Dagens video

SJOKKVIDEO: Jødisk 17-åring blir slått med belte av ung muslimsk mann på gaten i Berlin

april 18, 2018 Redaksjonen

En rystende video ble tatt av en 17-årig jødisk gutt i det han blir uprovosert slått av en ung muslimsk mann med belte. Årsaken skal være at den jødiske gutten hadde på seg en kippa på hodet. «Jeg filmer deg, jeg filmer deg», sier den jødiske gutten uten at det stopper volden. Muslimsk anti-semittisme er nå så utbredt i Europa at jøder flytter til Israel for trygghet.

Innenriks

Utenlandsk mann sparket kvinnelig politistudent i hodet

april 17, 2018 Redaksjonen

Det er Bladet.no som i dag kan formidle en historie om en utenlandsk mann som har pådratt seg en rekke forhold på rullebladet og nå må møte i Inntrøndelag tingrett. Blant forholdene er vold mot en kvinnelig politistudent, slagsmål på utested, fartsovertredele og uaktsom kjøring i trafikken. Lokalavisen vil imidlertid ikke gå ut med hvor i verden mannen kommer fra eller hans oppholdsstatus.

Dagens video

SPANIA: (Video) Ulovlige afrikanske innvandrere går amok på gaten og knuser bilvinduer og speil

mars 20, 2018 Redaksjonen

Den ukontrollerte aggresjonen og volden som ikke-vestlige innvandrere benytter seg av i Europa øker stadig. I denne videoen går en større gruppe ulovlige afrikanske innvandrere løs på biler parkert i et boligområde i Madrid. Det knuses vinduer og speil og sparkes inn dører og tak. De knuser også gatevinduer og tømmer søppelbøtter utover gaten. Uskyldige familier og arbeidere må nå punge ut med tusenvis av euro for å reparere dem.

Utenriks

Australia begynner å ligne på Sør-Afrika – afrikanske gjenger herjer

februar 26, 2018 Redaksjonen

Australia har de siste årene opplevd en sterk negativ trend i ran og vandalisme mot butikker, svært voldelige hjemmeran mot barnefamilier, gateran og vold mot politiet. Felles for dem alle er at de er utført av afrikanske innvandrere. Nå har australsk politi satt opp egne spesialenheter som skal jobbe eksklusivt mot afrikanerne.

Kommentar

Eks-blitzeren og venstreekstremisten Maren Sæbø skal skrive for Faktisk.no

desember 24, 2017 Magnus Kristiansen

Det påståtte objektive og sannhetssøkende nettstedet Faktisk.no har fått ny medarbeider. Og det er ikke hvem som helst. Maren Sæbø har kanskje lagt vekk palestinaskjerfet, kommunistflagget og voldsretorikken, men er fremdeles aktiv i å angripe både Trump og FrP på sosiale medier. Hvordan en politisk og ideologisk venstreekstremistisk journalist skal balansere faktasjekking av nyheter gjenstår å se.

Utenriks

TREDJE VERDEN I SVERIGE: Kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 menn ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

november 26, 2017 Redaksjonen

Å være kvinne i dagens Sverige kan fortone seg som om man lever i den 3. verden uten verken lover eller medmenneskelighet. Det kommer nå ut informasjon om at en kvinne som skal ha blitt gruppevoldtatt av opptil 20 utenlandske menn i en trappeoppgang i en svensk bydel, skal ha blitt hetset av beboere og mennesker da hun ba om hjelp.