VIDEO: Venstreekstremister angrep mann under 1. mai demonstrasjon i Sverige – hadde på seg «feil» t-skjorte

Mannen som kaller seg selv «Ulven» på Youtube sto på tirsdag ved venstreekstremistenes 1. mai-demonstrasjon i Gøteborg sentrum, ikledd en t-skjorte med en bilde på den spanske generalen Francisco Franco.

Det som skulle være en politisk provokasjon, ble deretter til et grovt og brutalt overfall av «Ulven» med slag og spark. Flere av venstreekstremistene brukte også flaggene sine til å slå mannen med.

Mishandlingen fortsatte da mannen falt til bakken. I videoen kan man tilogmed se personer med gule vester, som vanligvis betyr ordensvakt, delta aktivt i mishandlingen.

Horeunge! Rasistsvin! Tror du at du klarer dette, eller? hører man venstreekstremistene hvese i forbindelse med angrepet.

Det ble ikke bedre da den venstreorienterte avisen Expressen skulle dekke mishandlingen av mannen.

«Nazister til angrep mot demonstranter – en skadet», lød venstreavisens første overskrift.

Deretter endre man overskriften til «Nazist skadet etter bråk – ført til sykehus».

Til slutt ble overskriften endret til «Høyreekstremist angrepet – forstyrret venstredemonstrasjon«.

Ulven, som ble kjørt til sykehus på grunn av kraftige blødninger og måtte sys i hodet etter det brutale angrepet, sier til nettsiden Samnytt at mediene som skrev om mishandlingen og pekte ham ut som «nazist» ikke engang hadde snakket med ham.

Jeg er ikke med i noen politisk organisasjon og er ikke engang aktiv politisk utenfor min kanal på Youtube. Det var riktig slemt gjort av politiet. Jeg synes det er riktig dårlig gjort å si en sak som ikke stemmer, sier han til nettavisen.

Ulven ble for alvor kjent i vårt naboland da han under 1. mai-demonstrasjonen i den sammen byen i 2016 gikk først med et skilt med påskriften «Heller død enn rød». Bildet av mannen ble spredt tusenvis av ganger på sosiale medier og latterliggjorde venstresiden som marsjerte med kommunistiske flagg bak ham.

Overfallet og mishandlingen av Ulven blir imidlertid ikke fordømt av venstresiden i Sverige. På Twitter ble de som slo mannen hyllet av blant annet en ansatt på nettopp avisen som kalte ham nazist, Expressen.

Ulven sier til Samnytt at han ikke har planer om å slutte med sine aksjoner, til tross for venstreekstremistenes brutale overfall på ham i går.

HELLER DØD ENN RØD: «Ulven» trollet kommunistene under 1. mai-demonstrasjonen i Gøteborg i 2016. Da han ønsket å provosere dem med en t-skjorte av den anti-kommunistiske spanske statslederen Franco under årets demonstrasjon, gikk venstreekstremistene til voldelig angrep.

VIDEO: Italiensk politi viser muskler mot voldelige antifascister

Venstreekstremist sparket mann fra Soldiers of Odin i hodet og kroppen – fikk 75 timers samfunnstjeneste

Sverige har de siste årene opplevd en lavineartet økning av overfall- og gruppevoldtekter av svenske kvinner på gater og torg.

Som en konsekvens av dette har enkelte personer valgt å danne såkalte borgerforeninger hvor man på kveld og nattestid patruljerer populære områder der mennesker ferdes på vei hjem fra restauranter og nattklubber.

En av disse natteravnlignende-grupperingene heter «Soldiers of Odin». Istedenfor å hylles for sitt frivillige arbeide med å skape et tryggere samfunn, så har venstreekstreme og venstreorienterte grupper angrepet borgerforeningen og kalt den «rasistisk».

Dette fordi så og si alle overfall- og gjengvoldtektene i både Sverige og Norge utføres av ikke-vestlige innvandrere og asylsøkere, mens så og si alle ofrene er nordiske kvinner. Det betyr at sannsynligheten for at en person som vil bli pågrepet for en slik forbrytelse vil være en innvandrer er svært stor.

At Soldiers of Odin også har valgt norrøne symboler og skandinaviske flagg er en rød klut i ansiktet på innvandringsforkjemperne.

Det var under en slik patrulje på gatene i den svenske hovedstaden at en gruppe fra Soldiers of Odin uten foranledning ble angrepet av en større gruppe maskerte og bevæpnede venstreekstremister.

En av venstreekstremistene, en 23-årig mann, slo ned et av medlemmene i Soldiers of Odin, slik at han falt i bakken. Det var imidlertid ikke nok vold for overgriperen, som deretter fortsatte med å sparke den forsvarsløse mannen i ansiktet og overkroppen mens han lå nede.

SLÅTT NED: Her ligger offeret på bakken etter å ha blitt slått ned av venstreekstremistene. Han skal i tillegg ha blitt sparket i hodet og kroppen mens han lå forsvarsløs på bakken. (Foto: Friatider.se/Youtube)

Noen av de andre medlemmene av borgerforeningen som ikke ble alvorlig skadet klarte å innhente den voldelige 23-åringen og holde ham nede til politiet fikk ankommet plassen. Resten av den maskerte og bevæpnede gruppen klarte imidlertid å rømme fra plassen de gikk til angrep.

Svensk politi rubriserte i utgangspunkt forbrytelsen som grov mishandling, men 23-åringen ble kun dømt til «mishandling av normalgrad», av Stockholms tingrett.

Han ble også dømt til betinget dom med samfunnstjeneste i 75 timer for det brutale angrepet, og må betale 10.000 kroner i erstatning til offeret.

Venstreekstremisten var også tiltalt for brudd på våpenloven, for å ha sprayet borgergruppen med pepperspray i forbindelse med det brutale overfallet. Men i følge tingretten går det ikke å bevise at det var 23-åringen som brukte sprayen og han ble derfor frifunnet fra dette tiltalepunktet. Dette skal imidlertid ikke være den første gangen 23-åringen har sett innsiden av en rettssal i Sverige. Rullebladet er fullt av mindre forbrytelser som brudd på narkotikaloven og skadeverk. I desember 2015 skal han også ha blitt dømt for vandalisering av trafikkskilt i Stockholm sentrum. Han skal også ha hatt flere narkotiske stoffer som cannabis og amfetamin på seg da han ble pågrepet.

PÅGREPET: Her sitter den da 21-årige voldsutøveren og venstreekstremisten, akkurat pågrepet av politiet for skadeverk på offentlig plass. Mannen skal også ha hatt narkotiske stoffer på seg da han ble tatt. (Foto: Politiet).

Da politiet fikk informasjon om 23-åringens boligadresse, så kom det fram at han delte denne med en mann som var aktiv i den nå nedlagte «Revolusjonære Fronten», en voldelig kommunistisk gruppe som har stått bak svært grove kriminelle handlinger mot politiske motstandere i Sverige.

Det er uklart hvilke skader og konsekvenser slagene og sparkene offeret fikk i hodet og kroppen har hatt for ham i hverdagen. Ved en tidligere anledning skal venstreekstremister i et lignende overfall ha slått og sparket, samt mishandlet et kvinnelig medlem av borgerforeningen med jernrør.

DAGENS VIDEO: Kommunister protesterte mot kristne – ble truffet av pickup truck

At kommunister og anarkister ikke er kjent for å være de mest opplyste og begavede menneskene på jorden er ikke akkurat en hemmelighet.

Å løpe ut på en trafikkert motorvei må allikevel sies å være ganske høyt på listen over dumskap, selv for den gjengen å være.

VIDEO: Venstreekstremister og antifascister applauderer tale – skrevet av Adolf Hitler!

Det var under et allmøte i en park i Portland, Oregon, at en gruppe kristne hadde samlet seg for taler og sang. Foreldre, barn og eldre koste seg med hyggelig selskap og julens budskap, da to-tre såkalte «antifascister» dukket opp med megafon.

VIDEO: Dokumentar om Antifa – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

«ANTIFA»: To-tre såkalte antifascister møtte opp for å demonstrere mot en gruppe kristne som hadde møte i en park. De ropte slagord og truet med kommunistisk revolusjon. Det hele gikk imidlertid galt for revolusjonen da en av dem ble truffet av bil da han løp over en trafikkert vei. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: Skribent hos Antirasistisk Senter ønsket å bruke smørsyre mot politiske motstandere

De vanlige slagordene som «rasist» ble utbasunert fra venstreekstremistene, samt slagord om utopiske kommunistiske samfunn. De mener blant annet at korset er et symbol på «hvitt herredømme». At en stor del av de kristne var ikke-hvite, gjorde antifascistenes påstander heller uforståelige.

Videoen viser plutselig at antifascistene forsøker å krysse en svært trafikkert vei til fots. En av de mest vokale kommunistene blir så truffet av en pickup truck. Han overlever, men må ha behandling av vitner og medisinsk personell på plassen.

Les også: Antirasist arrestert etter at politihest døde under demonstrasjon

LUFTETUR: Den antifascistiske aksjonisten endte opp i støtfangeren til en pickup truck på hovedveien. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: Studie – svake menn liker sosialisme

Relatert:

«Slutt å hetse pedofile» – holdt venstreekstremister opp banner hvor de beskytter barneovergripere?

Nå hører det til med til historien at venstreekstremistene påstår at det hele var et påfunn og eller stunt av høyresiden. Les mer om deres versjon av historien på det venstreekstreme nettstedet Daily Beast.

Det er uansett ikke langt unna sannheten, hvis man ser på historien til venstresiden, der flere store og godt besøkte nettaviser som Salon.com har skrevet positivt om pedofili og pedofile overgripere.

Videoen i denne saken om demonstrasjonen og banneren har virkelig fått vind i seilene på sosiale medier og en brannslukkingskampanje har startet hos venstresiden i media. Dessverre for dem avslører deres unnskyldninger og forklaringer bare mer av galskapen som ligger til grunn for deres forskrudde ideologi.

Og vi vet knapt hvor vi skal begynne å skrive om sex/pedofili-skandalene som nå daglig kommer ut fra det kloakkrørene som kaller seg Hollywood, mainstream media og Washington D.C.

Kevin Spacey, Harvey Weinstein, Roman Polanski, Woody Allen, Ben Affleck, Anthony Weiner, Mark Halperin, Jeff Bezos, George. H. W. Bush, Bill Clinton, Jeffrey Epstein, listen er uendelig lang virker det som. Det er regissører, skuespillere, journalister, politikere og tilogmed presidenter som nå ikke bare blir hengt ut av sine ofre, men som også innrømmer overgrepene. For ikke å glemme stjernene som hyller dem, som Oscar-vinner Meryl Streep som ga den pedofili-dømte Roman Polanski stående ovasjon under Oscar-gallaen for få år siden.

INNRØMMER OVERGREP: Den Oscar-belønnede skuespilleren har fått stor berømmelse for sine evner foran kameraet. Nå kommer imidlertid historier om overgrep mot 14 år gamle gutter frem. «Unnskyld», sier Spacey offentlig på sine kontoer på sosiale medier. Spørsmålet er om venstresiden kan tilgi og gå videre – eller faktisk stå bak sin egen påståtte moral og pussyhats-demonstrasjoner. (Foto: Kevin Spacey på premiere for House Of Cards som går på Netflix).

Men vil det få konsekvenser? Vil Hollywood implodere? Vil venstremassene som tok til gatene med sine «pussyhats» igjen toge ut og skrike ut mot Kevin Spacey, Ben Affleck og Bill Clinton? Vil Madonna ønske å sprenge Hollywood i filler slik hun skrek mot Trump og Det hvite hus? Vil Ashley Judd kalle seg selv «nasty woman» og hisse til kamp mot etablissementet? Vil kinogjengere ta avstand fra studioene, regissørene og skuespillerne som mellom og under filmene sine begikk overgrep mot såvel gutter som jenter, både mindreårige og eldre?

Vil norske medier og filmskribenter igjen hylle filmer og studioer for filmer når de nå vet sannheten?

Hvis ingen reagerer – så er dobbeltmoralen og forråtnelsen så stor at den kan ses fra månen. Og venstresiden har frasagt seg ethvert krav på moral og anstendighet i uoverkommelig fremtid.

KAOSET I GØTEBORG: Video av muslimer som skriker «Allahu Akbar» og angriper politiet

Klokken 11.16. Flere personer skal ha blitt pågrepet av politiet. Ni utenlandske statsborgere er tatt til forvaring, skriver Gøteborg-politiet på sin hjemmeside.

VOLDEN HAR STARTET: Venstreekstremistene har allerede startet volden. Offentlig maskering er forbudt i følge loven, men politiet valgte å ikke pågripe de som dekket seg til. (Foto: Fria Tider).

En person er pågrepet etter å ha sparket en politimann i ansiktet.

Nå begynner demonstranter og motdemonstranter å samles i Gøteborg.

I går skal politiet ha pågrepet to personer på Landvetter som sitter mistenkt for forberedelse til grov mishandling. De hadde med seg kniver i bagasjen, skriver politiet på sin hjemmeside. Disse skal tilhøre en ytre høyre-gruppering.

En person ble i går pågrepet i Gøteborg mistenkt for forberedelse til grov mishandling.

Svensk politi har også bedt om forsterkninger av norsk politi ved grensen til Norge og politiet gjennomfører aktivt kontroll av utenlandske borgere når det finnes mistanke om forberedelse til vold.

FREMME: Den nordiske motstandsbevegelsen gjør seg klar til å demonstrere. (Foto: Fria Tider).

Klokken 11.42: Den nordiske motstandsbevegelsen sier til journalister på plassen at de er klare for å forsvare seg mot voldelige motdemonstranter.

– Jeg håper de ikke lykkes å holde oss separerte, sier NMRs Per Öberg til Fria Tiders journalist på plass i Gøteborg.

– Vi har skjold og egne sykepleiere, fortsetter han.

Det skal være rundt 1.300 politimenn på plass for å oppretthold ro og orden.

SYKEPLEIER: Nasjonalsosialistene hadde sine egne felt-sykepleiere klare før marsjen i dag. (Foto: @Petersweden/Twitter).

Klokken 12.35: Expressens programleder som viser direkte fra plassen omtaler motdemonstrasjonen som «den fredelige demonstrasjonen». Det gjenstår å se om en slik beskrivelse holder vann utover dagen.

Den nordiske motstandbevegelse har ennå ikke startet sin demonstrasjon, men det ventes å starte nå hvert øyeblikk, over en halvtime forsinket.

Ifølge NMR så er antallet forventet redusert fra ca. 1000 til 500 personer.

En person på Expressens livesending skriver følgende: «Jag menar att ideologin nazism är avskyvärd och ett problem men att individer som utövar sin rätt att protestera och sedan blir beskyllda för motdemonstranternas våld är ett helt annat problem«.

Flere venstreekstremister skal ha forsøkt å bryte seg gjennom politiets sperringer men har blitt stoppet.

Motdemonstrantene flagger med kommunistiske og sosialistiske flagg og bannere uten at dette blir kommentert eller fordømt av svenske medier, slik man fordømmer nasjonalsosialistene i Den nordiske motstandsbevegelsen.

NMR MARSJERER. (Foto: @PeterSweden/Twitter).

Klokken 12.47: Marsjen har startet. Politiet har pågrepet flere venstreekstremister med pyroteknikk.

Programleder for Expressen på plass i sentrum sier han har sett flagg for den voldelige terrorgruppen ANTIFA blant motdemonstrantene bak sperringene.

Venstreekstremistene har kastet røykgranater mot NMRs demonstrasjon. Samtidig roper og skriker motdemonstranter «ingen rasister på våre gater» mot demonstrantene.

En person skal ha blitt pågrepet med en flyvende drone og brudd på luftfartsloven.

Politiet sier de i all hovedsak ikke vil inngripe på plass, men vil filme og ta fotografier av det som skjer og deretter gå til pågripelser etterpå.

Politiet har måttet forsvare seg mot venstreekstremistene med hester og batonger, etter at disse har forsøkt å bryte sperringene.

Det er rapportert at en venstreekstremist slenger steiner mot politiet med en slynge. (5:20 i videoen under her).

IDENTIFISERT PÅ BILDE: En av venstreekstremistene som kastet stein på politiet er funnet på bilde uten hette over ansiktet. (Foto: Privat).

Klokken 13.00: Programlederen sier at NMR-marsjen så langt er stille og kontrollert og er på vei mot fornøyelsesparken Liseberg.

Svenske medier har så langt kun intervjuet kommunister, sosialister innvandrere og folk som er imot NMRs demonstrasjon. Ingen fra NMR eller som støtter dem har fått stå frem i media.

Programlederen og journalistene omtaler stadig NMR som nazister, mens kommunistene og de voldelige antifascistiske gruppene kun omtales som «motdemonstrantene». Dette selv om man tydelig ser både flagg, skjorter og bannere med revolusjonære kommunistiske symboler.

Klokken 13.28. Fria Tiders journalist rapporterer at det har oppstått bråk mellom NMR og politiet og at NMR forsøker å bryte politiets linje. Deltakere fra NMR angriper politiet og blir da slått tilbake med batonger og flere blir lagt i bakken. Toget står nå stille.

Filter Nyheter kan fortelle at Shoaib Sultan fra Miljøpartiet De Grønne og Antirasistisk Senter er på plass i Gøteborg for å observere hva som skjer.

Den svenske avisen Aftonbladet sier at NMR forsøkte å ta seg til Bokmässan som avholdes i byen i dag, men ble stoppet av politiet. Politiet skal også ha brukt pepperspray mot NMR-toget som nå altså ikke går videre og er omringet.

Kommunistene og venstreekstremistene har kastet flere smell-bomber som skremmer politihester og hunder i tjeneste. Men en reporter for Expressen sier at det nå er roligere blant motdemonstrantene.

Det påpekes at politiet og myndigheter ikke overholder loven om maskeringsforbud for kommunistene og lar dem stå og kaste «knallskott» og forsøke å bryte politiets linjer, samtidig som de maskerer ansiktene sine med finlandshetter og skjerf.

Man kan høre knallskuddene gå i bakgrunnen mens reporteren fra Expressen rapporterer fra demonstrasjonen.

Klokken 13.55: Det rapporteres nå at årsaken til at NMR brøt linjen og forsøkte å komme gjennom politiets område er at kommunistene kastet steiner og andre gjenstander over politiets sperringer og mot NMR. Steinene skal ha også ha truffet politiet og politihestene.

To personer skal ha blitt fraktet til sykehus i ambulanse.

En politimann skal være skadet, etter å ha blitt slått ned av to NMR-medlemmer som ønsket å komme gjennom sperringene.

Det skal være ca. 700 personer i NMRs marsj ifølge Expressen.

Klokken 14.03: Svensk politi skal nå ha pågrepet Simon Lindberg, lederen for NMR. Rundt 10-15 NMR-medlemmer skal også ha blitt pågrepet i forbindelse med dette.

Expressens programleder diskuterer nå med reporteren ute i gaten om svensker får lov å bruke norrøne symboler og si uttrykk «hell seger», og at dette anses som nazistiske og bør forbys.

En reporter rapporterer nå at antirasistene og kommunistene har kommet seg gjennom politiets sperringer og tar seg nå inn der NMR skulle ha demonstrert.

– Maskerte mennesker skriker og beveger seg gjennom sperringer, sier Expressens journalist.

VANDALISERER: Kommunistene og venstreekstremistene har begått vandalisme i parker i Gøteborg under dagens motdemonstrasjon. (Foto: @Petersweden/Twitter).

Klokken 14.13: Venstreekstremistene skal ha skapt bråk og presset seg gjennom politiets sperringer. Politiet kom raskt til plassen med et halvt dusin politibusser.

Det virker som om politiet har stoppet NMR sin demonstrasjon og har sluppet gjennom venstreekstremistene etter at man ikke klarte å kontrollere folkemengden lenger.

Det er uklart hva NMR nå planlegger da demonstrasjonen er stoppet.

Kommunistene fortsetter å bruke knallskudd i det de tar seg inn de områdene som NMR skulle bruke.

Klokken 14.33: En norsk statsborger skal være pågrepet og utvist fra Sverige, etter å ha brutt utlendingsloven.

Klokken 15.29: Venstreekstremister og kommunister – maskerte demonstranter – forsøker å storme politiets sperringer.

Ifølge rapporter skal disse ha startet slagsmål og kastet steiner mot politiet.

Et antall politibusser skal ha kjørt til NMRs område og det var først forstått at disse skulle kjøre NMRs demonstranter vekk, men det viser seg at disse skal kjøre vekk de voldelige kommunistene som ønsker konfrontasjon og som har kommet seg i nærheten av NMRs demonstrasjonstog.

NMRs talsperson Per Örberg sier i en tale at de ikke vil forlate plassen der de står før politiet slipper løs deres leder og et dusin medlemmer som ble pågrepet tidligere på dagen.

Klokken 18.27: Politiet skriver at de har pågrepet rundt 30 personer og tatt hånd om 20 til. Det er forventet at det kan bli slåsskamper eller trefninger rundt om i Gøteborg utover kvelden.

Her er politiets egen beskrivelse:

Under dagen är totalt 29 omhändertagna av polis enligt Polislagen § 13.

Därutöver har polisen gripit totalt 35 misstänkta med följande rubriceringar:

4 förberedelse grov misshandel – anhållna

22 Våldsamt upplopp

4 Våldsamt motstånd

3 Försök till våld mot tjänsteman

1 Brott mot luftfartsförordningen

1 Brott mot vapenlagen

Gøteborg forbereder seg på venstrevold – 1.000 ekstra politimenn satt inn

Venstreekstremister planlegger og forbereder seg på voldelige opptøyer i sentrum av Gøteborg i dag.

Årsaken er at den nasjonalsosialistiske Nordiske motstandsbevegelsen har fått tillatelse til å holde en demonstrasjon.

Ifølge en ekspert på ekstremistiske grupper, Magnus Sandelin, så ønsker antirasistene og de venstreorienterte gruppene å bruke vold mot sine politiske motstandere, og eventuelt politiet.

CENTRALSTATIONEN I GØTEBORG: Mange av venstreekstremistene vil komme med tog til Gøteborg i dag. Politiet vil være tilstede med flere tusen menn. (Foto: Frieord.no).

Venstreekstremistene skal tilogmed ha sine egne førstehjelpsteam som skal jobbe bak barrikadene, mens de som oppholder seg på på frontlinjen kaster steiner, mursteiner, flasker og andre farlige objekter mot demonstrasjonen og politiet.

Ikke sjelden er flaskene fylt opp med avføring og urin.

Sandelin mener at det er den Nordiske motstandsbevegelsen som venstreekstremistene ønsker å angripe, men fordi politiet kommer til å stå i veien, så vil man angripe disse istedenfor.

Nå avslører Svenska Dagbladet at så mange som 1.000 ekstra politimenn har blitt satt inn i Gøteborg på lørdagen.

Man har også gjort om parkeringskjelleren på politihuset til midlertidige fengselsceller.

Det skal ikke ha skjedd siden EU-toppmøtet i 2001, sier politiets pressetalsmann Christer Fuxborg til avisen.

Alle som beveger seg i sentrale Gøteborg på lørdag anbefales å komme seg hjem i god tid og å følge politiets henvisning på plassen, advarer politiet på sin hjemmeside.

GUSTAV ADOLFS TORG: NMRs rute vil avsluttes på Gustav Adolfs Torg i sentrum av Gøteborg. (Foto: Frieord.no).

Også svenske myndigheter på nettsiden krisinformation.se advarer mot at «Planlagte demonstrasjoner og evenement i sentrale Gøteborg den 30. september kommer til å gjøre det vanskeligere å ta seg frem enn vanlig».

Ifølge politiet venter man inntil 1.000 deltakere fra Den nordiske motstandsbevegelsen som vil marsjere og holde appeller, mens det kan komme opptil 10.000 motdemonstranter.

Det er rapportert at venstreekstreme og kommunistiske grupper fra Norge, Danmark og Finland også vil være tilstede og være villige til å bruke vold mot politiske motstandere og politiet.

MOTMAKT: Den norske venstreekstreme og revolusjonære kommunistiske organisasjonen Motmakt har satt opp busser fra Oslo til Gøteborg i dag. (Skjermbilde/Motmakt.no).

Mennesker på gaten som blir intervjuet av svensk TV sier de er urolige for den venstreekstreme volden og flere vil holde seg hjemme.

Den nordiske motstandsbevegelsen har laget en video i forkant av sin demonstrasjon.

Frieord vil oppdatere situasjonen i Gøteborg utover dagen.

VIDEO: Talen venstresiden ønsket å stoppe – Ben Shapiro på universitetet i Berkeley

Som en forlengelse av artikkelen tidligere i dag om sensuren og den politisk korrekte galskapen som nå har spredt seg helt til eierne av Facebook, Google/Youtube og Twitter for å nevne de største, så kan vi legge ut det svært omtalte besøket av Ben Shapiro og ønsket om å stoppe det på grunn av påstander om «hat, hvit overlegenhet og fascisme».

Bare sikkerhetsutgiftene til politiet kostet over 600.000 dollar da den konservative liberale samfunnsdebattanten Ben Shapiro skulle holde tale i venstrefestningen som er universitetet i Berkeley, California.

Butikkeiere og restauranter i nærheten av universitetet hadde satt opp plater foran vinduene sine og sikkerhetsoppbudet med både vakter og politi var enormt.

VENSTREMEDIA: Balanse og objektivitet er ikke medias store styrke. Her bruker LA Times den samme terminologien som under orkanene Harvey og Irma om Ben Shapiros besøk til universitetet i Berkeley. (Foto: Twitter).

Man skulle tro selveste Belzebub var på vei inn og skulle åpne helvetes porter. Men alt som kom var en relativt kortvokst ortodoks jøde som snakker fort, morsomt og intelligent.

Tobarnsfaren og fiolinisten med eget radioprogram og en mengde offentlige taler bak seg er et veritabelt snakkende leksikon med både humor og treffende kommentarer til sine politiske motstandere.

Shapiro snakker varmt om og ønsker frihet, likhet og brorskap. Alt venstresiden med sin identitetspolitikk, rasehets, kommunistiske ideologi og forkjærlighet for grov vold er imot.

Venstrevolden fortsetter

Politiet arresterte en rekke venstreaktivister på vei til universitetet med masker og våpen.

ARRESTERT: Her er fire av de pågrepne venstreekstremistene og kommunistene som ønsket å bruke vold mot annerledestenkende utenfor Berkeley i går. (Foto: Politiet/Twitter).

Tv-verten Tucker Carlson på Fox intervjuet en av venstreekstremistene. Gjesten, som forøvrig er en professor ved et universitet(!), mente politisk vold er legitimt. Se innslaget her.

«NEI TIL YTRINGSFRIHET»: Studenter og demonstranter var enige i at ytringsfrihet er noe de ikke ønsker på sine universiteter. (Foto: Demonstrasjoner utenfor Berkeley).

USA: Borgerrettighetsorganisasjon angrepet for å bruke bilde av en hvit jentebaby

Det gikk varmt for seg på sosiale medier etter at ACLU (American Civil Liberties Union) la ut en Tweet med bilde av en jentebaby iført en ACLU-babydress og amerikansk flagg i hånden.

Bildet ble fulgt av teksten: «Dette er hva alle amerikanere vil ha».

Organisasjonen ble raskt anklaget for å promotere hvit rasisme og nazisme.

ANGREP: «Rasister», «Nazister», «Trump-tilhengere», var noen av angrepene mot reklamen fra ACLU.
TOK DEN VEKK: ACLU bøyde raskt av og fjernet reklamen av det hvite barnet, samt opplyste at «hvit overlegenhet er overalt». (Foto: Twitter).

NAZI-BABY: Venstreekstremister og ACLU-tilhengere sammenlignet den lille jenta på bildet med nazisme.

Vanligvis ser reklamemateriale fra ACLU ut slik. Og da er det ingen som klager.

 

ACLU: Venstreekstremisme, sort makt-bevegelser, fysiske angrep mot politiske motstandere og abort er kampsaker som ACLU promoterer og som folk på venstresiden aksepterer. Da ACLU twitret ut et bilde av en hvit jente med amerikansk flagg, gikk venstresiden imidlertid amok på sosiale medier.

VENSTRESIDENS INTOLERANSE: Hyller flommen og ønsker så mange drept som mulig i Texas

Mens verden ser i forskrekkelse på de enorme ødeleggelsene i Houston, Texas og ber for de som er fanget i vannmassene, så hygger en gruppe seg på sosiale medier.

De radikale venstreaktivistene. De som hyllet Bernie Sanders og Hillary Clinton. De som maskerer seg og slår uskyldige mennesker på gaten. De som ringer til arbeidsgivere og skoler for å henge ut sine politiske meningsmotstandere. De som hyllet Barrack Obama som den store Messias i sin tid.

Hatet er spesielt rettet mot hvite mennesker. Menn, kvinner og barn.

Mennesker i nød

Her er noen bilder fra flommen. Når man ser de og leser hva venstreekstremistene og Hillary-tilhengerne skriver, så avslører det medias totale hat mot republikanerne og Donald Trump.

KATASTROFE: Bildene viser hvite, sorte, gule og brune mennesker som hjelper hverandre på tvers av rase og religion i en vanskelig stund. Men venstresiden ser bare hat og ønsker bare død. Deres reaksjoner vist ovenfor har avslørt dem for hva de er. Egoistiske, grådige og uten nestekjærlighet.

Venstreekstremister skapte uro og angrep nasjonalistmarsj i USA

I går ble demonstrasjonen «Unite the Right», arrangert i byen Charlottsville i delstaten Virginia.

Så mange som 6.000 demonstranter var ventet til byen for å demonstrere for hvites rettigheter og for å stoppe fjerning av statuer og hvit historie i byen.

Politiet hadde forberedt seg på bråk og hadde blant annet satt opp barrikader rundt statuen av Robert E. Lee, generalen i sørstatenes armé som var konføderasjonens øverste leder i 1861 – 1865.

Det oppstod imidlertid opptøyer da bevæpnede venstreekstremister og Black Lives Matter-aktivister dukket opp for å konfrontere demonstrantene.

Allerede på fredag kom en smaksprøve på nasjonalistenes manifestasjon, da hundrevis av hvite demonstranter marsjerte ved University of Virginia. Gruppen samlet seg deretter rundt en statue av Thomas Jefferson.

Fredagens fakkeltog ble ledet av Jason Kessler fra America First. Det er også han som arrangererte «Unite the Right»-demonstrasjonen på lørdag.

Medier i USA og Europa har blitt tatt i løgn om demonstrasjonen, som da den britiske storavisen Daily Mail påsto at demonstrantene ropte «Jews will not replace us», mens demonstrantene i virkeligheten ropte «You will not replace us».

Det oppstod imidlertid kraftige sammenstøt mellom nasjonalistene og globalistene/venstreekstremistene som filmene viser her.

Nasjonalistene er opprørte over at politikere forsøker å fjerne konføderasjonens historie i byen ved å ta bort historiske monument. I april stemte byrådet for å ta bort den legendariske Robert E. Lee-statuen i Charlottsville, men beslutningen er ennå ikke vedtatt. Dessuten har to parker i byen med generalens navn blitt omdøpt.

Ifølge den venstreorienterte og diskrediterte nyhetskanalen CNN så ventet man betydelig flere demonstranter i går enn på fredag og omtalte den som «den største hat-demonstrasjonen av sitt slag på flere tiår i USA». TV-kanalen mener at det er en blanding av alternativ-høyre, nasjonalister og KKK-medlemmer som demonstrerer.

Politiet møtte mannsterke opp med over 1.000 politimenn.

Det hele endte imidlertid opp i kaos, da venstreekstremister og rasister fra Black Lives Matter-bevegelsen dukket opp for å angripe nasjonalistene.

Det oppstod løpende gateslag og venstreekstremistene og BLM-aktivistene var bevæpnet med kniver, batonger, flammekastere og pepperspray. Flere skal også ha vært bevæpnet med pistoler og maskinpistoler og åpenlyst vist dette på sosiale medier i tiden før man startet opptøyene.

KLARE FOR BRÅK: Venstreekstremister og rasister fra terror-bevegelsen Black Lives Matter kom forberedt og bevæpnet for å stoppe den fredelige demonstrasjonen.

Til slutt valgte Virginias guvernør Terry McAuliffe å deklarere unntakstilstand i byen. Politiet måtte bruke tåregass for å spre de ulike grupperingene og har kalt demonstrasjonen ulovlig.

Man tilkalte også bevæpnet militærpoliti for å tømme og ta kontroll over området.

Ifølge arrangøren Jason Kessler, skal politiet ha sagt at demonstrasjonen var ulovlig allerede før den startet. Han sier også at politiet benyttet seg av tåregass mot demonstrantene. Dette til tross for at man skal ha fått tillatelse til å demonstrere på lørdagen på forhånd.

– Takk gud for at vi rakk å gjennomføre fredagens marsj, da de forbød lørdagens demonstrasjon, sier Kessler i en film lagt ut på sosiale medier.

Arrangørene ba nasjonalistene om forlate området fredelig.

Også lederen for Alt-Right-bevegelsen, Richard Spencer, oppfordret på Twitter demonstrantene å komme seg ut av bygrensen, som følge av unntakstilstanden.

Ifølge en film laget av Christoffer Dulny fra organisasjonen «Nordisk Alternativhøyre», så forklarer mannen at den nasjonalistiske demonstrasjonen var fredelig, men at politiet deretter selv skapte den voldelige situasjonen ved å dytte nasjonalistene i retning venstreekstremistene og rasistene i Black Lives Matter, som førte til den løpende gatekrigen. Flere skal ha måttet oppsøke sykehus som følge av politiets og venstreekstremistenes voldelige angrep.

Det hele eskalerte da en bil skal ha kjørt rett inn i en folkemengde, bestående av venstreekstremister og Black Lives Matter-demonstranter. Man kan høre hvordan panikk oppstår og folk begynner å skrike da man forstår hva som har skjedd. En person skal ha dødd som følge av bilangrepet.

Frieord oppdaterer saken.

Her er en video laget av den høyreorienterte nett-kanalen Red Ice Creations, som har intervjuet noen av de som sto bak demonstrasjonen i Charlottsville på fredag og lørdag, og hva årsaken var til arrangementet.

Samfunnsdebattanten og filosofen Stefan Molyneux omtaler hendelsen og intervjuer en journalist som var tilstede under demonstrasjonen på lørdag.

President Donald J. Trump gikk også ut på sosiale medier og ba om forsoning og stopp av volden.

VIDEO: Venstreekstremister plyndrer og vandaliserer supermarked i Hamburg under G20-møtet

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene – opptøyer og vold i Hamburg – se bilder og videoer

VANDALISME: Dette er noens butikk, noens arbeidsplass. Det er ikke storfinansen eller grådige politikere som jobber her. Nå må arbeiderne i denne butikken rydde i mange uker, plukke opp knust glass og sannsynligvis få mindre i lønn fordi butikken er stengt. Dette er antifascistenes ekte ansikt på bildene. Kaos, plyndring, anarki, vandalisme og ingen respekt for andres verdier og eiendom. (Foto: Youtube).

Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene» – opptøyer og vold i Hamburg – VIDEOER OG BILDER

ANGRIPER VENSTRESIDEN: Redaktør i avisen Die Welt går til angrep mot de rødgrønne etter opptøyene i Hamburg i helgen.

Ulf Poschardt er redaktør for avisen Die Welt og har skrevet en svært dømmende kommentar om det som nå utspiller seg i den nordlige tyske havnebyen.

Han kaller opptøyene og volden for «Den nye fascistiske volden på venstresiden».

Les også: EUROPOL: Venstreekstrem terror 27 ganger vanligere enn høyreekstrem

Poschardt går til angrep på det som kalles den «sorte blokken» på venstresiden og sammenligner dem med den politiske volden man så under den fascistiske diktatoren Benito Mussolini på 1920-tallet.

– Deres svarte kostymer avslører deres inspirasjon av Mussolinis svartskjorter. De oppfører seg som fascister. De sprer frykt og usikkerhet. Den svarte blokken har omgjort Hamburg til et borgerkrigslignende landskap siden torsdag, skriver han.

-I oppkjøringen til G20-møtet, så har det vært to typer protester: En idealistisk fredfull, men over og over igjen – en drøm fylt av hat i et ødelagt dystopia, akkurat slik som i Batman filmen «The Dark Knight Rises.

Les mer: Venstreekstremister tenner på innvandrere sine biler i Tyskland

PLYNDRER: Rødgrønne aktivister knuser vinduer, ramponerer og plyndrer butikker i Hamburg.

Les også: Venstreorientert organisasjon ga våpentrening til jihadister i Norge

«Voldsorgie»

Flere medier omtaler det som har foregått i Hamburg som en «voldsorgie».

Ifølge SVT skal rundt 1.000 «aktivister» ha maskert seg under opptøyene allerede på torsdag, noe som økte til 8.000 utover kvelden og fredagen. Til sammen 100.000 venstreradikale mennesker skal ha deltatt.

Politiet har blant annet måttet bruke vannkanoner, tåregass og opprørsutstyr. En politimann skal ha måttet avfyre et varselsskudd med tjenestevåpenet sitt etter å ha blitt alvorlig truet av en større gruppe venstreekstremister.

Les også: Venstreekstremister slår politisjef bevisstløs på gaten

En syrisk asylsøker som har blitt intervjuet sier han ikke tror sine egne øyne. Ifølge mannen skal han ha flyktet fra sitt land nettopp på grunn av slike scener.

En av de mest alvorlige hendelsene var da de rødgrønne ekstremistene brukte såkalt «grønn laser» mot et politihelikopter som førte til at to politibetjenter måtte fraktes til sykehus med skader på synet.

– Politimenn blir fremdeles angrep, sa en talsperson for politiet i Hamburg natt til fredag.

G20-møtet samler som navnet tilsier lederne for de 19 største industrinasjonene, samt EU.

Les også: Venstreekstremister vandaliserte bokhandel i Oslo

TOPPMØTE: Lederne for de største industrinasjonene, samt EU-ledere, har hatt møter i Hamburg denne helgen.

«Hat og sinne»

Porschardt kaller medlemmene av den sorte blokken for «eventyr-turister» og påpeker at de fleste ikke engang er fra byen, men har kommet dit for å ødelegge og lage opptøyer. Han påpeker også at den gjennomsnittlige venstreekstremisten er en ung mann i «sen pubertet» som ikke har noe å tilby politisk enn et oppsamlet hat og sinne, samt et regime bygget på frykt.

Les mer: 9 av 10 venstreekstremister bor hjemme hos mamma

Die Welt-redaktøren mener at problemet med venstreekstremsitene har bygget seg opp over mange år. Han sier at politiet og myndighetene tidligere har gjort feilen med «å forveksle okkupanter med boligeiere», og har tillatt offentlige plasser å bli renset for høyrevridde meninger av «antifascister med en forkjærlighet for fascistisk makt».

Les også: VIDEO: 20 venstreekstremister slår, sparker og mishandler enslig kvinne

«VELKOMMEN TIL HELVETE»: De rødgrønne ekstremistene var ikke kommet for å demonstrere, men for å destruere.

Les også: Venstreekstremisme i sterk vekst i Tyskland – har begynt å angripe innvandrere

Over 200 politimenn skadet

Venstreekstremistene skal ha skadet mer enn 200 politibetjenter og stått bak ødeleggelser for titalls av millioner av euro i byen. Poschard påpeker at Miljøpartiet har lagt skylden på politiet, og at «Dette er grotesk med tanke på de klare truslene om vold og slagord som ‘Velkommen til Helvete'», som demonstrantene sto bak.

Redaktøren påpeker også at den tradisjonelle ideen om at venstresiden representerer arbeiderklassen er en myte. Han sa at ekte arbeiderklassemennesker i svært stor grad ville være på politiets side under en demonstrasjon, og ikke demonstrantene, som beskrives som ikledd dyre Northface-jakker og med «joggesko fra merkebutikker».

Les også: VIDEO: Venstreekstremister angriper mørkhudet politimann

ARBEIDERE: Den ekte arbeiderklassen har ikke tid eller ork til å vandalisere og ramponere i flere dager i strekk. De må derimot rydde opp etter de bortskjemte og voldelige demonstrantene.
HØY DOBBELTMORAL: Etter en lang dag med opptøyer og vandalisme, samt angrep på politiet, så trenger man påfyll. På kapitalist-giganten McDonalds…

Poschardt er en av få tyske mediepersonligheter som har kalt ut den rødgrønne ekstremismen på en slik måte og med slike ord, selv om han ikke er ukjent for å komme med kontroversielle uttalelser. Blant annet skal han ha skrevet at den beste måten å kjempe mot den nye amerikanske presidenten var «Å være mere homofile og flerkulturelle».

Enn så lenge skal kun 100 av de mest voldelige deltakerne ha blitt pågrepet av politiet.

G20-møtet har til tross for de ekstreme opptøyene klart å bli avholdt og noen av temaene skal være Nord-Korea, den russisk-amerikanske relasjonen, klima, samt verdenshandelen. G20-gruppen ble opprettet etter finanskrisen i Asia i 1999.

Dommer etter venstreekstreme opptøyer i USA

Lignende opptøyer utført av rødgrønne og venstreekstreme mennesker fant også sted i Washington etter at Donald Trump vant det amerikanske presidentvalget.

Der gikk man imidlertid til pågripelse og arrestasjon av de mest aktive menneskene. Ifølge The Washington Times skal de rødgrønne demonstrantene ha vært bevæpnet med hammere, brekkjern, jernstenger, stokker og andre slagvåpen. De skal ha ramponert minst et dusin forretninger og kastet søplekasser ut på gatene, samt ha spraymalt vinduer og fasader. De tente også på en politibil og en limousin, den sistnevnte tilhørende en muslimsk eier.

Les også: VIDEO: Venstreekstremister brenner ned limousin som tilhører muslimsk eier

Allerede nå foreligger de første dommene og en fire måneder lang fengselsdom venter blant annet Dane Powell (31). Powell ble filmet mens han holdt et sort flagg og kastet steiner og mursteiner mot politiet, samt knuste butikkvinduer under opptøyene.

DØMT: Dane Powell fikk nylig fire måneder i fengsel for å ha vært en aktiv deltaker i de voldelige opptøyene etter presidentvalget i november 2016.

Les også: VIDEO: Venstreekstremister bruker kvinner som skjold under demonstrasjoner

Ifølge aktor skal Powell ha oppviglet til vold og kom til byen fra Tampa, Florida og gjemte ansiktet sitt bak en maske.

– Han oppfordret til vold. Han kom til Washington D.C for å utøve vold og gjemme ansiktet sitt, kaste steiner og løpe. Han er en voldelig feiging, sa aktor Jennifer Kerkhoff i retten.

Hun fortsatte:

– Han kastet steiner og mursteiner mot vinduer hvor mennesker, kunder og barn var inne. Han løp mot politiet med mursteiner.

Powell ba om nåde fra dommeren og ba om unnskyldning for de som var redde, skadet eller følte seg truet under opptøyene.

Hans advokat mente at Powell kom til hovedstaden for å protestere fredelig og mente at det var politiet som startet opptøyene med sin oppførsel.

Av de 234 personene som ble arrestert under opptøyene, skal 198 vente på å få sakene sine behandlet av retten.

Skribent hos Antirasistisk Senter vil bruke smørsyre mot politiske motstandere

Trusselen kom i forbindelse med et arrangement om ytringsfrihet kalt «Den nye politiske virkeligheten», som holdes nå på lørdag den 27. mai, og som er arrangert av nettsiden ektenyheter.no.

På konferansen skal man ifølge nettsiden debattere og fostre dialog, fremfor å skape polarisering i den offentlige debatten.

Temaer på konferansen skal være klima, Brexit og Europas fremtid.

Miljøer og personer tilhørende venstresiden har imidlertid laget en demonstrasjon mot arrangementet. Den skal ha tiltrukket seg elementer som historisk sett har brukt vold og fysisk konfrontasjon som argument.

En av disse skal være Martin Knutsen.

DEMONSTRASJON: Kommunister, venstreekstremister og voldsaktivister ønsker å kneble et arrangement om ytringsfrihet og den nye politiske virkeligheten i Vesten. En av personene som uttrykker ønske om å skade mennesker er ekstern skribent hos Antirasistisk Senter. (Foto: Facebook).

Ifølge nettsiden Ektenyheter.no så skal Martin Knutsen, samt de som befinner seg i kretsen rundt ham være tilknyttet det kommunistiske partiet Rødt og deres ungdomsparti Rød Ungdom.

Det er også koblinger til aktivister fra det voldelige og venstreekstreme miljøet på Blitz.

Som følge av truslene har nettsiden Ektenyheter.no aktivt gått ut og oppfordret Rødt/Rød Ungdom, samt andre venstreekstremister om å ta avstand fra terrortrusler og politisk vold.

 

 

OFFISIELT TILKNYTTET: Martin Knutsen er offisielt tilknyttet Antirasistisk Senter som ekstern skribent med egen artikkelside. (Skjermbilde ARS).

Martin Knutsen som kom med trusselen om å bruke syre mot sine meningsmotstandere, skal også være i politiets arkiver og har tidligere fått offisielt besøksforbud i Oslo sentrum i over 72 timer i forbindelse med politiske arrangement.

Smørsyre

Hva er det Antirasistisk Senters Martin Knutsen så ønsker å benytte seg av mot sine meningsmotstandere?

Smørsyre er ifølge beskrivelsen (butansyre) eller acidum butyricum og er en karboksylsyre og en fargeløs væske med ubehagelig lukt som blant annet finnes i harskt smør og i svette.[1] Noen anaerobiske bakterier konsumerer smørsyre og danner hydrogen. Mennesker som jobber med syren må ha utstyr som gummihansker, beskyttelsesbriller, samt klær og sko som beskytter mot kjemikalier, for å minimere risikoen ved hud eller øyekontakt.

Innhalering av smørsyre kan resultere i sårhet i halsen, hosting, svie og tung pust. Skulle man være så uheldig å svelge smørsyre så vil det kunne føre til magesmerter, sjokk og kollaps. Fysisk kontakt med syren vil forårsake smerte, utslett og hudsår, samt kontakt med øynene vil forårsake smerte, alvorlige dype brannskader og tap av syn.

Mennesker med astma eller andre luftveissykdommer, kroniske sykdommer, angst eller psykiske problemer eller varige øyeskader vil kunne bli permanent skadet eller dø hvis de blir utsatt for smørsyre.

Om Martin Knutsen får fortsette i sin rolle som skribent for Antirasistisk Senter etter sin oppfordring til vold mot uskyldige mennesker, er ennå ikke klart.

OPPFORDRER TIL TERROR: Martin Knutsens Facebook-innlegg. Innlegget har blitt fjernet fra Facebook etter at saken fikk oppmerksomhet på nettet. (Skjermbilde Facebook).

Svar fra Eldorado Bokhandel

Eldorado bokhandel har svart på arrangeringen av en motdemonstrasjon mot ytringsfriheten på Facebook:

Antirasistisk Senter og politisk vold

Dette er ikke første gang Antirasistisk Senter har vært koblet opp mot politisk vold i forbindelse med ytringsfrihetsarrangement i Norge.

I 2014 arrangerte nettsiden Document.no et foredrag om ytringsfrihet med den svenske kunstneren Lars Vilks. Antirasistisk Senter svarte med å arrangere en motdemonstrasjon. Man var imidlertid klar over at dette ville tiltrekke seg voldelige elementer fra deres egen politiske krets. Daglig leder Rune Berglund Steen så seg da nødt til å komme med en advarsel i forkant av demonstrasjonen.

FRYKTET BRÅK FRA ANTIRASISTER: Leder for Antirasistisk Senter, Rune Berglund Steen, fryktet at deler av demonstrasjonen kunne utarte seg i voldelig retning. (Foto: Faksimile fra ARS sine nettsider)

Berglund Steen har tydeligvis ikke lært fra sine tidligere feil og inviterer nå åpenlyst venstreekstremister og voldsutøvere inn i sin organisasjon.

Les også: Antirasistisk Senter deltar i voldelige demonstrasjoner med venstreekstremister

DAGLIG LEDER: Rune Berglund Steen er daglig leder hos Antirasistisk Senter.

Kommentar fra Frieord

Antirasistisk Senter lyver om Frieord.no

Martin Knutsen har ikke bare en forkjærlighet for politisk vold mot annerledestenkende. Han har også en relativt løs omgang med fakta. Noe han får fritt spillerom av fra Rune Berglund Steen, til tross for flere forsøk fra vår side til å rette det opp.

I en artikkel kalt «Falske nyheter – et forsøk på oppklaring», publisert den 7. april i år, klarer Knutsen og Antirasitisk Senter å blande både datoer, nyhetssaker og nettsider i et lettere tragisk sammensurium.

Vi kontaktet både Antirasistisk Senter sin hoved e-post, samt Rune Berglund Steen direkte, og det tok tre forsøk og over en måned før vi fikk svar. Da man forsøkte å rette opp feilene, tråkket man imidlertid bare dypere ned i salaten.

Ifølge Knutsen skal «Frie Ord» ha stått bak den såkalte «Flaggsaken» i Ålesund i 2013. Problemet for Antirasistisk Senter er at nettsiden Frieord.no ikke så dagens lys før sommeren 2014.

Da man blir gjort oppmerksom på dette skriver Knutsen at vårt nettsted tidligere het «Fritt Ord» og sto bak saken. Nei. Frieord.no har aldri hett «Fritt Ord». Og vi skrev altså fremdeles ikke saken. Men artikkelen står allikevel den dag i dag, over en måned etter at vi ba ARS rette opp feilene.

Frieord.no oppsto som en egen uavhengig nyhetsside og betegnelsen «nazi-blogg» som Knutsen og ARS mener er rettferdig, får stå for deres regning. Vi ber gjerne om bevis for en slik merkelapp, noe vi tror vil bli svært vanskelig for den statsstøttede organisasjonen å dokumentere.

Ifølge Antirasistisk Senter og daglig leder Rune Berglund Steen, så kan man altså både lyve om innholdet på en nettside, lyve om nettsidens politiske ståsted og så bare fortsette som ingenting.

For med hånda nedi statskassen og titalls millioner av kroner i støtte, så kan man tillate seg litt av hvert tydeligvis.

DAGENS VIDEO: Venstreekstremister angriper mørkhudet politimann

Venstreekstremister, antirasister og kriminelle ungdomsgjenger med ikke-europeisk opphav har bedrevet en lavintensitetskrig mot myndighetene i Frankrike og spesielt mot polititjenestemenn.

Videoen ovenfor viser hvordan den grove volden og mangelen på respekt for ordensmakten – og menneskene som representerer den – er totalt fraværende i land som blant annet Frankrike og Sverige.

Videoen viser også at venstresiden kan og vil begå grov vold og drapsforsøk selv mot mørkhudede mennesker, hvis de mener at disse står i veien for deres politiske visjon.

VENSTREHATET: 12.000 tweets med oppfordring til drap på president Donald Trump

Donald J. Trump er USAs president, på godt og vondt. Han vant valget på demokratisk vis, gjennom landets gjeldende valgregler.

Men istedenfor å akseptere og respektere dette, slik republikanske velgere gjorde etter Obamas to siste presidentperioder, så har venstresiden nærmest gått amok – både på sosiale medier og på gaten.

«DREP TRUMP»: Det er ikke uvanlig at venstreekstremister tagger «Drep Trump» i forbindelse med opptøyer og vandalisering. (Foto: Privat).

De siste ukene har det vært flere alvorlige og voldelige opptøyer, med knuste forretninger, brente biler og grov vold mot uskyldige mennesker.

CNN gikk så langt å kjøre et scenario om hvem som skulle overta for Trump om noen drepte ham før han ble innsverget som president.

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

Les mer: Grov vold mot Trump-tilhengere – se videoene og bildene

Les mer: F*** Trump – grov hets og drapstrusler fra madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Denne teorien og nærmest ønsket om hans død har ikke avtatt. Tvertimot har hetsen og hatet – og oppfordringene om drap på presidenten – nesten blitt en trend.

Det rapporteres nå at på de 12 dagene siden den amerikanske presidenten ble sverget inn så har hele 12.000 tweets på det sosiale nettstedet Twitter inneholdt trusler eller ønsket om å drepe Donald J. Trump.

Dette inkluderer professorer, lærere, journalister, politikere, musikkartister, skuespillere og tidligere medlemmer av Obama-administrasjonen.

12.000 drapstrusler: Venstreorienterte Twitter-brukere har ifølge Secret Service skrevet så mange som 12.000 drapstrusler og oppfordringer om å drepe den amerikanske presidenten. (Foto: Twitter).

Frieord skrev senest i går om hvordan hundrevis av mennesker gikk amok på universitetet i Berkeley, da Breitbarts redaktør og Trump-tilhenger Milo Yiannopoulos skulle holde en tale der. Venstreekstremistene brant trafikklys, knuste vinduer, kastet steiner og angrep og slo mennesker bevisstløse på gaten.

Les mer: Videoen Youtube forsøkte å sensurere og angrepet mot Milo på Berkeley

Det hele ble møtt med relativ stillhet fra riksmediene. Endog påstod noen av dem at det var Breitbart-redaktøren sin skyld fordi hans meninger provoserer venstresiden. De fikk støtte av ordføreren i byen(!).

Politiet valgte å ikke pågripe opprørerne og voldsekstremistene, men stengte ned arrangementet istedenfor. Et tegn på hvem som kontrollerer og bestemmer ytringsfriheten i dag.

Også i Norge er venstresiden aktive på sosiale medier for å hetse og hisse opp til hat mot Trump, godt støttet av riksmediene som knapt har skrevet en eneste positiv artikkel om den nye presidenten, siden valgkampen startet for alvor i fjor. Trump får skylden for alt fra flyktingene i Europa til miljøpolitikken, selv om dette er en politikk som Obama, Hillary, Hollande, Cameron, Merkel og lederne i EU har stått for og skapt.

Ett ord som ytringsansvar var mye brukt av venstresiden i fjor.  Det handlet om at mennesker måtte tenke seg om før de skrev oppfordring til vold eller ting som kunne såre noen. Det virker som om dette er gått helt i glemmeboken etter Trumps innsettelse.

Les også: Aftenposten-journalist sprer falske nyheter om Trump – vil ikke diskutere da han blir konfrontert

Et eksempel på hvor langt hatet og sinnet har kommet vises i videoen vi har lagt ut nedenfor.

Her kan vi se hvordan en professor fra NYU (New York University) totalt mister besinnelsen og forsvarer grov vold mot sine politiske motstandere. Den kjente Youtube-journalisten og grunnleggerene av det svært kjente nettstedet «Vice», Gavin McInnes, skulle snakke ved universitetet i New York i går.

Utenfor var det som vanlig samlet seg protester fra venstreekstreme grupper. Blant dem befant en professor fra universitetet seg. Hun omtaler (skriker) at hennes meningsmotstandere er «nazister», selv om taleren, Gavin McInnes, er omtrent så langt fra nazist som man kan komme. (Han er blant annet gift med og har barn med en ikke-hvit kvinne). Hatet og sinnet hos den kvinnelige professoren kan være en pekepinn på hvor dypt det sitter, men også sette spørsmålstegn ved hvordan det har oppstått.

Og slik så det ut da McInnes skulle inn på universitetet og holde talen sin:

Hør Gavin McInnes fortelle om hendelsen i etterkant:

Ventresiden, både i media og ute blant folket, har de siste ukene vist at de innehar både mangel på impulskontroll, respekt og verdighet for andres meninger og ytringsfrihet.

Dette er svært trist og en negativ utvikling for våre skjøre demokratier i disse urolige tider. Men det kan også slå svært hardt tilbake på venstresiden, da de avslører seg selv offentlig og viser at alt tidligere snakk om «respekt» og «toleranse» kun har vært tomme ord og politisk skuespill.

Det har også blitt diskutert at mange av de som sitter på gjerdet eller tilogmed har tilhørt venstresiden tidligere nå går over til høyresiden som følge av all volden og kaoset som venstresiden har stått bak etter Trump og Brexit.

Videoen Youtube forsøkte å sensurere – Milo snakker på University of New Mexico

(Saken er oppdatert nederst etter gårsdagens hendelser på UC Berkeley).

«The Dangerous Faggot Tour», står det på med store bokstaver på turbussen til Milo Yiannopoulos.

«DANGEROUS FAGGOT TOUR»: Milo Yiannopoulos kan iallefall ikke anklages for å ta seg selv høytidelig.

Den gresk-fødte 32-åringen har på kort tid blitt en stjerne på sosiale medier for høyresiden i politikken.

Til vanlig er han teknologiredaktør for Breitbart, forfatter og selvutnevnt provokatør.

Han kjennetegnes av sitt fargede blonde/hvite/stripede hår, kreative klesstil og svært skarpe og intelligente tunge. Og i særdeleshet for sitt angrep på venstresiden og politisk korrekthet.

KULTSTATUS: Milo Yiannoupolos (32) har blitt en kultfigur for konservative og homofile på høyresiden. Han angriper det han mener er hykleriet, dobbeltmoralen og i noen tilfeller ondskapens fanebærer, som venstresiden i politikken har utviklet seg til de siste tiårene.

Han har blitt koblet opp mot alt-right bevegelsen, men benekter å tilhøre denne. Istedenfor ser han på seg selv som en ytringsfrihetsfundamentalist, feminist-kritiker og reporter.

Han er kanskje mest kjent for å ha blitt blokkert fra den sosiale nettverkstjenesten Twitter etter å ha skrevet en negativ omtale av en av skuespillerne i filmen Ghostbusters 2.

Det skulle imidlertid bare være en liten hump i veien, da Milo deretter fikk stor oppmerksomhet og ironisk nok førte til at hans navn trendet på Twitter i mange uker i etterkant.

Han tok istedenfor vennene sine på en turbuss og begynte å besøke universiteter over hele USA. Her holder han 90-minutter lange taler om viktige politiske temaer, feminisme, ytringsfrihet og hvor latterlig og dobbeltmoralsk venstresidens ideologi faktisk er. Krydret med homsevitser, sleivspark til marxistiske professorer og feminister.

ANKOMMER SALEN: Milo liker å ankomme med stil og hans supportere lar ikke sjansen gå fra seg til å hylle sin leder. Det hele er selvfølgelig svært uhøytidelig og med masse humor.

For å helle salt ordentlig i sårene til snøkrystallene (Les: Snowflakes). så fikk Milo Yiannopoulos en bokavtale med den velrennomerte forlaget Simon & Schuster og betalt 250.000 dollar. Boken gikk selvfølgelig rett til topps på Amazon sin bestselgerliste dagen etter at den kunne forhåndsbestilles.

Venstresiden var i harnisk og det ble både truet, hetset og twitret om boikott av bokutgiveren og at man nektet å omtale noen av forlagets bøker og utgivelser i 2017. I god inkluderende venstreånd.

BESTSELGER: Boken «Dangerous kommer ut i mars 2017, og føk umiddelbart opp på førsteplassen på Amazon.om sine salgslister etter at forhåndsbestillingen ble lagt ut. Etter det dabbet det litt av, naturlig nok. Men opptøyene på universitetet i Berkeley har gjort at boken igjen er på førsteplass på alle aktuelle lister.
BOKBRENNING NESTE: Å gi ut bøker med avvikende politisk syn enn venstresidens er «hat» og det oppfordres til både boikott av bøker og trusler om å ikke lage anmeldelser av noen bøker fra forlaget som ga ut boken til Milo Yiannopoulos. (Foto: Twitter).

The Dangerous Faggot Tour har imidlertid ikke vært uten kontroverser. På nesten samtlige av universitetene har venstreorienterte studentgrupper, ledelsen eller voldelige venstreekstremister forsøkt å stoppe 32-åringen fra å holde sine taler.

Fra krav om tusenvis av dollar i ekstra vaktutgifter, blokkering av innganger og falske brannalarmer, så har man forsøkt alt for å stoppe Milo. En gang iblant blir det diskusjoner i salen, som Milo tar med humor og argumenter. Men langt fra de fleste klarer å diskutere, men velger heller å skrike og skjemme ut seg selv, før de blir geleidet ut av vaktene.

«SOCIAL JUSTICE WARRIOR»: Her kan man beskue en såkalt sosial rettferdighetskriger med ropert som ønsker å stoppe Milo fra å snakke på et universitet. Milo er ikke mer redd enn at han noen ganger deltar i disse protestene med egne skilt påskrevet «Milo suger» (referanse til hans homoseksualitet), før demonstrantene finner ut at han står midt blant dem.
«MILO SUCKS»: Man har det ikke mer gøy enn man lager selv. Hva er vel ikke morsommere enn å delta i demonstrasjoner mot seg selv? (Se video av hele hendelsen nederst i artikkelen).

Sist uke var det imidlertid alvor, da venstreekstremistene avfyrte skudd utenfor møtelokalene der de hadde sin demonstrasjon. Heldigvis ble ingen drept og Milo kunne fortsette inne i auditoriet etter noen minutters usikkerhet.

Vi legger altså ut en av hans siste taler her fra universitetet i New Mexico, hvor han snakker om nødvendigheten av å ha grenser, om hvordan venstresiden har skapt den såkalte «identitetspolitikken», hvor man deler opp mennesker og folkegrupper og spiller dem mot hverandre for å skape konflikt og uro i samfunnet.

Homser mot heteroseksuelle, hvite mot sorte, rikte mot fattige. Istedenfor å bringe folk sammen og vurdere mennesker på deres karakter og handlinger, så skal man vurderes på en skala av hva slags seksualitet, hudfarge eller inntekt man har. Før man har åpnet munnen sin.

Hei! Har du hørt om Milo? Har du hørt om den nye bevegelsen som bygger seg opp som en motvekt til venstresiden i USA? Vi ønsker å bringe alt dette til norske lesere. Men det koster tid og energi. Vi setter pris på alle donasjoner, små eller store! Vårt kontonummer og Paypal-konto finner du nederst i artikkelen. Takk!

Alle Milos taler har blitt live-streamet på Youtube, men akkurat denne talen ble forbudt streamet, da Youtube-kontoen til Milo hadde blitt suspendert av uvisse grunner. En vanlig taktikk fra venstresiden er å spamme klager på kontoer på sosiale medier til de suspenderes eller fjernes. Men talen ble filmet og ligger nå ute på Mils offentlige Youtube-konto som ble åpnet igjen på et senere tidspunkt.

Så lag en kopp te eller kaffe. Sett av 90 minutter og få en uvurderlig innsikt i amerikansk politikk fra en mann som har pådratt seg venstresidens vrede, ikke bare ved å være homofil og jøde, men også ved å ha snakketøyet i orden.

P.s.

Her er en liten «behind-the-scenes» video fra demonstrasjonen der Milo selv går ut og deltar med sitt eget skilt.

For de som måtte finne Milo interessant så kan man se alle hans videoer her.

OPPDATERT: 2.2. kl. 08.40.

Rett etter at vi hadde vi postet denne i går ettermiddag så skulle Milo entre scenen på universitetet i Berkeley i California. Dusinvis av voldelige venstreekstremister knuste vinduer, angrep uskyldige og satte fyr på det meste de kom over. De skal også ha kastet steiner og brennende objekter gjennom vinduene.

Og hvis du trodde at venstresiden ville ta avstand fra slik vold og terrorisering, så tro om igjen. Her skriver filmprodusenten og skuespilleren Judd Apatow hva han mener om det som skjedde igår.

VIDEO: 20 venstreekstremister slår, sparker og mishandler kvinne

En av voldsmennene er arrestert og skal ha vært en lokalpolitiker for et venstreorientert parti. Årsaken til angrepet var at kvinnen bar et smykke med et lite spansk flagg på. Dette ble sett på som nasjonalistisk og grunnlag for den grove volden. Kvinnen selv nekter for å være politisk aktiv og sier det bare var et smykke. Spanias innenriksminister Juan Ignacio Zoido fordømmer angrepet og sier at venstreekstrem vold utgjør en trussel mot Spania.

Kilde: Breitbart

En av de arresterte for det grove overfallet mot kvinnen er Alejandro Espín Sogo. Sogo sto i 2015 på listen til et lokalt sosialistisk/venstreparti i Murcia.

Relatert:

Venstreekstremister brente ned limousin som tilhørte muslimsk eier

De siste årene har såkalt venstreekstrem aggresjon og voldelig oppførsel eskalert. Bilbranner, hærverk mot eiendommer og angrep mot barnefamilier har blitt mer vanlig.

Hele verden fikk se dette dagen før president Trumps innsettelse i Washington D.C.

Demonstrantene knuste vinduer, tente på butikker og biler og slo uskyldige mennesker på gatene.

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

ANGREP USKYLDIGE: Anti-Trump demonstranter knuste ikke bare vinduer og tente på limousiner, de angrep også mennesker fysisk. Her får en Trump-tilhenger føle toleransen og inkluderingen som er noen av hovedparolene til venstresiden.

Et av de mest spredte bildene var da demonstrantene vandaliserte en limousin og satte fyr på den. Limousinen er et eksempel på rikdom og eliten i samfunnet.

Men som mange ganger før, så førte den blinde volden og hatet til at uskyldige mennesker ble ofre.

Les mer: Anti-Trump ektepar kastet av fly etter trusler

Eieren av limousinen heter nemlig Muhammad Ashraf og hans Nationwide Chauffeur Services.

Skadene og vandalismen kostet Ashraf over 70.000 dollar og nå risikerer den muslimske bedriftseieren å gå konkurs.

– Jeg har en annen synsvinkel. Jeg er ikke enig i mye av det Trump har sagt, men det gir meg ikke rett til å påvirke andres muligheter for å overleve, sier Ashraf.

Les mer: Grov vold mot Trump-tilhengere – se videoene og bildene

VANDALISME: Venstreekstremister angrep alt de kom over. Busskur, søplekasser, butikkvinduer, biler og mennesker. Ingen slapp unna deres vrede.

Ashraf kritiserer også demonstrantene og mener at man ikke behøver å bruke vold for å formidle sitt budskap.

Les mer: Venstreekstremister tenner på innvandrere sine biler i Tyskland

Det var denne volden som gikk ut over ikke bare limousinen, men også en uskyldig ansatt sjåfør, Luis Villarroel (58).

Villarroel hadde akkurat satt av en klient, da anti-Trump demontrantene som sto og knuste vinduer og dører i nærheten, bestemte seg for å vandalisere bilen.

Les mer: Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstruler fra Trump-motstandere

ANGREP SJÅFØREN: Demonstrantene brydde seg ikke at det satt mennesker inne i bilen da de gikk til angrep. Sjåføren, Luis Villarroel (58), fikk kuttskader da anti-Trump tilhengerne kastet steiner mot vinduet der han satt.

De begynte å slå på bilen og så kastet de steiner og mursteiner mot Villarroel. 58-åringen måtte på sykehus etter å ha fått kuttskader på hendene og armene da rutene knuste i bilen hans.

Les mer: F*** Donald Trump – grov hets og drapstrusler fra Madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Ashraf forklarer at med den tapte limousinen så vil hans firma ha en utgift på 70.000 dollar, og ha et stort problem hvis ikke forsikringen dekker opptøyer. Han må også dekke sykehusutgiftene til sin sjåfør.

Heldigvis har mennesker som tar avstand fra volden startet en innsamling for Ashraf på GoFundMe, som forhåpentligvis vil redde bedriften hans.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Relatert:

Dagbladet tatt i løgn – Antirasister angrep kvinne i Odins Soldater med jernrør

Dagbladet hadde lørdag kveld følgende overskrift: «Odins soldater i masseslagsmål i Sverige».

Videre skriver de at «Odins soldater og en antifascistisk gruppe støtte sammen i et masseslagsmål i Jönköping natt til søndag».

Saken kommer opprinnelig fra NTB.

Nå viser det seg derimot at Odins Soldater ikke støtte sammen med en annen gruppe.

Isteden var det en gruppe med voldelige såkalte antirasister som angrep en forsvarsløs 41 år gammel kvinne og utsatte henne for grov vold.

Fria Tider skriver at overfallet skjedde i forbindelse med at Odins Soldater var ute og patruljerte i Jönköping.  Den voldelige venstreekstreme gruppen AFA hadde bevæpnet seg med batonger og jernrør.

De skal først ha slått ned kvinnen for deretter ha mishandlet henne mens hun lå på bakken. Kvinnen skal blant annet ha fått slag over ribbeina og mot ryggraden.

FALSKE NYHETER: Dagbladet og NTB valgte å publisere falske nyheter da de omtalte et grovt overfall av en 41-årige kvinne i Sverige i helgen. Saken ble omtalt som et «masseslagsmål», men var i realiteten et grovt overfall hvor den ene parten ble slått og mishandlet. (Faksimilie: Dagbladet).

Totalt 12 personer fra AFA ble pågrepet etter angrepet. Til sammen tre personer er nå anmeldt for mishandling.

To andre skal også ha blitt skadet i angrepet, men det er uklart om disse også tilhører Odins Soldater da de forsøkte å forsvare den angrepne kvinnen.

STØTT OSS: Dagbladet og resten av riksmedia kan lyve og samtidig leve på våre skattepenger. Støtt oss gjerne hvis du liker at vi avslører deres løgner. Takk! (Kontonummer og Paypal finner du nederst i artikkelen).

Nasjonalist mishandlet av venstreekstremister mens han delte ut mat til hjemløse

Det var ved femtiden i går ettermiddag at en mann (25) ble overfalt, slått og sparket mens han lå nede, i nærheten av Medborgerplassen i Stockholm.

Mannen delte ut mat til hjemløse da han ble overfalt bakfra av fire maskerte menn i 20-års alderen. Etter mishandlingen forsvant overfallsmennene i retning mot Södra stasjon.

Politiet har foreløpig ikke pågrepet noen for overfallet, med de mistenker at det er politisk motivert. 25-åringen som ble overfalt og mishandlet skal derimot ikke ha hatt på seg noen klær eller merker som avslørte hans politiske ståsted.

Den skadede mannen ble kjørt til sykehus. Han var ved bevissthet, men blødde ut fra det ene øret. Politiet karakteriserer overfallet som grov mishandling.

Nordisk Ungdom

Den mishandlede mannen er medlem av gruppen Nordisk Ungdom, men matutdelingen var ikke i regi av organisasjonen. Det er derimot flere av medlemmene som deltar på eget initiativ.

De skal blant annet ha delt ut varme klær til hjemløse i vinter og har vært et svært populært tiltak blant byens fattige og hjemløse. De skal ha jobbet for å bedre forholdene for de hjemløse i mange måneder.

Tiltaket er derimot svært upopulært blant venstreekstremister og de frivillige matutdelerne skal ha mottatt mange grove trusler for sitt arbeid. I følge Nordisk Ungdom skal dette ha bakgrunn i at venstresiden ønsker å ha monopol på å drive solidarisk arbeid.

Tidligere angrep fra venstreekstremister

Frieord skrev i desember i fjor om en annen ung mann fra samme organisasjon som ble overfalt utenfor et fredelig og lovlig møte.

Da skal en større gruppe venstreekstremister og antirasister ha angrepet ham med blant annet slagvåpen og pepperspray. Mannen som var i 20-årene gikk i koma som følge av den grove volden.

 Slik ser den unge mannen ut idag. Han skal ha vært en hårsbredd fra døden når 15-20 antirasister bevæpenet med slagvåpen uprovosert og uten forvarsel gikk til angrep på ham. (Foto: Nyheteridag.se).
ANTIRASISTISK VOLD: Slik ser den unge mannen ut idag. Han skal ha vært en hårsbredd fra døden når 15-20 antirasister bevæpenet med slagvåpen uprovosert og uten forvarsel gikk til angrep på ham. (Foto: Nyheteridag.se).

Relatert:

VIDEO: Venstreaktivister i Belgia slår politisjef bevisstløs på gaten

Det var på tirsdag at en større gruppe venstreorienterte grupper og sosialistiske fagforeninger var samlet for å protestere mot sentrum-høyre-regjeringen sine økonomiske sparekutt.

Over 50.000 mennesker skal ha tatt til gatene og hovedparolene var «nå har begeret rent over».

Demonstrators, protesting government reforms and cost-cutting measures, march in central Brussels, Belgium, May 24, 2016. REUTERS/Eric Vidal

Politisjef Pierre Vandersmissen kom vekk fra resten av politistyrken og kjempet alene mot et dusin venstreekstremister på gaten, da en sosialist med rød t-skjorte fikk kommet seg bak politisjefen og slått ham i bakhodet med en stein.

Les også: Video: Her går antirasistene til angrep på politiet

_89791338_033124730-1

75257223_B978755466Z.1_20160525150152_000_GO56S2RQC.2-0

Politisjefen falt til bakken bevisstløs og måtte til sykehuset for behandling. Han skal ha blitt utskrevet på onsdag.

To politimenn og åtte demonstranter skal ha blitt skadet under tumultene. Politiet skal ha brukt vann-kanoner mot de mest aktive voldsaktivistene. Ett dusin personer skal ha blitt innbrakt for ordensforstyrrelse.

Volden og opptøyene skal være lik tidligere demonstrasjoner mot regjeringens økonomiske tiltak.

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

RTXNA6F

Belgiske myndigheter uttalte etter demonstrasjonen at ‘man fordømmer volden som ble utført av en minoritet av de fremmøtte’, men at man la merke til hvor mange som demonstrerte mot sparetiltakene.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet over 250 i Belgia – eksplosjoner på T-bane og flyplass