«Jeg hater norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det?» – ikke rasisme sier politiet etter brutal vold

Grov vold, ran med pistol, narkotikasalg, tyveri og rasisme er ikke nok til å bli fengslet av retten i Kristiansand. En mørkhudet ungdom, påstått å være 17 år gammel, har nå blitt idømt samfunnsstraff av Kristiansand tingrett.

To norske studenter var på vei hjem fra byen den 26. november i fjor, da de kom forbi en gruppe mørkhudede ungdommer og voksne som lagde bråk og skrek mot politiet utenfor politihuset i Kristiansand. Den ene studenten ba gjengen om å roe seg ned.

Dette førte til at ungdomsgjengen fulgte etter de to studentene og mishandlet dem grovt med slag og spark mot hodet.

 – Jeg hater det norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det? sier den mørkhudede innvandreren til den norske studenten (21).

Deretter rettet den mørkhudede ungdommen et knyttneveslag mot studenten slik at han vakler bakover.

Stillbilde brukt under rettssaken, som viser et av slagene mot den norske studenten. (Foto: Privat/politiet).

Les også: Kristiansand tar imot ti ganger så mange innvandrere som Oslo

Fra Fædrelandsvennen:

Den andre studenten blir slått i ansiktet to ganger slik at han faller, og blir sparket i hodet mens han ligger nede. Da studenten forsøker å reise seg igjen blir han på nytt slått med knyttet neve i ansiktet, slik at han går i bakken på nytt.

Han forteller at han på sykehuset fikk påvist hjernerystelse etter volden.

– Vi har lagt merke til dette utsagnet, men har ikke funnet bevismessig grunnlag for at dette var rasistisk motivert vold, sier aktor, politifullmektig Henrik Bjugan Hegdahl. Voldsmennene skal også ha filmet ranene og volden de utførte mot sine ofre. (Sitat slutt)

Les også: Kristiansand-ordfører priser arbeidet med å ta imot asylsøkere – vil ikke hjelpe 99-åring med sykehjemsplass

Voldsmannen har også flere grove ranssaker mot seg, blant annet med gateran med gasspistol, salg og bruk av narkotika og for å ha stukket av fra drosjeregninger.

Han ble idømt ett og et halvt år samfunnsstraff. Hans 18-årige medsammensvorne fikk 10 måneders ubetinget fengsel. Begge to må i tillegg betale 40.000 kroner i bot til ransofferet. Det kommer ikke frem i Fædrelandsvennen dekning om studentene fikk noen voldsoffererstatning.

Les også: Syrisk asylsøker siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

Ikke rasistisk

Det er altså ifølge politiet og aktor i Kristiansand ikke rasistisk å uttale seg negativt om en persons etniske og kulturelle opphav, før man grovt overfaller dem med slag og spark, slik at man blir påført hjernerystelse.

Hva om det hadde vært to mørkhudede eller muslimske menn, som hadde blitt fortalt:

 – Jeg hater mørkhudede og muslimer. Hvor mange ganger skal jeg si det? Før de grovt mishandler dem med slag og spark. 

Les også: Ung norsk mann mishandlet av seks-syv utenlandske menn i Kristiansand

(Faksimile: Fædrelandsvennen).

Les også: Asylsøkere blokkerte gate i Kristiansand sentrum – truet med å brenne ned bygget

Hadde politiet og aktor, lokale medier som Fædrelandsvennen, borgermesteren og lokalpolitikerne, Antirasistisk senter, partier som Ap, SV, MDG og Rødt, latt dette gå uten å fokusere på den rasistiske uttalelsen, slik man nå gjør i Kristiansand tingrett?

Det er bare å se tilbake på hvordan de alle reagerte da Sophia Baidoo, Benjamin Hermansen, Jakob Kuteh, Arve Beheim Karlsen eller andre saker som fikk rasisme som grunnlag for reportasjer fra mediene, anklager fra Antirasistisk senter, siktelser hos politiet og domsavsigelser mot de dømte.

Og vi skal ikke lenger tilbake enn den 18. september, 2017, da en nordmann ble dømt for en lignende voldssak, hvor aktor og dommerne la vekt på rasistiske uttalelser som kom i forkant av overfallet på en afrikansk mann i den samme byen. 

Les også: Afrikansk asylsøker lo mens han voldtok norsk kvinne i Kristiansand

Les også: Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

Med ovennevnte sak fra Kristiansand tingrett hvor etniske nordmenn ble utsatt for rasistiske uttalelser før de ble overfalt, så kan man klart tyde at det finnes en regel for mørkhudede som begår rasistiske overgrep og vold, og en annen for etniske nordmenn som gjør det. 

Det vil ikke bli noen marsj mot rasisme og fremmedfrykt i Kristiansand med appeller, taler og konserter. Det vil ikke bli diskutert om rasisme er et problem i byen på skoler eller i barnehager i byen. Det vil ikke bli laget konferanser eller rapporter om rasisme. 

For det er nemlig ikke rasisme hvis en nordmann blir utsatt for det. 

Les også: 19-årig asylsøker fra Eritrea dømt for overfallsvoldtekt av ung kvinne i Kristiansand

DAGENS VIDEO: Mannlig feministisk aktivist mishandler KVINNE – fordi hun har feil mening!

Det var på søndag at Life Chain ble avholdt. Ifølge Marie-Claire er demonstrasjonen en fredelig og stille protest mot abort. Deltakerne får ikke starte debatter med forbipasserende eller oppføre seg aggressivt på noen måte. Man viser heller ikke frem bilder av aborterte babyer.

En mann skal ha kommet opp til gruppen og begynt å tegne og tusje på gruppens plakater og jakker, inkludert til en 10-årig jente. Bissonnette skal da ha gått opp til ham og filmet hans handlinger.

Image
ANGREPET MED SPARK: Marie-Claire var ute og demonstrerte fredelig da hun ble verbalt trakassert og så sparket ned av en mannlig feminist.

Mannen, en feministisk aktivist ved navn Jordan Hunt, skal da ha blitt aggressiv og snakket i ca. et halvt minutt før han foretok et såkalt «roundhouse kick» (rundspark, red. anm.) mot kvinnen og traff henne i overkroppen slik at hun mistet mobiltelefonen og falt til bakken. Han skal også ha revet av et bånd kvinnen hadde på jakken.

Overfallsfeministen hadde også et tydelig satanisk pentagram rundt halsen.

Hunt skal ha mistet jobben som på en frisørsalong i Toronto, da arbeidsgiveren så Hunt sparke kvinnen i videoen. Frisørsalongen som heter Noble Studio 101 kom med følgende uttalelse:

 – Vi er fire sterke kvinner her og vi aksepterer ikke noen form for vold. Alle har rett til sin egen mening og tanker, men vold er ikke svaret. Han vil ikke få lov til å sette sine føtter på vår arbeidsplass igjen.

Videoen har blitt vist og delt millioner av ganger så langt, og det har nå blitt startet en underskriftskampanje for at statsminister Justin Trudeau skal omtale og ta avstand fra volden som Marie-Claire ble utsatt for på gaten.

Image

Overfallet ble filmet og vist til politiet i Toronto. Men ifølge offeret var politiet på plassen likegyldige til angrepet og voldutøvelsen, selv etter å ha blitt vist videoen.

Hunt er fremdele på frifot, men har tatt ned flere av sine kontoer på sosiale medier.

Dette skal imidlertid ikke være den første gangen Jordan Hunt har gått til angrep på uskyldige kvinner på gaten, som utøver sin demokratiske rett til å demonstrere. Her er en video fra tidligere i år som viser et lignende angrep.

Vestlige venstreorienterte medier har ikke ønsket å skrive om det brutale overfallet av kvinnen eller den stadige økende bruken av fysiske angrep fra venstresiden. Hvis det hadde vært en høyreorientert aktivist som hadde utført et slikt angrep mot en kvinne under «pussyhat-marsjen», så ville det ha vært store overskrifter, debatter og uttalelser fra Justin Trudeau om å «stoppe hatet».

Men en mishandlet kvinne som ifølge venstresiden har «feil» mening får verken avisoverskrifter eller taler fra statsministeren. Det avslører mye om hvilken politisk hverdag vi lever i.

Den uavhengige journalisten Tim Poohl har derimot laget en video om angrepet på kvinnen.

VIDEO: Politimann lot voldsmann slippe unna etter overfall i Oslo

På fredag ble arrangementet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» holdt på Tøyen senter. En rekke islamister, hijabdekkede muslimer, venstreekstremister, revolusjonære kommunister og representanter fra Antirasistisk Senter var tilstede.

Også Lars Thorsen fra Stopp Islamiseringen av Norge var tilstede og filmet tilstelningen.

Plutselig kommer en mann frem og på kort tid begynner han å utøve vold mot Thorsen. Han skal blant annet ha slått Thorsen i brystet. Vakter fra arrangementet står i nærheten, men gjør ingenting for å stoppe volden.

Venstreekstremisten skal imidlertid ha blitt anholdt av en politimann i uniform som var på plass. På videoen kan man imidlertid se at politimannen raskt slipper voldsmannen og lar ham løpe fra stedet.

Den samme politimannen på bildet som lot voldsmannen slippe unna skal ha holdt en appell for hijab på et arrangement på Tøyen, skriver en bruker på Twitter. Politimannen, snudde seg istedenfor til offeret og begynte å stille ham spørsmål om «hvor han kom fra».

Voldsmannen skal være en gammel kjenning fra SOS Rasisme og Tjen Folket, men har så langt ikke blitt identifisert med navn.

Politimannens svært uprofesjonelle oppførsel blir nå diskutert på ulike nettsider og sosiale medier. Flere snakker om at det kan dreie seg om tjenesteforsømmelse.

En bruker på Youtube skriver følgende:

På videoen ser vi at mannen iført mørk Nike jakke + caps (heretter omtalt som gjerningsmann) begynte å dytte. Jeg er ingen jurist eller polititjenesteperson, men tror at dette går under straffeloven § 271 – Kroppskrenkelse. Kan også mulig hive inn strl. § 181 – Ordensforstyrrelse. Tillegg til dette tildekker gjerningspersonen ansiktet sitt, RETT FORAN POLITIET, som er brudd på politiloven § 11, 5. ledd – «det er forbudt for deltakere i et arrangement (…) å opptre maskert».

Deretter gjør politimannen noe som er helt uforståelig. Politimannen SLIPPER GJERNINGSPERSONEN, anspenner seg og retter fokuset på ‘rasisten.’ Gjerningspersonen flykter naturligvis stedet når han fikk muligheten. Ved dette punktet kunne faktisk gjerningspersonen pågripes etter straffeprosessloven § 171, punkt 1) og 2).

https://twitter.com/piscesgutt/status/1046125903791771648

Voldsmannen som ble sluppet løs av politiet etter et brutalt og voldelig overfall på en uskyldig tilskuer under et venstreekstremt arrangement på Tøyen i Oslo på fredag. (Foto: Sian.no).

Nok en gang var en representant fra Antirasistisk Senter tilstede der politisk og religiøst vold blir utøvet av deltakere. Ervn Kohn, som i tillegg jobber for ARS er også forstander ved Det Mosaiske Trossamfunn. 

Kohn skal ha smilt og virket upåvirket til voldsofferet da han spør om noen visste navnet på voldsutøveren.

(Foto: Sian.no).

Også arrangementets vakter unnlot å beskytte tilskuerne som ble angrepet.

Ali Mirahmadi, vaktsjef på Tøyen. Her ved Eldorado bokhandel 2017. (Foto: Sian).
Jørn Erik Jenssen, en kommunist og tilhenger av revolusjonære og voldelige bevegelser, var også vakt og unnlot å beskytte tilskuerne fra grov vold. (Skjermbilde: Facebook).
«Vold er greit», skriver vakten etter at en tilskuer ble angrepet. (Skjermbilde: Twitter).

Nettsiden Resett har også tatt kontakt med NRK etter deres dekning av arrangementet og hvordan de løgnaktig dekket det brutale og voldelige overfallet. Den kan du lese her.

VIDEO: Overfallet som sjokkerer Frankrike – gutt (17) blir slått helseløs av gjeng i ikke-gå sone i Paris

Gjerningsmennene var bevæpnet med stokker, krykker og metallkuler. Gutten måtte sy 67 sting i hodet etter overfallet.

Under angrepet forsøkte 17-åringen å gjemme seg under en bil, men blir etterhvert dratt ut av den rasende mobben og brutalt mishandlet.

Overfallet ble filmet av et vitne som bor i nærliggende blokk og politiet ser på hendelsen som drapsforsøk. Tre personer har blitt pågrepet. Motivet for drapsforsøket skal være en pågående krangel mellom to rivaliserende ikke-etnisk franske gjenger.

Området der overfallet skjedde har en svært sterk overvekt av beboere med ikke-vestlig bakgrunn og har opplevd opptøyer så sent som i fjor.

I dag vil det bli holdet en demonstrasjon i boligområdet for «fred og forståelse» mellom ungdommene.

PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Norske journalister og offentlige debattører har i flere år latterliggjort påstanden om at Sverige har utviklet områder der lov og orden ikke lenger eksisterer. Antirasistisk Senter ved Shoaib Sultan, HEFs Lars Gule og Morgenbladet er bare noen av de som offentlig har gått ut med reportasjer og i intervjuer og regelrett latterliggjort de som har uttalt bekymring for utviklingen. Selv tidligere svenske statsministre har inntatt noe som nærmer seg den legendariske irakiske informasjonsministeren «Komiske Ali» når de blir spurt om «svenske tilstander».

Stadige nyhetsformidlinger om angrep på ambulanser, brannvesen og politi har kommet fra vårt naboland, uten at dette har påvirket den norske meningselitens syn. Skoler og barnehager er stukket i brann. Lastebiler, busser og personbiler får molotovcocktailer kastet gjennom vinduene. Ikke sjelden er et halvt dusin biler påsatt. Gang etter gang har man kunnet lese om postbud som blir angrepet, slått og frastjålet posten, om store distribusjonskjeder som opplever at biler og sjåfører blir utsatt for bakholdsangrep og ran – ikke sjelden med vold involvert hvor ansattes tenner slås ut og neser knekkes.

Ja endog er ikke engang byggeplasser og bygningsarbeidere forskånet. De opplever tyveri fra arbeidsplassen, trusler og steinkasting mens de er på jobb.

Svenske myndigheter har selv gått ut med en liste på over 55 områder i de svenske storbyene som man karaktiserer som «utenforskapsområder», der lovløsheten til en så stor grad har utviklet seg at politiet og utrykningstjenestene må ta forbehold med hensyn til sikkerheten sin.

Ambulansesjåfører har krevd at de utstyres med hjelmer og skuddsikre vester forbeholdt konfliktområder i Midtøsten.

Og det bringer oss til den siste nyheten fra et av de mest belastede byene i Sverige, Malmø. Malmø har hatt et halvt dusin skyteepisoder de siste månedene med flere dødsfall. Nylig ble en tidligere IS-kriger pågrepet etter en dødsskyting på gaten i en svensk by. Det betyr at terrorister og massedrapsmenn får gå fritt rundt i det svenske samfunnet og drepe på nytt.

Nå informerer altså distribusjonsgiganten PostNord at man ikke vil levere varer til et større område i sentrum av Malmø. – Det handler om arbeidsmiljøansvar, sier regionssjef for PostNord, Anita Nilsson, til SVT Skåne.

En bekymret beboer i det aktuelle området som nå er designert som «for farlig for distribusjon», Sylvia Ziegler, oppdaget at en pakke hun hadde bestilt ikke kom som avtalt. Da SVT Skåne intervjuer kvinnen spør hun videre; «Hva skjer om jeg får et hjerteattakk – kommer ikke ambulansen heller?»

Det er ikke bra når statsstøttede organisasjoner, kjente samfunnsaktører og aviser med viten og vilje lyver og bedrar om viktig politiske spørsmål og negative utviklinger i samfunnene våre. Faktisk burde de miste støtte og tilgang til å ytre seg om disse temaene når de blir avslørt.

 

TYSKLAND: Barnefamilie på sykkel brutalt overfalt av fire menn med «arabisk utseende»

Et ektepar med var ute og syklet med barna sine da fire menn med arabisk utseende sperret sykkelstien for dem. Barnefaren ringte med klokken sin for å vise at de kom syklende, noe som i arabisk kultur anses for å krenke deres ære.

Les også: Kvinne overfalt av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på lyse dagen

Familien måtte stoppe som følge av at mennene ikke flyttet på seg. Da gikk mennene løs på ekteparet med slag og spark. Det skal ha vært flere vitner til overfallet men ingen kom til ekteparet og barnas unnsetning. Mannen ble så brutalt mishandlet at han måtte hentes av ambulanse.

Les også: Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun asvsløre mobiltyveri

Relatert:

VIDEO: Kjærestepar jages og piskes av moralpoliti i park

Frieord har skrevet flere artikler om hvordan land som Indonesia bryter menneskerettighetene og pisker kvinner og menn for «lovbrudd» som f.eks sex før ekteskap eller homoseksualitet.

Få eller ingen norske medier eller såkalte venstreorienterte organisasjoner har tatt tak i dette fenomenet eller kjempet offentlig mot snikinnføringen av den til Vesten, deriblant Norge.

VIDEO: Jenter klås på, barn slås, hunder steines, biler sprenges og mennesker knivstikkes

https://twitter.com/PeterSweden7/status/999681962850881536

Otryggheten i Staffanstorp

Igår gjorde jag livesänt reportage om otryggheten som vuxit fram i den lilla staden Staffanstorp. Titta på detta och dela gärna så att det når våra politiker.______________________________________Om ni vill stödja mitt arbete går det bra att ge en donation. Då har jag möjlighet att fortsätta åka runt i landet och låta människor berätta om sin verklighet. Tack på förhand!Swish: 0707760990

Geplaatst door Joakim Lamotte op Woensdag 23 mei 2018

VIDEO: Eldre mennesker angrepet på gaten i Belgia – drakk alkohol foran halal-restaurant

Les også: Skolebarn bankes opp av muslimske medelever «fordi de spiser skinke»

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Den britiske journalisten Katie Hopkins beveget seg også nylig i Belgia og lagde følgende videoer som illustrerer hvordan landet som er hele ti ganger mindre enn Norge i arealstørrelse, nå kan være det første som blir islamisert av de vestlige europeiske landene.

OPPDATERT 15.5.2018, kl. 19:52. Det har kommet informasjon om at overfallet og mishandlingen skal ha oppstått etter en krangel inne på den muslimske restauranten, hvor den eldre belgiske mannen og hans sønn skal ha drukket medbrakt alkohol. Dette skal igjen ha ført til en fysisk konfrontasjon med eieren som ble flyttet ut til gaten, som igjen kan ses på videoen. Historien kan ikke verifiseres fra noen side, da det blir ord mot ord. Det eneste vi har er som sagt en svært voldsom reaksjon fra eieren mot gjesten ute på gaten. Du kan lese et forsøk på å avsløre saken som delvis falsk på en nettside kalt Hoax Alert, drevet av tidligere CNN-journalister som Alan Duke.

Relatert:

VIDEO: Naken afrikansk mann angriper eldre mennesker på gaten i Luxembourg

VIDEO: Rødgrønne demonstranter trakasserte Alliansen under 1. mai tog

Fra Alliansens Facebook-side:

Alliansen møtte opp for en fredelig demonstrasjon i 1. Mai toget i Bergen for å vise solidaritet med Norske arbeidere. Alliansen ble utsatt for trakassering av med-demonstranter. Dette synes vi er veldig trist når man har anledning til å komme sammen om felles sak.

Alliansen kom under parolen «Stopp sosial dumping! Ut av EØS!». Vi mener at det er viktig å vise at det finnes en brei og tverrpolitisk støtte for rettighetene til norske arbeidere. Alliansen mener at disse rettighetene er best ivaretatt innen nasjonalstaten.

Vi ble rett etter dette konfrontert av Rød Blokk og Tjen Folket. De var mye mer aggressive. Det hele gikk bra fordi våre folk i Alliansen utviste sinnsro og selvdisiplin.

Vi vet konkret hva vi står for. Vi forholdt oss til den offentlige informasjonen som arrangørene hadde lagt ut. Der sto det at alle organisasjoner som ville kunne stille opp bakerst i toget uten å måtte søke om tillatelse. (Sitat slutt).

På videoen kan man se flere eldre menn som kommer med uttalelser som at Alliansen er «nazister» og «ikke har lov å marsjere i 1. mai-toget», selv om begge uttalelsene ikke medfører riktighet.

I kommentarfeltet på Alliansens Facebook-side skriver flere at de mennene som aggressivt tar tak i Alliansens medlemmer og deres utstyr, selv oppfører seg som nazister og fascister, samt ønsker å stoppe deres rett til å demonstrere og ytre seg.

Se bildene av de rødgrønne demonstrantene som ønsket å kaste ut Alliansen fra 1. mai-togen her:

Mannen på bildet var mest fysisk og holdt ikke bare i parolene men slo i dem med paraplyen sin også. (Foto: Privat).
SMIL VS MASKE: Det var tydelig hvem som turte å stå for sin egen politikk. (Foto: Stemalliansen.no)

VIDEO: Venstreekstremister angrep mann under 1. mai demonstrasjon i Sverige – hadde på seg «feil» t-skjorte

Mannen som kaller seg selv «Ulven» på Youtube sto på tirsdag ved venstreekstremistenes 1. mai-demonstrasjon i Gøteborg sentrum, ikledd en t-skjorte med en bilde på den spanske generalen Francisco Franco.

Det som skulle være en politisk provokasjon, ble deretter til et grovt og brutalt overfall av «Ulven» med slag og spark. Flere av venstreekstremistene brukte også flaggene sine til å slå mannen med.

Mishandlingen fortsatte da mannen falt til bakken. I videoen kan man tilogmed se personer med gule vester, som vanligvis betyr ordensvakt, delta aktivt i mishandlingen.

Horeunge! Rasistsvin! Tror du at du klarer dette, eller? hører man venstreekstremistene hvese i forbindelse med angrepet.

Det ble ikke bedre da den venstreorienterte avisen Expressen skulle dekke mishandlingen av mannen.

«Nazister til angrep mot demonstranter – en skadet», lød venstreavisens første overskrift.

Deretter endre man overskriften til «Nazist skadet etter bråk – ført til sykehus».

Til slutt ble overskriften endret til «Høyreekstremist angrepet – forstyrret venstredemonstrasjon«.

Ulven, som ble kjørt til sykehus på grunn av kraftige blødninger og måtte sys i hodet etter det brutale angrepet, sier til nettsiden Samnytt at mediene som skrev om mishandlingen og pekte ham ut som «nazist» ikke engang hadde snakket med ham.

Jeg er ikke med i noen politisk organisasjon og er ikke engang aktiv politisk utenfor min kanal på Youtube. Det var riktig slemt gjort av politiet. Jeg synes det er riktig dårlig gjort å si en sak som ikke stemmer, sier han til nettavisen.

Ulven ble for alvor kjent i vårt naboland da han under 1. mai-demonstrasjonen i den sammen byen i 2016 gikk først med et skilt med påskriften «Heller død enn rød». Bildet av mannen ble spredt tusenvis av ganger på sosiale medier og latterliggjorde venstresiden som marsjerte med kommunistiske flagg bak ham.

Overfallet og mishandlingen av Ulven blir imidlertid ikke fordømt av venstresiden i Sverige. På Twitter ble de som slo mannen hyllet av blant annet en ansatt på nettopp avisen som kalte ham nazist, Expressen.

Ulven sier til Samnytt at han ikke har planer om å slutte med sine aksjoner, til tross for venstreekstremistenes brutale overfall på ham i går.

HELLER DØD ENN RØD: «Ulven» trollet kommunistene under 1. mai-demonstrasjonen i Gøteborg i 2016. Da han ønsket å provosere dem med en t-skjorte av den anti-kommunistiske spanske statslederen Franco under årets demonstrasjon, gikk venstreekstremistene til voldelig angrep.

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Vår sønn er i fjerde klasse på en barneskole og har blitt mobbet siden 1. klasse. Han blir mobbet, slått og sparket fordi han er tysk. Klassekamerater kaller ham «tyske gris», «gris», og «tysk potet». På skolen er det hovedsaklig elever med innvandrerbakgrunn. De fleste er mulimer, sier familien til avisen.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland: «Det blir borgerkrig når muslimene blir mange nok»

Gutten og hans familie lever i Berlin-Mitte, som er et multikulturelt nabolag, ifølge dem selv.

Vi liker å leve her, vi har en sammensatt gruppe venner. Men vår sønn blir mobbet og angrepet fordi det påstås at han spiser skinke, noe som er uholdbart for oss. Han spiser ikke engang kjøtt, vi er vegetarianere.

I tillegg til de talløse verbale angrepene han må høre daglig, så ble vår sønn sparket ned en trapp og mishandlet flere ganger i skolegården – noen ganger foran en lærer. Han har blitt hentet fra skolen i ambulanse flere enn en gang, fortsetter familien.

Les også: Muslimsk student i Tyskland: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

Gutten måtte være på sykehus i flere dager etter at en klassekamerat hadde sparket ham i magen og det var uklart om det var noen interne skader, forteller familien til Tagesspiegel.

Det har vært seks tilfeller av overfall bare det siste året alene. Vi klarer ikke dette mer.

En gang etter et angrep på sønnen vår, sa en av overgriperne; ‘bare ring meg, jeg er ikke 14 år enda’.

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Vanligvis etter en slik hendelse så er det bare en samtale med en sosialarbeider, og unnskyldninger fra de som mishandlet – og en dag etterpå så angrep det samme barnet sønnen vår igjen.

Familien sier at det er et «voldsklima» på skolen, og at lærerne ikke tør å se studenter i øynene, da selv tiåringer blir svært raskt fornærmet og mister sin ære.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Her legger vi ut flere videoer fra barn og elever som har blitt mishandlet av innvandrere og muslimer i Tyskland.

https://www.youtube.com/watch?v=hbvTcDzwZAk&t=3s

Relatert:

SJOKKVIDEO: Jødisk 17-åring blir slått med belte av ung muslimsk mann på gaten i Berlin

VIDEO: Etiopisk asylsøker uten pass får føle sørafrikansk sinne

SPANIA: (Video) Ulovlige afrikanske innvandrere går amok på gaten og knuser bilvinduer og speil

VIDEO: Hvite mennesker overfalt, slått og sparket av mørkhudede

https://twitter.com/BasedMonitored/status/975380394412560385

ANNET ANGREP: En 80-årig hvit mann ble mishandlet og hans venn ble knivdrept under et bilran i Sør-Afrika sist uke. Det begynner å bli svært alvorlig for hvite mennesker i den engang omtalte regnbuenasjonen og Mandelas arv og håp om fred og sameksistens.

Australia begynner å ligne på Sør-Afrika – afrikanske gjenger herjer

Fire afrikanske tenåringer/menn med ansiktsmasker og bevæpnet med jernrør og baseballkøller brøt seg inn i et bolighus sist uke.

Hjemmeinvasjonen skjedde klokken 01 på natten i byen Melbourne.

I huset sov to hvite menn som ble slått og mishandlet, blant annet med slag mot hodet.

De afrikanske mennene skal ha kommet seg inn i huset ved å knuse et vindu. Vel inne i huset stjal de en mobiltelefon og bilnøkler. Etter å ha mishandlet de to beboerne forlot de maskerte mennene huset og stjal også bilen til en av de mishandlede mennene.

Hendelsen er bare en i en lang rekke lignende forbrytelser begått av afrikanske migranter de siste årene. En spesialgruppe har blitt opprettet for å jobbe mot disse afrikanske migrantene og gjenger i Melbourne, og skal blant annet starte dialog med de afrikanske lederne i lokalsamfunnet.

HJEMMEINVASJON: Det var i dette huset at fire afrikanske personer tok seg inn og brutalt mishandlet to mennesker under en hjemmeinvasjon. Etter mishandlingen stjal gjengen verdisaker og en bil tilhørende et av ofrene. (Foto: Nine).

De afrikanske kriminelle gjengene, blant annet kalt «Apex» og «Islander23», består av flyktninger, asylsøkere og migranter fra blant annet Sudan og Somalia, samt noen enkelte minoriteter tilhørende lokale øygrupper.

Les også: Australia (VIDEO): Brutalt overfall av to hvite politikvinner – afrikansk søskenpar arrestert og siktet

GROV KRIMINALITET: Angrep mot politiet, vandalisering av hus, restauranter og offentlige bygninger, samt omfattende narkotika- og våpenkriminalitet har blitt hverdagen etter at Australia slapp inn tusenvis av mennesker fra blant annet Sudan og Somalia.
MASSESLAGSMÅL: De siste årene har Australia opplevd at gjenger med hundrevis av afrikanere har stormet festivaler, parker og strender og gått amok på lokale beboere. Grove overfall, ran og voldtekter har blitt rapportert inn av uskyldige australiere i et samfunn som tidligere var forskånet for slikt. (Forside Herald Sun).

Migranter fra Afrika

Felles for mennesker fra disse ikke-vestlige delene av verden som nå har bosatt seg i Australia er et svært høyt temperament, lav impulskontroll og svært lav iq. Når disse menneskene blir satt ut i 1. verdensland med høy samfunnstillit, lav kriminalitet og høye utdanningskrav, så faller de som oftest igjennom. Lik utvikling har man sett blant annet i USA og Europa, hvor myndigheter sliter med enormt høy kriminalitetsstatistikk for disse landsgruppene i forhold til sin andel av befolkningen.

I Australia har nå denne innvandringen kombinert med den høye kriminaliteten blitt et svært hett tema i politikken.

Relatert:

AUSTRALIA: (VIDEO) Brutalt overfall på to hvite politikvinner – afrikansk søskenpar arrestert og siktet

Australia har hatt opplevd en svært stor økning i brutale ran, innbrudd, overfall og drap utført av afrikanske personer og gjenger de siste årene. I tillegg har muslimer som har bosatt seg i landet begynt å utføre terrorangrep midt handleområder og blant sivile.

VIDEO: Voldelige antifascister slått tilbake av politiet i Italia

Under og etter den andre verdenskrig ble en rekke italienske sivile drept av kommunistiske og antifascistiske grupper i grensetraktene mellom Italia og det daværende Jugoslavia. (I dag Slovenia og Kroatia).

Flere tusen mennesker skal ha mistet livet, og mange av dem skal ha blitt kastet ned i såkalte geologiske synkehull som finnes i området. I årene fra krigen og frem til i dag har myndighetene i området hentet ut mange levninger etter mennesker som endte opp i bunnen av disse hullene i jorden. Noen av hullene er flere hundre meter dype og dette har gjort arbeidet med å hente opp ofrene vanskelig.

Så mange som 11.000 sivile italienere skal ha blitt drept enten ved henrettelser eller i kommunistiske konsentrasjonsleire, og et ikke ubetydelig antall skal ha blitt kastet ned i slike hull av de kommunistiske styrkene i Jugoslavia, enten levende eller døde.

MINNESMERKE: Basovizza Foiba er et 250 meter dypt hull i bakken i nærheten av den italienske byen Trieste som ligger inntil den slovenske grensen. Kommunistiske militærstyrker fra Jugoslavia skal i 1943 og 1945 ha kastet hundrevis av sivile ned i hullet. Denne uken ønsket antifascister å stoppe slektninger og italienske patrioter å minnes de som mistet sine liv under krigsforbrytelsene. (Foto: Privat).

Det er ofrene etter disse krigsforbrytelsene som nå ønskes hedret av italienere i byen Pavia. Antifascister og kommunister ønsker imidlertid å stoppe minneseremonien og angripe de sørgende, og har omtalt dem som «høyreekstreme». Italiensk politi måtte derfor gå til aksjon for å hindre angrepet mot seremonien.

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Fra NRK.no:

– Kvinnen skal ha blitt slått og sparket og fratatt mobiltelefon før mennene løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 20-årene, og en gutt tenårene er pågrepet og mistenkt for ranet, opplyser politiet til NRK. De leter fortsatt etter en tredje gjerningsperson.

En av de fornærmede kvinnene ble kjørt til legevakten for sjekk etter ranet.

Hun har blitt kastet i bakken og fått hodet inn i en murkant, sier Engeseth.

Ifølge politiet fikk denne kvinnen hardest medfart, men også en av venninnene ble angrepet. Politiet ser alvorlig på saken.

Vi ser alvorlig på dette, sier Engeseth til NRK. (Sitat slutt).

Overfallet skal ha blitt avbrutt ved at tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde. To av overgriperne ble pågrepet på Bussterminalen kort tid senere.

Verken politiet eller media har ønsket å gå ut med signalement av de tre ransmennene.

Frieord har fått tips i ettertid fra moren til en av jentene at overgriperne var av afrikansk opprinnelse, mest sannsynlig somaliere.

Eks-blitzeren og venstreekstremisten Maren Sæbø skal skrive for Faktisk.no

Mens Blitz/AFA har løpt gatelangs i hovedstaden og slåss mot politiet, rasert rådhus og angrepet ambassader – samt angrepet meningsmotstandere fysisk med alt fra kniver til murstein – så har Maren Sæbø vært en sentral del av miljøet. Faktisk en av lederne.

Hun talte på demonstrasjoner og organiserte aksjoner. Hun var i direkte kontakt med de maskerte og bevæpnede voldsaktivistene som sendte både politifolk og meningsmotstandere til sykehuset. De holdt alle til i det samme huset.

Sæbø er en radikal kommunist som valgte å overse at hennes ideologi har tatt livet av over 100 millioner mennesker og sammen med islam og svartedauen, nok er den ideologien som har stått for mest død og elendighet på jorden i nyere tidsregning.

Men slikt tankegods slipper altså igjennom og kan gi karriere i Norge. Lars Gule,  Hilde Haugsgjerd og hele redaksjoner i Akersgata beviser det.

STALIN: Maren Sæbø er en livslang kommunist som hyller en ideologi hvis terror og grusomhet nesten ikke kan beskrives med ord. Ett hundre millioner mennesker har mistet livet så langt under kommunismens åk. Det har imidlertid ikke forhindret henne i å bli omfavnet av medie-Norge.

Å skrive for de rene kommunistavisene Klassekampen og Radikal Portal, samt være en del av det svært røde journalistiske miljøet i Dagbladet og Dagsavisen, har gitt Sæbø til smør på brødskiva og reiser til Afrika, der hun skriver om situasjonen i land som Angola, Nigeria og Sør-Sudan. Norad så ingen problemer med at hun var kommunist da de bevilget hennes magasin «X» penger til drift. Og hun blir hyggelig omtalt i Bistandsaktuelt.

Det var heller ikke noe problem å være tidligere voldspropagandist og gatedemonstrant da hun fikk tilbud om jobb hos Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse (SKUP). Og pris har hun også fått, «Årets frilanser», for sine reportasjer fra Afrika.

Og ikke glem at hun hater Trump. Og FrP. Og Israel selvfølgelig. Det hører jo til for å være inne i varmen.

«RETWEET»: Maren Sæbø legger ikke skjul på at hun misliker FrP på sine sosiale medier. Nå skal hun sørge for å faktasjekke nyheter om blant annet FrP for den samme avisen. (Skjermbilde/Twitter).

Det vanker også penger fra stiftelsen Fritt Ord til den profilerte venstreaktivisten. Her er altså alle dører åpne uansett hva Sæbø har ønsket å arbeide med.

Journalisten.no velger naturlig nok ikke å kalle henne «tidligere blitzer» eller «radikal kommunist», men en «prisvinnende journalist» og nærmest hyller ansettelsen i et intervju med Sæbø. En litt annen omtale enn vår egen redaktør får hver gang han skal omtales i en nyhetssak, bare for å påpeke litt av dobbeltmoralen der ute.

Og nå venter altså en ny profilert stilling hos det nystartede Faktisk.no, som forøvrig nylig tråkket svært hardt i den mye omtalte salaten, da man mente at en artikkel hvor en svensk kvinne ikke ble gjengvoldtatt av «20 arabiske og afrikanske menn», men «kun fem», kvalifiserte til «Faktisk feil» fra deres tre rødgrønne kvinnelige journalister. Norske skattebetalere bør kanskje spares for å bidra til slikt.

FAKTISK.NO: Det heller ganske mye til venstre så langt i Faktisk.no sitt redaksjonelle arbeide. Med ansettelsen av en vaskeekte blitzer fra glansdagene med opptøyer, gateslag og voldelige angrep på alt og alle som kom i veien, så er det tvilsomt om objektiviteten kan holdes ved like. Kanskje Stein Lillevolden er neste inn dørene?  (Skjermbilde/Faktisk.no).

Det blir kanskje ikke mer balansert med inntoget av enda en radikal kommunist som som hater Trump, som hater FrP, og som hater nasjonalister og konservative. Som mener at mennesker som ønsker en normal og saklig kritikk av islam skal omtales som «islam-hatere». Men hva vet vel undertegnede om slikt, det kan jo hende at jeg har misforstått alt.

EN MILLION DØDE POLITIMENN: Slike malerier finner man på Blitzhuset i Pilestredet i dag. Det har vært endel av miljøets ideologiske grunnsteiner siden etableringen på 80-tallet. Maren Sæbø støttet og kjempet for dette under sine 10 år som gateaktivist. Nå skal hun hjelpe Faktisk.no med å «videreutvikle organisasjonen» og «hjelpe nettsiden videre.» (Foto: Frieord.no).

Marleen (44) var på julemarked med sønnen (13) da hun fikk springskalle og ble slått av en «stor afrikansk mann»

Ifølge kvinnen skal hun og hennes 13-årige sønn ha hatt en flott kveld, inntil en ukjent mann uten grunn slo henne i ansiktet. Det var etter at julemarkedet i byen hadde stengt at mannen slo til kvinnen og deretter ga henne en springskalle.

Mareen (44) sier følgende til en den belgiske avisen Nieuwsblad:

Rundt halv ett på morgenen hadde vi gått ut fra en kafe og stoppet for å snakke med en venn. Fra ingensteds kom en mann opp til meg og slo meg hardt i ansiktet, deretter fikk jeg en springskalle og gikk i bakken. Jeg visste ikke hva som skjedde… mannen flyktet… og der stod jeg med nesen full av blod.

De ansatte på kafeen kom løpende ut og fikk stoppet blodet som fosset ut av nesen på kvinnen.

Den belgiske kvinnen ønsker at overgriperen blir pågrepet og straffet for sin oppførsel. Hun beskriver ham som en «stor nordafrikansk mann med krøllete mørkt hår».

Kvinnen var såpass skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Der fikk hun påvist brukket nese. Kraftig smerte i hodet, kjeven og nesen fulgte også med etter den blinde og brutale volden. Dette stoppet imidlertid ikke 44-åringen fra å være på jobb neste dag. «Jeg leverer medisin til syke mennesker og de kan ikke vente», forteller hun.

LEUVEN: Moren og sønnen hadde hygget seg ute med venner på julemarkedet i byen og var på vei tilbake til bilen sin da det brutale overfallet fant sted. (Foto: Julemarked i Leuven).

Hennes sønn var sjokkert, men moren sier han støtter henne godt. Ironisk nok forteller kvinnen at hun flyttet fra byen nettopp på grunn av «avskum» på gatene:

Dette er en av grunnen til at jeg forlot Leuven… Mennesker er redde for å gå på gatene på grunn av alt avskummet som beveger seg rundt her.

OSLO: Fire mørkhudede gutter slo og ranet to gutter med kniv på Grønland

DET NYE OSLO: Politiet rykker ut til stadige masseslagsmål på skoler og innvandrertette bydeler

Dette er den andre alvorlige hendelsen på Furuset. På mandag kveld skal en ung mann ha blitt stukket ned med kniv rett foran julehandlende. Ifølge politiet skal det ha vært «svært mange» unge menn på stedet, noe som gjorde jobben for politiet omfattende.

I slutten av november ble det meldt om minst tre slåsskamper på Stovner videregående skole. Det hele skal ha startet da muslimske jenter begynte å dra av hverandre hijaber inne på skolekantina. Det skal ha ført til at brødre og fettere av jentene også blandet seg inn. På det meste var hele fem politipatruljer på plass for å kontrollere situasjonen.

Under en av disse slåsskampene skal en politimann ha fått en isklump kastet i hodet.

BRÅK PÅ STOVNER VIDEREGÅENDE: Den svært flerkulturelle skolen opplevde ikke mindre enn tre masseslagsmål nylig. Ved ett tilfelle måtte hele fem politipatruljer tilkalles for å opprettholde orden. Under en av disse utrykningene skal en politibetjent ha blitt angrepet med en isklump som traff ham i ansiktet. (Foto: Frieord.no)

Les også: Politibil satt i brann i Oslo sentrum

På Grorud skal 30 aggressive ungdommer samlet seg i forrige måned.

Det har også vært slåsskamper på Mortensrud og Oslo S. Slagsmålet på Oslo S skal ha samlet så mange som 100 ungdommer i 14-17-års alderen. Ifølge politiet skal flere av de som var involvert ha vært svært aggressive. Også her skal det ifølge vitner ha vært kniv i bildet.

Danmark: Kraftig økning i vold mot offentlige tjenestemenn

Hver dag blir offentlig ansatte som bussjåfører, parkeringsvakter eller kontrollører, utsatt for skjellsord, trusler, psykisk vold eller fysisk vold, skriver Den Korte Avis.

Dansk TV2 har i en programserie fulgt busskontrollører og parkeringsvakter i deres daglige arbeid for å dokumentere hva de blir utsatt for. Derimot dokumenterer de ikke hvem som utfører volden, mener den Korte Avis. Det ene programmet ble sendt mandag kveld. Der vises flere brutale voldsepisoder.

Gjerningsmennene har fått ansiktene sladdet, slik at man ikke kan se hvem de er. Men, skriver avisen, det fremgår likevel i flere tilfeller at de har en annen etnisk bakgrunn enn dansk. En snakker engelsk, en heter Omar, og andre snakker gebrokkent. Men TV2 har valgt å kalle programmet «De respektløse danskene».

I dansk TV2s program «De respektløse danskene» dokumenteres vold mot personale i kollektivtrafikken. Her fra Vesterport-stasjon i København. Foto: Frieord.no

Den Korte Avis refererer til et eksempel på voldsutøvelse mot en bussjåfør, som ble utsatt for vold ved et stoppested i innvandrerghettoen Vollsmose:

Ved stoppestedet stod tre unge menn. De påstod de var under 15 år og nektet å kjøpe billetter. Bussjåførene trodde ikke på dem, og forlangte at de skulle betale. Da begynte en av dem å løpe frem og tilbake gjennom bussen. En annen av dem stakk en tikrone opp under sjåførens nese og trykte den inn. Sjåføren trykket på alarmknappen til politiet. Han ble spyttet i ansiktet, fikk en knyttneve i tinningen og flere slag i ansiktet. Og ingen hjelp fra andre passasjerer.

Omsider kom politiet og han ble kjørt til sykehuset. En uke senere var han igjen i arbeid. Men så kom angsten. Han var nervøs når det kom passasjerer. Til slutt fikk han diagnosen PTSD (Posttraumatisk stressyndrom), og måtte førtidspensjoneres.

Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun avslørte mobiltyveri

Det var sist fredag at Tine var på en privatfest i Bergen. Der befant det seg en syrisk migrant som også hadde blitt invitert.

Plutselig så Tine at syreren stjal en mobiltelefon fra en annen kvinne som ikke fikk med seg hva som skjedde. Mannen puttet mobiltelefonen i sin egen lomme.

Da Tine konfronterte mannen, som skal være fra den syriske byen Aleppo, nektet han å levere tilbake mobiltelefonen. Hun pekte da på lommen hans og sa at hun så at han stjal den og la den der.

Istedenfor å gi mobiltelefonen tilbake til den andre kvinnen, gikk han til brutalt angrep på Tine. Han slo henne blant annet flere ganger i ansiktet med knyttet neve.

Tine, som har forsvarskurs i den israelske kampsporten Krav Maga, var først uforberedt på det voldelige angrepet. Noen andre på festen fikk dratt syreren vekk, men da han klarte å komme seg løs og på nytt gikk til angrep, var hun klar.

Tine hadde nå et et nøkkelsett i hånden som hun slo ham med i ansiktet. Dessverre var mannen så sint og voldelig at han da både slo og sparket henne, til han igjen ble holdt tilbake av andre deltakere på festen.

Lokalavisen BA (Bergensavisen) valgte å omtale saken, men da kun under en nyhetsgjennomgang, uten å nevne overgriperens etniske bakgrunn eller tyveri.

BERGENSAVISEN: Ingen av journalistene i Bergensavisen ønsket å dykke dypere i det grove overfallet av kvinnen, hvem som sto bak eller hva som var foranledningen. (Skjermbilde/BA).

Tine blødde fra et kutt i hodet og det var uklart om hun hadde brukket nesen. Da politiet ankom ble hun sendt til legevakten, mens den syriske mannen ble pågrepet og siktet for mishandling.

Hun sier i ettertid at hennes hode fremdeles gjør vondt, men at hun er mest lei seg for at hun ikke klarte å ta igjen mer mot overfallsmannen.

Frieord har vært i kontakt med kvinnen som ble overfalt og fått bekreftet historien.

Når skal venstresiden ta ansvar for overgrepene, hatet, rasismen og volden?

En samtale tatt opp i skjul for titalls år siden av Trump utløste masseprotester mot seksuelle overgrep mot kvinner. Hundretusenvis av (I all sak hvite) kvinner dukket opp med rosa strikkede kattehatter og skrek seg hese for «like rettigheter» og «feminisme».

MØTTE FREM I TUSENTALLS: Venstresiden latet som om de brydde seg om kvinners rettigheter etter Trumps innsetting som president. Men etter å ha lagt den rosa strikkehatten i sin veske og tatt den siste slurken av sin kaffe latte, så forsvant deres engasjement like fort som det oppstod. (Foto: Pussyhat-marsj i Washington DC, januar i år).

Spol frem ca. 10 måneder. Avsløringene av faktiske og grove overgrep, voldtekter og vold fra en stor mengde Hollywood-stjerner, journalister, TV-personligheter, produsenter og regissører. Den ene store stjernen etter den andre. Kevin Spacey, Dustin Hoffmann, Ben Affleck, Harvey Weinstein og mange med dem har blitt anklaget av hundrevis av kvinner for overgrep og voldtekter som går bakover mange tiår.

ØREDØVENDE STILLHET: Det siste året har den ene etter den andre venstreorienterte Hollyvwood-stjernen, TV-personligheten, journalisten, redaktøren og kjendisen blitt avslørt som seksuelle overgripere, pedofile og voldtektsmenn. Men på gatene er det ikke en eneste rosa hatt å se. (Foto: Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Ben Affleck, alle tre anklaget og avslørt som seksuelle overgripere de siste månedene).

Men på gatene er det helt stille. Ikke EN demonstrasjon. Og på TV er det heller ikke mange debatter å se. De hundretusenvis av kvinnene som kjørte, busset, toget og fløy ut for å marsjere «mot Trump» og «for kvinner» sitter nå hjemme. Kjendiser som Madonna, kvinnene på The View, Ashley Judd, Cher – og for ikke å glemme norske journalister og medier som glefset og siklet som sultne hunder over kattemarsjene i USA og Europa.

Nå er det ØREDØVENDE STILLE og såååå avslørende! Dere eier ingen moral. Ingen skrupler. Og dere driter i kvinnene og rettighetene. Dere er egoistiske og politisk hjernevaskede til de grader at selv det norske Arbeiderpartiets lobotomeringsprogram på 1950- 60- og 70-tallet ikke ville ha hjulpet dere tilbake til sunn fornuft.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral og hat mot hvite mennesker

Og det samme gjelder forøvrig om overgrepene som foregår i Norge og Europa. Programleder og journalist Aleksander Schau gikk for kort tid ut med en liste over alle tilfellene han visste om av seksuelle overgrep under sin tid i underholdningsbransjen. I Sverige har flere svært profilerte venstreorienterte profiler innen TV, radio og aviser enten trukket seg eller fått sparken. De samme profilene som i årevis har harpet på om kvinners rettigheter og urett. Så sinnsykt dobbeltmoralsk og så typisk venstresiden.

MARIE SIMONSEN: Den erfarne Dagbladet-journalisten har vist seg å være svært selektiv når hun skal være feminist eller ikke. (Foto: Twitter).

Så lenge man tilhører venstresiden så er ALT TILLATT. Og det jeg har skrevet ovenstående her viser det!

Jeg husker hvordan Dagbladets feminist-ikon UNNSKYLDTE masseovergrepene mot tusenvis av kvinner på nyttårsnatten i Køln, med at dette er «helt vanlig i flere land» og kalte det for «Eve-teasing«. Dette viste at Simonsen ikke engang visste hva det dreide seg om i Tyskland. Verken om omfanget eller bakgrunnen til overgriperne. Det er ganske sensasjonelt for en karriere-journalist som omtaler seg selv som feminist.

Da avsløringen til slutt eksploderte på nyhetskanaler over hele verden og politisjefen i Køln måtte ta sin hatt og gå, blokkerte Simonsen oss for videre debatt på blant annet Twitter.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Så for å avrunde det hele. Jeg vil kalle venstresidens angrep på sine politiske meningsmotstandere for «projisering». Altså at man anklager sine motstandere for det man selv er og utøver. Venstresiden anklager høyresiden for vold, men hvem blir stadig tatt for å utøve vold på gater og torg? Venstresiden.

Venstresidens mannfolk angriper «samfunnet» for å være sexistisk og kvinnefiendtlig. For å gi kvinner mindre lønn enn menn. Men nå er det altså på venstresiden det rakner fullstendig med titalls stjerner anklaget for overgrep. Det avsløres at de som har ropt høyest om kjønn og ulikheter, er de samme som selv betaler mer til menn enn kvinner.

Så neste gang en selverklært feminist eller venstreorientert person peker finger eller kommer med en påstand, vit at de like gjerne kunne stilt seg foran speilet og anklaget seg selv.