FOKUS PÅ FREDAG: Feminist: «Jeg kunne kastet deg i bakken og voldtatt deg!» og rasismen fra venstresiden avslørt

Ingen knuste stjernene til Kevin Spacey eller Bill Cosby på Hollwyood Walk Of Fame. Ingen protesterte utenfor kontorene til Harvey Weinstein, Ben Affleck, Matt Damon, Meryl Streep. Ingen angriper eller forfølger Bill og Hillary Clinton. Ingen boikotter de store film- og TV-studioene etter at den ene direktøren og filmprodusenten blir sparket for seksuell trakassering, voldtekt og overgrep. Listen nærmer seg tresifret antall mennesker som nå er anklaget eller dømt for dette. Alle tilhørende eliten i Hollywood. De får gå i fred. De får økonomiske fallskjermer i millionklassen uten at noen protesterer.

Hvorfor? Fordi dette kun dreier seg om politikk og makt, og ikke om medmenneskelig og ønske om en bedre hverdag.

Rasismen avsløres

Og det er ikke bare feministene som avslører seg selv. På den raskt fallende nyhet- og propagandakanalen CNN gikk både programleder og paneldeltakere ut med grove rasistiske uttalelser mot rapstjernen Kanye West. Istedenfor å debattere innhold og mening, så går de rett på Kanyes etniske bakgrunn og hudfarge for å snakke ned om ham.

Og nå begynner rasismen og hatet mot svarte som ikke stemmer demokratisk eller som tar avstand fra offer-mentaliteten som venstresiden integrerer i ikke-hvite, å slå tilbake på dem. Vi ser nå dusinvis, hvis ikke hundrevis, av videoer laget av afroamerikanere som sier de nå er drittlei venstresidens dobbeltmoral og rasisme mot de som går utenfor «plantasjen» deres. Hvis afroamerikanerne nå «våkner opp» fra medias propaganda og demokratenes løgner om at det er venstresiden som bryr seg om og tar vare på dem, så vil dette få alvorlige konsekvenser ved det neste mellomvalget i høst og presidentvalget som kommer i 2020.

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 3 – Rasismen mot hvite – hatet fortsetter

Du kan lese de to første utgavene av «Frieord ser på venstrehatet» i lenkene rett under her. 

KOMMENTAR: Hvorfor er din hudfarge, ditt kjønn og din seksualitet viktigere enn din personlighet for venstresiden?

«Jeg har en drøm at mine fire små barn en dag vil leve i en nasjon hvor de ikke vil bli bedømt for sin hudfarge, men av innholdet i deres karakter. Jeg har en drøm i dag!»

Setningen ble uttalt av den fargede borgerrettighetsaktivisten Martin Luther King Jr. under en tale i 1963, og er i dag en av de mest brukte og aktuelle uttalelsene i moderne historie.

Vi skriver i dag oktober 2018, men ordene til Martin Luther King Jr. er kastet i søla og vasket vekk av regnet ned i kloakken. Av venstresiden som hyllet ham. Det siste og beste eksempelet er hekseprosessen mot Brett Kavanaugh i USA, som i dag mest sannsynlig blir tatt opp som høyesterettsdommer. Falske anklager, hans hudfarge, hans kjønn og hans religion blir brukt mot ham. Og til og med mot politikere som stemmer for ham. Ting de ikke kan noe for eller bør skjemmes over.

Hvis King Jr. hadde levd i dag og opplevd hvordan demokratene, feministene og venstresiden oppfører seg i dag hadde han nok grått og kastet hodet i hendene av fortvilelse.

For der hans ord ga håp om en fremtid der alle mennesker behandles likt uavhengig av hudfarge, kjønn eller seksuelle identitet, så har demokratene og venstresiden i dag valgt Adolf Hitlers ord og politiske verdenssyn. 

Nå skal man nemlig ikke dømmes for sine ord og handlinger, men på bakgrunn av ting man ikke kan bestemme over selv. Hvor man er født, hvilken etnisitet man har og hvem man elsker.

Venstresiden dømmer i dag personer kun på bakgrunn av disse egenskapene, uansett om personen er «uskyldig» eller før man vet noe om dem.

Og når en slik oppførsel og politikk har støtte fra akademia, media og politikere med makt – ja, da har man kommet til et skremmende og utrygt samfunn å oppholde seg i.

Les også: Frieord ser på venstrehatet – rasismen mot hvite mennesker

Les også: Hvorfor er det så populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Jorda kaller venstresiden – kom inn venstresiden – dere må komme dere ned på bakken

Hvor skal man egentlig begynne? Hvor som helst. Såkalte «Memer» er veldig populære, faktisk så populære at venstreekstremister nå har innført et LOVFORBUD mot bruken av dem – nei, vi tuller ikke. De vet at disse fungerer svært godt på sosiale medier og spres millioner av ganger. Og høyresiden har totalt vunnet denne politiske propagandakrigen på nettet. Hva gjør ikke venstresiden annet enn det de kan best når de ikke liker noe? De forbyr det selvsagt.

Og det er ikke vanskelig å lage memer av venstresiden. Deres dobbeltmoral kan ses fra månen og de stadige raseriutbruddene, barnehageoppførselen og totale mangel på selvkontroll innbyr til en lang rekke morsomme memer.

Les mer om memer og lovforslaget her og her.

Det sagt. Her kommer et utvalg av memer som har blitt delt på Twitter, Facebook, Instagram og andre fildelingstjenester de siste årene.

(Vi håper våre lesere er oppdaterte på internasjonal politikk og godtar at vi ikke brukte timer på legge inn norsk tekst i disse memene).

Fem fakta venstresiden ikke ønsker at det norske folket skal vite

  1. Masseinnvandring og et flerkulturelt samfunn fungerer ikke
  2. Alle kulturer og religioner er ikke like mye verdt
  3. Elsk eller hat den – kristendommen skapte Vesten og må tilbake som statsreligion
  4. Sosialisme fører alltid til sult og død
  5. Kapitalisme er det beste som har skjedd verden

Bonus!

  • Skole og helsevesen er ikke gratis – det betales over skatteseddelen

Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

På Frieords Twitter-feed ser vi stadig lenker til artikler, kommentarer, tegninger og utspill på diverse sosiale medier hvor man ser ned på, rakker ned på, håner, klager over og rett og slett angriper europeisk kultur og vår befolkning. Selv europeisk arkitektur, historie og litteratur angripes. I ekstreme tilfeller har vi sett at man rett og slett finner ting i samfunnet man ikke liker og kobler det opp mot dette hatet.

Her finner man blant annet plastre, hårprodukter, høflighet, måtehold, bøker, respekt, solkrem, musikkfestivaler, mat, dansing, fotballag, barnehager, skoler, vannflasker, kroppsstørrelse og omtrent alt i hverdagen som er negativt fordi hvite mennesker forbindes med det.

Ja, du leser riktig og beviset finner du i bunnen av denne artikkelen.

Alt brukes for å vise at hvite menn/mennesker har mer makt og kontroll enn såkalte minoriteter (kvinner, homofilie, fargede mennesker m.m.), gjennom det såkalte «hvite privilegiet». Et privilegium som ikke eksisterer annet enn som en naturlig følge av at man tilhører den største etniske gruppen i samfunnet og dermed også naturlig nok dominerer det.

Les også: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit

Finner man sort privilegium i Nigeria? Ja. Finner man gult privilegium i Kina? Ja.  Dette har ikke noe med herredømme eller rasisme å gjøre, men med menneskelig evolusjon, naturlig instinkt og sunn fornuft å gjøre. Like barn leker jo som kjent best. At mennesker fra andre raser og etnisiterer ikke forstår eller liker at hvite mennesker omgås med hverandre eller oppfører seg «europeisk«, betyr ikke at hvite mennesker er rasister. Like lite som at afrikanere bor i jordhytter og ikke har asfalterte veier er rasistisk mot hvite mennesker i Afrika, eller det faktum at kinesere spiser ris og aborterer jentefostre i enorm skala ikke er rasistisk mot hvite mennesker som bor Kina. Dette er bare slik det er.

Les også: «Hvite som ikke vil ha sex med sorte er rasister»

Les også: VG-journalist: «De norske håndballjentene er for hvite»

Vi har landesgrenser, kontinenter og ulike etnisiteter/raser på vår mangfoldige jordklode av en grunn. 30 år med sosiale rettferdighetskampanjer endrer ikke hundretusenvis av år med evolusjon.

Og for de som har på seg de trange og nærsynte venstreorienterte politiske brillene sine; hvite mennesker er en minoritet på verdensbasis. Ca. 10-12% av verdens befolkning klassifiseres som hvite – dvs 850 millioner mennesker. Det bor flere kinesere i Kina enn hele den kombinerte hvite befolkningen på alle kontinenter tilsammen. Det finnes flere afrikanere bosatt på det afrikanske kontinentet enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Det finnes flere pakistanere i en gjennomsnittlig pakistansk by enn i hele Norge. Men pakistanere er altså en «minoritet».

Les også: Dagbladets Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Les også: Prisbelønt Dagbladet-journalist klager over «blendahvite» fotballspillere

 

Les også: Forsker: For mye norsk kultur i barnehagene

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Det finnes flere muslimer i verden enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Ennå er altså muslimer en «minoritet». Ifølge venstresiden er nasjonsgrenser noe menneskeskapt og unaturlig. Det vil i virkeligheten (deres) da bety at nordmenn er en minoritet. Eller? Kan vi prøve å være konsekvente i logikken?

I vår nye og globale hverdag bør vi kanskje løfte blikket litt og se på hvem som er minoriteten og hvem som utgjør majoriteten. Fordi alle de store innvandrergruppene i Norge er «majoritet» i forhold til etniske nordmenn befolkningsmessig, om de er tyrkere, iranere, afghanere, somaliere eller til og med svensker.

Liker du ikke Vesten? Det finnes alltid en flyplass ikke langt unna hvor du kan reise til ditt drømmesamfunn. Vi har har hørt at Venezuela er fint på denne tiden av året.

Les også: Rapport – Tusenvis av rasistiske angrep mot hvite mennesker etter Trumps valgseier

Les også: En million hvite og kristne jenter misbrukt av muslimske voldtektsgjenger i England

Men dette rasistiske verdenssynet mot europeere eksisterer ikke kun hos disse (ikke)-minoritetene som bor i Vesten, det finnes også i høyeste grad hos venstreorienterte mennesker – og i særdeleshet hos hvite selv. Selvhatende oikofober som fra barnsben i barnehager, skoler, universiteter og sosial omgangskrets har blitt indoktrinert at Europa, hvite mennesker, hvit kultur, hvit historie og hvite verdier holder resten av verden nede og hindrer det fullkomne multikulturelle utopia. Denne kulturmarxismen (Frankfurtskolen) ble for alvor innledet av radikale og revolusjonære kommunister og sosialister på 1960- og 70-tallet, og har fått et betydelig fotfeste i akademia og media.

I dag kan vi blant annet i Norge se en nærmest homogen venstreorientert nasjonal utdanningsinstitusjon og media dominert av til tider svært radikale og kommunistiske ansatte som presser kulturell marxisme og samfunnslig relativisme på samfunnet. Det har fått alvorlige følger for flere generasjoner med nordmenn som ikke lenger har en sterk kulturell identitet eller føler ansvar for sitt og sine barns fremtid, slik deres forfedre gjorde.

Dette fenomenet er utbredt over hele Vest-Europa, USA og Australia/New Zealand.

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Les også: Kvinne angrepet av mørkhudede menn: «Din jævla hvite hore»

Daglig strømmer det ut timesvis og spaltemetre med Stockholm syndrom-orientert innhold fra vestlige utdannningsinstitusjoner og TV/film/radio/reklame/sosiale medier. Den som vet hva man skal se etter finner det raskt. Under her legger vi ut en rekke eksempler på det som er nevnt ovenfor – og husk dette er ikke fra «ytre venstre», men fra mennesker med verifikasjonsmerke på Twitter, ansette publikasjoner og offentlige institusjoner – eller som det heter på godt norsk – mainstream media.

Det er HER man finner den ekte rasismen og det ekte hatet – mot Europa og Vesten. Mot den hvite kjernefamilien, våre verdier, tradisjoner og historie.

Les også: Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem

Les også: Norske medier kritiserer EM-jentene: «Dere er for hvite!»

 

 

Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et viktig tema.

Temaet er ganske enkelt; samfunnet hater hvite, streite menn. Og hvite guttebarn. Oss med et lem mellom beina som reagerer instinktivt positivt og kroppslig når vi ser vi en vakker kvinne på gaten eller jobben. Oss menn som er villige til å ofre både liv og helse for å vise oss frem for det motsatte kjønn. Og kanskje, hvis vi er heldige, så får vi parre oss med den peneste dama. Få unger med henne. Lage nye alfahanner som også de ønsker å parre seg med den peneste dama. Og slik går historien tilbake til da mennesket så dagens lys for første gang. Dette gjelder forøvrig for alle raser og sivilisasjoner, men det er kun hvite menn i Vesten som skal føle skyld for at vi oppfører oss slik.

I 2018 så finnes det en ikke ubetydelig del av samfunnet som misliker denne evolusjonære utviklingen hos den hvite mannen. Som vil bli kvitt ham. Han som har bygget de høyeste husene, de sikreste broene, laget de beste medisinene og som har blitt skutt ut i verdensrommet med en tre-trinns rakett festet til ryggen for å besøke nye verdener. Han som oppfører seg som en gentleman og som blir hos kvinnen etter at hun har født hans barn. Helt til han dør, gjerne blakk og sliten.

Dagens rødgrønne befolkningsmasse hater at det finnes slike menn. Evolusjonære vinnere. En som alltid gjør det riktige. En som har moral og verdier forankret i naturens evige syklus. Som har reddet verden fra mang en katastrofe, pest og krig. (Ja, vi startet kriger også i mange tilfeller – så vi er ikke feilfrie, men hvem er?).

Alt som er vondt i verden skyldes på hvite menn. Selv de hvite guttebarna blir brukt i hat-kampanjer om hvor mye vondt det er ute i verden. Det er spesielt legitimt å hate hvite menn som har passert 40. De blir regelmessig hetset i artikler, kampanjer, debatter og media. Utledd. Sett ned på.

Hvite streite menn takler alt, uansett hvilken bakgrunn de måtte ha eller hva de har gått gjennom i livet. For hvite streite menn dominerer. De jobber lengst og hardest. De ofrer mest. De kommer på jobb selv etter at de mistet huset og unga. Hvite streite menn har all rikdommen. Hvite streite menn dominerer på arbeidsplassen med arbeidsmoralen sin. Med etikken sin. Hvite streite menn liker bare å ha sex med hvite kvinner, helst de i sin egen alder. Hvite streite menn er snille og tar vare på barna sine, tar dem med på camping, på fjellet, på sjøen. Lærer dem å mekke sykler, snekre olabil og bygge trehus.

Hvite streite menn reparerer biler, bygger hus og installerer kjøkken. De reparerer mobilen din og sørger for at internettet ditt fungerer. Hvite streite menn er de beste kokkene, ingeniørene og arkitektene.

Hvite streite menn tar alltid telefonen og betaler gjelda si. De dukker alltid opp på dugnad og fotballtreninger. Hvite streite menn leverer inn den tapte lommeboka de fant på veien. Hvite streite menn sier (nesten) aldri nei hvis du spør dem om hjelp.

For dette bør hvite streite menn utryddes.

 

VIDEO: I tilfelle du var usikker eller uvitende om hva venstresiden og ikke-hvite ønsker

Kafe i Portland, Oregon. En by som stemte for Hillary Clinton og Barack Obama.

Her er store deler av det franske laget som vant VM og spillernes opprinnelsesland.
Skånsk avis.
T-banevogn i Sverige.

Ekte flyktninger vs falske flyktninger
En liten detalj på Finn.no man merker i hverdagen. Kanskje ikke noe å ergre seg for mye over, men det begynner å bli en regel heller enn unntaket.

P’en i LGBTP står for pedofili. Vil det bli akseptert og inkludert av homofile i Norge?

Et stellerom i Tyskland
Lokalavis for Malmø tar en liten oppsummering av den siste tidens flerkulturelle berikelse.

 

VIDEO: Se hvordan venstresiden feirer drap på babyer

Hatet mot de tradisjonelle vestlige verdiene presses stadig ut i etablerte medier. Kvinner skal ut i arbeidslivet og gi fra seg babyen så tidlig som mulig til statlig omsorg. Kjernefamilien skal splittes. Barn skal tvinges gjennom 12-årig skole styrt av den intellektuelle venstresiden. Abort skal hylles og presses på unge kvinner. Masseinnvandring løser opp samfunnslimet, og samholdet man før hadde med naboer og andre innbyggere forvitrer. Hvit flukt ut av storbyene har sørget for at de snart vil være utenforskapsområder med ghettoer og ikke-gå soner for norske myndigheter. Det har allerede funnet sted i Sverige og er et alvorlig problem.

Dette er en villet og ønsket utvikling fra politikere, NGO’er og myndighetene selv. Spørsmålet vi stadig stiller oss er, hvorfor?

VISSTE DU OM DETTE? Google fjernet LGBT-apper etter press fra myndigheter

Nyhetsdøgnet blir kortere og kortere og man rekker knapt å få med seg siste nytt, før neste overskrift ligger ute på nettet og skal skape flere klikk.

Ikke sjelden betyr dette at viktige nyheter flyr forbi oss uten at vi tar oss tid til å forstå hva som foregår ute i verden. En av disse nyhetene omhandler nettgiganten Google, som ikke bare er verdens største søkemotor, men også eier Youtube.

Google er verdens fremste sosiale og progressive aktør, med ekstrem fokus på kvinners, minoriteters og homofiles rettigheter. Hvis det finnes en venstreorientert kamp for rettigheter av noe slag, så er Google alltid først ute med å inkludere den i sine produkter.

Og de som på noen måte setter spørsmåltegn eller ikke føyer seg inn, blir overkjørt, utestengt og slettet fra nettgigantens plattform. Frieord fikk erfare dette denne uken da vår mangeårige Youtubekanal med millioner av treff ble slettet over natten. Årsaken var at vårt innhold brøt med selskapets «retningslinjer» vedrørende innhold som brukere kunne finne «støtende». I vårt tilfelle dreide det seg om videoer som viser realiteten i samfunnet i dag. Vi som en nyhetsportal har dette som et sentralt punkt i vår formidling, så det vil være omtrent umulig å bedrive nyhetsformidling uten å vise «støtende» oppførsel. Faktisk er det helt umulig.

Tenk deg NRK eller VG som ikke kan vise bilder fra krigsområder eller katastrofer, fordi noen kan finne bildene «støtende». Jo, men det er jo konteksten som er viktig, kan man argumentere. Men da har man allerede tapt. For kontektsten er ulik fra menneske til menneske. Og hvem skal bestemme den for deg? Det kan bare du gjøre selv. I et fritt samfunn, med ytringsfrihet og demokratiske spilleregler.

Men tilbake til Google og de homofiles rettigheter.

Der Google i Vesten sletter, stenger og fjerner aktører i sentrum/høyre-aksen av det politiske spekteret, så velger man en annen holdning i østlige land. Land der islam dominerer.

Det er en skremmende oppførsel, hvor man bøyer seg avhengig av hvem som styrer.

Vår redaksjon kom over en nyhet som kom ut i januar, men som vi ikke kan se ble plukket opp av noen norske medier.

Det var nemlig at Google fjernet og sperret 73 apper for homofile, lesbiske, biseseksuelle og transpersoner i Indonesia. På oppfordring fra indonesiske myndigheter. Det betyr at at LGBT-mennesker i det landet ikke lenger har frihet til å leve sine liv ifølge FNs mennskerettighetserklæring av 1948. Hvis de noensinne har hatt det.

Les også: Fengsel og 83 piskeslag for å ha praktisert homofili i Indonesia – Norge har sendt milliarder av kroner til landet

PISKET: En homofil mann blir pisket offentlig i Aceh-provinsen i Indonesia. Nå har Google også fjernet alle apper, emojier og materiale som brukes av LGBT-bevegelsen i landet etter påtrykk fra myndighetene. Med dette legitimerer Google brudd på menneskerettighetene. (Foto: AsiaNews).

Hva om Norge hadde fått en regjering som erklærte homofili en synd. Og så aksepterte Google, Youtube, Facebook og Twitter dette og utestengte alle brukere som var homofile eller kjempet for LGBT-bevegelsen. Gjorde det ulovlig med emojis, flagg, profilbilder, søketjenester, apper og filmer hvor homofile bilder og uttrykk ble vist.

Tror du det ville skapt opprør? Boikott? Ja. Men ikke så lenge det skjer i Indonesia.

Det får oss til å tro at venstresiden har doble standarder. Og det er ikke bra, verken for dem eller for de homofile i Indonesia, eller andre muslimske land. For det viser at man er villig til å tie og snu ryggen når overgrep blir begått av myndigheter og stater med menneskefiendtlige religiøse grunnverdier.

Venstresiden i politikken elsker å demonstrere og boikotte i Vesten. Banker får vinduer knust under gatedemonstrasjoner, McDonalds restauranter blir vandalisert, dyre bilder blir satt i brann, israelske varer blir boikottet. Men her har de latt Google få frikort. På bekostning av millioner av menneskers rettigheter – eller mangelen på dem – i et muslimsk land.

TRUMP FOR LGBT: USAs president Trump blir beskyldt for å hate minoriteter, kvinner og LGBT-bevegelsen. Det finnes ingen bevis for dette. men venstresiden går allikevel nærmest berserk i sine angrep mot presidenten daglig. Når den ene skuespilleren og regissøren i venstresidens egen politiske sfære blir avslørt som voldtektsmenn og pedofile, er man imidlertid lite interesserte i kritikk. Det samme gjelder når Google sensurerer og fjerner tjenester til LGBT-bevegelsen i muslimske land som Indonesia. (Foto: President Trump med homoflagg under valgmøte).

Det setter en alvorlig presedens. Og det viser at venstresiden er villig til å bøye seg for islamske regimer og store selskaper som Google, når disse bryter menneskerettighetene. Spørsmålet er hvorfor verken vestlige myndigheter, medier og den etablerte venstresiden ikke demonstrerer mot og boikotter Google etter at de sperret og fjernet muligheten for LGBT-mennesker i Indonesia muligheter til leve sine liv i henhold til menneskerettighetskonvensjonen.

Hvor er dere alle sammen?

Påstand: Rasisme slik vi snakker om det i dag finnes ikke

Undertegnede vokste opp i multikulturelt Oslo. Og jeg så ikke farge eller religion i det hele tatt da jeg var barn. Det var bare venner med forskjellig utseende og familier. Jeg har vært på bursdager hos pakistanere, irakere, vietnamesere og sikkert noen til. Jeg har spilt fotball, boksen går (nå føler jeg med skikkelig gammel) og spist iskrem, uten at noen brydde seg om det var gutter, jenter, nordmenn eller utlendinger der vi satt på fotballbanen eller utenfor svømmehallen. Det viktigste var å ha det gøy og leke sammen.

Men så kom venstresiden inn og ødela alt sammen. De påstod nemlig at vi plutselig skulle behandle og oppføre oss annerledes avhengig av hvordan vi så ut. At vi skulle passe på hvilke ord vi brukte da det fantes noe som het «rasisme». Jeg hadde aldri hørt om dette før og ikke hadde mine utenlandske venner det heller. Men nå var det plutselig blitt noe veldig viktig som lærerne og fritidslederne satte mye fokus på. Som snek seg inn i klasserommet.

De som ikke var hvite og norske var automatisk ofre. De skulle alltid unnskyldes og kunne bruke sin etniske bakgrunn og religion for å slippe unna hva nå enn det måtte være. Og selv om de i utgangspunktet ikke brydde seg eller ønsket å få et slikt privilegium, så ble det så hardt presset ned over hodene våre at de til slutt ga opp og ble med på spillet. En «vi og dem»-mentalitet la seg over Norge som et tykk tåke som ingen kunne se gjennom.

Plutselig begynte folk å bli redde for hva de skulle si eller hvordan de oppførte seg. Lærerne og de «voksne» slo hardt ned og var nærmest aggressive i sin håndtering av den nye hverdagen. De som er sorte og brune er ofre. De som er hvite er slemme og overgripere. Det kom frem i lærebøker, i undervisningen, i avisen, på TV og på gata.

Hvis det var slåsskamp og jeg slo en mørkhudet kamerat, så var det automatisk min skyld og rasistisk ble jeg fortalt. «Slo du Amir fordi han er mørkhudet?» Men det var ikke det. Jeg slo ham fordi han var en dust som hadde stjålet fotballkortene mine. (At vi var venner igjen samme ettermiddag og hadde glemt det som skjedde var en selvfølgelighet). Jeg så ikke hudfargen hans, men oppførselen hans. Men læreren min sa at jeg slo ham fordi han var mørkhudet. Og dette sådde et frø i hans sinn. Og mitt. Han kunne slippe unna nesten alt med den unnskyldningen. Og jeg fikk automatisk skylden.

Og litt etter litt ble vi alle hjernevasket til å tro på dette. At kameraten min som jeg hadde lekt med i hele barndommen plutselig var et offer og at jeg på grunn av min hudfarge skulle føle skyld og skam, som følge av historie og hendelser vi ikke engang visste eksisterte. Og litt etter litt skapte dette skiller og kløfter, det brøt opp vennskap og ødela den felles plassen vi alle møttes på som barn. En plass som var åpen for alle.

Nå stilte vi på ulike lag, med ulike bakgrunner. Ikke fordi disse eksisterte i virkeligheten, men fordi vi hadde blitt fortalt det av lærerne, fritidislederne og politikerne. «Vi og dem» eksisterer ble vi fortalt. Rasisme eksisterer sa de. Identitetspolitikk var blitt en vare som venstresiden skapte og styrte for å begrunne sin ideologi og menneskyn. Lærerne våre som gikk i lilla kjoler med store øreringer og rødt kort hår. Eller hjemmestrikket vest, tøfler og ukjemmet hår hvis de var menn.

Så hvem er de egentlige rasistene? De egentlige haterne. De som har ødelagt tusenvis av barn og ungdoms barndom, og skapt et samfunn som er fullt av splid og identitetspolitikk? Jo, det er den nye venstresiden, marxistene, sosialistene, «antirasistene» og Arbeiderparti-politikerne som ser hele samfunnet som et politisk sjakkspill med rot i venstreideologi. Den tilsier at noen må være ofre og noen må være overgripere.

Uten dem hadde Norge faktisk kunnet hatt en sjanse som et harmonisk samfunn med en viss andel mennesker fra fremmede kulturer og etnisiteter. Hvor vi så på hverandre på bakgrunn av vår karakter, oppførsel og verdier. Men det tillater ikke venstresiden. For de ønsker makt og å leve av motsetningene. De ønsker å dydsposere at de er de gode og at det finnes en klassekamp og ulikheter som må kjempes imot.

Slik ødelegger man et helt samfunn.

«Jeg er fri!» – hør hvordan afroamerikanere befrir seg fra venstresidens plantasje

https://twitter.com/MarkDice/status/1002330177748140032

NY STUDIE: Klimaforkjempere mindre miljøvennlige enn klimaskeptikere

Studien som ble publisert i april-utgaven av the Journal of Enviromental Psychology, delte inn 600 deltakere i tre grupper basert på deres bekymring for klimaendringene; «Svært bekymret», «Moderat bekymret» og «Skeptisk».

Forskere ved universitetene i Cornell og Michigan «Fant at de som var svært bekymret» for klimaendringer var mindre engasjerte i resirkulering og annen øko-vennlig oppførsel, enn skeptikerne, ifølge Washington Times.

Les også: Miljøverne etterlot seg et fjell av søppel etter miljømarsj – se bildene

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med skeptikernes øyne

VENSTRESIDEN: Miljøbekymring er mer dydsposering enn faktisk bekymring for venstresiden. Etter hver store miljø og klimamarsj i USA og Europa så etterlater miljøvernerne tonnevis med søppel der de marsjerer og demonstrerer. Her fra en klimademontrasjon i USA i New York. (Foto: Twitter).

Mens de de som uttrykte stor uro om global oppvarming var de mest høylytte tilhengere av statlig innblanding, så var de også minst tilbøyelige til å innrapportere sine egne individuelle handlinger.

På den andre siden, så fant man at klimaskeptikere som var misfornøyd med de nye klimaskattene og andre svevende program fra myndighetene var mer tilbøyelige til å bry seg om øko-vennlige aktiviteter som resirkulering og å bruke offentlig transport for å spare miljøet.

Jeg beklager jeg ikke hadde tid til å resirkulere – jeg for opptatt med å se på en dokumentar om isbreene i Antarktis som forsvinner, skriver en kjent blogger humoristisk som kommentar til avsløringen i Washington Times.

Les også: Universitet stengt pga kulde – bruker 800.000 dollar på studie om global oppvarming

Studien bekrefter stereotypen om kjendisene og politikerne som lever et liv i luksus, som flyr med privatfly, kjører limousiner med store motorer og nyter ferier på øyparadis, samtidig som de preker moralsk til mannen i gata om overforbruk, offentlig transport og resirkulering.

VIDEO: Gjør som vi sier – ikke som vi gjør

Les også: Miljøaktivister forsøplet for millioner – lot hunder stå igjen for å dø

FLØY TIL TYSKLAND FOR Å TA IMOT MILJØPRIS: Byrådsleder Raymond Johansen og miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg tok på vegne av Oslo imot prisen «Miljøhovedstad». Prisen ble delt ut i Tyskland i 2017 og de to yrkespolitikerne kom dit ved å ta fly, noe som ble kritisert av blant annet FrP. Lan har i tillegg blitt kritisert for utidig bruk av diesel-taxi for å komme til møter og TV-studioer, samt bruken av en svært bensinslukende luksus-limousin i regi av sin stilling som politiker for MDG. (Foto: Oslo kommune).

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Solpaneler skaper 300 ganger mer giftig utslipp enn atomreaktorer

Resultatet viser at venstresiden er mer opptatt av å vise sin glorie – dydsposere – og at når det kommer til stykket, så er de absolutte dobbeltmoralister.

Det samme gjelder også giverglede og hjelp til ideelle organisasjoner.

Les også: Klimamyte avslørt: 27 prosent økning i antall isbjørner

Les også: Avanserte datamodeller viser at global oppvarming kommer fra naturlige kilder

I en studie laget i 2014 av Philantropy Chronicle fant man at konservative mennesker var mer sjenerøse sammenlignet med mennesker som stemte rødgrønt.

Fattigere familier i konservative områder donerte en relativt høyere – og økende – andel av sine penger til veldedighet, mens de som satt på mer penger ga mindre penger ettersom deres velstand økte.

Les også: Vil stoppe innvandringen – for miljøet sin skyld

Les også: Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

I USA viste studien at 17 av de mest sjenerøse statene stemte republikansk, mens 15 av de 17 minst sjenerøse statene stemte på demokratene.

Begge studiene viser dermed at mens venstresiden hyler opp høyest og dydsposerer mest, så er det faktisk de konservative og klimarealistene som kommer best ut av miljøhensynet i den virkelige verden.

Les også: Norsk miljøpartipolitiker medlem av al-Qaida

Les også: Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

DAGENS BILDE: Venstresidens hovmod – og gode eksempel på hvorfor de mister makten

Melings følgere følte seg gode og inkluderende og ble med på hovmodet.

Men utover morgenen kom andre til med et mer nyansert bilde.

Venstresiden – den forsmådde eks-kjæresten

Venstresiden og media er som et bortskjemt barn. Enda verre. Som en forsmådd eks-kjæreste som ikke kan akseptere at man aldri kan få det man vil ha.

Hele livet har venstresiden fått styre og stelle som de vil. Uten konsekvenser. Uten å måtte tenke på hvilke skader de påfører andre rundt seg. Det har alltid ordnet seg til slutt. Men nå har dagen kommet hvor det har gått for langt. Hvor den andre parten ikke lenger innfinner seg i alle de barnslige og useriøse handlingene mer. Hvor man ønsker å vokse opp. Å ta ansvar.

Og venstresiden gjør som et bortskjemt barn. Som en forsmådd eks-kjæreste. De blir rabiate. Bokstavelig talt.

Det kastes glass og bestikk. Det knuses vinduer. Det ringes til arbeidsgivere og anmeldes til politiet. Det angripes psykisk og fysisk. Det trues på livet. Det tas liv.

Dessverre har venstresiden – og i særdeleshet media – ikke tatt sine oppgaver på alvor. Venstresiden hisser opp stemningen i samfunnet mot de som ikke er enige med dem. Det lages svært alvorlige anklager og det oppdiktes svært alvorlige påstander. De leker med ilden.

Ikke bedre kan dette skues enn i USA og med Donald Trump. Mens økonomien går så det suser, flere kvinner og fargede er i jobb enn noensinne, og lov og rett tas faktisk vare på, så fantaserer venstresiden opp den ene løgnen etter den andre. Helt uten kontroll over hvilken skade de påfører samfunnet. De vil vinne, koste hva det koste vil. Om USA skulle brenne ned til grunnen, så ville de vært villige til å betale den prisen for å fjerne Trump og vinne tilbake makten.

VENSTRESIDEN: Bruk av farlig og voldelig retorikk har skapt grobunn for politisk vold rettet mot den delen av befolkningen som ikke tilhører venstresiden. Det har allerede resultert i en rekke voldelige hendelser i USA. (Illustrasjon: Ben Garrison).

I Europa, og Norge, ser vi det samme. Venstresiden og media takler rett og slett ikke at noen andre kan ha makten eller finne et annet styresett som er bedre enn deres. Dag etter dag kan man lese og erfare det ene barnslige utbruddet etter det andre. Men det ligger en ekte fare bak det hele også. For det skaper en polarisering i samfunnet. Istedenfor å akseptere at noen andre har vunnet. Istedenfor å akseptere at det finnes en bedre måte å styre et samfunn på, så graver man skyttergraver og nekter å møtes halvveis. Man nekter å respektere den andre parten og følge utviklingen sammen, for en bedre fremtid.

Nei, istedenfor står man utenfor huset til sin eks-kjæreste med murstein og knuser vinduet. Punkterer bilen. Og sprayer ned fasaden med skjellsord. Man ødelegger alt man kan, uten å forstå at man også raserer sitt eget liv.

Historien vil ikke huske dagens venstreside med blide øyne.

P.s. Iløpet av kvelden da man avholdt «En kveld for frihet» i videoen øverst, så angrep venstreekstrem pøbel publikum utenfor lokalene. En 56 år gammel mann ble så grovt overfalt at han måtte kjøres til sykehus i ambulanse. AFA, antifascistisk aksjon, sto bak angrepet.

Når skal venstresiden ta ansvar for overgrepene, hatet, rasismen og volden?

En samtale tatt opp i skjul for titalls år siden av Trump utløste masseprotester mot seksuelle overgrep mot kvinner. Hundretusenvis av (I all sak hvite) kvinner dukket opp med rosa strikkede kattehatter og skrek seg hese for «like rettigheter» og «feminisme».

MØTTE FREM I TUSENTALLS: Venstresiden latet som om de brydde seg om kvinners rettigheter etter Trumps innsetting som president. Men etter å ha lagt den rosa strikkehatten i sin veske og tatt den siste slurken av sin kaffe latte, så forsvant deres engasjement like fort som det oppstod. (Foto: Pussyhat-marsj i Washington DC, januar i år).

Spol frem ca. 10 måneder. Avsløringene av faktiske og grove overgrep, voldtekter og vold fra en stor mengde Hollywood-stjerner, journalister, TV-personligheter, produsenter og regissører. Den ene store stjernen etter den andre. Kevin Spacey, Dustin Hoffmann, Ben Affleck, Harvey Weinstein og mange med dem har blitt anklaget av hundrevis av kvinner for overgrep og voldtekter som går bakover mange tiår.

ØREDØVENDE STILLHET: Det siste året har den ene etter den andre venstreorienterte Hollyvwood-stjernen, TV-personligheten, journalisten, redaktøren og kjendisen blitt avslørt som seksuelle overgripere, pedofile og voldtektsmenn. Men på gatene er det ikke en eneste rosa hatt å se. (Foto: Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Ben Affleck, alle tre anklaget og avslørt som seksuelle overgripere de siste månedene).

Men på gatene er det helt stille. Ikke EN demonstrasjon. Og på TV er det heller ikke mange debatter å se. De hundretusenvis av kvinnene som kjørte, busset, toget og fløy ut for å marsjere «mot Trump» og «for kvinner» sitter nå hjemme. Kjendiser som Madonna, kvinnene på The View, Ashley Judd, Cher – og for ikke å glemme norske journalister og medier som glefset og siklet som sultne hunder over kattemarsjene i USA og Europa.

Nå er det ØREDØVENDE STILLE og såååå avslørende! Dere eier ingen moral. Ingen skrupler. Og dere driter i kvinnene og rettighetene. Dere er egoistiske og politisk hjernevaskede til de grader at selv det norske Arbeiderpartiets lobotomeringsprogram på 1950- 60- og 70-tallet ikke ville ha hjulpet dere tilbake til sunn fornuft.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral og hat mot hvite mennesker

Og det samme gjelder forøvrig om overgrepene som foregår i Norge og Europa. Programleder og journalist Aleksander Schau gikk for kort tid ut med en liste over alle tilfellene han visste om av seksuelle overgrep under sin tid i underholdningsbransjen. I Sverige har flere svært profilerte venstreorienterte profiler innen TV, radio og aviser enten trukket seg eller fått sparken. De samme profilene som i årevis har harpet på om kvinners rettigheter og urett. Så sinnsykt dobbeltmoralsk og så typisk venstresiden.

MARIE SIMONSEN: Den erfarne Dagbladet-journalisten har vist seg å være svært selektiv når hun skal være feminist eller ikke. (Foto: Twitter).

Så lenge man tilhører venstresiden så er ALT TILLATT. Og det jeg har skrevet ovenstående her viser det!

Jeg husker hvordan Dagbladets feminist-ikon UNNSKYLDTE masseovergrepene mot tusenvis av kvinner på nyttårsnatten i Køln, med at dette er «helt vanlig i flere land» og kalte det for «Eve-teasing«. Dette viste at Simonsen ikke engang visste hva det dreide seg om i Tyskland. Verken om omfanget eller bakgrunnen til overgriperne. Det er ganske sensasjonelt for en karriere-journalist som omtaler seg selv som feminist.

Da avsløringen til slutt eksploderte på nyhetskanaler over hele verden og politisjefen i Køln måtte ta sin hatt og gå, blokkerte Simonsen oss for videre debatt på blant annet Twitter.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Så for å avrunde det hele. Jeg vil kalle venstresidens angrep på sine politiske meningsmotstandere for «projisering». Altså at man anklager sine motstandere for det man selv er og utøver. Venstresiden anklager høyresiden for vold, men hvem blir stadig tatt for å utøve vold på gater og torg? Venstresiden.

Venstresidens mannfolk angriper «samfunnet» for å være sexistisk og kvinnefiendtlig. For å gi kvinner mindre lønn enn menn. Men nå er det altså på venstresiden det rakner fullstendig med titalls stjerner anklaget for overgrep. Det avsløres at de som har ropt høyest om kjønn og ulikheter, er de samme som selv betaler mer til menn enn kvinner.

Så neste gang en selverklært feminist eller venstreorientert person peker finger eller kommer med en påstand, vit at de like gjerne kunne stilt seg foran speilet og anklaget seg selv.

«Soy Boy» – se videoen som har gjort at venstresiden har gått fra vettet!

Du har sett dem. De feministerte, metroseksuelle, veskebærende, halvstubbede, mykhendte, ansiktskrembrukende, kordbukse- og sjalbærende mennene. Ikke sjelden med briller og lut holdning sittende på kafeér med Apple-produktene sine. Soyaguttene.

De skjuler sin personlige fysiske og psykiske svakhet ved å kalle seg feminister. De sier de kjemper for kvinnesaken. De stemmer rødgrønt. De har aldri har vært i militæret eller slåss, de har aldri blitt dumpet av en kjæreste eller dumpet en kjæreste selv.

Dette er menn med svært lavt testosteron-nivå og libido. De er beta-menn.

SOYAGUTTER: Såkalte «Beta-menn» viser seg å være storforbrukere av soyaprodukter. (Foto: Soyagutter/menn).
SOYAGUTTER 2: I Norge vil mulig offentlige personer som Didrik Søderlind fra HEF og nett-aktivisten Gunnar Tjomlid være innenfor rammene av betegnelsen soyagutter. De lever sine liv gjennom konstant politisk korrekthet, har ingen klare alfa-mannlige kvaliteter og angriper sine politiske meningsmotstandere svært aggressivt på sosiale medier. Vil man finne større mengder soya i deres diett? (Foto: Fritanke.no).

Soyaguttene lever i en tilstand av konstant frykt for å ikke være politisk korrekte og angriper alt og alle som ikke føyer seg inn i den kulturmarxistiske dogmen som har bredt seg som en tykk tåke i vårt samfunn. Deres favorittuttrykk er «nazist», som de kaster ut mot alt og alle som er uenige med dem.

Hvem i Norge er soyagutter? Det er vel bare å ta et tilfeldig knippe av gutter og menn ut fra Ap, SV, MDG, Raudt og Human-Etisk Forbund, så vil det komme tydelig frem hvem disse er. Det er menn som har en daglig og til tider stor soyabasert diett.

DAGENS «MANN»: Dagens feminiserte og rødgrønne offentlige samfunn har produsert en hel generasjon med lite attraktive, lav-testosteronbærende menn som ligger langt unna den tradisjonelle idealmannen i Vesten. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Nå skal det innrømmes at det er vitenskapelig bestridt hvorvidt soya faktisk reduserer testosteronnivået hos menn, men det er uansett et produkt menn bør holde seg unna.

Her er stand-up komikeren og Youtube-vloggeren Owen Benjamin med sin sang, «Ballad of the Soy Boy».

«Slutt å hetse pedofile» – holdt venstreekstremister opp banner hvor de beskytter barneovergripere?

Nå hører det til med til historien at venstreekstremistene påstår at det hele var et påfunn og eller stunt av høyresiden. Les mer om deres versjon av historien på det venstreekstreme nettstedet Daily Beast.

Det er uansett ikke langt unna sannheten, hvis man ser på historien til venstresiden, der flere store og godt besøkte nettaviser som Salon.com har skrevet positivt om pedofili og pedofile overgripere.

Videoen i denne saken om demonstrasjonen og banneren har virkelig fått vind i seilene på sosiale medier og en brannslukkingskampanje har startet hos venstresiden i media. Dessverre for dem avslører deres unnskyldninger og forklaringer bare mer av galskapen som ligger til grunn for deres forskrudde ideologi.

Og vi vet knapt hvor vi skal begynne å skrive om sex/pedofili-skandalene som nå daglig kommer ut fra det kloakkrørene som kaller seg Hollywood, mainstream media og Washington D.C.

Kevin Spacey, Harvey Weinstein, Roman Polanski, Woody Allen, Ben Affleck, Anthony Weiner, Mark Halperin, Jeff Bezos, George. H. W. Bush, Bill Clinton, Jeffrey Epstein, listen er uendelig lang virker det som. Det er regissører, skuespillere, journalister, politikere og tilogmed presidenter som nå ikke bare blir hengt ut av sine ofre, men som også innrømmer overgrepene. For ikke å glemme stjernene som hyller dem, som Oscar-vinner Meryl Streep som ga den pedofili-dømte Roman Polanski stående ovasjon under Oscar-gallaen for få år siden.

INNRØMMER OVERGREP: Den Oscar-belønnede skuespilleren har fått stor berømmelse for sine evner foran kameraet. Nå kommer imidlertid historier om overgrep mot 14 år gamle gutter frem. «Unnskyld», sier Spacey offentlig på sine kontoer på sosiale medier. Spørsmålet er om venstresiden kan tilgi og gå videre – eller faktisk stå bak sin egen påståtte moral og pussyhats-demonstrasjoner. (Foto: Kevin Spacey på premiere for House Of Cards som går på Netflix).

Men vil det få konsekvenser? Vil Hollywood implodere? Vil venstremassene som tok til gatene med sine «pussyhats» igjen toge ut og skrike ut mot Kevin Spacey, Ben Affleck og Bill Clinton? Vil Madonna ønske å sprenge Hollywood i filler slik hun skrek mot Trump og Det hvite hus? Vil Ashley Judd kalle seg selv «nasty woman» og hisse til kamp mot etablissementet? Vil kinogjengere ta avstand fra studioene, regissørene og skuespillerne som mellom og under filmene sine begikk overgrep mot såvel gutter som jenter, både mindreårige og eldre?

Vil norske medier og filmskribenter igjen hylle filmer og studioer for filmer når de nå vet sannheten?

Hvis ingen reagerer – så er dobbeltmoralen og forråtnelsen så stor at den kan ses fra månen. Og venstresiden har frasagt seg ethvert krav på moral og anstendighet i uoverkommelig fremtid.

DEBATT: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Google og Twitter sensurerer sine brukere

Dette var ment som en sak om hvordan det nye sosiale nettverket Gab, som er en konkurrent til Twitter, nå saksøker Google for å ha slettet dem fra sin nettbutikk. Dette med begrunnelse i brudd på regelen om «hatsnakk».

Utestengelsen kommer til tross for at Gab har vært på nettbutikken til Google i mange måneder. Gab fremstiller seg som et et mer åpent og friere alternativ til Twitter. Twitter har gått omtrent amok det siste året og slettet og utestengt titusenvis av kontoer og brukere, under mer eller mindre uklare omstendigheter.

Dette har på sin side ført til at Gab har samlet inn over 1 million dollar i støtte for å kjempe mot de store ildsprutende dragene som kontrollerer det frie ordet på sosiale nettverk. Mye står på spill i utfallet av denne saken.

Men istedenfor å resirkulere selve innholdet i saken, som er litt tørt og kjedelig, (Du kan klikke på lenkene øverst og lese originalartikkelen), så bestemte jeg meg for å skrive en egen artikkel om det.

Så værsågod.

Det er ikke gull alt som glimrer, heter et gammel ordtak. Og det som ved første øyekast kan se ut som noe helt fantastisk, kan under overflaten skjule mørke og skumle sider.

Ta foreksempel Youtube. Liker du å produsere og dele videoer av katter? Da er plattformen perfekt. Du kan lage og dele videoer, samt kanskje tjene penger hvis du får nok seere.

Men skulle du ønske å lage politiske videoer, spille inn kommentarer, vise dokumentarfilmer, eller kanskje ha en debatt med interessante mennesker? Da bør du være obs på at kun sentrum/venstre-politikk er akseptert.

Se Mark Dice, som har over 1.1. millioner abonnenter, fortelle hvordan det hele fungerer.

Dette bryter ikke bare mot nasjonale grunnlover og Youtubes eget regelverk – med opprinnelige ønsker om et sted for alle – men det implementeres også under relativt vage og skumle formuleringer om «hat» eller «rasisme». Også terminologi som «støtende», eller «sterke ord«kan brukes for å skru av bryteren. Og da begynner det å bli glatt på isen. For hvem definerer hva som er «støtende» og «upassende»?

Og har man kommet på radaren for politisk ukorrekte eller feil meninger, da slår en rekke straffer eller begrensninger inn.

Videoene kan bli kuttet i fra å tjene reklamepenger, de kan bli begrenset i antall delinger eller de kan rett og slett miste alle muligheter for å likes, deles eller ha interaksjon mellom dem som lagde videoene og seerne.

Se Youtube-brukeren «Angry Foreigner» ta opp akkurat dette temaet i en ny video.

Og så har vi Facebook, som kan slette innlegg, stoppe delinger, utestenge brukerne fra sine egne kontoer, eller rett og slett slette hele kontoen uten forvarsel.

Twitter likeså. Man får i beste fall en advarsel eller to, før man kastes ut.

Google kan avliste søketreff for nettsiden din, begrense hvor høyt du kommer på søkeresultater og/eller kaste deg ut av app-butikken sin, hvis du skulle ha en app eller et produkt der de føler ikke «deler deres verdigrunnlag». Det er det samme som å bli henvist ut i minus 30 grader, naken. Du overlever rett og slett ikke, hvis du har et firma eller ønsker å bedrive noen form for aktivitet på nettet.

Det har gått så langt at eierne og innehaverne av domener og registreringsselskap kan ta fra deg hele nettsiden din. Det vil si at de kan ta fra deg nettadressen og hele innholdet på nettsiden. Bare kutte kontakten og vips, alt av informasjon, tekst, bilder, videoer og produkter du måtte ha der, er borte på et blunk. Og det kan skje uten advarsel.

Og tilbake sitter du uten rettigheter eller ankemuligheter. Har du prøvd å kontakte kundesupport på Facebook, Youtube eller Twitter? De er anonyme og gjemmer seg bak «kundeteamet». Du får verken et navn, et telefonnummer eller en epostadresse å henvende deg til. Bare et skjema. Og får du svar, så er det som regel det første og siste du får. Takk og farvel. Du har visstnok brutt en av de mange reglene, som i henhold til den «nye standarden» kan være ganske subjektive, som at du har brutt deres regel om «støtende innhold». Men igjen, støtende for hvem? Har en anonym ansatt på et kontor, gud vet hvor, fått 10 klager på kontoen din, og vurderer det som støtende. Ja, da er det over.

Du kan klage til du blir blå i ansiktet. Du kan hyle, skrike og rope om din uskyld. Men borte er du. Mer udemokratisk eller lite brukervennlig kan det vel knapt være.

En liten forsmak på dette fikk vi Norge for et par år siden da så og si alle aviser fjernet sine kommentarfelt. Aftenposten sto for det mest spektakulære stuntet. De slettet rett og slett hele debattsiden sin uten forsvarsel. Hundretusenvis av innlegg og tusenvis av brukerkontoer ble borte over natten. Vips, uten varsel, uten informasjon. Og flere store aviser fulgte etter. Man ønsket ikke lenger lesernes stemmer. Det var for mye «hat» og «støtende innhold». Det var en liten bris som ga varsel om den store stormen som nå kan ses over horisonten.

Over hele verden opplever nå brukere, artister, musikere, podcastere, forfattere, journalister, aktivister, komikere, politikere og faktisk hele selskaper, at de blir bundet, sensurert og slettet av de store monopolene på nettet.

Vi har alle et ansvar for at disse store og enorme selskapene både tar mer ansvar, er mer åpne med sine brukere, men også at de overholder sin jobb som monopol-selskaper, med ytringsfrihet. Man kan rett og slett ikke gjemme seg bak unnskyldningen om at man er et privat selskap og har rett til å slette og utestenge brukere – når man har et monopol.

Se Dave Rubin intervjue James Damore som fikk sparken fra Google etter å ha skrevet noe som brøt mot de moralske retningslinjene hos nettgiganten.

Når Paypal har sperret kontoen din, når CloudFlare har sperret podcasten din, når Facebook har slettet kontoen din, når Youtube har gjort det umulig å like, dele eller tjene penger på videoene dine, når Google har kastet deg ut fra app-butikken og fjernet deg fra søkeresultatet sitt, når Twitter sletter kontoen din, som du har brukt 3 år på å bygge opp med venner og kontakter.

Da kan du ikke bare gå på en annen plattform og begynne på nytt. Det finnes ingen andre Facebooker, Twittere, Youtuber eller Googler der ute. Ikke i samme galakse iallefall. Du er heldig om du når 1/1000-del av brukerne der ute. Enn så lenge.

Men det kan være i ferd med å snu. For jo lenger pendelen svinger en vei, jo hardere kommer den tilbake og slår den andre veien. Og det siste året har det skjedd noe der ute på nettet.

Gab, Hatreon, Liveleak, Vimeo, BitChute og Libsyn er relativt nye selskaper. Disse selskapene har kommet som alternativer til de store monopolene. Og nå begynner kampen, for det er «høyresiden» som dominerer den politiske delen av internett. Det er høyresiden som har utallige Youtube-show, podcaster, Twitter-følgere og aktivitet med følgere, delinger og kommentarer. Venstresiden er milevis bak både i innhold, aktualitet og interaktivitet med følgerne.

Og nå begynner høyresiden å røre på seg og etablere seg på de nye nettverkene. Bygge opp nye profiler og følgere. Enn så lenge er det bare i startfasen, men dette er kanskje det lille hullet i dammen som plutselig sprekker. Og da kan Facebook, Twitter og Youtube plutselig bli dinosaurer på nettet som fremtidige generasjoner bare vil lese om i det første kapittelet om revolusjonen av sosiale nettverk. Hæ, var det bare fire, fem store selskaper som styrte alt sammen? Litt som når bestefar kun husker NRK med antenner på taket og det var utenkelig med nettbrett og Netflix.

Tilbake til politikken.

De få venstreorienterte kanalene på sosiale nettverk som har følgere og aktivitet, har offentlig pengestøtte og/eller lisenspenger bak seg. Kommer du på en politisk aktiv organisasjon eller nettside tilhørende venstresiden som ikke har penger i huet og baken fra det offentlige? Høyresiden på nett er på sin side organisk bygd opp fra bunnen av, (grassroots som det så fint heter på amerikansk), av ideelle mennesker og organisasjoner som gjør dem betraktelig sterkere og herdet mot angrep.

Et godt eksempel på dette er Antirasistisk Senter versus Frieord. ARS mottar millioner av kroner årlig i offentlig støtte og har et dusin ansatte på fulltid. Deres aktivitet på nettet er mildt sagt patetisk, med svært lite besøk på de ulike plattformene og svært lite aktivitet mellom organisasjonen og følgerne. De oppdaterer svært sjelden på hovedsiden sin og har omtrent ingen aktiviteter eller aksjoner i løpet av et kalenderår. Uten pengene ville ingen av de ansatte eller lederen vært engasjerte i noe som helst innen antirasismen. Alt handler om å få fingrene inn i honningkrukka, også kjent som staten. (Noen som husker SOS Rasisme?)

Frieord på sin side har bygd opp en interaktiv nettside med en håndfull bidragsytere. Vår innboks er full hver dag med lenker, tips og tilbakemeldinger som videreformidles til leserne. Vi oppdaterer daglig med nyheter, er aktive på sosiale nettverk og har jevnt over høy aktivitet i kommentarfeltene. Alt dette på en brøkdel av ARS sitt budsjett. Vi publiserer leserinnlegg, har fotokonkurranser og intervjuer politikere, aktivister og interessante personer til våre artikler. Vi har egne fotografer og følger aktuelle hendelser over hele verden live gjennom vår nettside. Alt dette kun med egeninnsats og finansiell støtte fra våre lesere. (Takk til dere alle!).

Vi er bare en liten del av en svært stor internasjonal bevegelse som er bygd opp akkurat som Frieord. Vi er på alle sosiale plattformer og produserer godt og interessant materiale. Og vi har lesere. Mange lesere. Men nå har endel av oss også begynt å tjene penger på reklame og abonnenter, og det skremmer venstresiden. For de kan ikke kontrollere det fordi pengene ikke kommer fra staten. Den eneste måten man kan kjempe mot oss er sensur og total utslettelse fra det offentlige rom. Og den kampen har nå startet fra de store monopolene nevnt ovenfor. Venstresiden har mobilisert sine horder av «social justice warriors» til å bedrive klikk-horeri på alt og alle som ikke er enige med dem. Det rapporteres, anmeldes og nedstemmes uten mål og mening. Og de store selskapene føyer seg av frykt for å bli stemplet med noen av de mange skremmeordene som «hat», «fremmedfrykt», «rasisme».

Når homofile jøder blir kalt nazister i den offentlige debatten vet man det er blindt raseri fra venstresiden.

Så for å fullføre argumentet og kjernen i saken. Til venstresiden; vær så snill og slutt å være så hårsåre og delikate. Godta andres politiske syn og argumenter. Godta debatt og diskusjon, selv om dere ikke er enige. Ikke forsøk å kneble, slå eller stenge ute deres politiske motstandere.

Det er bedre å møtes til debatt og gå hjem litt smartere, enn å kneble sine fiender og leve i sitt eget ekkokammer, like dum som i går.

Les Voltaire. Vi vet det er en utbrukt og sliten frase, men den er like viktig og riktig den dag i dag.

Jeg er uenig i hva du sier, men jeg vil med mitt liv forsvare din rett til å si det. (Voltaire, 1694 -1778), Fransk forfatter.

USA: Borgerrettighetsorganisasjon angrepet for å bruke bilde av en hvit jentebaby

Det gikk varmt for seg på sosiale medier etter at ACLU (American Civil Liberties Union) la ut en Tweet med bilde av en jentebaby iført en ACLU-babydress og amerikansk flagg i hånden.

Bildet ble fulgt av teksten: «Dette er hva alle amerikanere vil ha».

Organisasjonen ble raskt anklaget for å promotere hvit rasisme og nazisme.

ANGREP: «Rasister», «Nazister», «Trump-tilhengere», var noen av angrepene mot reklamen fra ACLU.
TOK DEN VEKK: ACLU bøyde raskt av og fjernet reklamen av det hvite barnet, samt opplyste at «hvit overlegenhet er overalt». (Foto: Twitter).

NAZI-BABY: Venstreekstremister og ACLU-tilhengere sammenlignet den lille jenta på bildet med nazisme.

Vanligvis ser reklamemateriale fra ACLU ut slik. Og da er det ingen som klager.

 

ACLU: Venstreekstremisme, sort makt-bevegelser, fysiske angrep mot politiske motstandere og abort er kampsaker som ACLU promoterer og som folk på venstresiden aksepterer. Da ACLU twitret ut et bilde av en hvit jente med amerikansk flagg, gikk venstresiden imidlertid amok på sosiale medier.

Donald Trump fordømmer antisemittisme i USA

Nå får den amerikanske presidenten ros fra den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu. Under den ukentlige pressebrifingen mandag gjentok Trumps pressesekretær administrasjonens fordømmelse av den siste bølgen av antisemittiske hendelser over hele USA, der flere jødiske graver har blitt skjendet.

USAs president Donald Trump «fortsetter å være dypt skuffet og bekymret over rapporter om ytterligere hærverk på jødiske kirkegårder,» sa pressesekretær Sean Spicer til reporterne. «Den feige ødeleggelsen i Philadelphia denne helgen kommer på toppen av lignende hendelser fra Missouri og trusler mot jødiske samfunnssentre rundt om i landet,» sa Spicer ifølge Israel Hayom. «Presidenten fortsetter å fordømme disse og eventuelle andre former for antisemittiske og hatefulle handlinger i sterke ordelag.»

Også forrige uke fordømte Trump den voksende antisemittismen i USA. Det skjedde da presidenten forrige tirsdag besøkte National Museum of African-American History and Culture. Da fikk han ros av den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu, som nylig var på besøk i Det Hvite Hus. Ifølge World Israel News uttrykte statsminister Benjamin Netanyahu takknemlighet for president Donald Trumps fordømmelse av anti-semittisme. «Det er veldig viktig at president Trump tok et klart standpunkt mot antisemittisme,» sa Netanyahu, da han onsdag forrige uke snakket i en synagoge i Sydney til det jødiske samfunnet. «Vi har en kamp mot de som søker å demonisere våre folk og gjenoppblusse antisemittismen som vi ser i mange deler av verden,» sa Netanyahu. «Det er noe som vi må kjempe sammen imot.»

Venstresiden

Selv om Trump allerede hadde fordømt hendelsene var Hillary Clinton raskt ute på Twitter og forlangte at Trump skulle ta avstand fra antisemittisme.

Venstresidens forsøk på å dytte den økende antisemittismen over på Trump ble derimot tilbakevist av en jødisk kommentator som var invitert av Fox News.

Tidligere ordfører i den israelske byen Shiloh, som ligger på Vestbredden, David Rubin, blir intervjuet og spurt om den voksende antisemittismen skyldes at Trump-administrasjonen stimulerer til hat. Han gir reporteren svar på tiltale. Antisemittismen kommer i dag fra muslimske miljøer og venstresiden, slår han fast. Se intervjuet her:

Kjære venstremedier: TUSEN TAKK!

Europa og verden står foran en veldig uforutsigbar og spennende tid. I tillegg er det gnisninger som vanlig rundt Russland og Kina, med Nord-Korea på slep som det uønskede rødhårede stebarnet.

Men la oss holde oss til det som opptar oss mest.

Ingen kunne ha spådd verken Brexit i Storbritannia eller Trumps seier i USA, hvis man kun fikk sin informasjon fra massemedia.

EU er i ferd med å rakne i sømmene. Det snakkes om exit’er for mange andre nasjoner bak Storbritannia. I USA tok Trump storeslem og fikk total makt over senatet, representantenes hus og høyesterett. Nå snakker man om åtte år for Trump.

Disse to seirene (tapene, alt ettersom hvilken side man er på) avslørte europeisk og amerikansk presse som ingenting annet i historien. Det virker som om de politisk styrte mediehusene (som er i privat eie og koblet til den politiske venstresiden) kastet alle hemninger.

Les også: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

Det var ikke snakk om å være balansert eller objektiv. Faktisk falt man over hverandre i forsøket på å demonisere både politikere og velgerne. Skremselspropagandaen var (og er) nesten uvirkelig.

Det fantes ingen respekt for verken den politiske prosessen eller menneskene som ønsket forandring. Alle skulle skremmes og ties ihjel. Og alle virkemidler var tillatt.

Men den politiske pendelen hadde svingt for langt til venstre. Sosialdemokratene og venstresiden hadde presset sin politikk for hardt på befolkningen. Og nå presset befolkningen tilbake.

Det var som å se den rumenske diktatoren Nicolae Ceaușescu på sine siste dager der folket buet ham på balkongen. Han forsto ingenting. Han ville ikke forstå noenting. Han hadde levd i et politisk vakuum i så mange år at realiteten rett og slett var blitt urealistisk.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral – Brexit og flyktningkrisen

DRA TIL HELVETE! Milliardæren og liksom-humanisten Bob Geldof viser to fingre til fiskermenn som ønsket seg ut av EU på grunn av alle reguleringene og forbudene som ødela jobbene deres. Arrogansen og hatet fra de rike og eliten var en av årsakene til at britene valgte seg ut av EU. (Foto: Bob Geldof).

Og slik opplevde både politikere og media det i 2016. «Hvordan kunne det skje?» jamret de seg. Og som hjernevaskede og henfalne kult-tilhengere så nektet de å innse at de var avslørt. At lederen deres hadde lurt dem og stukket av med alle pengene. At alt var en løgn.

Les mer: Video og bilder: Storbritannia ute av EU!

Nå våkner imidlertid folk som tradisjonelt har tilhørt venstresiden. Mange har byttet side. Folk som før stemte for EU, stemte nå for Brexit. Folk som stemte for Obama i åtte år, stemte nå Trump.

Resultatet var en så total seier at selv ikke den mest innbitte EU-motstanderen eller republikaneren hadde turt å drømme om det. Hvis media hadde vært objektive og det faktisk hadde vært et rettferdig valgkamp, så ville publisiteten som Brexit-leiren og Trump fikk, kostet dem en liten nasjons statsbudsjett. Istedenfor fikk de den gratis av mediene. Takk!

Les mer: Aftenposten-journalist sprer falske nyheter – vil ikke debattere da han blir konfrontert

Høyresiden er den nye punken

Sammen med Brexit og Trump fulgte også en ny kultur. En ny generasjon. Generasjon Z. De er mer konservative. De liker ikke tatoveringer. De liker ikke rød hanekam eller ring i nesa. De liker ikke lathet og offermentalitet.

Ny-konservatismen, alt-right, høyrebølgen, kall det hva du vil, er den nye punken. Den nye rocken. Den nye «fuck you» til etablissementet. Og idolene heter ikke lenger Sid Vicious, Ramones eller Che Guevara, men Milo Yiannopoulos, Alex Jones og Tomi Lahren, bare for å nevne noen svært få.

De er velstelte. De er utdannede. De er for ytringsfrihet, ansvar for egne handlinger og hardt arbeide.

Les mer: Kommentar: Ikke bare falsk men også farlig journalistikk

KULTSTATUS: Milo Yiannoupolos (33) har blitt en kultfigur for konservative og homofile på høyresiden. Han angriper det han mener er hykleriet og dobbeltmoralen som venstresiden i politikken har stått for de siste tiårene. Milo ble nylig angrepet av hundrevis av maskerte venstreekstremister da han skulle holde en tale på et universitet i California. Det førte til at hans nye bok føk til toppen på Amazon.com og han ble intervjuet av den kjente TV-personligheten Bill Maher. Det motsatte av hva venstresiden ønsket. Lærer de aldri? (Foto: Milo Yiannoupolos).

Sosialister og demokrater har sittet ved makten i et halvt århundre. Tidligere venstreekstremister er nå programledere og universitetsrektorer. Sosialistene, marxistene og feministene styrer musikken, filmene, TV-programmene, skolene og avisene. De har hatt total kontroll over det skrevne og talte ord, og offentlig konsensus. De har blitt det de kjempet imot. De har blitt etablissementet.

Les mer: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Nå er det tid for en ny revolusjon. En ny motkultur. Nå er det høyresiden sin tur å være opprørsk og stå opp mot etablissementet.

Denne revolusjonen er imidlertid fredelig og demokratisk. Av folket, for folket. Gjennom stemmeurnene. Venstresiden svarer med vold og opptøyer. Med skrik og bilbranner. Med knuste butikkvinduer og blod i gatene. Men det er bare dødskramper. Litt etter litt gir de opp. Kraften går ut av dem. Til slutt går de hjem.

Punken er død. Lenge leve den nye punken!

Relatert:

VIDEO: «Hvorfor jeg forlot den politiske venstresiden»

Et lite utdrag fra videoen:

– Tror du på ytringsfriheten?

– Mener du at mennesker bør vurderes utifra sine handlinger og ikke på grunn av sin hudfarge?

– Tror du på religionsfrihet?

– Hvis du tror på disse tingene så er du sannsynligvis ikke en venstreorientert (progressiv) person. Jeg trodde jeg var en.

– Jeg forsto det slik at venstreorienterte var som demokratiforkjempere, bare enda mer høylytte. De var de snille. De passet på de svakeste, kvinner og minoriteter. De omfavnet forandring.

– Hvem ville ikke være en venstreorientert?

– Men de siste årene har det å være venstreorientert endret seg. Det pleide å bety at man kunne være uenig med noen, men at man ville kjempe til døden for deres rett til å ytre seg. Slik er det ikke i dag.

– Å forby folk å ytre seg fordi man er uenig med dem fra skoler og universiteter er ikke progressivt.

– Å forby ord som ikke er godkjent som «politisk korrekte» er ikke progressivt.

– Å advare folk mot støtende innhold i bøker, filmer og musikk – alt som kan forulempe mennesker – det er ikke progressivt.

Alt dette og mye mer har fått meg til innse at venstresiden ikke lenger er demokratisk og inkluderende, men antidemokratisk og ekskluderende.

– Den nye ideologien dømmer ikke lenger folk på bakgrunn av deres individuelle handlinger, men som følge av deres hudfarge, etnisitet, kjønn og religion.

– Og det verste og mest ondskapsfulle man kan være i dag er hvit, mann og kristen.

– Venstresiden har innført noe som ligner på en olympisk øvelse i hvem som kan bli mest fornærmet.

Martin Luther King Jr. sin drøm var at hans barn skulle skulle bli bedømt utifra deres karakter og ikke deres hudfarge. Det var en gang venstresidens grunntanke.

– Det er det ikke lenger i dag.

 

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

«When they go low, we go high», var en av Hillarys mest kjente uttalelser under valgkampen. Hun påpekte også viktigheten av å respektere valgprosessen og sørge for en fredelig maktovergang.

Hennes tilhengere og grupperinger på venstresiden valgte imidlertid å ikke høre på sin kandidat og sto bak en rekke opptøyer og voldelige angrep gjennom hele gårsdagen.

Frieord påpekte på torsdag hvordan riksmediene i lang tid har hisset opp stemningen og skapt massehysteri blant befolkningen. Overskrifter og artikler som sammenligner Trump med diktatorer og frykt for brudd på menneskerettigheter har skapt et falskt inntrykk som har gitt grobunn for antidemokratiske bevegelser.

Les mer: Ikke bare falsk, men farlig journalistikk

Hele verden fikk se resultatet i går.

Se bildene og videoene her.

TRUMP-TILHENGER: Det var ikke bare bygninger og biler som ble ramponert. Også uskyldige mennesker ble slått og mishandlet av Hillary og Obama-tilhengerne. Her har Youtube-journalisten James Allsup fått et møte med den tolerante og inkluderende venstresiden. (Foto: Privat).

Se video av overfallet her.

Her er en video av Richard Spencer, en leder for den såkalte «Alt-right»-bevegelsen, som blir slått uprovosert i ansiktet under et intervju.

En 10 minutters video med flere innslag fra opptøyene.

Samlet penger for å mishandle barn

Her har noen startet en innsamlingsaksjon for å reise til Washington D.C. for å mishandle Trumps 10-årige sønn.

HATER MOT BARN: Venstresiden har ingen problemer med å involvere barn i sine politiske voldsfantasier. (Foto: Gofundeme.com).

Les mer: Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstruler fra Trump-motstandere

Media og venstresiden var så skråsikre på at de skulle vinne at de begynte å se for scenarioer der Trumps tilhengere ikke ville godta nederlaget og gå ut i gatene og protestere og lage opptøyer. I går så vi hvem som var de virkelige antidemokratene og voldsutøverne.

TRUMP-SUPPORTERE? Venstremedia mente dette var et representativt bilde av de republikanske velgerne. I går var det Hillarys tilhengere og demokratene som sto for volden og opptøyene.
KRITISK: Den populære journalisten og intervjueren Dave Rubin kom med en treffende kommentar om dobbeltmoralen og volden fra venstresiden. (Foto: Twitter).

CNN lagde reportasje om drap på Donald Trump

Den svært Hillary-vennlige nyhetskanalen CNN kom kanskje med den mest sjokkerende TV-reportasjen kort tid før innsvergelsen. Kanalen hadde laget et innslag om hvem som ville ta over i tilfelle noen skulle snikskyte og drepe Donald Trump før han hadde sverget eden. Det hele ble seriøst vurdert med kart over alle politikerne og representantene hos de amerikanske myndighetene i et flere minutter langt innlegg.

Ville angripe Trump-fest med gass

Gravejournalisten James O’Keefe og hans Project Veritas som avslørte hvordan Hillarys kampanje hadde brukt vold og opptøyer som virkemidler mot Trump under valgkampen. De hadde nok engang skaffet seg innsikt i venstresidens voldelige og antidemokratiske virkemidler.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Nå hadde de fanget personer i venstreekstreme organisasjoner som planla å angripe en fest til ære for Trump med syre.

Norske medier

Norske medier ville ikke sette lista noe spesielt høyere og kjørte på med overskrifter og artikler som viser hvorfor opplagstall og antall ansatte er i fritt fall.

Les mer: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

NORSKE MEDIER VISER KLASSE: Det virket som journalistene i riksmedia satt på samme kontor da de skrev om innsvergelsen og talene. Sjelden har de vel avslørt seg selv som i går.

LØGN FRA DAGBLADET: Hva er vel en nyhetsdag uten en løgn? Dagbladet viser at de ikke klarer å gå gjennom en nyhetssyklus uten å tråkke i klaveret. Og i går var intet unntak. Historien om Nancy Sinatras «syrlige kommentar» var selvfølgelig en løgn. (Foto: Dagbladet/Twitter).

Kommentar: Ikke bare falsk, men også farlig journalistikk

Imorgen skjer det. USA får sin 45. president. Etter åtte år med Obama valgte det amerikanske folket en republikaner og de valgte å ta fra demokratene absolutt all makt. Presidentvalget, representantenes hus, senatet og høyesterett gikk til Trump og republikanerne.

Det var et klart og tydelig tegn på at man ikke var fornøyd med tingenes tilstand. Obama har doblet gjelden, startet nye kriger, latt arbeidsplasser forlate USA og ført en sosial politikk som har tvunget nye millioner av amerikanere ut i et liv avhengige av matkuponger fra myndighetene for å overleve. Man opplever også rekordhøye drapsrater i en rekke storbyer, inkludert Obamas egen hjemby, Chicago.

Obama har også vært den presidenten som har gjennomført færrest politiske tiltak, samtidig som han har tatt flest og lengst ferier av alle tidligere presidenter.

Men til tross for dette, så forblir Obama en helgen for venstresiden og media. Istedenfor angriper man Donald Trump, selv før han har tatt sitt første spadetak.

Faktisk er opposisjonen så enorm, så hektisk og så hatsk, at det ligner på massehysteri. Det er nesten vanskelig å forklare. Alt av det som krabber og går av journalister, skuespillere, musikere, akademikere og politikere på venstresiden lager videoer, demonstrerer og kommer med de mest uhyrlige og absurde påstandene i aviser og på TV.

DEMONSTRERER: Det er lov å demonstrere og vise politisk motstand. Men anti-Trump demonstrasjonene viser at man har gått over en grense. En grense man fryktet, men aldri opplevde mot Obama da han vant sine to valg.

Det snakkes om frykt for konsentrasjonsleire, om utvisninger, om arrestasjoner, om forfølgelse, det snakkes om at Trump rett og slett er den nye Hitler.

Hvordan kan godt voksne, godt utdannede og fornuftige mennesker la seg bli til de grader dratt med i et slikt massehysteri? Det ligner skremmende mye på hvordan sekter behandler sine avhoppere. Folk mister jobber hvis de sier de støtter Trump. De blir utstøtt fra vennegjenger og familiemiddager. De blir angrepet fysisk på gaten.

Toppen på det hele opplevde vi vel i går, da en person tente på seg selv og fikk alvorlige brannskader i en protest mot Trumps innsettelse. Hvem fikk denne personene til å gå til et slikt drastisk steg? Til å tro at det var den eneste løsningen.

TENTE PÅ SEG SELV: En mann har blitt så fortvilet over at Donald Trump vant presidentvalget at han valgte å tenne på seg selv i protest. Men hvem hjalp ham på veien til en slik avgjørelse? Media må kjenne sitt ansvar for slike hendelser med måten de har dekket presidentvalget på.

Jo, det var massemedia, med sitt haleheng nevnt ovenfor. Totalt uansvarlige. Totalt hemningsløse. Totalt løgnfulle.

Å lyve er er en synd. Det viser dårlig karakter. Det viser ondskap. Men å hisse opp befolkingen, å skremme dem. Det er farlig. Svært farlig. Da har man tråkket over en grense som ikke er et demokrati verdig. Det holder å se til krigen på Balkan og i Rwanda for å se hva blindt hat og hysteri kan føre til hvis det bygges opp og slippes løs blant befolkningen.

Til media, til våre norske medier. Slutt. Slutt å lyve. Slutt å hisse opp stemningen med billige poenger og uverdige overskrifter og kommentarer. Slutt å helle bensin på bålet. Dere skader ikke bare deres eget omdømme, men dere skader samfunnet. Vårt demokrati.

DRAPSTRUSLER: Hva får en tilsynelatende normal, ung kvinne til å uttale drapstrusler mot en presidentkandidat og hans barn? Har CNN, NBC, Washington Post og de andre nyhetskanalene gitt et realistisk og balansert bilde av det politiske klimaet og valget? Det ser dessverre ikke slik ut. (Foto: Twitter).

VIDEO: Mytene om hvitt privilegium knuses – fakta vs følelser

I disse videoene diskuteres temaet hvitt privilegium og diskriminering. Dette er temaer som venstresiden i politikken har gjort til sine hjertesaker.

Men eksisterer disse tingene i virkeligheten, eller er det problemstillinger som venstresiden har skapt og holder i live for å lure velgerne? For å skaffe seg flere velgere? For å finansiere jobber og organisasjoner?

Se to svært sterke og informative videoer som tar for seg nettopp dette, og se om informasjonen som du hører kan gi deg et litt bredere og dypere perspektiv.

God video!

Relatert: