EPISK SVAR PÅ TV: «Vi blir kalt populister, nasjonalister, rasister – jeg bryr meg ikke»

Vi legger forøvrig ut hennes mest kjente intervju med professor Jordan B. Peterson her for alle som vil se hvordan et Hindenburg-lignende intervju kan fortone seg.

Her kan du også se hvordan internettet morer seg med venstresidens stadige overtramp og mangel på journalistisk redelighet.

KOMMENTAR: Har norske medier blitt IS-ekstremister?

Man skulle tro rase og hudfarge (og islam) er alt som eksisterer i den kulturelle og mediale venstreelitens univers i dag. De sier de er antirasister, men alt de gjør er å bruke rase og hudfarge for å promotere sitt politiske syn og bruke det som brekkstang for alt de er misfornøyde med. De sier de er feminister, men lar ekstreme anti-feministiske religioner og miljøer få blomstre uhindret i våre samfunn. Logikken er kastet ut sammen med babyen og badevannet.

Og dobbeltmoralen kan ses fra månen. Uten teleskop.

Det nyeste eksemplet, er Dagbladets og Dagsavisens omtaler av to nye TV-serier, «Nesten voksen» og «Hvite gutter» på henholdsvis NRK og Dplay. Her skinner den ideologiske og rasistiske ideologien til skribentene gjennom så klart at man bør ha solbriller med absolutt høyeste polariseringsfaktor.

Venstreorienterte medier i Norge med hånda ned i statskassen (Les: Alle av dem) legger ikke skjul på at de stemmer rødgrønt eller at de sympatiserer med noen av de verste massemord-ideologiene i verdenshistorien. Sovjetunionen, Maos Kina, Castros Cuba, massemorderen Che Guevara eller dagens kollapsede Venezuela, har på ingen måte dempet eller endret deres politiske oppfatning, eller ønske om et sosialistisk paradis på jord. (Nå har har de også tatt over miljøpolitikken som vasser i sosialister.)

Farlig territorium

Den siste tiden har journalister imidlertid åpenlyst begynt å blande rase og hudfarge inn i ideologien. Altså at hvit hudfarge er ondskap, rasisme og noe som bør utryddes, mens brun hudfarge ses på som gull i Klondyke og noe som implementeres i alle aspekter av våre liv. Om det er TV-serier, reklame, idrett, jobbansettelser, politikk, skole eller nabolaget. Hvitt er ut, og brunt er inn.

Norge har nemlig blitt flerkulturelt og det skal gjenspeiles i alt. ALT!

Den fanatiske besettelsen er så ekstrem at man kan sammenligne den med hvordan en IS-ekstremist tenker. Hele livet leves i en sort/hvitt-verden hvor du enten er helt enig, eller kan forberede deg på å brenne i et bur. Det finnes ingen logikk eller aksept for noe annet enn det venstresiden ønsker. Det er en sekt. Det er en kult. Det er terror.

Blendahvitt og en-kulturelt

Her følger noen utdrag fra Dagbladets og Dagsavisens omtaler av de nevnte TV-seriene. Forestill deg hvordan det hadde hørt ut som, hvis man byttet «blendahvit», med «kullsort», og «hvit», med «mørk». Eller kanskje jøde? Hva om avisenes journalister hadde omtalt TV-serien Seinfeld, og angrepet den for at alle skuespillerne var jødiske? Og at jøder er griske, kjedelige og dumme. Hva om det hadde vært Fresh Prince Of Bel Air? Ville de klaget over at alle skuespillerne var sorte? At de var late, spiste kylling og danset hele tiden.

RASISME VERSJON 1. Dagbladet har ingen problemer med å trykke rene rasistiske artikler. (Skjermbilde/Dagbladet).

RASISME VERSJON II: Dagsavisen startet det hele. Bytt gjerne ut «Blendahvit» og «En-kulturell», med f.eks Afroamerikanere, jøder, homofile og flerkultur og se om teksten endrer seg. (Skjermbilde/Dagsavisen).

Så hvem er egentlig – teoretisk og mentalt – sidestilt med IS? Jo, venstresiden. Dagbladets og Dagsavisens journalister og redaktører. De projiserer sitt eget hat og sine egne fordommer på sine politiske meningsmotstandere og ting de ikke liker i samfunnet. De er sine egne verste fiender. Og slikt blir det bare kaos av i samfunnsdebatten.

Dette er mennesker som beveger seg i en mental sfære hvor ubehagelig mange av dem mente at de ansatte bare hadde seg selv å takke etter Charlie Hebdo-angrepene i Frankrike. De var jo tross alt rasister.

Hvorfor så hatefulle, kjære journalister?

Å ta seg en tur innom journalistenes Twitter-profiler viser at man sitter med rumpa omtrent i vannkanten på venstre side. Det hetses og herses med høyresiden og personangrepene er ikke unntaket, men regelen. Og selvfølgelig selvhøytideligheten og opphevelsen til «det gode». Godt illustrert av Reidar Spigseth fra Dagsavisen. Er du ikke enig med ham og hans oppfattelse, så er man like godt en «rasist». (Les: vantro).

Så i Norge kan man altså klage over at skuespillerne i en norsk TV-serie er..ja, nordmenn. Hvite nordmenn tilogmed! Og nordmenn er jo teite og gjør bare teite ting. For alt som er norsk er egentlig ganske teit. Og hva er egentlig norsk kultur? (En-kultur!). Finnes den?

Relatert:

NRK – hijab er tillatt – kors er det ikke (OPPDATERT)

OPPDATERT: I det artikkelen skulle publiseres kom LDO med en uttalelse. Les nederst om dette.

NRK har valgt å benytte seg av den omstridte muslimske aktivisten Faten Mahdi al-Hussaini i en ny TV-serie om det kommende stortingsvalget. Serien heter «Faten tar valget» og vil også være tilgjengelig på nettet.

Faten, som hun omtales i norske medier, kom for alvor i søkelyset i Norge sommeren 2014, da hun holdt en appell utenfor Stortinget.

I appellen gikk hun hardt ut mot sunnimuslimene i den rasistiske hat-gruppen Profetens Ummah.

Talen og fremføringen gjorde den daværende 19-åringen til en medieyndling.

Men i etterkant kom avsløringer om Fatens tilknytning til det Khomeini-styrte prestestyret i Iran, og hennes ønske om en islamsk stat, med streng islamsk lovgivning.

Det ble også avslørt at hun tilhører en moské som er finansiert av Iran, som sender penger, imamer og hatpredikanter til Norge.

AKSEPT: Faten og andre islamister har fått innpass helt inn til statsministerens kontor. Her avbildet med statsminister Erna Solberg. (Foto: Twitter).

Les også: VG støtter ekstreme islamister

Til tross for dette har NRK valgt å bruke Faten i en programserie om stortingsvalget neste måned. Ikledd hijab skal Faten undersøke de ulike norske partiene og finne ut hvilket som får hennes stemme.

Valget av den hijabkledte islamisten har imidlertid skapt uro, og den kristne avisen Vårt Land kunne i går meddele at Line Konstali, informasjonsleder i den norske misjonsorganisasjonen HimalPartner, har klaget NRK inn for Likestillings og diskrimineringsombudet (LDO).

Årsaken er at NRK i 2013 nektet en programleder å bære et synlig kors under sending.

FORBUDT PÅ NRK: I 2013 fikk programlederen Siv Kristin Sællmann beskjed fra NRK-ledelsen om å ikke bruke kors å TV. Saken ble klaget inn for Kringkastingsrådet, men Sællmann tapte og måtte fjerne korset. Nå bruker NRK en programleder med hijab, uten at NRK-ledelsen har oppfordret den muslimske kvinnen til å ta av plagget. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Klagestormen har vært stor.

Fra NRK:

– Så langt har vi fått over tusen klager, det er ikke godt å si hvor det stopper, sier sekretær i Kringkastingsrådet, Erik Skarrud.

I klagene mener folk at det er en forskjellsbehandling når en programleder i nyhetene ikke fikk bruke kors under sending, mens hijab nå brukes i et aktualitetsprogram.

– De mener hijab er et religiøst plagg og at det bør likebehandles, sier Skarrud. (Sitat slutt).

Les også: Leserinnlegg: «Til helvete med hijab»

Faten og Iran

Frieord skrev i 2014 om Faten og avsløringene av hennes nære koblinger til Iran og trossamfunnet «Tauheed».

Fra Frieord.no:

De fleste som følger med i norsk politikk kan ikke ha unngått å få med seg bilder av den hijabkledde muslimske kvinnen Faten Mahdi Al-Hussaini som holdt tale foran flere tusen fremmøtte utenfor Stortinget i august i år. Det var i forbindelse med en demonstrasjon mot den radikale muslimske gruppen IS, hvor Faten fikk taletid og uttalte blant annet «Dere følger ikke islam. Dere følger djevelen».

Faten ble ukritisk hyllet av alle norske medier som en modig ung muslimsk kvinne som talte de skjeggete bødlene fra Midtøsten midt imot. Men det tok ikke lang tid før de første kritiske stemmene mot Faten og hennes bakgrunn kom. Det viste seg nemlig at Faten tilhører det såkalte «Tauheed»-trossamfunnet. Faten er sjia-muslim og IS-krigerne er sunni-muslimer. Og disse to gruppene kommer som sagt ikke overens med hverandre.

Faten er leder for Oslo-avdelingen av «Stand4Hussein«, en gruppe med heller tvilsomme moralske standpunkter. Magne Lindholm som er lektor og hovedansvarlig for undervisning av journalistudenter i presseetikk og medieteori ved Høgskolen i Oslo og Akershus, skrev følgende etter å undersøkt litt om Faten sin organisasjon:

Stand 4 Hussain forsvarer flerkoneri med en påstand om at det er flere kvinner enn menn. Flerkoneri er nødvendig for å tilfredsstille kvinnenes behov. Halv arverett er en fordel for kvinner, for de skal forsørges av mannen uansett. Demokrati er de mot. Det er i strid med islamsk styresett, for samfunnet skal styres etter religiøse lover. Utroskap straffes med døden. Det er visstnok ikke så farlig, for utroskap vil forsvinne i et islamsk samfunn der ”anledningen til seksuell opphisselse eller erotikk er strengt begrenset på offentlige steder”. Fram til fredag ettermiddag 29. august forsvarte organisasjonen å hogge hendene av tyver, men det ble endret i all hast da sida ble kjent i nettdebatten. Nå heter det at hender bare skal hogges i et samfunn styrt av islamsk lov, der det islamske styresettet garanterer tyven en brukbar levestandard. Det er unektelig originalt å hevde at avhogging av hender er en del av velferdsstaten.

Tauheed-moskeen som Faten tilhører er også finansiert av det iranske diktaturet. De inviterer jevnlig representanter for det prestestyrte Iran som støtter dødsstraff for frafall fra islam, steining av utro kvinner og avkapping av hender for tyveri for å nevne noen av uhyrlighetene.

De har også ifølge NRK som mål å forberede norske muslimer på terrorhandlinger den dagen det skulle komme en ordre om det.

FACEBOOK: Dette innlegget var å finne på Faten sin Facebook-side. Her påstår hun at ISIL/IS er sponset av Israel, siden de ikke har reist til konfliktområdet Israel/Palestina og utført sine barbariske handlinger der.

Faten skal med denne bagasjen (og 1.1 millioner kroner i premiepenger) reise rundt til norske skoler og snakke om «toleranse» og «øke kunnskapen» om islam til norske skoleelever.

Det er dette Verdens Gang nå støtter under tittelen: «Vi må stå sammen mot ekstremisme«. (Sitat slutt).

OPPDATERT:

Likestillings- og diskrimineringsombudet mener at NRK ikke diskriminerer ved å la en kvinne ikledd hijab få lede et NRK-program.

«Dersom Faten skulle jobbe som nyhetsprogramleder, ville en regel om at hun ikke fikk bære religiøse plagg/symboler (hijab) ikke vært diskriminerende. Den samme vurderingen som i saken om korsbruk, nevnt over. Omvendt, ville en programleder i en programserie om valget kunne bære kors. Det betyr altså at en kristen programleder og en muslimsk programleder (dersom det gjaldt samme type program) blir behandlet på samme måte»

«De to tilfellene som du nevner er altså ikke sammenlignbare, fordi det er snakk om to forskjellige programlederroller. Som en følge av dette, har NRK forskjellige regler for disse rollene, Det at NRK har forskjellige regler ut fra hvilket program det er snakk om, er ikke diskriminerende», heter det videre.

Likestillings- og diskrimineringsombudet opplyser at det ikke kommer til å foreta seg noe mer i saken.

Halvparten av svenskene tror at media lyver om innvandring

I Mediestudiers nye bok «Mistroen mot medier«, som presenteres på et seminar i dag, legges det frem resultater fra SOM-undersøkelsen som viser at svenskenes tillit til journalister er på et bunnivå. Spesielt når det gjelder rapportering om innvandring.

Instituttets leder, Lars Truedeson, nevner noen av funnene i en debattartikkel i avisen Dagens Nyheter. Blant annet oppgir 54 prosent av de som svarte at de helt eller delvis er enige med påstanden at «svenske medier ikke forteller sannheten om samfunnsproblem knyttet opp mot innvandring».

Les også: SVT med politisk korrekt manual for journalister

Les også: Skandale – svensk storavis innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

SELVKRITISK: Vi må diskutere funnene i studiene sier venstrejournalisten Lars Truedeson. Over halvparten av de spurte sa de ikke stolte på svenske medier.

Les også: Tre journalister i SVT dømt for menneskesmugling

Samtidig er det bare 27 prosent som anser at påstanden er helt eller delvis feilaktig.

Studier som legges frem i boken viser også at rødgrønne velgere har størst tillit til mediene, mens tilliten er lavere i sentrum/høyre-aksen og lavest blant Sverigedemokraternas sympatisører.

Truedeson, som selv tilhører venstresiden i journalistikken, gir uttrykk for en viss selvkritikk. Han anser at det nå er «for alvor på tide å diskutere» om journalistene setter til side den såkalte konsekvensnøytraliteten i sin rapportering rundt temaer som berører innvandringen.

– Kanskje tillates det på enkelte områder noe som ses på som en humanistisk grunnideologi og at denne trumfer konsekvensnøytraliteten, skriver han.

Les også: Sverige øker støtten til system-media og kutter støtten til alternativmedia

Les også: Svensk journalist fikk sparken da han snakket kritisk om sin egen avis

Han spør seg også om det kan være slik at medier muligen «overutnytter», det tiende punktet i de såkalte presseetiske reglene, som går ut på at man ikke skal fremheve «berørte personers etniske opprinnelse, kjønn, nasjonalitet, yrke, politiske tilhørighet, religiøse bakgrunn eller seksuelle legning om det mangler betydning i sammenhengen og kan skape mistenkeliggjøring».

– En sak er sikker, selv om tanken på en overdreven tilbakeholdenhet ikke er berettighet, så er dette et pedagogisk nøkkelspørsmål for bransjen, om vi ønsker å få tilbake tilliten fra de som i dag ikke tror på det vi rapporterer om innvandringens for- og bakdeler, skriver Lars Truedeson i DN.

Les også: Sveriges Radio sparket journalist – «Bare venstreorientert nyhetsdekning er akseptert»

Les også: Jo flere innvandrere – jo færre journalister

Frieord.no har tidligere skrevet om hvordan det også i Norge finnes liten tiltro til mediene og hvordan journalistene i all hovedsak ligger godt til venstre i det politiske landskapet.

Relatert:

 

VIDEO: Kvinnelig reporter angrepet på direkte-TV av flyktning

Francesca Parisella ble overfalt mens hun lagde en reportasje for den italienske TV-kanalen Matrix Channel 5, om hvordan migranter hadde gjort Romas Terimini stasjon til en midlertidig leir.

TV-seerne ser migranter som sover utenfor togstasjonen omringet av søppel. Plutselig hører man en stemme i bakgrunnen og sendingen blir avbrutt.

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

REPORTASJE: Francesca Parisella var på togstasjonen Roma Termini for å lage en reportasje om de svært mange migrantene som sover og forsøpler området, samt sprer skrekk og kriminalitet. (Foto: Youtube).

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger

Sendingen kommer tilbake igjen et par sekunder senere, hvor Partisella forklarer; «Vi blir angrepet!»

– Hva vil du? Er du gal? spør Parisella migranten, før hun skriker høyt to ganger.

– Herregud! uttaler programlederen fra studio, før han instruerer produksjonsteamet om å ringe politiet.

Les også: VIDEO: Italiensk TV-team angrepet av afrikanske gateselgere

ANGREPET: Den afrikanske migranten går til fysisk angrep på den kvinnelige journalisten og kameramannen på direkte TV. (Foto: Youtube).

Les også: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss» – flyktninger krever merkeklær

Les mer: UDI reiser til Italia for å hente flyktninger til Norge

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

Migranten forsøkte å overfalle både Parisella og hennes kameramann, men begge ble reddet av en taxi-sjåfør som kjørte forbi og så hva som skjedde. Han fikk dem i trygghet inn i bilen og ringte politiet.

Angriperen ble senere identifisert som en 37-årig mann fra Elfenbenskysten uten dokumenter eller oppholdstillatelse, som italienske myndigheter har utstedt utvisningspapirer på tilbake i september 2016.

Hvordan den kriminelle og ulovlige migranten fremdeles kan oppholde og livnære seg i Italia over seks måneder senere er et spørsmål mange i Europa spør seg.

Les mer: Pensjonert ektepar voldtatt og drept av afrikanske flyktninger i Italia

TERMINI: Togstasjonen Termini i Roma har blitt gjenstand for hundrevis av migranter, flyktninger og asylsøkere uten lovlig opphold i Italia. De bruker fortau og plasser rundt togstasjonen som oppholds- og soveplass. Dette har ført til at området har fått høy kriminalitet med åpenlys vold, narkotikasalg og prostitusjon. (Foto: Frieord.no).

Les også: SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet

Den kvinnelige TV-journalisten ble senere fortalt av politiet at hun var «veldig heldig» som unnslapp å bli skadet. Hun la ut et bilde av taxi-sjåføren som reddet henne og kameramannen.

Les mer: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Blir hjulpet inn av NGO’er og EU

Migranter fra afrikanske land, hvorav ingen er syriske flyktninger, fortsetter å flomme inn i Italia, hjulpet av NGO’er (ikke-statlige organisasjoner) og EU. I praksis fungerer disse som et drosjeselskap som henter opp migrantene 20 kilometer utenfor den libyske kysten i samarbeid med kriminelle smuglernettverk og bringer dem til Italia.

Les Frieord.no sin omfattende og avslørende artikkel om saken:

TV-SJOKK: Venstreorientert komiker kalte kreftpasient uten hår for «nazist»

Den kjente TV-komikeren Samantha Bee (47) lagde oppstyr under et segment på sitt TV-show «Full Frontal with Samantha Bee», hvor hun dekket konservative politikere under deres årsmøte, kalt CPAC. (Conservative Political Action Conference).

Mens kameraet sveipet over deltakerne kommenterte programmet hårsveisen til de som ble filmet. En av de som ble filmet hadde kort hår, noe Bee omtalte som en «nazi-sveis». Sannheten var at personen akkurat hadde fått behandling for hjernekreft på stadium 4, det siste og mest farlige stadiet.

Her er innslaget fra «Full Frontal with Samantha Bee»:

IKKE IMPONERT: Søsteren til Kyle Coddington, Megan, gikk ut på sin Twitter-profil for å fortelle hva som hadde skjedd. (Foto: Twitter).

Kyle Coddington er 20 år gammel og student på universitetet. Han kjemper mot en alvorlig form av kreft i hjernen som har spredt seg til andre deler av kroppen. Allikevel velger han å være aktiv og fortsette sitt liv som før.

Han hadde akkurat avsluttet sitt første stråleprogram da han deltok på det konservative årsmøtet, kalt CPAC, hvor han jobbet for nettsiden OUTSET magazine.

Samantha Bees TV-produsent var tilstede med et kamera og filmet deltakerne. Fokuset for humorprogrammet var å snakke om hårsveisen til deltakerne. Mange av dem har kort hår, noe venstresiden ser på som en «nazi-sveis».

FØR STRÅLING: Kyle sin «vanlige» hårsveis. (Foto: Privat).

Etter at Samantha Bee og hennes produsent fant ut om fadesen, fjernet man videoen. Den ble imidlertid lastet ned av kreftsyke Kyles sjef og deretter lagt ut på nettet igjen. TV-komikeren skrev en offentlig unnskyldning på sin Twitter-konto, men da kun for å ha angrepet kreftpasienten, og ikke for uriktig å ha gått rundt og kalt mennesker for «nazister».

GA 1000 DOLLAR: Samantha Bee og hennes produsent ga kreftsyke Kyle 1.000 dollar etter den grove hetsen. (Foto: Twitter/Mediaite.com).

Kyle gikk selv også ut med en uttalelse om hendelsen.

Samantha Bee er en kjent komiker i USA og har blant annet jobbet i mange år med den venstreorienterte komikeren Jon Stewart på hans program «The Daily Show with Jon Stewart».

Etter at Stewart sluttet som TV-komiker har Samantha fått sitt eget ukentlige program hvor hun hetser konservative politikere og velgere.

JON STEWART: Samantha Bee jobbet i over 12 år som et fast innslag på Jon Stewart sitt populære komi-show «The Daily Show with Jon Stewart». I dag har hun sitt eget show. (Foto: Jon Stewart/Samantha Bee).

Se Hannity diskutere saken med den konservative programlederen Tomi Lahren og demokraten Jessica Tarlov.

På internett har ikke reaksjonene latt vente på seg og saken har fått oppmerksomhet i de fleste store medienekanalene. I Norge har kun Dagbladet skrevet om den, og da plassert den på «kjendis-sidene» sine.

Flere medier påpeker også at «nazi-sveisen» brukes av stjerner som David Beckham og Brad Pitt, samt mange som tjenestegjør i militæret.

Til slutt kan vi nevne at kreftsyke Kyle Coddington er en registrert demokrat…

AMERIKANSK JOURNALIST: «Vår jobb er å kontrollere hva mennesker mener»

Et av USAs mest kjente TV-fjes er programlederen Mika Brzezinski som hver morgen sitter i studio på «Morning Joe» på MSNBC.

I går morges var programlederen bekymret for president Donald J. Trump sin innflytelse over amerikanere og hvordan hun mente at han faktisk kan påvirke hva folk tenker.

– Jeg mener det er farlig, du vet, at han prøver å undergrave media, at han gjør seg opp sine egne fakta. Og det kan være, mens arbeidsledigheten og økonomien blir verre, at han kan ha undergravd nyhetene så mye at han faktisk kan kontrollere eksakt hva folk mener. Og det er vår jobb.

Uttalelsen fikk naturlig nok føtter å gå på og ikke lenge etter var Mikas ord blitt en egen nyhet, spesielt på nettsidene tilhørende høyresiden.

Faktisk ble det en såpass stor sak at Mika Brzezinski selv måtte ut på sin personlige Twitter-profil for å forklare hva hun mente med uttalelsen sin.

– I dag sa jeg at det er media sin jobb å stoppe president Trump fra å dikte opp sine egne fakta, IKKE at det er vår jobb å kontrollere hva folk mener. Dette kommer tydelig frem i avskriften, men noen mennesker ønsker å lage sine egne fakta. LEIT.

Flere av de samme nettsidene som kjørte uttalelsen til Brzezinski har i ettertid oppdatert sine nyheter med hennes uttalelser på Twitter. Men det påpekes at hennes uttalelse ikke er en ensom svale og at mange andre journalister og TV-personligheter har kommet med lignende uttalelser opp gjennom årene – og at denne arrogansen og hovmodet er endel av årsaken til at Trump nå sitter i Det hvite hus.

Helg i Oslo: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner, samt «våpenvisitasjon» av kriminelle gjenger

2-12-slagsmal-storgata-kniv

2-12-slagsmal-storgata-univers-gata-bislett-osv

2-12-slagsmal-pa-tre-plasser

stovner-slassing

2-12-kniver-vapen-oslo

2-12-romfolk-kabel-tv
«FREMMEDE»: Politiet i Oslo oppfordrer eldre om å passe seg for «fremmede» som oppsøker deres hjem og sier de er TV-reparatører. Dette er i all hovedsak et problem skapt av mennesker med bakgrunn fra rom-folket, uten at politiet ønsker å dele denne informasjonen med sine Twitter-følgere.

«Å være tysk vil ikke lenger bety blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

– Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab.

Den sjokkerende uttalelsen kom under et direktesendt TV-program på den tyske statskanalen, og ble etterfulgt av applaus fra publikum.

Les også: Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

D
DET NYE TYSKLAND: Ifølge den muslimske teologen Lamya Kaddor så er det å ha bakgrunn fra ikke-vestlige land og å bære hijab det nye Tyskland. Å hevde at blondt hår og blå øyne representerer landet sammenlignes med rasisme og fordommer mot islam.

Den islamske teologen Lamya Kaddor er mest kjent for å ha oversatt koranen for barn til tysk og for å være leder for den tyske liberal-muslimske unionen.

Kaddor mener at Tyskland alltid har vært et land av immigranter og at de som mener at de kan hevde å være ‘tyskere’, er svært rasistiske og islamofobe.

Hun har også introdusert islamsk undervisning inn i tyske offentlige skoler.

Dette førte til at fem av hennes studenter har reist til Syria for å bli med i terrorgruppen ISIS. Ifølge Kaddor var dette «uheldig».

Les også: Muslim ropte «Allahu akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

– Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln: Nesten alle overgriperne var asylsøkere eller ulovlige innvandrere

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

VIDEO: «Dere er ikke folket, dere er fortiden»

Beskjeden ble gitt i en video som inneholder en multi-etnisk gruppe av mennesker, med handikappede, homofile og transkjønnede mennesker. Man ser også en muslimsk kvinne i burka, en mann med arabisk klesdrakt og en prest som har kvinneundertøy.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

D
DET NYE TYSKLAND: Alle som ønsker å bevare Tyskland er idioter og bør passe seg, for menneskene i videoen er fremtiden. Dette er budskapet fra den tyske allmennkringkasteren ZDF til sine seere. (Foto: Youtube).

Etniske tyskere blir fremstilt som autoritære nasjonalistiske idioter og blir fortalt at «dere er ikke folket, dere er fortiden». Beskjeden er videre «ekte tyskere kommer for dere, så dere bør løpe fort».

Bilder av konservative partiledere i Europa, samt presidentkandidat i USA, Donald Trump, vises frem på plakater og blandes med bilder av den døde nazilederen Adolf Hitler.

VIDEO: Innvandringskriminaliteten ute av kontroll i Berlin

Videoen avsluttes med at en ung jente forteller seerne at det er 2016 og at migranter kan gjøre «hva faen de vil, fordi de mennesker akkurat som deg og alle andre».

Alle tyske husholdinger som har en TV må betale 215 euro i året for at ZDF skal kunne eksistere og produsere slike innslag.

VIDEO: 16 år gammel tysk jente: «Dere har ødelagt mitt land»

Relatert:

Norske medier, islam-eksperter og komiske Ali

Av Magnus Kristiansen

Temaene krig i Midtøsten, flyktninger og terrorangrep dominerer nyhetene. Hver dag fylles våre TV-skjermer og nettbrett med nye hendelser og nyheter som omhandler et islamsk land, eller mennesker med muslimsk bakgrunn et sted i Vesten. Bilder av sprengte hus, gråtende mennesker og blod i gatene har blitt dagligdags. Nå har de kommet til vår dørstokk. I tillegg til nyhetene om selve hendelsene, så er våre medier fylt av kronikker, meninger og debattprogram som omhandler temaet. Det krangles og diskuteres. Det hetses og hånes.

Les også: Ønsker Vebjørn Selbekk nasjonalt selvmord?

Den ene eksperten etter den andre. Muslimer, tidligere muslimer, konvertitter, tidligere terrorister, apologeter, multikulturalister og en gang iblant, konservative, fyller alt som er av sendetid og spalteplass. Alle har de sitt syn på saken og en forklaring. Ikke sjelden ender det i krangling, personfokus og en anmeldelse hos PFU. Man skulle nesten tro media ikke hadde noe annet å bry seg om.

Les også: 55 prosent av alle nyhetene i riksmedia handler om islam

Over halvparten av alle innenriks- og utenriksnyheter idag handler om islam i en eller annen versjon.
ISLAM: Over halvparten av alle innenriks- og utenriksnyheter i våre største medier en gitt dag i 2015, handlet om islam i en eller annen versjon. Med tanke på hvor «få» muslimer som bor i Norge, så kan ikke dette tydes annet enn at vi har et samfunnsproblem. (Foto: Norske aviser).

En ting har alle journalistene og ekspertene til felles. Deres stemmer og meninger forvitrer like fort som de er ytret. For ikke før de har fått sagt sin mening, så skjer det en ny terrorhandling eller en endring i det politiske landskapet som ugyldiggjør uttalelsen. Men det tar ikke lang tid før de er tilbake igjen og på ny inntar sine posisjoner og snakker videre. Som papegøyer.

Og slik fortsetter det i år etter år, etter år…

Les også: Fjæra som blei til fem høns – den muslimske fredsringen

Det har gått så langt at undertegnede er lei. Luta lei. Fra å være en som leste de fleste avisene og la inn kommentarer for å bidra i debatten, så har det de siste årene blitt med å skumlese og oftere og oftere ikke engang klikke på nyheten. Med mindre det er noe virkelig stort. Dette fordi det er de samme menneskene som åpner munnen og sier de samme tingene gang på gang. Det er intet nytt under solen. Det finnes ingen ny løsning. Det er bare omorganisering av tidligere uttalelser.

«Forståelse», «samarbeid», «samhold», «integrasjon». Ordene er like mange som de er meningsløse.

Les også: Aftenpostens Oslo-borger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka»

Det har gått så langt at jeg ikke leser VG og Dagbladet lenger. Ikke ser jeg nyhetene på NRK eller TV2 heller. Og det har faktisk vært en befrielse. Alt jeg trenger får jeg på alternative nettsteder og konservative sosiale medier som jeg møysommelig har plukket ut. Det blir kanskje et lite ekkokammer av det, da jeg sjelden svinger innom venstresidens nyheter. Men etter 30 år med å høre på hva de har å si, så har jeg ikke tid eller ork til å høre på dem lenger. Alt de har sagt er jo løgn.

D
VIKTIG STEMME? Marie Simonsen i Dagbladet har i mange år som kommentator, levd av norske skattebetalere. Men hva er hennes ettermæle? Hva har hun bidratt med for å løse samfunnets problemer? Ikke mye, ifølge vår kommentator. (Foto: Twitter).

Hvis jeg først skal bruke tid og energi på å høre på noen eller lese noe, så er det i alle fall noen som bekrefter mitt eget verdenssyn. Innsnevret kanskje, men jeg tror ingen på venstresiden går mye utenfor sin sfære så mye heller. Jeg ser liksom ikke for meg Marie Simonsen, Lars Gule eller Rune Berglund Steen sitte og lese Frieord, Fria Tider, Avpixlat eller ser på Glenn Beck fra USA. (Motsvarer sånn omtrent Bill Maher, som jeg ennå ser på hver uke).

Les mer: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

R.I.P. media

Våre medier har også skjønt hva som er i ferd med å skje. Deres roller som nyhetformidlere eroderes daglig vekk. Som en nådeløs vind i ørkenen fjerner alle spor etter tidligere sivilisasjoner, vil våre medier om ikke lenge være ugjenkjennelige.

Nye oppsigelser og sluttpakker annonseres ukentlig. Papiravisen er en dinosaur. I nettavisene er kommentarfeltene fjernet eller begrenset.  Tilbake er det folk kaller «klikk-horeri», hvor mediene konkurrerer om å fange brukernes oppmerksomhet. Grensen mellom nyhetsmediene og Se og Hør er nesten borte.

Les også: Når media er stille

Nyheter med objektivitet og gode kommentarer er som nålen i høystakken. De få gangene jeg finner en sak skrevet av noen som faktisk bryr seg, eller faktisk vet hva de snakker om, så er det som om å spise en stek etter to uker ute i skogen med bær og tørrkjeks.

Men dessverre er dette unntaket heller enn regelen. For tilbake sitter de, Simonsen, Aurdal, Gule, Berglund Steen, Fuggeli, Tjomlid og hva de nå enn heter, og mørklegger offentligheten med sine politisk vinklede meninger i skjul av å være «de gode» eller «eksperter». Det hele er mer «komiske Ali» enn noe annet.

Les også: Lars Gule gir FrP skylda for muslimsk ekstremisme

D
«ALT ER BRA»: Den irakiske hærens informasjonssjef, Mohammed Saeed al-Sahhaf,også kalt «Komiske Ali», var kjent for sin fornektelse og overdrivelse. Forfatter av innlegget mener norske medier og eksperter deler hans totale virkelighetsfornektelse. (Foto: Mohammed Saeed al-Sahhaf).

Så hva er løsningen? Jeg vet ikke. Jeg tror kanskje jeg har gitt opp å få en rettferdig og objektiv debatt i Norge. Til det er NRK og riksmediene for fargede. Og ekspertene har fått livslangt medlemsskap foran mikrofonen og i avisspaltene. Uansett hvor feil de tar eller hvor fjernt fra virkeligheten de befinner seg, så får de alltid komme tilbake.

Alt jeg kan si er, lykke til Norge. For det er David mot Goliat, og håpet er at virkeligheten tar igjen eventyrlandet våre medier lever i og at steinen treffer Goliat heller før enn siden.

VIDEO: Canadisk TV-journalist besøker Sverige

Den universitetsutdannede Ezra Levant, med diplomer i både økonomi og jus på CV’en, har i en årrekke utfordret den politisk korrekte eliten i Canada. Ytringsfrihet, innvandring, flerkultur og økonomisk deregulering er bare noen av de temaene Levant har tatt opp i sine mange TV-programmer.

Med den store muslimske flyktningkrisen som har oppstått i Europa og Canada sin nylige historie med muslimske terrorangrep, så tok Levant med seg et TV-team over til Danmark, Sverige og Tyskland, for å se på hva som foregikk på vårt kontinent.

I dette innslaget reiste han til forstaden Rosengård i Malmø.

maxresdefault

Sett på kaffen og forbered deg på rundt 42 minutter med interessante intervjuer og politisk ukorrekte betraktninger.

Dette innslaget kommer nesten samtidig som et australsk TV-team fra 60 Minutes, ble overfalt og mishandlet av muslimer i Rinkeby, en forstad til Stockholm.

– Og på skjermen hadde han et bilde av en erigert penis

En eldre dame fra Hamburg forteller en TV-reporter hvordan hun ikke lenger føler seg trygg i sin egen by.

Hun forteller journalisten hvordan migranter viser henne seksuelle bilder på sine mobiltelefoner når hun tar offentlig transport, hvordan hun blir snakket stygt til og hvordan området der hun bor har blitt plaget av innbrudd.

Samtalen blir forstyrret av noen unge migranter som misforstår hva damen sier om islam og plager henne under intervjuet.

Fotballspiller nektet å håndhilse på kvinnelig reporter

En spiller fra FC Utrecht skal etter kampen mot FC Twente ha nektet å håndhilse på en reporter fra TV-kanalen FOX. Ifølge spilleren har dette noe å gjøre med hans tro.

Den 25 år gamle angriperen Nacer Barazite, skåret det tredje målet til FC Utrecht, men det er ikke målet hans som idag er i nyhetene i treskolandet.

TV-kanalen FOX sendte direkte fra kampen og etter kampen skal spilleren ha blitt intervjuet av den kvinnelige reporteren Helene Hendriks. Etter intervjuet skal reporteren ha villet takke for intervjuet, men kommenterte istedenfor; «åja, du håndhilser ikke«. (Video kan sees i denne lenken).

D
KVINNELIG FOTBALL-REPORTER: Den kvinnelige fotball-reporteren Helene Hendriks skal ha kommentert på direktesendt TV at Nacer Barazite, som er muslim, ikke håndhilser på kvinner.

I ettertid skal reporteren ha Twitret at hun ikke har noe imot spillere som ikke ønsker å håndhilse på henne. Denne tweeten ble imidlertid fjernet senere på kvelden, og Hendriks skal da ha skrevet at noen hadde stjålet mobilen hennes og skrevet den meldingen.

Idag er Twitter og Facebook i Nederland i full fyr over hendelsen som ble sett av mange TV-seere.

På sosiale medier kommenteres det at fotballspillere er rollemodeller og forbilder og at det er en farlig trend hvis de nekter å håndhilse på kvinner, da dette kan gi dårlige signaler til barn og unge om at dette er en akseptabel oppførsel.

Andre igjen påpeker at denne religiøse tradisjonen setter kvinnekampen tilbake hundrevis av år.

Relatert:

– Fotballtrener: «begynner å bli lei flerkulturell fotball»

– Draps- og terrortrusler under flerkulturell fotballkamp

– VG-journalist: De norske håndballjentene er for hvite

 – Mulig massevoldtekt på Norway Cup

– Asylsøkere angrep dommeren under fotballturnering

– 11.5 millioner kroner til flerkulturell idrett

– 11-årig norsk gutt utsatt for rasisme og banket opp i idrettshall

Richard Dawkins: «Til helvete med islamsk kultur»

Fra intervjuet:

Vår venn Sam Harris kom med et nytt uttrykk denne uken. «Den regressive venstresiden».

Det handler om folk som kaller seg liberale (sosialdemokrater/rødgrønne i Norge red. anm.), men som ikke helt har forstått hva det innebærer.

Maher forteller om den kjente iranske menneskrettighetsaktivisten og eks-muslimen, Maryam Namazie, som nylig ble invitert til å snakke på et universitet, bare for å få invitasjonen trukket tilbake kort tid etterpå.

D
EKS-MUSLIM: Iransk-fødte Maryam Namazie er en eks-muslim som reiser rundt og holder foredrag. Hun snakker blant annet om hvordan livet hennes var da hun var muslim. Og hvordan det er etter at hun sa fra seg religionen. Dette ønsker ikke venstreorienterte grupper på universiteter i Europa eller USA at hun skal få gjøre, og presser universitetene til å kansellere henne som foredragsholder. Dette fordi kritikk av islam er «rasistisk». (Foto: Maryam Namazie).

Richard Dawkins og forfatteren Salman Rushdie skal da ha fått henne invitert tilbake på universitetet.

Maher forteller da hvordan mange personer idag blir invitert til å snakke på universiteter, bare for å oppdage at invitasjonen blir trukket tilbake etterpå etter press fra ulike grupper tilknyttet universitetet. Spesielt gjelder dette mange eks-muslimer som kommer for å snakke om islam. Grunnen til at disse gruppene angriper talerne er at det å snakke negativt om islam oppfattes som «hat» eller «rasisme».

Richard Dawkins forteller at han er sjokkert hvordan universiteter som er bygget på prinsippet om ytringsfrihet, idag har forrådt den bevegelsen han selv var en del av på 1960-tallet. Idag nekter universiteter over hele Europa og USA mennesker den rettigheten.

Hvis man ikke kan snakke åpent og ha ytringsfrihet på universitetene, hvor kan man gjøre det da? Det er jo det som er hele poenget med universitetene, det handler om å bli eksponert for de ideene og meningene du ikke har hørt før eller tilogmed er negativ til. Hvis du bare blir foret med meninger som du allerede er enig i, hva slags universitet har vi da?

Bill Maher nevner så hvordan det har utbredt seg en allmenn aksept at muslimer og islam er en beskyttet del av samfunnet og at bare vi snakker om islam eller kritiserer islam, så skader eller nedverdiger vi muslimer. Det er helt absurd, mener Maher.

Dawkins istemmer og mener at kritikk av islam blandes med rasisme, da svært mange mennesker tror at islam er en rase. Derfor mener de at hvis du kritiserer islam, så er du en rasist. Islam har i så måte fått et frikort fra kritikk.

Det kommer fra frykten for å bli stemplet som en rasist. Eller ennå verre, sier Maher. En islamofob. Et dumt ord som ikke betyr noenting.

D
RELIGIONKRITIKK ELLER HAT? Ifølge den kjente skuespilleren og komikeren Rowan Atkinson, så er det en fundamental rett å kritisere ideer – selv de som utspring i religion.

Maher fortsetter; det er så dumt fordi folk som oss, (Maher, Dawkins, Harris, Hirsi Ali m.fler) er liberale om alle temaer. Maher ramser opp hvordan han i sin barndom kom fra en familie som alltid støttet de undertrykte i samfunnet. Først de sorte på 60-tallet, så latin-amerikanerne, så kvinnebevegelsen, så de fattige, andre minoriteter, homoseksuelle, handicappede, de seksuelt misbrukte, vi støttet dem alle!

De liberale applauderer det, men sier du noe om at det ikke er riktig at kvinner blir tvunget til å ha på seg en biedrakt midt i solsteiken hele dagen…

Det er deres «kultur», bryter Dawkins inn. Det er det eneste unntaket. De er liberale om alt annet, men det finnes dette unntaket, fordi det er deres kultur..

– Til helvete med deres kultur, avslutter Dawkins, til rungende applaus.

Relatert:

– Bill Maher – lær å forstå humor

– Bill Maher – en beskjed til venstresiden

– John Cleese på Bill Maher om politisk korrekthet

Krav om fargede skuespillere i britisk film

Det er BFI, Storbritannias største offentlige filmfond, som nå har annonsert et såkalt «tre haker»-skjema som skal påse at filmene både foran og bak lerretet skal være så mangfoldige så mulig for å kunne kvalifisere for økonomisk støtte. Fondet drives av penger fra statlige lotterier.

Med det nye systemet som kommer fra september så må filmer kunne hake av minst to av tre av kriteriene; «mangfold i filmen», «mangfold bak kamera» eller «skape muligheter og sosial bevegelighet».

BFI investerer mer enn 270 millioner kroner i filmer årlig og bidrar med salg og distribusjon for rundt 30 filmer i året. Filmfondet har blant annet stått bak storfilmer som «The King’s speech» og «Philomena».

De nye reglene vil bidra til at filmskapere vil ansette «flerkulturelle» skuespillere og arbeidere i sentrale roller i sine prosjekter, samt påse at minoriteter er representert på filmsettet og blant de ansatte som jobber med filmen.

MINST EN HOVEDROLLEINNEHAVER MÅ VÆRE IKKE-HVIT

På lerretet må minst en av hovedrolleinnehaverne «positivt reflektere flerkultur». Filmprosjektet vil også øke sjansene for å motta økonomisk støtte hvis filmens innhold «i særdeleshet og hovedsaklig berører temaer om identitet forbundet med etnisitet og nasjonal bakgrunn, et spesielt fokus på kvinner, personer med handikapp, seksuell identitet, alder og personer som kommer fra en sosialt vanskelig bakgrunn».

Noen av filmene som BFI har gitt ros for innhold er «Suffragette», en film om kvinners kamp for å få stemmerett og «Pride», som omhandler homoseksuelle aktivisters kamp for gruvearbeideres rett til å streike. Filmprodusenter vil få krav om at minst 30% av de som deltar som skuespillere, både med og uten dialog er «mangfoldige».

Bak filmduken så må minst to av de som har ansvar for filmen ha flerkulturell bakgrunn. Dette inkluderer produsenter, manusforfattere, komponister og andre viktige posisjoner.

Den tredje kategorien som vil bli påkrevd er at selskaper må ansette folk med mangfoldig bakgrunn i de laveste stillingene og så hjelpe dem å klatre i karrierestigen.

«Tre haker», vil sannsynligvis skape frykt for å kompromittere klassiske historier ettersom disse naturlig ikke inneholder roller som er «mangfoldige».

En talsmann for BFI insisterte imidlertid at alle filmene vil ha muligheten til å møte de på forhånd fastlagte kriteriene, ettersom de som ikke kunne møte dem på selve lerretet kan ta dem igjen ved å øke innsatsen på andre områder bak kamera.

ROS FRA MYNDIGHETENE

POSITIV: Kulturminister Ed Vaizley er potistiv til at staten skal bestemme hva filmselskaper skal produsere.
POSITIV: Kulturminister Ed Vaizley er positiv til at staten skal bestemme hva filmselskaper skal produsere.

Kulturminister i Storbitannia, Ed Vaizey, lovpriset initiativet fra BFI og mente at de «hevet standarden«. Han ønsker også at alle som er involvert innen TV, film og teater burde følge disse nye reglene.

Administrerende direktør hos BFI, Amanda Nevill, uttaler at det var «livsnødvendig» å reflektere det britiske samfunnet slik at man kunne være relevant og sier at «dette er bare begynnelsen«.

Sist måned annonserte BBC, NRK sin søsterkanal i Storbritannia, at de vil sørge for at syv skuespillere og TV-personligheter vil være enten mørkhudete, fra Midtøsten eller tilhøre en etnisk minoritet de neste tre årene.

Samtidig har Philip Davies, et parlamentsmedlem fra de konsveratives parti kalt tiltaket «total meningsløs» politisk korrekthet, og mener at all ansettelse «bør være på bakgrunn av evne«.

Flere som har kommentert under saken i avisen Telegraph mener at dette ligner mye på hvordan kommunistene og nazistene bedrev statlig innblanding i aviser, kultur og filmer. En kommentator ved navn Martin Gust sier blant annet: «Bra! Vi hadde et lignende system i Tsjekkoslovakia og det var herlig! Det resulterte i filmer som selvsagt ikke var spesielt troverdige, men som sto for noe bra og større. Det er herlig å se at Storbritannia har lært av historien!»