Utenriks

VIDEO: Trump leder verden til fred og Dennis Rodman innrømmer gråtende på CNN: «Obama ville ikke engang høre på meg»

juni 12, 2018 Redaksjonen

Donald Trump går fra den ene internasjonale seieren til den andre. Først satte han eliten på plass under G7-møtet sist uke, hvor Merkel, Trudeau og Juncker deltok. Kort tid etterpå satt han ved siden av Nordkoreas diktator Kim Jong-un og underskrev de historiske dokumentene som erklærer vennskap mellom USA og Nord-Korea, samt sistnevntes store steg mot å totalte avvikle av sitt atomvåpenprogram. Tilbake satt en samlet verdenspresse med haka på bordet.

Dagens video

VIDEO: Den muslimske voldtektsepidemien – er den på vei til USA?

juni 6, 2018 Redaksjonen

Europa har i flere tiår etter masseinnvandringens start slitt med muslimske voldtektsgjenger som har operert i England, Tyskland, Frankrike, Sverige og i visse tilfeller også Norge. Det dreier seg om millioner av hvite jenter, hvor medier og myndigheter med vilje har skjult fenomenet av frykt for at det skulle kunne ødelegge innandringspolitikken. Nå ser journalisten Michelle Malkin på fenomenet og trusselen om voldtektsgjengene kan komme til USA.

Politikk

«Jeg er fri!» – hør hvordan afroamerikanere befrir seg fra venstresidens plantasje

juni 3, 2018 Redaksjonen

Den politiske venstresiden har i alle år brukt innvandrere, minoritetsgrupper og LGBT-bevegelsen som stemmekveg. Med lovnader om velferd og omsorg hvis de gir sin stemme til de rødgrønne. Men nå begynner sakte disse gruppene å våkne opp til løgnene og forstå at de har blitt utnyttet for politisk makt. Hør selv hvordan man nå ønsker å forlate «venstresidens plantasje».

Innvandring

Trump vil kutte i bistand til ulovlige migranters hjemland

mai 27, 2018 Redaksjonen

Hvordan stopper man uansvarlige land og myndigheter fra å sende ut millioner av sine egne innbyggere til andre land som må fø og gi dem til livets opphold? Der det svir mest, nemlig i lommeboka. Nå ønsker Trump å kutte i bistand til de landene som sender sine innbyggere ulovlig til USA.

Utenriks

Trump får støtte fra foreldre som har mistet barn til gjengkriminalitet – «Ja, de er dyr»

mai 24, 2018 Redaksjonen

En av de mest alvorlige avsløringene av hovedstrømmedias løgner kom nylig frem i USA. President Trump hadde under en debatt omtalt svært brutale bander som oppholdt seg ulovlig i USA som «dyr». Dette ble tatt ut av kontekst og brukt av media og demokrater som om Trump mente «alle innvandrere». Nå får Trump støtte for uttalelse av en pappa som mistet sin datter til den brutale MS-13 gjengen. «Det var en riktig uttalelse av Trump, de er dyr», sier han i et TV-intervju.

Eksklusivt

AVSLØRT: Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

april 29, 2018 Redaksjonen

Svært mange av hatforbrytelsene som media rapporterer om viser seg å være falske. Organisasjoner som Antirasistisk Senter har mange ganger brukt hendelsene som bevis på at deres arbeide er viktig og som grunnlag for sin fortsatte økonomiske støtte fra staten. De velger imidlertid ikke å innrømme at de har løyet eller tatt feil når sannheten kommer ut. Nå kan Frieord avsløre ARS og nestleder Ervin Kohn nok en gang.

Politikk

Populær duo sensurert av sosial nettgigant – «Farlige for Facebook-samfunnet»

april 9, 2018 Redaksjonen

Diamond and Silk er en populær duo på Youtube og Facebook med titalls millioner seere. De to damene har skarpe og intelligente kommentarer om det som skjer i USA, og formidler det med humor og glimt i øyet. De er også Trump-supportere. Nå har imidlertid Facebook bestemt seg for at de to sorte damene er for farlige for deres plattform og har innført strenge sensurregler for innholdet deres. Det har ført til at de to ble intervjuet av Fox News.

Terrorisme

YOUTUBE-SKYTINGEN: Drapskvinnen var iransk – mislikte at Youtube sensurerte hennes videoer om dyremishandling, veganisme og trening

april 4, 2018 Redaksjonen

Det var Nasim Aghdam (39) som i går åpnet ild inne på Youtube sitt hovedkvarter i California. Aghdam hadde i lenger tid bygget opp et hat mot den sosiale nettgiganten som følge av at hennes videoer ble sensurert eller fjernet fra plattformen. Hun skal ha skutt og skadet fire mennesker før hun tok sitt eget liv. Medias tidligere omtale av kvinnen som «hvit med et hodeskjerf», var i så måte feil.

Utenriks

Donald Trump med over 50 prosent igjen – norske medier helt stille

april 3, 2018 Redaksjonen

Trumps såkalte «approval rating» som viser presidentens popularitet blant velgerne har igjen kommet opp på 50 prosent. Det er hele fire prosentpoeng høyere enn Obama på den samme tiden i presidenperioden i 2010. Tallene viser at hovedstrømmedias stadige angrep og negative vinkling på presidenten ikke har fungert.

Debatt

VIDEO: Gi dine våpen til Hitler (parodi på venstresiden)

mars 28, 2018 Magnus Kristiansen

Det første diktatorer og massemordere med makt gjør er å ta fra innbyggerne og befolkningen muligheten til å forsvare seg selv. Hitler, Stalin, Mao og EUs sentrale ledelse i dag er gode eksempler på det. Jo færre rettigheter og færre muligheter du har, jo enklere er du å kontrollere og jo lettere aksepterer du at din frihet blir tatt fra deg. I verste fall ditt liv.

Dagens video

VIDEO: Eldre hvit dame mishandles av afroamerikanske menn – «Din jævla blonde blåøyde djevel»

mars 26, 2018 Redaksjonen

Nok en skremmende video har kommet ut fra USA, der en eldre hvit kvinne blir omringet og får dratt av (stjålet) klærne på hva ser ut som en busstasjon eller lignende. De mørkhudede mennene skriker og roper obskøne og rasistiske ord til henne. En enslig eldre afroamerikansk mann forsøker å få gjengen til å slutte, men blir til slutt overmannet. Videoen slutter i det den eldre kvinnen ligger på gulvet og får de siste plaggene sine revet av.

Terrorisme

FBI arresterer to terrormistenkte i uken

mars 25, 2018 Redaksjonen

«Når en er radikalisert kan en jihadist mobiliseres for å angripe på bare 30 dager,» sier han, og advarer mot mangel på ressurser til den voksende terrortrusselen mot USA. Han legger også til at et

Dagens video

VIDEO: Stjeler tips gitt til servitrise

mars 22, 2018 Redaksjonen

Stereotyper. Noen ganger eksisterer de av en grunn. En hvit mor og datter etterlater seg 20 dollar i tips på en restaurant. På nabobordet sitter et afroamerikansk kjærestepar. Sekunder etter at de hvite menneskene har gått stjeler kvinnen 20-dollarseddelen før servitrisen får kommet til bordet for å rydde opp og få tipset sitt. I USA lever servitriser av tips og ikke av lønnen de får av restauranten. Det vet det afroamerikanske paret.

Debatt

Historiene som aldri når Norge – ektepar brutalt ranet og henrettet i sitt hjem

mars 21, 2018 Magnus Kristiansen

Norske medier velger med omhu ut sine nyheter og historier for sine lesere. Alt som går imot deres politiske bakgrunn siles ut og kastes i søplebøtta. En av disse nyhetene er historien om ekteparet Bao og Jenny Lam (begge 61 år gamle), som ble utsatt for et svært brutalt hjemmeran og endte opp med å bli henrettet med skutt mot hodet. Drapsmennene var alle mørkhudede. Og der ligger den svært ubehagelige kjernen i saken.

Dagens video

VIDEO: Muslimske studenter i USA med sjokkerende jødehat på sosiale medier

mars 14, 2018 Redaksjonen

Studentorganisasjonen «Students for Justice in Palestine» (SJP) har tusenvis av medlemmer over hele USA. Nå avsløres det en utstrakt hets mot jødene og deres skjebne under andre verdenskrig. De muslimske studentene priser blant annet Hitler og ber om at jødene skal få oppleve et nytt holocaust. Lignende holdninger har blitt avslørt hos muslimske elever på norske skoler. Her er en video som viser noen av de innleggende som de muslimske studentene har lagt ut på sosiale nettverk.

Politikk

Ingen kontakt mellom Trump og russiske myndigheter – norske medier helt stille

mars 13, 2018 Redaksjonen

En svært omfattende rapport lagt ut av etterretningskomiteens republikanske utvalg viser at det ikke var noen kontakt mellom Donald Trump og Russland. «Vi har sett på 300.000 dokumenter, 73 intervjuer og forsøkt å svare på fire spørsmål som var grunnlaget for komiteens opprettelse», sier kongressmann Mike Conaway fra Texas, som ledet komiteen. Nyheten har allerede ligget ute i flere timer på de store nyhetssidene i verden, men i Norge har statsstøttede medier ignorert den enn så lenge.

Utenriks

DET MØRKE EUROPA: Sensur ønskes introdusert i svensk grunnlov og innvandringskritikere arrestert i England

mars 11, 2018 Redaksjonen

I Sverige har partiet Moderaterna sagt at de vil stemme ja til den svært venstreorienterte regjeringens forslag om en endring i grunnloven. Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjons om blant annet innvandring og kriminalitet på nye medier på internett. Samtidig har britisk politi pågrepet og satt i arrest to innvandringskritikere som ankom landet for å lage reportasjer og intervjuer vedrørende innvandringspolitikken i landet.

Politikk

OSCAR-HYKLERIET: Kjendiser som ønsker våpenforbud beskyttet av «vegg med 500 bevæpnede politimenn»

mars 5, 2018 Redaksjonen

Hollywood-eliten, venstreorienterte medier og politikere er alle enige. Innehav av våpen er en uting. Men kun for lovlydige og skattebetalende borgere som vil beskytte seg selv mot kriminalitet. Når de førstnevnte skal ut og vise seg har de både topptrente vakter med våpen og som under Oscar-gallaen i går kveld, en liten hær med maskingevær og skarpskyttere. Dobbeltmoralen kan ses fra månen.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: En regel for Kong Salomo og en for Jørgen Hattemaker

februar 28, 2018 Redaksjonen

I USA raser nå en våpendebatt som aldri før. Venstresiden ønsker at våpenlovene skal bli strengere og at vanlige folk ikke skal få velge hvilke våpen de ønsker å kjøpe. Høyresiden mener at retten til våpen ligger i grunnloven og at ingen skal kunne bestemme over borgernes rettigheter.

Politikk

50 prosent! – Trump over den magiske grensen igjen – betydelig mer populær enn Obama

februar 23, 2018 Redaksjonen

Rasmussen rapporterer at president Trump nådde hele 50 prosent godkjenning av amerikanske velgere i dag. Det er det høyeste tallet siden juni 2017. Og det er også fem prosent høyere enn tidligere president Barack Obama på den samme tiden i hans presidentperiode. Tallene står i sterk kontrast til venstreorienterte medier som stadig angriper Trump daglig, men derimot hyllet Obama på den samme tiden.