Skremmende utvikling – tusenvis av nettsider slettet av Facebook og Twitter

Flere svært store kontoer på sosiale medier med millioner av følgere og heltidsansatte har blitt slettet de siste ukene av Twitter, Facebook, Youtube og Google.

Navn som The Free Thought Project, Press For Truth, Anti-Media, Cop Block, Filming Cops, Counter Current News, Right Wing News, Noisy Room, Gun Laws Don’t Work, Reverb Press, Nation in Distress, Clash Daily, Voluntaryist Veterans, er kanskje ikke kjente for norske lesere, men i USA har disse nettsidene titalls millioner av følgere tilsammen og er svært populære.

Flere av dem drives som mindre selskaper med flere ansatte og millioner av kroner i omsetning. De har en betydelig påvirkning av nyhetsformidling og politisk aktivisme. En av de som opplevde å bli sensurert er Brian Kolfage, en militærveteran som mistet to bein og den ene armen under konflikten i Midtøsten. Hans nettside har vært drevet i over 10 år og hadde 3 millioner følgere.

Brian Kolfage and family
SENSURERT: Brian Kolfage har vært politisk aktiv på nettet i over 10 år siden han ble alvorlig skadet i krigen. Rett før mellomvalget slettet Mark Zuckerberg Facebook-kontoen hans med over 3 millioner følgere. Frykten for at Kolfage skal kunne sørge for at Trump og republikanerne skal kunne vinne igjen ble for stor for den venstreorienterte plattformen. (Foto: Privat).

Og det er nettopp her de store sosiale medienes venstreorienterte plattform kommer inn i bildet. Man ønsker nemlig ikke at noen andre enn demokratenes egne nettsider og kontoer skal kunne ha en avgjørende rolle i det kommende mellomvalget og presidentvalget i 2020.

Som grunnlag for slettingen – hvis noen av dem fikk det – så var det fordi de bedrev «politisk søppelposting». Et skalkeskjul og vagt begrep for å begrunne slettingen.

At slettingen og sensureringen kommer bare måneder og uker før mellomvalget er ikke tilfeldig. Heller ikke er det tilfeldig at det skjer koordinert over alle plattformene. Flere av nettsidene og kontoene som nå er nede har operert i mange år, men så lenge venstresiden hadde kontrollen politisk og presidenten i Det hvite hus, så lot man dem få holde på. 

Det er en svært skremmende utvikling som ligner mer på det som skjer i diktaturstater som Kina og Nord-Korea. Og for å gjøre det ennå verre, så har blant annet Google laget egne versjoner for nettopp disse landene, der myndighetene kan styre søkeresultat, hvem som får ytre seg eller starte nettsider.

Ja, du leste riktig.

https://www.youtube.com/watch?v=FOuJOPe2tgQ

Brexit-lederen Nigel Farage sier de sosiale mediene må slutte å sensurere konservative på nettet

Nigel Farage er en kjent fargeklatt i den britiske og europeiske politikken. Hans taler og elegante tirader mot EU-lederne i Brussel har gått viralt på sosiale medier.

Han var også lederen for uavhengighetspartiet, UKIP, (United Kingdom Independence Party), da Storbritannia valgte å trekke seg ut av EU. En avgjørelse som sjokkerte Europa. Hans folkelige fremtoning, skarpe tunge og klare standpunkter ga ham de nødvendige stemmene i folkevalget i 2016. Det samme året Trump vant i USA.

Les også: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Twitter og Google sensurerer sine brukere

Les også: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»

Dette har ført til at de sosiale mediene har satt i gang kraftige kampanjer for å stoppe nasjonale og konservative stemmer på sosiale medier, medier som får ansvaret for nettopp denne politiske bølgen som har gitt Vesten et mer nasjonalistisk og uavhengig preg. I Polen, Ungarn, Sverige, Norge, Finland, Belgia, Nederland, Storbritannia, Tyskland, Italia, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia og Frankrike har nasjonalkonservative og kristne partier gått kraftig frem, og i mange tilfeller tatt makten.

Ofte gjennom store og fungerende kampanjer på nettet. Youtube, Facebook og Twitter har blitt brukt med stor suksess for å nå ut til massene. Profesjonelle videoer, politiske kampanjer, podcaster og høy kvalitet på fremføringen har skremt vettet av den etablerte venstresiden. 

Les også: Facebook ønsker å sensurere innvandringskritiske innlegg

Både Youtube, Facebook, Google og Twitter eies og drives av venstreorienterte politiske aktivister. Disse har nå gått til verks med å utestenge, sensurere og forhindre at nasjonalkonservative og alternative kanaler skal få bruke deres plattformer. Vi her på Frieord opplevde dette for to måneder siden da vår Youtube-kanal med titalls videoer og over en million treff ble tatt ned for «brudd på reglementet». Det var ingen forklaring på hvilken konkrete regel og klagen ble avvist. Det kan føles veldig urettferdig og skape usikkerhet hos de som bruker sosiale medier, da det ikke virker som om det finnes ett enkelt regelverk alle kan følge.

Les også: 64-årig svensk mann dømt i retten for å ha publisert satirebilde om islam på Facebook

Det er det Nigel Farage nå setter søkelys på i det Storbritannia forbereder seg til å gå ut av EU. Farage har selv møtt Facebook-sjef Mark Zuckerberg og skal ha fortalt ham: «Du er nå en utgiver, og som en utgiver er du ansvarlig for innholdet som du publiserer i ditt navn. Dere bør reklassifisere dere som en utgiver og holdt ansvarlige».

VIDEO: Se Twitter-sjefen Jack Dorsey avsløres under offentlig høring

VIDEO: Twitter-sjef innrømmer: «Vi er venstreorienterte»

Dette da de store sosiale mediene sier de er uavhengige og ikke har ansvar for innholdet. Men når de har begynt å sensurere enkelte meninger og uttalelser, så mister de retten til å holde på denne definisjonen. Og det åpner for at brukerne kan saksøke dem.

Farage fortsatte:

 – En av grunnene at så få politikere tør å snakke om betente temaer (Innvandring, kjønn, likestilling red. anm.) er at man kan bli utestengt. Jeg er ikke redd for å bli utestengt, de vil ikke utestenge meg, jeg er ikke en ekstremist. Jeg har aldri vært en ekstremist.

Les også: Populær afroamerikansk kvinne-duo sensurert av Facebook – «farlige for nettsamfunnet»

SENSURERT: Den morsomme og fargerike afroamerikanske duoen «Diamond and Silk» har opplevd at Facebook og andre sosiale medier har satt begrensninger på deres innhold. (Skjembilde/Youtube).

Tilstede under talen var også den kjente Youtuberen Paul Joseph Watson. Watsons videoer blir sett og spredt av millioner hver uke. Han forteller at han har fått beskjed av ansatte hos Twitter at hvis han lenker til en direktesending eller kun en video av Alex Jones (Watson er redaktør for Inforwars, som drives av Alex Jones, red.anm.), så vil han bli utestengt permanent. Hans konto vil rett og slett bare bli fjernet. Tusenvis av timer med innhold, titusenvis av kommentarer, likes og delinger borte. Helt uten videre.

 – Jeg må trå veldig varsomt, jeg selvsensurerer, noe som er hele poenget. Dette har som effekt at jeg må sensurere meg selv for ikke å bli utestengt, sier Watson.

Paul Joseph Watson nærmer seg en million følgere på Twitter, så det sier seg selv at selskapet frykter hans politiske stemme og mulige rekkevidde til politisk likesinnede.

Les også: Se hatet fra venstresiden som får lov å spres på sosiale medier

 

 

Dagens multikulturelle rapport: Brutalt angrep på mopedist (video), rasisme mot hvite og hund bet afrikaner i skrittet

Den svært innvandrertette byen Birmingham opplevde nylig et brutalt overfall og ran av en mopedist. Det hele ble fanget på kamera.

SPANIA

Videre går vi til saken om hunden som bet en migrant i penis. En senegaleser bosatt i byen Reus i Spania, var ufin mot en hund på gaten rett etter midnatt, den 12. september.

(Foto: Shutterstock).

Skrikingen fra mannen tiltrakk seg en politipatrulje og ambulanse som kunne bekrefte at mannen etter å ha sparket en lokal beboers hund opplevde at hunden bet ham i skrittet og deretter i hånden.

Hundens bitt var såpass alvorlig at det påførte mannen biteskader på forhuden og selve glansen. Senegaleseren måtte kjøres til regionsykehuset i Terragona hvor han fikk rekonstruktiv kirurgi og blir behandlet av urolog.

AUSTRALIA

I Australia ønsker nå en tidligere aktor i en svært grov og rasistiske voldtektssak at den muslimske voldtektsmannen skal få slippe ut. Det har skapt opprørt stemning blant australiere. Muhammed Skaf skal ha lurt en 16 år gammel hvit jente inn i en park. Der ble jenta voldtatt av Muhammed og en bekjent, mens opptil 12 andre muslimske menn så på og lo.

I et annet tilfelle misbrukte den muslimske gjengen et annet hvitt og kristent kvinnelig offer (18) som skal ha blitt voldtatt over 40 ganger av gjengen, som telte hele 14 stykker. Hendelsen varte i 4 timer og kvinnen ble spylt med vann og dumpet på en togstasjon etter overgrepet. Gjengen skal ha ropt rasistiske og fremmedfientlige uttrykk til henne og blant annet spurt henne om «libanesisk pikk smaker bedre enn australsk».

PÅGREPNE AV POLITIET I EN SVÆRT GROV VOLDTEKTSSAK I ÅR 2000.

TYSKLAND

I Tyskland skal en professor ha uttalt at den økende nasjonalistiske og konservative politiske bølgen er et resultat av venstresidens uansvarlige og globalistiske politikk. Samtidig kan vi nevne at himmelen er blå, bare for å understreke selvfølgeligheten.

SVERIGE

Vårt naboland Sverige forsøker å sette verdensrekord i nasjonalt selvmord og her er en smakebit på hvordan det fortoner seg.

FEMINISME

Venstresidens klamme hånd over politikk, utdannelse og media gir i noen tilfeller innblikk i dårehusets absolutte og ypperste tenkere.

 – Ja, menn dør tidligere enn kvinner, men flere av dem har en flott tid mens de lever, skriver Sandi Tokvsig, grunnleggeren av det kvinnelige likestillingspartiet i Danmark. (Ja, det er ikke bare Sverige som leder an i galskapen).

GOOGLE

Denne videoen har vi delt på nyhetsstrømmen vår, men den kan ikke deles og repeteres ofte nok. Google, Facebook, Youtube og Twitter har monopol på det offentlige ordskiftet i den digitale alderen vi nå lever i. Men de oppfører seg som brutale diktatorer og keisere uten klær.

Her ser vi hvordan lederne regelrett gråter når de gjenopplever Hillary Clintons valgkamp og tapet mot Donald Trump. 99.99% av alle som blir sensurert og slettet fra de store sosiale mediene er nasjonalister og konservative.

POLEN

Det finnes ennå både hjerte og sjel igjen i Europa. Men man må til sentral- og øst-Europa for å finne den. Her viser supporterne av et lokalt fotballag hva de mener om kommunismen. En politikk som sammen med nazismen tok livet av EN FEMTEDEL av befolkningen som befant seg i landet.

I Norge kan man dessverre fremdeles finne tilhengere av drapsidelogien både hos statsstøttede organisasjoner som Antirasistisk Senter, hos LO og hos etablerte partier som Rødt, SV og Miljøpartiet De Grønne. Skam på dere.

Og husk: Sosialisme fører alltid til sult og folkemord.

CANADA

Den stadig mer upopulære og ofte karikerte statsministeren Justin Trudeau trekker ikke de store mengdene under sine allmøter og taler. Bildet av Trudeau kommer kort tid etter at det ble avslørt at den tidligere amerikanske presidenten Barack Obama kun trakk 750 mennesker til et allmøte i ett lokale med plass til 7500.

https://twitter.com/WallStPete/status/1040778382961598464

PAKISTAN

Det dukker stadig opp bilder fra Midtøsten og araberstatene som viser at land som Libanon, Irak, Iran, Afghanistan og Pakistan, for å nevne noen, hadde frihet og trygghet for sine kvinner før islam fikk sine revolusjoner og tok over makten ved mullaer, sjeiker og imamer.

HUMOR

Vi avslutter nyhetsrunden med en morsom og vellaget video som viser hvordan president Donald Trump rydder opp i korrupsjonen og «den dype staten» som demokratene har satt opp i USA.

God video og god videre helg!

VIDEO: Se Twitter-sjefen Jack Dorsey avsløres under offentlig høring

Frieord har de siste månedene fulgt utviklingen der en rekke store konservative politikere, aktivister og entrepenører har blitt sensurert, fått videoer og innhold tatt ned og i flere tilfeller fått hele plattformen sin fjernet fra de store sosiale nettverkene.

Den doble standarden har vært svært klar, der man har akseptert sterkt rasistiske og hatefulle uttrykk mot i særdeleshet hvite mennesker og i stor grad konservative fra venstresiden, mens man umiddelbart har fjernet de konservative fra de sosiale nettverkene uten å kunne påpeke konkret hva de har blitt fjernet for. 

Les en inngående og avslørende artikkel om dette HER.

Denne uken har det vært høringer i USA hvor blant annet Twitter-sjefen, Jack Dorsey, blir spurt ut om dette fenomenet.

https://www.youtube.com/watch?v=iqNHV6d1ed4

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 2: Rasismen mot hvite

Den siste tiden har de store sosiale mediene sensurert og fjernet en lang rekke konservative personer og politiske kontoer som ikke tilhører «venstresiden» på sine plattformer. Dusinvis av store nettsider og enkeltpersoner har fått tusenvis av videoer og millioner av treff fjernet over natten, uten annen begrunnelse enn at de har «brutt retningslinjene» for plattformenes innhold.

Mange snakker om at dette er et koordinert angrep på ytringsfriheten og for å sørge for at USAs president Donald Trump ikke vinner mellomvalget nå i høst. Dette da man mener at nettopp disse personene og kontoene sørget for at han vant presidentvalget i 2016. Lederne for de store sosiale nettverkene, som Facebooks Sheryl Sandberg, Twitters Jack Dorsey, Youtubes Susan Wojcicki og Googles tidligere sjef Eric Scmidt, har alle innrømmet at de støtter demokratene og har hatt nære bånd til Barack Obama, Hillary Clinton og andre toppledere innen den politiske venstresiden.

Skriver du noe negativt om de politiske fanesakene til venstresiden så risikerer du i høy grad å få meldingen fjernet eller rett og slett få hele kontoen slettet.

Men hvordan står det til hvis man tilhører den venstreintellektuelle eliten og deler meningene til toppsjefene hos de ovennevnte selskapene? Hvis man er ansatt hos de store venstreorienterte nettstedene, avisene eller organisasjonene og bruker sine sosiale medier til å promotere sitt verdenssyn med spisse og grove formuleringer.

Prøv det selv. Skriv f.eks «Drep alle hvite mennesker» eller «Jeg hater menn – spesielt hvite menn» og opplev at din konto ikke lever spesielt farlig. Faktisk kan du som den nyansatte redaktøren i New York Times, Sarah Jeong, oppleve at Twitter gir deg et verifikasjonsmerke! Men skriv deretter «Drep alle mørkhudede mennesker» eller «Jeg hater kvinner – spesielt mørkhudede kvinner», og opplev at du ikke bare får din melding slettet – men hele kontoen fjernet.

AKSEPTERT: Ikke bare er rasisme mot hvite mennesker akseptert – det belønnes endog med verifiseringsmerke av den sosiale nettgiganten Twitter i forbindelse med nyansettelsen hos New York Times som redaktør. Bytt ut ovennevnte tekst med sorte/asiatiske/jødiske menn og se om du også får beholde kontoen og et verifikasjonsmerke. (Skjermbilde/Twitter).

Hvorfor er hatet mot hvite mennesker, mannen og Vesten akseptert?

De siste ukene har en uavhengig brukerkonto på Twitter samlet en stor mengde eksempler på verfiserte Twitter-brukere – de fleste av dem ansatt hos store hovedstrømmedier eller som har fremtredende roller hos den politiske venstresiden, og som har skrevet svært grove og rasistiske meldinger.

Vi legger ut en stor mengde av dem her for våre lesere (og dere på venstresiden, vi vet dere hemmelig sniker dere innom her for å lese).

Værsågod, den Den gode og aksepterte rasismen.

 

 

Sommer i Oslo: Skyting på åpen gate, knivstikking, slagsmål og bilvandalisering

Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

På Frieords Twitter-feed ser vi stadig lenker til artikler, kommentarer, tegninger og utspill på diverse sosiale medier hvor man ser ned på, rakker ned på, håner, klager over og rett og slett angriper europeisk kultur og vår befolkning. Selv europeisk arkitektur, historie og litteratur angripes. I ekstreme tilfeller har vi sett at man rett og slett finner ting i samfunnet man ikke liker og kobler det opp mot dette hatet.

Her finner man blant annet plastre, hårprodukter, høflighet, måtehold, bøker, respekt, solkrem, musikkfestivaler, mat, dansing, fotballag, barnehager, skoler, vannflasker, kroppsstørrelse og omtrent alt i hverdagen som er negativt fordi hvite mennesker forbindes med det.

Ja, du leser riktig og beviset finner du i bunnen av denne artikkelen.

Alt brukes for å vise at hvite menn/mennesker har mer makt og kontroll enn såkalte minoriteter (kvinner, homofilie, fargede mennesker m.m.), gjennom det såkalte «hvite privilegiet». Et privilegium som ikke eksisterer annet enn som en naturlig følge av at man tilhører den største etniske gruppen i samfunnet og dermed også naturlig nok dominerer det.

Les også: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit

Finner man sort privilegium i Nigeria? Ja. Finner man gult privilegium i Kina? Ja.  Dette har ikke noe med herredømme eller rasisme å gjøre, men med menneskelig evolusjon, naturlig instinkt og sunn fornuft å gjøre. Like barn leker jo som kjent best. At mennesker fra andre raser og etnisiterer ikke forstår eller liker at hvite mennesker omgås med hverandre eller oppfører seg «europeisk«, betyr ikke at hvite mennesker er rasister. Like lite som at afrikanere bor i jordhytter og ikke har asfalterte veier er rasistisk mot hvite mennesker i Afrika, eller det faktum at kinesere spiser ris og aborterer jentefostre i enorm skala ikke er rasistisk mot hvite mennesker som bor Kina. Dette er bare slik det er.

Les også: «Hvite som ikke vil ha sex med sorte er rasister»

Les også: VG-journalist: «De norske håndballjentene er for hvite»

Vi har landesgrenser, kontinenter og ulike etnisiteter/raser på vår mangfoldige jordklode av en grunn. 30 år med sosiale rettferdighetskampanjer endrer ikke hundretusenvis av år med evolusjon.

Og for de som har på seg de trange og nærsynte venstreorienterte politiske brillene sine; hvite mennesker er en minoritet på verdensbasis. Ca. 10-12% av verdens befolkning klassifiseres som hvite – dvs 850 millioner mennesker. Det bor flere kinesere i Kina enn hele den kombinerte hvite befolkningen på alle kontinenter tilsammen. Det finnes flere afrikanere bosatt på det afrikanske kontinentet enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Det finnes flere pakistanere i en gjennomsnittlig pakistansk by enn i hele Norge. Men pakistanere er altså en «minoritet».

Les også: Dagbladets Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Les også: Prisbelønt Dagbladet-journalist klager over «blendahvite» fotballspillere

 

Les også: Forsker: For mye norsk kultur i barnehagene

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Det finnes flere muslimer i verden enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Ennå er altså muslimer en «minoritet». Ifølge venstresiden er nasjonsgrenser noe menneskeskapt og unaturlig. Det vil i virkeligheten (deres) da bety at nordmenn er en minoritet. Eller? Kan vi prøve å være konsekvente i logikken?

I vår nye og globale hverdag bør vi kanskje løfte blikket litt og se på hvem som er minoriteten og hvem som utgjør majoriteten. Fordi alle de store innvandrergruppene i Norge er «majoritet» i forhold til etniske nordmenn befolkningsmessig, om de er tyrkere, iranere, afghanere, somaliere eller til og med svensker.

Liker du ikke Vesten? Det finnes alltid en flyplass ikke langt unna hvor du kan reise til ditt drømmesamfunn. Vi har har hørt at Venezuela er fint på denne tiden av året.

Les også: Rapport – Tusenvis av rasistiske angrep mot hvite mennesker etter Trumps valgseier

Les også: En million hvite og kristne jenter misbrukt av muslimske voldtektsgjenger i England

Men dette rasistiske verdenssynet mot europeere eksisterer ikke kun hos disse (ikke)-minoritetene som bor i Vesten, det finnes også i høyeste grad hos venstreorienterte mennesker – og i særdeleshet hos hvite selv. Selvhatende oikofober som fra barnsben i barnehager, skoler, universiteter og sosial omgangskrets har blitt indoktrinert at Europa, hvite mennesker, hvit kultur, hvit historie og hvite verdier holder resten av verden nede og hindrer det fullkomne multikulturelle utopia. Denne kulturmarxismen (Frankfurtskolen) ble for alvor innledet av radikale og revolusjonære kommunister og sosialister på 1960- og 70-tallet, og har fått et betydelig fotfeste i akademia og media.

I dag kan vi blant annet i Norge se en nærmest homogen venstreorientert nasjonal utdanningsinstitusjon og media dominert av til tider svært radikale og kommunistiske ansatte som presser kulturell marxisme og samfunnslig relativisme på samfunnet. Det har fått alvorlige følger for flere generasjoner med nordmenn som ikke lenger har en sterk kulturell identitet eller føler ansvar for sitt og sine barns fremtid, slik deres forfedre gjorde.

Dette fenomenet er utbredt over hele Vest-Europa, USA og Australia/New Zealand.

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Les også: Kvinne angrepet av mørkhudede menn: «Din jævla hvite hore»

Daglig strømmer det ut timesvis og spaltemetre med Stockholm syndrom-orientert innhold fra vestlige utdannningsinstitusjoner og TV/film/radio/reklame/sosiale medier. Den som vet hva man skal se etter finner det raskt. Under her legger vi ut en rekke eksempler på det som er nevnt ovenfor – og husk dette er ikke fra «ytre venstre», men fra mennesker med verifikasjonsmerke på Twitter, ansette publikasjoner og offentlige institusjoner – eller som det heter på godt norsk – mainstream media.

Det er HER man finner den ekte rasismen og det ekte hatet – mot Europa og Vesten. Mot den hvite kjernefamilien, våre verdier, tradisjoner og historie.

Les også: Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem

Les også: Norske medier kritiserer EM-jentene: «Dere er for hvite!»

 

 

Twitter-sjef innrømmer: «Vi er venstreorienterte»

I tilfelle du har bodd på en øde øy uten internett-forbindelse eller er medlem av et rødgrønt parti, så kan det ha gått deg hus forbi at det nå foregår en koordinert og politisk utrenselse av ikke-sosialister og konservative brukere på de store sosiale medieplattformene.

Youtube, Facebook, Google, Spotify og Twitter har på en og samme måned fjernet en rekke store profiler tilhørende sentrum-høyre aksen politisk. Ingen av de som har blitt fjernet har brutt lover eller blitt dømt i retten. De har derimot ytret meninger som ikke er akseptert innenfor det vi idag kaller det «politisk korrekte».

Vi snakker om kanaler som Inforwars, CRTV, Jihadwatch, Prager U, Mark Dice, Owen Benjamin, Ron Paul, Faith Goldy, Stefan Molyneux og mange flere som tilsammen har titalls millioner av abonnenter og seere hver måned – alle har opplevd enten å miste alle sine kontoer på sosiale medier over natten eller bli tungt sensurert ved at man ikke kan trykke liker, dele eller få opp kanalene på plattformenes søkemotorer. Mange av de ovennevnte har laget hundrevis av videoer og har levebrødet sitt der – som nå er i stor fare.

Les også: Facebook sensurerer og fjerner innhold de ikke liker

Det stopper imidlertid ikke bare ved mediakanaler og politiske kanaler. Også politikere fra det republikanske partiet i USA har blitt blokkert, sensurert og blitt utsatt for såkalt «shadowbanning», hvor innhold og meldinger skjules for følgere og brukere på det aktuelle mediet.

Mange spør seg nå om dette er et koordinert angrep for å svekke Donald Trump og republikanerne før mellomvalget i USA i høst, noe som vil være en betydelig større trussel mot demokratiet i USA enn noen «russisk innblanding» som venstresiden snakker om, men ikke klarer å bevise selv to år etter at teorien ble funnet opp av Hillary og hennes kampanje.

Nå har sjefen for Twitter, Jack Dorsey, endog gått ut i media og innrømmet at tjenesten er politisk venstreorientert. Selv ventresidens ikon, Bill Maher, gikk ut på sitt TV-show på fredag kveld og sa at ytringsfriheten er under angrep.

VIDEO: Har den store utrensingen av konservative nettsider på sosiale medier startet?

Les også: Populær sort kvinnelig duo sensurert – «For farlige for Facebook-samfunnet»

Når de sosiale mediene kontrollerer 90 prosent av all trafikk og kontakt på internett, så har mistet retten til å kalle seg «private» firmaer som kan gjøre hva de vil med brukerne sine. De eneste som fremdeles klamrer seg fast til dette argumentet tilhører selv det ytre venstre og har ingen interesse av ytringsfrihet og felles plattformer for alle, men kun å skape sitt eget totalitære samfunn der alle marsjerer i takt.

Men det slutter ikke der. Også firmaer som Paypal, Patreon og Mastercard har stengt ned sine tjenester for de samme personene. Så det er altså å regne som dobbelt straff.

Les også: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Google og Twitter sensurerer sine brukere

Det betyr at betalingstjenester og banker nå kansellerer inngåtte avtaler og kontoer. Det neste steget etter dette vil være at telefonoperatører ikke lar deg kjøpe et abonnement eller at man ikke får lån til bolig. Til sist blir man utestengt fra matvarebutikken og apoteket fordi man «ikke betjener folk med feil meninger her».

Og det slutter faktisk ikke der heller! For på toppen av det hele så har konkurrerende kanaler på venstresiden, som CNN, Huffington Post, New York Times og Washington Post AKTIVT gått ut på sine kanaler og jobbet for å sensurere blant annet Infowars. Ja, du leste riktig. Flere store medieselskap har gått ut og sagt at de ønsker at en konkurrent skal forbys og kastes ut fra alle relevante og viktige kanaler. Det går mot alle prinsipper, moral og spilleregler som enhver avis og mediehus har.

Les også: Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

DOBBEL STANDARD: En regel for venstresiden og en for resten. Den rasistiske journalisten Sarah Jeong har skrevet titalls svært grove og rasistiske meldinger på Twitter de siste årene. Nylig ble hun ansatt av New York Times og fikk det blå verifikasjonsmerket av Twitter. Hennes rasistiske meldinger ligger fremdeles ute på plattformen. (Skjermbilde/Twitter).

Mer antidemokratisk får man ikke blitt. Og slik er det i Norge også om man skulle tro noe annet. Frieord fikk sin Youtube-kanal fjernet over natten etter en rapporteringskampanje fra venstresiden. Mange titalls videoer og over en million treff borte uten mulighet for å stoppe det eller redde innholdet. Vi publiserte videoer som var tilgjengelige på andre store mediekanaler, men fordi vi «fokuserer feil» på sakene og ser nyhetene fra et annet perspektiv, så ble videoene ansett som «støtende for enkelte brukere».

Det gjelder å tenke gjennom det som nå skjer hele veien ut og ikke stoppe ved «Jo, men hvis man skriver noe noen ikke liker….» Og vi presiserer igjen; folk som fremdeles er enige i en slik utvikling er de som selv har totalitære og udemokratiske motiv og ikke er interessert i et åpent og inkluderende samfunn.

For det betyr at man må konkurrere på like vilkår og høre ting man ikke liker. Og du har ennå til gode å høre noen i sentrum/høyre og nasjonalkonservativ politikk og medier ytre seg slik om sine politiske meningsmotstandere. Husk igjen, INGEN av de som er nevnt i denne artikkelen har brutt sine lands lover eller er dømt i retten for noe de har sagt. Det eneste de har gjort er å si og ytre seg på en måte som venstresiden ikke liker eller enige i. Og det var nok til at de mistet retten til å gjøre det.

Hvor befinner du deg?

Les også: Hvordan Facebook skal hjelpe den venstreorienterte svenske regjeringen

VIDEO: Har den store utrensingen av konservative nettsider på sosiale medier startet?

Det er uro på nettet i dag. Infowars.com og programlederen Alex Jones opplevde at alle de store aktørene slettet, fjernet og blokkerte svært mange av kanalene hans. Dette er uavhengige aktører som ikke har samme ledelse eller sjefer. At noe slikt kan skje i løpet av 24-48 timer gir grobunn for å tro at dette var planlagt og utført bak lukkede dører.

https://twitter.com/RealAlexJones/status/1026523831249207296

https://twitter.com/RealAlexJones/status/1026501654131224581

Infowars er en av de nasjonalkonservative nettsidene som har fått æren (eller skylden, avhengig av hvem man spør) for at Donald Trump vant valget i 2016. Nettsiden har millioner av følgere og seere på Youtube, Facebook, Twitter, Spotify og andre større plattformer.

Det finnes ingen konkrete henvisninger til hvorfor slettingen har funnet sted annet enn de vanlige frasene at man har «brutt retningslinjene» og/eller har ytret noe som anses for å være «hatefullt». Det kan bli veldig vanskelig å bedrive nyhetsformidling når regelverket tolkes så vidt og bredt – noen vil si det vil være helt umulig ettersom man enkelt kan finne et menneske som anser noe andre sier for «støtende» eller «hatefullt».

Det diskuteres nå om sensureringen er et ønske fra venstresiden om å stoppe støtten til Donald Trump i mellomvalget i høst. Infowars blir stadig angrepet av de store venstreorienterte og demokratisk-støttende TV-kanalene CNN, MSNBC, ABC, samt en rekke storaviser som New York Times og Washington Post. Blant annet har CNN åpenlyst gått ut på sine kanaler og sagt at de ønsker å sensurere Alex Jones og Inforwars.

Nå har samtlige av de ovennevnte gjennomført det som ikke kan kalles for annet enn elektronisk henrettelse av Alex Jones’ og hans medier.

EKSKLUSIVT! Se videoen svenske myndigheter fikk fjernet fra Youtube! (Oppdatert)

OBS: Saken er oppdatert klokken 13.23. Se nederst i artikkelen.

Sverigedemokraterna (SD) kjemper mot Socialdemokraterna (S) om å være Sveriges største parti før valget denne høsten i vårt naboland.

I den forbindelse lagde SD en kampanjefilm der de belyste S sin mørke historiske fortid, med koblinger til nazismen under andre verdenskrig, samt raseideologi som blant annet forbød den svenske germanske rasen å «raseblande seg med bastardraser som slavere, mongoler og jøder». I filmen belyses det også at svenske storaviser som Aftonbladet var med på Socialdemokraternas politisk linje og publiserte mange artikler om rasebiologi og varme omtaler av nazismen.

Filmen som kun fikk være oppe i 48 timer fikk på den korte tiden svært mange treff og ble sett over 200.000 ganger før Youtube fjernet den. Den ble lastet opp igjen på nye Youtube-kanaler, men ifølge svenske nettbrukere så ble også denne slettet kort tid etterpå.

Filmen heter «Ett folk. Ett parti», og var svært profesjonelt laget. Den belyste Socialdemokraternas såkalte «mørke historie» med koblinger til nazi-Tyskland, medisinske eksperiment på uskyldige mennesker, rasebiologi, antisemittisme og andre eksempler.

Vinneren skriver historien, heter det og under 1900-tallet har Socialdemokraterna vært vinnerne og de har lykkes veldig bra med å skjule sine rasistiske meninger og systematiske overgrep. Mange kjenner ikke til på hvilket politisk ideologisk grunnlag partiet står. Slik kan det ikke fortsette å være, skriver SDs partiavis Samtiden om sin dokumentar.

På sosiale medier skriver brukere at Youtubes sensur minner mye om tilstandene i stater som Kina og Nord-Korea der myndighetene styrer all informasjon og har presset de store sosiale mediene til å innføre sensur-filtre slik at innbyggerne ikke kan ta del i «feil informasjon».

Socialdemokraterna på sin har i åresvis omtalt Sverigedemokraterna som et parti med «nazistiske røtter», noe de ikke har blitt sensurert på og som de aktivt har brukt i valgkamper, taler, møter og TV-debatter. Når SD nå ønsker å belyse S sin egen bakgrunn i hat-ideologien, så ønsker man imidlertid å sensurere informasjonen.

Socialdemokraternas søsterparti i Norge, Arbeiderpartiet, hadde på sin side sitt grunnlag i marxismen og kommunismen fra revolusjonen i Russland på begynnelsen av 1900-tallet. Det virker som om begge partienes røtter i totale ideologier, med massemord, terror og dikatur er det som kjennetegner og bringer dem sammen.

Svenske myndigheter møtte «Universets herrer»

For bare kort tid siden hadde den rødgrønne koalisjonsregjeringen – kalt «Syvkløveren» – ett møte med blant annet Youtube, Google, Twitter og Facebook, der man krevde at selskapene «skjerper sine rutiner og må bli bedre på å slette «hat». Facebook lovte også at man skal stoppe anonyme annonsører som kan påvirke det svenske valget «negativt».

Det virker som om de gigantiske sosiale nettverkene – i USA omtalt som «Universets herrer» – har tatt oppgaven alvorlig og nå jobber for å sensurere konservative og nasjonalvennlige partier og politikk i Sverige.

OPPDATERT:

Det har på formiddagen i dag kommet ut informasjon om at Youtube har akseptert videoen og at den tilbake på deres plattform. Filmen har fått enorm oppmerksomhet på sosiale medier og nettforum etter at Youtube fjernet den. Den ble lastet opp på hundrevis av ulike private Youtube-kontoer, samt som torrent på fildelingstjenester og skal ha hatt som mange som 1000 unike delere.

Sverigedemokraterna skriver nå på sin offisielle Twitter-profil at de ønsker en redegjørelse fra Youtube på hvorfor filmen ble sensurert.

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle.

Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- og innvandring/integreringspolitikk. Utenforskapsområder, hvit flukt, ghettofisering av skoler, gjenger, gatevoldtekter, terrorangrep, narkotikasalg og åpenlys bruk/rus på gatene, afrikanske prostituerte, bilbranner – eksemplene er like horrible som de er mange på hvordan det hele har feilet på grandios skala.

Under her er bare et lite utvalg fra den siste ukens arbeidsinnsats fra Oslopolitiet. Og det er det de faktisk legger ut. Vi vet det finnes endel alvorlig kriminalitet som aldri kommer ut offentlig fra politiet av «Hensyn til allmennheten».

 

SENSUR: Youtube kansellerte Frieords offisielle Youtube-kanal

En, to og tre, og dermed er hele Youtube-kanalen din forsvunnet, uten forvarsel eller mulighet for å redde innhold.

Selv etter å ha sendt inn en «klage» på avgjørelsen fikk vi beskjeden om at Youtube ikke ville gjeninnsette kanalen for oss. Vi tilbød oss å fjerne de videoene de mente brøt mot deres retningslinjer og forklarte at videoen som den tredje «striken» gjaldt, var over tre år gammel og at ingen hadde klaget på den før. Men det falt altså for døve ører.

Og med kun en setning fra Youtube som svar. «Beklager, hilsen Youtube-teamet». Hvem? En ansiktsløs moderator som er gud. Eller «[email protected]» som vår moderator het.

Det er litt stressende å sitte og være redd for at videoene på kanalen kan bli flagget til enhver tid, uten grunn. Man kan ha hundrevis av dem. Tusenvis. En video som er mange år gammel kan plutselig bli den som stenger hele kanalen din. En video du hadde glemt. Noen har funnet den «støtende» eller «rasistisk».

Det er ikke et bra opplegg Youtube har for dette. Det kan være troll, venstreaktivister på nett eller politiske motstandere som ikke liker innholdet som rapporterer. Det gjelder forøvrig uansett hvilken politiske farge man har.

Vi var sinte og oppgitte i ca. 5 minutter. Men med dagens politiske klima i media og blant de store sosiale mediene så gikk sinnet og fortvilelsen over overraskende raskt. Nesten som om man forventet det. Det til tross for at vi hadde sikkert 50-75 videoer lagt ut og samlet over en million seere/treff siden vi etablerte kanalen tilbake i 2014/15. Tusenvis av kommentarer og abonnenter forsvant også over natten.

Mange timer med arbeide og informasjon borte på et blunk.

Våre mest populære videoer hadde 250.000 treff og de forsvant allerede i fjor, etter at Youtube hadde renset opp i flere av videoene våre, også da for «brudd på retningslinjene».

Retningslinjer ingen egentlig kan forklare eller forholde seg til. Det handler mer om det politiske og mediale klimaet, og moderatorenes dagsform. Litt som en værhane, men en som viser at vinden alltid blåser vestover.

Vi vet godt at vi befinner oss i grenseland for hva de sosiale mediene ønsker å akseptere, selv om vi faktisk er godt innenfor Norges lover. Men det er egne regler for de sosiale nettverkene. Ja, de er privateide og kan fjerne og regulere så mye de vil på sine egne nettsider. Men det har blitt argumentert for at deres monopol-situasjon gjør at de må tillate alle politiske ideer og sider, uansett om det bryter mot eiernes egne verdier og politiske syn.

Facebook-grunder Mark Zuckerberg måtte nylig vitne foran kongressen i USA om nettopp dette.

Her har vi i Frieord altså blitt ofret på Youtubes alter for politisk korrekthet. Vi er ikke de første, og vi er ikke de siste. Der de tillater svært grove videoer med rasisme mot hvite, kristne og konservative mennesker, samt politikere og organisasjoner, så blir vi på den konservative siden regulert og sensurert for å svare og operere på det samme spillebrettet. En standard for dem, og en annen for oss. Videoer avreguleres, legges bak elektroniske murer, mister funksjoner eller slettes.

Likhet for loven/retningslinjene?

Rap-videoer med Snoop Doggy Dogg hvor han «skyter» president Trump? Helt ok. Videoer fra venstreorienterte organisasjoner hvor det uttales grove løgner med feilaktige påstander om rasisme og islamofobi? Helt ok. Sexistiske videoer der kvinner blir fremstilt som objekter og snakket svært nedlatende om? Helt ok. Videoer der man fremstiller kriminelle handlinger med bruk av narkotika og forherligelse av vold? Helt ok. Reklamer for filmer med handlinger som omhandler massedrap, voldtekter og tortur? Helt ok.

Filmsnutter fra virkeligheten som omhandler aktuelle nyheter og hendelser i våre samfunn – lagt ut av en offentlig registrert nyhetsside med redaktør. Ikke ok. Slettet. «Retningslinjer», vet du. Hilsen Youtube-teamet.

Urettferdig? Tja. Overraskende? Nei. Tar det fra oss motet? ALDRI.

Frieord vil ha en uavhengig Youtube-kanal drevet av støttespillere tilknyttet vår daglige drift oppe og kjøre igjen snart.

Og om de sletter oss når vi får nye en million treff, så får det bare være. Denne kampen går til siste spilleminutt.

Kunnskap er frihet!

FRIHET! Litt slik følte vår ansvarlige på sosiale medier seg i dag etter å ha surmulet de første fem minuttene da beskjeden om at Frieords Youtube-kanal var permanent slettet. (Foto: Ulman/Deviant art).

 

 

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er tolerant nå!»

Venstresiden har tapt den offentlige debatten stort de siste årene. Spesielt har dette skjedd på sosiale medier og de store plattformene som Google, Youtube, Facebook og Twitter.

Journalister og engasjerte samfunns-debattanter som Dave Rubin, Steven Crowder, Ben Shapiro, Gavin McInnes, Milo Yiannopoulos, Stefan Molyneux, Alex Jones, Lauren Southern, Faith Goldy, Candace Owens, Diamond & Silk og Sargon Of Akkad er bare noen av de nye stjernene som har titalls millioner treff på videoene sine ukentlig.

Her er de altså, streite, homser, kristne, jøder, ateister, filosofer, hvite, mørke og ja, tilogmed transpersoner. Felles for dem alle er at de ønsker fri og usensurert debatt. De ønsker ingen klamme regler eller venstresidens hyklerske dydsposering og dobbeltmoral. Her besvimer ingen om du siterer fakta eller faktisk er uenige i en debatt.

Det arrangeres debatter og møter på universiteter og i samfunnshus, det samles til offentlige møter på gater og torg, og det leies store banketthaller med taler og åpne mikrofoner for tilskuerne som kan diskutere med paneldeltakerne.

Dette er en klassiker som ikke går av moten. Steven Crowder, som har et daglig show på den uavhengige og konservative nettkanalen CRTV.com, er på et møte i et skoleauditorium sammen med blant annet Milo Yiannopoulos, da noen venstreaktivister forsøker å forstyrre dem. Dette var på mange måter litt av startskuddet for den utviklingen vi ser på nettet i dag.

Behandlingen av Kanye West

Et av de beste eksemplene på venstresidens intoleranse og svært trange meningskorridor, er deres behandling av den sorte artisten Kanye West. West har gått ut og åpent støttet president Donald Trump, og uttalt at folk må begynne å tenke selv og slutte å marsjere i takt. At folk skal belønnes for sitt arbeide og ikke sin hudfarge eller seksuelle orientering. Det hatet og de angrepene som West har blitt utsatt for har avslørt venstresiden så kraftig at det har sjokkert mange.

Når var sist gang du opplevde total ytringsfrihet i den etablerte pressen? På et universitet? På gater og torg? Ikke så lenge noen tilhørende venstresiden er i nærheten iallefall.

På venstresiden er det kun de etablerte TV-studioene som kan konkurrere med de nye konservative stjernene på Youtube, men de etablerte programmene er rådyre å produsere og får ikke i nærheten den samme responsen og aktiviteten på sosiale medier som de ovennevnte personene på sosiale medier får.

Det er nemlig såkalt grasrotsorganisering. Det er naturlig bygget opp gjennom hardt arbeide og uten millioner av dollar i støtte. Klikk etter klikk, like etter like. Og når man har mellom en og to millioner abonnenter bygget på denne måten så er det hele svært imponerende. Et svært godt eksempel på dette er den tilsynelatende upolitiske Youtube-stjernen Joe Rogan. Rogan begynte som programleder på TV og kommentator på kampsportsarrangement, men startet samtidig sin Joe Rogan-podcast.

Den har i dag over 2.6 millioner abonnenter og nærmer seg 650 millioner seere. Rogan har tillatt absolutt alt og alle å komme i studio og snakke uavbrutt og uten reklameinnslag i alt fra en til fire timer. Skuespillere, sportsstjerner, musikere, vitenskapsmenn, filosofer, politikere, standup-komikere fra både venstre og høyre har sittet i studio med Rogan. Og ikke sjelden er det flere tilstede for debatt. Det som skiller Rogan fra etablerte medier er at han har tillatt såkalte konservative og personer fra høyresiden inn i studio, og på den måten vært en slags brobygger der etablissementet har valgt å brenne og sprenge dem og skapt store kløfter i befolkningen.

Her er et intervju Joe Rogan hadde med professoren i psykologi, Jordan Peterson. Peterson har blitt angrepet av venstresiden fordi han har nektet å tilpasse seg de nye dogmene og verdenssynet som universitetene og media har bestemt seg for, med blant annet kravet om å akseptere å omtale sine studenter med flere enn to kjønn. Intervjuet er i skrivende stund sett av 3.6 millioner mennesker på Rogans Youtube-kanal alene, samt flere millioner på andre plattformer. Jordan Petersons nye bok, 12 rules for life, har forøvrig skutt til værs og blitt en bestselger.

Personlighetsløse roboter

TV-personligheter/millionærer som Trevor Noah, Stephen Colbert og Bill Maher som sender fra store og glitrende studioer, får selvfølgelig diktert både gjester og innhold. Det går i de samme vitsene, den samme hetsen og den samme kjedelige dialogen kveld etter kveld. De er en utdøende rase av dinosaurer som holder til på et konsept som ennå ikke har forstått at er i slutten av sin levetid. De leser fra monitorer og har mikrofoner i øret som forteller dem hva de skal si. Uvillige til å endre seg og følge med i tiden, så vil Stephen Colbert og hans kumpaner på venstresiden være like aktuelle som Myspace og fasttelefon om ikke altfor lang tid.

Her er et klipp fra et de svært mange og daglige angrepene på president Donald Trump. Det går imidlertid ikke spesielt bra for Colbert, da publikum klapper for Trump…og Colbert må irettesette dem.

HVOR ER MANGFOLDET?: Standup-komikeren og skuespilleren Owen Benjamin skapte stor debatt på sosiale medier da han påpekte den rosa elefanten i rommet – eller mangelen på konservative komikere på TV. Benjamin har forøvrig nylig blitt kastet ut av Twitter da plattformen anså at hans meninger ikke var i samsvar med deres retningslinjer. (Foto: Twitter).

Forsøk på sensur

De store sosiale plattformene på nett er allikevel drevet av venstreorienterte aktivister og eiere og det har vært et forsøk på å stoppe, sensurere og fjerne den konservative bølgen som nå skyller inn over medielandskapet. Mange har blitt blokkert eller har fått kontoene sine fjernet. Youtube har ilagt brukerne drakoniske og Kafka-lignende påstander om at man har brutt «retningslinjer», som er umulige å forstå eller etterfølge. Borte blir kontoer, innhold og millioner av følgere med ett tastetrykk.

En av de som har fått føle venstresidens vrede er skuespilleren og standup-komikeren Owen Benjamin. Han valgte vekk Hollywood og millionlønninger for sin familie og mentale helse og flyttet tilbake til sin hjemby øverst i delstaten New York, på grensen til Canada. I dag er han helt selvstendig, bestiller og ordner sine egne opptredener og har bygget seg en stor gruppe fans på sosiale medier. Hans daglige podcasts består av pianospilling, vitser og debatt med seerne via betalingstjenestene Patreon, Paypal og Superchat, som gjør at han kan leve av det hele.

Benjamin blir stadig angrepet av såkalte aktivister fra venstresiden, og har blitt kastet ut av Twitter, blokkert av Youtube og motstandere av ytringsfriheten prøver stadig å stenge ned hans opptredener på teatre og konsertsaler. Men hans valg av å stå på egne ben og bygge opp sitt eget publikum gjør at det er begrenset hva venstresiden kan gjøre. Se en kort video med ham her om «hvorfor han hater venstresiden».

Dette er et maraton – ikke en sprint

Men til tross for sensuren, utkastelsen og fjerningen av muligheten for å tjene penger sosiale medier, så er den enorme mengden med bidragsytere, videoer og innhold fra høyresiden så stor at det totalt sett overskygger venstresidens egne bidrag i debatten. Der venstresiden kun har hets, personangrep og usakligheter (og vold) som sin ammunisjon, så kommer høyresiden med timeslange debatter, flotte og profesjonelt lagede videoer, og et godt grep om den yngre delen av publikum.

Man har som respons til blant annet Youtubes sensur-politikk begynt å lage egne plattformer som står alene og ikke kan tas ned eller sensureres. CRTV.com og Dailywire.com, er to av de nye og større plattformene for konservative, hvor man som medlem får tilgang på inntil et dusin ulike programmer og programledere med ulike temaer og innhold. Og så får man selvfølgelig krus eller kopper av høy kvalitet med logo med på prisen. Dette koster mindre enn en norsk hundrelapp i måneden og er et svært utmerket alternativ til de som er lei av konformiteten og venstreideologien som pumpes ut på eteren i dag.

Og alt er utenfor hendene til Mark Zuckerberg og Jack Dorsey i henholdsvis Youtube og Twitter, som offentlig har sagt at de sensurerer konservative brukere som ikke deler deres politiske syn. Det kan ende stygt for teknologi-milliardærene hvis de fortsetter å differensiere sine brukere på bakgrunn av politisk innhold. Pendelen har nemlig en historie med å svinge like langt tilbake.

NYE MEDIER: Ingen ser på TV lenger. De nye nettbaserte kanalene heter blant annet CRTV.com og Dailywire.com. Der får du daglige programmer, intervjuer og debatter uten venstreorientert innhold. Og et flott krus med håndlaget inskripsjon. (Foto: CRTV.com).

Relatert:

ENGLAND: Foreslår seks års fengsel for «hatefulle ytringer» på sosiale medier

Mennesker som ytrer «truende atferd» mot en religion eller transpersoner på nettet står i fare for å få svært alvorlige straffer mot seg. Opptil seks års fengsel foreslås nå for de som driver blogger eller Youtube-kanaler med «et større publikum».

Strafferettsrådet i England og Wales har lagt frem et forslag for det de omtaler som «offentlig forstyrrelse», som inkluderer alle som ser seg krenket på bakgrunn av sine «beskyttede karakteristikker» som inkluder «rase, seksuell orientering, handikapp, alder, religion, kjønn, tro, graviditet eller kjønnsvalg».

Les også: Ekspert på hatprat gikk amok på sosiale medier

Den mest alvorlige straffen vil bli gitt til de som «i en posisjon av troskap, autoritet eller påvirkning misbruker sine posisjoner til å skape hat». Dette kan inkludere politiske ledere eller offentlige personer som begår overgrep «regelmessig».

Hvis «et medlem var et medlem av eller kan assosieres med, en gruppe som promoterer hat basert på rase eller religion», så vil straffen bli desto strengere.

Strefferettsrådet mener at bruken av sosiale medier som Youtube, og andre «nettsteder» som brukes til å promotere hat, er et økende problem – selv om antall mennesker som dømmes er relativt lav.

– Antallet overgrep er ekstremt lavt og det finnes enkelte kategorier hvor ingen har blitt dømt for forbrytelser, skrev rådet.

– Allikevel, som følge av det sosiale klimaet og et større fokus på denne type forbrytelser, så mener rådet at det vil være naturlig for dommere å bli utstyrt med retningslinjer for å dømme mennesker for brudd innen disse kategoriene, fortsetter de.

Les også: «Day for Freedom – Frihetsdagen arrangeres i England med konservative nettaktivister

Rådets forslag kommer ni måneder etter at sentrale britiske myndigheter, Crown Prosecution Service (CPS) lovte å anse nettbasert «hat-kriminalitet» like alvorlig som om det fant sted ansikt til ansikt og at man håpet å se flere dommer og strengere straffer for de som ble dømt for «hat» på nettet.

Man utformet også retningslinjer i januar sist år, hvor man på nytt bekreftet at det ikke behøves noen bevis for å anmelde en «hat-forbrytelse» og at man kun trenger å «føle» at man er et offer, for at det vil bli opprettet straffesak mot den mistenkte.

Les også: Twitter innrømmer politisk sensur og utestengelse på politisk grunnlag

En undersøkelse gjort av nyhetsformidleren Breitbart London sist år bekreftet også at mange politidepartement i Storbritannia anså at «mangel på vennlighet» og «nedstemming av et innlegg» var tegn på «truende oppførsel» og «hat», selv om man måtte innrømme at det ikke eksisterer en «rettslig betegnelse» på «truende oppførsel».

Les også: Facebook sensurerer og fjerner innlegg de ikke liker

Reaksjonene på sosiale medier og i kommentarfeltene har ikke latt vente på seg. En bruker som heter Captain_Peacock skriver:

De britiske myndighetene vil beskytte sine innbyggere fra:

 • Stressende Tweets
 • Tommy Robinson (Kjent menneskerettsforkjemper)
 • Nazi-hunder
 • Ytringsfrihet
 • Kvinnelige konservative journalister
 • Potetskrellere (En person ble nylig dømt for å ha oppbevart en offentlig)

De britiske myndighetene vil IKKE beskytte sine innbyggere fra:

 • Rasistiske muslimske voldtektsgjenger
 • Terrorister
 • Returnerte IS-krigere
 • Antisemittiske angrep
 • Skyteepisoder
 • Knivangrep
 • Syreangrep

Arbeiderpartipolitiker fjernet Twitter-kontoen sin etter Frieord-avsløring

Frieord kunne i dag avsløre hvordan et sentralt medlem i styret til Arbeiderpartiet i Vestby kommune hadde sendt flere meldinger fra sin offentlige Twitter-konto til blomsterkjeden Interflora.

I meldingene får man inntrykk at Inger Heidi Francker forsøker å presse Interflora til å slutte å levere blomster til Sylvi Listhaug. Mens Frieord skrev artikkelen om Twitter-meldingene, så oppdaget vi at Francker hadde slettet meldingen som vi brukte som hovedbilde i artikkelen.

AP-POLITIKER: Inger Heidi Francker sitter i styret i Vestby Arbeiderparti. Rett før midnatt igår skrev hun et innlegg til blomsterleverandøren Interflora. (Skjermbilde: Twitter).

Artikkelen har fått enorm respons og er for tiden inne på listen over de 20 mest delte sakene på sosiale medier i Norge i dag. (I skrivende stund er den delt over 2.600 ganger på Facebook og har over 10.000 treff på nettsiden Frieord.no).

Les også: Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nettet – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Utover dagen sjekker vi Twitter-kontoen til Ap-politikeren, som har vært svært aktiv i spesielt anti-Frp retorikk de siste månedene, og finner ut at hele kontoen er fjernet fra det sosiale nettstedet.

 

SJOKKAVSLØRING: Twitter-ansatte innrømmer sensur mot konservative og utestenger dem på politisk grunnlag

James O’Keefes Project Veritas slapp en ny bombe av en rapport på torsdag som viser at Twitter-ansatte innrømmer at de sensurerer høyreorienterte kontoer, samt utestenger dem fra nettverket fordi de ikke er enige i deres politiske meninger.

Rapporten, som delvis er basert på skjult kamera tatt av de ansatte, viser de ansatte hos Twitter innrømme at de «skygge-utestenger» høyreorienterte kontoer, som i praksis utestenger dem fra plattformen uten at brukeren forstår at dette skjer. Samtidig får venstreorienterte kontoer unnslippe den samme kontrollen og kritiske gjennomgangen.

En Twitter-ansatt, Pranay Singh, innrømmer på skjult kamera at majoriteten av de algoritmene som eksisterer hos nett-giganten brukes spesielt mot mennesker med spesifikke politiske meninger.

Jeg vil si at majoriteten av dem er for republikanere (konservative red. anm.) med typiske politiske meninger.

Her er noen utdrag:

– Steven Pierre, Twitter-ingeniør, forteller at «skygge-utestenging utestenger visse måter å snakke på»

 – Tidligere Twitter mykvare-ingeniør, Abhinav Vadrevu, om skygge-utestengig: «De bare tror at ingen bryr seg om deres innhold, men i virkeligheten så kan ingen se det»

 – Tidligere Twitter ansatt med ansvar for innhold, Mo Norai, forklarer utestengelsesprosessen: «Hvis det var en pro-Trump ting, og jeg er anti-Trump… så utenstengte jeg hele kontoen hans… vi hadde den makten

 – Når Norai blir spurt om utestengelsesprosessen var en uskreven regel, så legger han til: «Veldig, det var en rekke uskrevne regler… det ble aldri skrevet ned, men uttalt muntlig»

 – Olinda Hassan, sjef for innhold på Twitters avdeling for sikkerhet- og trygghetsavdeling forklarer: «Vi forsøker å nedgradere… dårlige mennesker slik at de ikke dukker opp…vi jobber med det nå»

 – «Skygge-utestenging» for å utestenge personer med visse politiske meninger, sier Hassan, er en eksisterende ting hos oss

 – Sensur av enkelte politiske standpunkter via algoritmer og automatiserte programmer som Twitter benytter seg av vil automatisk utestenge og sensurere brukere, uten at ansatte må inn og gjøre det fysisk, sier Hassan

 – Parnay Singh, ingeniør for direktemeldinger på Twitter, forteller om hvordan systemet selv lærer via algoritmer: «Du har kanskje fem tusen stikkord som beskriver en konservativ.. majoriteten av denne type programmer vil være siktet inn mot konservative»

 

 

Twitter renser ut flere innvandringskritikere

Twitter har tidligere annonsert sine planer om å blokkere en større mengde brukere som en konsekvens av at nye regler mot «hat» og «rasisme» har blitt innført.

I hva som tolkes som en form av maktdemonstrasjon fra det venstreorienterte sosiale mediaselskapets side, så har man i den nye slettekampanjen valgt Jayda Fransen, nestleder for det britiske partiet Britain First.

Les også: Debatt – hvordan Twitter, Facebook og Google sensurerer brukerne sine

SLETTET: Det lovlige og registrerte partiet Britain First mistet alle kontoene sine på Twitter i går.

Fransen fikk stor oppmerksomhet da USAs president Donald Trump retvitret flere av hennes innlegg i slutten av november.

Også Britain Firsts offisielle konto og partilederens konto har blitt blokkert.

Blant andre nasjonalkonservative brukere, så forsvant kontoene til Jared Taylor, Hunter Wallace og Matt Parrott, samt organisasjonene American Renaissance, League of The South og Generation Identity.

Svært få eller ingen av de som har mistet kontoen sin er dømt eller har brutt noen lands lover. Det er Twitter selv om bestemmer hva som er innenfor eller utenfor ytringsfrihetens rammer.

Les også: Twitter smugblokkerer konservative

En rekke konservative brukere har også blitt fratatt sin status som «verifisert bruker», et blått symbol ved siden av brukernavnet. Symboler gis kun ut av Twitter og det forbindes nå mer kun med venstreekstreme og venstreorienterte brukere.

Utrensingen har ifølge Fox News ført til at flere brukere velger å bytte fra Twitter til den nye sosiale plattformen Gab, som profileres som et alternativ til Twitter, uten politisk korrekt sensur.

Les også: Stor interesse for konkurrent til Twitter

Det er uklart om Twitter vil følge opp utrensingen på høyresiden med en lignende for venstresiden, men mange mener dette ikke vil skje, da eieren av Twitter og de fleste ansatte tilhører denne siden politisk. Det fryktes da at Twitter til slutt vil være et ekko-kammer for venstresiden, der ingen motstridende meninger vil eksistere.

Ingen nyhetsmedier eller organisasjoner på venstresiden har kritisert utrensingen av sine meningsmotstandere.

Les også: Facebook sensurerer og fjerner innlegg de ikke liker

Relatert:

«Uegnet og støtende» – Youtube sensurerte offisiell video fra polske myndigheter

Det polske innenriksdepartementets film om den tredje verden og innvandringens negative effekter på Europa ble for mye for Youtube. Nett-giganten har klassifisert videoen som «støtende» og kraftig begrenset spredningen av den.

I den dramatiske informasjonsfilmen forteller polske myndigheter om hvordan «den største masseinnvandringen» noensinne har berørt Europa de siste årene.

Regjeringen berømmer seg selv med å ha stoppet den forrige regjeringens «skadelige beslutning» om å slippe inn «innvandrere fra Midtøsten og Nord-Afrika» til Polen, og  med det ha kjempet mot EUs forsøk på innføre påtvugne asylkvoter for medlemslandene.

Vi var de første som sa at ikke alle innvandrere er flyktninger og at kun et fåtall flykter fra krig og terror. Våre forutsetninger har blitt sannhet, forteller kommentatoren i filmen.

Videoen knytter også de siste årenes terrorangrep til den store asylbølgen fra den tredje verden.

Problemet er koblet til det som Vesten og Europa har kjempet mot i tiår. En politikk som bygger på flerkulturen og politisk korrekthet, sier innenriksminister Mariusz Blaszczak i filmen.

Budskapet ble tydeligvis for sterkt for Youtube, som har flagget filmen som «støtende» og begrenset spredningen. Videoer som får denne statusen på Youtube får man foreksempel ikke kommentere, kommer ikke opp som forslag når man ser på andre filmer og får heler ikke ha annonser.

Youtube har også lagt inne en advarsel under den polske regjeringens film, der det fremgår at den «inneholder materiale som kan være uegnet og støtende for visse seere».

Den svenske Youtube-profilen «En Arg Blatte Talar», har reager kraftig på sensuren og lastet opp filmen på sin kanal med egne kommentarer. Han konstaterer at den polske videoen har havnet i «Youtubes Gulag».

Jeg synes at det er helt sinnsykt å sensurere en hel regjering, som Youtube har gjort, sier han.

Kampanje på nettet krever endring av det svenske flagget

En underskriftskampanje ber Sveriges statsminister, Stefan Löfven, om at man tar vekk det «støtende» svenske flagget nærmer seg det antallet signaturer som kreves for innlevering.

Kampanjen trender nå på Twitter under #ForBetterSweden

Det svenske flagget er en konstant påminnelse av vår mørke og undertrykkende fortid. Flyktninger og migranter tvinges til å leve under et kristent kors, et symbol på korsfarerne og nedslaktingen av millioner av uskyldige islamske liv i Sveriges fortid, noe som gjør dem ukomfortable, uvelkomne og utrygge, kan man lese i omtalen.

Sverige bør være et trygt sted for alle.

Det er ikke umulig, og det har blitt påpekt at kampanjen er et resultat av såkalt «trolling» gjort av 4Chan, en gruppe som bedriver røveri og humor på nettet. Men samtidig er kravet i underskriftskampanjen helt innenfor det venstresiden og svenske politikere ville kunne komme på å si i dagens politiske klima i vårt naboland.

Det har allerede blitt krevd av en svensk biskop at man fjerner alle kristne kors fra kirkene for å blidgjøre muslimene og biskopen tilbød sågar å gjøre om kirkerom til muslimske bønnerom.

Det ironiske i den historien er at biskopen, en lesbisk kvinne ved navn Eva Brunne, ville blitt henrettet hvis hun besøkte et land der man praktiserer en bokstavtro versjon av koranen.

Et tyrkisk-inspirert flagg ville på en måte være en passende tilpassing til muslimenes overtakelse av landet, stjernen og halvmånen er et symbol på det ottomanske riket, som beleiret og underla seg store deler av det kristne Europa i midten av forrige århundre.

Sveriges kultur er i ferd med å forsvinne raskt, og forrige måneds nyhet om at svenske myndigheter nå vil tillate islamske terrorister å returnere tilbake til landet og få boliger, utdannelse og jobb, viser at Twittertrenden om flaggendring like godt kunne være sann.

Men det stopper ikke der. Den siste nyheten fra Sverige om at «melk er rasistisk», kan kanskje gi innsikt i hvor listen ligger.

Relatert:

 

 

Donald Trumps episke tweet går verden rundt

Samtidig nyter presidenten økning i sin popularitet.

DEBATT: NRK, den gamle karen og fingeren

Frihet, ytringsfrihet, demokrati. Fine ord. Viktige ord.

Men for NRK og deres haleheng av sosiale nettkrigere og venstreekstremister så er bildet noe fantastisk og hylles unisont av forfattere og rappere som NRK ukritisk videreformidler.

Selv en påstand om at SIAN er nazister legges ut. Enda alle vet at SIAN er en Israel-vennlig organisasjon. Alt er lov hos NRK.

Så la oss ta et steg tilbake og se på bildet.

Det vi ser er total ytringsfrihet. En gruppe personer demonstrerer mot en satanisk ideologi, med massemord, æresdrap, omskjæring av barn og dødsstraff for frafall. Man ønsker ikke dette i Norge, mener personene bak SIAN.

Den 76-årige mannen på bildet er gammel nok til å forstå både krigen og huske den etterfølgende kalde krigen og revolusjonen i Iran. Det bør gi ham grunnlag for å forstå hva som skjer i dag

Men fingeren han gir er også frihet. Frihet til å mene hva man vil. Frihet til å være dum. Frihet til være historieløs. Det er en viktig frihet.

For i et samfunn som muslimene ønsker ville denne mannen vært bak lås og slå og avventet dødsstraff. Kanskje pisking hvis han var heldig.

I NRK og venstreekstremistenes samfunn ville han ikke fått lov til å ytre seg. Sannsynligvis ville et besøk i nærmeste politikjeller og deretter arbeidsleir være skjebnen. Litt tortur hører med i kommunistenes oppdragelse til de som ikke følger linjen.

Heldigvis er både SIAN og den gamle mannen i Norge. Et Norge vi har kjempet hardt for å skape. Et Norge våre forfedre har slitt, blødd og dødd for.

Så der NRK og venstreekstremistene hyller mannen, så skjønner de ikke HVORFOR de hyller ham. For i deres ideelle verden ville en slik handling endt ille for de involverte.

Så la SIAN få stå på torget og benytte seg av sin ytringsfrihet. Kall dem nazister, selv om man vet man lyver. La den gamle mannen få vise fingeren og skryte av sin uvitenhet i avisa etterpå.

Og la NRK få hetse, håne og bedrive subjektiv politikk i sin nyhetsdekning.

Det viser at vi ennå har et demokrati å ta vare på.

DEBATT: Krigen om nettet – hvordan Facebook, Google og Twitter sensurerer sine brukere

Dette var ment som en sak om hvordan det nye sosiale nettverket Gab, som er en konkurrent til Twitter, nå saksøker Google for å ha slettet dem fra sin nettbutikk. Dette med begrunnelse i brudd på regelen om «hatsnakk».

Utestengelsen kommer til tross for at Gab har vært på nettbutikken til Google i mange måneder. Gab fremstiller seg som et et mer åpent og friere alternativ til Twitter. Twitter har gått omtrent amok det siste året og slettet og utestengt titusenvis av kontoer og brukere, under mer eller mindre uklare omstendigheter.

Dette har på sin side ført til at Gab har samlet inn over 1 million dollar i støtte for å kjempe mot de store ildsprutende dragene som kontrollerer det frie ordet på sosiale nettverk. Mye står på spill i utfallet av denne saken.

Men istedenfor å resirkulere selve innholdet i saken, som er litt tørt og kjedelig, (Du kan klikke på lenkene øverst og lese originalartikkelen), så bestemte jeg meg for å skrive en egen artikkel om det.

Så værsågod.

Det er ikke gull alt som glimrer, heter et gammel ordtak. Og det som ved første øyekast kan se ut som noe helt fantastisk, kan under overflaten skjule mørke og skumle sider.

Ta foreksempel Youtube. Liker du å produsere og dele videoer av katter? Da er plattformen perfekt. Du kan lage og dele videoer, samt kanskje tjene penger hvis du får nok seere.

Men skulle du ønske å lage politiske videoer, spille inn kommentarer, vise dokumentarfilmer, eller kanskje ha en debatt med interessante mennesker? Da bør du være obs på at kun sentrum/venstre-politikk er akseptert.

Se Mark Dice, som har over 1.1. millioner abonnenter, fortelle hvordan det hele fungerer.

Dette bryter ikke bare mot nasjonale grunnlover og Youtubes eget regelverk – med opprinnelige ønsker om et sted for alle – men det implementeres også under relativt vage og skumle formuleringer om «hat» eller «rasisme». Også terminologi som «støtende», eller «sterke ord«kan brukes for å skru av bryteren. Og da begynner det å bli glatt på isen. For hvem definerer hva som er «støtende» og «upassende»?

Og har man kommet på radaren for politisk ukorrekte eller feil meninger, da slår en rekke straffer eller begrensninger inn.

Videoene kan bli kuttet i fra å tjene reklamepenger, de kan bli begrenset i antall delinger eller de kan rett og slett miste alle muligheter for å likes, deles eller ha interaksjon mellom dem som lagde videoene og seerne.

Se Youtube-brukeren «Angry Foreigner» ta opp akkurat dette temaet i en ny video.

Og så har vi Facebook, som kan slette innlegg, stoppe delinger, utestenge brukerne fra sine egne kontoer, eller rett og slett slette hele kontoen uten forvarsel.

Twitter likeså. Man får i beste fall en advarsel eller to, før man kastes ut.

Google kan avliste søketreff for nettsiden din, begrense hvor høyt du kommer på søkeresultater og/eller kaste deg ut av app-butikken sin, hvis du skulle ha en app eller et produkt der de føler ikke «deler deres verdigrunnlag». Det er det samme som å bli henvist ut i minus 30 grader, naken. Du overlever rett og slett ikke, hvis du har et firma eller ønsker å bedrive noen form for aktivitet på nettet.

Det har gått så langt at eierne og innehaverne av domener og registreringsselskap kan ta fra deg hele nettsiden din. Det vil si at de kan ta fra deg nettadressen og hele innholdet på nettsiden. Bare kutte kontakten og vips, alt av informasjon, tekst, bilder, videoer og produkter du måtte ha der, er borte på et blunk. Og det kan skje uten advarsel.

Og tilbake sitter du uten rettigheter eller ankemuligheter. Har du prøvd å kontakte kundesupport på Facebook, Youtube eller Twitter? De er anonyme og gjemmer seg bak «kundeteamet». Du får verken et navn, et telefonnummer eller en epostadresse å henvende deg til. Bare et skjema. Og får du svar, så er det som regel det første og siste du får. Takk og farvel. Du har visstnok brutt en av de mange reglene, som i henhold til den «nye standarden» kan være ganske subjektive, som at du har brutt deres regel om «støtende innhold». Men igjen, støtende for hvem? Har en anonym ansatt på et kontor, gud vet hvor, fått 10 klager på kontoen din, og vurderer det som støtende. Ja, da er det over.

Du kan klage til du blir blå i ansiktet. Du kan hyle, skrike og rope om din uskyld. Men borte er du. Mer udemokratisk eller lite brukervennlig kan det vel knapt være.

En liten forsmak på dette fikk vi Norge for et par år siden da så og si alle aviser fjernet sine kommentarfelt. Aftenposten sto for det mest spektakulære stuntet. De slettet rett og slett hele debattsiden sin uten forsvarsel. Hundretusenvis av innlegg og tusenvis av brukerkontoer ble borte over natten. Vips, uten varsel, uten informasjon. Og flere store aviser fulgte etter. Man ønsket ikke lenger lesernes stemmer. Det var for mye «hat» og «støtende innhold». Det var en liten bris som ga varsel om den store stormen som nå kan ses over horisonten.

Over hele verden opplever nå brukere, artister, musikere, podcastere, forfattere, journalister, aktivister, komikere, politikere og faktisk hele selskaper, at de blir bundet, sensurert og slettet av de store monopolene på nettet.

Vi har alle et ansvar for at disse store og enorme selskapene både tar mer ansvar, er mer åpne med sine brukere, men også at de overholder sin jobb som monopol-selskaper, med ytringsfrihet. Man kan rett og slett ikke gjemme seg bak unnskyldningen om at man er et privat selskap og har rett til å slette og utestenge brukere – når man har et monopol.

Se Dave Rubin intervjue James Damore som fikk sparken fra Google etter å ha skrevet noe som brøt mot de moralske retningslinjene hos nettgiganten.

Når Paypal har sperret kontoen din, når CloudFlare har sperret podcasten din, når Facebook har slettet kontoen din, når Youtube har gjort det umulig å like, dele eller tjene penger på videoene dine, når Google har kastet deg ut fra app-butikken og fjernet deg fra søkeresultatet sitt, når Twitter sletter kontoen din, som du har brukt 3 år på å bygge opp med venner og kontakter.

Da kan du ikke bare gå på en annen plattform og begynne på nytt. Det finnes ingen andre Facebooker, Twittere, Youtuber eller Googler der ute. Ikke i samme galakse iallefall. Du er heldig om du når 1/1000-del av brukerne der ute. Enn så lenge.

Men det kan være i ferd med å snu. For jo lenger pendelen svinger en vei, jo hardere kommer den tilbake og slår den andre veien. Og det siste året har det skjedd noe der ute på nettet.

Gab, Hatreon, Liveleak, Vimeo, BitChute og Libsyn er relativt nye selskaper. Disse selskapene har kommet som alternativer til de store monopolene. Og nå begynner kampen, for det er «høyresiden» som dominerer den politiske delen av internett. Det er høyresiden som har utallige Youtube-show, podcaster, Twitter-følgere og aktivitet med følgere, delinger og kommentarer. Venstresiden er milevis bak både i innhold, aktualitet og interaktivitet med følgerne.

Og nå begynner høyresiden å røre på seg og etablere seg på de nye nettverkene. Bygge opp nye profiler og følgere. Enn så lenge er det bare i startfasen, men dette er kanskje det lille hullet i dammen som plutselig sprekker. Og da kan Facebook, Twitter og Youtube plutselig bli dinosaurer på nettet som fremtidige generasjoner bare vil lese om i det første kapittelet om revolusjonen av sosiale nettverk. Hæ, var det bare fire, fem store selskaper som styrte alt sammen? Litt som når bestefar kun husker NRK med antenner på taket og det var utenkelig med nettbrett og Netflix.

Tilbake til politikken.

De få venstreorienterte kanalene på sosiale nettverk som har følgere og aktivitet, har offentlig pengestøtte og/eller lisenspenger bak seg. Kommer du på en politisk aktiv organisasjon eller nettside tilhørende venstresiden som ikke har penger i huet og baken fra det offentlige? Høyresiden på nett er på sin side organisk bygd opp fra bunnen av, (grassroots som det så fint heter på amerikansk), av ideelle mennesker og organisasjoner som gjør dem betraktelig sterkere og herdet mot angrep.

Et godt eksempel på dette er Antirasistisk Senter versus Frieord. ARS mottar millioner av kroner årlig i offentlig støtte og har et dusin ansatte på fulltid. Deres aktivitet på nettet er mildt sagt patetisk, med svært lite besøk på de ulike plattformene og svært lite aktivitet mellom organisasjonen og følgerne. De oppdaterer svært sjelden på hovedsiden sin og har omtrent ingen aktiviteter eller aksjoner i løpet av et kalenderår. Uten pengene ville ingen av de ansatte eller lederen vært engasjerte i noe som helst innen antirasismen. Alt handler om å få fingrene inn i honningkrukka, også kjent som staten. (Noen som husker SOS Rasisme?)

Frieord på sin side har bygd opp en interaktiv nettside med en håndfull bidragsytere. Vår innboks er full hver dag med lenker, tips og tilbakemeldinger som videreformidles til leserne. Vi oppdaterer daglig med nyheter, er aktive på sosiale nettverk og har jevnt over høy aktivitet i kommentarfeltene. Alt dette på en brøkdel av ARS sitt budsjett. Vi publiserer leserinnlegg, har fotokonkurranser og intervjuer politikere, aktivister og interessante personer til våre artikler. Vi har egne fotografer og følger aktuelle hendelser over hele verden live gjennom vår nettside. Alt dette kun med egeninnsats og finansiell støtte fra våre lesere. (Takk til dere alle!).

Vi er bare en liten del av en svært stor internasjonal bevegelse som er bygd opp akkurat som Frieord. Vi er på alle sosiale plattformer og produserer godt og interessant materiale. Og vi har lesere. Mange lesere. Men nå har endel av oss også begynt å tjene penger på reklame og abonnenter, og det skremmer venstresiden. For de kan ikke kontrollere det fordi pengene ikke kommer fra staten. Den eneste måten man kan kjempe mot oss er sensur og total utslettelse fra det offentlige rom. Og den kampen har nå startet fra de store monopolene nevnt ovenfor. Venstresiden har mobilisert sine horder av «social justice warriors» til å bedrive klikk-horeri på alt og alle som ikke er enige med dem. Det rapporteres, anmeldes og nedstemmes uten mål og mening. Og de store selskapene føyer seg av frykt for å bli stemplet med noen av de mange skremmeordene som «hat», «fremmedfrykt», «rasisme».

Når homofile jøder blir kalt nazister i den offentlige debatten vet man det er blindt raseri fra venstresiden.

Så for å fullføre argumentet og kjernen i saken. Til venstresiden; vær så snill og slutt å være så hårsåre og delikate. Godta andres politiske syn og argumenter. Godta debatt og diskusjon, selv om dere ikke er enige. Ikke forsøk å kneble, slå eller stenge ute deres politiske motstandere.

Det er bedre å møtes til debatt og gå hjem litt smartere, enn å kneble sine fiender og leve i sitt eget ekkokammer, like dum som i går.

Les Voltaire. Vi vet det er en utbrukt og sliten frase, men den er like viktig og riktig den dag i dag.

Jeg er uenig i hva du sier, men jeg vil med mitt liv forsvare din rett til å si det. (Voltaire, 1694 -1778), Fransk forfatter.

VENSTRESIDENS INTOLERANSE: Hyller flommen og ønsker så mange drept som mulig i Texas

Mens verden ser i forskrekkelse på de enorme ødeleggelsene i Houston, Texas og ber for de som er fanget i vannmassene, så hygger en gruppe seg på sosiale medier.

De radikale venstreaktivistene. De som hyllet Bernie Sanders og Hillary Clinton. De som maskerer seg og slår uskyldige mennesker på gaten. De som ringer til arbeidsgivere og skoler for å henge ut sine politiske meningsmotstandere. De som hyllet Barrack Obama som den store Messias i sin tid.

Hatet er spesielt rettet mot hvite mennesker. Menn, kvinner og barn.

Mennesker i nød

Her er noen bilder fra flommen. Når man ser de og leser hva venstreekstremistene og Hillary-tilhengerne skriver, så avslører det medias totale hat mot republikanerne og Donald Trump.

KATASTROFE: Bildene viser hvite, sorte, gule og brune mennesker som hjelper hverandre på tvers av rase og religion i en vanskelig stund. Men venstresiden ser bare hat og ønsker bare død. Deres reaksjoner vist ovenfor har avslørt dem for hva de er. Egoistiske, grådige og uten nestekjærlighet.

Obama tror han fremdeles er president

Å være president for livet er vanligvis forbeholdt afrikanske nasjoner eller diktaturer.

Men det ser ut til at venstresiden også liker slike antidemokratiske tanker.

Tidligere president Obama omtaler fremdeles seg selv som president i USA, hele seks måneder etter at han forlot det ovale kontor.

Dette får nå oppmerksomhet i amerikanske medier og på sosiale nettverk som bevis på hvor lite bakkekontakt demokratene har.

AKTIV: Tidligere president Obama kan ikke unnskylde at han ikke benytter seg av Twitter lenger, da hans siste Tweet var for nøyaktig en uke siden. (Foto: Twitter).

Det er vanlig at tidligere presidenter introduseres som «presidenter» ved taler, radio og TV-intervjuer, men mindre vanlig at de selv omtaler seg som det i offisielle medier, hvor man da omtaler seg som «tidligere» eller annet, noe da Obama ikke har valgt.

Tidligere presidenter gir seg selv sitt nummer i presidentrekkefølgen.

Relatert:

 

Vil ha bøter på 50 millioner euro for ikke å fjerne påståtte hatmeldinger

Justisminister Heiko Maas sier ifølge telegrambyrået Associated Press at de sosiale mediebedriftene allerede har truffet frivillige tiltak for å slå ned på hatkriminalitet, og at det har ført til forbedringer.  Men han mener likevel at det ikke er tilstrekkelig. Han viser til at Twitter bare sletter 1 prosent av innholdet som brukere klager på og mener er ulovlig, mens Facebook sletter 39 prosent.

Forslaget vil kreve at selskapene gir en 24-timers service for brukere som flagger ulovlig innhold, og at innlegget må fjernes innen syv dager. Alle kopier av innholdet må også slettes og sosiale medieselskaper vil måtte publisere en kvartalsvis rapport med informasjon om hvordan de har jobbet med slikt materiale.

Nettsteder vil også måtte peke ut en person som er ansvarlig for håndtering av klager. Mens selskapene skal kunne gis bøter på opptil 50 millioner euro vil disse ansvarlige «redaktørene» kunne få personlige bøter på opptil 5 millioner euro dersom selskapet ikke klarer å overholde obligatoriske standarder.

Maas påstår at tiltaket, som er en del av et lovforslag som vil bli fremmet for Forbundsdagen, ikke innebærer noen nye begrensninger i ytringsfriheten, og fremholder at det ikke er noen planer om å lage en «sannhetskommisjon» mot falske nyheter. Men han bemerket ifølge Associated Press at falske nyheter kan inneholde ulovlig innhold «hvis det utgjør bakvaskelse, injurier eller ærekrenkelser.»

Facebook sier at selskapet vil undersøke forslaget. «Vi har klare regler mot hatefulle ytringer og jobber hardt for å fjerne slikt innhold fra vår plattform,» sier selskapet i en uttalelse. Facebook sier at tester viser en høyere forekomst av fjerning enn det Maas påstår, og legger til at selskapet har truffet tiltak for å lære opp ansatte i hvordan de skal håndtere den rettslige situasjonen i Tyskland.

Twitter avviser ifølge telegrambyrået å kommentere forslaget direkte, men bemerker at selskapet har truffet en rekke tiltak de siste månedene for å hindre misbruk og tillater brukere å filtrere uønsket innhold.

Relaterte saker:

Tyskland: Fengsel for «den som forsøker å manipulere den politiske diskusjonen»
Facebook sensurerer og fjerner nyheter de ikke liker
Twitter stenger og sletter kontoer som er kritiske til venstreorientert politikk etter Trumps seier
Snowden: Facebook brukes til spionasje
Videoen som var så farlig at Facebook fjernet den fra nettet
Facebook ønsker å sensurere innvandringskritiske innlegg
Twitter smugblokkerer politisk ukorrekte
VIDEO: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»
Facebook innrømmer å ha slettet hundretusenvis av innlegg på en måned

VENSTREHATET: 12.000 tweets med oppfordring til drap på president Donald Trump

Donald J. Trump er USAs president, på godt og vondt. Han vant valget på demokratisk vis, gjennom landets gjeldende valgregler.

Men istedenfor å akseptere og respektere dette, slik republikanske velgere gjorde etter Obamas to siste presidentperioder, så har venstresiden nærmest gått amok – både på sosiale medier og på gaten.

«DREP TRUMP»: Det er ikke uvanlig at venstreekstremister tagger «Drep Trump» i forbindelse med opptøyer og vandalisering. (Foto: Privat).

De siste ukene har det vært flere alvorlige og voldelige opptøyer, med knuste forretninger, brente biler og grov vold mot uskyldige mennesker.

CNN gikk så langt å kjøre et scenario om hvem som skulle overta for Trump om noen drepte ham før han ble innsverget som president.

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

Les mer: Grov vold mot Trump-tilhengere – se videoene og bildene

Les mer: F*** Trump – grov hets og drapstrusler fra madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Denne teorien og nærmest ønsket om hans død har ikke avtatt. Tvertimot har hetsen og hatet – og oppfordringene om drap på presidenten – nesten blitt en trend.

Det rapporteres nå at på de 12 dagene siden den amerikanske presidenten ble sverget inn så har hele 12.000 tweets på det sosiale nettstedet Twitter inneholdt trusler eller ønsket om å drepe Donald J. Trump.

Dette inkluderer professorer, lærere, journalister, politikere, musikkartister, skuespillere og tidligere medlemmer av Obama-administrasjonen.

12.000 drapstrusler: Venstreorienterte Twitter-brukere har ifølge Secret Service skrevet så mange som 12.000 drapstrusler og oppfordringer om å drepe den amerikanske presidenten. (Foto: Twitter).

Frieord skrev senest i går om hvordan hundrevis av mennesker gikk amok på universitetet i Berkeley, da Breitbarts redaktør og Trump-tilhenger Milo Yiannopoulos skulle holde en tale der. Venstreekstremistene brant trafikklys, knuste vinduer, kastet steiner og angrep og slo mennesker bevisstløse på gaten.

Les mer: Videoen Youtube forsøkte å sensurere og angrepet mot Milo på Berkeley

Det hele ble møtt med relativ stillhet fra riksmediene. Endog påstod noen av dem at det var Breitbart-redaktøren sin skyld fordi hans meninger provoserer venstresiden. De fikk støtte av ordføreren i byen(!).

Politiet valgte å ikke pågripe opprørerne og voldsekstremistene, men stengte ned arrangementet istedenfor. Et tegn på hvem som kontrollerer og bestemmer ytringsfriheten i dag.

Også i Norge er venstresiden aktive på sosiale medier for å hetse og hisse opp til hat mot Trump, godt støttet av riksmediene som knapt har skrevet en eneste positiv artikkel om den nye presidenten, siden valgkampen startet for alvor i fjor. Trump får skylden for alt fra flyktingene i Europa til miljøpolitikken, selv om dette er en politikk som Obama, Hillary, Hollande, Cameron, Merkel og lederne i EU har stått for og skapt.

Ett ord som ytringsansvar var mye brukt av venstresiden i fjor.  Det handlet om at mennesker måtte tenke seg om før de skrev oppfordring til vold eller ting som kunne såre noen. Det virker som om dette er gått helt i glemmeboken etter Trumps innsettelse.

Les også: Aftenposten-journalist sprer falske nyheter om Trump – vil ikke diskutere da han blir konfrontert

Et eksempel på hvor langt hatet og sinnet har kommet vises i videoen vi har lagt ut nedenfor.

Her kan vi se hvordan en professor fra NYU (New York University) totalt mister besinnelsen og forsvarer grov vold mot sine politiske motstandere. Den kjente Youtube-journalisten og grunnleggerene av det svært kjente nettstedet «Vice», Gavin McInnes, skulle snakke ved universitetet i New York i går.

Utenfor var det som vanlig samlet seg protester fra venstreekstreme grupper. Blant dem befant en professor fra universitetet seg. Hun omtaler (skriker) at hennes meningsmotstandere er «nazister», selv om taleren, Gavin McInnes, er omtrent så langt fra nazist som man kan komme. (Han er blant annet gift med og har barn med en ikke-hvit kvinne). Hatet og sinnet hos den kvinnelige professoren kan være en pekepinn på hvor dypt det sitter, men også sette spørsmålstegn ved hvordan det har oppstått.

Og slik så det ut da McInnes skulle inn på universitetet og holde talen sin:

Hør Gavin McInnes fortelle om hendelsen i etterkant:

Ventresiden, både i media og ute blant folket, har de siste ukene vist at de innehar både mangel på impulskontroll, respekt og verdighet for andres meninger og ytringsfrihet.

Dette er svært trist og en negativ utvikling for våre skjøre demokratier i disse urolige tider. Men det kan også slå svært hardt tilbake på venstresiden, da de avslører seg selv offentlig og viser at alt tidligere snakk om «respekt» og «toleranse» kun har vært tomme ord og politisk skuespill.

Det har også blitt diskutert at mange av de som sitter på gjerdet eller tilogmed har tilhørt venstresiden tidligere nå går over til høyresiden som følge av all volden og kaoset som venstresiden har stått bak etter Trump og Brexit.

DRAPSBYEN MALMØ: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass – Antirasistisk Senter trivialiserer drapet

Det var klokken 18.50 på torsdag kveld at politiet fikk en alarm om en skyteepisode ved en bussholdeplass i nærheten av Rosengård sentrum.

På plassen fant man en alvorlig skadet ungdom. Gutten skal ha blitt skutt i hodet. Han ble umiddelbart kjørt til sykehus med ambulanse, men skal ha dødd kort tid etter ankomst.

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

SKUTT I HODET: En 16 år gammel gutt ble henrettet på åpen gate i den beryktede bydelen Rosengård i Malmø i går.

Politiet skal innledningsvis ha hatt problemer med å identifisere gutten, men under kvelden kunne man informere om at den drepte var født i 2000.

To personer skal ha blitt innhentet til avhør, men de har foreløpig kun status som vitner.

Verken politiet eller riksmedia gikk på torsdag kveld ut med noen nærmere informasjon om den avdødes identitet eller mulige motiv for drap.

Man opplyste blant annet ikke om guttens nasjonalitet/etnisitet, eller om han var bosatt i området der drapet fant sted, eller om han var kjent av politiet fra før.

VIDEO: Kaos i Malmø – nyttårsfeiring ser ut som krigssone

På sosiale medier florerte det under torsdagskvelden informasjon om den avdøde ungdommens identitet. Endel personer oppga et påstått navn – og hvis det viser seg å stemme – så indikerer det at den drepte ungdommen hadde en ikke-vestlig, sannsynlig asylrelatert innvandrerbakgrunn.

Det ble også påstått at den avdøde på en eller måte var involvert i gjengkriminalitet og at det dermed fantes et trusselbilde mot ham.

Disse opplysningene hadde under torsdag kveld ikke kunne bekreftes av offisielle kilder og behøver ikke nødvendigvis være korrekte.

Les også: Det nye Sverige – 6-åringer redde for å gå ut på lekeplassen av frykte for å bli skutt

Torsdagskveldens dødsskyting var årets syvende anmeldte skuddepisode i Malmø og det andre som kostet et menneske livet. På bare 12 dager har altså syv skuddepisoder blitt rapportert i Malmø.

To mennesker har dødd i disse skuddepisodene, en har blitt alvorlig skadet og ytterligere en har fått lettere skader.

Seks av de syv skuddepisodene har blitt utført på åpen gate.

Les også: Aktor i Sverige fortviler: «Gjengene driter i oss og våre verdier»

Antirasistisk Senters twitring gir vond bismak

Antirasistisk Senter har forsøkt å latterliggjøre og trivialisere volden og drapene i Malmø på sosiale medier de siste dagene.

Shoaib Sultan som jobber i Antirasistisk Senter og også er politiker for Miljøpartiet De Grønne, postet denne uken flere bilder på Twitter fra Malmø. Under hashtaggen #Svensketilstander forsøkte man å vise at Malmø var en trygg og rolig by.

Det skulle imidlertid vise seg å være et særdeles dårlig tidspunkt, da en 16-åring ble skutt og drept på bussholdeplassen i nettopp Malmø den samme uken som Antirasistisk Senter og Shoaib Sultan postet sine bilder på Twitter.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

ADVARTE: Frieord sin Twitter-ansvarlig tok det hele med god spøk, men advarte Shoaib Sultan og Antirasistisk Senter om at man ikke bør spøke eller trivialisere for mye med vold og drap, spesielt ikke hvis det gjelder barn og unge. Bare en dag etter at ARS og Sultan hadde twitret ferdig om hvor ufarlig Malmø var, så ble en 16 år gammel gutt skutt og drept på en bussholdeplass i den samme byen. (Foto: Twitter).
DØD, SKADET ELLER USKADD: Den svenske avisen Sydsvenskan har laget et interaktivt kart over skyteepisodene i Malmø de siste årene. (Lenken finnes rett under her i artikkelen).

Og for å påpeke Shoaib Sultan og Antirasistisk Senters påstand om at dekningen av voldene og drapene i Sverige er «rasitiske», så la vi ved disse lenkene fra riksmediene til Antirasistisk Senter og Shoaib Sultan på Twitter og spurte om disse var «rasister» . Det fikk vi ikke svar på.

Relatert:

2016 – Et tilbakeblikk med Frieord.no!

Vi startet denne nettsiden på sommeren 2014. Og nå står allerede 2017 for døren.

1.700 artikler, 10 millioner sidevisninger og 2.5 millioner unike besøkende senere, så kan vi si at det absolutt var behov for vår tilstedeværelse i den norske mediehverdagen. For ikke å glemme vår Youtube-kanal som har over 350.000 treff.

FINE TALL: Frieord.no har klart minst ressurser av de etablerte frie mediene i Norge. Det er kun det siste halvåret at vi har fått Vipps, Paypal og et AS. Allikevel har våre besøkstall og nyheter gjort oss til et kjent navn i medie-Norge.

Over 100 av våre artikler er lest over 10.000 ganger. Fem av artiklene er lest over 100.000 ganger og toppartikkelen er lest over 200.000 ganger.

De to eneste sosiale nettverkene vi ennå kan forbedre oss på er Facebook og Twitter. Årsakene til at det går saktere enn forventet kan være mange. Frieord kan ennå være litt «skumle» å dele fra eller «like» på sin profil og Facebook har også innført en del algoritmer/blokkeringer, noe vi har fått endel tilbakemeldinger på fra observante lesere.

Vi har dessuten ikke økonomi eller interesse av å bruke tusenvis av kroner på Facebook for å promotere nettsiden vår, hvis ikke det er en helt spesiell sak som vi mener bør spres ekstra mye.

Dette er et maraton, ikke en sprint.

Tidlig takketale

Før vi går i gang med resten av artikkelen så ønsker vi bare å takke alle våre lesere og bidragsytere.

Den økonomiske støtten har vært kjærkommen! Mange der ute har gitt litt og noen har gitt mye. Vi takker dere alle. Vi har prøvd å sende ut takkemail, men vi hadde en liten oppdatering av layouten og det var en liten periode hvor vår mailserver ikke var helt samarbeidsvillig.

Så skulle du være en av de som har gitt en betydelig sum og ikke fått et takkesvar, så får du det her nå: Tusen takk!

Vi takker også for alle tilbakemeldinger fra våre lesere, lenker og tips om nyhetssaker. Ikke sjelden havner de på forsiden vår.

BIDRAGSMULIGHETER: Vi er svært takknemlige for alle bidrag vi får inn. Det betyr mye at dere setter pris på og gir oss muligheten til å utvikle nettsiden, både med nye layouter og tekniske løsninger. Gå hit hvis du ønsker og kan bidra via Paypal eller bankkonto. Takk!

Den nye nyhetshverdagen

Det skjer så mye der ute at man fort kan bli svimmel av all informasjonen. De tradisjonelle nyhetene har fått utfordring av de nye og frie mediene og dermed kan nettbrukere velge og vrake fra alle sider av debatten. En luksus man ikke hadde kun ti år tilbake i tid.

For ikke å snakke om hvordan Facebook, Twitter, Youtube og andre sosiale medier har tatt fra riksmediene sitt nyhetsmonopol.

På høyresiden har navn som Breitbart, Drudge Report, Alex Jones og Infowars, Milo Yiannopoulos, Gavin McInnes, Stefan Molyneux, Steven Crowder, Mike Cernovich, Tomi Lahren, Dana Loesch, Ann Coulter, Lauren Southern og mange fler fått fotfeste i den offentlige politiske debatten. (Google/Youtube dem alle for timer med god og varierende informasjon om alt fra politikk til hverdagslige temaer, garantert fritt for politisk korrekt kjedsomhet).

SVÆRT POPULÆR: 24-årige Tomi Lahren er en kommende stjerne i den frie pressen. Hun har allerede et eget show på den internett-baserte nyhetsplattformen TheBlaze og har over 3.7 millioner følgere på Facebook. Har du hørt om henne her i Norge?

Mange av dem har sine egne selvfinansierte nettbaserte show, hvor enkelte har titalls millioner (ja, du leste riktig) av seere hver uke. De fleste krever at man betaler en mindre månedlig sum for komplett tilgang på alle videoer og innhold. Men man kan også se mye av innholdet gratis på Youtube.

I Europa har Breitbart etablert seg som en seriøs utfordrer for engelskspråklige nyheter. Og hvert land har etterhvert fått sine egne nettsider hvor man kan få nyheter og informasjon som går utover det som produseres av de skattefinansierte riksmediene.

Her i Norge har vår nettside Frieord.no, samt Document.no og Rights.no, sammenlagt over 500.000 unike besøkende og millioner av sidevisninger hver måned! Det er ikke til å kimse av i vår lille nasjon.

I Sverige har Fria Tider og Avpixlat blitt så store at de har blitt endel av det svenske offentlige nyhetsbildet. Fria Tider er for eksempel den 169. største nettsiden i vårt naboland. Avpixlat følger like etter på 239. plass.

Felles for oss alle (utenom Human Rights Service som mottar pengestøtte som følge av sitt humanitære arbeide) er at vi ikke mottar ett rødt øre fra det offentlige.

2016 er også året da alternative og frie medier endelig «knuste glasstaket» som det heter, og utgjorde en betydelig forskjell i politikken.

Ikke mer var dette tydelig enn i USA og innkommende president Donald Trumps svært klare valgseier i november. Hver løgn som massemedia kom med ble avslørt og kastet tilbake til dem. Hver påstand ble avkledd og revet i filler. Flere leste Drudge Report og Breitbart, samt hørte på Alex Jones, enn så på CNN og de andre dinosaur-kanalene.

På Twitter var seieren total. Konservative tok helt over debatten og gjorde attpåtil narr av venstresiden til de grader at den eneste løsningen fra Twitter var å utestenge flere av de mest populære brukerkontoene fra høyresiden.

SVÆRT POPULÆR: Breitbarts Milo Yiannopoulos ble denne sommeren utestengt fra Twitter etter å ha skrevet kritisk om en feministisk film (Ghostbusters 2). Til tross for dette har han blitt enda mer populær og reist USA rundt på universiteter for å holde foredrag. Han er ung, homofil og konservativ. Han kaller Donald Trump for «daddy» og mener at dagens venstreside er totalt håpløs.

Frieord bidro med å avkle blant annet Marie Simonsen til en slik grad at hun ikke ønsket å ha noe med oss å gjøre mer. (Les mer om det lenger ned i artikkelen). Vi publiserte blant annet en rekke av hennes Tweets om valget i USA, om hvor klart Hillary Clinton skulle vinne og hvor dum, hvit og gammel Donald Trump var. (Hans velgere også).

Vi vet alle hvordan det gikk.

Redaktøren i rettssak

Her i Norge var Frieord og vår redaktør, Thorgrim Bredesen, en tur i retten også. Det viste seg nemlig at en av de dømte voldtektsmennene vi skrev om ikke likte at den offentlige informasjonen fra rettssaken hans kom ut.

Redaktøren av Frieord var tiltalt for å ha krenket privatlivets fred ved å ha gitt offentlig meddelelse om personlige forhold. (§390 i straffeloven)

Retten slo fast at pressen og privatpersoner har rett til å publisere opplysninger fra rettsavgjørelser, så lenge de ikke er unntatt offentligheten og det ble dermed en enstemmig frifinnelse i Drammen tingrett.

Men påtalemyndighetene har ikke tenkt å gi seg så lett og anket saken. Så da venter en ny runde i retten i 2017. Vel anvendte skattepenger?

Avsløringer

Frieord avslørte blant annet den irakiske serievoldtektsmannen i Oslo, Tareq Khazaal Mushref Al-Zireg. 38-årige Al-Zireg hadde fra 2007-2010 begått minst åtte tilfeller av voldtekter og voldtektsforsøk i hovedstaden.

Han kom til Norge som asylsøker i 2005.

OVERVÅKNINGSBILDER: 3. mars 2008 offentliggjorde politiet disse bildene av Tareq Khazaal Mushref Al-Zireg. Bildene er tatt av overvåkingskameraer i nærheten av Byporten og Trefoldighetskirken i Akersgata, hvor politiet mente han sto bak flere forsøk på overfallsvoldtekter. (Foto: Politiet).

Al-Zireg skal ha vært svært hyggelig og imøtekommende da han møtte sine ofre i Oslo. Han skal ha pratet med kvinnene og sagt at han skulle samme vei så de kunne slå følge. Plutselig skal han derimot ha forandret karakter fullstendig og blitt svært sint og aggressiv før han gjennomførte overgrepene og voldtektene.

Han ble dømt for tre fullbyrdede voldtekter, to voldtektsforsøk og to forsøk på seksuell handling uten samtykke.

Så avslørte vi den kjente antirasisten og venstreekstremisten Erik Maksimir Segula Tosterud, også kalt «Lille-Erik».

46-åringen ble i juni dømt av Borgarting Lagmannsrett til fengsel i 14 måneder for grov vold mot en norsk forfatter og musiker.

DØMT FOR GROV VOLD: Erik Maksimir Segula Tosterud er av Borgarting lagmannsrett dømt til ett år og to måneder fengsel for et grovt overfall på puben Shamrock på Grünerløkka i 2014. (Foto: Privat).

Fra artikkelen:

Erik Tosterud hopper over baren og konfronterer offeret. Plutselig treffer et ølglass offeret i ansiktet. De er tre stykker mot offeret nå.

Et av offerets venner forsøker å komme ham til unnsetning men får en barkrakk truende løftet mot seg.

Offeret får så gjennomgå en svært brutal mishandling. Han får blant annet en barstol i ryggen, slik at han faller til bakken. Mens han ligger utslått, alene og i forsterstilling på gulvet, så begynner Erik «Lille-Erik» Tosterud og vennene en brutal mishandling av 54-åringen.

Ølglasset som traff offeret i ansiktet kuttet også en blodåre og medfører en kraftig blødning som dekker en større del av gulvet rundt ham.

Minst syv slag og spark kommer mot hodet og sparkene er forårsaket med såkalte «Doc Martens»-sko med svært hard sålekant. Det blir også slått mot offerets hode med knyttet neve.

Ifølge retten skal den kuttede blodåren «ha samlet en stor og synlig blodpøl under hodet hans på gulvet», uten at dette stoppet Erik Tosterud fra å mishandle offeret med brutal kraft. (Sitat slutt).

Litt statistikk

Her er de tre mest leste sakene i 2016 på Frieord.no:

1. Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim med 101.122 lesere

2. Somalisk familie flyktet fra krig – krever å få reise tilbake på ferie med 54.742 lesere

3. Innvandrerfrisør i Moss: Dobbelt pris for nordmenn med 39.040 lesere.

DOBBEL PRIS: En nyåpnet frisørsalong i Moss reklamerer med dobbel pris for etniske nordmenn. I tillegg har man «et eget rom for hijab». (Foto: Illustrasjonsbilde).

Sosiale medier

Mest delt på Facebook var Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim som var delt 54.800 ganger og nådde 238.000 Facebook-brukere.

På andreplass kom saken Tyrkiske eiere tente på Selje hotell – siktet for brannstiftelse og forsikringsbedrageri med 13.600 delinger.

Tredjeplassen tok Pappa fikk nok da sønnen ble mishandlet av somalisk gjeng – «Min tålmodighet er over» som ble delt 10.500 ganger.

På delt fjerdeplass med 6.900 delinger kom «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere» og Kvinne sexoverfalt av tre menn – så kom hunden hennes til unnsetning

Leserinnlegg

Det mest populære leserinnlegget kom fra innsenderen «Ida», Jeg drømmer om en morgen… og ble lest hele 11.764 ganger.

INNSENDER: En jente som studerer har sendt oss noen tanker rundt hverdagen sin. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Uff da – ble vi blokkert?

Det er ikke alle der ute som tåler litt debatt eller intellektuell motstand. Og også i år ble det for mye for enkelte der ute.

Først ute til å blokkere oss var Dagbladets Marie Simonsen. Hun var litt med og tålte steken i begynnelsen, men da vi etterhvert avslørte den enorme dobbeltmoralen hennes, så valgte hun den typiske løsningen til venstresiden, nemlig blokkering.

STILLHET ER BEST: Dagbladets politiske kommentator vil helst bare ha ideologisk enveiskjøring og blokkerte Frieord etter et par artikler som påpekte en heller selektiv omgang med kvinners rettigheter. Så lenge overgriperne er hvite eller norske menn så er det full kamp. Skulle de være utenlandske eller gud forby av en fremmed religion, så blir det fort stille inne på kontoret til den selverklærte feministen. (Foto: Twitter).

Neste ut til å blokkere oss er den etterhvert avdankede nettsiden Radikal Portal. Kommunistene i portalen har aldri vært av det åpne slaget og mener at alle som ikke marsjerer i takt med dem bør nektes offentlig tale.

Oppdateringer på nettsiden er litt høyere enn Antirasistisk Senter (som ikke har blokkert oss!), noe som betyr omtrent hver 14. dag. Ikke et stort tap for debatten, men morsomt å se hvordan den selverklærte debattsiden ikke vil…debattere.

VIL IKKE: Den radikale portalen er ikke mer radikal enn at man blokkerer de som er uenige med dem. Besøkstallene deres viser at det etterhvert har blitt et ekkokammer for den avdanka venstresiden. For de som vil ha faktisk og interessant venstreorientert tankegods så anbefaler vi å ta en titt på Pål Steigan sin fabelaktige og godt besøkte blogg, Steigan.no.(Foto: Twitter).

Ola Dunk

Vår tegneseriefigur Ola Dunk fulgte oss også trofast gjennom året med sine betraktninger. Her får Ola en dose politisk korrekthet fra TV’en.

KJØNN OG SÅNT: Det er ikke alltid like lett å vite hva som er politisk korrekt. (Foto: Frieord.no).

Videoen som aldri blir gammel

Vi avslutter med å takke for et flott og innholdsrikt år. Med Brexit og Trump. Med norske mediers opplagstall i fritt fall. Og med denne videoen som viser hvorfor media og venstresiden har mistet makten.