Tagged: USA

DIREKTE: NASAs Livestream fra romstasjonen ISS!

Det er ikke bare livestreaming av trafikk og fotballkamper man kan ta del i. Romfartsorganisasjonen NASA har laget sin egen livestream. Fra rommet! Se video tatt direkte fra den internasjonale romstasjonen i det den passerer 386 kilometer over hodene våre! (Med en fart på ca. 27.000 km/t!). På romstasjonen befinner det seg astronauter fra USA, Canada, Russland (kosmonaut) og Europa.

Nekter å utlevere terrorist til USA

Kl. 14.00, 9.august 2001, gikk en palestinsk mann inn i Sbrarro pizzeria på hjørnet av King Georg Street og Jaffa Road i sentrum av Jerusalem. Under armen bar han en gitarkasse.

TERMINERT: Arnold Schwarzenegger mistet jobben

Filmstjernen klarte bare en sesong i president Trumps fotspor. Det var høye forventinger og krangling på sosiale medier mellom de to seniorene, men nok engang kom Trump ut på topp. Der Trump hadde 8 sesonger bak seg med svært høye seertall, ramlet Schwarzenegger ned på sisteplass på TV-listene. Hasta La Vista, Baby.

VIDEO: Trump hylles for sin første tale foran kongressen

President Donald J. Trump holdt sin første tale foran kongressen i går. Amerikanske medier melder nå at hele 8 av 10 amerikanere hyller presidenten sin timelange tale. Se hele talen her, samt videoklipp av hvordan deler av venstresiden nå innrømmer at Trump er hele nasjonens president.

NASA tester nytt superfly – kan fly fra England til USA på tre timer

Den amerikanske romfartsorganisasjonen NASA har testet et futuristisk fly som man omtaler som "den nye Concorde". Flyet skal kunne oppnå en hastighet på nesten 2.200 kilometer i timen. Det vil innebære at man vil kunne krysse Atlanterhavet på ca. 3 timer, noe som vil revolusjonere flytrafikken for alltid.

Kjære venstremedier: TUSEN TAKK!

Fjoråret vil bli husket for Brexit i Storbritannia og Trumps presidentseier i USA. Men det hele ville muligens ikke ha skjedd uten de venstreorienterte mediene. Den ekstremt skjeve dekningen, personangrepene, samt nedlatende holdningen mot velgerne gjorde at det hele imploderte og fikk en motsatt effekt.

VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

Ukontrollert innvandring tar mange liv i USA hvert eneste år. En mor som opplevde at hennes sønn ble bundet, torturert og så satt fyr på av en ulovlig innvandrer, konfronterte nylig den kjente demokratiske politikeren Nancy Pelosi. Pelosi har vært en av forkjemperne for åpne grenser og for at ulovlige innvandrere skal få rettigheter og opphold i USA.

Videoen Youtube forsøkte å sensurere – Milo snakker på University of New Mexico

Hvit, mann, homoseksuell og halvt jøde. Konservativ og Trump-tilhenger. Redaktør og britisk. På turne i universiteter i USA. Det kan være vanskelig å beskrive fenomenet Milo. Han fyller auditorier med trampeklappende studenter, mens venstreekstremistene og feministene står hylende på utsiden og ønsker å stoppe ham. Se hans Youtube-sensurerte tale ved universitetet i New Mexico på mandag her.

VIDEO: Muslim forteller hvorfor hun støtter Trumps nye innvandringspolitikk

Asra Nomani er en muslimsk kvinne som var med og startet "The Muslim Reform Movement" i USA. Hun kom selv som muslimsk innvandrer til USA i 1969 og forteller at hun har sett hvordan hennes egne muslimske miljøer har blitt betydelig radikalisert. Hun påpeker hvordan Trumps ordre ikke er et forbud mot muslimer, men en videreføring av tidligere president Obamas politikk for å sikre USAs grenser mot ytre farer. Hun påpeker også at venstresiden med George Soros i bakgrunnen helt siden Trumps innsettelse har kjørt en enorm kampanje for å undergrave hans politikk.

USA: Stor majoritet av befolkningen støtter strengere grensekontroll

En stor majoritet av velgerne i USA støtter president Trumps beslutning om å tilfeldig stoppe innreise fra syv muslimske land. Demonstrasjoner finansiert av mangemilliardæren George Soros har imidlertid dominert nyhetsbildet i riksmediene. På en flyplass har det gått så langt at man har slått Trump-tilhengere bevisstløse. Se videoen nederst i artikkelen. (Obs: sterke scener).

VIDEO: Sannheten bak Trumps «muslimforbud»

Vi legger her ut en seks minutter lang video som omhandler temaet om Trumps såkalte "muslim ban". Er det virkelig et forbud mot muslimer, eller har venstresiden og media med vilje spredt falsk propaganda? Se videoen og døm selv.

Her stopper Trump innvandringen fra syv muslimske land

USAs president Donald Trump stopper med en såkalt "Executive order" den muslimske innvandringen i USA. - Vi kommer til å innføre kontroller for å holde radikale islamistiske terrorister borte fra USA. Vi vil ikke ha dem her, sier Trump.

Aftenposten-journalist sprer falske nyheter – vil ikke debattere da han blir konfrontert

Hva er falske nyheter? Det går en debatt nå om dagen om hva som er falske nyheter. Er det de etablerte mediene som har blitt tatt i løgn gang på gang? Eller er det de nye alternative nyhetssidene som avslører dem og rapporterer uten politisk eller økonomisk filter? Aftenpostens USA-korrespondent Kristoffer Rønneberg hopper mellom ekte og falske nyheter som en ballettdanser ettersom det passer ham. Vi har tatt en kikk på hans utspill.

USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: «Gi meg en spade»

En mor som sørger over sin drepte sønn har uttalt at hun er klar for å hjelpe til å bygge muren som skal holde ulovlige innvandrere ute. Agnes Gibboney kom selv som lovlig innvandrer til USA, men opplevde enhver mors mareritt da hennes sønn ble skutt og drept av en ulovlig innvandrer fra Sør-Amerika.

DAGENS VIDEO: Venstreekstremister får smake egen medisin av politiet

Venstreekstremister og kommunister som demonstrerte og blokkert trafikken i Portland, Oregon, fikk uventet motstand fra politiet. Trumps innsettelse har vist seg å sørge for mer resolusjon fra ordensmakten overfor maskerte yrkesdemonstranter. Der de før kunne knuse og herje fritt, får de nå muligens 10 år lange dommer etter opptøyene i Washington D.C. på fredagen før Trumps innsettelse. Denne gangen får demonstrantene beskjed om at det å forstyrre lovlydige og vanlige mennesker ikke aksepteres.

DEBATT: «Når falske nyheter blir den nye statsmakt» – direkte fra klokken 18.30

Onsdag kveld arrangerer Oslo Journalistklubb boklansering og debatt. Først lanseres Kathrine Geard og Leif Gjerstads bok om Journalistens 100 første år. Etter lanseringen møtes VGs sjefredaktør Gard Steiro, Dagblad-journalist og Skup-vinner Kristoffer Egeberg, assisterende generalsektretær Reidun Kjelling Nybø i Norsk Redaktørforening, seniorforsker Petter Bae Brandtzæg i SINTEF og Onar Åm i Ektenyheter.no til debatt om falske nyheter.

Svensk sosialdemokratisk politiker: «Kan ikke noen jævel bare skyte Trump?»

En sosialdemokratisk kommunepolitiker i Sverige har nå sagt fra seg alle sine verv i partiet. Det skjedde etter at han på Twitter skrev at han ønsket at noen skulle drepe USAs president, Donald Trump. - Jeg ønsker ikke å være en belastning for partiet og har derfor sagt fra meg alle verv, sier Roland Peterson til SVT Nyheter. Socialdemokraterna er Arbeiderpartiets søsterparti i Sverige.

Anti-Trump aktivist slo kvinne i ansiktet – under kvinnemarsjen!

En bisarr hendelsen fant sted under kvinnemarsjen i Alberta i Candada på søndag. En kvinnelig reporter ønsket å intervjue en deltaker, men det hele endte opp med at den mannlige anti-Trump aktivisten slo den kvinnelige reporteren i ansiktet. Etterpå ble mannen beskyttet og gjemt av andre kvinnelige deltakere i marsjen.