voldtatt 13-åring får hundretusener i erstatning

Frieord skrev for første gang om saken 26. mars, 2017:

Tre flyktninger fra Syria ble den 18. januar dømt til fire år og tre måneders fengsel for å ha begått seksuelle overgrep mot to jenter som var under 14 år gamle. De tre er også brødre og den eldste er gift og har tre barn hjemme i Syria. Dommen er anket.

Påtalemyndigheten har fått medhold i Haugaland Tingrett om å holde de tre brødrene fengslet i åtte uker til.

Brødrene ble i tingretten den 18. januar dømt til fire år og tre måneders fengsel for å ha begått seksuelle overgrep mot to jenter under 14 år.

Overgrepene skal ha skjedd i en leilighet i Haugesund i fjor sommer etter at mennene kom i kontakt med jentene gjennom sosiale medier.

Det var i begynnelsen av sommeren 2016 at tre menn på 20, 21 og 25 år ble siktet for overgrepene. Brødrene er alle syriske statsborgere og kom til Norge som flyktninger. Eldstemann er gift i Syria og har tre små barn under fire år.

De tre ble også dømt til å betale erstatning på 100 000 kroner til den ene av jentene.

Og deretter igjen den 29. juni, 2017:

I mai 2016 skal de tre brødrene fra Syria ha fått med seg to 13 år gamle jenter inn i sin leilighet i Haugesund.

Der skal de tre flyktningene ifølge tiltalen ha voldtatt en av jentene, mens to av brødrene også var siktet for å ha begått en seksuell handling med den andre 13-årige jenta.

Politiet skal ha gått til pågripelse etter hendelsen og brødrene skal ha sittet i varetekt, før de ble dømt til fire års fengsel i tingretten i januar i år.

Dommen ble imidlertid anket og på mandag valgte juryen i Gulating lagmannsrett å frifinne alle de tre syriske mennene.

Fra NRK Rogaland:

– Min klient er veldig lettet og det var sterkt etter et år i varetekt. Det har vært en enorm belastning, og da også tilsvarende lettelse, sier advokat Sverre Hetland til NRK. Sammen med Erik Lea og Bjørn Andre Gulstad har han forsvart brødrene. (Sitat slutt).

Et av hovedpunktene i saken skal være at de tre brødrene ikke visste hvor gamle jentene var og at jentene selv skal ha sagt at de var henholdsvis 16 og 18 år gamle.

Haugesunds avis og journalistene Einar Thos og John Arne Bauge, skriver en følelsesladd artikkel om løslatelsen og forteller om en tårevåt rettssal etter frifinnelsen. Man fører også en fordømmende tone mot jentene, hvor leseren får inntrykk av at jentene selv har skylden i det som skjedde.

I artikkelen legges det stor vekt på å påpeke at jentene både røyket og drakk, samt brukte sminke.

Juryen som frikjente de tre syriske brødrene forklarte ikke årsaken til sin avgjørelse.

OVERRASKET: Bistandsadvokat Benedicte Storhaug mener dommen går mot høyesterettspraksis. (Foto: LinkedIn).

Men advokaten til en av jentene, Benedicte Storhaug, sier at dommen er stikk i strid med høyesterettspraksis, hvor overgriper ikke kan unnskylde seg med at man «ikke visste» om alderen til personen man hadde seksuell omgang med.

Hun sier også at hun oppfatter det som om juryen istedenfor har lagt «avgjørende vekt på at de tiltalte har hatt begrenset kunnskap om norsk kultur, lovverk og manglende språkkunnskaper», og dermed frifunnet dem med dette som bakgrunn.

Flyktningene får erstatning

I går kom altså avgjørelsen om at de tre syriske flyktningene skal få erstatning for å ha sittet i varetekt.

Fra h-avis:

Alle de tre tiltalte anket dommen til lagmannsretten, der juryen i fjor sommer frifant dem for overgrepene. Nå får de fra 75.850 til 80.250 kroner i erstatning fra staten.

Straffeprosessloven gir de som har vært siktet i en straffesak rett til oppreisning for krenkelse eller annen skade av ikke-økonomisk art som følge av pågripelse eller varetektsfengsling, dersom de blir frifunnet, slik de tre brødrene ble.

– Min klient får 80.250 kroner, sier advokat Erik Lea, som synes det er et svært lavt beløp for å sitte 391 dager i fengsel for et forhold som mannen faktisk var helt uskyldig i.

Advokat Sverre Hetland, som forsvarte den eldste av brødrene som har fått tilkjent 75.850 kroner i oppreisning, sier at det er viktig å minne om at de tiltalte har sittet mer enn et år i varetekt for et forhold de er frifunnet for.

– Det er lovens utgangspunkt at de tiltalte da skal ha erstatning for økonomiske tap, eller oppreisning for ikke-økonomisk skade etter et standardisert regelverk, sier Hetland. (Sitat slutt).

OSLO: Kvinne funnet bevisstløs på gaten – mulig utsatt for voldtekt

Syrisk flyktning dømt til fire og et halvt års fengsel for voldtekt av 16-årig norsk jente

Fra Haugesunds Avis:

Ett år av straffen er gjort betinget. Tingretten har også bestemt at mannen må betale 175.000 kroner i oppreisningserstatning til jenta, som i dag er 16 år gammel.

Mannen erkjent å ha hatt seksuell omgang med jenta da de tilfeldigvis møttes på Eidevegen, men hevdet i retten at det var frivillig også fra jentas side.

– Like ved krysset på Eidevegen skubbet han henne mot et tre, hun ble lagt i bakken, han tok av henne buksen, dro ned bodyen og kysset henne, står det i dommen.

Deretter tvang han henne til oralsex, og hun turte ikke lenger å gjøre motstand. Deretter hadde de seksuell omgang, før han avsluttet med å si «Yes, ok, it’s good now».

– Fornærmede var livredd, tok på seg klærne og gikk fra stedet, skriver retten.

Overgrepet har satt sitt tydelige preg på jentas hverdag, og hun har hatt et betydelig fravær på skolen samt gått ned i karakterer etter hendelsen. Hun bruker også fortsatt medisiner for å kunne sove skikkelig om nettene.

En rapport fra Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) forteller at hun har klare tegn på posttraumatisk stressyndrom (PTSD).

Mannen var tre uker før sin 18-årsdag da han begikk overgrepet, og retten kan ikke se noen andre formildende omstendigheter enn hans unge alder når de skal utmåle straffen.

– Seksuallovbruddet er altfor alvorlig til det, skriver retten.

Den domfelte mannen er født og oppvokst i Syria, og kom til Norge i 2016. Han ble ikke varetektsfengslet før halvannen måned etter overgrepet fordi politiet mente først det ikke var grunnlag for det. Da oppholdt mannen seg fortsatt på Karmøy. (Sitat slutt).

ENGLAND: Ulovlig innvandrer brøt seg inn hos gravide kvinner og småbarnsfamilier – voldtok under trusler med kniv

Åpne grenser og ukontrollert innvandring førte til at flere kvinner i nord-England opplevde sine livs verste mareritt.

En ulovlig muslimsk innvandrer, Aryan Rashidi (20), skal ha klart å komme seg inn i Storbritannia ved å gjemme seg i en lastebil som kjørte over grensen fra det europeiske fastlandet.

Vel inne i Storbritannia levde han i skjul uten å registrere seg hos britiske myndigheter på noe nivå. Det er uklart hvordan ha klarte å overleve med mat og husly på denne måten.

Det var imidlertid bare starten på hans kriminelle løpebane i sitt nye land.

Den 14. juni 2016 brukte 20-åringen en stige til å komme seg gjennom et baderomsvindu i et hus i Bradford. Kvinnen i huset, som lå i sengen med sin ektemann, våknet av at Rashidi dro henne i benet på pysjamasen. Kvinnen lot som om hun sov da hun var redd han var bevæpnet. Kvinnens baby sov i en seng ved siden av henne og et ytterligere et barn sov i et annet rom. Hun klarte å vekke ektemannen, noe som førte til at Rashidi rømte fra huset. Han etterlot seg imidlertid en sko under flukten.

Politiet fant fingeravtrykk på åstedet, men det ga ingen resultater. Man klarte ikke å koble ham til innbruddet hos barnefamilien før etter at man pågrep ham, da han ikke var registrert noe sted i systemet.

Den 5. oktober begikk Rashidi en ny hjemmeinvasjon. Denne gangen brøt han seg inn hos en gravid kvinne klokken 02.30 på natten i Wakenfield. Kvinnens ektemann sov i et annet rom i huset og hørte således ikke hva som skjedde. Kvinnen våknet av at 20-åringen holdt en kniv mot halsen hennes. Hun fortalte Rashidi at han kunne ta penger og laptop, men han valgte å voldta henne istedenfor.

PÅSTOD HAN VAR 15 ÅR GAMMEL: Den ulovlige innvandreren påstod han var mindreårig da han ble pågrepet for grove seksuelle overgrep og innbrudd, men undersøkelser gjort av tannlege beviser at han er minst 22 år gammel. Dette innrømmet mannen under rettssaken. (Foto: Politiet).

Etter voldtekten rømte Rashidi fra huset, men skal ha blitt pågrepet etter at politiet fulgte ham på overvåkingskameraer i nærområdet til et lokalt hotell.

Rashidi var verken registrert hos britiske myndigheter eller politiet, noe som gjorde jakten på ham vanskelig. Han påstod også at han var 15 år gammel da han ble pågrepet, men undersøkelse av tennene hans viser at han er ca. 22 år gammel.

Begge familiene som opplevde at 20-åringen brøt seg inn hos dem og begikk overgrep måtte flytte da de var svært traumatiserte av hendelsen og ikke lenger følte seg trygge i sine egne hjem.

Aryan Rashidi ble nylig dømt i Leeds Crown Court, etter å ha innrømmet skyld til grovt seksuelt overgrep og innbrudd med ønske om å begå seksuelle overgrep.

LEEDS CROWN COURT.

Retten beskrev Rashidi som «svært farlig» og som hadde kommet seg inn i landet ulovlig.

Dommen var livstid, med minimum fem år og åtte måneder før han kan søke om løslatelse. Men dette var kun hvis retten følte at han ikke lenger var en fare for samfunnet. Ellers risikerer den ulovlige innvandreren å sitte inne hele livet.

Stjerneregissør Quentin Tarantino: «13 år gammel jente som ble dopet ned og misbrukt analt ville ha det»

Samantha Geimer var bare 13 år gammel da den Oscar-belønnede regissøren Roman Polanski dopet henne ned og voldtok henne under en fest i Jack Nicholsons hus på 1970-tallet. Polanski har i amerikanske rett siden da blitt dømt i sitt fravær for overgrepet, men har unngått fengsel ved å oppholde seg i Europa.

MISBRUKT: Den Oscar-belønnede og Hollywood-hyllede regissøren Roman Polanski skal ha gitt alkohol og dopet ned den 13-årige Samantha Geimer i Jack Nicholsons hus. Deretter misbrukte han henne blant annet analt. Nå unnskylder den kjente Hollywood-regissøren Quentin Tarantino Polanski, og mener at den 13 år gamle jenta «ville det». (Foto: Samantha Geimer).

De siste månedene har det blitt avslørt at Hollywood har vært et sentrum for grove seksuelle overgrep mot gutter og jenter, samt unge skuespillere, utført av kjente og Oscar-vinnende filmprodusenter, regissører, skuespillere og TV-personligheter. Navn som Bob og Harvey Weinstein, Kevin Spacey, Ben Affleck, Louis C.K., Michael Douglas, Richard Dreyfuss, James Franco, Dustin Hoffman, Matt Lauer, Jeremy Piven, Sylvester Stallone og George Takei er bare noen av de kjente Hollywood-elitene som har fått en eller flere alvorlige anklager mot seg for seksuelle overgrep.

Fra før har den Oscarvinnende regissøren Roman Polanski måttet leve i eksil i Europa etter å ha voldtatt en mindreårig jente. Det er i forbindelse med dette at en annen stjerne-regissør, Quentin Tarantino, nå blir avslørt etter at et 15 år gammelt intervju med Tarantino igjen har kommet i søkelyset.

POLANSKI OG KATE WINSLET: Hollywood har omfavnet og tilgitt Roman Polanski. Å bli siktet for voldtekt og neddoping av 13 år gamle jenter er ikke nok til å bli kastet ut av det gode selskap.

I intervjuet hos den kjente radioprateren Howard Stern sier den nå 54-årige Oscar-vinnende regissøren bak blant annet Pulp Fiction, Jackie Brown, Kill Bill 1 & 2, Django Unchained og Inglourious Basterds, at han mener Polanski «ikke er en voldtektsmann» og at «jenta var med på å feste med Roman«.

Sterns assistent i radiostudioet, Robin Quivers, minte Tarantino på at den 13 år gamle jenta hadde blitt dopet ned med ulovlige narkotiske midler og gitt alkohol, noe som er straffbart i seg selv.

Han voldtok ikke en 13-åring. Det var lovfestet voldtekt (statuatory rape hvor en voksen har ikke-tvungen sex med en mindreårig som har kommet over puberteten. Red. anm) og det er ikke helt det samme, sa Tarantino.

Han hadde sex med en mindreårig. Det er ikke voldtekt. For meg, når du bruker ordet voldtekt, snakker du om bruk av vold, å dytte dem ned… det er en av de mest voldelige forbrytelsene i verden.

Du kan ikke kaste ordet ‘voldtekt’ rundt, det er som å kaste ordet ‘rasist’ rundt. Det kan ikke brukes på alt folk bruker det til. Han var skyldig i å ha sex med en mindreårig.

Men mest sjokkerende var uttalelsen Tarantino kom med etter dette.

Hun ville ha det. Hun var kjæreste med mannen..og en ting til, vi snakker om Amerikas moral, vi snakker ikke om moralen i Europa eller alt slikt.

Les også: Oprah Winfrey, Meryl Streep og Harvey Weinstein – venstresidens dobbeltmoral

FORSVARER POLANSKI: Hollywood-yndlingen Quentin Tarantino er stadig aktuell med nye filmer.

Da Howard Stern spurte Tarantino om hvorfor en «voksen mann ikke forstod at det å ha sex med en mindreårig var galt«, kom Tarantino igjen til Polanskis forsvar:

Hør her, hun var med på det og hun har snakket om det. Jeg har rett, hun har snakket om det. Hun er voksen nå, hun har en helt annen historie.

Etter at Stern leste opp rettsdokumentet mot Polanski, der han ble dømt av retten i Los Angeles for ulovlig seksuell omgang, fortsatte Tarantino å forsvare Polanski:

Selvfølgelig anklaget hun ham, fordi hun visste hun ville få problemer med moren sin, sa Tarantino.

Hans (Polanski red. anm.) høres mer troverdig ut, betydelig mer troverdig.

Da Stern spurte Tarantino om hvorfor Polanski ikke bare kunne få en kvinne på sin egen alder svarte stjerneregissøren:

Han liker jenter!

Quentin Tarantino har også blitt kritisert i det siste for å ha visst hva hans Hollywood-venn Harvey Weinstein bedrev av voldtekter og seksuelle overgrep, uten å ha gått ut med det eller konfrontert Weinstein offentlig.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for hatet, rasismen, volden og overgrepene?

GODE VENNER: De to stjernene i Hollywood, Harvey Weinstein og Quentin Tarantino. Det kommer nå ut at Tarantino visste om Weinsteins voldtekter og grove seksuelle overgrep mot unge skuespillerinner og modeller, men lot ham få holde på i flere tiår uten å stå frem. Det er kanskje noe å tenke på neste gang en norsk journalist eller avis hyller Tarantinos siste film.

Polanski hylles av Hollywood-eliten

Fra før han Oscar-vinneren Meryl Streep hyllet Roman Polanski både ved applaus, tale på podiet og under intervjuer, selv etter at hun visste at han dopet ned og hadde anal-sex med den 13 år gamle jenta. Streep har også priset serie-overgriperen Harvey Weinstein, som i flere tiår voldtok og forgrep seg seksuelt på unge jenter, og kalte ham blant annet «Gud» under en prisutdeling. Streep har imidlertid valgt å angripe Donald Trump istedenfor basert på den hatske og falske venstreorienterte mediekampanjen mot den sittende presidenten det siste året. De samme mediene som har visst om og skjult overgrepene i Hollywood i mange tiår.

Milde dommer for gruppevoldtekt – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Dommen, som falt denne måneden, ble fengsel i ett år i ungdomsfengsel for Rafi, som er svensk statsborger, mens den somaliske statsborgeren Abdullah ble dømt til to år og fire måneder i fengsel.

Påtalemyndighetene forlangte ikke at han skulle utvises fra Sverige.

Retten sa ifølge den svenske nettavisen Fria Tider at handlingen var ekstra alvorlig fordi begge voldtok kvinnen samtidig. Retten mente hun var spesielt sårbar fordi hun var påvirket av alkohol, med en promille på minst 1,12 prosent. De to voldtektsmennene filmet voldtekten, og en av gjerningsmennene skal ifølge dommen ha spredt den til en gruppe på sosiale medier.

Abdullah skal ha blitt irritert på Rafi etter voldtekten fordi Rafi sprutet sæd i håret og ansiktet på offeret. I deres kultur er det stygt å gjøre det i ansiktet, heter det i dommen.

VIDEO: Tyske kvinner kan nå kjøpe bukser med voldtektsalarm!

Det er uklart hvor lenge en slik alarm tilknyttet bukser som selges til kvinner har vært på markedet. Videoen er tekstet på tysk og landet er nok et av primærmarkedene for dette produktet. Men det er ikke mindre aktuelt i andre europeiske land med den svært spente og usikre situasjon for europeiske kvinner i det offentlige.

I Sverige har blant annet politiet valgt å tilby joggere i storbyer å løpe med dem. Politiet er da utstyrt med full uniformpakke som inkluderer våpen.

Kraftig økning i anmeldte voldtekter i Stockholm

Det viser nye tall fra Brottsforebyggende råd (Brå). Det handler om 782 anmeldelser i 2017, sammenlignet med rundt 605 året før. I 1996 ble det kun anmeldt 203 voldtekter.

Den foreløpige statistikken fra Brottsforebyggende råd, som tilsvarer vårt kriminalforebyggende råd, ble offentliggjort på torsdag og viste en markant økning i antall anmeldte voldtekter i Sverige.

Også andre former for seksuelle overgrep ser ut til å ha økt kraftig i vårt naboland de siste årene. I fjor ble totalt 21.500 seksuelle overgrep anmeldt over hele landet, en økning på 8 prosent eller 1600 lovbrudd i forhold til 2016. Antall anmeldte voldtekter økte med 10 prosent til 7.230 lovbrudd. Det er 663 flere voldtekter enn i tidligere år. Hvis vi går tilbake til 1996, er økningen i Stockholm gigantisk, nesten 400 prosent, skriver Fria Tider.

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

Venstreorienterte, rødgrønne, antirasister og islam-apologeter var høyt oppe etter at London viste verden at deres toleranse og inkludering hadde valgt inn en muslimsk borgermester for første gang i byens tusenårige historie.

Men det tok ikke lang tid før hurraropene og klappingen stilnet og hverdagen innhentet byens befolkningen som teller over 8.5 millioner mennesker.

Det siste året har nemlig byens myndigheter måttet innrømme at alvorlig kriminalitet har skutt i været. Det inkluderer knivkriminalitet, våpenkriminalitet, tyveri, ran, voldtekt, drap og mer. Og det er ikke små økninger det er snakk om heller.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

HATETS ANSIKT: Derryck John (17) kastet i juni i fjor svært sterk syre på seks mopedister i London. Skadene var alt fra alvorlige fysiske arr til psykologiske traumer. Årsaken var at han ønsket å stjele mopedene. Nå har John innrømmet skyld og avventer straffeutmåling. (Foto: Politiet).

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Legger man til en rekke alvorlige og dødelige muslimske terrorangrep mot uskyldige mennesker på gatene i form av bil- og knivangrep, er det totale bildet mørkt som natten.

En journalist, Raheem Kassam, fra nyhetssiden Breitbart, var en av de få stemmene som advarte mot den politisk korrekte innsettelsen av Khan som borgermester. Dessverre var det ikke en feil, men en regelrett katastrofe, som innbyggerne ikke kunne forestille seg i sine verste mareritt.

Les også: Britiske myndigheter går ut med navn og bilde på de to rasistiske muslimene bak London Bridge-angrepet

STERK ØKNING: Knivrelatert kriminalitet har økt betraktelig under Sadiq Khans to år som borgermester i London.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

I tillegg til de svært nedslående statistikkene for voldskriminalitet, så har borgermester Khan støttet grupper som jobber for muslimsk omskjæring av kjønnsorgan på barn og har vært hissig og negativ mot den nye amerikanske presidenten, en historisk alliert figur i forholdet mellom Storbritannia og USA. Borgermesteren har også vist en enorm inkompetanse i jobben med å holde hovedstaden trygg for innbyggerne, en av hovedoppgavene hans.

Data fra politiets kriminalitetsbyrå, som styres av viseborgermester for det britiske arbeiderpartiet, Sophie Linden, avslører en sterk økning i voldelig kriminalitet i Sadiq Khans første fulle år som borgermester.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Fra årene 2015/16 til 2016/17, så gikk drapsstatistikken i London opp med hele 27.1 prosent. Drap begått av ungdom gikk opp hele 70(!) prosent. Alvorlig vold økte med 19 prosent. Ran økte med 33.4 prosent, mens innbrudd økte med 18.7 prosent. Tall som kan gjøre slutt på enhver karriere innen lov og orden.

Tyveri økte med over 10.000 hendelser på ett år, eller tilsvarende 33.9 prosent, og det ble registrert en økning med ytterligere 4.000 knivrelaterte forbrytelser under Khans i forhold til hans forgjenger, som gir en økning på 31.3 prosent.

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Voldtekter i hovedstaden økte med 18.3 prosent, mens det var 2.551 tilfeller av våpenkriminalitet – i en by der våpen er forbudt – noe som representerte en økning på 16.3 prosent fra tidligere år.

Borgermesteren har kontinuerlig skyldt på sentrale myndigheter for «økonomiske kutt» for problemene, men statistikk viser at London kun har mistet 1.000 politibetjenter (3 prosent) det siste året, noe som har redusert styrken fra 31.343 til 30.379.

Tallene sammenligner data fra november til oktober fra årene 2015/16 og 2016/17.

Tidligere i år gikk London forbi New York City som en av de farligste hovedstadene i den vestlige verden. Britiske myndigheter la nylig ut at hovedstaden har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Les også: Ny terror i London? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

En av Storbritannias største politiske blogger, The Guido Fawkes blog, skriver:

I årene før Khan ble borgermester så hadde tallene falt betydelig – de konservative hadde fått tallene ned med mellom 10 til 15 drap på unge, fra nærmere 30. Hvorfor får ikke Sadiq mer press på seg på dette området? Dette skulle virkelig ha vært en betydelig større sak.

Av i alt 40 kategorier, så falt kriminaliteten på kun seks punkter: Anti-sosial oppførsel (1.2 prosent), vold i hjemmet (4 prosent), vold i hjemme med skade (1 prosent), innbrudd hos firmaer (10 prosent), ødeleggelse av eiendom (1.6 prosent) og hat-kriminalitet mot handikappede (34 prosent).

Les også: Terrorangrep i London – mann kjørte inn i politiet og hadde sverd i bilen

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Relatert:

Her pågripes Mahammed (34) etter overfallsvoldtekt i Stockholm sentrum

Kvinnen hadde mellom natten den 5. og 6. august, 2017, vært ute ved det populære torget Stureplan i sentrum av Stockholm med en venninne. De hadde sagt farvel til hverandre ved Kungsgatan.

Ved 04-tiden på morgenen forsøkte kvinnen å ringe en mannlig bekjent. «Tenkte om du bare kunne holde meg med selskap i telefonen, går hjem. Sov godt», skrev hun i en sms, da personen ikke svarte.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Samtidig viser bilder fra et overvåkingskamera hvordan kvinnen passerte hotellet Scandic Anglais klokken 03.57.

Fem minutter senere synes en annen figur gå forbi hotellet i samme retning – det er Mahammad fra Somalia.

Mahammad fulgte etter kvinnen til Humlegården, der hun stoppet ved en benk for å tenne en sigarett.

Somalieren begynte å klå på kvinnen og hun skrek til ham at han skulle la henne være i fred.

Jeg går ikke herfra før jeg har fått slikke din fitte, svarte Mahammad.

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Afrikaneren tok deretter tak i kvinnens armer med et fast grep og slepte henne i vei til en del av parken med mye busker og trær, der han mens kvinnen gråt og skrek, voldtok henne. Hun forsøkte forgjeves å gjøre motstand, men Mahammad var for sterk.

Da kvinnen til slutt klarte å komme seg ut av parken, fulgte Mahammad fremdeles etter henne, men hun ble reddet av en taxisjåfør som raskt innså hva som hadde skjedd og latet som han kjente kvinnen når hun mimet «hjelp meg» til ham.

Taxisjåføren tok raskt kontakt med politiet, som kunne pågripe Mahammad kort tid etterpå.

I am the right man. You have the right man, forklarte somalieren da på engelsk til politiet, ifølge rettsdokumentene.

I met a girl, I stuck my finger in her pussy, fortsatte han.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann er mulig 25 år gammel

HUMLEGÅRDSGATAN: Det var her i sentrum av Stockholm at den svenske kvinnen ble overfalt, dratt inn i parken og voldtatt sist sommer. Nå er er en 34-årig somalisk mann dømt for voldtekten. (Foto: Google Streetview).

Les også: Nye massive seksuelle overgrep under musikkfestival i Stockholm

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Under rettssaken nektet han for voldtekten og påstod at kvinnen frivillig fulgt med ham til plassen voldtekten fant sted og hadde sex med ham.

Den forklaringen valgte Stockholms tingrett å avvise, og Mahammad er nå dømt til to og et halvt års fengsel for voldtekt.

Fra tidligere finnes den somaliske 34-åringen under hele seks avsnitt i strafferegisteret. Han ble dømt sist gang i juni, 2015, for mishandling. Straffen ble da to måneder.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Men selv etter den grove voldtekten og siste dommen så får Mahammad bli i Sverige. Aktor hadde ikke lagt inn utvisning hjem til Afrika som endel av tiltalen.

Den voldtatte kvinnen føler seg svært dårlig og har måttet gå til psykolog etter hendelsen. Hun forteller at hennes venner har måttet hjelpe henne med å stå opp om morgenen, ettersom hun da får sterke angstanfall som gjør at hun ikke har krefter til å gå på jobben.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Norsk kvinne voldtatt i Danmark på nyttårsaften – politiet leter etter «utenlandsk mann»

Politiet på Nord-Jylland i Danmark hadde en rekke utrykninger på nyttårsnatten.

En av disse kom i forbindelse med at en norsk kvinne skal ha blitt overfalt og voldtatt på gaten i Ålborg.

Den 19-årige norske kvinnen skal ha befunnet seg nær havnefronten i Ålborgs midtby da en person av «annen herkomst enn dansk», skal ha voldtatt henne.

Hendelsen fant sted klokken 02.55 på natten. Politiet ankom plassen med hunder og foretok søk i området. Vaktsjef Henrik Beck opplyser at man mandag morgen fremdeles står uten resultat eller pågripelse av gjerningsmann.

ÅLBORG: Voldtekten av den norske 19-årige kvinnen fant sted i den nordlige byen Ålborg. (Foto: Google Maps).

Faktisk HELT IDIOTISK – når media tråkker på landminer

Menneskerettighetsorganisasjon Human Rights Service og Hege Storhaug skrev en artikkel med overskriften «Svensk kvinne voldtatt av rundt 20 menn».

Der norske medier nærmest totalt eller helt unnlater å skrive om de utallige gjengvoldtektene og overfallsvoldtektene som rammer europeiske kvinner som en mare, så hopper de mer enn gjerne på detaljer i overskrifter hos nettsidene som tar opp disse sakene.

Det var nemlig ikke tjue menn som voldtok kvinnen. Det var «kun» fem. Eller åtte. Ingen er helt sikre. Det viktigste er å ikke gi kvinnen tvilen til gode. Men de arabiske og afrikanske mennene kan få den.

Og den svenske retten gjorde som de har gjort tidligere da svenske kvinner blir gjengvoldtatt av fremmedkulturelle menn. De frikjenner dem på grunnlag av «svake bevis» eller «dårlig etterforskning» av politiet.

Les Frieord sin omtale av løslatelsen av gjerningsmennene etter gjengvoldtekten her.

Og den originale saken her:

Les: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Som venstresidens politiske ikon Hillary Clinton sa da hun ble avslørt og avhørt av kongressen: «What difference does it make?» Tyve eller fem voldtektsmenn som penetrerer en kvinne i munnen, vagina og analt, gjør nok ikke så mye til eller fra. Ikke volden heller. Alle blåmerkene og blodutredningen kan hun jo ha fått tidligere på dagen. Bortsett fra hos de kvinnelige journalistene hos Faktisk.no. Vanligvis er de jo vaksinert mot å snakke harde fakta og tall når det gjelder innvandring. Nå er det plutselig hele grunnlager for å avskrive en nyhetssak.

Nesten for utrolig til å være sant. Men med tanke på hvordan venstresiden og media har blitt avkledd de siste månedene etter anklager om seksuelle overgrep blant journalister, redaktører, skuespillere, politikere og annet innen venstreeliten, så kan man ikke forvente stort mer.

Faktasiden Faktisk.no som er satt opp for å sjekke om innholdet i nyhetene er riktig formidlet har en venstreorientert slagside som er så tung at man er centimetere ifra å kantre hele båten og havne i vannet.

Det siste oppslaget er fra den horrible gjengvoldtektsaken i Fittja i Sverige, der en kvinne under lovnad om narkotika skulle yte en seksuell tjeneste. Det kvinnen ikke regnet med var at antallet menn som var tilstede under voldtekten var i 20-tallet. Muslimske menn.

Fra Dagbladet/Faktisk.no:

Det er altså feil å fastslå at kvinnen ble voldtatt av «rundt» eller «inntil» 20 menn, slik Hege Storhaug gjør. For det første ble bare fem menn tiltalt i saken; tre for grov voldtekt og to for medvirkning til grov voldtekt. Alle disse ble frikjent i tingretten. For det andre er tallet 20 basert på kvinnens egen forklaring, som retten ikke fester lit til. (Sitat slutt).

Ja da så. «BARE FEM MENN», skriver de tre kvinnelige journalistene, som om det plutselig skulle tanke hele saken. Men, hvis du står rundt eller er med en gruppe mennesker som begår en grov forbrytelse, så er du vel medskyldig? Det sitter mange mennesker i fengsel for å ha vært tilstede under en forbrytelse uten å ha gjennomført den.

Og hvem fester vel lit til en litt sliten kvinne med narkotikaproblemer? Ikke jentene i Faktisk.no iallefall. For de vil beskytte de nyankomne mennene for enhver pris. Ellers kan det jo oppstå rasisme i samfunnet og folk kan jo i verste fall åpne øynene for hva som faktisk skjer der ute. Nei, da er det bedre å sparke på denne kvinnen mens hun ligger nede.

Faktisk.no forteller også at «saken har fått bred oppmerksomhet i svenske medier». Ja. Litt på linje med hvordan Pravda skrev sine artikler en gang i tiden. For de som ikke er vant med svenske medier, så kan det fortone seg en smule urovekkende, da man utelater både etnisitet og relevant forklaring på hvorfor dette kunne oppstå i et demokratisk og trygt land som Sverige i 2017. Hos svenske politikere så går nemlig alt veldig bra hos søta bror.

Det hele handlet om «kvinnen» – altså en svensk kvinne, og «menn», altså arabiske og afrikanske menn med muslimsk bakgrunn, i et «område», altså, et svært flerkulturelt område med over 91 prosent ikke-etnisk svenske beboere. En ghetto. Et utenforskapsområde der politiet sliter med både lov og orden.

Frieord har fått tilgang til politiets saksrapport som er på 548 sider og ikke Faktisk.no sin rettsrapport som er på skarve 127 sider. I den finnes bilder av overgriperne, med navn og detaljert informasjon fra intervjuer. Samt bilder av kvinnen fra legeundersøkelsen med detaljert beskrivelse av hennes skader. Svært detaljert. Og svært avslørende.

Det gir et litt annet inntrykk enn en steril og renset rettsrapport som Faktisk.no forholder seg til.

Så kan man alltids ha debatt rundt politiets manglende etterforskning. Her burde en del hoder rulle hos både politiet og aktoratet, etter flere grove feil og manglende etterforskning, der man tilogmed undersøkte en annen oppgang enn den kvinnen «kun» ble voldtatt av fem menn, mens et 20-tall altså sto rundt.

Det som for oss er slående, er imidlertid hvordan journalistene hos Faktisk.no, Silje S. Skiphamn, Mina Liavik Karlsen og Ingeborg Rygh Hjorthen, har valgt ut denne saken, og denne vinklingen for nettsiden sin.

Det viser en uærlighet og politisk venstreekstrem agenda som bare befester det allerede beviste faktumet lagt frem under Mediedagene i Bergen de siste årene; nemlig at journalister i Norge er mørkerøde og bruker sin politiske overbevisning i sitt yrke.

Skam på dere. Dere er faktisk helt idioter.

For de som har mage og ork til å lese politiets 540 sider lange rapport så finnes den nederst i det nye kommentarfeltet vårt i denne artikkelen. Frieord er ikke ansvarlige for hva mennesker poster der til eksterne nettsider.

BANANREPUBLIKKEN SVERIGE: Siktede i nok en gjengvoldtektssak frikjent

Södertörns tingsrett meddelte i går ettermiddag at man har besluttet å frikjenne samtlige ikke-vestlige innvandrere som var siktet for den svært brutale mishandlingen og gjengvoldtekten av en enslig kvinne i forstaden Fittja, utenfor Stockholm i august i fjor.

Flesteparten av de involverte skal ha hatt arabisk og somalisk bagrunn.

Les saken: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Frifinnelsen har vært ventet etter at de siktede ble satt satt fri rett etter at den ukelange rettssaken var over.

Domstolen var enige om at bevisene mot de fem siktede ikke var gode nok. Man anser også at offerets historie ikke henger sammen og derfor ikke kan anses å være troverdig for en fellende dom. Visse opplysninger som kvinnen har gitt har ifølge domstolen ikke vist seg å stemme.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Kritikk har også kommet fra domstolen mot etterforskningen av saken og omtales som «med store mangler». Blant annet har det blitt satt fokus på at saken under lang tid ble liggende hos politiet uten at noen etterforskning fant sted. I begynnelsen undersøkte også politiet feil gjerningssted.

For to av de tre siktede hadde politiet bedt om seks års fengsel for grov voldtekt. For tre av de medtiltalte var påstanden to års fengsel for medhjelp til grov voldtekt. Betydelig flere personer enn de som var siktet skal ha deltatt i den mistenkte gjengvoldtekten. Samtlige av dem inngå i et antisosialt gjengmiljø med ikke-vestlig bakgrunn i «utenforskapsområdet» Fittja, sør for Stockholm.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Visse bevis for at seksuelle handlinger mellom de siktede og kvinnen har funnet sted eksisterer. Aktor har allikevel ikke ifølge domstolen klart å bevise at disse har foregått med tvang og uten samtykke. De siktede har innrømmet at de har hatt sex med kvinnen, men oppgitt at det skjedde frivillig og som betaling for narkotika. Det er uklart hvorfor mennene ikke i tillegg til voldtekten også var siktet for kjøp av sex og brudd på narkotikaloven.

Aktor i saken, Markus Hakkio, har ennå ikke tatt stilling til om de vil anke dommen.

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

De siktedes forsvarere har forklart at de er fornøyde med frifinnelsen av sine klienter. Man vil sannsynligvis nå søke skadeerstatning på ca. 200.000 kroner per person for hver og en av de frifunnede mennene.

Kvinnens advokat, Elisabeth Massi Fritz, er derimot kritisk til domstolens beslutning. Hun kaller dommen «en skam for svensk rettsvesen» og oppgir at hun vil anke dommen.

Massi Fritz har tidligere sitert sin klient som blant annet har sagt at hun har kjent seg rettsløs og at hennes sjanser for å få rettferdighet undergraves av at hun er avhengig av narkotika og «ikke oppfører meg som det perfekte offeret som domstolen er vant med». Massi Frtiz har også før rettssaken sagt at hun betrakter saker av denne typen mer som et lotteri enn en rettsprosess.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Flere frifinnelser

I oktober i fjor ble en rullestolbunden kvinne gjengvoldtatt i mange timer i en bolig for asylsøkere på Gotland. I den saken skal retten ha ment at kvinnen «ikke gjorde nok motstand», og at det derfor innenfor lovverket ikke gir grunnlag for fengsling.

I ettertid gikk alle fri.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Les også: Etterforskningen etter gjengvoldtekten lagt ned

DET NYE SVERIGE: Kvinne nyoperert for livmorhalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

Voldtekten fant sted i Umeå i oktober i år. 35-årigen hadde kort tid innen han voldtok kvinnen spurt henne om hun kunne stå som kjøper av hans pizza-restaurant, slik at han kunne få tillatelse til å servere alkohol.

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

Etter at hun takket nei, skal hun ha smelt igjen døren bak seg og forlatt mannens leilighet. I retten forklarte mannen at han aldri har blitt så forulempet i hele sitt liv og at han «ikke er en svensk mann eller gutt som man kan slenge igjen døren i ansiktet på», ifølge dommen.

– Jeg er en ekte mann fra Armenia! fortsatte han.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Mannen skal da ha oppsøkt kvinnen i sin egen leilighet. Kvinnen bad om unnskyldning til 35-åringen, men han dyttet henne ned med vold mot sofaen og la seg oppå henne. Hun skrek nei og forklarte for ham at hennes barn lå og sov på barnerommet. Etter at han hadde spurt og forstod hvor de var, så dyttet han henne ned med sin kroppstyngde og dro deretter av hennes bukser og truser, ifølge dommen.

– Hva gjør du? Værsnåsnill å slutt! Det gjør vondt! skrek kvinnen.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Sverige: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep mot unge jenter

Hva er det som er galt med deg der nede?

Men dette brydde ikke innvandreren seg om satte istedenfor igang med å voldta småbarnsmoren i hennes egen stue.

Offeret, som for tilfellet var nyoperert for livmorhalskreft, fikk svært store smerter. Hun tenkte på å gjøre motstand, men våget ikke dette da hun var redd for at han skulle drepe henne.

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Hun klarte heller ikke å skrike ettersom det ville vekke barna. Istedenfor fortsatte hun å fortelle høyt at det gjorde vondt, hvorpå den armenske voldtektsmannen svarte:

– Hva er galt med deg der nede? Det må være noe feil med deg. Alle andre kvinner liker meg!

Etter voldtekten lå kvinnen tilbake og ristet på sofaen, skriver SVT.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Domstolen: «Han kan bli i Sverige»

Mannen, som er statsborger i Armenia, er tidligere dømt for flere forbrytelser – men slipper gang på gang utvisning.

Den 12. november, 2013, ble han dømt av lagmannsretten i Øvre Norrland for å ha mishandlet en kvinne, kjørt ulovlig og begått voldsom motstand. Straffen ble tre måneders fengsel. Umeå tingrett dømte ham til utvisning den 20. september, 2015, men lagmannsretten opphevet utvisningbeslutningen.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Lagmannsretten i Øvre Norrland dømte ham igjen den 27. januar, 2017, for fire tilfeller av trusler, frihetsberøvelse, mishandling, kjøring i beruset tilstand og kjøring uten førerkort, til ett år og seks måneders fengsel. Han ble dømt til å betale 30.000 kroner i erstatning. Kravet om utvisning hadde allerede blitt ugyldiggjort av tingretten i Skellefteå.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

I slutten av november, 2017, kom voldtektsdommen fra tingretten i Umeå. Armeneren ble dømt til to år og seks måneders fengselsstraff og må også betale 116.028 kroner i erstatning til småbarnsmoren.

Mannen slipper også denne gangen utvisning, ettersom aktor aldri la dette inn i tiltalen.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog: «Det er så synd på ham for han er flyktning»

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Les også: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep under festival i Sverige

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Når skal venstresiden ta ansvar for overgrepene, hatet, rasismen og volden?

En samtale tatt opp i skjul for titalls år siden av Trump utløste masseprotester mot seksuelle overgrep mot kvinner. Hundretusenvis av (I all sak hvite) kvinner dukket opp med rosa strikkede kattehatter og skrek seg hese for «like rettigheter» og «feminisme».

MØTTE FREM I TUSENTALLS: Venstresiden latet som om de brydde seg om kvinners rettigheter etter Trumps innsetting som president. Men etter å ha lagt den rosa strikkehatten i sin veske og tatt den siste slurken av sin kaffe latte, så forsvant deres engasjement like fort som det oppstod. (Foto: Pussyhat-marsj i Washington DC, januar i år).

Spol frem ca. 10 måneder. Avsløringene av faktiske og grove overgrep, voldtekter og vold fra en stor mengde Hollywood-stjerner, journalister, TV-personligheter, produsenter og regissører. Den ene store stjernen etter den andre. Kevin Spacey, Dustin Hoffmann, Ben Affleck, Harvey Weinstein og mange med dem har blitt anklaget av hundrevis av kvinner for overgrep og voldtekter som går bakover mange tiår.

ØREDØVENDE STILLHET: Det siste året har den ene etter den andre venstreorienterte Hollyvwood-stjernen, TV-personligheten, journalisten, redaktøren og kjendisen blitt avslørt som seksuelle overgripere, pedofile og voldtektsmenn. Men på gatene er det ikke en eneste rosa hatt å se. (Foto: Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Ben Affleck, alle tre anklaget og avslørt som seksuelle overgripere de siste månedene).

Men på gatene er det helt stille. Ikke EN demonstrasjon. Og på TV er det heller ikke mange debatter å se. De hundretusenvis av kvinnene som kjørte, busset, toget og fløy ut for å marsjere «mot Trump» og «for kvinner» sitter nå hjemme. Kjendiser som Madonna, kvinnene på The View, Ashley Judd, Cher – og for ikke å glemme norske journalister og medier som glefset og siklet som sultne hunder over kattemarsjene i USA og Europa.

Nå er det ØREDØVENDE STILLE og såååå avslørende! Dere eier ingen moral. Ingen skrupler. Og dere driter i kvinnene og rettighetene. Dere er egoistiske og politisk hjernevaskede til de grader at selv det norske Arbeiderpartiets lobotomeringsprogram på 1950- 60- og 70-tallet ikke ville ha hjulpet dere tilbake til sunn fornuft.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral og hat mot hvite mennesker

Og det samme gjelder forøvrig om overgrepene som foregår i Norge og Europa. Programleder og journalist Aleksander Schau gikk for kort tid ut med en liste over alle tilfellene han visste om av seksuelle overgrep under sin tid i underholdningsbransjen. I Sverige har flere svært profilerte venstreorienterte profiler innen TV, radio og aviser enten trukket seg eller fått sparken. De samme profilene som i årevis har harpet på om kvinners rettigheter og urett. Så sinnsykt dobbeltmoralsk og så typisk venstresiden.

MARIE SIMONSEN: Den erfarne Dagbladet-journalisten har vist seg å være svært selektiv når hun skal være feminist eller ikke. (Foto: Twitter).

Så lenge man tilhører venstresiden så er ALT TILLATT. Og det jeg har skrevet ovenstående her viser det!

Jeg husker hvordan Dagbladets feminist-ikon UNNSKYLDTE masseovergrepene mot tusenvis av kvinner på nyttårsnatten i Køln, med at dette er «helt vanlig i flere land» og kalte det for «Eve-teasing«. Dette viste at Simonsen ikke engang visste hva det dreide seg om i Tyskland. Verken om omfanget eller bakgrunnen til overgriperne. Det er ganske sensasjonelt for en karriere-journalist som omtaler seg selv som feminist.

Da avsløringen til slutt eksploderte på nyhetskanaler over hele verden og politisjefen i Køln måtte ta sin hatt og gå, blokkerte Simonsen oss for videre debatt på blant annet Twitter.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Så for å avrunde det hele. Jeg vil kalle venstresidens angrep på sine politiske meningsmotstandere for «projisering». Altså at man anklager sine motstandere for det man selv er og utøver. Venstresiden anklager høyresiden for vold, men hvem blir stadig tatt for å utøve vold på gater og torg? Venstresiden.

Venstresidens mannfolk angriper «samfunnet» for å være sexistisk og kvinnefiendtlig. For å gi kvinner mindre lønn enn menn. Men nå er det altså på venstresiden det rakner fullstendig med titalls stjerner anklaget for overgrep. Det avsløres at de som har ropt høyest om kjønn og ulikheter, er de samme som selv betaler mer til menn enn kvinner.

Så neste gang en selverklært feminist eller venstreorientert person peker finger eller kommer med en påstand, vit at de like gjerne kunne stilt seg foran speilet og anklaget seg selv.

RAPPORT: IS sex-slaver risikerer å bli æresdrept av sine familier hvis de returnerer

Rundt 640 unge jenter fra iraks muslimske turkmener-minoritet sitter fortsatt som sex-slaver hos den muslimske gruppen IS. Jentene risikerer å æresdrept hvis de flykter og returnerer til sine familier, forteller en tidligere irakisk jurist som representerer minoriteten til amerikanske medier.

Vi er veldig konservative. Hvis våre koner eller søstre ble voldtatt, så kan vi ikke snakke om det, sier Fawzi Akram, en tidligere politiker i Irak, som nå jobber humanitært for turkmenerne, til Fox News.

Han avslørte at «640 av våre jenter – noen så unge som 12 år – har blitt kidnappet av IS»

I fjor ble det avslørte Columbus riddere, verdens største katolske orden som jobber for kristne over hele verden, en prisliste som muslimene hadde laget for å selge sex-slaver helt ned i ettårs alderen «i Allahs navn».

18. mai, 2016. En yezidi jente ved navn Nazdar Murat, blir vist frem på en mobil. Slik deler muslimene i IS bilder av sex-slaver og priser. Systemet og databasen er svært detaljert. Hver jente og kvinne, blir registrert med sin eier og i hvilket IS-kontrollert område hun sitter. Skulle hun klare å rømme, vil muslimene letter klare å fange henne igjen. (Foto: Privat).
PRISLISTE. Jo yngre en kristen kvinne er jo mer penger får muslimene for henne. Til venstre kan vi se at prislisten inkluderer jenter helt ned i ettårs alderen.

Æresdrap over hele verden involverer svært ofte muslimske menn som dreper eller lemlester familiemedlemmer som har blitt anklaget for å ha brakt skam og vanære over sine familier og islam.

Akram rapporterte at de muslimske turkmenske familiene er «så dypt vanæret og skamfulle at de ikke vil ha de kidnappede jentene tilbake av frykt for at de kan ha blitt voldtatt. Hvis jentene klarer å rømme og returnere, så risikerer de å bli æresdrept av familien».

Det irakiske turkmenske miljøet, det tredje største etno-religiøse samfunnet i Irak etter arabere og kurdere, identifiserer seg med enten sjia- og sunnimuslimske tradisjoner.

Mange jenter returnerer ikke, sier Hasan Turan, en irakisk jurist fra partiet Den turkmenske front til Fox News.

Mange jenter ble holdt som slaver, jeg kan bare håpe at familiene aksepterer dem hvis de returnerer. Det er de som er ofrene.

Mens den muslimske gruppen IS har kidnappet tusenvis av kvinner og jenter fra Iraks etnoreligiøse minoriteter som Yazidiene, og dette har blitt grundig dokumentert, så har kidnappingen av kvinner fra andre etniske minoriteter blitt underrapportert av medlemmer av disse samfunnene, på grunn av skammen, skriver Fox News.

Det skal være rundt 640 turkmenske jenter og minst 59 kvinner og barn fra Shabak-minoriteten som fortsatt er savnet etter at IS tok dem med seg inn i slaveri.

Ytterligere 2.900 yezidi-kvinner og jenter er savnet ifølge Vian Dakhil, en kvinnelig representant for Yezidiene i det irakiske parlamentet, noe som blir støttet av Nadia Murad, en menneskerettighetsaktivist og tidligere yezidi-slave hos IS.

Omfanget av den seksuelle volden er betydelig større enn tidligere dokumentert fra Irak. Shabak-minoriteten, som hovedsaklig bor i landsbyer øst for Mosul, og har sin tro sentrert rundt kristendommen, islam og yazidiene, lider i stillhet.

Les også: Midøsten: Gaza-tunneler ødelagt – koptiske kristne rømmer fra IS

ETTERTRAKTET: Den kristne minoriteten, yezidiene, er svært ettertraktet av muslimske grupper som IS. Det har kommet ut informasjon om at man ønsker å utføre folkemord på gruppen og rense ut de blonde genene i gruppen. (Foto: Yezidi-jente).

Les: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger i løpet av noen timer – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

Hunien Kaddo, en irakisk politiker som representerer de 35.000 medlemmene av Shabak-samfunnet, avslørte at IS voldtok minst 28 Shabak-kvinner, før de puttet dem i bur og tente på dem i byen Mosul.

Etter at IS mistet Mosul til amerikanske og internasjonale styrker sent i fjor , så skal muslimene ha kidnappet ytterligere 59 shabak-kvinner og barn fra de omkringliggende landsbyene, forteller Kaddo.

Jeg har besøkt fortrengte og ødelagte familier de siste ukene. Deres døtre er borte. Dessverre finnes det mye skam.

Han påpekte også at mange kristne kvinner og jenter fremdeles er i fangenskap som sex-slaver for de muslimske IS-terroristene.

Yezidiene er de eneste som har bedt om hjelp til å hente ut sine kvinner og døtre, ifølge de kurdiske myndighetene i Irak.

De andre muslimske minoritetesgruppene har imidlertid ikke ønsket hjelp med å hente tilbake sine familiemedlemmer.

FN og USA har bekreftet at den muslimske terrorgruppen IS har begått folkemord mot minoritetsgrupper i Irak og Syria, som inkluderer kristne, yezidier, turkmenere og shabakere.

Les også: 100 år siden folkemordet på kristne

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt