Nesten en halv million utlendinger ettersøkt av politiet i Tyskland

Hvor trygt er et land? Hvor godt ivaretar et lands myndigheter innbyggernes daglige sikkerhet?

I Tyskland er dette spørsmålet nå ganske uklart.

Her er en kort oversettelse fra en tysk avis om situasjonen i landet: (Saken er hentet fra Snaphanen).

Regjerings- og forbundsministeriet er under økende press – årsak: fullstendig fiasko. I Tyskland har politiet over 643.000 mennesker som ønskes innbrakt, hvorav minst 450.000 er utenlandske statsborgere og migranter. Forbundsregjeringen har etter anmodning av det politiske partiet AfDs parlamentariske gruppe ikke nektet for disse tallene.

Den administrerende direktøren for AfDs parlamentariske gruppe, Jürgen Braun, forklarer: «Dette er et uttrykk for en total overbelastning av sikkerhetsmyndighetene. Vårt land lider under konsekvensene av en planlagt og uansvarlig åpning av grensene».

Saken fortsetter under bildet.

Bundestagskandidat for AfD, Jürgen Braun.

Tusener av salafister og farlige personer

De 450.000 utlendingene venter enten på arrestasjon, deportasjon eller på etterforskning av grunnlag for opphold i landet. Dette er forsiktige antakelser av sikkerhetseksperter. Braun fortsetter: «Hundretusenvis av utlendinger har forsvunnet. Ingen vet hvor de er. Hvis bare noen få av dem slår seg sammen i grupper, som på nyttårsaften i Køln (Der begikk over 1.000 ikke-vestlige migranter overgrep mot hundrevis av tyske jenter og kvinner, red. anm.), så er det umulig å kontrollere dem med en ordinær politistyrke».

Ved den såkalte «deadlinen», den 1. september, 2017, ble 280.000 utlendinger forsøkt pågrepet. Det var en økning på ca. 140 prosent fra året før. I september 2018 har tallet økt med nesten 300 prosent.

Forbundsregjeringen har ikke svart direkte på spørsmålene fra AfD. Den innrømmet imidlertid indirekte at tilbakesendelsen av avviste asylsøkere ikke fungerer. Behandlingen av mange saker vanskelig, at avvisning og hjemsendelse til opprinnelseslandene er umulig å oppnå. Jürgen Braun: «Myndighetene har rett og slett ikke noen midler for å stoppe asylsvindelen. Kontrollen av de tyske grensene som AfD har krevd i over tre år er den mest effektive og beste måten å avslutte dette kaoset på».

I Norge skal tallene ha ligget på 14.000 i 2014 og på 6.000 i 2018. Dette er betydelig lavere tall enn enn fra 2008, da Statistisk sentralbyrå opplyste at tallene lå på mellom 10.000 – 32.000 personer, men at det mest sannsynlige tallet var ca. 18.000 personer. En overvekt av disse skulle være asylsøkere med avslått søknad som oppholdt seg i landet etter utreisefristen.

Det er uklart hvordan 18.000 personer kan oppholde seg i Norge ulovlig, uten dokumenter, uten registrert boligadresse, uten arbeide, uten inntekt, uten bankkonto eller uten kontakt med helsevesenet.

Eller for den saks skyld hvordan nesten en halv million mennesker kan gjøre det i Tyskland.

Dagens multikulturelle rapport: Brutalt angrep på mopedist (video), rasisme mot hvite og hund bet afrikaner i skrittet

Den svært innvandrertette byen Birmingham opplevde nylig et brutalt overfall og ran av en mopedist. Det hele ble fanget på kamera.

SPANIA

Videre går vi til saken om hunden som bet en migrant i penis. En senegaleser bosatt i byen Reus i Spania, var ufin mot en hund på gaten rett etter midnatt, den 12. september.

(Foto: Shutterstock).

Skrikingen fra mannen tiltrakk seg en politipatrulje og ambulanse som kunne bekrefte at mannen etter å ha sparket en lokal beboers hund opplevde at hunden bet ham i skrittet og deretter i hånden.

Hundens bitt var såpass alvorlig at det påførte mannen biteskader på forhuden og selve glansen. Senegaleseren måtte kjøres til regionsykehuset i Terragona hvor han fikk rekonstruktiv kirurgi og blir behandlet av urolog.

AUSTRALIA

I Australia ønsker nå en tidligere aktor i en svært grov og rasistiske voldtektssak at den muslimske voldtektsmannen skal få slippe ut. Det har skapt opprørt stemning blant australiere. Muhammed Skaf skal ha lurt en 16 år gammel hvit jente inn i en park. Der ble jenta voldtatt av Muhammed og en bekjent, mens opptil 12 andre muslimske menn så på og lo.

I et annet tilfelle misbrukte den muslimske gjengen et annet hvitt og kristent kvinnelig offer (18) som skal ha blitt voldtatt over 40 ganger av gjengen, som telte hele 14 stykker. Hendelsen varte i 4 timer og kvinnen ble spylt med vann og dumpet på en togstasjon etter overgrepet. Gjengen skal ha ropt rasistiske og fremmedfientlige uttrykk til henne og blant annet spurt henne om «libanesisk pikk smaker bedre enn australsk».

PÅGREPNE AV POLITIET I EN SVÆRT GROV VOLDTEKTSSAK I ÅR 2000.

TYSKLAND

I Tyskland skal en professor ha uttalt at den økende nasjonalistiske og konservative politiske bølgen er et resultat av venstresidens uansvarlige og globalistiske politikk. Samtidig kan vi nevne at himmelen er blå, bare for å understreke selvfølgeligheten.

SVERIGE

Vårt naboland Sverige forsøker å sette verdensrekord i nasjonalt selvmord og her er en smakebit på hvordan det fortoner seg.

FEMINISME

Venstresidens klamme hånd over politikk, utdannelse og media gir i noen tilfeller innblikk i dårehusets absolutte og ypperste tenkere.

 – Ja, menn dør tidligere enn kvinner, men flere av dem har en flott tid mens de lever, skriver Sandi Tokvsig, grunnleggeren av det kvinnelige likestillingspartiet i Danmark. (Ja, det er ikke bare Sverige som leder an i galskapen).

GOOGLE

Denne videoen har vi delt på nyhetsstrømmen vår, men den kan ikke deles og repeteres ofte nok. Google, Facebook, Youtube og Twitter har monopol på det offentlige ordskiftet i den digitale alderen vi nå lever i. Men de oppfører seg som brutale diktatorer og keisere uten klær.

Her ser vi hvordan lederne regelrett gråter når de gjenopplever Hillary Clintons valgkamp og tapet mot Donald Trump. 99.99% av alle som blir sensurert og slettet fra de store sosiale mediene er nasjonalister og konservative.

POLEN

Det finnes ennå både hjerte og sjel igjen i Europa. Men man må til sentral- og øst-Europa for å finne den. Her viser supporterne av et lokalt fotballag hva de mener om kommunismen. En politikk som sammen med nazismen tok livet av EN FEMTEDEL av befolkningen som befant seg i landet.

I Norge kan man dessverre fremdeles finne tilhengere av drapsidelogien både hos statsstøttede organisasjoner som Antirasistisk Senter, hos LO og hos etablerte partier som Rødt, SV og Miljøpartiet De Grønne. Skam på dere.

Og husk: Sosialisme fører alltid til sult og folkemord.

CANADA

Den stadig mer upopulære og ofte karikerte statsministeren Justin Trudeau trekker ikke de store mengdene under sine allmøter og taler. Bildet av Trudeau kommer kort tid etter at det ble avslørt at den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama kun trakk 750 mennesker til et allmøte i ett lokale med plass til 7500.

https://twitter.com/WallStPete/status/1040778382961598464

PAKISTAN

Det dukker stadig opp bilder fra Midtøsten og araberstatene som viser at land som Libanon, Irak, Iran, Afghanistan og Pakistan, for å nevne noen, hadde frihet og trygghet for sine kvinner før islam fikk sine revolusjoner og tok over makten ved mullaer, sjeiker og imamer.

HUMOR

Vi avslutter nyhetsrunden med en morsom og vellaget video som viser hvordan president Donald Trump rydder opp i korrupsjonen og «den dype staten» som demokratene har satt opp i USA.

God video og god videre helg!

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme».

83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de ikke kan bli her, og må reise hjem for å bygge opp sine land.

– Ta imot dem, hjelp dem utdann dem.. men til slutt må de utvikle sine egne land. Europa tilhører europeerne.

Uttalelsene hører mer hjemme hos politiske ledere som Donald Trump, Geert Wilders, Nigel Farage og Victor Orban – ledere som får klistrelapper som «udemokratiske» og «rasister» av venstreorientert media i Vesten – enn hos Angela Merkel, Emmanuel Macron og Stefan Löfven, som har åpnet grensene til sine nasjoner på vidt gap uten planer om hjemsendelse.

Mange venstreorienterte og sosialdemokratiske velgere ble overrasket over uttalelsen til Dalai Lama, som altså har en klar nasjonalistisk og konservativ retning. Dette er allikevel ikke den første gangen Dalai Lama kommer med lignende uttalelser om den massive migrasjonen til Vesten.

Dalai Lama har ofte pekt ut masseinnvandring av kinesere til Tibet som den største trusselen mot nasjonens identitet:

– Den uhemmede innvandringen av kinesiske innvandrer til Tibet får som effekt at Tibets distinkte kulturelle og religiøse identitet oversvømmes og tibetanerne reduseres til en ubetydelig minoritet i sitt eget land. Det er ikke noe annet enn et kulturelt folkemord, sa han under en tale i forbindelse med 38-års markeringen av det tibetanske opprøret.

Tibets åndelige leder var invitert til Malmø av bistandsorganisasjonen IM, Individuell menneskehjelp og uttalelsen kom under en konferanse om hvordan alle kan bidra til å skape et lykkeligere og mer fredelig samfunn.

Det er uklart om den Dalai Lamas uttalelser vil få konsekvenser for hans arbeide eller status i Europa.

I 1989 fikk Dalai Lama Nobels fredspris for sin kamp for et fritt Tibet.

Tidligere uttalelser

Frieord skrev i juli, 2017 om Dalai Lama:

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Relatert:

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene.

Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen åpnet landet på vidt gap for millioner av migranter fra Afrika og Asia.

Sist søndag kom det siste offeret, en 35-årig mann i den tyske byen Chemnitz ble knivstukket ihjel på gaten av to migranter fra henholdsvis Irak og Syria. Den tyske mannen skal ha blitt påført hele 25 knivstikk. Ytterligere to tyskere ble alvorlig knivstukket, men overlevde angrepet.

MANGE DRAP: Migranter og flyktninger står bak en rekke grufulle kriminelle handlinger i Tyskland de siste årene. Grove voldtekter, gjengvoldtekter, terrorangrep og drap mot etniske tyskere har jevnlig blitt rapportert ut fra Merkels nye Tyskland. Under demonstrasjonene i Chemnitz holdt demonstrantene opp store plakater med bilder og navn på mange av de drepte.

Ifølge opplysninger som er kommet ut fra drapet så skal de tre mennene ha forsøkt å stoppe en pågående gruppevoldtekt og seksuell trakassering av kvinner. Tyske myndigheter skal imidlertid ha nektet for disse påstandene.

En tjenestemann innen den tyske kriminaltjenesten skal ha lekket arrestordren mot irakeren som sitter siktet for drapet. Han skal ha blitt suspendert fra tjeneste, og uttalte til den tyske avisen Bild at han «ville at sannheten og bare sannheten skulle komme ut».

Anti-migrant rally in German Chemnitz faces off with police Courtesy: Ruptly

Geplaatst door RT op Zaterdag 1 september 2018

 

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

Google: Angela Merkel er «lederen av den frie verden»

Søkemotoren Google er den klart største og mektigste på nettet i dag. Firmaet har over 90 prosent av det globale markedet og styrer dermed i stor grad hva folk ser, leser og får av informasjon.

Det kommer nå ut informasjon som viser at hvis man skriver inn «Leader of the free world», så kommer det opp informasjon og bilde av den tyske kansleren Angela Merkel, og ikke USAs president, slik tradisjonen har vært.

Venstremedier har siden valget i USA tydelig uttalt at de ikke anser Donald Trump for å være «lederen av den frie verden». Også den mektige nettsiden Wikipedia har en rolle her, da Google i stor grad benytter seg av nettsidens informasjon for å vise søkeresultater.

Det er nemlig Wikipedias artikkel som topper Googles søkeresultat.

For å dykke litt i påstanden så la oss sammenligne de to statslederne:

Donald Trump:

 • Er ikke en karrierepolitiker eller har bakgrunn fra politikken i sin ungdom
 • Blir angrepet av hele det mediale etablissementet, Hollywood og «den dype staten» (FBI, CIA, NSA m.m.)
 • Har skapt millioner av nye jobber i USA
 • Det har aldri vært så mange i arbeid som i dag (Over 150 millioner mennesker)
 • Arbeidsledigheten for kvinner, afroamerikanere, lationer, handikappede, krigsveteraner og homofile er historisk lav
 • Brukere av sosiale tilskudd som foodstamps har aldri vært lavere
 • Skattene for middelklassen og lavtlønte er senket
 • Firmaer som flyttet ut av USA flytter nå tilbake og skaper nye arbeidsplasser
 • Dårlige handelsavtaler som ødela for industrien i landet er fjernet
 • Fredssamtaler og diplomati med Kina, Russland og Nord-Korea har aldri vært bedre
 • Møter med Nord-Koreas leder har ført til at landet nå avvikler sitt atomvåpenprogram og vil skape allianse med Sør-Korea
 • Grensekontroll og kampen mot kriminalitet er trappet opp. Avsløringer av menneskesmuglere, pedofiliringer og kriminelle gjenger har gitt svært gode resultater
 • En mengde tunge og gamle lover og reguleringer er fjernet fra lovverket for å gjøre hverdagen lettere for firmaer, privatpersersoner, syke og eldre.
 • BNP er på et historisk høyt nivå og opp med 4.1 prosent – noe alle medier og eksperter sa var umulig da Trump bedrev valgkamp.
 • IS er bekjempet i Midtøsten
 • Trump fikk Natolandene til å betale medlemsskapsavgiften som mange hang etter med, til stor glede for blant annet NATO-leder Jens Stoltenberg
 • Trump trakk USA ut av UNHRC (FNs menneskerettighetsråd) der man tillater dikatur-stater som Saudi-Arabia å ha formannskap – en stat som halshugger kvinner og barn og dreper homofile, samt Kina, som regulært henretter uskyldige mennesker og dissidenter
 • Trump sier USA først – og ikke verden først
 • Trump har fem barn og ni barnebarn

ARTIKKELEN FORTSETTER MED ANGELA MERKEL UNDER VIDEOENE

https://www.youtube.com/watch?v=wLXvwXaQjDw&t=1205s

Angela Merkel:

 • Meldte seg frivillig inn i Øst-Tysklands kommunistiske ungdomsforbund og lærte seg russisk
 • Åpnet grensene til Tyskland for et sted mellom 2-3 millioner ikke-vestlige innvandrere – i all hovedsak muslimer som har skapt stor uro i landet – samt nabolandene
 • Under Merkels styre – som nå er på det 13. året(!) – så har landet opplevd en rekke rystende islamske terrorangrep med store dødstall og hardt skadde, inkludert kvinner og barn
 • Kriminaliteten i landet har skutt i været hvorav ikke-vestlige innvandrere står for en uforholdsmessig stor andel av disse
 • Voldtekter, ran, overfall, rasistiske angrep, religiøs intoleranse har skapt et samfunn der etniske tyskere ikke lenger tør å bevege seg ut på gatene på kvelden i de store byene og innvandrertette bydelene
 • Landet har måttet innføre «kvinne-vogner» og «frisoner» for kvinner for å sikre tryggheten deres når de ferdes ute i dagliglivet. Det fortelles stadig om kvinner som voldtas på gater, torg og selv gravlunder danår de besøker sine avdøde
 • Landet har opplevd en rekke store opptøyer med massive ødeleggelser på offentlige eiendom og butikker i millionklassen – opptøyer startet av venstreekstremister og innvandrergrupper som misliker regjeringens politikk
 • Hundrevis av områder i landet er klassifisert som «ikke-gå» soner av tyske myndigheter der politi, ambulanser og brannvesen ikke tør å ferdes uten hjelp fra bevæpnede styrker.
 • Moskeer bygges med svimlende hastighet og det er nå en rekke bydeler og områder der etniske tyskere er i minoritet og har skapt muslimske enklaver der man verken ser tysk språk, skrift eller hører det tyske språket snakket på gaten
 • Innbyggere opplever at tungt bevæpnet politi med pansrede biler patruljerer ved terrorfrykt
 • Gater, torg og butikker har fått enorme betong- og metallklosser utplassert som skal forhindre islamske terrorangrep – såkalte «Merkel-klosser»
 • Angela Merkel har inngått avtaler med sin påståtte fiende Vladimir Putin om kjøp av gass – et land de betaler avgift til NATO for å beskytte seg mot
 • Under hennes tid som kansler har landet fått et nytt nasjonalkonservativt parti (AfD) som nå øker svært mye og som vil kunne utfordre hennes CDU i de kommende valgene og til slutt fjerne dem fra makten, slik man har sett i andre vestlige land med den samme utviklingen (Italia, Østerrike, Polen, Ungarn m .m)
 • Merkel krangler stadig med andre EU-lands ledere som ikke ser en åpen grense-politikk til 3. verdensland som noe de ønsker å kopiere
 • Merkels støtte hos befolkningen og sine egne velgere er i fritt fall og har tapt seg over 20 prosents personlig støtte blant velgerne de siste årene – hun sliter også med å beholde sine samarbeidspartnere i regjeringen og mange tipper at hun ikke vil bli gjenvalgt ved neste valgrunde
 • Merkel har støttet NATO og EU i deres kamp for å destabilisere Midtøsten, ved blant annet å fjerne Libyas statsleder og etablere terrorgruppen IS i Syria – noe som igjen startet den enorme migrantstrømmen til Europa og har ført til uendlig lidelse og dødsfall hos hundretusenvis av uskyldige sivile i området
 • Tysklands syke, uføre og pensjonister er blant de mest fattige i samfunnet og halvparten av de eldre lever på mindre enn 800 euro i måneden fra staten. Det er ikke en uvanlig syn å se eldre tyske mennesker som leter i søplekasser etter tomflasker eller som overlever på gratis utdeling av mat
 • Angela Merkel er en av mange europeiske statsledere som er barneløs – hun har ingen ansvar eller fremtid å bekymre seg for for sine barn eller barnebarn. Andre ledere og statsoverhoder i denne kategorien er Frankrikes Emmanuel Macron, Sveriges Stefan Löfven, Storbritannias Theresa May, Nederlands Mark Rutte, Irlands Leo Varadkar, Skottlands Nicola Sturgess, EUs Jean-Claude Juncker og flere med dem.
 • Merkels drøm er et stor-Europa styrt fra Brussel – hun kaster fra seg det tyske nasjonalflagget på podium og ser gjerne at den tyske staten oppløses i en globalistisk ett-verdenssystem

Det kreves kanskje ikke en professor-tittel i atomfysikk for å se at venstresidens dominanse i media – og som altså er stor hos Google – bedriver politisk propaganda og ikke objektiv informasjonsformidling. Og hvorfor de hyller Merkel som «Den frie verdens leder».

TYSKLAND: Vaskedame skrev kritisk om masseinnvandringen på Facebook – dømt i retten

Det kommer stadig ut nyheter fra rettssaler i Sverige, England, Tyskland, Frankrike og andre europeiske land om vanlige skattebetalende og lovlydige borgere som blir slept foran aktorat og dommere med anklager om «hat», «fremmedfrykt» og «rasisme».

Deres forbrytelser? Kommentarer på sine personlige kontoer på sosiale medier. Mens Europa opplever massive kriminalitetsbølger, med angrep på politi, ambulanser og brannvesen i innvandrertette byområder, og hvor europeiske kvinner i mange byer ikke lenger kan gå trygt på gatene i frykt for å bli overfalt og voldtatt – så fylles rettssalene opp av mennesker som kritiserer denne utviklingen – ikke de menneskene som står bak den.

Sjansen for at en kvinne som blir brutalt mishandlet og voldtatt på gaten kan stå ansikt til ansikt med sin overgriper i en rettssal i Europa er forsvinnende liten. Politiet og myndighetene har ofte ikke engang oversikt hvem som befinner seg i landet, deres identitet eller har deres DNA. Ikke sjelden får overgripere og kriminelle holde på i lang tid før de kan pågripes på grunn av den totalt fraværende grensekontrollen.

Skulle du derimot være en europeisk kvinne som skriver kritisk på sosiale medier om masseinnvandringen og den økende kriminaliteten og overgrepene mot kvinner, så har politiet og myndighetene både tid og ressurser til å pågripe, sikte og kaste deg i fengsel. For deg har de i registeret sitt, med adresse, arbeidsplass og skattekort.

Det fikk en 41-årig vaskedame fra Bayern nylig erfare etter at hun ventilerte på sin personlige Facebook-side om den negative utviklingen hun så i samfunnet rundt seg.

Faen ta migrantene som stjeler fra mennesker, voldtar, krever penger fra oss og saksøker staten. Det er det de kan. De er mer verdt enn gull, disse ressurssterke menneskene, skrev kvinnen.

FLYKTNINGER: Mange hardt arbeidende europeere irriterer seg over det store antallet migranter/flyktninger som har kommet til deres land de siste årene, og som tilsynelatende ikke verken arbeider eller integrerer seg i samfunnet. (Foto: Afrikanske migranter i park i Østerrike).

Det tok ikke lang tid det statlige kriminalpolitidirektoratet (LKA) som normalt tar for seg alvorlig kriminalitet som narkotikaforbrytelser, organisert kriminalitet og terrorforbrytelser – fikk spor av vaskedamen, og gikk til aksjon.

En rapport ble sendt over til kvinnens lokale politimyndigheter i delstaten Bayern som opprettet en offisiell sak mot den frittalende skattebetaleren.

Vaskedamen måtte deretter møte i distriktsretten i Dachau og ble dømt etter paragraf 130 for «Oppvigleri»

Fra norsk lov:

Oppvigleri er det juridiske begrepet som brukes når en person prøver å oppmuntre andre til å utøve vold mot en overordnet person. Det kan også bety at noen nekter å være lydig mot en foresatt, og at man ikke følger en befaling i tjenesteanliggende saker.[1]

Etter den militære straffeloven er straffen for oppvigleri fengsel inntil seks år. Hvis oppvigleriet skjer i krigstid er straffen inntil 15 års fengsel. (Sitat slutt).

Kvinnen  ble dømt til å betale 1.650 euro – (15.000 norske kroner) alternativt fengsel ved utelatelse av betaling. Dommerens ordlyd under straffeutmålingen var at «kvinnens kommentarer mot flyktninger skremte mennesker«.

Det er uklart hvordan den 41-årige kvinnens kommentar skulle kunne «skremme mennesker» og eventuelt hvilken «nasjonal, rasemessig, religiøs eller etniske gruppe» hun siktet til, da dette ikke ble presisert i hennes innlegg. Å rette kritikk mot «flyktninger» som en gruppe gir ingen klar eller direkte presisering hvem dette kan være, deres bakgrunn eller status. Loven er ikke klar på dette punktet, men den er allikevel så åpen for tolkning at den kan benyttes i dette tilfellet.

MÅ BETALE: Den tyske vaskedamen må ut med det som tilsvarer en hel månedslønn utbetalt i bot for å ha skrevet kritisk om tyske myndigheters skandaløse innvandringspolitikk på sin private Facebook-konto. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det påpekes også i ulike tyske medier at hvis vaskekvinnen hadde vært en kinesisk dissident som ble dømt for ytringer mot den kinesiske statens politikk, så ville tyske medier ha fordømt dommen og landets brudd på menneskerettighetene til vaskedamen.

Men i Tyskland i 2018 dømmes man for kritiske ytringer mot landets myndigheter og deres politikk – om en ikke identifiserbar gruppe – som omhandler millioner av mennesker fra hundrevis av land, med svært ulike bakgrunner og religioner.

Og det uten kritikk fra verken menneskerettighetsgrupper eller andre EU-land.

Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Ønsker du å oppleve at sykehus ikke lenger kan tilby deg de tjenestene de gjør i dag?

Ønsker du at politi og domstolene ikke lenger har makt eller ressurser til å oppretthold lov og orden i samfunnet?

Ønsker du et arbeidsmarked der det råder lovløse tilstander og mennesker utnyttes grovt på arbeidsplassen?

Ønsker du et samfunn der ting du tar for gitt, som elektrisistet og rent vann ikke lenger garanteres eller er tilgjengelig?

Ønsker du et samfunn der skoler og utdannelsesinstitusjoner ikke lenger kan tilby kompetente lærere og eller kunnskap?

Ønsker du et samfunn der det ikke tas hensyn til miljø, natur eller lokal infrastruktur og søppel flyter i gatene?

Ønsker du et samfunn hvor politikere er korrupte og kun er ute etter å berike seg selv uten hensyn til innbyggerne?

Ønsker du et land hvor myndighetene ikke tar ansvar eller er forberedt ved naturkatastrofer eller større ødeleggelser?

Ja, da er det bare å stemme rødgrønt og fylle på landet ditt med ikke-vestlige innvandrere fra Afrika og Midtøsten og vente på den offisielle statusen som et 3. verdensland.

Hvis du vil ha en liten forsmak på hvordan det vil være å leve i et Norge hvor nordmenn er i mindretall og der disse punktene ovenfor har blitt oppfylt så bestill gjerne billett til byer som Mexico City i Mexico, Sao Paolo i Brasil eller Johannesburg i Sør-Afrika og bli der i to-tre år.

Der er innbyggerne ikke garantert elektrisitet eller rent vann, kriminaliteten er skyhøy, miljøforurensingen massiv, politikerne like ofte i fengsel som på rådhuset og offentlige tjenester ikke-fungerende eller er belemret med korrupsjon.

Bakgrunnen for denne beskrivelsen du akkurat har lest er en ny studie og kalkyle gjort av tyske myndigheter som viser at den årlige utgiften for å bosette og forsørge de 1.7 millioner migrantene som har kommet til landet siden 2014 ligger på mellom 30 og 40 MILLIARDER euro. Da er det uklart om de har inkludert utgifter til barnehager, skoler, domstoler, advokater, politi, fengselsvesen, psykiatri, helseomsorg, tapt inntekt for etniske tyskere etter grov kriminalitet som voldtekter, ran og drap m.m.

Hver ikke-vestlige migrant som klarte å komme seg til Tyskland – ved å reise gjennom 8-10 andre land uten krig – koster den tyske skattebetaler 30.000 euro i året. Eller 2.500 euro per måned.

Dette utgjør skatteinnbetalingen til tolv gjennomsnittlige tyske skattebetalere – som tjener 3.000 euro i måneden brutto og tilhører skatteklasse 3 – den mest vanlige i landet.

Da har man ikke tatt med de såkalte mindreårige migrantene, hvor den månedelige kostnaden kan gå så høyt som 5.000 euro per måned, ifølge dokumentene.

Den gjennomsnittlige utgiftene kan dessuten være høyere enn 2.500 per måned, da svært mange av migrantene går arbeidsledige svært lenge og i mange tilfeller går rett over på uføreordninger resten av livet.

Rapporten forteller også at en stor majoritet av migrantene ikke jobber, men er på statlige tilskuddsjobber. Mange av disse igjen har ingen utdannelse og kan ikke lese eller skrive.

Dette er tallene bare for Tyskland. Frieord har tidligere skrevet flere artikler om hvordan denne utviklingen også har nådd Norge og hvordan vi med dagens innvandringsrate vil oppleve at den norske velferdsmodellen må avvikles innen utgangen av dette århundret hvis den fortsetter.

Det forventes dessuten at Europa (EU) vil fylles på med ca. 100 millioner migranter innen 2080 og utgjøre 518 millioner mennesker, som er noe mer enn i dag. Hadde innvandringen stoppet helt opp ville befolkningen i EU gått ned til 408 millioner mennesker på grunn av de lave fødselsratene til europeiske kvinner.

Med tanke på at den største drivkraften på den politiske venstresiden i dag er masseinnvandring og miljøpolitikk, så kan man spørre seg hvorfor de ønsker en fortsatt masseinnvandring og befolkningseksplosjon i Europa, da dette med sikkerhet vil ødelegge miljøet og få katastrofale følger for naturen og dyrelivet på vårt kontinent. Hundre millioner mindre mennesker vil føre til betydelig mindre biltrafikk, færre flyreiser, mindre søppel, lavere utslipp fra elektroniske produkter, mindre miljømessig fotavtrykk i hverdagen og en høyere livskvalitet for de menneskene som er igjen.

Hvorfor står da venstresiden og miljøpartiene i Europa på barrikadene for åpne grenser og millioner av ekstra mennesker til vårt kontinent?

Norge ville kun hatt ca. 3.7 millioner mennesker og ikke 5.2 millioner som vi har i dag uten masseinnvandringen som startet på 1970-tallet og ble sementert i den norske politikken etter Stortingsmelding nr. 74 av 1979, som ble lagt frem av Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtland. Det gir en befolkning tilsvarende TO HELE OSLO. Eller SEKS AV BERGEN.

Vi vil nå 6 millioner innbyggere allerede i 2030, kun gjennom innvandring og familiegjenforening. Det betyr i realitet at Norge vil få et påfyll med hele Oslos befolkning og Asker og Bærum med på slepet på bare de neste 12 årene. Hvordan kan denne utviklingen på noen måte være en av bærebjelkene i politikken til Ap, SV, Miljøpartiet og mikropartiene på venstresiden?

Og denne befolkningsøkningen består kun av migranter og deres etterkommere. Etniske nordmenn blir færre som følge av vår lave fødselsrate. Ikke-vestlige innvandrere har derimot en betydelig høyere fødselsrate og henter i tillegg inn familie og ektefeller fra sine hjemland. I flere tilfeller dreier det seg om titalls mennesker per familie. Det er prognoser på at Oslo vil være en minoritetsby for etniske nordmenn før 2040. Med denne utviklingen vil nordmenn ikke bare være i minoritet, men nærmest en etnisk avart boende i små enklaver utstyrt med kameraer og sikkerhetsgjerder.

Men tilbake til miljøpolitikken.

Hvor skal dessuten disse nye 800.000 innvandrerne og barna av innvandrerne bo? Hvor skal de gå på skole? Hvilke barnehager skal de bruke? Hvor skal de jobbe? Hvilke sykehus skal de bruke? Hvilke veier og offentlige transporter skal de bruke? Hvor mange flyreiser vil de kjøpe? Hvor mange TV’er, kjøleskap, ovner, vaskemaskiner, PC’er, biler og klær vil de forbruke? Hvor mye mat vil de måtte kjøpe?

Hvor stort karbonavtrykk utgjør en økning på 800.000 mennesker i våre byer og tettsteder? Vil Nordmarka og grøntområdene rundt Oslo overleve? Hvor mange høyblokker og såkalte «bomaskiner» hvor folk bor som sild i tønne vil måtte opprettes for å henge med i befolkningsøkningen?

Jeg tror venstresiden vil ha svært store problemer med å forklare alt dette. Utfordre dem gjerne på sosiale medier og epost.

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Ettåring halshugget på t-banen av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

En svært horribel sak har nå lekket ut av Tyskland. Den 12. april i år var den 33-årige nigereren Mourtala Madou, sammen med sin eks-kjæreste Sandra P og deres felles 1-årige datter, samt kvinnens 3-årige sønn, på en t-banestasjon i den tyske havnebyen Hamburg.

DREPT: Sandra P. fikk barn med en afrikansk båtflyktning fra Niger. Kun ett år senere ble både kvinnen og barnet deres knivdrept på en T-banestasjon av barnefaren. Tyske myndigheter har i flere måneder sensurert og holdt skjult de faktiske omstendighetene rundt drapet. (Foto: Privat).

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Barnemoren hadde søkt retten om både besøksforbud og foreldreretten over 1-årige Miriam. Besøksforbudet var avvist av retten da politiet ikke mente at barnefaren utgjorde noen trussel mot kvinnen. Dette selv etter at han hadde uttalt at «han ville drepe deres felles datter og kvinnen».

Det er uklart om de var på t-banestasjonen sammen eller om barnefaren hadde oppsøkt kvinnen og var der uten hennes samtykke.

Plutselig tar Mourtala frem en kniv og knivstikker sin eks-kjæreste, som senere dør av skadene på sykehus. Han angriper også sin 1-årige datter. Kvinnens 3-årige sønn blir vitne til angrepet men slipper fysisk fra hendelsen.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtekten og drapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Les også: Nytt knivangrep på gaten i Tyskland – en drept – fem skadet – muslim skrek «Allahu Akbar»

Den svært grusomme detaljen er at Mourtala skal ha halshugget datteren sin på T-banestasjonen.

Det er dette angrepet som nå har rystet Europa. Kvinnen etterlater seg fire barn på henholdsvis 3, 7, 8 og 15 år.

Tyske myndigheter har, av uvisse grunner, siden angrepet fant sted forsøkt å holde detaljene rundt hendelsen skjult.

Ifølge aktors dokumenter i retten skal Mourtala ha flyktet fra plassen etter drapene, men ringte kort tid etterpå politiet og ble pågrepet. 33-årige Mourtala, som er en dypt troende muslim, kom til den italienske byen Lampedusa i 2013 med flåte over havet sammen med en større gruppe afrikanere. Han ble da fraktet videre til Hamburg av venstreorienterte asylgrupper som innlosjerte ham og 300 andre migranter i en kirke i bydelen St. Pauli. Hamburg har fra før over 140.000 muslimske innbyggere og Mourtala fant seg raskt til rette i de lokale moskeene og islamske miljøet.

Les også: Les også: Terror i Tyskland: Øksedesperado amok i Düsseldorf – syv personer skadet – 13 år gammel jente hugget i armen

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

TROENDE MUSLIM: Mourtala Mardou var en svært troende muslim som bar muslimske religiøse klær og hodetøy. Han skrev også religiøse uttrykk på sine sosiale medier. (Foto: Facebook).

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også:Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Drap, voldtekter og angrep på kvinner i Merkels nye og innvandringstolerante Tyskland er, sinnsykt nok, ikke uvanlig, eller skaper ikke de store overskriftene lenger.

Men i dette tilfellet måtte selv tyske myndigheter gripe inn med den sorte tusjen sin og sensurerte vekk store deler av informasjonen om hva som skjedde på t-banestasjonen i Hamburg.

En film og et vitne forteller nemlig at Mourtala skal ha klart, eller nesten klart, å halshugge sin 1-årige datter. «Detaljen» ble fanget på film av en ghanesisk gatesanger med mobilen sin.

FORSØKT HEMMELIGHOLDT: Dobbeltdrapet på fembarnsmoren ble i flere måneder forsøkt skjult av tyske myndigheter.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

I filmen kan man høre mannen si «Kjære gud, det er uvirkelig. Jesus, Jesus. Hodet til babyen er kuttet av. Åh gud. Åh. Jesus».

En tysk blogger fant videoen på den ghanesiske mannens Facebook-side og la den ut på Youtube. Det skulle han ikke ha gjort. For to dager senere kom nemlig det tyske politiet på døren hans med en ransakelsesordre og beslagla alt datautstyret hans. Han ble siktet for forbrytelsen det var å laste opp hendelsen på nettet. Sant nok nektet den tyske bloggeren, Henrich Kordewiner, å åpne døren, så politiet brøt den opp. De søkte også gjennom romkameratens personlige eiendeler, selv om disse ikke var dekket av ransakelsesordren.

Ifølge politiets dokumenter var den tyske bloggeren skyldig i å «invadere den private sfæren» til et drapsoffer, en obskur og lite brukt lov som også kalles «paparazzi paragrafen» og som sier at man ikke skal «vise frem noen i en hjelpeløs situasjon». Loven har blitt kritisert av journalistforbund i Tyskland. «Hvordan skal vi kunne rapportere fra terrorangrep», var et av motargumentene da den ble introdusert.

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Det hjelper ikke myndighetenes anseelse at storavisen Bild la ut bilder av hendelsen, der den eneste forskjellen fra Kordewiners publisering var at man ikke kunne høre den ghanesiske gatesangeren kommentere bildene som ble tatt. Avisen Bild fikk ikke lokalene sine besøkt av politiet eller beslaglagt datautstyret sitt.

Den mye omtalte filmen har imellomtiden blitt fjernet fra alle tyske nettsider og Youtube-kanaler. (Den kan allikevel ses på kanaler som er utenfor tyske myndigheters rekkevidde og er lenket til nederst i denne saken).

Det hele har i så måte slått tilbake på tyske myndigheter spektakulært, da saken nå er lest av hundretusenvis av mennesker. Og videoen har blitt sett tusenvis av ganger utenfor Tyskland. Det ble heller ikke bedre av at hendelsens grusomme detaljer ikke bare har kommet ut, men blitt brukt som et bevis på myndighetenes sensur og ønske å skjule den for almennheten.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Flyktning med kniv holdt kvinne som gissel utenfor flyktningsenter i Hamburg

En kopi av ransakelsesordren har også blitt lekket ut, som i detaljer forteller hva som skjedde på t-banen:

– Madou Mourtala ønsket å straffe barnets mor og kreve sin rett til å se barnet. Han tok en kniv fra sin ryggsekk som han bar på, knivstakk barnet i magen og deretter skar han nesten helt gjennom barnets hals.

De tyske myndighetene var imidlertid ikke ferdige med å forsøke å skjule og sensurere hendelsen. Da en lokal politiker fra det nasjonalkonservative partiet AfD ba om aktoratets dokumenter på hendelsen, brøt myndighetene sin grunnlovsfestede plikt å svare. I tillegg sensurerte man hele setninger og deler av rapporten. Ifølge den tyske avisen Bild «har dette skjedd uten konsultasjon med justismyndighetene og er noe som nesten aldri finner sted».

Les også: AVSLØRT: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19)

VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Det spørres nå hvorfor tyske myndigheter har holdt hendelsen skjult i flere måneder, og om dette bare er toppen av isfjellet i Merkels nye EU-stat, hvor man har blitt påtvunget millioner av migranter og myndighetene ikke ønsker at noe skal ødelegge illusjonen om det perfekte multikulturelle samfunnet.

Ifølge Hamburgs Abendblatt så har «byen justismyndigheter bestemt at dobbeltmordet på T-banen var et drap utført i lidenskap og er således av ingen interesse for allmennheten».

Vi velger å legge ut en lenke til videoen filmet av den ghanesiske gatesangeren etter dobbeltdrapet. Vi påpeker at det er sterke bilder og at det kreves godkjennelse av brukeren før man kan klikke seg inn på den.

Lenke til videoen fra nettstedet Liveleak.

Relatert:

TYSKLAND: Migranter angrep ambulanse: Lege fikk brukket kjeve, utslåtte tenner og hjerneskade

Ambulansen ble kalt ut til et eldrehjem på Ottostrasse i byen Ottobrun, for å assistere førstehjelpspersonell og brannmannskap som var i gang med livreddende behandling.

Mens brannmannskapet var inne i bygningen, ankom ambulansen fra det lokale sykehuset, Neurpelach.

Les også: Tyskland: 18-årig migrant voldtok og drepte beboer på eldrehjem

Les også: Sjokkrapport fra Tyskland: Flyktninger står bak 90 prosent av økningen i voldelig kriminalitet

Utenfor den samme bygningen befant to migranter seg. En 20-årig eritreer og en 17-årig etiopier. Den 20-årige afrikanske migranten kastet uten grunn eller forvarsel en full flaske med whiskey mot vinduet på passasjersiden til ambulansen fra det som beskrives av vitner som en og en halv meter.

Flasken knuste vinduet og traff den kvinnelige ambulanselegen som satt i bilen midt i ansiktet, som førte til at hun mistet flere tenner.

Legen brakk også kjeven, fikk alvorlig hjerneskade og kuttskader i ansiktet. Også ambulansesjåføren fikk kuttskader fra det knuste vinduet.

Les også: Ambulansearbeidere i Sverige krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold som følge av innvandringen

KNUST VINDU: Den 20-årige eritreeren kastet en full flaske gjennom passasjervinduet på ambulansen som forårsaket stor skade på den kvinnelige legen som satt i bilen. (Foto: Thomas Gaulke).

Les også: Sjokktall fra Tyskland – migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

De to afrikanske flyktningene skal ha startet sin voldelige oppførsel tidligere på dagen, da de ønsket å komme inn på ungdomsklubben i byen med en butikkvogn full av alkoholholdige varer. En klubbleder nektet de to mennene adgang, som førte til at klubblederen og flere ansatte ble angrepet fysisk av migrantene.

De to voldsmennene skal da ha flyktet fra ungdomsklubben og endte opp utenfor eldresenteret en halvtime senere, i det ambulansen ankom for å hjelpe til med et nødoppdrag. Det var her det svært usiviliserte angrepet fant sted mot ambulansepersonellet.

Les også: Muslimer lurte brannmenn ut på oppdrag – angrep dem med jernstenger og baseballkøller

Les også: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

17-åringen og 20-åringen ble kort tid etter angrepet pågrepet og arrestert av politiet, men det skal da ha oppstått alvorlig bråk med andre migranter som ønsket å frigi migrantene fra politiets varetekt.

Ubekreftede rapporter forteller at flere personer ble pågrepet i tillegg til de to etiopiske og eritreiske flyktningene. 20-årigen som kastet flasken skal møte i retten i dag, lørdag den 24.6.

Innenriksministeren i Bayern, Joachim Herrmann, har etter angrepet gått offentlig ut og sagt at han ønsker at overgriperen skal «straffes hardt» og viser til nye lover som gir mennesker som angriper offentlige tjenestepersonell på oppdrag straffepålegg.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les mer: Hjemmet til politimann beskutt med automatvåpen

KREVER HARD STRAFF: Innenriksminister i Bayern, Joachim Herrmann, vil se ekstra strenge straffer til de som angriper offentlige tjenestemenn på oppdrag. (Foto: Karl-Josef Hildenbrand).

Les også: SJOKKVIDEO: Innvandrere slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland (OBS: Sterke scener)

Les også: Sabotasje mot utrykningskjøretøy i Sverige – løsner muttere og skjærer istykker dekk på brannbiler

TYSKLAND: Barnefamilie på sykkel brutalt overfalt av fire menn med «arabisk utseende»

Et ektepar med var ute og syklet med barna sine da fire menn med arabisk utseende sperret sykkelstien for dem. Barnefaren ringte med klokken sin for å vise at de kom syklende, noe som i arabisk kultur anses for å krenke deres ære.

Les også: Kvinne overfalt av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på lyse dagen

Familien måtte stoppe som følge av at mennene ikke flyttet på seg. Da gikk mennene løs på ekteparet med slag og spark. Det skal ha vært flere vitner til overfallet men ingen kom til ekteparet og barnas unnsetning. Mannen ble så brutalt mishandlet at han måtte hentes av ambulanse.

Les også: Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun asvsløre mobiltyveri

Relatert:

VIDEO: Miljøpartipolitiker avbryter minutts stillhet for voldtektsmyrdet jente

Den 14-årige jødiske jenta Susanna Feldman forsvant i mai i år, men forrige uke ble hennes døde kropp funnet nedgravd ved noen toglinjer utenfor byen Wiesbaden.

Rettsmedisinske undersøkelser fant at jenta hadde blitt voldtatt og deretter kvalt ihjel.

Den mistenkte, en 20-årig asylsøkere ved navn Ali Bashar, flyktet etter drapet av jenta tilbake til Irak med sin familie. Der ble han pågrepet i de kurdiske delene av landet og flydd tilbake til Tyskland.

Irakeren kom til Tyskland i 2015 under asylkaoset og har tidligere fått avslag på sin asylsøknad.

I den tyske forbundsdagen forsøkte det nasjonalkonservative partiet Alternativ for Tyskland å avholde ett stille minutt for Susanna Feldman. Men minuttet ble avbrutt flere ganger av parlamentets visetalsperson, miljøpartipolitikeren Claudia Roth.

Claudia Roth fikk også applaus fra andre partiers politikere, som kunne høres høylytt under det stille minuttet.

«Det skammeligste øyeblikket»

Nettsiden Voice of Europe, som har lastet opp filmen fra forbundsdagen, kaller den avbrutte minnestunden «det skammeligste øyeblikket i det tyske parlmanentet».

Videre påpekes det at Claudia Roth selv tidligere har arrangert et høytydelig stille minutt i forbundsdagen for innvandrere som har druknet på Middelhavet i det de forsøkte å komme seg ulovlig til Europa.

Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Det var på onsdag at 14-årige Susanna Feldmanns kropp ble funnet i utkanten av byen Wiesbaden. Hun hadde vært forsvunnet siden 22. mai. En rettsmedisinsk undersøkelse viser at hun ble drept etter først å ha blitt voldtatt.

Aktor i byen kunne på torsdag fortelle at to asylsøkere – en 35-årig tyrker og en 20-årig iraker, begge bosatt på det lokale asylmottaket – er pågrepet og mistenkt for å ha voldtatt og drept den 14-årige jenta. De skal så ha gravd ned kroppen.

GRAVD NED: Politiet fant den 14 år gamle jenta begravd i skogen.
TYRKISK ASYLSØKER: Ali Basar (20) sitter nå i fengsel mistenkt for drapet på 14-åringen. (Foto: Politiet).

20-årigen kom til Tyskland under den store flyktningbølgen i 2015. Han skal allerede ha klart å pådra seg et rulleblad med blant annet personran med kniv. 35-åringen på sin side har ikke vært involvert med politiet.

Den jødiske forsamlingen i byen har nå gått sammen om å støtte jentas familie og har blant annet valgt en talsperson som har blitt intervjuet av tyske medier.

Forsvinningen og den påfølgende voldtekten og drapet har blitt slått stort opp i media over hele landet. Venstreorienterte medier har, som i Skandinavia, valgt å utelate gjerningspersonenes etniske og religiøse bakgrunn, samt at jenta var jødisk.

Tyskland har de siste årene opplevd flere høyprofilerte saker der asylsøkere og flyktninger har voldtatt og drept unge jenter og kvinner som har vært ute i det offentlige.

Relatert:

Tyske myndigheter ønsker å bruke millioner av euro på privatfly for å deportere ulovlige migranter

Ministerpresident i delstaten Bavaria, Markus Söder, har flere ganger langet ut mot Angela Merkel for hennes svært løsslupne innvandringspolitikk og har lovet at han vil ta harde grep mot de migrantene som kommer til den konservative sørlige tyske delstaten.

MARKUS SÖDER (CSU). (Foto: Wikipedia).

På tirsdag sa Söder at han hadde planer om å gjøre noe med asylsøkerne, etter at skandalen om de 1.200 ulovlige asylsøkerne som hadde fått opphold som følge av korrupte statsansatte ble lekket ut.

Målet er å sette opp farten med ventetiden i asylprosessen og starte hjemsending av de som ikke kvalifiserer til beskyttelse av den tyske staten. Bavaria ønsker også å sette igang egne flyruter for å depoertere migrantene.

Söder sa at de ville ha strenge krav til kontantutbetalinger til migranter og planer om å øke hjemsendelsene. Man ønsker også å innføre strengere regler for å kunne holde asylsøkerne på mottakene.

Ministerpresidenten sa videre:

Vi ønsker å vise at loven faktisk fungerer her i Bavaria og kan bli en modell for resten av Tyskland.

Herr Söder er ikke ukjent for å kjempe for sin regions kultur og historie, og støttet i april en lov som gjorde det påbudt for alle offentlige bygninger å ha et kristent kors, som han kalte «et fundementalt symbol på vår bavariske livsstil».

Les også: Asylsøkere ankom til Sverige i privatjet

HJEMREISE: De avslåtte asylsøkerne kan forvente seg jetfly med de luksusgodene som et slikt transportmiddel tilbyr. Her fra en Embraer Lineage 1000. Det er uklart hvilke flymodeller den bavariske delstatspresidenten har tenkt på å benytte for å uttransportere asylsøkerne. (Foto: Illustrasjonsbilde/Wikimedia).

Miljøparti-leder i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

Man kan ikke forråde et folk, hvis folket ikke eksisterer, sa Robert Habeck, til avisen Junge Freiheit.

Da han ble spurt om konseptet med forræderi av folket svarte Habeck:

Det er et nazistisk konsept. Det finnes ikke noe folk, som konsekvens av dette så kan det ikke være noe forræderi av folket.

Miljøpartilederen Habeck ble også spurt om hva hans syn er på islam:

Spenninger, men også et fargerikt samfunn.

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

Talsperson for det nasjonalkonservative partiet AfD, Jörg Meuthen var ikke imponert:

Selvfølgelig eksisterer folkeslag. Det finnes italienere, spaniere, franskmenn og tyrkere. Og slik er det idag fordi Miljøpartiet ikke har vært suksessfulle i sin kamp for å ødelegge samfunnet med sitt ‘ingen grenser, ingen nasjoner’-mantra.

Vårt folk har allerede overlevd ulike hodepiner og farlige ideologier, så vi bør ikke være redde for en Tyskland-hatende, islamofil, pseudo-intellektuell ved navn Habeck.

En annen AfD leder uttalte i forbindelse med miljøpartipolitikerens uttalelser at tyske myndigheter bør overvåke partiet, da alle som ønsker å avvikle staten og folket, begår lovbrudd mot den tyske grunnloven og konstitusjonen. Han omtalte også Habeck som «Tyskland-haternes president».

Frieord har tidligere omtalt hvordan rødgrønne politikere i Tyskland ønsker å se landet synke ned i avgrunnen og folket erstattes av mennesker fra den 3. verden.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

«Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab». Ordene ble uttalt av Lamya Kaddor på et tysk talk-show nylig. Nå går uttalelsen hennes verden over. Kaddor er utdannet innen islamsk teologi og er mest kjent for å ha oversatt koranen til tysk for barn.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Norske politikere og akademikere med lignende uttalelser

I Norge har vi hatt et flere professorer, ledere for trossamfunn og innvandrerpolitikere som har sagt det samme.

Professor Thomas Hylland Eriksen ved universitetet i Oslo: Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.

Ervin Kohn, forstander for det Mosaiske Trossamfunn: Vi har en jobb å gjøre. (Uttalelse som kom i forbindelse med et intervju der Kohn uttalte at Norge fremdeles er et homogent samfunn og at nordmenn har lite kunnskap om andre kulturer).

Akthar Chaudry, tidligere SV-politiker og nå ansatt av Politihøgskolen: Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

TYSKLAND: Bruker 860 MILLIARDER kroner på flyktninger mens pensjonister gråter over dårlig råd

Den tyske skattebetaleren fikk nylig en lite hyggelig regning i posten. Den lyder på hele 93,6 milliarder euro, som skal fordeles på de 1.5 millioner asylsøkere som har kommet til landet den siste tiden.

Pengene skal ifølge den tyske avisen Spiegel blant annet gå til integrasjon, språkkurs, boliger og daglige utgifter for de nyankomne.

Frieord skrev i mars i fjor om hvordan de tyske delstatene brukte mer enn 20 milliarder euro (180 milliarder kroner) på flyktninger i 2016, ifølge den britiske avisen Independent. Tallet er estimert av Johannes Singhammer, visepresident i det tyske parlamentet, som uttaler seg til Die Welt.

Independent har innhentet statistikk fra delstatene Bayern, Schleswig-Holstein, Hessen og Berlin som viser at kostnadene for boliger og integrering av asylsøkere langt har overskredet offisielle spådommer.

Tall hentet fra den tyske Forbundsdagen viser at disse fire delstatene alene har brukt over 7 milliarder euro og har tatt imot rundt en tredel av asylsøkerne som for tiden er bosatt i Tyskland, hvor mer enn en million har kommet siden starten av flyktningkrisen i 2015.

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les mer: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Den tyske hovedstaden Berlin hadde i fjor budsjettert med 685 millioner euro til overnatting, enslige mindreårige, integreringsprogrammer, helsetjenester, språkkurs og andre prosjekter, men brukte rundt 1,3 milliarder, nesten det dobbelte av budsjettet, skriver Independent.

En offisiell undersøkelse gjennomført i desember 2015 spådde at delstatene kom til å bruke 17 milliarder euro på å håndtere flyktningkrisen året etter, men med et stort etterslep av asylsøknader og vanskeligheter med deportasjon, har kostnadene skutt i været.

Les også: Tyskland brukte over 20 milliarder euro på asylsøkere på ett år

Les også: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Ved inngangen til 2017 var det 430 000 asylsøknader i hele Tyskland som enda ikke var behandlet. Thomas de Maizière, den tyske innenriksministeren, sier at ca. 55 000 innvandrere har reist hjem frivillig, sammenlignet med 35 000 i 2015. I tillegg er 25 000 deportert.

I fjor annonserte den tyske regjeringen en ordning med å gi innvandrere økonomiske insentiver på opp til 1200 euro til hver asylsøker som forlater Tyskland og trekker sin søknad om beskyttelse, og 800 euro for hver person som reiser frivillig etter å ha fått avslag på asylsøknaden. Beløpene kommer fort opp i milliardklassen.

Det er mye penger for en stat som kun betaler ut 800 euro i måneden til  sine pensjonister etter et langt arbeidsliv. Penger som ikke strekker til for husleie, mat eller legemidler.

Les også: Sjokkvideo: Tysk pensjonist dyttet vekk fra butikkhyller av flyktninger

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold fra flyktninger

Har ikke råd til rullestol

En nylig publisert video viser en eldre kvinnelig og pleietrengende pensjonist som ikke klarer å forsørge seg selv på sin statlige pensjon etter et langt arbeidsliv.

Her forteller den gråtende pensjonisten hvordan hun må kjøpe brukte og billige klær og ikke har råd til en elektrisk rullestol. Og at hun er avhengig av frivillige hjelpere for å komme seg til legen.

Les også: Boligkrise i Tyskland etter masseinnvandringen – løses med å beslaglegge privat eiendom

Les også: Syke, eldre og barnefamilier i Tyskland kastes ut for å gjøre plass i flyktninger

Sverige

Frieord skrev også nylig om hvordan myndighetene i Sverige har satt av 5 milliarder kroner til ulovlige asylsøkere, samtidig som man nekter barn livsviktig medisin, legger ned fødselsklinikker og stenger sykehus på grunn av pengemangel i helsebudsjettene.

En av skrekkhistoriene fra det offentlige Sverige var da vi skrev hvordan en tiårig gutt, Max Lindvall, ble utredet av lokale myndigheter i Västre Götaland gjennom en såkalt «helseøkonomisk kalkyle» som medførte at han ble fratatt sin livsviktige medisin.

Det var i realitet en dødsdom over 10-åringen.

ALVORLIG SYK: Max (10) får i dag livsnødvendig medisinsk behandling. Nå har imidlertid politikerne i Västra Götaland bestemt at medisinen ikke er «kostnadseffektiv» nok og fjerner den. Det betyr lavere livskvalitet og tidligere død for den unge gutten. (Foto: Privat).

Norge

Som i Tyskland og Sverige, så også i Norge.

I Norge har myndighetene og kommuner fått beskjed om å ta frem sparekniven, som følge av tøffere økonomiske tider.

Vi skrev i 2017 om hvordan situasjonen for syke og eldre i Norge ser svært alvorlig ut.

Fra Frieord:

En sjokkrapport fra Helsedirektoratet viser at så mange som 57 prosent av eldre pasienter på medisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus var klassifisert som underernærte. For Ahus var tallet 47 prosent. Helse Bergen rapporterer at hver tredje pasient er i såkalt ernæringsmessig risiko.

En av tre pasienter på norske sykehus er underernært eller er i risiko for underernæring. For eldre er tallene langt over 50 prosent.

Vi skrev også om hvordan hjemmehjelpen i Bergen nå har sluttet med å levere varm mat til de eldre, syke og pleietrengende og hvordan Bærum kommune kastet ut ressurssvake, eldre og rusmisbrukere fra kommunale leiligheter for å huse nyankomne flyktninger.

I Oslo valgte kommunen å ta fra funksjonshemmede boliger og gi dem flyktninger istedenfor.

Dette skjer samtidig som norske myndigheter har avsatt milliarder av kroner til integrering og opphold for flyktninger og asylsøkere i Norge.

Les også: Oslo kommune tok fra funksjonshemmede boliger – ga dem til flyktninger

Situasjonen ser nå altså lik ut over hele Europa hvor myndighetene i alle vestlige land avsetter betydelige milliardsummer til den ulovlige masseinnvandringen, samtidig som man kutter i den offentlige velferden for sine egne innbyggere.

Les også: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Vår sønn er i fjerde klasse på en barneskole og har blitt mobbet siden 1. klasse. Han blir mobbet, slått og sparket fordi han er tysk. Klassekamerater kaller ham «tyske gris», «gris», og «tysk potet». På skolen er det hovedsaklig elever med innvandrerbakgrunn. De fleste er mulimer, sier familien til avisen.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland: «Det blir borgerkrig når muslimene blir mange nok»

Gutten og hans familie lever i Berlin-Mitte, som er et multikulturelt nabolag, ifølge dem selv.

Vi liker å leve her, vi har en sammensatt gruppe venner. Men vår sønn blir mobbet og angrepet fordi det påstås at han spiser skinke, noe som er uholdbart for oss. Han spiser ikke engang kjøtt, vi er vegetarianere.

I tillegg til de talløse verbale angrepene han må høre daglig, så ble vår sønn sparket ned en trapp og mishandlet flere ganger i skolegården – noen ganger foran en lærer. Han har blitt hentet fra skolen i ambulanse flere enn en gang, fortsetter familien.

Les også: Muslimsk student i Tyskland: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

Gutten måtte være på sykehus i flere dager etter at en klassekamerat hadde sparket ham i magen og det var uklart om det var noen interne skader, forteller familien til Tagesspiegel.

Det har vært seks tilfeller av overfall bare det siste året alene. Vi klarer ikke dette mer.

En gang etter et angrep på sønnen vår, sa en av overgriperne; ‘bare ring meg, jeg er ikke 14 år enda’.

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Vanligvis etter en slik hendelse så er det bare en samtale med en sosialarbeider, og unnskyldninger fra de som mishandlet – og en dag etterpå så angrep det samme barnet sønnen vår igjen.

Familien sier at det er et «voldsklima» på skolen, og at lærerne ikke tør å se studenter i øynene, da selv tiåringer blir svært raskt fornærmet og mister sin ære.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Her legger vi ut flere videoer fra barn og elever som har blitt mishandlet av innvandrere og muslimer i Tyskland.

https://www.youtube.com/watch?v=hbvTcDzwZAk&t=3s

Relatert:

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

SJOKKVIDEO: Jødisk 17-åring blir slått med belte av ung muslimsk mann på gaten i Berlin

Venstreekstremister innrømmer: «Vi sto bak brannbombe mot moskè»

Den 25. mars klokken 05.30 på morgenen dukker fire maskerte menn opp utenfor en moskè i den tyske byen Kassel.

De knuser først et vindu på bygningen inn mot bønnerommet.

På overvåkingsfilm kan man se at de antenner og kaster tre såkalte molotov coctailer (flasker fylt med tennbar væske) gjennom det knuste vinduet og inn i moskeen. 

Tysk politi omtaler det hele som et brannattentat. Man antok også at angrepet var politisk motivert.

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene – opptøyer og vold i Hamburg – se bilder og videoer

Etter mye spekulasjoner og rykter om hvem som sto bak brannangrepet eller årsaken til det, så innrømmet nylig den venstreekstreme og voldelige gruppen Antifascistisk Aksjon at de sto bak. (Organisasjonen omtales noen ganger også kun som Antifa eller AFA).

Innrømmelsen kom på det venstreorienterte nettstedet Indymedia.

Etter mange spekulasjoner innrømmer vi at vi sto bak angrepet med molotov cocktaliene på møtestedet for tyrkiske fascister i Bunsenstrasse, skriver AFA.

De truer også med flere aksjoner.

Vi fortsetter med flere militante aksjoner hvis ikke Tyrkia stopper sine aggresjoner, skriver organisasjonen.

Omtrent samtidig med angrepet mot moskeen i Kassel, opplevde den tyrkiske ambassaden i København også et angrep med molotov cocktailer. Her ble fire syriske kurdere pågrepet og arrestert.

Les også: Kjent venstreekstremist og antirasist anklages for voldtekt, seksuelle overgrep, vold og «kvinnehat»

ANGREPET: Den tyrkiske ambassaden i København ble brannbombet av kurdiske aktivister sist måned. Samtidig brannbombet venstreekstremister en tyrkisk moske i den tyske byen Kassel. (Foto: Jyllandsposten).

Les også: Antirasister angrep kristne patrioter – da grep samoiske Tiny Toese inn

Ifølge det danske Ekstra Bladet så knytter man opp begge angrepene til Tyrkias nylige invasjon i det nordlige Syria, som i lenger tid har vært under kurdisk kontroll.

Antifascistisk Aksjon sympatiserer med kurderne i Midtøsten og en rekke vesteuropeiske Antifa-medlemmer skal ha reist til området for å delta i den væpnede konflikten.

Det har vært sammenstøt mellom etniske tyrkere og kurdere i de fleste europeiske land de siste årene. De mest alvorlige av dem i Tyskland, som har store grupper av de to minoritetene boende i landet.

Nå har altså venstreekstremister og antirasister for alvor involvert seg i konflikten, med brannbomber mot tyrkiske moskeer og forsamlingslokaler.

Det er uklart om noen oppholdt seg i moskeen da den ble angrepet.

I Norge har Antifascistisk Aksjon hatt tilhold i mange år på det beryktede kommunistiske Blitz-huset i Pilestredet i Oslo sentrum. Derfra har de begått en rekke voldelige og brutale overfall mot sine politiske motstandere, samt  i en årrekke utført hærverk mot blant annet restauranter, butikker, biler og bygninger.

BLITZ-HUSET: I tillegg til å selge vafler, drive feministisk radio og holde konserter, så har Blitzhuset også vært tilholdssted for Antifascistisk Aksjon, som i en årrekke har brukt grov vold og begått hærverk med politiske motiver på Østlandet. Nå innrømmer antifascister at de sto bak en brannbombing av en moske i den tyske byen Kassel. (Foto: Frieord.no).

Gruppen har også samarbeidet med blant annet Antirasistisk senter og andre statsstøttede organisasjoner under demonstrasjoner og markeringer på Østlandet.

Les også: Skribent hos Antirasistisk Senter ønsket å bruke smørsyre mot politiske motstandere

Les også: Antirasistisk Senter deltar i voldelige demonstrasjoner med venstreekstremister

Les også: Antirasistisk Senter redd for vold fra sine egne demonstranter

I USA er bevegelsen klassifisert som en «terror-organisasjon» av myndighetene, etter at gruppen har benyttet seg av brannbomber, våpen og politisk terror mot sine meningsmotstandere.

VIDEO: Dokumentar om Antifa – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

Relatert:

TRE DREPT: Bildrap i Tyskland på årsdagen for det muslimske terrorangrepet i Stockholm

 • Det skal ifølge tyske myndigheter dreie seg om en etnisk tysk mann – 47 år gammel
 • Han skal ha en lang historie med psykiske lidelser
 • Han skal ha tatt sitt eget liv etter angrepet

Far til gravid jente (17) som ble knivstukket – «Jeg kan ikke gå imot sharia»

Den 17 år gamle gravide jenta fra Libya hadde sannsynligvis forsøkt å skille seg fra sin 17 år gamle mann, ifølge den tyske avisen Bild. Hun var gift etter såkalt sharialov, men ikke etter tysk lov.

Ifølge Bild skal jenta bare ha vært 15 år gammel da hun ble giftet vekk til en syrisk mann. Det var imidlertid et ulykkelig forhold og jenta skal ha funnet seg en ny kjæreste.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

Den unge jenta ble funnet alvorlig skadet i foreldrenes hjem kvelden den 27. februar, med stikkskader i overkroppen. Jentas bror og hennes ektemann skal ha angrepet jenta i sitt eget rom.

Det foreligger imidlertid ikke bevis for at foreldrene aktivt var med på ugjerningen, sier anklager Jan Holzner. Han utelukket derimot ikke at etterforskningen vil bli forlenget for å undersøke om foreldrene deltok eller aktivt hadde frembrakt knivstikkingen via andre personer i det muslimske miljøet.

Så langt sitter jentas ektemann og bror, Abd Alrahman (20), varetektsfengslet for det brutale drapsforsøket.

Les også: OPPEGÅRD: Utenlandsk familie forsøkte å æresdrepe datteren (18) midt i boligfelt

BROREN KNIVSTAKK SIN EGEN SØSTER: Jentas 20 år gamle bror, Abd Alrahman, er også arrestert for drapsforsøk.

Les også: Æresdrap i Sverige – to kvinner kastet ut fra balkonger

Faren til den dødelig skadde jenta, «Alaa W». har skapt oppsikt i Tyskland med sine uttalelser etter drapsforsøket. Han henviser nemlig til den islamske sharia-lovgivningen som en årsak til at hans gravide datter ble forsøkt drept. «Hvis en gift kvinne blir dømt til døden etter islamsk lov av en islamsk dommer så kan jeg ikke si nei,» sier faren til den tyske mediekanalen «Spiegel TV.»

Tyskland har hatt mange tilfeller de siste årene der muslimer bosatt i landet har satt sharialovene over tyske lover under konflikter og for å løse problemer i de muslimske miljøene.

Les også: Lot datteren drukne – for ærens skyld

I det artikkelen går i trykken kommer det ut informasjon om at også moren og faren til jenta nå har blitt pågrepet og varetektsfengslet for medhjelp til drapsforsøket på sin 17-årige gravide datter.

VIDEO: Pensjonister i Tyskland går på selvforsvarskurs – lærer å slå med gåstokken

Relatert:

TYSKLAND: Syrer ville rekruttere 7-åring som jihadist

Han er også tiltalt for å ha prøvd å trene opp kjærestens syv år gamle sønn som en «jihadist-soldat», skriver Breitbart med Kronen Zeitung som kilde.

Ifølge anklagen mot ham skal den 30 år gamle syreren ha vist den 7 år gamle gutten forskjellige propagandavideoer fra Den islamske staten. Videoene forherliget barnesoldater og viste hvordan barn fanget av IS skjøt andre mennesker og selv ble skutt.

Det er også et element av fysisk overgrep i forholdet mellom syreren og gutten, ifølge anklagerne. Han skal blant annet ha slått syvåringen i magen med en trepinne.

I forbindelse med mannens plan om å angripe en synagoge, skal han ha lastet ned instruksjoner om hvordan man lager en eksplosiver og dessuten å ha kontaktet andre radikale muslimer for å høre om de ville bli med som selvmordsbombere. Den tyske anklageren sier at mannen ønsket «så mange ofre som mulig blant de vantro».

Syreren, som kom til Tyskland i 2012 på studentvisum, sa i retten at han ville forsvare seg mot anklagene. Han er for øyeblikket under tiltale for å være medlem av en terroristgruppe, misbruk av en mindreårig og for å ha planlagt en stor voldshandling.

Unge barn har gjentatte ganger blitt rekruttert av Den islamske statens terrorgrupper i Europa. Den mest kjente er den 15 år gamle Safia S., som stakk en politimann med kniv ved en togstasjon i Hannover. Den unge jenta ble radikalisert av hatpredikanten Pierre Vogel og Den islamske stats propaganda på nettet, skriver Kronen Zeitung.

TYSKLAND: 34 flyktninger hentet inn 130 familiemedlemmer og ekstra koner

I det tyske distriktet Pinneberg kom en historie ut om en syrisk flyktning som fikk sin kone og fire barn hentet inn. Men det var ikke slutten på familiegjenforeningen. Han hentet nemlig ytterligere fire barn til Tyskland. Disse hadde han med kone nummer to i hjemlandet. Nå har han fått innvilget søknaden om å hente inn også denne kona. «Barna kan ikke bo i et fremmed land uten sin mor», sier den syriske flyktningen i sin søknad for at også den andre kona skal kunne komme. Dette kan skape problemer da polygami på papiret er forbudt i Tyskland.

Nylig slupne tall fra regionen viser at 34 flyktninger alene sto for at 130 ekstra personer kom inn på familiegjenforening.

Kostnadene for å hente inn koner og barn ligger på flyktningene selv. Men i det familiene setter sine føtter på tysk jord, er det Tyskland som er ansvarlig for alle utgifter og opphold.

Selv om krigen i Syria nå ser ut til å nærme seg slutten, så er det uklart om noen av de syriske flyktningene som har ankommet Europa og fått sine hender på velferdsgodene frivillig vil reise hjem igjen.

 

TYSKLAND: Syrisk flyktning drepte forsvarsløs hund ved å kaste henne ut av vindu i boligblokk

https://www.facebook.com/TierrettungDeggendorf/videos/1618919368190632/

En fransk bulldog mistet livet i den tyske byen Straubing, da en syrisk flyktning plukket henne opp og kastet tispa ut av vinduet fra tredje etasje.

Hendelsen fant sted på fredag. Den syriske flyktningen (27) fortalte i ettertid at han var irritert at hunden var i nærheten av ham. Flyktningen bodde i et bofellesskap og det er mye som tyder på at hunden kom seg inn i syrerens rom.

Veterinæren og dyretjenesten i byen forsøkte å redde hundens liv gjennom natten, men skadene tispa fikk fra det høye fallet var for alvorlige og hun døde lørdag morgen ved Regensburger dyreklinikk, skriver den tyske avisen Wochenblatt.

Frieord har tidligere skrevet om hvordan det å kaste mennesker ned fra tak eller ut av vinduer/balkonger er noe som finner sted i den islamske religionen hvis noen har brutt den hellige boken koranens lover. I dette tilfellet med hunder så finnes det retninger innen religionen som anser hunden som et urent dyr og at hunder ikke skal oppholde seg innendørs. Det er heller ikke lov å komme i kontakt med hundens sikl/spytt.

 

Se den sterke videoen laget av tyske kvinner: «Vi er ofrene for det multikulturelle samfunnet»

Mia og Maria var to tyske kvinner som ble drept av ulovlige innvandrere i Tyskland det siste året.

VOLDTATT OG DREPT: Den 19-årige legestudenten Maria Ladenburger kom aldri hjem etter en fest natt til søndag den 16. oktober. Nå sitter et 17-år gammelt afghansk flyktningbarn siktet for ugjerningen. I den påfølgende rettssaken påstod drapsmannens far at sønnen i virkeligheten er 33 år gammel. (Foto: Privat).

Ebba var en 11 år gammel svensk jente som ble meid ned og delt i to av en ulovlig innvandrer i Sverige i fjor.

EBBA (11) ble brutalt drept av den ulovlige muslimske innvandreren Rakhmat Akilov (39) i april i fjor. Akilov stjal en tung lastebil og kjørte den ned en handlegate midt i sentrum av den svenske hovedstaden. Totalt fem mennesker ble drept og 130 mennesker ble skadet.

Ingen norske feminister, politiske ungdomspartier, eller moderpartier, har noensinne stilt seg på disse jentene og kvinnens side i debatten. De har alltid valgt overgripernes side på grunn av deres innvandringsstatus og har istedenfor valgt å angripe norske og europeiske menn som ansvarlige.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister