Bananrepublikken Sverige

Sverige har blitt et slags mikrokosmos av Afrika, Sør-Amerika og araberstatene – og dermed også fått disse områdenes politiske mentalitet og hverdag importert. Det betyr i realiteten at man kaster valgsedler til partier man ikke liker, man vandaliserer sine politiske motstanderes valgboder, man truer andre politikere med vold og drap, man sprer løgner uten skam og i ytterste konsekvens så går man fysisk til angrep på sine meningsmotstandere på åpen gate.

Når man blander denne realiteten med den samfunnslige kollapsen, hvor man daglig har skyteepisoder på gater og torg – ikke sjelden med dødelig utfall – og angrep på politi, ambulanser, brannvesen og busser. Der man har boligområder der kvinner ikke tør ferdes etter solnedgang og ikke minst et inkompetent lederskap i den svenske riksdagen – ja da har man skapt en reell heksegryte.

Og den er i ferd med å koke skikkelig over.

På søndag går valget av stabelen og det kan raskt skje at det fra etablissementets side utskjelte og utfryste partiet Sverigedemokraterna kan stikke av med seieren. Hvis de ikke blir det største partiet, så vil de allikevel få så mange stemmer at det vil sende et regelrett jordskjelv gjennom pressen, utdanningsvesenet og det politiske etablissementet som i mange år har hevet seg over folket og radbrekket både folkesjelen og nasjonens fremtid – mulig for all fremtid.

Og bak lurer det nyetablerte Alternativ för Sverige som på svært kort tid har blitt like store som etablerte regjeringspartier på sosiale medier og har holdt mange mediaomtalte torgmøter før valget.

Det er unektelig et ekte og alvorlig veiskille i Sverige som nå foreligger. La oss håpe at den svenske folkesjelen fremdeles finner vei til valgurnene på søndag og stopper de løpske hestene.

 

DAGENS BILDE: Valg i Sverige eller i Nord-Afrika?

Men det stopper ikke bare ved arabisk-språklig valgkampmateriale og reklamer – Socialdemokraterna ble endog tatt i lyve om sine politiske motstandere – ja du gjettet riktig – på arabisk.

Les mer: Socialdemokraterna spredte løgner om Moderaterna og Sverigedemokraterna på arabisk

EKSKLUSIVT! Se videoen svenske myndigheter fikk fjernet fra Youtube! (Oppdatert)

OBS: Saken er oppdatert klokken 13.23. Se nederst i artikkelen.

Sverigedemokraterna (SD) kjemper mot Socialdemokraterna (S) om å være Sveriges største parti før valget denne høsten i vårt naboland.

I den forbindelse lagde SD en kampanjefilm der de belyste S sin mørke historiske fortid, med koblinger til nazismen under andre verdenskrig, samt raseideologi som blant annet forbød den svenske germanske rasen å «raseblande seg med bastardraser som slavere, mongoler og jøder». I filmen belyses det også at svenske storaviser som Aftonbladet var med på Socialdemokraternas politisk linje og publiserte mange artikler om rasebiologi og varme omtaler av nazismen.

Filmen som kun fikk være oppe i 48 timer fikk på den korte tiden svært mange treff og ble sett over 200.000 ganger før Youtube fjernet den. Den ble lastet opp igjen på nye Youtube-kanaler, men ifølge svenske nettbrukere så ble også denne slettet kort tid etterpå.

Filmen heter «Ett folk. Ett parti», og var svært profesjonelt laget. Den belyste Socialdemokraternas såkalte «mørke historie» med koblinger til nazi-Tyskland, medisinske eksperiment på uskyldige mennesker, rasebiologi, antisemittisme og andre eksempler.

Vinneren skriver historien, heter det og under 1900-tallet har Socialdemokraterna vært vinnerne og de har lykkes veldig bra med å skjule sine rasistiske meninger og systematiske overgrep. Mange kjenner ikke til på hvilket politisk ideologisk grunnlag partiet står. Slik kan det ikke fortsette å være, skriver SDs partiavis Samtiden om sin dokumentar.

På sosiale medier skriver brukere at Youtubes sensur minner mye om tilstandene i stater som Kina og Nord-Korea der myndighetene styrer all informasjon og har presset de store sosiale mediene til å innføre sensur-filtre slik at innbyggerne ikke kan ta del i «feil informasjon».

Socialdemokraterna på sin har i åresvis omtalt Sverigedemokraterna som et parti med «nazistiske røtter», noe de ikke har blitt sensurert på og som de aktivt har brukt i valgkamper, taler, møter og TV-debatter. Når SD nå ønsker å belyse S sin egen bakgrunn i hat-ideologien, så ønsker man imidlertid å sensurere informasjonen.

Socialdemokraternas søsterparti i Norge, Arbeiderpartiet, hadde på sin side sitt grunnlag i marxismen og kommunismen fra revolusjonen i Russland på begynnelsen av 1900-tallet. Det virker som om begge partienes røtter i totale ideologier, med massemord, terror og dikatur er det som kjennetegner og bringer dem sammen.

Svenske myndigheter møtte «Universets herrer»

For bare kort tid siden hadde den rødgrønne koalisjonsregjeringen – kalt «Syvkløveren» – ett møte med blant annet Youtube, Google, Twitter og Facebook, der man krevde at selskapene «skjerper sine rutiner og må bli bedre på å slette «hat». Facebook lovte også at man skal stoppe anonyme annonsører som kan påvirke det svenske valget «negativt».

Det virker som om de gigantiske sosiale nettverkene – i USA omtalt som «Universets herrer» – har tatt oppgaven alvorlig og nå jobber for å sensurere konservative og nasjonalvennlige partier og politikk i Sverige.

OPPDATERT:

Det har på formiddagen i dag kommet ut informasjon om at Youtube har akseptert videoen og at den tilbake på deres plattform. Filmen har fått enorm oppmerksomhet på sosiale medier og nettforum etter at Youtube fjernet den. Den ble lastet opp på hundrevis av ulike private Youtube-kontoer, samt som torrent på fildelingstjenester og skal ha hatt som mange som 1000 unike delere.

Sverigedemokraterna skriver nå på sin offisielle Twitter-profil at de ønsker en redegjørelse fra Youtube på hvorfor filmen ble sensurert.

KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Åpne grenser, fri velferd, ingen integreringskrav, støtte til islamske organisasjoner, avvikling av den kristne statsreligionen, ghettofisering, gjengdannelser i byene, diskriminerende ansettelsespraksis for etniske nordmenn, massiv utbygging av grøntområder, nedprioritering av jernbane og offentlig transport, mangel på barnehage- og skoleplasser, bygging av stygg og postmoderne arkitektur i eldre tradisjonell bebyggelse, fulle fengsler, enorme avgifter på livsnødvendige ting som bil og hus, arveavgift, arbeidsgiveravgift, eiendomsskatt, miljøskatt, støtte til NRK og aviser, tvangsutflytting av handikappede, syke og eldre fra sine hjem, nedprioritering av psykisk helsevern, sentralisering av sykehus, brannvesen og politi, oppbygging av en enorm stat med titusenvis av unødvendige ansatte og etater som koster milliarder i skattekroner, milliarder i årlig bistandshjelp uten resultat og mye, mye mer.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne har vært bremsen heller enn frigjøringen av det norske folkets innsats og innbetalte skatter. Deres totale kontroll over media, utdanningsinstitusjoner og fagforeninger har vært en katastrofe for den norske nasjonen.

Den største katastrofen var åpningen av den norske grensen til mennesker fra den tredje verden.

Og vi må ikke glemme den rosa elefanten i rommet. Eller de mange kistene på gravlunden av nordmenn som har mistet livet som følge av masseinnvandringen. Mange, og vi snakker doble og tredoble tall fra Utøya, av nordmenn som har har blitt knivstukket, kvalt, sparket, slått, hakket opp, kjørt ned, dyttet utfor stup og skutt ihjel i leiligheter, hus, på gater, torg, i skog og mark, og på offentlig transport.

Deretter har vi nordmenn som har blitt avhengig av narkotiske stoffer, enten frivillig eller ufrivillig av utenlandske selgere og gjenger i byene. Plata og Skippergata i Oslo har sett mang en nordmann trekke sin siste pust etter heroin importert og solgt av innvandrere som var hentet inn av Arbeiderpartiet.

Til slutt har vi de nordmennene som har tatt livet sitt av depresjon og psykiske problemer. I et samfunn som kastet dem på gaten, som ikke hadde ressurser til å ta vare på dem, ikke kunne tilby dem arbeide og endret deres sosiale hverdag til det ugjenkjennelige. Å miste sitt nærområde, sine venner som flytter ut (som har råd til det), tap av arbeidsplass og samhold på arbeidsplassen. Som har mistet sin trygghet i hverdagen gjennom trusler, vold, innbrudd og voldtekter. Traumatiske hendelser for de som vet hva det er å oppleve dette. En av de største løgnene som noensinne har fått fotfeste i den norske offentligheten er den som påstår at innvandrere tar de jobbene nordmenn ikke vil ha. Sto Norge stille før 1970? Nei.

Titusenvis av familier har blitt berørt av masseinnvandringen i en eller annen form. Mange familier har brutt opp da erfaringen var for sterk og ødeleggende. Barn må busses til skoler i andre bydeler, folk tør ikke gå hjem på kvelden, nabolaget er ødelagt med bråk og hærverk. Denne konsekvensen og nedgraderingen av livskvaliteten til den norske mann, kvinne og barn forårsaket av masseinnvandringen kommer sjelden eller aldri frem i media eller diskuteres offentlig.

Hva er kostnaden for hver mann og gutt som er slått ned som ikke kan gå på jobb eller skole igjen? Hva er kostnaden for hver kvinne og jente som har blitt voldtatt og aldri kan ha et normalt forhold eller få barn? Hva er kostnaden for et barn som har blitt systematisk mobbet og utsatt for rasisme av innvandrere i hele barndommen? Mennesker som må ha psykisk hjelp, oppfølging, medisiner og ikke klarer å tilpasse seg normalt til samfunnet? Som ender på uføre og attføring.

Senskadene på den etnisk norske befolkningen som følge av masseinnvandringen er like viktige og reelle som noe annet som påvirker oss i hverdagen. Og betydelig mer skadelig enn miljøforurensing som er den store snakkisen fra de rødgrønne politikerne nå om dagen. For gud bedre om de måtte snakke om noe som faktisk berørte folk. Et godt bevis på dette er den «norske flukten» fra byene og ut i nærliggende områder, noe som nå gjør at Oslo vil bli en minoritetsby for etniske nordmenn innen 2040.

De som frivillig og vitende gir sin stemme til den rødgrønne politiske sfæren er med på demonteringen og avviklingen av den norske velferdsstaten og vårt trygge og frie land.

Dere har blod på deres hender.

ITALIA: Nyvalgt regjering sier de skal skape nye arbeidsplasser og ber asylsøkere om å «pakke kofferten»

Det blåser en konservativ vind over Vesten etter mange år med mislykket venstrepolitikk. I Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Polen, Ungarn, Slovenia, Frankrike, Italia og flere med dem, så har konservative partier enten makten eller ligger an til å ta den under kommende valg.

Italia er siste land ut som har valgt inn en nasjonalkonservativ regjering som vil sette fokus på arbeid til italienere og hjemsending av ulovlige flyktninger og asylsøkere som gjør stor skade på landet.

Gratisoppholdet er over, det er på tide å pakke koffertene, sa Matteo Salvini og henviste til landets mange hundretusener av ulovlige migranter som er en enorm byrde på økonomien og samfunnet.

Vi starter i dag med å gå til arbeide, med å skaffe arbeide, sa Di Maio på en Facebook-video i det han gikk rundt i ministerkontorene.

Andre punkter på programmet skal være å droppe sanksjonene mot Russland og ha en politikk som heter «Italia først».

Til tross for den nasjonalistiske vinden, så ligger imidlertid ikke et nærstående exIT på bordet, så EU-byråkratene kan puste lettet ut. For denne gang.

Italias nye regjering blir av venstremedier omtalt som «Italias tredje republikk», og skal være «det første vesteuropeiske landet med en populistisk regjering», ifølge Associated News.

 

SVERIGE: Skolevalg «sjokkerte» den rødgrønne alliansen – Sverigedemokraterna fikk 60 prosent

Det ble en svært ukomfortabel stemning blant politikerne fra «syvkløveren» som representerer det mange kaller banan-republikken Sverige etter et skolevalg i Sverige.

Under siste valg valgte nemlig hele syv partier å gå sammen om å danne en «allianse» for å stoppe det nasjonalkonservative Sverigedemokraterna, som stadig bytter på å være Sveriges største eller nest største parti på meningsmålinene.

Nylig holdt holdt en videregående skole, Österänggymnasiet, et skolevalg før riksdagsvalget som venter i høst. Etter at elevene hadde stemt viste det seg at ca. 60 prosent ville stemme på Sverigedemokraterna, mens den såkalte «syvkløver-alliansen» måtte dele på de resterende 40 prosentene.

Av de 262 elevene som stemte, så la hele 149 personer sin stemme på SD. På en annenplass, langt etter, kom Moderaterna med kun 51 stemmer.

Ifølge Kristianstadsbladet skal flere av lokalpolitikerne som var tilstede på skolen ha blitt «sjokkert» da resultatene i skolevalget kom opp på skjermen. Mange av elevene valgte imidlertid å «applaudere» valgseieren til SD.

VANT SKOLEVALG: Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson har stor appell blant unge svensker. Det er ikke umulig at han under det kommende eller neste valget kan bli landets nye statsminister. (Foto: Frankie Fouganthin).

Formann i kommunestyret, Anders Tell (Socialdemokraterna), sier til avisen at han er sjokkert over resultatet.

Kom vårt budskap ikke frem, eller hvordan skal man tolke dette?

Kun 11 elever stemte på statsministerpartiet ifølge resultatet.

SD’s representant, Niclas Nilsson, tror at mange elever har fått oppleve innvandringens mange negative sider. Men Lena Holst fra Centerpartiet bortforklarer resultatet med elevene kanskje ble påvirket av «gruppepress».

Les også: Drapsforsøk på Österänggymnasiet – innvandrer knivstukket av andre innvandrere

En elev bekrefter overfor Kristianstadsbladet at «mange» elever helt sikkert kommer til å stemme på SD og at partiet hadde vunnet skolevalget uansett om elevene ble utsatt for «gruppepress», selv om man kanskje ikke på valgdagen ville opplevd et slikt valgskred for SD.

Eleven sier også at en av lærerne før skolevalget skal ha truet sine elever med lavere karakter om de ikke «stemte riktig».

Elevene skal også ha vært misfornøyde med at deres spørsmål ikke ble tatt opp under valgdebatten. Elevene hadde krevd en diskusjon om likestilling og flyktningpolitikk, men disse spørsmålene ble oversett helt av skolen.

MISFORNØYD: Mange elever på skolen var misfornøyde med at skolen og politikerne ikke ville snakke om elevens bekymringer og viktige temaer. (Foto Kristina Wihlborg).

Ungarn reddet for fire nye år – Victor Orban vant valget

 

Oppfordrer muslimer i Italia til å stemme sentrum-venstre

Det ønsker tilsynelatende ikke landets muslimer. En moske i utkanten av Milano har oppfordret muslimer til å stemme på sentrum-venstre koalisjonen blant annet fordi disse partiene er liberale i å innvilge statsborgerskap, skriver Breitbart med den italienske avisen Il Giornale som kilde.

Segrate-moskeen, utgav en brosjyre til sine tilhengere som oppfordret dem til å stemme på partier som støtter å gi statsborgerskap til alle som er født i Italia, kjent som Jus Soli, rapporterer den italienske avisen.

Moskeen fortalte de troende «at de har en grunnleggende interesse i å gå i hemmelighet til stemmeboksen, hvor ingen, unntatt Allah ser hva de uttrykker på den gyldige stemmeseddelen, og at de stemmer på partiene som støtter Jus Soli.»

En nylig utgave av det italienske muslimske magasinet Il Messaggero dell’Islam har publisert en artikkel om hvem muslimer bør stemme på og gjentok mange av punktene i moskebulletinen, skriver Breitbart.

«Muslimer må ikke miste denne politiske anledningen som Allah, den høyeste, stiller til rådighet for å konsolidere dem på dette territoriet,» skrev forfatteren.

Den muslimske befolkningen i Italia har vokst i stor grad på grunn av massemigrasjon, men mange som har kommet fra Midtøsten og Nord-Afrika, og som ikke kvalifiserer for asyl, vil sannsynligvis bli utsatt for deportasjon dersom høyrekoalisjonen til den populistiske Lega-lederen Matteo Salvini og tidligere statsminister og Forza Italia-lederen Silvio Berlusconi, vinner søndagens valg, skriver Breitbart.

Facebook skal hjelpe den svenske staten før valget – meninger som ikke er «gode og sunne» skal renses fra nettet

Facebook opplyser at man kommer til å satse stort på å rense vekk alt av meningbærende materiale koblet til politikk og valgkampen fra sin plattform før valget som den svenske staten anser er «desinformasjon og propagandaangrep».

Hjelp i jakten på aktører med budskap som ikker «gode og sunne» skal man få hjelp med tilogmed fra FBI i USA.

Les også: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Twitter og Google sensurerer sine brukere

Meningen med initiativet, som innledes innen kort tid, er ifølge Münster «å motvirke negativ innflytelse og sikre at vår plattform er en kilde for gode demokratiske muligheter». Facebooks rolle i det svenske valget blir ifølge selskapets kommunikasjonsjef «sikre at det gode vinner mot kreftene som kan risikere å ødelegge de sunne diskusjonene».

Testprøver oppgis å allerede være i gang med tiltak som «har særskilt relevanse i Sverige rundt det kommende valget». Arbeidet oppgis å skje «i samarbeid med flere ulike myndighetsorganer» i Sverige. Blant de som nevnes er Myndigheten för skydd og Beredskap (MSB), som nylig ble tvunget til å trekke en opplysningsfilm hvor man pekte ut Sverigedemokraterna som en trussel mot Sverige og ble sammenlignet med nazister.

Les også: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»

Facebooks samarbeid med den svensk staten før valget skal ikke bare skje på myndighetsnivå, men også direkte med regjeringen via digitaliseringsminister Peters Eriksson fra Miljöpartiet de gröna.

Les også: Facebook ønsker å sensurere innvandringskritiske innlegg

Facebook på global skala

Dette er ikke noe nytt for Facebook, som tidligere har akseptert fjerning av innhold på sine sider etter press fra både amerikanske og israelske myndigheter. Man har også egne algoritmer som blokkerer innhold nettgiganten mener kan være støtende eller på annen måtte bryte med deres retningslinjer for publisering. Det har også blitt avslørt at Facebook har sensurert og fjernet konservative nyheter og publiseringer, mens man har latt sosialistiske og venstreorienterte nyheter og nettsider stå urørt.

Les også: Facebook innrømmer å ha slettet hundretusenvis av innlegg på en måned

«Snart er det valg» – Sverigedemokraternas valgvideo for 2018

Det er et mørkt og dystert bilde av Sverige i dag som Sverigedemokraternas partileder, Jimmie Åkesson, maler i partiets første valgfilm før riksdagsvalget 2018.

Og kritikken er hard mot de som Åkesson mener bærer ansvaret for den nåværende situasjonen – sosialdemokrater, moderater og media pekes særskilt ut.

Bilder av triste og tunge forsteder i kveldsmørket, politibiler med blinkende blålys, brennende biler, glimt av terrorangrepet i Stockholm, moskeer med høye minareter, godt bevoktede boligområder med gjerder og kameraer – det er noe av det som møter seeren, sammen med tung og alvorlig musikk.

Åkesson beskriver i filmen det nye masseinnvandringens Sverige og stiller det i kontrast med det gamle trygge Sverige. Han anklager i tøffe ordelag de politikere som bærer det konkrete ansvaret for den politikken som han mener har skapt de enorme samfunnsproblemene og han anklager journalistene som har vært stille, akseptert og skjønnmalt, istedenfor å kritisk granske den førte politikken.

– Dere påstår at dere har innsett alvoret, at dere nå fører en mer ansvarsfull innvandringspolitikk. Enda fortsetter masseinnvandringen – motsvarende seks nye Rinkeby (Bydel med svært mange innvandrere red. anm.) bare i år. Dere har ikke forstått noenting, konstaterer SD-lederen.

Muslimer i Tyskland takker Allah for at Merkel vant valget

I Berlin feirer flyktninger fra Nord-Afrika og andre muslimske områder da forbundskansler Angela Merkel dro i land en fjerde periode som landets overhode.

Vi ba for at Merkel skulle vinne og Allah hørte våre bønner, sier en tobarnsmor fra Damaskus.

Ifølge Yahoo News skal Fatima al-Hadar, en nyankommen migrant til Tyskland, ha gjort en zalghouta, en såkalt tungerull som arabiske kvinner fremfører under islamske bryllup.

Deretter bar det ned til Sonnenallee, av de mange arabiske ghettoene i Berlin, hvor man feiret og spiste nordafrikansk mat.

SONNENALLEE: Å besøke Sonnenallee i Neukölln i Berlin er som å komme til Midtøsten. De aller fleste skilt er på arabisk og tysk hører man heller ikke spesielt mye.

Det er imidlertid noen skår i gleden til de mange millionene av velferdsflyktningene og muslimske okkupantene som har ankommet Tyskland de siste årene.

Det Tyskland-vennlige partiet AfD, (Alternativ for Tyskland), har på bare fire år siden etableringen av partiet klatret opp til å bli landets tredje største parti.

Partiet ønsker kontroll av grensene og en strengere holdning for integrering i landet. Dette har ført til Merkel i det stille har innført en strengere innvandringspolitikk for ikke å tape flere stemmer til AfD.

Merkels partier CDU/CSU, fikk kun 32.5 prosent av stemmene. Dette er et katastrofevalg ifølge politiske eksperter. SPD, som inngår i Merkels koalisjon, fikk også en svært lav oppslutning med 20 prosent av stemmene. Det betyr at 67.5 prosent av tyske velgere ikke ønsker Merkel som sin forbundskansler.

Til tross for at man med dette kommer til å få en majoritet i den tyske forbundsdagen, så vil SPD (Sosialdemokratene) nå allikevel stå utenfor et samarbeid med Merkel.

Det konservative partiet AfD fikk et betydelig bedre resultat enn hva meningsmålingene viste på forhånd og landet på 13.5 prosent.

RØDT KORT: Angela Merkel har opplevd å bli buet og pepet ut på sin valgturné. Nå har partiet tapt så mange som en million stemmer til AfD.

De venstreekstreme partiene De Grønne og Venstrepartiet fikk henholdsvis 9.5 og 9 prosent.

Merkel og SPDs partileder Martin Schultz anklager nå hverandre for å ha bidratt til at AfD har gått så kraftig frem. Schultz sier blant annet at Merkel gjennom å unnvike å debattere før valget har skapt et tomrom som AfD har kapret.

VALG 2017: Støre innrømmer tap – Erna fortsatt statsminister

Du kan følge valgsendingen direkte på NRK her.

POSITIVE: De borgerlige partiene ligger godt an etter de første prognosene. (Foto: NRK).

Klokka 21.53 viser tallene 90 – 79 i favør de borgerlige.

HVIS BLIKK KUNNE DREPE: Arbeiderpartiets representant er mindre fornøyd da NRKs reporter avslutter intervjuet med å stille spørsmål ved Aps valgløfte om 15 milliarder i økte skatter. (Foto: NRK).

Svenske medier ser ut til å ha gitt opp Arbeiderpartiet allerede.

Klokken 23.08 viser tallene 87 – 82 i borgerlig favør, da 78 prosent av stemmene er telt opp.

KLART: Klokken 23.53 er dette resultatet i valget. (Skjermbilde: NRK).

Klokken 23.53 har Jonas Gahr Støre gått fra podiet som en slagen mann. Arbeiderpartiet har opplevd et historisk dårlig valg og selv med sine støttespillere på den rødgrønne siden, så var det ikke nok for å stoppe Erna Solberg og Siv Jensen.

FIRE NYE ÅR: Erna Solberg og Høyre, med Siv Jensen og Fremskrittspartiet får sitte på Stortinget i fire nye år. Og Sylvi Listhaug da, for ikke å glemme kanskje den mest omtalte politikeren i nyere politisk historie. (Skjermbilde/NRK).

USA: Tolv valgarbeidere for Det demokratiske partiet siktet for valgfusk under presidentvalget

Tolv individer koblet til Det demokratiske partiet i delstaten Indiana og som også kobles til den tidligere senatoren Harry Reid, samt den tidligere presidenten, Bill Clinton, står nå tiltalt for å ha forsøkt å begå bedrageri under høstens presidentvalg.

Et av tiltalepunktene er valgblankettsbedrageri, da de tolv skal ha sendt inn manipulerte og forfalskede valgregistreringsblanketter.

AVSLØRT: Hillary Clintons kampanjejuks ble avslørt under valgkampen sist høst. Blant annet skal grupper tilknyttet presidentkandidaten ha startet slåsskamper, angrepet kvinner og eldre, busset velgere til valglokaler og brannbombet republikanernes kontorer. Nå kommer det frem at man også jukset med stemmesedlene. (Foto: Hillary Clinton).

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Formålet var å registrere velger som foreksempel ikke eksisterer, ikke var statsborgere eller var mindreårige, for deretter å få dem til å stemme på Det demokratiske partiet og Hillary Clinton. I USA må man først registrere seg før man kan stemme.

Delstaten Indiana oppdaget allerede i august, tre måneder før valget, at underlige registreringsblanketter begynte å ankomme til valgmyndighetene. Politiet ble koblet inn og det hele var såpass omfattende at man til slutt etterforsket totalt 56 valgkretser i delstaten.

Flere individer har også innrømmet at bedrageriforsøket ble utført i forbindelse med presidentvalget.

Demokratene rettet seg i all hovedsak inn på å utnytte afroamerikanere i sine bedrageriforsøk. Straffen kan bli opptil 30 måneders fengsel for hver person og 10.000 dollar i bøter for gruppen som helhet.

Det viser seg altså at Donald Trump hadde rett da han påpekte at Det demokratiske partiet forsøkte å jukse til seg presidentvalget.

FrP med kraftig økning blant velgerne – Ap, SV, MDG tilbake

Avisen Vårt Lands nyeste velgermåling viser at FrP nå har 15.9 prosent. Det er nesten like høyt som partiet hadde ved siste stortingsvalg, da de oppnådde 16.3 prosent.

Partileder Siv Jensen er fornøyd.

Fra DN.no:

– Dette er veldig bra. Med nesten fire år i regjering hadde mange ventet regjeringsslitasje, men vi mener vi har holdt en synlig og tydelig profil gjennom disse årene.­ Vi har levert, til tross for at vi sitter i en mindretallsregjering, sier Jensen. (Sitat slutt).

Målingen viste også at nesten alle partiene gikk tilbake, og at Ap var den største taperen, med minus 1.6 prosent.

Farlig ser det også ut for KrF og SV, som ligger faretruende nær sperregrensen på 4 prosent. Under den finner man mikropartiene Rødt og Miljøpartiet De Grønne som også begge går tilbake.

Fra DN.no:

Øvrige partier slår ut slik: SV 4,5 prosent (-1,1), Ap 32,6 prosent (-1,6), Sp prosent 12,8 (-0,3), KrF 4,3 prosent (-0,1), Rødt 3,3 prosent (-1,6), MDG 3 prosent (-0,1), Andre 1,4 prosent (+1,1)

Rødt med nesten tre ganger større oppslutning enn FrP

FrP får en oppslutning på 3,6 prosent, som tross alt er en betydelig fremgang siden samme måling for et år siden, da oppslutningen var på 1,4 prosent. Rødt får en oppslutning på 8,3 prosent i denne målingen foretatt blant medlemmer av en spesiell yrkesgruppe.

Yrkesgruppen som er spurt er journalister, og målingen viser at de kommunistiske og sosialistiske partiene ville fått 100 av 169 stortingsrepresentanter dersom det kun var journalistene som bestemte.

Målingen ble ifølge Norge Idag lagt frem under Nordiske Mediedager i Bergen forrige torsdag. Statsviter Frank Aarebrot leder undersøkelsen som tar tempen på journalisters politiske preferanser, og her er mye det samme som før, skriver Medier24.

Aps oppslutning faller ifølge Norge Idag med 2,2 prosentpoeng til 33 prosent fra 2016 til 2017. Det største utslaget står Senterpartiet for med en økning på 3,1 prosentpoeng til 7,1 prosent. Høyre står på stedet hvil med 13,5 prosent. Samlet får med andre ord de to regjeringspartiene 17,1 prosent av støtten.

Mens partier som SV, MDG og Rødt kjemper mot sperregrensen i virkeligheten, ville journalistene sendt dem trygt inn på Stortinget med henholdsvis 12,2, 8,1 og 8,3 prosent av stemmene, skriver Norge Idag.

Målingen viser følgende tall (endring fra i fjor i parentes): Ap 33 (-2,2), Sp 7,1 (+3,1), Høyre 13,5 (0,0), Frp 3,6 (+2,2), SV 12,2 (-1,2), KrF 3,4 (+0,2), Rødt 8,3 (+1,1), Venstre 10,1 (-0,7) og MDG 8,1 (-2,5).

Les også: – Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Jo flere innvandrere – desto færre journalister

VIDEO: Hysterisk student skriker over Trump-plakat

Kvinnen som visstnok skal være student ved Western Washington University ble så opprørt over Donald Trump-skiltet at hun valgte å skrike så høyt hun klarte gang på gang.

To personer skal ha kommet bort til henne under hennes opprør for å spørre om hun trengte medisinsk hjelp.

Dette er ikke den første videoen hvor mennesker har mistet besinnelsen over Donald Trump og hans presidentskap.

Her har vi lagt ved et utvalg av videoer over venstreekstremister/venstreorienterte/snøkrystaller som ikke takler at andre mennesker har en annen mening enn dem.

Også i Norge har venstreekstremistene valgt skriking som demonstrasjonsform. Her samlet blant annet Shoaib Sultan fra Miljøpartiet De Grønne og Antirasistisk senter seg sammen med en broket forsamling utenfor kontoret til Sylvi Listhaug for å demonstrere mot regjeringens innvandringspolitikk.

Kommentar: Adieu, Frankrike – vi ses kanskje aldri igjen

Hvem er egentlig den 39-årige Emmanuel Macron? Han har ingen politisk karriere og har aldri tidligere blitt valgt av folket. Hans fortid er som bankier for verdens mest kjente økonomiske imperium ved navn Rothschild, samt som næringsminister under sosialistregjeringen Hollande. En Hollande som til slutt satt med historisk lave 12 prosent støtte blant befolkningen og ikke turte å stille til gjenvalg.

Macron hoppet av sosialistenes avsporede tog og startet like så godt sin egen bevegelse; En Marche! Ikke til høyre, ikke til venstre, hevdet Macron. Men hans støtte kommer i all hovedsak fra den venstreekstreme leiren i politikken. Og fortell meg hvem du omgås, så skal jeg fortelle deg hvem du er, har ikke vært mer passende enn i Macron sitt tilfelle.

Med media, EU-ledelsen, styrtrike banker, franske muslimer, Obama og mangemilliardæren Soros i ryggen, så var veien frem til seierspodiet ryddet for den til nå ukjente håndplukkede hånddukken Macron.

Selv ikke Front Nationals fedrelandskjærlighet og håp om en trygg fremtid var nok for å stoppe den venstreekstremistiske bølgen som var satt i bevegelse for å redde EU fra total kollaps.

For kollaps hadde det blitt med nasjonalkonservative Marine Le Pen. Hvis man hadde fått Frankrike til å gå ut av EU, så ville hele prosjektet falt ut i sjøen, med Merkel som kaptein og Juncker som orkesterleder.

Men der venstresiden nylig hadde blitt tatt grundig på sengen av folkets røst både i Storbritannia og USA, så var man klar til kamp for å stoppe en lignende situasjon nå. Mediene jobbet i høygir, den sanksjonerte gatepøbelen gjorde jobben på gatene og politikerne gjorde det de kan best. Selge sjelen sin for en plass ved bordet.

Globalistene satte alle kluter til, og med medias vanlige trekkhjelp fikk de det i land. Såvidt. Le Pen klarte å komme seg til andre runde, og det var reell frykt å spore om man skulle oppleve et nytt Brexit/Trump-sjokk i Frankrike.

Men man slapp med skrekken og Merkel & resten av de barneløse lederne i Europa kan puste lettet ut i noen år til.

Spørsmålet er bare om det blir for sent, hvis Le Pen og Front National skulle få makten i 2022. Frankrike kan ha mistet både sjelen og nasjonen innen den tid, hvis dagens flyktningkrise, muslimske terrorangrep og radbrekkingen av den franske arbeideren får fortsette.

Det kan fort ende opp med at en returbillett til det Frankrike vi husker fra vår barndom vil være verdiløs.

Islamsk terrorgruppe før valget i Frankrike: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

IS har publisert en artikkel i sitt magasin Rumiyah som oppfordrer alle muslimer å utføre terrorangrep i Frankrike under valgdagen i dag, når millioner av franske borgere går til valgurnene.

– Glem ikke din plikt som muslim. Velg en kandidat som du skal ta livet av og et valglokale du skal brenne ned, står det i magasinet.

IS-tilhengerne skal sette sin tro til Allah og handle, skriver IS.

IS-MAGASINET. (Foto: IS).

Artikkelen fortsetter med å si at presidentkandidatene i Frankrike, Emmanuel Macron og Marine Le Pen, er «to djevler», like dårlige begge to. «De er avgudsdyrkere», påpeker IS og oppfordrer sine lesere om å ikke stå på sidelinjen og se mens franskmennene går til valgurnene uten å ta affære.

Frankrike har en svært høy sikkerhetsberedskap denne helgen som følge av muslimske terrortrusler.

På fredag ble en radikalisert soldat i den franske hæren arrestert utenfor en militærbase i Paris, mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep i dag.

I mannens bil fant politiet våpen og ammunisjon, et IS-flagg og et brev der han forklarer at han ønsker å utføre et angrep. I hans hjem fant politiet også blant annet en koran, skriver The Telegraph.

Inntil nå har det vært venstreorienterte og venstreekstreme grupper som har stått for opptøyer og angrep mot politiet og sine politiske meningsmotstandere i Frankrike.

Opptøyene startet i forbindelse med den første runden av presidentvalget den 23. april, gjennom 1. mai demonstrasjonene og har fortsatt frem til valget i dag.

Musikkstjernen Morrissey: «Marine Le pen vant president-debatten – media lyver»

Det var etter presidentdebatten på onsdag at den multimillionselgende artisten gikk ut med harde ord mot media.

– I går vant Marine Le Pen enkelt den franske presidentdebatten. I dag skrev både BBC og CNN at (den venstreekstreme red. anm.) kandidaten Macron vant debatten.

– Dette er den presise grunnen til hvorfor systemmedias kanaler ikke kan stoles på for å fortelle sannheten. Dere private agenda er viktigere enn fakta, realiteten og deres ansvar til folket.

DEBATT: De to franske presidentkandidatene Marine Le Pen fra det konservative og nasjonalvennlige Front National og Emmanuel Macron fra det venstreekstreme og Frankofobe partiet En Marche! Imorgen er den andre og siste valgrunden som vil avgjøre presidentvalget.

Morrissey gikk ut dagen etterpå og la til følgende på Facebook:

– Min uttalelse er at systemmedia ikke objektivt eller sannferdig vil rapportere om noen enkelt person som ikke er en del av den politiske eliten. Marine Le Pen er et perfekt eksempel på dette.

– Hun beviser at BBC og CNN ikke klarer å rapportere nyheter uten å tillegge sin egen private agenda. Istedenfor forer de deg sin egen mening, som ingen har spurt om.

– For eksempel så meddelte BBC idag at verden «salutterer prins Phillip», mens det i virkeligheten vil være svært vanskelig å finne en nasjon i verden som salutterer prins Phillip, eller hvis man finner en, så er det iallefall ikke England.

KRITISK: Popstjernen Morrissey gikk offentlig ut på sosiale medier og kritiserte dere klare politiske og private agenda. (Foto: Facebook).

Morrissey har tidligere talt etablissementet og den politiske eliten imot da han har vært positiv til Brexit-partiet Ukip og partilederen Nigel Farage, samt har kritisert Londons muslimske borgermester.

Frieord skrev den 30. mars om hvordan punk-ikonet Johnny Rotten fra den legendariske gruppen Sex Pistols også støttet Nigel Farage og Brexit.

Lavt utdannede innvandrere fra ikke-vestlige land stemmer på Arbeiderpartiet

Statistisk sentralbyrås rapport «Innvandrere og kommunestyrevalget 2015», viser at innvandrere med lav utdannelse fra land i Afrika, Asia og Latin-Amerika, i majoritet støtter de rødgrønne partiene.

6 av 10 ikke-vestlige innvandrere velger Arbeiderpartiet. For de som kun har grunnskole går 80 prosent av stemmene til Ap, SV og Rødt.

Les også: Ap-politiker: «Det flerkulturelle Drammen står i fare»

Jo høyere utdannelse de ikke-vestlige innvandrerne har, jo færre stemmer får Arbeiderpartiet.

Allikevel får Arbeiderpartiet over 60 prosent av stemmene fra de ikke-vestlige med høyskole- eller universitetsutdanning.

Blant muslimer er støtten til Arbeiderpartiet på 80 prosent.

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

ÅTTI PROSENT: Arbeiderpartiet får hele 8 av 10 muslimske velgere ved norske valg. (Foto: SSB.no).

Les også: Arbeiderpartiet vil hente tilbake utviste asylsøkere til Norge

Rapporten viser imidlertid at innvandrere fra europeiske land stemmer likt med den etniske norske befolkningen, tilogmed med en liten vekt mot Høyre og FrP.

Blant utenlandske statsborgere fra EØS-landene i Øst-Europa er støtten til FrP dobbelt så stor som i befolkningen forøvrig.

SSB sine tall forteller også at ikke-vestlige land hvor utdannelse og arbeidskultur er fremhevende, som Vietnam, Iran og Tyrkia, så er oppslutningen lavere for Arbeiderpartiet. Personer fra disse nasjonene velger ofte Høyre.

Bukken som passer havresekken? En SSB-rapport viser at ikke-vestlige innvandrere med lav utdannelse i stor grad stemmer Arbeiderpartiet. (Foto: frieord.no)

Samtidig viser tallene at valgdeltakelsen blant innvandrerne fremdeles er lav, og at kun mellom 29 og 40 prosent av dem stemmer ved valg, avhengig av hvilken statsborgerstatus de har i Norge.

Les også: SSB: Afrikanere jobber i svært liten grad og stemmer Arbeiderpartiet

Den avslørende nyheten var imidlertid at antall stemmeberettigede med innvandrerbakgrunn øker og ny statistikk viser at antallet innvandrere vil fortsette å øke til etniske nordmenn blir en minoritet i både hovedstaden og Norge en gang i dette århundret.

Gunnar Stavrum og Nettavisen skrev følgende i februar i år:

Den norske innvandrerbefolkningen får mer og mer å si ved valg. Stortingsvalget i 2017 kan  bli avgjort av Jonas Gahr Støres appell blant ikke-vestlige innvandrere.

Arbeiderparti-støtten er sterk hos alle religiøse grupper, men blant muslimske ikke-vestlige innvandrere er det ekstreme utslag.

Med dagens galluptall kan innvandrerbefolkningen avgjøre valget. Fra 1999 og frem til valget i 2015 har antallet stemmeberettigede med innvandrerbakgrunn økt fra 185.500 til 543.100. (Sitat slutt).

Les også: Norges politiske og folkelige selvmord

ØNSKER INNVANDRERSTEMMER: Arbeiderpartiet får hele 80 prosent av de muslimske stemmene. (Foto: Arbeiderpartiet/SSB).

Les også: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandring på 60- og 70-tallet

Mulla Krekar oppfordret muslimer til å stemme Arbeiderpartiet

Den internasjonale muslimske terroristen Mulla Krekar oppfordret i fjor alle sine muslimske medbrødre og søstre om å stemme på Arbeiderpartiet, da han mente de hadde den beste politikken for muslimer i Norge og at de venstreorienterte partiene kommer nærmest muslimers standpunkt.

Les også: Helvete har fryst over – SV ønsker innvandringsstopp

Krekars ønske om en fremtidig muslimsk overtakelse av Norge og omgjørelse av Norge til et muslimsk kalifat vil dermed bli en realitet med de rødgønne partiene ved makten.

– I Norge vil det være passende å stemme på AP, SV og Rødt. Muslimene i Norge er enda ikke såpass store eller felles at de greier å bli et parti eller ha et felles krav til politikerne, uttalte Krekar ifølge VG.

Les mer: Asylsøkere stemmer i hovedsak rødgrønt

STØTTER ARBEIDERPARTIET: Den internasjonale terroristen Mulla Krekar gir sin støtte til Arbeiderpartiet. – De jobber for våre interesser, uttalte han i et brev fra norsk fengsel i fjor. (Foto: Wikimedia Commons).

Les også: Politiker: Jeg er villig til å ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

Marine Le Pen vil KNUSE EU selv om hun taper, sier ekspert

OPPDATERT: KL. 21.42. Venstreekstremister, antifascister og anti-Le Pen tilhengere går amok i gatene og knuser butikk, buss og bil-vinduer, kaster og tenner på søppel i gatene og angriper politiet. Politiet stiller i opprørsuniform og må bruke gass for å spre de voldelige demontrantene. Vi legger ut LIVE VIDEO FEED fra Ruptly her (Du kan gå tilbake i videoen for å se tidligere scener):

Det ligger an til et tett løp i den første valgrunden i Frankrike, med Le Pen og Macron i førersetene.

Men Die Welts Klaus Gieger hevder at den nasjonalkonservative stjernen vil sende sjokkbølger gjennom EU, selv om hun skulle tape valget.

Gieger uttalte følgende ifølge Express:

– Etter en valgseier for Macron eller Fillon, så vil Frankrike, Tyskland og Europa ikke vinne noenting. De vil ha fått fem ekstra år.

– Fem år til det neste valget i Frankrike, hvor velgerne vil ønske bevis på at EU er et bedre valg enn en nasjonalstat.

Les også: Marine Le Pen: «Mediene er ikke troverdige»

OPPDATERT: Marine Le Pen kom på andreplass i dagens valg og er dermed klar for neste valgrunde. Saken fortsetter under bildet.

Og det er uro om at en økende del av franske velgere blir mer negative til EU og vil kunne skape ubalanse, sammen med Storbritannias utgang av unionen.

Geiger la til:

– Veien mot et sterkt EU vil bli ukomfortabel for Tyskland.

– Etter valget vil Frankrike, som tyskerne har ledd av i mange år, få mer selvtillit og bli sterkere med en ny president.

– Og dette er ikke bare fordi den forrige presidenten var katastrofalt svak.

– Men også fordi Brexit har endret maktbalansen i EU – et faktum som ennå har fått lite fotfeste i Tyskland enn så lenge.

Bilde: Europakommisjonens hovedkontor i Roma, Italia. Kommentator Klaus Gieger mener at EU henger i en tynn tråd, uavhengig av om Nasjonal Front vinner presidentvalget i Frankrike eller ikke. Saken fortsetter under bildet. (Foto: Frieord.no)

– Uten britene vil Frankrikes makt styrkes. Andelen fransk-talende nasjoner vil få mer innflytelse.

Dette synet har fått støtte av politiske eksperter som hevder at Marie Le Pen har styrt debatten i landet selv uten reell makt.

Dr. Claire Demesmay fra organisasjonen for utenrikspolitikk i Tyskland uttalte:

– Nasjonal Front definerer diskusjonen og temaet i dialogen.

– Og partiet setter press på myndighetene.

– Vi har sett dette under migrasjonskrisen.

– Dette betyr at selv om Marine Le Pen vinner eller taper valget, så vil Nasjonal Fronts påvirkning over landet bli værende.

OPPDATERT: Det er nå klart at Marine Le Pen gikk videre til andre runde i presidentvalget. Hun fikk 22 prosent, mens vinneren, Emmanuel Macron, fikk 23.7 prosent.

Leserinnlegg: En verden i endring

Leserinnlegg av Ole Hansen

Mange av oss har i mange år vært opptatt av å sette på dagsorden temaer som har vært politisk ukorrekt, slik som konsekvensene av innvandring fra den tredje verden. Ventetiden har vært lang og uten altfor mange frukter. Nå ser dette endelig ut til at ting er i ferd med å skje. Det er store bevegelser i verden. Først Brexit i Storbritannia, og så vant Trump presidentvalget i USA.

Geert Wilders gjorde nylig sitt beste valg noensinne og økte med 33% samtidig som det nederlandske arbeiderpartiet har mistet 75% av velgermassen og er nå nesten forsvunnet fra det politiske kartet.

Dette skjer med arbeiderpartier i mange land. Britiske Labour imploderer, og i Frankrike har arbeiderpartiet gjort seg irrelevant og det er en reell mulighet for at Le Pen vinner.

Sverigedemokratene ligger svært bra an på meningsmålingene og ligger an til å bli Sveriges største parti ved neste valg, og mange europeiske land vokser den pan-europeisk identitærbevegelsen i rekordtempo. Alt dette henger trolig sammen med at folk er i ferd med å våkne opp til de negative konsekvensene av innvandring fra den tredje verden, særlig fra muslimske land. I en meningsmåling utført i EU-land svarte et flertall av de spurte at de ville stoppe all muslimsk innvandring.

Midt oppi alt dette fortsetter en sterkt venstrevridd globalistisk media å pushe sitt budskap om at alle som er bekymret for innvandringen er rasister. VG hadde nylig en artikkel-serie der de fokuserte på «det hvite raseriet.» Innvandringsskepsis har altså ingenting med reelle problemer å gjøre, i følge VG, men med et irrasjonelt brungrumsete raseri blant visse hvite mennesker.

Det ser ut til at vanlige folk gjennomskuer denne brunmalingen. De tradisjonelle medienes gjennomslagskraft er dalende. Vi ser en sterk økning i alternative medier slik som Frieord.no, Document og Ekte Nyheter. Aftenposten er fremdeles vesentlig større enn Document, men Document har nå flere som engasjererer seg i kommentarfeltene og på sosiale medier enn det Aftenposten har.

Ekte Nyheter er en interessant nykommer. De er fremdeles ikke så store, men de ser spennende ut. Nylig annonserte de konferansen «Den Nye Politiske Virkeligheten» i Oslo. Temaet ser ut til å være marginaliserte stemmer, og de har talere som dekker alt fra klima og Brexit til falske nyheter og Trump. Ekte Nyheter ser ikke ut til å ta noen spesiell side i debatten, annet enn at de vil legge til rette for at alle stemmer som undertrykkes i den vanlige pressen får slippe til.

Fokuset ser altså ikke primært å være på islam og innvandringsskepsis, men disse stemmene har fått plass på konferansen. Lederen av den østerrikske Identitærbevegelsen Martin Sellner er en av talerne.

Ting skjer altså. Veksten i engasjerte lesere og slike konferanser er et tegn på at alternativ-mediene er i ferd med å profesjonaliseres, og nå ut til et bredere publikum. Dette er viktig fordi all erfaring viser at det først må yngle blant folk før det kan omsettes til politiske endringer.

Wilders: «Stem på meg om dere vil ha tilbake deres land»

Valget ser ut til å bli et riktig kappløp, der tre høyrepartier konkurrerer om første, andre og tredje plass. Kristendemokratene (CDA) med partileder Sybrand van Haersma Buma går nemlig også sterkt frem og ser ut til å havne på en tredjeplass.

Venstrepartiene har blitt helt sidestilt før valget. Istedenfor er alt fokus fra folket nå på Wilders og statsministeren Mark Rutte (VVD). På mandag møttes de to mennene, mann mot mann, i TV-sendt partilederduell.

– Jeg sier til alle velgere: Om dere skal stemme på onsdag og vil selge ut deres land, stem da på VVD. Om dere ikke vil gjøre det, om dere vil ta tilbake Nederland, se så og jag dem ut fra makten og sett meg ved roret, fortalte Wilders.

Rutte svarte med å håne Wilders for hans twitring:

– Det er forskjell på å twitre fra benken enn å styre et land, sa han.

Begge to er enige om at et samarbeid etter valget er umulig og beskylder hverandre for å være upålitelige.

En av de største skandalene under valgkampen var da en politimann på sikkerhetstjenesten, og som hadde ansvar for Wilders sikkerhet, skal ha lekket ut informasjon om sikkerhetsrutinene rundt PVV-lederen til en kriminell organisasjon. Politimannen har marokkansk innvandrerbakgrunn og ble pågrepet sist måned, skrev blant annet Bloomberg da.

Wilders går til valg på at Nederland skal gå ut av EU, stenge grensen, at mer penger skal satses på politi og forsvar, at alle landets moskeer skal stenges og at koranen forbys, samt at ingen muslimer skal tillates å innvandre til landet.

Det er en politikk som lokker rundt hver sjette velger.

Større enn det er ikke noen av de største partiene i Nederland. Velgerstøtten er splittet på ikke mindre enn femten ulike partier, hvorav ingen har støtte fra mer enn 20 prosent av velgerne.

Sosialdemokratene PvdA, som sitter i regjering, lykkes i disse dager kun å samle 7-8 prosent på målingene.

Wilders er heller ikke alene om å ha en tøff retorikk i innvandringsspørsmålet. Siden den innvandringskritiske høyrepolitikeren Pim Fortuyn ble drept i et attentat i 2002, har samtlige partier blitt tøffere i sin innvandringspolitikk.

Den utviklingen har fortsatt i takt med at PVV har fosset frem på meningsmålingene.

CDA-lederen Sybran van Haersma Buma har blant annet foreslått at alle grunnskoleelever skal begynne hver skoledag med å synge nasjonalsangen i et tydelig forsøk på å lokke nasjonalistiske stemmer.