FOKUS PÅ FREDAG: Feminist: «Jeg kunne kastet deg i bakken og voldtatt deg!» og rasismen fra venstresiden avslørt

Ingen knuste stjernene til Kevin Spacey eller Bill Cosby på Hollwyood Walk Of Fame. Ingen protesterte utenfor kontorene til Harvey Weinstein, Ben Affleck, Matt Damon, Meryl Streep. Ingen angriper eller forfølger Bill og Hillary Clinton. Ingen boikotter de store film- og TV-studioene etter at den ene direktøren og filmprodusenten blir sparket for seksuell trakassering, voldtekt og overgrep. Listen nærmer seg tresifret antall mennesker som nå er anklaget eller dømt for dette. Alle tilhørende eliten i Hollywood. De får gå i fred. De får økonomiske fallskjermer i millionklassen uten at noen protesterer.

Hvorfor? Fordi dette kun dreier seg om politikk og makt, og ikke om medmenneskelig og ønske om en bedre hverdag.

Rasismen avsløres

Og det er ikke bare feministene som avslører seg selv. På den raskt fallende nyhet- og propagandakanalen CNN gikk både programleder og paneldeltakere ut med grove rasistiske uttalelser mot rapstjernen Kanye West. Istedenfor å debattere innhold og mening, så går de rett på Kanyes etniske bakgrunn og hudfarge for å snakke ned om ham.

Og nå begynner rasismen og hatet mot svarte som ikke stemmer demokratisk eller som tar avstand fra offer-mentaliteten som venstresiden integrerer i ikke-hvite, å slå tilbake på dem. Vi ser nå dusinvis, hvis ikke hundrevis, av videoer laget av afroamerikanere som sier de nå er drittlei venstresidens dobbeltmoral og rasisme mot de som går utenfor «plantasjen» deres. Hvis afroamerikanerne nå «våkner opp» fra medias propaganda og demokratenes løgner om at det er venstresiden som bryr seg om og tar vare på dem, så vil dette få alvorlige konsekvenser ved det neste mellomvalget i høst og presidentvalget som kommer i 2020.

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

Kina – ikke Russland – er den største trusselen mot Vesten

VENSTREORIENTERTE MEDIER.

Den politiske venstresiden i USA og Vesten har i mange måneder nå presset på «Russland, Russland, Russland». Men bevisene har vært ikke-eksisterende eller laget av venstresiden selv.

Har det hele vært et skuespill for å fjerne fokuset vekk fra den virkelige «fienden» og påvirkeren, Kina?

Det finnes atskillig mer bevis for sistnevntes innblanding i både økonomi, politikk, kultur og underholdning. Men av en eller annen grunn så setter ikke de store venstreorienterte nyhetskanalene som CNN, CNBC, Washington Post eller Google søkelys på Kina. Kina elsker Hillary og hater Trump.

Hvorfor?

Kina har et ti ganger så høyt bruttonasjonalprodukt som Russland. De har ti ganger så mange innbyggere som Russland. Og de kjøper ti ganger så mange eiendommer, selskaper og politisk makt som Russland i USA, Australia, Europa og Afrika.

Kinesiske myndigheter, firmaer, underholdning, politikk og milliardærer – i bunn og grunn en og samme ting – er styrt av partiledelsen i Beijing. Med en partileder som sitter livet ut. Og det er mange mørke skyer over de ny skyskraperne og teknologien som utvikles i Kina.

Menneskerettigheter står ikke høyt i kurs, og demokrati og ytringsfrihet er fremdeles fremmedord i kinesernes ordbok. Tortur, politisk forfølgelse og henrettelser skjer i stor skala uten innsyn fra omverdenen. Og med tanke på at tidligere ledere har drept og utryddet sine innbyggere i hundremillioners-tallet, så er dagens Kina bare en moderne versjon av kommunismens brutale og menneskefiendtlige utgave fra forrige århundre. 

De utviklet nemlig bare teknologien og økonomien. Aldri demokratiet. I Kina sitter menneskerettighetsaktivister, advokater, religiøse ledere og politiske dissidenter i fengsel. Arbeidere jobbes ihjel, det må settes opp «selvmordsnett» for de som kaster seg ut fra øverste etasje eller vinduer og lønnsbetingelsene er knapt nok til å overleve av.

BRUDD PÅ MENNESKERETTIGHETENE: Kina er kjent for å slå hardt ned på de som ønsker et mer åpent og demokratisk land.

Nå som du leser dette og tenker tilbake på de siste årenes nyhetssendinger og politiske debatter, der «Russland» har vært tema. Hvorfor har du ikke hørt om Kina? Hvorfor har Kina unnsluppet søkelyset og debatten?

Jo, fordi Kina har pøst ut milliarder i investeringer og oppkjøp av store selskaper, eiendommer, infrastruktur og teknologi i Vesten. Tilogmed skoler og universiteter. Og med eierskap kommer makt. Legger man på spionasje, lobbyvirksomhet, pressgrupper og propaganda, så er Kina den «røde» elefanten i rommet.

Og når vi vet at alle sosiale medier som Google, Facebook, Apple, Microsoft, Youtube og Twitter drives av venstreideologiske mennesker. At Hollywood og underholdningsindustrien eies og styres av venstreideologiske mennesker. At skoler og utdanningsvesen eies og drives av venstreideologiske mennesker. 

Og mens blant annet Google investerer i Kina og vise versa, så aksepterer Google også å sensurere innhold og bryte sine egne prinsipper om fri flyt av informasjon og åpenhet.

Ja, da demrer den ideologiske tåken og vi forstår hvorfor Kina har kjøpt seg inn i alle disse industriene. De blir møtt med åpne dører og varme klemmer av venstresiden. For ideologisk har den samme grunnmuren. Kommunismen og sosialismen.

For hvorfor ellers kjemper ikke Hollywood, media, teknologiselskapene, finansselskapene, eiendomsselskapene eller utdanningsvesenet imot denne maktovertakelsen fra diktaturstaten Kina?

Hvorfor har du ikke lest eller hørt om dette i media eller sett debatter og dokumentarer om Kinas nye makt? Hvorfor er det bare Trump som står opp mot Kina og partiledelsen i Beijing med tariffer og krav om et mer likestilt internasjonalt samarbeide? Når Kina nå kjøper opp børsselskaper, filmindustri, media, teknologiutviklere, sosiale medier, hoteller, butikkjeder og tungindustri i USA. 

For dette blir han mobbet. Av de samme venstremediene. Det krever ikke høyere utdannelse for å se hvorfor.

Hvorfor er «Russland» det eneste nikkedukkene på CNN og venstreorienterte TV-show snakker om? Jo, fordi disse får betalt for det. De får sine taler og snakkepunkter levert til dem av sjefene i toppetasjen. De samme sjefene som sitter i møter med kineserne og leverer over informasjon og eierskap for milliarder av dollar i banken. 

Og bare for å toppe det hele. Kina bedriver den samme politikken i Australia, New Zealand, Europa og Afrika.

Fremdeles vanskelig å tro på det vi skriver? Kanskje disse videoene vil gjøre det lettere.

Jorda kaller venstresiden – kom inn venstresiden – dere må komme dere ned på bakken

Hvor skal man egentlig begynne? Hvor som helst. Såkalte «Memer» er veldig populære, faktisk så populære at venstreekstremister nå har innført et LOVFORBUD mot bruken av dem – nei, vi tuller ikke. De vet at disse fungerer svært godt på sosiale medier og spres millioner av ganger. Og høyresiden har totalt vunnet denne politiske propagandakrigen på nettet. Hva gjør ikke venstresiden annet enn det de kan best når de ikke liker noe? De forbyr det selvsagt.

Og det er ikke vanskelig å lage memer av venstresiden. Deres dobbeltmoral kan ses fra månen og de stadige raseriutbruddene, barnehageoppførselen og totale mangel på selvkontroll innbyr til en lang rekke morsomme memer.

Les mer om memer og lovforslaget her og her.

Det sagt. Her kommer et utvalg av memer som har blitt delt på Twitter, Facebook, Instagram og andre fildelingstjenester de siste årene.

(Vi håper våre lesere er oppdaterte på internasjonal politikk og godtar at vi ikke brukte timer på legge inn norsk tekst i disse memene).

Lyver VG bevisst om «gassangrepet i Douma»?

Av Christen Krogvig – samfunnsdebattør

Det påstått gassangrepet i Douma 7. april 2018 er viktig. Dels fordi det ble brukt som begrunnelse (påskudd) for et amerikansk-fransk-britisk angrep mot Syria. Og dels fordi dette angrepet fant sted i et område der syriske myndigheter overtok kontrollen like etter angrepet. Når opprørerne har kontrollen på slike åsteder foretar ikke kontrollorganet OPCW FFM (The Fact-Finding Mission of the Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons ) så vidt jeg har forstått åstedsgranskninger. Men i Douma var det endelig regjeringen som hadde kontrollen over åstedet. OPCW FFM ble derfor invitert inn til åstedsgranskning og det var derfor mulig å få foretatt en seriøs granskning av det påståtte angrepet.

Etter at Douma ble frigjort kunne innbyggerne fortelle om hva som egentlig skjedde 7. april. Og mange av de som deltok i videoene som skulle bevise at Assad hadde gasset innbyggerne i Douma har i ettertid vitnet om at det hele var satt i scene. Et skuespill for å rettferdiggjøre et angrep på Syria. (I følge denne videoen skal terroristene også ha forgiftet kristne barn som da hadde tatt til fange for å kunne vise frem lik av drepte barn.)

OPCW FFM gjorde imidlertid en rekke grundige undersøkelser. De skal også ha gravd opp lik for å finne ut om disse hadde blitt eksponert for giftgass.

I OPCWs pressemelding om granskningen av dette angrepet heter det: «The results show that no organophosphorous nerve agents or their degradation products were detected in the environmental samples or in the plasma samples taken from alleged casualties. Along with explosive residues, various chlorinated organic chemicals were found in samples from two sites, for which there is full chain of custody. Work by the team to establish the significance of these results is on-going. The FFM team will continue its work to draw final conclusions.»

Det OPCW FFM her skriver er at det ikke er funnet noen spor av nervegass i Douma. Men det er funnet klorforbindelser. Klorforbindelser oppstår i alle husbranner ettersom alle moderne hus inneholder bygningsmaterialer som inneholder klor. (Bla. PVC-rør). Pressemeldingen ble publisert 6. juli, 3 mnd. etter det påståtte gassangrepet. Der heter det at det at OPCW FFM vil fortsette å granske betydningen av klorforbindelsene. (I et større dokument som fra OPCW datert 24. august heter det at OPCW arbeider videre med hendelsen med påstått bruk av kjemiske våpen i Douma, og at OPCW akter å publisere en endelig rapport.)

Det vi vet er med andre ord: 1. Det er ikke funnet noen spor av nervegass i Douma. 2. Mange av de som deltok i videoene som skulle tjene som bevis for det påståtte gassangrepet hevder at det hele var skuespill. 3. Det er funnet klorforbindelser i Douma, og OPCW FFM har så langt, vel 5 måneder etter hendelsen, ikke hevdet at disse klorforbindelsene skiller seg fra klorforbindelsene som oppstår i alle husbranner. 4. Når vi vet at det ble arrangert et «gass-skuespill» i Douma 7. april vil det være et merkelig sammenfall om det tilfeldigvis også ble brukt kjemiske komponenter på det samme stedet på den samme datoen.

VG hevder noe annet

I et oppslag i VG 11. september skriver imidlertid journalist Amund Bakke Foss:

«VG intervjuet Beiraqdar den gangen, da slaget om Øst-Ghouta pågikk som verst. Det slaget tapte Jaish al-Islam, etter at det syriske regimet og deres allierte etter all sannsynlighet brukte kjemiske våpen i Douma, den største byen i Øst-Ghouta. Gassangrepet utløste massive internasjonale reaksjoner, og USA, Frankrike og Storbritannia angrep det syriske regimet som straff, men kun for en natt.»

«Nå forklarer Jaish al Islam også mer i detalj om hva som skjedde da de forlot Ghouta. De overga seg nemlig dagen etter gassangrepet mot deres kjerneområde, som drepte minst 40 mennesker.»

«Angrepet har vært omstridt. Assad-regimet og Russland hevder det er oppspinn, men «Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen» (OPCW) bekrefter funn av klorgass i Douma, brukt den dagen. Den FN-opprettede granskingskommisjonen for Syria, konkluderte også med det samme. FN sier også at enkelte av symptomene peker dessuten på at det også ble brukt en annen gass, mest sannsynlig nervegass.»

Det VG skriver står i så skarp kontrast til det som står i pressemeldingen fra OPCW om angrepet i Douma at det hele fremstår ikke bare som manipulativ journalistikk, men som blank løgn.

Jeg har for øvrig også tidligere i en blogg reist spørsmålet om VG lyver bevisst om gassangrep i Syria? Det dreide seg om det store (og relle) angrepet i Gouta i 2013.

Amund Bakke Foss farer med usannheter. Og det må han være klar over.

(Både VG og journalist Amund Bakke Foss er invitert til å komme med samtidig tilsvar. Henvendelsen med tilbud om tilsvar ble ikke besvart..)

BRUKT I PROPAGANDA. Det har blitt avslørt i ettertid at barna brukt i propagandavideoer mot Syria ikke var utsatt for gassangrep.

Tidenes mest udugelige journalister og medier

«Trump er den mest udugelige presidenten i historien».

Påstanden kommer fra tidligere Universitas-redaktør og nåværende USA-korrespondent for den venstreorienterte løssalgsavisen Dagbladet, Vegard Kristiansen Kvaale. 36-åringen bor for tiden fast på Manhattan i USA, hvor han svært subjektivt formidler et nærmest dyrisk hat mot den sittende presidenten, Donald J. Trump.

I USA kalles dette for «Trump Derangement Syndrome», hvor en person projiserer alt som er galt i sitt liv og sine sorger på Trump. 

MANN, HVIT OG HOMOFIL: Den åpent homofile Dagbladet-journalisten får bruke avisen som megafon i sine usaklige, barnslige og venstreorienterte innlegg. (Skjermbilde/Facebook).

Før vi skriver litt mer så kan du selv se et utvalg av Kvaales bidrag og publikasjoner som Dagbladets redaktør, Alexandra Beverfjord, mener holder såpass høy klasse at det får plass både i papir- og nettutgaven.

Så, disse kommentarene – og flere vi ikke har lagt ut bilde av – fyller Dagbladets spalter. De går gjennom sensuren gang etter gang. Godt jobbet, Vegard! Nok en innertier, Vegard!

Seriøst? Journalistikk? Godt arbeide? Nei, nei og atter nei. La oss ta et lite dykk i artiklene selv for å se om de gir et annet inntrykk enn overskriftene og bildebruken.

Her er et utdrag fra Kvaales kommentar «Barnekeiserens fall«:

Verdens eneste supermakt holdes som gissel av en bortskjemt, 71 år gammel sjuåring, som opplever at luftslottet hans er i ferd med å kollapse.

Umodenhet og mangel på selvkontroll er hans fremste karaktertrekk. Hør bare når han blir intervjuet. Som en sjuåring hopper han rundt uten evne til å konsentrere seg. Mangelen på konsentrasjon gjør også at han ikke evner å ta til seg informasjon og sette seg inn i problemstillinger.

Han bløffer, skaper kaos og trekker alle ned i søla med seg. Vi kan åpenbart ikke stole på USAs president. Men det blir stadig tydeligere at han hovedsakelig er verdens største internettroll når han fyrer av en rasistisk, idiotisk, løgnaktig eller selvmotsigende twittermelding. Trump er verdens mektigste mann, men han er også den sju år gamle gutten som ropte «ulv! ulv!» for å få oppmerksomhet.

La oss ta en titt på «den mest udugelige presidenten» da. Hva har Trump fått til siden han inntok Det hvite hus i januar, 2017 – altså nitten måneder senere.

 

 • Kuttet 300 millioner dollar i støtte til den islamske terror-staten Pakistan
 • Kuttet 200 millioner dollar i støtte til den korrupte ledelsen av den islamske staten Palestina
 • Stoppet den farlige Iran-avtalen inngått av Obama, der det muslimske presteskapet fikk lov til å utvikle atommateriale, samt støttet farlige terrororganisasjoner som al-Qaida, Taliban, Hisbollah og Hamas.
 • Satte i gang sanksjoner mot Nord-Korea for å stoppe krigshissingen og den farlige retorikken 
 • Stoppet 900 millioner dollar i reguleringer og utgifter til olje- og gassutvinning
 • Avviklet 11.000 statlige jobber i et forvokst budsjett som ble betalt av skattebetalerne
 • Stoppet den svært skadelige Obama-Care som ødela helseforsikringene til millioner av fattige og syke amerikanere
 • Stoppet over 800 reguleringer igangsatt av Obama-administrasjonen og sparte skattebetalerne 200 milliarder dollar
 • Kuttet utgifter som Obama-ekteparet hadde i Det hvite hus med 22 millioner dollar, inkludert en rekke personlige tjenere som kun jobbet for Michelle Obama
 • Gikk ut av den svært lite effektive og kostbare Paris klima-avtalen
 • Fant over 500 milliarder dollar i feilaktig plasserte utgifter i departementet som overser hus og boliger arvet etter Obamas HUD-program
 • Innsatte en fem års grense for lobbyvirksomhet for ansatte hos myndighetene som går over til det private markedet
 • Fjerner to eksisterende reguleringer for hver nye regulering som blir innført for å gjøre det lettere for bedriftseiere og skattebetalere
 • Pågrepet tusenvis av sexslave-operatører og reddet titusenvis av barn fra å bli utnyttet i menneskehandel-ringer
 • Tok ned den største «mørke nettet»-operatøren som bedriver salg av narkotika, salg av barn og ulovlige våpen
 • Hentet hjem dusinvis av politiske fanger og levninger av soldater som satt i blant annet Nord-Korea og andre diktatur-stater
 • Senket antall ulovlige grensepasseringer mot Mexico med 40 prosent
 • Skrevet under avtaler for å gjøre behandling og hjelp til krigsveteraner lettere, bedre og mer tilgjengelig. Titusenvis av disse har tatt selvmord, bor på gaten eller dør før de får hjelp etter Obamas periode
 • USA er nå verdens ledende oljeprodusent – som betyr flere jobber, bedre økonomi og sterkere handelsposisjon internasjonalt
 • Høyeste vekstrate for bedrifter og fabrikker på 14 år
 • Kuttet skattene til bedrifter fra 35 til 21 prosent og senket skattene for millioner av mennesker som befinner seg i arbeiderklassen eller lavere
 • Arbeidsledighet for sorte, latinoer, asiater, kvinner og krigsveteraner er historisk lav
 • Laveste arbeidsledighet for befolkningen som helhet siden 1969
 • Forbrukertilliten er den høyeste på 18 år
 • Antallet sorte bedriftseiere øker med 400 prosent på ett enkelt år
 • Arbeidsledigheten for ungdom er den laveste på 52 år
 • Støtte til presidenten blant afroamerikanere har doblet seg siden Trump vant valget og er nå på 29 prosent
 • Antallet mennesker i arbeide er rekordhøyt og 63 prosent av alle amerikanere har nå arbeide
 • Lønningene er de høyeste siden 2008
 • Forretningsinvesteringer i USA har økt med 39 prosent som følge av skattekuttene
 • Bruk av såkalte «Food-stamps» – matkuponger for fattige og syke har gått kraftig ned – over en halv million færre brukere ble registrert på kun en måned etter skattekuttene
 • Optimismen i industrien er på 94 prosent
 • Inntektene til husholdningene nærmer seg rekordtall
 • Antallet hus- og boligprosjekter har gått forbi tallene før finansmarkedet kollapset i 2008
 • Trump har senket gjelden i forhold til bruttonasjonalprodukt for første gang på 50 år
 • Antallet arbeidsledige er det laveste på 45 år
 • Over 100 bedrifter har gitt sine ansatte såkalte «Trump-bonuser» som følge av den forbedrede økonomien
 • 184.000 nye jobber har blitt skapt i tungindustrien alene
 • Trump-administrasjonen har kuttet 285 millioner dollar i utgifter til FN som ble ansett for «bortkastet»
 • Antallet gravide, enslige mødre og barn som mottar sosialhjelp for å overleve er det laveste på 17 år
 • Den føderale banken informerer om at det nå er rekordhøye verdier på boligmarkedet (1.7 billioner dollar) som følge av den økonomiske oppgangen
 • Gjennomsnittsinntekten har økt for første gang siden 2007
 • Bedrifter og fabrikker viser til sine beste inntektstall på over 13 år
 • Over en million nye jobber ble registrert på seks måneder etter at Trump tok over Det hvite hus
 • En enkelt delstat, Wisconsin, kunngjorde at de hadde fått over 13.000 nye jobber – den høyeste økningen i delstatens historie
 • Bensinprisene er de laveste på 12 år – svært viktig for et land der bilen er svært nødvendig
 • Rekordhøye 6 millioner jobber er tilgjengelige for arbeiderne – som utgjør 6.8 millioner søkere
 • Antallet arbeidsløse er den laveste siden 2002
 • Trump signerte et dokument som vil gjøre det lettere for kvinner å starte egne bedrifter
 • Satte igang et prosjekt der myndighetene skal se gjennom alle statlige reguleringer og lover for å se hva som kan kuttes og fjernes for å gjøre hverdagen lettere for innbyggerne og skattebetalerne
 • Har innført en strengere grensekontroll fra land som befinner seg i «faresonen» for terror og religiøs intoleranse
 • Har skrevet under på dokumenter som skal se nærmere på global korrupsjon og brudd på menneskerettighetene
 • Har tatt imot betydelig flere kristne flyktninger enn Obama-administrasjonen
 • Har satt igang tiltak for å styrke sikkerheten og tryggheten til de nasjonene i sentral- og Øst-Europa som frykter Russland
 • Har signert avtaler som forbyr omskjæring av jentebarn og babyer
 • Har gått til aksjon og pågrepet tusenvis av ulovlige migranter, samt straffet bedrifter som har utnyttet dem for å tjene penger
 • Ulovlige migranter og de med kriminelt rulleblad pågripes og utvises
 • Straffer og nekter visuminnreise til land som nekter å ta tilbake sine ulovlige innbyggere
 • Millionbyen Miami har tatt seg av listen som en såkalt «Sanctuary City» som gir havn og trygghet til kriminelle og ulovlige migranter
 • Det vil bli arrestasjoner, siktelser og fengsel for borgermestere, politisjefer og ledere i amerikanske byer som nekter å etterkomme de nye lovene og huser kriminelle ulovlige migranter
 • Det innføres strengere lover for de ulovlige migrantene som blir tatt på nytt for kriminelle forhold
 • Firmaer, fabrikker og selskaper som ansetter ulovlige migranter risikerer strenge straffer og bøter
 • En ny lov vil gi militære og ansatte i militæret høyere lønninger
 • Terrorgruppen IS har mistet 98 prosent av sitt «territorium» etter at Trump ble president og økte innsatsen mot dem
 • Trump har fått gjennom et program som har økt militærbudsjettet til 700 milliarder dollar – bedre utstyr, høyere lønninger, bedre oppfølging av soldater er noen av punktene
 • Har etter møte med Stoltenberg og FN sørget for at andre land har begynt å betale avgiften igjen
 • Stoppet handelslekkasjen med Kina
 • Sørget for fred med Nord-Korea, og diktatoren Kim Jong Un, inkludert stans i atomvåpen-program og aggressivitet mot nabostatene i Asia
 • Har sørget for nye og forbedrede handelsavtaler med Canada, Europa, Asia, Afrika og Sør-Amerika – Argentina har foreksempel begynt å importere amerikanske kjøttprodukter etter 25 år
 • Stoppet den svært skadelige TPP-avtalen (Trans Pacific Partnership) som radbrekket amerikansk industri og eksportprodusenter
 • Hatt flere dialoger og konstruktive møter med den russiske presidenten og skapt et nytt og åpent forhold mellom verdens to atommakter. Hillary ønsket konflikt og mulig krig med Putin – så seieren til Trump kan i beste fall ha avverget en 3. verdenskrig
 • Har fått inn en – og kanskje to – høyesterettsdommere
 • Bruttonasjonalprodukt har vokst til 4.2 prosent – akkurat slik Trump lovte – og alle «eksperter» på TV og i media sa ikke kunne oppnås. Og ikke nok med det, Trump forventer at den skal øke ytterligere.

Selv den venstreorienterte og Hillary-støttende kanalen CNBC har måttet innrømme at ting går veldig bra i USA om dagen.

Her et utvalg av videoer som omtaler president Trumps politikk.

Også Clinton News Network – CNN – har måttet innrømme at det går så det suser i USA.

Her er et lite utvalg av hva de venstreorienterte nikkedukkene i amerikansk media – samt Hillary Clinton – spådde før Trump inntok Det hvite hus.

Så tenk litt over Dagbladets kommentator Vegard Kristiansen Kvaales overskrift om at Trump er «den mest udugelige presidenten noensinne«. Dette er jo ren og skjær politisk aktivisme og hat, og har ingen bakgrunn i fakta eller virkeligheten. Det skal være en politisk kommentar, men det er bare dørgende og kjedelig hat. 

Og dette altså fra en utenrikskorrespondent fra en av Norges største aviser! Hvis vi ikke kan stole på at vi får sannheten – eller i allefall saklighet – fra Dagbladet, hvor skal man da henvende seg i norsk mainstream media? VG? Aftenposten? NRK? De er like ille – i noen tilfeller ennå verre – som du kan se vi avslørte i denne artikkelen.

Vi har tidligere konfrontert Aftenpostens utenrikskorrespondent, Kristoffer Rønneberg, med lignende løgner og venstreorientert propaganda. Det taklet han heller dårlig.

Og om du tror at slik språkbruk og total mangel på objektivitet eller journalistisk sans blir skydd av norske medier og intelligensia så må du tro om igjen. Dagbladet-journalisten Kvaale fikk nemlig 100.000 kroner i støtte fra den venstreorienterte organisasjonen Fritt Ord for podkasten «Korrespondentene», som han driver med andre venstreorienterte venner i yrket sitt. På listen som mottar støtte i hundretusenkronersklassen fra Fritt Ord er sosialistiske og kommunistiske prosjekter som Vårt Oslo, Filter Nyheter og eks-blitzeren og Faktisk.nos nyansatte Maren Sæbø.

Det lønner seg altså å hate høyresiden.

Nina Hjerpseth-Østlie hadde rundt det amerikanske valget i 2016 en god kommentar om nettopp Dagbladets Kvaale og hans journalist-bande i de andre mediene:

Fra Rights.no:

Svært liten sjanse for at den «usannsynlige kandidaten» Trump ender som republikanernes kandidat, mente Dagbladets Vegard Kristiansen Kvaale. Det samme mente USA-kjenner og kommentator i Minerva, Jan Arild Snoen. — Trump kommer ikke til å vinne nominasjonen, skrev Aftenpostens Kristoffer Rønneberg.

Vi så altså det samme fra Dagsavisen til Aftenposten, få gjorde noen forsøk på å forklare fenomenet utover overfladiske variasjoner over roten til alt vondt og vrangt her i verden: Hvite, rasistiske og våpenglade middelaldrende menn som hat, hat, hater alt og alle rundt seg. Og det helt uten grunn, for de er jo priviligerte hvite som bor i land som lever fett på fortidens kolonialisme, liksom.

Kan det bli mer håpløst? (Sitat slutt).

Ja, Nina. Det kan faktisk bli mer håpløst. For i tiden etter valget har ikke avisene og journalistene roet ned og bedrevet god og objektiv journalistikk, men heller skrudd opp temperaturen og har nå rett og slett blitt rødglødende kanonkuler som ønsker total destruksjon av Trump, Brexit, Sverigedemokraterna, Sylvi Listhaug og alt og alle som ikke tilhører deres umiddelbare rødgrønne politiske sfære.

Det begynner nesten å bli kjedelig å «arrestere» journalistene i VG, Dagbladet, NRK og andre store medier med hendene dypt nede i statskassen. Men det virker som om de aldri lærer. At de aldri tar ansvar eller sier, beklager, vi tok feil. Eller faktisk bare rett og slett gjør jobben sin. Nemlig det å være en informativ, objektiv og seriøs nyhetsformidler.

Vegard Kristiansen Kvaale må leve med sin rasisme, sine løgner og politiske hat mot republikanerne, Trump, Fremskrittspartiet, Sylvi Listhaug, Brexit, Sverigedemokraterna og høyrevinden. Men vi hadde helst sett at våre skattepenger ikke gikk til å betale for det gjennom Dagbladets sugerør i lommeboken vår.

Kanskje Kvaale kan gi bort jobben sin til en mørkhudet, muslimsk transkvinne – i inkluderingens navn – vi tror nemlig ikke at hun vil gjøre en verre jobb enn Dagbladets korrespondent gjør i dag.

Relatert:

USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Den ulovlige innvandreren Christian Bahena-Rivera (24) er nå siktet for drapet på studenten Mollie Tibbetts. 20-åringen var ute og jogget den 18. juli da hun ble konfrontert av den mexicanske mannen. Han skal jaget og til slutt drept henne.

Han dekket til liket med kvister ute på en kornåker.

Bahena-Rivera skal ha oppholdt seg ulovlig i USA i mellom fire til syv år. Det var gjennom Barack Obamas løsslupne grensekontroll at millioner av ulovlige innvandrere tok seg inn i landet, inkludert drapsmannen som nå sitter i et fengsel i delstaten Iowa.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

DREPT: Den 20-årige studenten kunne vært i live hvis demokratene ikke hadde åpnet grensene mot Mexico og latt millioner av mennesker komme inn ulovlig i USA. (Foto: Privat).

Bahena-Rivera skal ha jobbet påpen bondegård i området og eieren sier at drapsmannen var en god arbeider. Han skal ha en kjæreste og et barn boende sammen med seg. Han skal også ha passert en «sikkerhetssjekk» ved ansettelse. Det er uklart hvordan han klarte dette så lenge han ikke hadde offentlige dokumenter som ga ham tillatelse til å oppholde seg og arbeide i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

President Donald Trump kommenterte saken under sin valgreise i West Virginia:

– Dere hørte om hva som skjedde i dag med en ulovlig innvandrer, veldig trist. Og dere hørte hva som skjedde med den utrolig vakre unge kvinnen.

 – Det skulle aldri ha skjedd, ulovlig i vårt land. Det har vært en stor belastning men lovene er så svake. Migrasjonslovene våre er en skandale.

 – Vi ønsker å endre dem, men vi trenger flere republikanere.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

ULOVLIGE VÅPEN: Den drapssiktede ulovlige innvandreren la også ut bilder av automatvåpen på sine sosiale medier som Facebook, uten at det fikk amerikanske myndigheter til å sjekke ham ut nærmere. (Foto: Privat).

Også guvernøren i delstaten Kim Reynolds uttalte bekymring for «det brukne migrasjonssystemet som tillot en ‘overgriper’ å bo i staten».

Jeg snakket med Mollies familie og uttrykte min kondolanse i en stat som er i sorg. Jeg delte med dem mitt håp om at de kan finne trøst i kunnskapen om at gud ikke lar oss lide alene. Selv i våre mørkeste stunder så vil han trøste oss og helbrede våre brukne hjerter.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Det skal først ha brutt ut panikk blant arbeiderne på gården, hvorav majoriteten er søramerikanere, da politimyndighetene ankom for å etterforske drapet. Man trodde det var migrasjonsmyndgighetene (ICE) som kom for å sjekke oppholdspapirer.

Det har også kommet frem at den drepte 20-åringen var venn med den drapssiktedes kjæreste på Facebook. Det er ennå uklart hvordan Rivera drepte kvinnen.

Les også: Afroamerikanere og latinamerikanere bak majoriteten av alle drap i USA

Det har også kommet ut at den drepte kvinnen støttet Barack Obama og Bernie Sanders, samt på sine sosiale medier la ut meldinger mot president Donald Trump. En av tweetene hennes var endog av den rasistiske sorten.

RASISTISK: Mollie Tibbetts gikk var student og det var tydelig at den venstreekstreme skoleringen ga utslag i hennes politiske syn. Hennes hyllest til Barack Obama ble til slutt det som førte til at hun mistet livet sitt. (Skjermbilde/Twitter).

Svært mange kriminelle handlinger og drap

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Lyver norske medier med vilje? Døm selv

Hva har den avslørte muslimske terror-cellen i den sørlige amerikanske delstaten New Mexico til felles med Bill og Hillary Clinton, CNN, Linda Sarsour, kvinnekampen, kommunister og terrorangrepet mot World Trade Center på 1990-tallet?

Svar: De hater USA. De hater også vestlige verdier, kristendommen, den amerikanske kjernefamilien, tradisjonelle verdier og hele den kjente «amerikanske drømmen».

Se en kort og informativ gjennomgang i videoen under her:

Statsfinansierte kanaler, rikskanaler og dagsaviser i Norge (og utlandet) utelot hovedårsaken til leiren og gruppens aktiviteter – nemlig radikal islam. Hvorfor?

NRK

TV2

Dagbladet

VG

Her følger bilder av de siktede i saken. Bilder du med størst sannsynlighet ikke har sett i de ovennevnte mediene. Hvorfor?

Ifølge nyhetskanalen CBN så skal det være flere dusin leire drevet av radikale islamske grupper over hele USA. I disse leirene trenes jihadister opp til å angripe mål i USA og man regner også med at det finnes en rekke såkalte «sovende» terrorist-celler som venter på beskjed om å angripe.

Relatert:

Twitter-sjef innrømmer: «Vi er venstreorienterte»

I tilfelle du har bodd på en øde øy uten internett-forbindelse eller er medlem av et rødgrønt parti, så kan det ha gått deg hus forbi at det nå foregår en koordinert og politisk utrenselse av ikke-sosialister og konservative brukere på de store sosiale medieplattformene.

Youtube, Facebook, Google, Spotify og Twitter har på en og samme måned fjernet en rekke store profiler tilhørende sentrum-høyre aksen politisk. Ingen av de som har blitt fjernet har brutt lover eller blitt dømt i retten. De har derimot ytret meninger som ikke er akseptert innenfor det vi idag kaller det «politisk korrekte».

Vi snakker om kanaler som Inforwars, CRTV, Jihadwatch, Prager U, Mark Dice, Owen Benjamin, Ron Paul, Faith Goldy, Stefan Molyneux og mange flere som tilsammen har titalls millioner av abonnenter og seere hver måned – alle har opplevd enten å miste alle sine kontoer på sosiale medier over natten eller bli tungt sensurert ved at man ikke kan trykke liker, dele eller få opp kanalene på plattformenes søkemotorer. Mange av de ovennevnte har laget hundrevis av videoer og har levebrødet sitt der – som nå er i stor fare.

Les også: Facebook sensurerer og fjerner innhold de ikke liker

Det stopper imidlertid ikke bare ved mediakanaler og politiske kanaler. Også politikere fra det republikanske partiet i USA har blitt blokkert, sensurert og blitt utsatt for såkalt «shadowbanning», hvor innhold og meldinger skjules for følgere og brukere på det aktuelle mediet.

Mange spør seg nå om dette er et koordinert angrep for å svekke Donald Trump og republikanerne før mellomvalget i USA i høst, noe som vil være en betydelig større trussel mot demokratiet i USA enn noen «russisk innblanding» som venstresiden snakker om, men ikke klarer å bevise selv to år etter at teorien ble funnet opp av Hillary og hennes kampanje.

Nå har sjefen for Twitter, Jack Dorsey, endog gått ut i media og innrømmet at tjenesten er politisk venstreorientert. Selv ventresidens ikon, Bill Maher, gikk ut på sitt TV-show på fredag kveld og sa at ytringsfriheten er under angrep.

VIDEO: Har den store utrensingen av konservative nettsider på sosiale medier startet?

Les også: Populær sort kvinnelig duo sensurert – «For farlige for Facebook-samfunnet»

Når de sosiale mediene kontrollerer 90 prosent av all trafikk og kontakt på internett, så har mistet retten til å kalle seg «private» firmaer som kan gjøre hva de vil med brukerne sine. De eneste som fremdeles klamrer seg fast til dette argumentet tilhører selv det ytre venstre og har ingen interesse av ytringsfrihet og felles plattformer for alle, men kun å skape sitt eget totalitære samfunn der alle marsjerer i takt.

Men det slutter ikke der. Også firmaer som Paypal, Patreon og Mastercard har stengt ned sine tjenester for de samme personene. Så det er altså å regne som dobbelt straff.

Les også: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Google og Twitter sensurerer sine brukere

Det betyr at betalingstjenester og banker nå kansellerer inngåtte avtaler og kontoer. Det neste steget etter dette vil være at telefonoperatører ikke lar deg kjøpe et abonnement eller at man ikke får lån til bolig. Til sist blir man utestengt fra matvarebutikken og apoteket fordi man «ikke betjener folk med feil meninger her».

Og det slutter faktisk ikke der heller! For på toppen av det hele så har konkurrerende kanaler på venstresiden, som CNN, Huffington Post, New York Times og Washington Post AKTIVT gått ut på sine kanaler og jobbet for å sensurere blant annet Infowars. Ja, du leste riktig. Flere store medieselskap har gått ut og sagt at de ønsker at en konkurrent skal forbys og kastes ut fra alle relevante og viktige kanaler. Det går mot alle prinsipper, moral og spilleregler som enhver avis og mediehus har.

Les også: Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

DOBBEL STANDARD: En regel for venstresiden og en for resten. Den rasistiske journalisten Sarah Jeong har skrevet titalls svært grove og rasistiske meldinger på Twitter de siste årene. Nylig ble hun ansatt av New York Times og fikk det blå verifikasjonsmerket av Twitter. Hennes rasistiske meldinger ligger fremdeles ute på plattformen. (Skjermbilde/Twitter).

Mer antidemokratisk får man ikke blitt. Og slik er det i Norge også om man skulle tro noe annet. Frieord fikk sin Youtube-kanal fjernet over natten etter en rapporteringskampanje fra venstresiden. Mange titalls videoer og over en million treff borte uten mulighet for å stoppe det eller redde innholdet. Vi publiserte videoer som var tilgjengelige på andre store mediekanaler, men fordi vi «fokuserer feil» på sakene og ser nyhetene fra et annet perspektiv, så ble videoene ansett som «støtende for enkelte brukere».

Det gjelder å tenke gjennom det som nå skjer hele veien ut og ikke stoppe ved «Jo, men hvis man skriver noe noen ikke liker….» Og vi presiserer igjen; folk som fremdeles er enige i en slik utvikling er de som selv har totalitære og udemokratiske motiv og ikke er interessert i et åpent og inkluderende samfunn.

For det betyr at man må konkurrere på like vilkår og høre ting man ikke liker. Og du har ennå til gode å høre noen i sentrum/høyre og nasjonalkonservativ politikk og medier ytre seg slik om sine politiske meningsmotstandere. Husk igjen, INGEN av de som er nevnt i denne artikkelen har brutt sine lands lover eller er dømt i retten for noe de har sagt. Det eneste de har gjort er å si og ytre seg på en måte som venstresiden ikke liker eller enige i. Og det var nok til at de mistet retten til å gjøre det.

Hvor befinner du deg?

Les også: Hvordan Facebook skal hjelpe den venstreorienterte svenske regjeringen

Mor og far er tilbake på fødselsskjemaet og kjønnsstudier forsvinner fra universiteter

Det virker som om venstresiden fikk lillefingeren, og dermed tok hele armen. Kjønnsstudier, unisex-toaletter, kvotering på bakgrunn av kjønn, rase og religion, avviklingen av kjernefamilien, adopsjon for homofile, islamske prekener i kirker, miljøskatter, fjerning av statskirken og kristne høytider på skoler, imamer i Forsvaret og normaliseringen av personangrep og vold mot nasjonalkonservative mennesker.

Listen er like lang som den er vond å lese.

Sentrum i det politiske livet og hverdagen til nordmenn – og europeere – har blitt flyttet langt til venstre de siste tiårene. Det som for bare 30-40 år siden ble sett på som unormalt er i dag normalt. Ikke bare har det blitt normalt, det har blitt en forbrytelse å si imot det. Da er man en såkalt «hater» eller «rasist» og kan dømmes i retten. Og selvfølgelig miste jobb, karriere og venner.

VIDEO: Forvirring på svensk høyskole da kvinne påstår hun er en 2 meter høy japansk mann

Men naturen har det med å jevne ut ulikheter, og ettersom de progressive venstreidealistene og sosialistene har dyttet samfunnet mer og mer til venstre – vekk fra sentrum, vekk fra fornuft og logikk – jo tyngre vil pendelen svinge tilbake.

Les også: Studie: Forskjeller mellom kjønnene allerede når babyene er en måned gamle

Kvinne- og kjønnsstudier ved Universitetet i Oslo tilbyr bacherlor og mastergrad. (Foto: UiO/Ingvild Birkeland).

Les også: Jeg har pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

Og resultatet kan allerede skimtes i dag ettersom flere og flere land i Europa velger inn nasjonalkonservative og patriotiske politikere og regjeringer. Folk er lei av å bli fortalt at opp er ned, bak er fram og hvis du sier han eller hun, mor eller far, eller mener at man ikke bør gi medisiner til barn for å endre kjønnet deres, så er man en fanatiker som ønsker Hitler tilbake til makten.

Ikke noe sted kan dette bedre beskues enn i USA, der Trump har veivalset over så og si alle progressive og sosialistiske ideer og verdier. Venstresiden i media og politikken har fått en bakoversveis så stiv at de har utviklet psykiske traumer. Morsomt sett kalles dette «Trump Derangement Syndrome«, men reellt sett har psykiatere nå opplevd at mennesker i USA utvikler psykiske problemer fordi hysteriet til venstresiden skaper en frykt for hverdagen og fremtiden.

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er den tolerante nå»

Tilbake her i Europa kom det ut to nyhetssaker denne uken, en fra Ungarn og en fra Italia.

I Ungarn har nå myndighetene avviklet kjønnsstudier og to universiteter har nå tatt diplomet av plakaten. Forklaringen er at studiet er verdiløst og ikke tilbyr studenten noen jobb eller fremtid, samtidig som de som tar utdannelsen stiller svært svakt senere i livet da kunnskapen er meningsløs og oppkonstruert av den politiske venstresiden. Man mener også at studiet tar vekk tid og penger fra andre mer verdifulle studier, hvor man har faktiske muligheter for jobb og karriere etter eksamen. I Norge kan slike studier oppholdes av generøse tilskuddsordninger og luftige beskrivelser av hvor viktig det er å forske på likhet mellom kjønn og/eller at de ikke eksisterer. I en verden der man ikke har oljepenger på bok eller ideologiske og fanatiske politikere i regjeringen, så har realiteten skåret vekk det overflødige fettet.

VIDEO: «Soy Boy» – se videoen som får venstresiden til å gå fra vettet

Vi tar oss så videre til Italia der den nyinnsatte regjeringen på kort tid har ført til en oppsving i både humør og synet på fremtiden. Optimismen i landet har nemlig økt med hele 33 prosent siden den nasjonalkonservative sentrum-høyre alliansen fikk en majoritet av stemmene.

Stenging av grensene, velferd til fattige, syke, eldre og barn, og ikke til innvandrere, samt et mer nasjonalkonservativt fokus på Italia og ikke EU, har skapt stor optimisme i landet. En undersøkelse gjort av IPSOS viser at hele 47 prosent av italienere nå mener at landet går i riktig retning. Det er høyt tall for et land som er kjent for politisk kaos og korrupsjon.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for de seksuelle overgrepene, hatet og rasismen?

VIDEO: Hvorfor kjemper ikke feministene for muslimske kvinner?

Men det stopper ikke der. Hele 80 prosent av de spurte i en annen undersøkelse viser at befolkningen støtter den nye regjeringens kamp mot ulovlig innvandring som har ridd landet som en mare de siste årene. Tusenvis på tusenvis av velferdsmigranter og økonomiske lykkejegere har kommet fra det afrikanske kontinentet og regelrett okkupert gater, torg og velferdsinstitusjonene i Italia. Det er snakk om at det bor hundretusenvis av ulovlige migranter i hovedstaden Roma alene og at tallet for resten av landet er en halv million. Dette i tillegg til de over 5 millione lovlige migrantene som har kommet som følge av Schengen og EU-prosjektene.

Slikt tanker man en økonomi og et land.

VIDEO: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt en hit på Youtube

Innenriksminister Matteo Salvini, fra regjeringspartiet Lega Nord, gikk nylig ut og informerte om at man nå gikk tilbake til de ordinære uttrykkene «mor» og «far» på fødselsskjemane på sykehusene. Dette istedenfor de som ble innført av sosialistene hvor det sto «forelder nummer en» og «forelder nummer to», som skulle gjøre det mindre diskriminerende for de familieforholdene hvor det var to mødre, to fedre eller hvor en av foreldrene identifiserte seg som et annet kjønn enn det man var født med.

Nok er nok med forelder 1 og 2. Jeg har gjeninnsatt mor og far. Det er en liten sak, men jeg vil gjøre alt i min makt gitt meg av grunnloven for å ta tilbake definisjonen av mor og far, sa Salvini til den italienske avisen Il Giornale denne uken.

VIDEO: Hva ville du hatt: Kvinners rettigheter eller islam? Hør hva feministene svarte

Den nasjonalkonservative Lega Nord-leder Matteo Salvini har skapt optimise for fremtiden i Italia – (Foto: Saverio blasi / shutterstock.com)

Les også: «Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister«.

Salvini har også bedt italienere om å lage flere barn:

Målet jeg har lagt frem her og til slutten av vår regjeringstid er å introdusere en familiekvote, for å belønne fødselsratene og satse på fremtiden. Et land som ikke lager barn vil dø ut.

Dette vil innebære gratis barnehager, skattefritak for familier og andre insentiver for familier til å lage barn. Man vil også skattelegge innvandrere som sender penger ut av landet med tre prosent for å betale for familieprogrammet.

En euro mindre i skatt er en ekstra euro for barna. Målet er å gjøre en familie en skatteorientert enhet, avsluttet Salvini.

Og slik er nå Europa i ferd med å snu fra det politisk korrekte, venstreideologiske til det reelle og logiske – fornuftige. Spørsmålet er bare om Norge er for rikt til å følge etter.

Relatert:

Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

Sarah Jeong er en etterkommer av koreanere som kom til USA etter Korea-krigen på 1950-tallet, hvor landet ble delt i to. Over 36.000 amerikanske soldater – de fleste hvite unge menn – døde i den krigen for å redde dagens Sør-Korea. Hun kan heller ikke påta seg offerrollen som minoritet da asiater, i da særdeleshet sørkoreanere i gjennomsnitt tjener mer enn europeisk-ættede amerikanere, skårer høyere på IQ-tester og har en større andel av studentbefolkningen i forhold til innbyggertallet sitt i USA. De er med andre ord på toppen av samfunnet etter alle sivilsatoriske målestokker, selv om de er en etnisk minoritet.

Jeong har utdannet seg på Harvard og vært svært priviligert i det amerikanske samfunnet – et samfunn hun hater – styrt av eldre hvite menn – som hun også hater. I tillegg til politimenn, kvinner og hvite mennesker generelt sett, selvfølgelig, progressiv og demokrat som hun er. New York Times har imidlertid ikke sparket Jeong, men istedenfor forsvart henne(!) De visste endog om hennes rasistiske og rabiate utbrudd på Twitter. Hun er heller ikke en som er ansatt som en vanlig journalist, men som en som skal jobbe som redaktør for avisen. En stilling som er svært ettertraktet og har høy status i journalistverdenen.

Det kommer unnskyldninger om at Jeong skrev alle disse hatefulle og rasistiske tweetene fordi hun selv ble utsatt for rasisme på det sosiale mediet, men dette medfører ikke riktighet hvis man sjekker hennes Twitter-profil, noe mange har gjort. Jeong har endog skrevet en bok hvor hun tar for seg det aktuelle temaet om mobbing og hetsing på sosiale medier!

Jeongs plass i nyhetsbildet kom ikke kun som følge av en enkelt tweet, som skuespillerinnen Roseanne Barr ble sparket for. Nei, her snakker vi om dusinvis av dem. Den ene mer rasistisk og hatefull enn den neste. Jeong mistet aldri Twitter-kontoen sin. Hun mistet aldri jobben sin. Hun ble aldri kritisert av sine egne følgere eller venner. Hun har ikke måttet stå frem gråtende på TV og be om unnskyldning.

Her er et lite utdrag av hennes bidrag på Twitter:

New York Times sparket sist år en annen hvit kvinnelig journalist, da det kom fram at hun hadde publisert en tweet der hun hadde brukt et nedsettende ord om afroamerikanere. Jeong ble ansatt selv etter at NYT visste om de rasistiske tweetene.

Dobbeltmoral, noen?

Det er nemlig her rosinen i pølsa ligger. Ikke at noen er slemme eller rasister. Det kan alle være, uansett rase, religion eller etnisk bakgrunn. Men det finnes en dobbel standard. En for de på den politiske venstresiden også omtalt som «godhetsapostlene», samt de som ved hjelp av disse godhetsapostlene har inntatt offerrollen som «minoritet» som følge av kjønn, seksuell legning eller etnisitet. Og en HELT annen regel for alle andre. Det finnes ikke et felles regelverk vi alle kan spille etter, og slikt skaper frustrasjon. For hvis en på «høyresiden» som i tillegg er heterofil, mann og (gulp!) er hvit, så kan man miste jobb og karriere på grunn av en kommentar eller uttalelse på sosiale medier. For å uttale de helt samme tingene.

Da er det noe veldig galt der ute.

Og slik fungerer det nemlig hos NRK, Dagbladet, VG, Aftenposten, TV2, utdanningsvesenet, statlige organisasjoner, NGO’er og det offentlige. Er du en «minoritet» eller tilhører den politiske venstresiden så har du en uendelig kortstokk med «slipp ut av fengsel»-kort som du kan strø rundt deg med for omtrent alt utenom regelrett drap. Er du norsk eller tilhører den konservative og nasjonalistiske delen av befolkningen, så har du ingen slike kort. Tvertimot har du kun «gå rett i fengsel»-kort i alle lommer og ermer. Og venstresiden er tilogmed så åpenlyse med et at de ler deg rett opp i ansiktet når du sitter med kortet og livet ditt raser ned rundt deg.

Ok. Her gjelder det å konsentrere seg, for under her legges det ut en svært lang liste med hat og rasisme mot hvite mennesker fra venstresiden. Fra Norge, USA og andre land. Dette er for å vise at Sarah Jeong ikke er et unikt eksempel eller at dette kun gjelder en håndfull personer – men at dette er en kronisk og rød tråd hos absolutt alle som befinner seg på den politiske rødgrønne plattformen. Og at det aksepteres av Twitter, Facebook, Youtube, New York Times, BBC, NRK og rødgrønne politiske organisasjoner uansett land eller verdensdel.

De hater Vesten

De hater hvite mennesker

De hater kjernefamilien

De hater konservative verdier

De hater kristendommen

«Velbekomme»:

Google: Angela Merkel er «lederen av den frie verden»

Søkemotoren Google er den klart største og mektigste på nettet i dag. Firmaet har over 90 prosent av det globale markedet og styrer dermed i stor grad hva folk ser, leser og får av informasjon.

Det kommer nå ut informasjon som viser at hvis man skriver inn «Leader of the free world», så kommer det opp informasjon og bilde av den tyske kansleren Angela Merkel, og ikke USAs president, slik tradisjonen har vært.

Venstremedier har siden valget i USA tydelig uttalt at de ikke anser Donald Trump for å være «lederen av den frie verden». Også den mektige nettsiden Wikipedia har en rolle her, da Google i stor grad benytter seg av nettsidens informasjon for å vise søkeresultater.

Det er nemlig Wikipedias artikkel som topper Googles søkeresultat.

For å dykke litt i påstanden så la oss sammenligne de to statslederne:

Donald Trump:

 • Er ikke en karrierepolitiker eller har bakgrunn fra politikken i sin ungdom
 • Blir angrepet av hele det mediale etablissementet, Hollywood og «den dype staten» (FBI, CIA, NSA m.m.)
 • Har skapt millioner av nye jobber i USA
 • Det har aldri vært så mange i arbeid som i dag (Over 150 millioner mennesker)
 • Arbeidsledigheten for kvinner, afroamerikanere, lationer, handikappede, krigsveteraner og homofile er historisk lav
 • Brukere av sosiale tilskudd som foodstamps har aldri vært lavere
 • Skattene for middelklassen og lavtlønte er senket
 • Firmaer som flyttet ut av USA flytter nå tilbake og skaper nye arbeidsplasser
 • Dårlige handelsavtaler som ødela for industrien i landet er fjernet
 • Fredssamtaler og diplomati med Kina, Russland og Nord-Korea har aldri vært bedre
 • Møter med Nord-Koreas leder har ført til at landet nå avvikler sitt atomvåpenprogram og vil skape allianse med Sør-Korea
 • Grensekontroll og kampen mot kriminalitet er trappet opp. Avsløringer av menneskesmuglere, pedofiliringer og kriminelle gjenger har gitt svært gode resultater
 • En mengde tunge og gamle lover og reguleringer er fjernet fra lovverket for å gjøre hverdagen lettere for firmaer, privatpersersoner, syke og eldre.
 • BNP er på et historisk høyt nivå og opp med 4.1 prosent – noe alle medier og eksperter sa var umulig da Trump bedrev valgkamp.
 • IS er bekjempet i Midtøsten
 • Trump fikk Natolandene til å betale medlemsskapsavgiften som mange hang etter med, til stor glede for blant annet NATO-leder Jens Stoltenberg
 • Trump trakk USA ut av UNHRC (FNs menneskerettighetsråd) der man tillater dikatur-stater som Saudi-Arabia å ha formannskap – en stat som halshugger kvinner og barn og dreper homofile, samt Kina, som regulært henretter uskyldige mennesker og dissidenter
 • Trump sier USA først – og ikke verden først
 • Trump har fem barn og ni barnebarn

ARTIKKELEN FORTSETTER MED ANGELA MERKEL UNDER VIDEOENE

https://www.youtube.com/watch?v=wLXvwXaQjDw&t=1205s

Angela Merkel:

 • Meldte seg frivillig inn i Øst-Tysklands kommunistiske ungdomsforbund og lærte seg russisk
 • Åpnet grensene til Tyskland for et sted mellom 2-3 millioner ikke-vestlige innvandrere – i all hovedsak muslimer som har skapt stor uro i landet – samt nabolandene
 • Under Merkels styre – som nå er på det 13. året(!) – så har landet opplevd en rekke rystende islamske terrorangrep med store dødstall og hardt skadde, inkludert kvinner og barn
 • Kriminaliteten i landet har skutt i været hvorav ikke-vestlige innvandrere står for en uforholdsmessig stor andel av disse
 • Voldtekter, ran, overfall, rasistiske angrep, religiøs intoleranse har skapt et samfunn der etniske tyskere ikke lenger tør å bevege seg ut på gatene på kvelden i de store byene og innvandrertette bydelene
 • Landet har måttet innføre «kvinne-vogner» og «frisoner» for kvinner for å sikre tryggheten deres når de ferdes ute i dagliglivet. Det fortelles stadig om kvinner som voldtas på gater, torg og selv gravlunder danår de besøker sine avdøde
 • Landet har opplevd en rekke store opptøyer med massive ødeleggelser på offentlige eiendom og butikker i millionklassen – opptøyer startet av venstreekstremister og innvandrergrupper som misliker regjeringens politikk
 • Hundrevis av områder i landet er klassifisert som «ikke-gå» soner av tyske myndigheter der politi, ambulanser og brannvesen ikke tør å ferdes uten hjelp fra bevæpnede styrker.
 • Moskeer bygges med svimlende hastighet og det er nå en rekke bydeler og områder der etniske tyskere er i minoritet og har skapt muslimske enklaver der man verken ser tysk språk, skrift eller hører det tyske språket snakket på gaten
 • Innbyggere opplever at tungt bevæpnet politi med pansrede biler patruljerer ved terrorfrykt
 • Gater, torg og butikker har fått enorme betong- og metallklosser utplassert som skal forhindre islamske terrorangrep – såkalte «Merkel-klosser»
 • Angela Merkel har inngått avtaler med sin påståtte fiende Vladimir Putin om kjøp av gass – et land de betaler avgift til NATO for å beskytte seg mot
 • Under hennes tid som kansler har landet fått et nytt nasjonalkonservativt parti (AfD) som nå øker svært mye og som vil kunne utfordre hennes CDU i de kommende valgene og til slutt fjerne dem fra makten, slik man har sett i andre vestlige land med den samme utviklingen (Italia, Østerrike, Polen, Ungarn m .m)
 • Merkel krangler stadig med andre EU-lands ledere som ikke ser en åpen grense-politikk til 3. verdensland som noe de ønsker å kopiere
 • Merkels støtte hos befolkningen og sine egne velgere er i fritt fall og har tapt seg over 20 prosents personlig støtte blant velgerne de siste årene – hun sliter også med å beholde sine samarbeidspartnere i regjeringen og mange tipper at hun ikke vil bli gjenvalgt ved neste valgrunde
 • Merkel har støttet NATO og EU i deres kamp for å destabilisere Midtøsten, ved blant annet å fjerne Libyas statsleder og etablere terrorgruppen IS i Syria – noe som igjen startet den enorme migrantstrømmen til Europa og har ført til uendlig lidelse og dødsfall hos hundretusenvis av uskyldige sivile i området
 • Tysklands syke, uføre og pensjonister er blant de mest fattige i samfunnet og halvparten av de eldre lever på mindre enn 800 euro i måneden fra staten. Det er ikke en uvanlig syn å se eldre tyske mennesker som leter i søplekasser etter tomflasker eller som overlever på gratis utdeling av mat
 • Angela Merkel er en av mange europeiske statsledere som er barneløs – hun har ingen ansvar eller fremtid å bekymre seg for for sine barn eller barnebarn. Andre ledere og statsoverhoder i denne kategorien er Frankrikes Emmanuel Macron, Sveriges Stefan Löfven, Storbritannias Theresa May, Nederlands Mark Rutte, Irlands Leo Varadkar, Skottlands Nicola Sturgess, EUs Jean-Claude Juncker og flere med dem.
 • Merkels drøm er et stor-Europa styrt fra Brussel – hun kaster fra seg det tyske nasjonalflagget på podium og ser gjerne at den tyske staten oppløses i en globalistisk ett-verdenssystem

Det kreves kanskje ikke en professor-tittel i atomfysikk for å se at venstresidens dominanse i media – og som altså er stor hos Google – bedriver politisk propaganda og ikke objektiv informasjonsformidling. Og hvorfor de hyller Merkel som «Den frie verdens leder».

Russland til EU: «Dere kan sende hjem deres syriske flyktninger nå»

Russland og Syria har nå samtaler med Libanon og Tyrkia slik at syriske flyktninger skal kunne reise hjem til Syria.

Tyrkia er det landet som har tatt imot aller flest, med 3 millioner syrere.

Meget fremgangsrike samtaler pågår nå med Jordan og jeg tror vi kommer til å se resultat på kort sikt. Lignende samtaler pågår med Tyrkia, sier Russlands utenriksminister Sergey Lavrov.

Store mengder syrere har tilogmed tatt seg inn i EU, men derfra virker interessen om å sende dem tilbake å være laber.

Ifølge Lavrov burde EU være like interessente av å se de syriske flyktningene returnere, iallefall om EU hadde sine innbyggeres beste interesse som mål, sier han.

Fra Libanon har allerede tusenvis av personer reist tilbake og det syriske militærpolitiet hjelper dem nå med å etablere seg på nytt i hjemlandet.

Men fra FNs side er interessen i å hjelpe liten. Bare UNHCR skal ha vist interesse. Ifølge Lavrov kan det være slik at FN styres av Vestens uvilje mot å hjelpe den syriske regjeringen. De såkalte rebellene i Syria, som har forsøkt å styrte landets president Bashar al- Assad, har vært støttet av vestlige nasjoner. Blant annet har de «Hvite hjelmene», som av Russland og Syria har blitt klassifiserte som terrorister, fått millioner i finansiering fra EU-land. Da de hvite hjelmene ble truet med pågripelse av det syriske militæret, evakuerte USA og Canada, med bistand av Israel, dem ut av området. Hittils har ingen FN-ansatte dukket opp i regimekontrollerte områder for å hjelpe til med hjemkomsten til de syriske flyktningene, ifølge Russland.

40.000 syrere i Norge

I Norge bor det mellom 30.000 og 40.000 syrere og de er nå den syvende største folkegruppen i landet på kort tid. Det absolutte flertallet har kommet hit som følge av konflikten i hjemlandet. Over 70 prosent av de som har skolegang har kun grunnskole og de stiller således svært lavt kvalifiserte til å integrere seg på det norske arbeidsmarkedet. De er dessuten muslimer, som er en religiøs gruppe som i stor grad ikke integrerer seg i det norske samfunnet kulturelt eller humanistisk og dermed skaper en samfunnslig kløft mellom etniske nordmenn og dem selv. Når vi vet at det koster staten mellom 4.1 millioner og helt opp til 9 millioner for en ikke-vestlig innvandrer, så vil disse 40.000 syrerne potensielt koste mellom 164 milliarder kroner på det laveste alternativet og helt opp til 360 mililarder kroner for det høyeste. Det er en svært høy prislapp for den norske skattebetaleren som allerede betaler en betydelig del av inntekt og forbruk til staten i skatter og avgifter.

Det vil nå som det er fred i hjemlandet være i Norges og norske skattebetaleres interesse at disse 40.000 syrerne får hjelp til å returnere til Syria hvor de kan bygge opp sitt land igjen. Landet trenger sårt mennesker som har ressurser og kan bistå i stable landets økonomi og infrastruktur på beina igjen.

Hvis Norge gir hver syrer 250.000 kroner i støtte ved hjemreise, så vil dette koste 10 milliarder kroner – en betydelig mindre engangsutgift enn det vil koste å ha dem her i all fremtid med en prislapp på flere hundretalls milliarder kroner.

Det er på tide å tenke med hodet og ikke bare hjertet.

Vi avslører venstreorientert media – del åttehundreogførtito

Trump er slem. Trump er dum. Trump er ond. Trump fengsler barn. Trump hater kvinner. Trump hater fargede. Trump vil ødelegge USA.

Dette er i bunn og grunn det vestlige og norske medier gulper opp daglig til befolkningen. Pyntet på med litt kreative løgner og ordbruk som skal rettferdiggjøre påstandene.

Det er ikke uten grunn at nye medier har dukket opp og tatt et alvorlig jafs av nyhetsdagen. Medier som Frieord, Document, Rights og Resett har tilsammen mellom en halv og en hel million unike besøkende hver måned. Og det med en samlet redaksjon som ikke utgjør mer enn de som jobber i sporten i Dagbladet. Og en tiendel av budsjettet.

Og vi produserer flere saker, mere inngående analyser og et bredere spektrum av nyheter. Samt har fingeren på pulsen ute i samfunnet gjennom sosiale nettverk journalistene og mediehusene bare kan drømme om. Her skal vi ta for oss en liten brøkdel av det som har ført hovedstrømmedia ut i en møkkete og illeluktende sump de tilsynelatende ikke klarer å komme seg ut av.

Den klart mest omtalte, utskjelte og løgnomtalte personen i verden i dag er den sittende amerikanske presidenten, Donald J. Trump. Mannen som slo venstresidens store stjernekandidat, Hillary Clinton, kona til eks-president Bill Clinton. Dere vet, han med sigaren og buksa nede på anklene i det ovale kontor.

Norske utenrikskorrespondenter og journalister har et nærmest sykelig forhold til Trump. Sammen med store deler av venstresiden i Vesten. Twitter, Facebook og riksavisene hadde omtrent vært blottet for innhold om alle artikler og nyhetssaker som inneholder Trumps presidentskap hadde vært utelatt.

Problemet deres at de må lyve, fordreie sannheten, utelate fakta og personhetse – for rasjonelle argumenter og en objektiv analyse fungerer ikke. Det ville ført til at man måtte innrømme sannheten. Den som forteller at Trump vinner på alle punkter. Og gjør det til 10 i stil.

Så la oss gå rett på sak om Trump:

 • Sorte afrikanere har en historisk lav arbeidsløshet
 • Latinamerikanere har en historisk lav arbeidsløshet
 • Kvinner har en historisk lav arbeidsløshet
 • Funksjonshemmede har en historisk lav arbeidsløshet

Har du lest om dette i norske aviser og medier? Nei.

 • Trumps politikk på grensen mot Mexico er en fortsettelse av den politikken Bush, Clinton, Bush og Obama introduserte, skrev inn  i lovverket og utførte. Trump arvet deres politikk, men får skylden for den.
 • Trump taler eliten midt imot. Han kjefter på Merkel, EUs ledere, Putin og de som styrer mediene. Dette gjør ham til det nærmeste en punker enn en politiker. Hvorfor får han ikke mer skryt og anerkjennelse for å riste på det politisk råtne treet som har skapt alle de problemene vi sliter med i dag?
 • Trump gjør det han lover. I motsetning til Obama og europeiske politikere som lyver så det renner av dem og drenerer alt av lovverk og regulasjoner, med unnskyldninger om tungrodde systemer og mangel på samarbeid. Trump kjører det nærmeste man kommer en politisk dampveivals og får det som han vil. Som velgerne vil og ga ham sin stemme for å gjøre.

Les mer: De absurde løgnene om Trump og grensen mot Mexico – se sannheten her

Venstresiden innen politikk og media har hylt, skreket og demonisert i snart to år. Men ingen av deres dommedagsprofetier har sett dagens lys. Deres troverdighet ligger et sted mellom Scientologikirken og Heavens Gate. Med en liten dråpe flat jord-teori for å virkelig sementere galskapen.

Ingen homofile er fengslet. Fargede har det bedre enn noensinne. Kvinner har like store rettigheter – og høyere arbeidsdeltakelse. Økonomien peker oppover. Nord-Korea har kommet inn i varmen. Trump flyr jorden rundt på møter og etterlater både økonomier og land i bedre tilstand enn da han ankom.

Der Obama spurte om Trump hadde en magisk stav da sistnevnte lovet å hente industri og arbeidsplasser hjem igjen, sitter den tidligere presidenten med lang nese etter at det er nettopp dette Trump har gjort. USA har nemlig aldri hatt så mange mennesker i arbeid som nå. Og antallet mennesker som benytter seg av offentlige midler, som foodstamps, er på sitt laveste på 8 år. Skattene til middelklassen, aleneforeldre og de fattigste er senket.

Les også: Løgn og bedrag – norske mediers kollektive selvmord

Les også: Har venstresiden knust seg selv med Trumps avkappede og blodige hode?

Trump har også sørget for at livsviktige medisiner til barn, eldre og alvorlig syke, som føk i pris under Obama, nå ikke økes mer. Minstelønnen er også på vei oppover. Ikke som følge av tvang og sosialistisk politikk, men som følge av god og markedsrettet arbeidspolitikk.

Men allikvel hater venstresiden Trump. Ikke fordi han gjør en god jobb for innbyggerne i landet sitt, men fordi venstresiden tapte. Og de vil heller se USA gå ned i flammer enn å tape. Enn å måtte innrømme at noen andre kan føre en bedre politikk enn dem. Det innrømmet venstresidens ikon Bill Maher på direktesendt TV i sitt show Real Time for to uker siden. Maher, som er verdt i nærheten av en milliard kroner, ønsker altså å se vanlige amerikanere og familiene deres miste jobbene sine, bli hjemløse, dø av sult og se hele landet kastes ut i sosial kaos med lovløshet, depresjon og samfunnslig kollaps – enn å se Trump bygge landet opp igjen til sin gamle storhetstid. Tenk litt på den. For Maher er ikke alene på venstresiden med å ønske en slik situasjon.

VIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

https://www.youtube.com/watch?v=XgA43xmuw54

Men ikke alle lures av venstresidens dommedagsprofetier, hat mot konservative ideer og politikk eller USAs historie.

AVSLØRT: Israelsk mann pågrepet – sto bak tusenvis av falske hatforbrytelser mot jødiske sentre, skoler og synagoger

Falske hatforbrytelser har skutt i været de siste årene. Langt de fleste truslene, brevene, telefonenene og epostene som blir klassifisert som «hatforbrytelser» eller «rasisme» er falske.

Nylig ble en 19-årig israelsk-amerikansk statsborger dømt i Israel etter at myndighetene fant ut at han sto bak tusenvis av trusler mot ulike jødiske sentre, synagoger, skoler og flyplasser.

Michael Kadar (19) er nå dømt for falske trusler og hatforbrytelser av myndighetene i byen Rishon LeZion, den fjerde største byen i Israel. Han har også lignende siktelser mot seg av lokale myndigheter i Washington D.C, Florida og Georgia i USA.

Les også: Muslimsk kvinne påstod hun ble hetset og fikk hijaben dratt av – avslørt som løgn

19-åringen risikerer å sitte resten av livet sitt bak lås og slå, da forbrytelsene er svært alvorlige.

Mange av disse falske hatforbrytelsene ble brukt som bevis av venstreorienterte medier i Vesten, samt tunge internasjonale aktører som Anti-Defamation League, som et bevis på at angrepene fra den «rasistiske» og «hatefulle» høyresiden politikken etter Trumps seier i USA og nasjonalkonservative partier i Europa, har økt.

Les også: Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Det skal ha gått så langt at nettgiganten Amazon.com begynte å sensurere og fjerne bøker som man anså for å tilhøre den ytre høyresiden i politikken på sine nettsider, som følge av de mange truslene mot jødiske sentre og synagoger.

Nå viser det seg altså at langt de fleste kom fra en enslig jødisk ung mann i Israel.

Les også: Avslørt: Antirasistisk Senter og Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

I det denne saken går i trykken kommer avsløringen om at den «rasistiske hetsen» mot den svenske landslagsspilleren i fotball, Jimmy Durmaz, var laget av såkalte «bots», eller falske dataprofiler, og ikke ekte brukerkontoer.

Durmaz har ikke-etnisk svensk bakgrunn og skapte et frispark som førte til mål mot Sverige under VM i Russland.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i svenske og norske medier og Antirasistisk senters leder, Rune Berglund Steen, gikk på nytt ut på sin offentlige Twitter-profil og brukte hendelsen som bevis på at rasisme er et stort problem i samfunnet. Men som mange ganger før var det hele en løgn.

Les de mange avsløringene av Berglund Steen og ARS i lenken over her.

Minoriteter, homofile og kvinner flykter fra demokratene i USA

Det ser rett og slett ikke bra ut for Obamas og Hillarys parti om dagen. Velgerne flykter i store strømmer etter at partiet har sluttet å bedrive politikk og i stedenfor konsentrerer seg om å være et «anti-Trump»-parti.

Stadige utbrudd fra sentrale skikkelser i partiet om å hetse, forfølge og fjerne Trump, hans kabinett og konservative velgere, har ført til at partiets mange livslange velgere nå føler seg fremmedgjort. Det hele eksploderte på nettet da demokratenes representant i California, Maxine Waters, offentlig på et møte uttalte at hvis noen av hennes velgere så noen fra Trumps kabinett, uansett om det var ute på gaten, på bensinstasjonen, i butikken  eller på en restaurant, så skulle man følge etter dem, trakassere dem og få dem til å føle seg uvelkomne.

Det tok ikke lang tid før de første rapportene og videoene kom hvor man så dette fant sted. Trumps pressetalskvinne, Sarah Sanders, ble blant annet kastet ut av en restaurant hvis eier var demokrat. Flere andre i kabinettet ble hetset på kino og flere rapporterte om å bli spyttet på av velgere som tok Maxine Waters på ordet.

Sosialist vant valget i New York

Den siste nyheten om seieren til kommunisten Alexandria Ocasi-Cortez, som slo sin demokratiske konkurrent i New York, Joe Crowley, har også skapt bølger innad i partiet. Ocasi-Cortez, som er er av latino-bakgrunn men er oppvokst i et av de rikeste strøkene i New York, gikk til valg på fulle rettigheter til ulovlige innvandrere, avvikling av grensen og nedleggelse av grensemyndighetetene. Også andre demokratiske oppkommere, som Cynthia Nixon, mest kjent som promiskuøs singel kvinne i TV-serien «Sex og singelliv», har gått til valg på avvikling av grensen mot Mexico og kaller amerikanske myndigheter som arresterer ulovlige og kriminelle innvandrere for «terrorister«.

Alle disse hendelsene har nå ført til at mange demokratiske velgere rett og slett ikke føler seg komfortable med hvor langt til venstre partiet går. På internett har man nå skapt en Twitter-kampanje kalt #WalkAway, som har fått millioner av treff og kommentarer den siste uken. Her skriver mange tidligere demokrat-velgere om hvordan de ikke lenger kan gå god for sitt tidligere partis valg av kandidater eller nye politikk.

Under her kan du se mange av tweetene og videoene som har blitt publisert den siste tiden og som nå kan få katastrofale følger for demokratenes valgkampanje til mellomvalget i høst og det neste presidentvalget i 2020. I norske medier har man som vanlig valgt å unnlate å fortelle om det meste av det som vi skriver om her og velger på nytt å gi Trump små sjanser under de neste valgene.

Det kan virke som om både venstresiden i politikken og deres støttespillere i media ikke tok lærdom av det brutale nederlaget i 2016. Faktisk ser det ut som de bare presser enda hardere til venstre, noe som kan føre demokratene ut i en langvarig krise det kan ta tiår å komme seg ut av.

https://twitter.com/jojoh888/status/1013951763110596608

DEMOKRAT-STAT: California er en av demokrat-styrte stater som sliter fryktelig med hjemløshet, slumområder, åpen narkotikabruk, offentlig forsøpling, høy kriminalitet og ghettoer. Demokratenes gallionsfirgur Nancy Pelosis distrikt ser i enkelte områder ut som en slum i den tredje verden. Allikevel angriper hun de konservative og bruker sin energi på hat og politisk heksejakt enn å gi sine velgere en bedre hverdag.

https://twitter.com/Supertexting/status/1013953806676176896

https://twitter.com/lclove2015/status/1013949070627430400

https://twitter.com/AmberLemke35/status/1013991776019992576

De absurde løgnene om Trump og grensen mot Mexico – se sannheten her

Fakta: Det er 2.7 millioner barn med en forelder i fengsel i USA. 400.000 barn er i fosterhjem, tatt mer eller mindre frivillig fra sine foreldre av ulike grunner. Tusenvis av barn har blitt drept av ulovlige innvanderere i USA og har blitt separert for alltid fra sine foreldre.

Det har ikke skapt en overskrift, demonstrasjon eller aksjon fra venstreorientert media, politikere eller Hollywood. Men når et par tusen mennesker kommer ulovlig til den amerikansk-meksikanske grensen – med barna sine – og deretter blir tatt inn i det amerikanske systemet – som krever at barn og foreldre separeres (en lov som Bill Clionton og deretter Barack Obama satt i system) mens Donald Trump er president, da skal man plutselig utvikle empati og rettferdighetssans.

De som følger med i dinosaurmedia vil huske dette bildet som gikk verden over.

Slik valgte media å kjøre saken.


Sannheten om bildet var imidlertid en helt annen. Moren valgte å ta med seg datteren til USA ulovlig, uten at faren eller de andre søsknene visste om det. Hun dro for å jobbe. De ble ikke separert på grensen og var sammen hele tiden.

Det tok ikke lang tid før løgnen ble brukt mot media selv.

Trump fikk også skylden for «barn i bur». Sannheten var derimot at bildene var tatt da Barack Obama satt i Det hvite hus. Da var det helt stille fra media og venstresiden i politikken.

Det forhindret ikke venstreaktivister, islamister, politikere og Hollywood-stjerner å angripe president Trump.

Nettsidene Drudge og Breitbart avslørte raskt at barna ble betydelig verre behandlet under Obamas tid som president. Uten at venstresiden, Hollywood eller media brydde seg. For i deres øyne var Obama gud.

Hver gang du hører «men tenk på barna og familiene» så husk at dette er de samme menneskene som mener at abort er lovlig helt opp til det siste semesteret i graviditeten.

Og husk at de som er for åpne grenser ikke bryr seg om mennesker i den tredje verden eller deres skjebner. De ønsker bare å bruke dem som stemmekveg for å behold makten, da det er bevist at innvandrere, spesielt de minst ressurssterke, stemmer rødgrønt hele livet sitt da dette garanterer dem en sjenerøs velferdsstat uten krav til deltakelse i arbeidslivet eller integrering av demselv eller familien i samfunnet.

Venstresiden bruker ord som medfølelse, medmenneskelighet og empati, samtidig som de skaper samfunn hvor kriminaliteten skyter i været og samfunnslimet helt går i oppløsning med ghettoer, utenforskap, skattekriminalitet, velferdsjuks og terrorfrykt. Dette fordi venstresiden retorikk kun er varmluft og marxistiske utopier, og ikke har grunnlag i realiteten og sunn fornuft.

Her er et utdrag av grafikken og avistegningene som ble laget etter løgnene om hvordan barna ble behandlet på grensen.

Sammenlign magasinforsidene med hvordan de porteretterte president Barack Hussein Obama, som satte lovene ut i live og gjorde akkurat det samme som Trump gjør.

Det er på tide å ta avstand fra og slutte å lese løgnmedia.

VIDEO: Trump leder verden til fred og Dennis Rodman innrømmer gråtende på CNN: «Obama ville ikke engang høre på meg»

Den tidligere NBA-stjernen Dennis Rodman har i flere år vært på besøk hos den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un og gått ut i media og forsøkt å fortelle verden at landet og lederen er åpne for å endre sin politikk.

I et et tårevått intervju med CNNs Chris Cuomo forteller Rodman hvordan han forsøkte å konakte tidligere president Barack Obama, men møtte en kald skulder. En lettere sjokkert programleder opplever at Rodman iført en MAGA-caps river ned ikonet Obama og hans fredspris.

Hvis Trump går inn i dette med hjeret sitt på bordet.. det handler ikke om krig… vi går mot fremtiden. Jeg fortalte mennesker om Kim Jong-un, han ønsker å se mot fremtiden. Donald Trump vil sørge for.. våre hender er alltid åpne… fordi som amerikanere ønsker vi å dele vår lykke sammen med verden.

Jeg forsøkte å få kontakt med Obama, men Obama ville ikke engang gi meg ett minutt. Jeg fortalte ham, ‘Jeg har viktig informasjon fra Nord-Korea’, men han avviste meg. Men jeg sluttet ikke å reise til Nord-Korea. Jeg fortalte alle at ‘døren vil åpne seg’.

Rodman forteller også hvordan venstresiden lo og latterliggjorde ham for hans møter med Kim Jong-un. NBA-stjernen skal også ha fått drapstrusler:

Jeg fikk så mange drapstrusler. Jeg tror på Nord-Korea, jeg kunne ikke engang reise hjem, jeg måtte gjemme meg i en hel måned. Alle kom etter meg, men jeg står fremdeles. Dette er en stor dag for alle – Singapore, Tokyo, Kina.. jeg er så glad.

https://twitter.com/TT45Pac/status/1006355914624888833

VIDEO: Den muslimske voldtektsepidemien – er den på vei til USA?

Relatert:

«Jeg er fri!» – hør hvordan afroamerikanere befrir seg fra venstresidens plantasje

https://twitter.com/MarkDice/status/1002330177748140032

Trump vil kutte i bistand til ulovlige migranters hjemland

USAs president Donald Trump meddelte på onsdag at landet ville starte med å redusere bistand til de landene som hadde innbyggere som oppholdt seg ulovlig i USA.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Mange av disse landene får enorme summer fra oss. Titalls millioner av dollar. Og vi jobber med en plan for å trekke fra en stor del av denne bistanden, sa Trump under et møte i New York der man blant annet diskuterte den beryktede salvadoranske gjengen MS-13.

Vi skal få igang noe som gjør at hver gang noen kommer fra et spesifikt land, så kommer vi til å trekke ifra en heller stor sum fra det vi gir dem i bistand, hvis vi fortsetter å gi dem bistand i det hele tatt, sa Trump.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

GRÅT: President Donald Trump satt sammen med Evelyn Rodriguez, som mistet sin datter Kayla Cuevas, som ble drept av ulovlige innvandrere som tilhørte MS-13 gjengen. Rodriguez gråt da hun fortalte om sin datter og ble trøstet av presidenten som lovet å stoppe demokratenes politikk som førte til drapet. (Foto: Kevin Lamarque)
GJENGPROBLEM: USA sliter svært mye med gjenger som har utgangspunkt i latinamerikanske land. De begår svært alvorlig kriminalitet, som drap og menneske- og narkotikasmugling og koster amerikanske skattebetalere milliarder av dollar årlig. Nå ønsker Trump å stoppe den ulovlige innvandringen og straffe de nasjonene som tillater at kriminelle og gjengmedlemmer reiser ulovlig til USA. (Foto: MS-13 gjengmedlemmer i amerikansk fengsel).

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

Les også: Masseinnvandringen setter sine spor – hvite elever nå i minoritet i USA

Trump nevnte ikke noen nasjoner ved navn, men kom med uttalelsen etter at det kom et spørsmål fra panelet om land som nekter å ta imot sine egne borgere som har blitt utvist fra USA.

De prøver å få oss til å tro at de stopper dette. Men de prøver ikke å stoppe det. Jeg tror de oppfordrer mennesker til å reise, de vil ikke ha de menneskene som vi får.

Til tross for alle rapportene jeg får, så tror jeg ikke at disse landene ønsker å hjelpe oss i det hele tatt, og slik er bare livet. Men vi vet hvor disse menneskene kommer fra. Vi ser nå på hele bistandsstrukturen og det kommer til å endres radikalt. Det har allerede startet, sa Trump.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

Et av landene USA sliter med er El Salvador, som blant annet fyller på med ulovlige innvandrere som er med i MS-13 gjengen. USA gir landet årlig nærmere en halv milliard kroner i bistand, noe mindre enn Mexico får, som sender hundretusenvis av ulovlige innvandrere til USA hvert år.

Tilsammen gir USA 2.6 milliarder kroner i bistand til ulike land i verden.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Trump har tidligere truet med å trekke bistand til de landene som ville stemme ned USAs flytting av ambassaden sin fra Tel Aviv til Jerusalem.

Se hele debatten om ulovlig innvandring og bistand her. (Ca. 1 time lang video).

VIDEO: Sørgende mor: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

MILLIONER AV ULOVLIGE INNVANDRERE: USA har mellom 10 og 40 millioner ulovlige innvandrere fordelt på 50 delstater avhengig av hvilken statistikk eller kilde man bruker.
ENORME KOSTNADER: Skattebetalerne i de amerikanske delstatene får enorme summer å betale som følge av den ulovlige innvandringen. Sammenlagt er den offisielle utgiften på 84 MILLIARDER DOLLAR. Det finnes imidlertid indikasjoner og statistikk på at dette beløpet er på over 200 milliarder dollar. (Foto: Fairus.org).

Trump får støtte fra foreldre som har mistet barn til gjengkriminalitet – «Ja, de er dyr»

En far til en jente som ble drept av den svært farlige og kriminelle gjengen MS-13 gikk nylig ut på TV og sa at president Trumps omtale av gjengen som «dyrisk» var korrekt.

Han var faktisk ganske høflig. Du vet, han kan ikke si hva han egentlig tenker fordi folk vil ta ting ut av kontekst. Men hva de gjorde er en dyrisk handling og han traff spikeren på hodet da han kalte dem for dyr, sa Rob Mickens til Tucker Carlson under intervjuet.

Hva synes du om mennesker som forsvarer de kriminelle gjengene, spurte Carlson.

Folk ønsker å være på motsatt side av der presidenten er, men han vil i bunn og grunn hjelpe oss, ikke bare min familie, men USA. Innbyggerne i USA som får sine familier ødelagte, avsluttet Mickens.

Brutal vold

På slutten av 2017 ble USA rystet av en usedvanlig brutalt drap der en mann hadde blitt knivstukket 100 ganger, fått hodet skåret av og hjertet revet ut. Ikke sjelden finner man lik av mennesker som har vært en del av en «initieringsprosess», der medlemmene må drepe rivaliserende gjengmedlemmer eller tilfeldige mennesker på gaten for å bli med i gjengen.

Gjerningsmennene, som beskrives som nyankomne innvandrere, tilhører MS-13 – et latinamerikansk kriminelt nettverk av gategjenger som ble startet i Los Angeles tidlig på 1980-tallet. De operer over hele det amerikanske kontinentet.

Deres brutalitet – og det sier litt – sies å ha inspirert og overgått den vi ser fra blant annet den muslimske terrorgruppen IS i Midtøsten. Ingen slipper unna, menn, kvinner og barn slaktes for fote og henrettelsene er oftest så brutale at man ikke engang kan vise sladdete bilder. Gjengens herjinger var så brutal og effektiv at de ved flere tilfeller har blitt rekruttert av de minst like beryktede meksikanske narkotikakartellene for å utføre aksjoner. Her henges ofre fra broer, legges i tønner med syre og halshugges på de mest brutale måter. Gjengene dreper politimenn, militære, skoleelever, barn og kvinner uten hensyn.

Disse gjengene har nå etablert seg i USA de siste tiårene etter demokratenes løsslupne innvandringspolitikk ved grensen mot Mexico. Spesielt dominerer gjengene gatebildet i byene i sørstatene og i fengslene, og det opplyses at det dreier seg om titusenvis av medlemmer. Deres spesialisering er narkotika- og våpensmugling, samt menneskehandel, kidnapping og utpressing.

Den store løgnen fra media

Da Trump deltok i en debatt med media tilstede i Det hvite hus, kom temaet «Sanctuary Cities» opp, der ulovlige innvandrere, og disse gjengene, får leve uforstyrret i amerikanske byer styrt av demokrater.

Trump sa da at MS-13 ikke er mennesker, men dyr, noe som senere ble plukket opp av hovedstrømmedia og tatt ut av sin kontekst. Media fortalte ikke eksakt hva Trump hadde uttalt seg om, men gjenfortalte bare den ene halvparten av samtalen – underforstått at det handler om ulovlige innvandrere i sin allmennhet.

Journalismen er virkelig død, kommenterte en populær talkshow-vert etter at Trumps sitat ble tatt ut av kontekst, og deretter spredt som sannhet av både TV, aviser og politikere i intervjuer og under taler på nasjonal TV.

President Donald Trump har i lenger tid innen han inntok Det hvite hus ført noe som kan omtales som en krig mot de store amerikanske mediene, som han har omtalt som «fake news», et uttrykk som kom frem igjen i forbindelse med en diskusjon om de brutale søramerikanske gjengene.

I klippet som kanalen C-SPAN viste for sine seere så valgte man å ikke inkludere spørsmålet til presidenten før klipper starter, som handlet om akkurat MS-13.

I klippet under med hele samtalen kan man ved 24:30 se hvordan MS-13 kommer opp som tema og Trump senere kommenterer gjengen:

På sosiale medier tok Hollywood-kjendiser helt av på sine profiler og hisset seg og tilhengerne sine opp over løgnen som ble spredt av media:

Medias løgn fikk såpass stor respons på venstresiden at Associated Press som var med på løgnen måtte gå ut og dementere sin dekning.

Heller ikke demokratenes minoritetsleder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, klarte å holde seg fra å gjenta løgnen under en tale på C-Span:

Dave Rubin, vert for et populært talkshow på Youtube og med en fortid på ytre venstresiden, konstaterte på Twitter at «journalistikken virkelig er død».

 

Også Paul Joseph Watson, som nylig rundt en million abonnenter på Youtube snakket om medias åpenbare løgn på sin kanal:

Vi legger for sikkerhets skyld ut noen bilder av MS-13 (Mara Salvatrucha) som er akseptable for våre lesere:

En oversikt over MS-13 medlemmer vises frem under en pressekonferanse hos politiet i Los Angelsen den 17. mai i år.  (AP Photo/Jae C. Hong)

NY STUDIE: Klimaforkjempere mindre miljøvennlige enn klimaskeptikere

Studien som ble publisert i april-utgaven av the Journal of Enviromental Psychology, delte inn 600 deltakere i tre grupper basert på deres bekymring for klimaendringene; «Svært bekymret», «Moderat bekymret» og «Skeptisk».

Forskere ved universitetene i Cornell og Michigan «Fant at de som var svært bekymret» for klimaendringer var mindre engasjerte i resirkulering og annen øko-vennlig oppførsel, enn skeptikerne, ifølge Washington Times.

Les også: Miljøverne etterlot seg et fjell av søppel etter miljømarsj – se bildene

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med skeptikernes øyne

VENSTRESIDEN: Miljøbekymring er mer dydsposering enn faktisk bekymring for venstresiden. Etter hver store miljø og klimamarsj i USA og Europa så etterlater miljøvernerne tonnevis med søppel der de marsjerer og demonstrerer. Her fra en klimademontrasjon i USA i New York. (Foto: Twitter).

Mens de de som uttrykte stor uro om global oppvarming var de mest høylytte tilhengere av statlig innblanding, så var de også minst tilbøyelige til å innrapportere sine egne individuelle handlinger.

På den andre siden, så fant man at klimaskeptikere som var misfornøyd med de nye klimaskattene og andre svevende program fra myndighetene var mer tilbøyelige til å bry seg om øko-vennlige aktiviteter som resirkulering og å bruke offentlig transport for å spare miljøet.

Jeg beklager jeg ikke hadde tid til å resirkulere – jeg for opptatt med å se på en dokumentar om isbreene i Antarktis som forsvinner, skriver en kjent blogger humoristisk som kommentar til avsløringen i Washington Times.

Les også: Universitet stengt pga kulde – bruker 800.000 dollar på studie om global oppvarming

Studien bekrefter stereotypen om kjendisene og politikerne som lever et liv i luksus, som flyr med privatfly, kjører limousiner med store motorer og nyter ferier på øyparadis, samtidig som de preker moralsk til mannen i gata om overforbruk, offentlig transport og resirkulering.

VIDEO: Gjør som vi sier – ikke som vi gjør

Les også: Miljøaktivister forsøplet for millioner – lot hunder stå igjen for å dø

FLØY TIL TYSKLAND FOR Å TA IMOT MILJØPRIS: Byrådsleder Raymond Johansen og miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg tok på vegne av Oslo imot prisen «Miljøhovedstad». Prisen ble delt ut i Tyskland i 2017 og de to yrkespolitikerne kom dit ved å ta fly, noe som ble kritisert av blant annet FrP. Lan har i tillegg blitt kritisert for utidig bruk av diesel-taxi for å komme til møter og TV-studioer, samt bruken av en svært bensinslukende luksus-limousin i regi av sin stilling som politiker for MDG. (Foto: Oslo kommune).

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Solpaneler skaper 300 ganger mer giftig utslipp enn atomreaktorer

Resultatet viser at venstresiden er mer opptatt av å vise sin glorie – dydsposere – og at når det kommer til stykket, så er de absolutte dobbeltmoralister.

Det samme gjelder også giverglede og hjelp til ideelle organisasjoner.

Les også: Klimamyte avslørt: 27 prosent økning i antall isbjørner

Les også: Avanserte datamodeller viser at global oppvarming kommer fra naturlige kilder

I en studie laget i 2014 av Philantropy Chronicle fant man at konservative mennesker var mer sjenerøse sammenlignet med mennesker som stemte rødgrønt.

Fattigere familier i konservative områder donerte en relativt høyere – og økende – andel av sine penger til veldedighet, mens de som satt på mer penger ga mindre penger ettersom deres velstand økte.

Les også: Vil stoppe innvandringen – for miljøet sin skyld

Les også: Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

I USA viste studien at 17 av de mest sjenerøse statene stemte republikansk, mens 15 av de 17 minst sjenerøse statene stemte på demokratene.

Begge studiene viser dermed at mens venstresiden hyler opp høyest og dydsposerer mest, så er det faktisk de konservative og klimarealistene som kommer best ut av miljøhensynet i den virkelige verden.

Les også: Norsk miljøpartipolitiker medlem av al-Qaida

Les også: Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

MACRONS TALE I USA: Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned bydeler

Det var under Macrons USA-besøk foran studenter ved George Washington-universitetet at Macron fortalte at «90 prosent» av Afrikanske migranter som kommer til Europa er økonomiske migranter og ikke flyktninger.

Macron kom inn på temaet etter at en student påpekte hvordan masseinnvandringen «fra Midtøsten og Afrika til Europa de siste årene har ført til en økning i vold, kriminalitet og terrorangrep på kontinentet».

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Studenten påpekte også at «en økning i seksuelle overgrep og voldtekter av kvinner var kommet til et punkt hvor kvinner er redde for å forlate hjemmet», samt at «økningen i antisemittisme har gjort at jødiske innbyggere anbefales å ikke gå med kippa av frykt for å bli angrepet».

Den kvinnelige studenten spurte Macron hva hans regjering gjør «for å sikre nasjonal sikkerhet og den kulturelle identiteten i Frankrike og Europa».

Les også: Opptøyer i Frankrike da muslimsk kvinne nektet å identifisere seg for politiet

Les også: VIDEO – Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer og angrep på politiet i Frankrike

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

Jeg er absolutt ikke naiv. I våre samfunn så trenger vi mer sikkerhet, mer nasjonal sikkerhet, spesielt for kvinner», sa Macron, før han slo fast: «Jeg tror ikke at disse fenomenene er koblet til innvandringen».

Hvorfor? Fordi dette er ikke noe nytt og uheldigvis har vi hatt dette problemet i årevis, for ikke å si i flere tiår i mitt land, forklarte Macron og fortsatte:

De eksakt samme debattene har funnet sted i Frankrike over nasjonal sikkerhet siden presidentvalget i 2002.

Macron snakket også om antisemittismene, terrorangrepene og nevnte på nytt at dette ikke var noe nytt.

Macron mente at det er statens ansvar «å tilby muligheter» for å redusere «konflikter i våre samfunn», slik som terrorangrepene de siste årene, som både Frankrike og USA har opplevd.

Les også: Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensing av jøder

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

Europa må ta skylden for «problemer, opptøyer og vold» som finnes i drabantbyene som er dominert av migranter fra den tredje verden, ifølge den franske presidenten.

Han fortsatte:

Slike situasjoner oppstår som følge av mangel på muligheter, fordi vi har mislyktes i å integrere disse menneskene.

Deres foreldre kom for å jobbe, noen ganger mistet de jobbene på grunn av en krise, og vi feilet. Vi feilet i å integrere dem og gi dem muligheter, sa Macron og uttalte at «dette er noe vi kan løse gjennom utdannelse, arbeidsreformer og å endre vårt samfunn.

Da må vi kjempe mot diskriminering, fordi hvis du ikke har utdannelse og du ikke finner arbeide, fordi du kommer fra et spesielt nabolag, på grunn av ditt navn, på grunn av din religion, så er det hele samfunnets skyld.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: VIDEO: Afrikansk mann slår og sparker hvit gutt – vitner stopper volden

Macron, som i det siste har pådratt seg vrede fra globalistiske venstreorienterte medier på grunn av «tøffe innvandringsreformer», uttalte at Frankrike nå tar ulike grep overfor asylsøkere kontra økonomiske migranter.

– Jeg vil at mitt land skal velkomne det maksimale antall mennesker som har lov og rett til å bli akseptert, når de er i fare i sitt eget land, uttalte Macron til studentene i USA.

90 prosent av mennesker som kommer fra Afrika kommer ikke til Europa på grunn av politiske forfølgelse – de kommer fra økonomisk tøffe forhold. Du kan ikke akseptere alle. Det er ikke en holdbar byrde for det franske samfunnet.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Relatert:

 

Sør-Koreas president: «Donald Trump fortjener Nobels fredspris»

Under det historiske møtet mellom Nord-Koreas diktator Kim Jong-Un og Sør-Koreas president Moon Jae-in på fredag ble man enige om nedrustning på den koreanske halvøya.

Kun to ganger tidligere har siden Koreakrigens slutt i 1953 har de to landenes ledere møttes tidligere. I 2000 og 2007. Møtet denne gangen ble ansett som «meget vellykket» og begge partene har uttrykt en sterk vilje til å slutte fred.

Møtet skjedde i den demilitariserte sonen ved grensen mellom Sør- og Nord-Korea og begge de to lederne gikk hånd i hånd over grensen.

Et historisk møte mellom Nord-Koreas og Sør-Koreas ledere fant sted sist uke.

I en uttalelse klargjorde de to landene at man skal streve etter en «kjernevåpenfri koreansk halvøy gjennom fullstendig nedrustning».

Etter møtet har det blitt spekulert i om Sør-Koreas president skal får Nobels fredspris.

Han selv mener at en annen person har fortjent prisen mer.

President Trump burde vinne Nobels fredspris. Alt vi behøver nå er fred, sa Moon ifølge Reuters.

Foto: Det hvite hus

Moon har også tidligere uttalt at Trump har hatt et stort ansvar for det faktum at de historiske fiendene har begynt å snakke med hverandre igjen.

Allerede i Januar sa den Sør-Koreanske presidenten at fredssamtalen mellom Nord- og Sør-Korea til stor del er president Donald Trumps fortjeneste.

Trump forbereder seg nå for et eget møte med den Nord-Koreanske diktatoren Kim Jong-Un, og dette planeres å finne sted iløpet av de neste tre-fire ukene, ifølge Reuters.

Nobels fredspris annonseres i oktober hvert år og deles ut i den 10. desember i Oslo rådhus. President Trumps forgjenger, Barack Obama, vant prisen under sitt første år i Det hvite hus, med begrunnelsen «President Obamas ekstraordinære innsats for å sterke internasjonal diplomati og samarbeid mellom folk».

AVSLØRT: Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

Et overveldende flertall av innrapporterte og omtalte hatforbrytelser viser seg å være falske.

Enten har de som anmeldte angrepet/overgrepet stått bak det selv, eller så har det ikke vært rasistiske eller hatefulle baktanker bak hendelsen.

Den siste tiden har en rekke slike saker kommet frem i lyset.

Falsk hatforbrytelse nummer 1

I februar i fjor ble over 100 gravstøtter ødelagt på en jødisk gravplass i delstaten Missouri. Vandalismen kostet over 30.000 dollar. To andre jødiske gravplasser i andre delstater skal også ha blitt vandalisert iløpet av den samme tidsperioden.

Samtidig som vandalismen mot de jødiske gravplassene fant sted, så ble det ringt inn dødstrusler til jødiske samfunnsentre over hele USA. (Falsk hatforbrytelse nummer 2 er omtalt lenger ned i artikkelen).

Hendelsene ble koblet av hovedstrømmedia til Donald Trump og hans politiske kampanje og slått stort opp av TV og aviser, ikke bare i USA, men også resten av Vesten. I Norge kjørte blant annet Dagbladet hele avis-sider med intervjuer av nestleder hos Antirasistisk Senter, Ervin Kohn, hvor man fordømte den amerikanske presidenten og såkalte «høyreekstreme».

Fra Dagbladet:

– Folk føler vel at det nå er greit å stikke hodene fram. Det er nærliggende å tro at det er høyreekstreme som står bak. De som jublet da Trump tok valgseieren i USA, sier Ervin Kohn, styreleder i Det mosaiske trossamfunnet og nestleder av Antirasistisk senter.

– Trump sier ikke nok i fra. Det han gjør og står for, fremmedgjør i stedet jødene. Trumps seier har at de høyreekstreme har fått vind i seilene, og jeg er redd for at vi kan oppleve mer angrep, trusler og vandalisme, sier Ervin Kohn.

GA TRUMP OG SUPPORTERNE SKYLDEN: Venstresiden og Antirasistisk Senter ga Trump skylden for vandalismen mot de jødiske gravplassene. Nå viser det seg at ingen av hendelsene var politisk relatert eller kom inn under betegnelsen hatforbrytelser. (Skjermbilde: Dagbladet).

Som nestleder i Antirasistisk senter opplever han også en økning av hatkriminalitet i Norge.

– Det er viktig å ta opp temaet, og å si klart i fra, sier Kohn. (Sitat slutt).

Ervin Kohn, som også er forstander hos Det mosaiske trossamfunn i Oslo, valgte ikke å vente til man hadde funnet de ansvarlige, men gikk rett i strupen på Trump og den politiske høyresiden.

Alle de tre hendelsene mot de jødiske gravplassene ble av Kohn klistret på Donald Trump, hans tilhengere, samt såkalte «høyreekstreme». Dette uten verken bevis eller noe annet faktisk grunnlag å støtte seg på.

Nå viser det seg at vandalismen på en av de jødiske gravplassene ble utført av en mørkhudet mann, uten tilknytning til verken president Trump eller politikk.

Alzado Harris (34), fra Florissant Missouri, innrømmet denne uken at det var han som sto bak vandaliseringen og at han gjorde det mens han var sint og ruset på narkotiske stoffer.

PÅGREPET: Alzado Harris har innrømmet at han sto bak skjendingen av den jødiske gravplassen i Missouri i fjor. Han forteller at han var sint og ruset på narkotiske stoffer og at det hele var tilfeldig. I over et år og med hovedstrømmedia som villig megafon så fikk venstreorienterte organisasjoner som Antirasistisk Senter og ADL, angripe Donald Trump og hans velgere som ansvarlige for hendelsen. (Foto: Politiet).

Harris skal ha blitt brakt inn etter at politiet klarte å finne DNA-spor på gravplassen.

Saken fikk enorm mediedekning og førte blant annet til at visepresident Mike Pence møtte opp og hjalp til med oppryddingen, samt at en innsamlingsaksjon skaffet 200.000 dollar til økt sikkerhet på gravplassen.

Den andre jødiske gravplassen som ble vandalisert i Boston ble avslørt gjort av tenåringer «uten noen form for hatforbrytelse involvert» ifølge politiet i Boston:

TENÅRINGER: Det var tre tenåringer som sto bak skjendingen av to jødiske gravplasser.

En tredje gravplass ble vandalisert i Philadelphia. Der har man ikke funnet verken gjerningsmenn eller årsak ett år etter hendelsen.

Man angrep siden president Trump for at han skal ha ignorert spørsmål vedrørenede vandalismen mot de jødiske gravplassene, som om det var hans skyld. Trump gikk imidlertid ut med en kraftig fordømmelse av hendelsene da de fant sted.

I Norge brukte altså hovedstrømmedia som Dagbladet seg selv som mikrofonstativ for Antirasistisk Senter og Ervin Kohn for å angripe Trump og konservativ politikk. Ord og uttrykk som «høyreekstreme» og «hatkriminalitet» ble brukt uten grunnlag eller bevis.

Så langt har verken Dagbladet eller Kohn trukket tilbake påstandene eller laget en sak om oppklaringen av vandalismen mot de jødiske gravplassene som nå altså har blitt avslørt som falske hatforbrytelser.

Falsk hatforbytelse nummer 2:

Samtidig som de jødiske gravplassene ble vandalisert fikk mange jødiske sentre i USA trusseltelefoner, blant annet om bomber plassert i lokalene deres.

Venstreekstreme nettsteder som det svært populære Huffington Post brukte vandalismen og bombetruslene som en årsak til å angripe president Donald Trump.

LØGNER: Den svært venstreorienterte avisen Huffington Post koblet både vandalismen mot de jødiske gravplassene og telefontruslene opp mot Donald Trumps kampanje og konservative velgere. Man forsøkte også å koble høyreekstreme og antisemitter opp mot presidenten. Nå viser det seg altså at alle hendelsene var utført av mørkhudede, tenåringer og venstreorienterte journalister. (Skjermbilde: Huffington Post).

En journalist ved avisen, Matt Ferner, skrev endog at «Høyresiden har blitt modigere under Trump, og selv om amerikanere som direkte støtter hat-grupper fremdeles er lavere enn tidligere år, så øker antallet hatgrupper».

Det ble kort tid etterpå avslørt at drapstruslene på telefonen til de jødiske sentrene ble utført av en venstreorientert mørkhudet journalist ved navn Juan M. Thompson. Thompson skal tidligere vært ansatt hos den venstreorienterte nettsiden The Intercept. Han skal blant annet ha omtalt president Trump som «Hitler» på sin offisielle Twitter-konto.

Thompson skal ha fått sparken hos avisen etter at det ble avslørt at han hadde funnet på sitater og diktet opp løgner om massemorderen Dylan Roof, som skjøt ni afroamerikanere i en kirke i Sør-Carolina i 2015.

Thompson på sin side fortalte under avhør hos politiet at det var hans hvite eks-kjæreste som sto bak truslene mot de jødiske sentrene.

JUAN THOMPSON: Thompson passer profilen «høyreekstrem» heller dårlig. Faktisk er han en venstreorientert journalist som hadde sjalusi som motiv for truslene mot de jødiske sentrene. Og han kalte USAs president for «Hitler» på sosiale medier. (Foto: Politiet).

Ikke første gang Frieord avslører ARS og norske medier

Frieord har avslørt at Antirasistisk Senter, ved tidligere leder Kari Helene Partapouli og nåværende leder Rune Berglund Steen, har løyet ved flere anledninger om hatangrep som har vist seg å være falske. Organisasjonen ARS, Partapouli og Steen har imidlertid så langt ikke gått ut med beklagelse eller forklaring på sine løgner.

Fra Frieord:

Flere store feil

Senterets troverdighet er ødelagt etter en rekke feilaktige påstander og uttalelser de siste årene.

Etter terrorangrepene den 22. juli 2011, så skal daværende leder Kari Helene Partapouli, ha gått ut i riksmediene og uttalt at det var en rekke overfall og hatkriminalitet utøvd mot spesielt muslimer i Oslo i timene etter angrepet.

Dette ble imidlertid tilbakevist av politiet i Oslo og Aftenposten som lagde en reportasje om det. Antirasistisk Senter fikk seg en kraftig smekk på fingrene i denne saken, men klarte å unngå et sterkt søkelys om påstandene i ettertid.

FØRSTE FEIL: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).
FØRSTE LØGN: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).

Den andre saken var Jacob Kuteh-saken i Trøndelag, hvor en afrikansk mann kom i krangel med noen lokale ungdommer. Det skal ha oppstått en slåsskamp hvorpå Kuteh (53) skal ha slått seg på et gjerde og fått en kul i panna. Antirasistisk Senter gikk igjen ut i mediene og påstod at slåsskampen var rasistisk motivert og at hatkriminalitet skulle være med i tiltalen.

Det ble sågar arrangert fakkeltog og demonstrasjoner mot rasistisk vold i Verdal, hvor slåsskampen fant sted.

Anklagene om rasisme som grunn for slåsskampen ble imidlertid avvist av såvel aktor som dommere. En svært skuffet Berglund Steen måtte gå ut i mediene og innrømme nederlag nok engang. Men denne gang med en sterkere tone mot politiet og rettssystemet som ifølge Steen «ikke kan lovverket godt nok».

D
ANDRE LØGN: ARS ved ny leder Rune Berglund Steen gikk offentlig ut og mente angrepet på afrikanske Jacob Kuteh var rasistisk motivert. Dette fikk de ikke gehør hos fra verken politi, aktor eller domstolen som hadde foretatt grundig etterforskning og vitenavhør. «Oppsiktsvekkende», mente Steen.

Den siste saken dreier seg om drapet på den unge asylsøkeren Khalid Idris Bahray (20), i Dresden i januar.

Antirasistisk Senter skal gjennom blant annet Rune Berglund Steen, ha gått ut på sine nettsider og offentlige sosiale profiler på Facebook og Twitter, og påstått at drapet var rasistisk motivert. Man koblet det blant annet opp mot de store PEGIDA-demonstrasjonene som gikk i landet på den tiden.

Men igjen viste etterforsking fra politiets side i ettertid at det ikke var rasister som tok livet av den unge asylsøkeren. Istedenfor var det en annen asylsøker som bodde sammen med Khalid Idris Bahray som knivstakk og drepte ham.

D
LØGN TRE: Rune Berglund gikk ut på sin Facebook-side og koblet drapet på den unge asylsøkeren Khaled opp mot PEGIDA-demonstrasjonene i Dresden. Det viste seg imidlertid å være en annen asylsøker som knivstakk og drepte Khaled. (Foto: Facebook).

Nå er altså nestleder i Antirasistisk Senter, Ervin Kohn, avslørt i løgn om at Donald Trumps kampanje og såkalte «høyreekstreme» sto bak vandaliseringen av de jødiske gravplassene i USA i fjor.

Relatert:

VIDEO: Hvordan snakket demokratene og Hillarys partikolleger om mexicanere og innvandring til USA?

Visste du at…

 – Ku Klux Klan ble startet av det demokratiske partiet i USA?

 – Det demokratiske partiet støttet slaveriet?

 – Det demokratiske partiet sto bak lynsjinger av sorte mennesker? (Og hvite).

 – Det demokratiske partiet etablerte segregasjon basert på menneskers hudfarge?

 – Det demokratiske partiet startet borgerkrigen i USA som tok livet av oppimot en million mennesker?

 – Det demokratiske partiet har kjempet mot svært mange av menneskerettighetsakene i politikken?

Se videoen nedenfor for svært ubehagelige sannheter om Hillarys og Obamas parti.

Hillary Clinton ønsker å bygge mur mot Mexico.

Hillary kaller afroamerikanere rovdyr

I den neste videoen snakker Hillary Clinton om «super predators», som kan oversettes til «livsfarlige rovdyr». Som forklart i videoen var dette en benevnelse som nesten utelukkende ble brukt om kriminelle svarte ungdomsgjenger. Clintons svar på problemet var å knuse dem.

Hillary sier nei til homofilt ekteskap

I den neste videoen sier Clinton klart og tydelig hva hun synes om homofilt ekteskap.

Hillary ønsker en mur mot Mexico

Her er en video fra den pågående presidentkampanjen hvor Clinton blir tvunget til å svare på hvorfor hun selv ønsker å bygge en mur mot Mexico. Eller «barriere» som hun kalte det selv.

Hillary og Ku Klux Klan

Og vi avslutter med denne videoen hvor Hillary Clinton i 2010 hyllet den nå avdøde demokratiske politikeren Robert C. Byrd. Byrd var i mange år et fullverdig medlem, og leder, av Ku Klux Klan i delstaten West Virginia. Han promoterte rasesegregering og kjempet aktivt mot lovgivning som ville gi afroamerikanere like rettigheter i USA.

Her kan dere lese Marie Simonsen kommentar i Dagbladet: Det er nesten ubegripelig at så mange amerikanere – og en hel del nordmenn – kan støtte en rasist i 2016

Relatert:

VIDEO: Afroamerikanske kvinner skriker rasistiske ukvemsord og slår barnemor helseløs med baseballkøller

RASIST: Samantha Denis (27) er nå pågrepet med sin søster etter det brutale og rasistiske angrepet på den hvite småbarnsmoren utenfor et kjøpesenter i Fort Lauderdale, Florida. De to søstrene er nå siktet for «Voldelig overfall med et dødelig våpen og risikerer flere år i fengsel. Det er uklart om rasisme vil lagt til i siktelsen. (Foto: Politiet).
OVERFALT: Mikaela Barboza ble brutalt overfalt av to afroamerikanske kvinner bevæpnet med baseballkøller. Overfallet skjedde midt på lyse dagen foran skrekkslagne vitner. «Hvis ingen hadde grepet inn hadde jeg blitt drept», sier småbarnsmoren etter angrepet. (Foto: Privat).
OVERFALT: Småbarnsmoren Mikaela må gjennom mange måneder med terapi og behandling på nesen, som ble fullstendig knust. Hun har også omfattende skader og sår i hodet som måtte sys med tilsammen 14 sting. (Foto: Channel 7).
I FENGSEL: Den mest aggressive av de to rasistene ble fanget av offeret på mobiltelefonen. Hun omtalte offeret som «cracker» før hun gikk til angrep med baseballkøllen, et svært nedverdigende og rasistisk ord for hvite mennesker. I bakgrunnen kan man se det som tilsynelatende er den rasistiske kvinnens eget barn som blir vitne til morens voldelige oppførsel. Det er uklart hvem som tar seg av barnet nå som moren sitter i fengsel. (Foto: Privat).