Tagged: USA

Kjære venstremedier: TUSEN TAKK!

Fjoråret vil bli husket for Brexit i Storbritannia og Trumps presidentseier i USA. Men det hele ville muligens ikke ha skjedd uten de venstreorienterte mediene. Den ekstremt skjeve dekningen, personangrepene, samt nedlatende holdningen mot velgerne gjorde at det hele imploderte og fikk en motsatt effekt.

VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

Ukontrollert innvandring tar mange liv i USA hvert eneste år. En mor som opplevde at hennes sønn ble bundet, torturert og så satt fyr på av en ulovlig innvandrer, konfronterte nylig den kjente demokratiske politikeren Nancy Pelosi. Pelosi har vært en av forkjemperne for åpne grenser og for at ulovlige innvandrere skal få rettigheter og opphold i USA.

Videoen Youtube forsøkte å sensurere – Milo snakker på University of New Mexico

Hvit, mann, homoseksuell og halvt jøde. Konservativ og Trump-tilhenger. Redaktør og britisk. På turne i universiteter i USA. Det kan være vanskelig å beskrive fenomenet Milo. Han fyller auditorier med trampeklappende studenter, mens venstreekstremistene og feministene står hylende på utsiden og ønsker å stoppe ham. Se hans Youtube-sensurerte tale ved universitetet i New Mexico på mandag her.

VIDEO: Muslim forteller hvorfor hun støtter Trumps nye innvandringspolitikk

Asra Nomani er en muslimsk kvinne som var med og startet "The Muslim Reform Movement" i USA. Hun kom selv som muslimsk innvandrer til USA i 1969 og forteller at hun har sett hvordan hennes egne muslimske miljøer har blitt betydelig radikalisert. Hun påpeker hvordan Trumps ordre ikke er et forbud mot muslimer, men en videreføring av tidligere president Obamas politikk for å sikre USAs grenser mot ytre farer. Hun påpeker også at venstresiden med George Soros i bakgrunnen helt siden Trumps innsettelse har kjørt en enorm kampanje for å undergrave hans politikk.

USA: Stor majoritet av befolkningen støtter strengere grensekontroll

En stor majoritet av velgerne i USA støtter president Trumps beslutning om å tilfeldig stoppe innreise fra syv muslimske land. Demonstrasjoner finansiert av mangemilliardæren George Soros har imidlertid dominert nyhetsbildet i riksmediene. På en flyplass har det gått så langt at man har slått Trump-tilhengere bevisstløse. Se videoen nederst i artikkelen. (Obs: sterke scener).

VIDEO: Sannheten bak Trumps «muslimforbud»

Vi legger her ut en seks minutter lang video som omhandler temaet om Trumps såkalte "muslim ban". Er det virkelig et forbud mot muslimer, eller har venstresiden og media med vilje spredt falsk propaganda? Se videoen og døm selv.

Her stopper Trump innvandringen fra syv muslimske land

USAs president Donald Trump stopper med en såkalt "Executive order" den muslimske innvandringen i USA. - Vi kommer til å innføre kontroller for å holde radikale islamistiske terrorister borte fra USA. Vi vil ikke ha dem her, sier Trump.

Aftenposten-journalist sprer falske nyheter – vil ikke debattere da han blir konfrontert

Hva er falske nyheter? Det går en debatt nå om dagen om hva som er falske nyheter. Er det de etablerte mediene som har blitt tatt i løgn gang på gang? Eller er det de nye alternative nyhetssidene som avslører dem og rapporterer uten politisk eller økonomisk filter? Aftenpostens USA-korrespondent Kristoffer Rønneberg hopper mellom ekte og falske nyheter som en ballettdanser ettersom det passer ham. Vi har tatt en kikk på hans utspill.

USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: «Gi meg en spade»

En mor som sørger over sin drepte sønn har uttalt at hun er klar for å hjelpe til å bygge muren som skal holde ulovlige innvandrere ute. Agnes Gibboney kom selv som lovlig innvandrer til USA, men opplevde enhver mors mareritt da hennes sønn ble skutt og drept av en ulovlig innvandrer fra Sør-Amerika.

DAGENS VIDEO: Venstreekstremister får smake egen medisin av politiet

Venstreekstremister og kommunister som demonstrerte og blokkert trafikken i Portland, Oregon, fikk uventet motstand fra politiet. Trumps innsettelse har vist seg å sørge for mer resolusjon fra ordensmakten overfor maskerte yrkesdemonstranter. Der de før kunne knuse og herje fritt, får de nå muligens 10 år lange dommer etter opptøyene i Washington D.C. på fredagen før Trumps innsettelse. Denne gangen får demonstrantene beskjed om at det å forstyrre lovlydige og vanlige mennesker ikke aksepteres.

DEBATT: «Når falske nyheter blir den nye statsmakt» – direkte fra klokken 18.30

Onsdag kveld arrangerer Oslo Journalistklubb boklansering og debatt. Først lanseres Kathrine Geard og Leif Gjerstads bok om Journalistens 100 første år. Etter lanseringen møtes VGs sjefredaktør Gard Steiro, Dagblad-journalist og Skup-vinner Kristoffer Egeberg, assisterende generalsektretær Reidun Kjelling Nybø i Norsk Redaktørforening, seniorforsker Petter Bae Brandtzæg i SINTEF og Onar Åm i Ektenyheter.no til debatt om falske nyheter.

Svensk sosialdemokratisk politiker: «Kan ikke noen jævel bare skyte Trump?»

En sosialdemokratisk kommunepolitiker i Sverige har nå sagt fra seg alle sine verv i partiet. Det skjedde etter at han på Twitter skrev at han ønsket at noen skulle drepe USAs president, Donald Trump. - Jeg ønsker ikke å være en belastning for partiet og har derfor sagt fra meg alle verv, sier Roland Peterson til SVT Nyheter. Socialdemokraterna er Arbeiderpartiets søsterparti i Sverige.

Anti-Trump aktivist slo kvinne i ansiktet – under kvinnemarsjen!

En bisarr hendelsen fant sted under kvinnemarsjen i Alberta i Candada på søndag. En kvinnelig reporter ønsket å intervjue en deltaker, men det hele endte opp med at den mannlige anti-Trump aktivisten slo den kvinnelige reporteren i ansiktet. Etterpå ble mannen beskyttet og gjemt av andre kvinnelige deltakere i marsjen.

Venstreekstremister brente ned limousin som tilhørte muslimsk eier

Frieord la ut bilder og videoer sist uke fra den grove volden og opptøyene som venstreorienterte personer og grupper sto bak i Washington D.C. Et av de mest spredte bildene fra opptøyene var en brennende og vandalisert limousin. Nå viser det seg at limousinen tilhørte en muslim og han risikerer nå å gå konkurs.

«F*** Trump» – grov hets og drapstrusler fra Madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Det var ikke mye kjærlighet og inkludering å spore da kjendisene og mangemillionærene inntok podiet under kvinnemarsjen i Washington D.C. i dag. Ikke før hadde bilbrannene, knuste butikkvinduer og blodet blitt vasket vekk fra gatene etter gårsdagens opptøyer, så inntok "de gode haterne" gatene. "F*** Trump", skrek Madonna og uttalte at hun ønsket å sprenge Det hvite hus og drepe familien til Trump. Skuespillerinnen Ashley Judd ville også være med på hetsen og påstod at Donald Trump drømmer om å ha sex med datteren sin, til tilskuernes ville jubel.

Kommentar: Ikke bare falsk, men også farlig journalistikk

Den kanskje minst balanserte og objektive valgkampen i amerikansk historie er over. Imorgen tar Trump over presidentvervet i Det hvite hus. Men det som skulle være en respektfull overtakelse og innsettelsesseremoni, har blitt overskygget av en venstreside med tidenes sandkasseoppførsel. Media har hisset opp befolkningen til de grader at man forventer opptøyer, demonstrasjoner og ulovligheter over hele USA. Ja, endog har det spredt seg helt til Europa. Hvem har ansvaret for at det har blitt slik? Media, selvfølgelig.

Bill og Hillary Clintons korrupte veldedighetsorganisasjon legges ned

Det har tidligere blitt avslørt at Bill og Hillary Clintons veldedighetsorganisasjon har blitt brukt av ekteparet for å tjene penger og der bestikkelser og korrupsjon har vært en sentral del av den daglige driften. Etter presidentvalget har de økonomiske donasjonene til organisasjonen tørket ut, som nå fører til at ekteparet Clinton tvinges til å avvikle store deler av virksomheten.

Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstrusler fra Trump-motstandere

Den verdenskjente operastjernen Andrea Bocelli hadde gledet seg til å opptre som artist under Donald Trumps innsettelse på fredag. Nå har den blinde 58-åringen måtte avlyse fremføringen etter å ha mottatt drapstrusler fra Trump-motstandere. - Andrea er veldig lei seg for å miste sjansen til å delta under en slik global tilstelning, men han har blitt frarådet det og at det rett og slett ikker verdt risikoen, forteller en talsperson for stjernen. Det er ikke kjent hvordan Trump sine politiske motstandere ønsket å drepe operastjernen hvis han hadde valgt å opptre.

Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

Skientusiaster har måttet avlyse sine planer denne uken etter en massiv snøstorm i fjellene i California og Nevada. Over tre meter med snø lavet ned på kort tid og førte til at både veier, hoteller og løyper måtte stenges. Det har vært en rekordsesong for de fleste vinterhotellene og feriestedene så langt, med mellom 5 og 8 meter snø siden november. Men nå har det altså kommet så mye snø at verken brøytebiler eller hoteller klarer å holde områdene trygge og sikre. Det er også varslet snøstormer som skaper strømbrudd.