91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme utviklingen har fått etablere seg i alle de nordiske landene.

Les også: Det nye Sverige – Elleve og tolvåringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Les også: Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Hvorfor får det lov å eksistere – og fortsette i så enormt omfang?

I Sverige kommer det nå ut en nyhetssak som regelrett drukner i andre lignende saker. Endog er den ikke så grov engang at den skaper debatt eller opprør blant svenskene!

Den 10. august var en 91 år gammel kvinne ute og gikk tur med sin sønn på Skånegatan i Stockholm.

Les også: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banestasjon i Stockholm midt på lyse dagen

Les også: Kraftig økning i antallet anmeldte voldtekter i Stockholm

SKÅNEGATAN/VITABERGSPARKEN: Det brutale overfallet mot den svenske 91-årige kvinnen fant sted midt i Stockholm, ved den kjente Vitabergsparken og Sofia kirke. (Foto: Google Maps).

Les også: Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

Les også: Her pågripes Mohammad (34) etter en overfallsvoldtekt i Stockholm

Plutselig dukket en ulovlig innvandrer med minst tre identiteter opp bak dem. Mannen som har nordafrikansk bakgrunn dro i kvinnens gullkjeder rundt halsen. Dette gjorde han med en så brutal kraft at kvinnen 91-åringen ble dratt i bakken.

Kvinnen fikk som følge av det brutale overfallet hjernerystelse, fingerbrudd, sårskader på albuer og den venstre hånden. Sårskaden på kvinnens venstre hånd måtte sys med åtte sting. 

VIDEO: Se hvordan eldre kvinner blir brutalt overfalt og ranet av migranter

VIDEO: «Stikk herfra» – innvandrer skremmer eldre svensk kvinne på trikk i Stockholm

Kvinnens sønn forsøkte å løpe etter gjerningsmannen, men mistet ham i en nærliggende park.

På mirakuløst vis klarte politiet å få tak i den afrikanske migranten som følge opplysninger fra sønnen. Da han ble identifisert og pågrepet av politiet skal han ha hånledd mot kameraet da politiet fotograferte ham.

«Ahmed» har med hundretusenvis andre afrikanere i Europa falsk identitet. Han søkte asyl i Sverige i februar 2017. Han opplyste da at han var født i mai 2001 og at han opprinnelig kommer fra Gaza. Ved kontroll av Ahmeds fingeravtrykk kommer det imidlertid frem at han har søkt om asyl i Østerrike den 31. oktober, 2015, samt i Danmark den 8. februar, 2017. I Østerrike har fingeravtrykkene blitt koblet opp mot en person ved navn Hassan Rikfi, født den 1. januar, 1998 og statsborger i Marokko, og i Danmark tilhørende en person ved navn Mostafa Loby, født den 3. mars, 2002, og statsborger i Syria.

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under rettssaken i Stockholm etter det brutale overfallet på den svenske 91-åringen forteller «Ahmed» at han er født den 3. mars, 2002 og kommer fra Gaza. Altså at han er mindreårig. Dette gjøres med vilje, da migrantene vet at de slipper unna alt av papirarbeide og byråkrati – «barn» slipper nemlig rett inn i Sverige.

Rettsmedisineren har gjennomført en medisinsk aldersvurdering. Resultatet av undersøkelsene – tannrøntgen og lårbeinsrøntgen – viste at Ahmed er voksen. Som i 90 prosent av lignende tilfeller der siktede blir aldersundersøkt.

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Tingretten i den svenske hovedstaden – som er oversvømt av lignende saker – mener at det sannsynlig at den siktede er over 20 år gammel. Han blir dømt til 10 måneders fengsel for ran og utvises til Marokko. Om fem år er han imidlertid velkommen tilbake til Sverige, ifølge dommen.

Spørsmålene er:

  • Hvorfor og hvordan fikk han komme seg inn i Sverige med så mange identiteter og uklar nasjonal bakgrunn
  • Hvorfor fikk han gå fritt rundt på gatene i Sverige uten klarlagt identitet og asylbakgrunn
  • Hvorfor fikk han kun 10 måneders straff for å lyve om sin bakgrunn og overfall på en forsvarsløs person og pådra henne mulige livstruende skader
  • Hvorfor får han lov å komme tilbake til Sverige i fremtiden selv etter å ha brutt så mange lover 

Og sist men ikke minst. HVORFOR TILLATER DET SVENSKE FOLKET SLIKE TILSTANDER I LANDET SITT.

Hva er galt med folk i Sverige?

Les også: Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Frieord har etterhvert skrevet så mange artikler om den grove kriminaliteten i vårt nabolands hovedstad at de ansvarlige for turismen og sosiale medier valgte å blokkere oss.

Les også: Over 500 politibiler vandalisert i Stockholm siden 2010

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig svensk kvinne på krykker

VIDEO: Se videoen Youtube frenetisk forsøker å slette – eldre kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse

USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Den ulovlige innvandreren Christian Bahena-Rivera (24) er nå siktet for drapet på studenten Mollie Tibbetts. 20-åringen var ute og jogget den 18. juli da hun ble konfrontert av den mexicanske mannen. Han skal jaget og til slutt drept henne.

Han dekket til liket med kvister ute på en kornåker.

Bahena-Rivera skal ha oppholdt seg ulovlig i USA i mellom fire til syv år. Det var gjennom Barack Obamas løsslupne grensekontroll at millioner av ulovlige innvandrere tok seg inn i landet, inkludert drapsmannen som nå sitter i et fengsel i delstaten Iowa.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

DREPT: Den 20-årige studenten kunne vært i live hvis demokratene ikke hadde åpnet grensene mot Mexico og latt millioner av mennesker komme inn ulovlig i USA. (Foto: Privat).

Bahena-Rivera skal ha jobbet påpen bondegård i området og eieren sier at drapsmannen var en god arbeider. Han skal ha en kjæreste og et barn boende sammen med seg. Han skal også ha passert en «sikkerhetssjekk» ved ansettelse. Det er uklart hvordan han klarte dette så lenge han ikke hadde offentlige dokumenter som ga ham tillatelse til å oppholde seg og arbeide i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

President Donald Trump kommenterte saken under sin valgreise i West Virginia:

– Dere hørte om hva som skjedde i dag med en ulovlig innvandrer, veldig trist. Og dere hørte hva som skjedde med den utrolig vakre unge kvinnen.

 – Det skulle aldri ha skjedd, ulovlig i vårt land. Det har vært en stor belastning men lovene er så svake. Migrasjonslovene våre er en skandale.

 – Vi ønsker å endre dem, men vi trenger flere republikanere.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

ULOVLIGE VÅPEN: Den drapssiktede ulovlige innvandreren la også ut bilder av automatvåpen på sine sosiale medier som Facebook, uten at det fikk amerikanske myndigheter til å sjekke ham ut nærmere. (Foto: Privat).

Også guvernøren i delstaten Kim Reynolds uttalte bekymring for «det brukne migrasjonssystemet som tillot en ‘overgriper’ å bo i staten».

Jeg snakket med Mollies familie og uttrykte min kondolanse i en stat som er i sorg. Jeg delte med dem mitt håp om at de kan finne trøst i kunnskapen om at gud ikke lar oss lide alene. Selv i våre mørkeste stunder så vil han trøste oss og helbrede våre brukne hjerter.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Det skal først ha brutt ut panikk blant arbeiderne på gården, hvorav majoriteten er søramerikanere, da politimyndighetene ankom for å etterforske drapet. Man trodde det var migrasjonsmyndgighetene (ICE) som kom for å sjekke oppholdspapirer.

Det har også kommet frem at den drepte 20-åringen var venn med den drapssiktedes kjæreste på Facebook. Det er ennå uklart hvordan Rivera drepte kvinnen.

Les også: Afroamerikanere og latinamerikanere bak majoriteten av alle drap i USA

Det har også kommet ut at den drepte kvinnen støttet Barack Obama og Bernie Sanders, samt på sine sosiale medier la ut meldinger mot president Donald Trump. En av tweetene hennes var endog av den rasistiske sorten.

RASISTISK: Mollie Tibbetts gikk var student og det var tydelig at den venstreekstreme skoleringen ga utslag i hennes politiske syn. Hennes hyllest til Barack Obama ble til slutt det som førte til at hun mistet livet sitt. (Skjermbilde/Twitter).

Svært mange kriminelle handlinger og drap

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

ENGLAND: Ulovlig innvandrer brøt seg inn hos gravide kvinner og småbarnsfamilier – voldtok under trusler med kniv

Åpne grenser og ukontrollert innvandring førte til at flere kvinner i nord-England opplevde sine livs verste mareritt.

En ulovlig muslimsk innvandrer, Aryan Rashidi (20), skal ha klart å komme seg inn i Storbritannia ved å gjemme seg i en lastebil som kjørte over grensen fra det europeiske fastlandet.

Vel inne i Storbritannia levde han i skjul uten å registrere seg hos britiske myndigheter på noe nivå. Det er uklart hvordan ha klarte å overleve med mat og husly på denne måten.

Det var imidlertid bare starten på hans kriminelle løpebane i sitt nye land.

Den 14. juni 2016 brukte 20-åringen en stige til å komme seg gjennom et baderomsvindu i et hus i Bradford. Kvinnen i huset, som lå i sengen med sin ektemann, våknet av at Rashidi dro henne i benet på pysjamasen. Kvinnen lot som om hun sov da hun var redd han var bevæpnet. Kvinnens baby sov i en seng ved siden av henne og et ytterligere et barn sov i et annet rom. Hun klarte å vekke ektemannen, noe som førte til at Rashidi rømte fra huset. Han etterlot seg imidlertid en sko under flukten.

Politiet fant fingeravtrykk på åstedet, men det ga ingen resultater. Man klarte ikke å koble ham til innbruddet hos barnefamilien før etter at man pågrep ham, da han ikke var registrert noe sted i systemet.

Den 5. oktober begikk Rashidi en ny hjemmeinvasjon. Denne gangen brøt han seg inn hos en gravid kvinne klokken 02.30 på natten i Wakenfield. Kvinnens ektemann sov i et annet rom i huset og hørte således ikke hva som skjedde. Kvinnen våknet av at 20-åringen holdt en kniv mot halsen hennes. Hun fortalte Rashidi at han kunne ta penger og laptop, men han valgte å voldta henne istedenfor.

PÅSTOD HAN VAR 15 ÅR GAMMEL: Den ulovlige innvandreren påstod han var mindreårig da han ble pågrepet for grove seksuelle overgrep og innbrudd, men undersøkelser gjort av tannlege beviser at han er minst 22 år gammel. Dette innrømmet mannen under rettssaken. (Foto: Politiet).

Etter voldtekten rømte Rashidi fra huset, men skal ha blitt pågrepet etter at politiet fulgte ham på overvåkingskameraer i nærområdet til et lokalt hotell.

Rashidi var verken registrert hos britiske myndigheter eller politiet, noe som gjorde jakten på ham vanskelig. Han påstod også at han var 15 år gammel da han ble pågrepet, men undersøkelse av tennene hans viser at han er ca. 22 år gammel.

Begge familiene som opplevde at 20-åringen brøt seg inn hos dem og begikk overgrep måtte flytte da de var svært traumatiserte av hendelsen og ikke lenger følte seg trygge i sine egne hjem.

Aryan Rashidi ble nylig dømt i Leeds Crown Court, etter å ha innrømmet skyld til grovt seksuelt overgrep og innbrudd med ønske om å begå seksuelle overgrep.

LEEDS CROWN COURT.

Retten beskrev Rashidi som «svært farlig» og som hadde kommet seg inn i landet ulovlig.

Dommen var livstid, med minimum fem år og åtte måneder før han kan søke om løslatelse. Men dette var kun hvis retten følte at han ikke lenger var en fare for samfunnet. Ellers risikerer den ulovlige innvandreren å sitte inne hele livet.

Ulovlig innvandrer pågrepet for «islamofobisk» mord som ble skyldt på Trump og hvite menn

Nabra Hassanen (17) fra Reston i Virginia ble myrdet på søndag etter å ha besøkt en moské.

Da opplysningene om mordet kom var det mange som var raske med å skylde hendelsen på såkalt islamofobi – og på president Donald Trump.

– Det virker som om Donald Trump også denne gangen kommer til å lukke øynene for at en hvit mann kidnapper og myrder en 17-årig muslimsk kvinne i vårt land, twitret venstreekstremisten og Huffington Post-skribenten Amy Siskind på mandag.

– Trumps hat og fordommer sliter i stykker vårt land!, fortsetter journalisten selvsikkert i en annen tweet.

RASIST: Amy Siskind har blitt avslørt som en fordomsfull rasist. Istedenfor å be om unnskyldning og legge seg flat etter sine grove og falske anklager, har hun slettet tweetene og gått til nye angrep mot de som påpeker hennes fordommer og løgner. (Foto: Twitter).

Andre venstrevridde publikasjoner som The Atlantic publiserte kort tid etter mordet artikler om hvordan «Muslimer føler seg under beleiring», med henvisning til Trumps presidentskap og en bølge av islamofobi over Vesten.

Men den mannen som har blitt pågrepet for mordet viser seg å være langt fra hvit eller for den saks skyld, en Trump-tilhenger. I stedenfor dreier det seg om Darwin(!) Martinez Torres, en 22-årig innvandrer fra El Salvador, som i følge politiet oppholder seg i USA ulovlig, rapporterer ABC News.

DRAPSMANN: Darwin Martinez Torres (22) skal ha oppholdt seg ulovlig in USA. Allikevel hadde han en jobb på en byggeplass, en kone og et barn. Han skal ha vært sammen med barnets bestemor i en park før hendelsen som fant sted med 17-årige Nabra Hassanen. (Foto: Politiet).

Martinez Torres havnet i følge politiet i bråk med en gruppe muslimer som var på vei fra moskeén. Han ble så sint at han begynte å jage muslimene med en baseballkølle. I forbindelse med dette tros han å slått ned 17-åringen og deretter ført henne med til en ukjent plass i sin bil.

Hennes døde kropp ble funnet i nærheten av en liten innsjø.

17-åringens mor, Sawsan Gazzar, forteller til Washington Post at hun mener at det hele har noe å gjøre med hvordan hennes datter var kledd og det faktum at hun var muslim.

– Hvorfor dreper noen et barn? Hva har min datter gjort for å fortjene dette, spurte hun.

Huffington Posts Amy Siskind har siden hun ble avslørt som en fordomsfull og anti-hvit rasist, blokkert brukere som har bedt henne om å kommentere nyheten om pågripelsen av den brune og ulovlige innvandreren.

HATEFULL: Amy Siskinds profiler på sosiale medier er fulle av hat, rasisme og fordommer mot hvite mennesker og de hun er uenig med politisk. På bildet fremstår hun som en flerkulturell forkjemper. Hennes Facebook-side med dusinvis av bilder viser imidlertid at hun i sin hverdag nesten eksklusivt omgir seg med hvite mennesker.(Foto: Twitter).
BLENDAHVIT: Siskind på et av sine mange helhvite bilder fra sin Facebook-profil. Litt som redaksjonene i VG, Dagbladet, Aftenposten og NRK. (Foto: Facebook).
JEG ER MED HILLARY: Bare for å ikke skape noen misforståelser, så innrømmer Siskind på sin Facebook-profil at hun har vært en tilhenger av Hillary Clinton i mange år. (Foto: Facebook).

Antirasistisk Senter og deres mange løgner

Slike løgner forekommer også i Norge, spesielt fra voldsorganisasjoner som Antirasistisk Senter og ved senterets leder, Rune Berglund Steen. Frieord har avslørt ARS og lederen ved tre anledninger der de har påstått at nordmenn og hvite rasister har stått bak rasisme og hat mot minoriteter. Alle tre hendelsene viste seg å være løgn.

Frieord har også skrevet flere saker som har blitt slått opp som rasisme og utført av blant annet Trump-tilhengere, men som i virkeligheten har vært utført av «ofrene» selv eller hvor det som i denne saken, har vært andre etnisiteter som har stått bak.

Her er endel lenker om ulovlige innvandrere og deres kriminalitet i USA:

Fakta om innvandring i USA

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet ennå høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

Etterforskere sier at en ulovlig innvandrer seksuelt forgrep seg på sitt offer og kvelte henne.

Bulmaro Mejia-Maya (29) ble pågrepet i Jacksonville i Florida på onsdag denne uken og ble siktet for drap på 33-årige Tiffany Thrasher. Mejia-Maya, som er mexicansk statsborger, blir også siktet for å ha brutt seg inn i hjemmet til kvinnen, samt grov seksuell vold, ifølge nyhetskanalen CBS Chicago.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

DREPT: Tiffany Thrasher ble bare 33 år gammel. Hun ble voldtatt og kvalt av en ulovlig innvandrer. (Foto: Privat).

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

«Immigrasjonsmyndighetene leverte inn pågripelsesdokumenter på Bulmaro Mejia-Maya etter at han ble arrestert av sheriffen i Jacksonville den 19. april, 2017», skriver nettsiden Breitbart.

Tiffany Thrasher ble funnet drept i sin leilighet av politiet etter at hennes venner hadde begynt å bekymre seg da hun ikke dukket opp til påskemessen i kirken.

Etterforskere sier at Mejia-Maya bodde i det samme leilighetskomplekset som Thrasher, men at det ikke er klart om de noensinne hadde støtt på hverandre. Kvinnen hadde bodd i leiligheten i mindre enn en måned før hun ble drept.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

FENGSLET: Bulmaro Mejia-Maya (33) drepte sin nabo bare en måned etter at hun flyttet inn i leilighetskomplekset han bodde i. Mejia-Maya hadde et langt rulleblad og var siktet i en narko-sak i delstaten Utah. Hans «green card» som gir ham midlertidig lov til å oppholde seg i USA beskytter ham ikke imot å bli utvist for grove forbrytelser. I Chicago kunne i tillegg gjemme seg som følge av byens «Sanctuary city»-status. (Foto: Politiet).

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Myndighetene sier de koblet Mejia-Maya til drapet på bakgrunn av fysiske bevis funnet i leiligheten, samt utsagn han hadde kommet med som koblet ham til drapet.

Voldtekten og drapet skjedde i Chicago, hvor borgermester Rahm Emanuel åpenlyst har invitert ulovlige innvandrere å oppholde seg i.

– Vi er fremdeles og vil alltid være en inkluderende by, uansett om du er en innvandrer fra Polen eller Pakistan, Irland eller India, Mexico eller Moldova, hvor min bestefar kom fra. Hvis du tror på den amerikanske drømmen så er du velkommen i Chicago, har Emanuel tidligere uttalt.

Les også: VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

PÅGREPET: Ifølge migrasjonsmyndighetene i USA (ICE) så hadde 75 prosent av de ulovlige innvandrerne som nylig ble pågrepet i Los Angeles i februar i år kriminelle rulleblad i USA.

Les mer: Raser mot Trumps mur – bygger selv enorm mur

De fleste udokumenterte og ulovlige innvandrerne som oppholder seg i landet er imidlertid personer med søramerikansk bakgrunn som har krysset grensen mellom USA og Mexico. Disse står også for en svært stor andel av kriminaliteten som foregår i grensestatene, men nå også i stater lenger nord.

Det har gått så langt at Emanuel har fått lokale myndigheter til å et nytt identifikasjonsprogram som sørger for at ulovlige innvandrere får ta del i velferdsprogrammer og tjenester uten å avsløre sin identitet til de føderale myndighetene.

«Det nye programmet ble presentert av byrådet i Chicago på onsdag og beskytter ulovlige innvandrere fra føderalt innsyn ved å ikke ta kopier av identifikasjonspapirer som ulovlige innvandrere viser når de søker om nye dokumenter», skriver Breitbart.

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Så langt Frieord vet så har ingen norske medier valgt å plukke opp saken.

VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

– Mitt navn er Laura Wilkerson. Min mann George og jeg bor rett utenfor Houston, Texas. Vi har vært gift i 25 år og vi har oppdratt tre barn. Vår yngste sønn, Joshua, ble brutalt myrdet den 16. november, 2010, av en gutt som gikk i samme klasse som ham. Vi fant ut senere at han var fra Belize og hadde kommet hit ulovlig sammen med sine foreldre da han var 10 år gammel. Jeg vil bare fortelle denne historien. Det er en trist historie. Hvis jeg gråter så ikke la det plage deg. Det er endel av min daglige rutine nå. Jeg håper at historien min gjør deg sint, fordi jeg mener at Joshua fortjente å leve, i det minste fordi han er en amerikansk statsborger.

Dette uttalte moren til Joshua i 2013 under en tale for andre familier som har mistet sine kjære til kriminalitet utført av ulovlige innvandrere. (Obs: sterkt innhold i teksten vi har lenket til).

Fire år senere kjemper Laura fremdeles for sin sønns minne. Nylig deltok hun i et direktesendt debattmøte på TV med den kjente demokratiske politikeren, Nancy Pelosi.

Pelosi, som representerer delstaten California, har vært en av demokratenes sterkeste politikere og har hatt flere tunge verv, blant annet som «Speaker of the House» i representantenes hus.

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: «Gi meg en spade»

California er en av de delstatene som har innført en lov som gir ulovlige innvandrere beskyttelse fra å bli overlevert til immigrasjonsmyndighetene hvis de blir kontrollert av politiet. Disse byene kalles «Sanctuary cities«.

CNNs vert, Jake Tapper, åpnet mikrofonen for Laura for et spørsmål fra salen om akkurat sanctuary cities. Laura delte sin historie om hvordan hennes sønn hadde blitt torturert, bundet som et dyr og deretter satt fyr på, av en ulovlig innvandrer i 2010.

MORDER: Den ulovlige innvandreren Hermilo Moralez (19) skal ha drept Joshua Wilkerson (18). Joshua skal ha blitt mishandlet så grovt at han hadde brudd i hodeskallen og flere indre organer skal ha fått store skader. Han skal ha blitt slått ihjel mens han var bundet fast. Moralez skal så ha tent på kroppen til Joshua og forlatt ham i en åker.
DREPT: Joshua Wilkerson var bare 18 år gammel da han ble drept av en ulovlig innvandrer. Nå kjemper hans mor, og mange familier med henne, for at myndighetene skal få kontroll over grensene igjen. (Foto: Privat).

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

– Jeg er ikke en mor med en egen historie. Dette skjer hver dag fordi vi ikke har kontroll med grensene våre. Hvordan forsvarer du dine tanker om å tillate mennesker å bryte loven, spurte Laura.

– Den andre delen av mitt spørsmål er dette: Hvis du må gå hjem i natt og velge ut et av dine barn, eller dine barnebarn, som du må se i øynene og fortelle at de erstattes, slik at en annen utenlandsk person skal kunne ha et bedre liv? Hvilket av dine barn eller barnebarn kan du se inn i øynene og si, du mitt barn kan byttes ut med noen andre som kommer hit og ikke følger loven.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

FAMILIE I SORG: Kathryn Steinle (nr. 2 fra høyre) ble bare 32 år gammel. Hun hadde en suksessfull karriere innen legemiddelindustrien og var på besøk hos sin familie da hun ble skutt og drept foran sin far på en gangvei i San Francisco. San Francisco er en såkalt «sanctuary city» og morderen var blitt utvist fra USA 5 ganger tidligere. Han var i byen nettopp på grunn av muligheten til å skjule seg fra immigrasjonsmyndighetene. (Foto: Facebook).
ULOVLIG INNVANDRER; Juan Francisco Lopez-Sanchez (52) hadde blitt utvist hele fem ganger fra USA. Han hadde også syv dommer. Allikevel lot lokale myndigheter ham slippe ut uten å kontakte immigrasjonsmyndighetene. Dette som følge av sterke politiske krefter i samfunnet som ønsker amnesti for alle ulovlige innvandrere i landet. Det førte til mordet på Kathryn Steinle. (Foto: Politiet).

Pelosi slet med svaret og forsøkte å unnskylde seg med at hun ba for kvinnen og ønsket at ingen skulle komme i en slik situasjon.

Deretter uttalte hun det som måtte være en kald kniv gjennom Laura Wilkersons hjerte:

– Dette er lovlydige borgere. (Dette er jo helt feil, ettersom de er ulovlige innvandrere, red. anm.) Loven gjør det mulig for dem å være i en by uten bli rapportert til immigrasjonsmyndighetene hvis de skulle være vitne til en kriminell handling.

FØLER INGEN SKYLD: Den demokratiske politikeren Nancy Peloci mener at ulovlige innvandrere ikke bryter loven ved å oppholde seg i USA. Hennes og partiets politikk har direkte medført at mange tusen uskyldige mennesker har mistet livet i kriminelle handlinger utført av ulovlige innvandrere over hele USA.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Donald Trump hadde ulovlig innvandring som et av sine hovedtemaer under valgkampen og har advart de byene og statene som tilbyr ulovlige innvandrere opphold og beskyttelse, å kutte deres økonomiske tilskudd.

Dette har allerede ført til at en by i Florida valgte å avskaffe seg selv som en såkalt «sanctuary city».

USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: «Gi meg en spade»

En mor som mistet sin sønn til et drap utført av en ulovlig innvandrer for nesten 15 år siden, har gått offentlig ut og gitt sin støtte for byggingen av en mur på grensen mellom USA og Mexico.

Det var den 27. april i 2002 at Agnes Gibboneys sønn, Ronald da Silva, ble skutt og drept i El Monte av Luis Gonzales, et gjengmedlem og ulovlig innvandrer.

Gonzales skal ha blitt utvist fra USA tidligere, men dette hindret ham ikke fra å snike seg over grensen på nytt.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

DREPT: Ronald da Silva ble bare 29 år gammel. I 2002 ble han drept av en ulovlig innvandrer. Nå ønsker moren hans å hjelpe Donald Trump å bygge muren mot Mexico slik at andre mødre skal slippe å oppleve det samme som hun gjorde. (Foto: Ronald da Silva).

– Lørdag vil være min sønns 43. bursdag. Jeg vil være på kirkegården med en kake og et lys og jeg vil synge en bursdagssang, forteller Gibboney til nyhetskanalen CBS.

Ifølge lokale nyhetskanaler så innrømmet Gonzales drapet på Ronald da Silva, og ble dømt til fengsel.

– Det knuste familien min totalt, forteller Gibboney.

Gibboney, (62), sier hun kom til USA fra Ungarn.

– Jeg er en lovlig innvandrer. Det tok familien min 13 år å få lovlig opphold i USA, forteller hun.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Agnes støtter president Donald Trump, var tilstede på hans innsettelsesseremoni og godkjenner hans politikk på innvandring, spesielt det å bygge en mur på grensen.

– Gi meg en spade. Sett meg til å grave en grøft. Jeg vil være mer enn glad for å gjøre det. Regn eller sol. 35 eller 40 grader, jeg bryr meg ikke. Det vil være en ære å få gjøre det.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Robbin Hvidston fra The Rememberance Project, en ideell organisasjon som kjemper for familier som har slektninger som har blitt drept av ulovlige innvandrere støtter 62-årige Gibboney.

– Det gir oss mye håp å endelig ha en president som respekterer og opprettholder våre lover, sier Hvidston.

Til de som er imot Trumps innvandringspolitikk, har Agnes Gibboney et spørsmål:

– Hvis de kunne, for ett minutt, forestille seg sitt barn 2 meter under bakken, hvordan ville det føles?

Drapsmannen Gonzales er satt opp for løslatelse i 2020. Gibboney er redd for at han får bli i USA og ikke blir utvist til sitt hjemland.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

FÅR STØTTE: Donald Trump får støtte fra foreldre og slektninger til de som har blitt drept av ulovlige innvandrere. Mange av dem har blitt utvist titalls ganger, men kommer stadig tilbake og begår nye forbrytelser. I verste fall tar de liv. (Foto: Trump/The Remeberance Project).

Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne (34) ned på skinnegangen på T-banestasjon

Det var ved 01-tiden at den 16-årige marokkanske innvandreren – uten lovlig oppholdstillatelse – overfalt og ranet en 34-årig kvinne.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

16-åringen stakk hånden ned i kvinnens veske, men ble oppdaget. Kvinnen ropte på hjelp og gjorde motstand, som førte til at flyktningbarnet dyttet henne slik at hun snublet ned på togskinnene.

Fallet var så hardt at kvinnen mistet bevisstheten og på sykehuset ble det bekreftet at hun hadde fått hjernerystelse.

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

HEI! Liker du å få nyheter uten politisk korrekt filter? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette å gi deg en mer balansert nyhetshverdag. Vipps nummeret ser du her. Paypal og kontonummer finnes nederst i artikkelen. Takk.

Heldigvis kom ingen tog inn på perrongen akkurat da og personal fra stasjonen fikk kommet kvinnen til unnsetning.

Den ulovlige innvandreren rømte fra plassen, men kunne identifiseres av overvåkingskameraer og ble arrestert kort tid etterpå.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Saken kommer kort tid etter at 26-årig tysk mann skal ha blitt kastet ned på skinnegangen av en større gruppe ungdommer. Hans kamerat skal ha blitt sparket og slått. Mannen rakk heldigvis å komme seg opp før et tog ankom stasjonen.

Frieord har skrevet om to alvorlige hendelser på tyske T-banestasjoner de siste månedene.

I romjulen skal en gruppe flyktningbarn fra Libya og Syria tent på en hjemløs mann på en T-banestasjon i Berlin, og bare en uke før det skal en sigøyner fra Bulgaria ha sparket en ung tysk kvinne ned trappen på en annen T-banestasjon, også det i Berlin. Kvinnen overlevde, men brakk blant annet armen.

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

PÅGREPET: Alle de syv mistenkte flyktningbarna er nå pågrepet. Seks skal være fra Syria, mens den siste er fra Libya. De skal ha meldt seg selv etter å ha sett overvåkingsbildene publisert i tyske medier. De kom til Tyskland i 2014-2015 som flyktninger/asylsøkere.
SIGØYNER: Svetoslav Stoykov ble ifølge Berlinpolitiet pågrepet på Berlins bussentral – Zentraler Omnibushbahnhof. Stoykov skal ha sparket en uskyldig kvinne ned trappene på T-banestasjonen slik at hun brakk armen.

VIDEO: Innvandrere sparker hjemløs hvit mann i London

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

LES OGSÅ: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring på Oslo S

 

USA: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

En kvinne skal ha blitt voldtatt i over to timer av den ulovlige innvandreren Roberto Carlos Flores Sibrian. Det grusomme overfallet fant sted i det nordlige Virginia på halloween, skriver Breitbart.

26-åringen ble pågrepet på en byggeplass av politiet i Nord-Carolina den 10. november. Pågripelsen skjedde etter at politiet hadde mottatt over hundre tips som førte til at den ulovlige innvandreren til slutt kunne pågripes.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

Sibrian skal ha kjørt inn i kvinnens bil på en øde strekning midt på natten.

Han presset bilen hennes av veien og dro henne ut av bilen før han voldtok henne. Politiet fant kvinnens sko i en busk ved veikanten.

Mannen er siktet for voldtekt og grov seksuell vold.

Etablerte medier i USA har unnlatt å fortelle om mannens bakgrunn og beskriver ham kun som en «mann».

Amerikaneres frustrasjon med manglende grensekontroll og hvordan Sibrian kunne leve, jobbe og kjøre bil i USA uten å ha lovlig oppholdstillatelse er en av grunnene til at Donald Trump ble valgt til president på en klar og tøff politikk som skal stoppe dette.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Ulovlig innvandrer skjøt og drepte fem mennesker i USA

Den ulovlige innvandrere Pablo Antonio Serrano-Vitorino (40) er nå arrestert og siktet for fem drap i delstatene Kansas og Missouri.

Les også: Republikanere advarer Obama i innvandringsspørsmålet

D
ULOVLIG INNVANDRER: Pablo Antonio Serrano-Vitorino (40) brukte et maskingevær av typen AK-47 og drepte fem mennesker i to amerikanske delstater. Serrano-Vitorino er en ulovlig innvandrer fra Mexico med rulleblad for blant annet terrorisme. Han ble utvist fra USA i 2004. Allikevel klarte han å komme seg tilbake til landet og etablere seg med jobb og familie. (Foto: Politiet).

Serrano-Vitorino skal ha drept fire personer i sitt nabolag i Kansas City. Han skal deretter ha lagt ut på flukt mot delstaten Missouri. Der møtte han på den 49-årige Randy Norman, som han også skjøt og drepte.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

D
SKUTT OG DREPT: Randy Nordman var det siste offeret til den ulovlige innvandreren, Pablo Antonia Serrano-Vitorino. Randy omtales som en snill og hjelpsom mann, og etterlates av sin kone, Florence Nordman. (Foto: Privat).

Innvandring- og grensepolitiet gikk etter pågripelsen av Serrano-Vitorino ut med en offentliggjøring, hvor de bekreftet at han var en mexicansk statsborger som oppholdt seg i USA ulovlig. Ifølge politiet skal Serrano-Vitorino allerede ha klart å pådra seg et rulleblad iløpet av sin tid i landet.

Sist gang han ble arrestert så var det for å kjøre uten førerkort. Da han ble tatt inn fant man at han var etterlyst av de føderale innvandringsmyndighetene, ICE.

Les også: 56 skutt og 12 drept i president Obamas hjemby

En saksbehandlingsfeil gjorde imidlertid at han ble løslatt i 2015. Nå er altså fem mennesker døde som følge av feilen. Myndighetene opplyste også at han skal ha blitt utvist fra USA i 2004, men at han på et eller annet tidspunkt, skal ha klart å komme seg inn i landet igjen.

Mexicaneren skal ha oppholdt seg på en bensinstasjon og siktet på en person med maskingeværet sitt av typen AK-47, da politiet ble oppringt om hendelsen.

Serrano-Vitorino ble arrestert etter en større jakt, hvor både helikopter, politihunder og politiets innsatsstyrke var involvert.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Drepte hvite småbarnsfedre

En av drepte, Michael Capps, var en småbarnsfar med to sønner på tre og syv år.

Søsteren til Michael Capps snakket til lokale medier etter tragedien:

– Dette er et stort tap for vår familie. Han hadde to små gutter som nå er uten sin pappa.

Capps sin ekskone forteller at selv om de var skilt, så hadde de valgt å oppdra barna sammen.

– Jeg har fortalt barna at pappa har lagt seg for å sove og aldri vil våkne igjen. Hans barn forgudet ham.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

D
SMÅBARNSFAR: Michael Capps hadde to sønner på tre og syv år som aldri får se sin far igjen. Serrano-Vitorini skal ha skutt og drept Michael Capps i sitt eget hjem, kort tid etter at Capps hadde lagt sine sønner i seng. (Foto: Privat).

Capps skal ha fortalt sine sønner natta-historier, når Serrano-Vitorino uten forvarsel eller grunn, kom seg inn i huset til småbarnsfamilien og begynte å skyte.

En av de andre ofrene var Clint Harter. Han var også en familiefar med en liten datter og hans kone var gravid i åttende måned med deres andre barn.

– Han var så snill og en god far. Alt vi ønsker nå er at folk ber for oss.

Les også: Drepte samboeren og hennes to barn

D
BRØDRE: Austin og Clint Harter ble begge skutt og drept av Serrano-Vitorini. Clint Harter til høyre på bildet hadde en liten datter og hans kone var åtte måneder på vei med deres andre barn. (Foto: Privat).

Serrano-Vitorini sitter nå fengslet uten mulighet for løslatelse, siktet for fem drap og brudd på våpenloven og tyveri.

Flere nettsider i USA har kritisert de største TV-kanalene og mediene for å dekke saken lite og uten detaljer. Det påpekes at frykten for at president-kandidat Donald Trump skal kunne utnytte saken i sin kampanje for strengere innvandringslover.

Alle de drepte var hvite menn.

Norske medier er stille

Ingen norske medier har skrevet om drapene utført av den ulovlige mexicanske innvandreren og hans fem hvite ofre. De er mer opptatt av å demonisere Donald Trump for hans kamp mot ulovlig innvandring.

Hadde det vært en hvit mann som drepte fem ulovlige innvandrere eller mørkhudede, så ville det nok vært annerledes for de norske mediene. Da hadde hendelsen gjerne også blitt koblet opp mot Trump og hans presidentkampanje.

Noe som også har vært hardt for venstremediene i USA og Europa å dekke er at Donald Trump har en betydelig støtte fra nettopp latinamerikanere. Under primærvalget i delstaten Nevada i februar, fikk Trump hele 45 prosent av de latinamerikanske stemmene. Dette til tross for at to av hans største konkurrenter til plassen som det konservative partiets presidentkandidat, Marco Rubio og Ted Cruz, er kubanere.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle illegale innvandrere i USA

Flere lignende saker

Frieord skrev i juli ifjor hvordan den ulovlige mexicanske innvandreren, Juan Francisco Lopez-Sanchez, (52), skjøt ihjel en hvit kvinne på en travel turistattraksjon langs vannkanten i San Francisco.

Kathryn Steinle, (32), var ute og gikk en tur med sin far og en venn av familien, sammen med andre turister og småbarnsfamilier, da Juan Francisco Lopez-Sanchez helt uten forvarsel gikk opp til kvinnen og skjøt henne ihjel foran sin far og skrekkslagne vitner.

Les også: USA: 10.000 i masseprotest mot ulovlig innvandring

ULOVLIG INNVANDRER; Juan Francisco Lopez-Sanchez (52) hadde blitt utvist hele fem ganger fra USA. Han hadde også syv dommer. Allikevel lot lokale myndigheter ham slippe ut uten å kontakte immigrasjonsmyndighetene. Dette som følge av sterke politiske krefter i samfunnet som ønsker amnesti for alle ulovlige innvandrere i landet.
ULOVLIG INNVANDRER; Juan Francisco Lopez-Sanchez (52) hadde blitt utvist hele fem ganger fra USA. Han hadde også syv dommer. Allikevel lot lokale myndigheter ham slippe ut uten å kontakte immigrasjonsmyndighetene. Dette som følge av sterke politiske krefter i samfunnet som ønsker amnesti for alle ulovlige innvandrere i landet. (Foto: Privat/Politiet).

Sanchez skal ha blitt utvist hele fem ganger av amerikanske myndigheter, og hadde blant annet syv dommer mot seg. En av disse skal ha vært for brudd på narkotikaloven.

Han siste utvisning var i 2009, men han skal ha kommet seg ulovlig tilbake inn i USA igjen.

Sanchez ble løslatt av politimyndighetene i byen, etter å ha blitt arrestert for narkotikaforbrytelser, selv om immigrasjonsmyndighetene hadde sendt ut en begjæring om å ikke gjøre dette på grunnlag av hans ulovlige oppholdsstatus.

Les også: Rockestjerne med brev til Obama om innvandring

SKUTT OG DREPT: Kathryn Steinle ble bare 32 år gammel. Hun hadde en suksessfull karriere inn legemiddelindustrien og hadde nylig flyttet hjem til San Francisco. (Foto: Facebook).
SKUTT OG DREPT: Kathryn Steinle ble bare 32 år gammel. Hun hadde en suksessfull karriere inn legemiddelindustrien og hadde nylig flyttet hjem til San Francisco for å være nærmere familien sin. (Foto: Facebook).

Løslatelsen av Sanchez skjedde fordi de lokale myndighetene ikke aksepterer immigrasjonsmyndighetenes forespørsel om å holde på kriminelle hvor man har mistanke om ulovlig opphold i landet.

En av grunnene til dette er fordi man er redde for å skape fiendtlige relasjoner mellom innvandrerne i landet og politimyndighetene.

San Francisco er en såkalt “sanctuary city“, hvor politimyndighetene velger å ikke sjekke innbyggernes oppholdstillatelse eller borgerstatus, selv om det skulle kunne foreligge mistanke om at personen oppholder seg ulovlig i landet.

Sanchez skal selv under politiavhør innrømmet at han valgte å slå seg ned i San Francisco fordi han ikke ville bli kontrollert av politiet der.

Dette er en av de lovene Donald Trump kommer til å stramme inn på hvis han blir valgt som president.

Les også: Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

Fakta om innvandring i USA

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet ennå høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Gambisk asylsøker har brutt innreiseforbudet fire ganger – Dømt til fengsel

Den gambiske mannen har opplyst at han også har statsborgerskap i Guinea-Bissau og er for tiden bosatt i Portugal. Han er født i 1986, men hevder selv han er født i 1988.

Narkotika

I dommen fra Borgarting lagmannsrett står det:

– Domfelte ble 10. september 2009 dømt i Oslo tingrett for en narkotikaforbrytelse. Straffen ble satt til fengsel i 90 dager. Den 17. september samme år traff Utlendingsdirektoratet vedtak der domfelte ble varig utvist fra Norge. Han er deretter dømt tre ganger for blant annet brudd på innreiseforbudet, jf. Oslo tingretts dommer av 9. mars 2010, 15. oktober 2010 og 28. juni 2011.

Streng straff

Lagmannsretten legger til grunn at straffen mot gambieren må bli strengere, siden det er fjerde gangen han dømmes for brudd på innreiseforbudet.

Han dømmes derfor til fengsel i 1 år og 9 måneder.

Kilde: Borgarting Lagmannsrett

Ulovlig innvandrer siktet for voldtekt av norsk kvinne i Kristiansand

Voldtekten skjedde natt til søndag i en leilighet i Kristiansand.

Kvinnen flyktet fra leiligheten og kontaktet politiet som pågrep mannen i samme leilighet søndag formiddag.

Det er ingen relasjon mellom kvinnen og voldtektsmannen og hun skal ha vært svært preget etter den brutale opplevelsen.

Den siktede nekter straffeskyld, men politiet har bedt om varetektsfengsling i fire uker med brev og besøksforbud for mannen. De frykter at han kan begå nye seksualforbrytelser og at han kan true kvinnen til å forandre forklaring.

Mannen har ikke lovlig opphold i Norge og han har heller ingen tilknytning til landet, sier politiet til NRK.

Ulovlig innvandrer drepte to politimenn

Firebarnsfaren Michael David Davis Jr, samt tobarnsfaren Danny Oliver, begge politimenn ble skutt og drept på fredag en såkalt "papirløs flyktning". (Foto: Politiet).
Firebarnsfaren Michael David Davis Jr, samt tobarnsfaren Danny Oliver, begge politimenn, ble skutt og drept på fredag av en såkalt «papirløs flyktning». (Foto: Politiet).

Den 34-årige ulovlige innvandreren fra Mexico ranet og kapret sammen med sin kone tre ulike bilister og biler på fredag formiddag. Etter det første ranet skjøt han ihjel den 47-årige politimannen og tobarnsfaren Danny Oliver med et skudd i pannen, etter at politimannen skal ha nærmet seg bilen da den så «mistenkelig» ut.

Luis-Enrique-Monroy-Bracamonte
MEXICAN-PRIDE: Kan drapene ha vært rasistisk motiverte? Luis Enrique Monroy-Bracamonte har en rasistisk tatovering på magen som sier «Mexican Pride«.

34-åringen fortsatte deretter sin blodige ferd der han, tilsynelatende uten motiv, ranet og kapret ytterligere to bilister for deres biler. En av dem, som til tross for trussel med våpen nektet å gi fra seg sin bil frivillig, ble i forbindelse med ranet skutt og pådro seg alvorlige skader.

Etter det brutale ranet i California ble en massiv politijakt satt igang på den «papirløse flyktningen» og hans kvinnelige medskyldige, skriver Daily Mail. I forbindelse med jakten skjøt 34-åringen ytterligere en politimann, den 42-årige drapsetterforskeren og firebarnfaren Michael David Davis Jr. Politimannen døde senere på sykehuset av sine skader.

Den første av ransparet som ble arrestert var kvinnen, mens mannen ble pågrepet senere, fem mil fra åstedet der han drepte den første politimannen. Med hjelp av tåregass tvang politiet ut dobbeltmorderen av huset og tvang ham til å gi opp.

Den nå anholdte 34-åringen har i avhør presentert seg som en «Marcelo Marquez» fra Salt Lake City, men hans fingeravtrykk er identiske med en to ganger utvist ulovlig innvandrer som heter Luis Enrique Monroy-Bracamonte. Monroy-Bracamonte ble utvist fra USA første gang i 1997 etter å ha blitt dømt for brudd på narkotikaloven og så igjen i 2001, ifølge Associated Press.

Luis-Enrique-Monroy-Bracamonte2A
«PAPIRLØS-FLYKTNING»: Luis Enrique Monroy-Bracamonte forskanset seg etter drapene på politimennene i et hus og måtte gasses ut av politiet.

Den arresterte kvinnen er hans hustru, 38-årige Janelle Marquez Monroy, som nå er siktet for mordforsøk og to tilfeller av bilkapring. Begge to har vært avhørt under helgen, men etterforskerne har ennå ikke klart å fremlegge noe motiv til deres handlinger. Ingen av dem var etterlyste av noen myndigheter, selv om de i egenskap av å være «papirløse flyktninger» oppholdt seg ulovlig i landet.

ll
DOBBELTDRAPSSIKTET: 38-årige Janelle Marquez Monroy og Luis Enrique Monroy-Bracamonte er nå fengslet etter å ha reist rundt på en ransbølge som endte med at to politimenn ble skutt og drept. (Foto: Facebook)

Danny Oliver etterlater seg en kone og to nå fedreløse døtre. Michael David Davis Jr. rapporteres å ha dødd eksakt på dagen, 26 år etter at hans egen far døde, også han som politimann i tjeneste.