Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Tidligere landbruksminister i Nigeria, Femi Fani-Kayode, uttalte nylig at mange migranter fra Afrika som ønsket å reise til Europa for et bedre liv, endte opp som slaver i det muslimske landet Libya, ifølge International Business Times, på onsdag.

FEMI FANI-KAYODE. (Foto: Wikipedia).

Tre av fire mennesker som ble fanget av de muslimske gjengene kom fra sør-Nigeria, sa Fani-Kayode. Nigeria har den største kristne befolkningen i Afrika, ifølge Pew Research Center.

75 prosent av de som ble solgt som slaver i Libya fikk sine indre organer fjernet og solgt og kropper maltraktert og stekt, er fra sør-Nigeria, skrev Fani-Kayode.

De ble stekt levende! Dette er hva libyere gjør med afrikanere fra sør for Sahara som ønsker å komme til Europa.

Det skal være minst 20.000 mennesker som blir holdt i ulike fangeleire i Libya. Mange blir tvunget til å sitte eller arbeide ute i ekstrem varme, noen ganger opptil 50 grader, uten vann eller mat. Ikke sjelden finner man døde mennesker som ble mishandlet og latt være ute i ørkenen.

Fani-Kayode mente at deler av blodbadet var som et resultat av fjerningen av diktatoren Muammar Gaddafi. Han argumenterte at det å fjerne Gaddafi skapte et maktvakuum, som libyske kriminelle var mer enn villige å fylle.

Den største tragedien som har rammet Afrika de siste 20 årene er drapet av Muammar Gaddafi i Libya, konkluderte Fani-Kayode.

Det var i 2011 at vestlige statsledere, i samarbeid med NATO, fikk fjernet Gaddafi fra makten i Libya og kastet landet ut i totalt kaos med muslimske terrorgrupper, militser, krigsherrer og vestlige etterretningsorganer som kjemper om kontroll. Norge var ett av landene som støttet aksjonen.

Grusomme skjebner for afrikanske migranter

Frieord skrev i april i år om hvordan menn, kvinner og barn, blir fanget av muslimske grupper i Nord-Afrika:

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

VIDEO: Rasistisk hat og tortur-video sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

En grusom torturvideo har nylig blitt lagt ut på sosiale nettverk.

Videoen ble opprinnelig streamet direkte på Facebook-Live.

SMILER OG LER: De fire afroamerikanerne smiler og ler mens de torturerer og mishandler den psykisk handikappede mannen i nesten to døgn. Rasistiske uttrykk kan også høres i videoen mens de slår og sparker den hvite 18-åringen. (Foto: Facebook/Youtube).

I videoen kan man se fire afroamerikanere kidnappe, torturere og uttrykke rasistiske og nedsettende uttrykk om offerets hudfarge.

Offeret er en ung mann på 18 år med utviklingshemming og er ikke istand til å forsvare seg selv eller klart forstå hvorfor han blir utsatt for torturen.

Han skal ha stukket av  fra et psykisk anstalt tidligere på dagen, da han ble kidnappet av afroamerikanerne.

De fire afroamerikanerne kan sees leende og skrikende skjellsord mot mannen, blant annet skriker de «hvite mennesker kan dra til helvete» og «Donald Trump kan dra til helvete».

SKJÆRER ISTYKKER KLÆRNE: Den mentalt tilbakestående 18-åringen får sine klær skjært opp med kniv. Han blir også truet med å bli knivstukket av afroamerikaneren som holder kniven. (Foto: Facebook/Youtube).
MÅTTE DRIKKE FRA TOALETTET: Den hvite 18-åringen ble tvunget til å drikke fra toalettet og si at han elsker mørkhudede mennesker.

Offeret blir både slått og sparket, og skåret med kniv. Man tvinger ham til å drikke toalettvann og kysse gulvet foran gjengen. De putter også industriteip foran munnen hans og tvinger ham ned på kne foran en vegg.

De skal også ha skjært av biter av håret hans.

Under deler av videoen truer de mannen med kniv og sier de skal drepe ham. Man kan så høre mannen skrike og be gjengen å stoppe.

Den unge mannen måtte legges inn på sykehus for behandling av skadene etter torturen. Han skal ikke ha klart å snakke eller forklare seg som følge av den traumatiske opplevelsen.

Ifølge politiet skal den hvite 18-åringen ha blitt holdt fanget i minst 24 timer, mulig hele 48 timer.

Tre av de fire afroamerikanske rasistene ble fanget på filmen. De skal alle være i 18-års alderen.

Politiet: Mulig rasistisk angrep

Politisjefen i Chicago sier de skal se inn på muligheten for at det var et rasistisk angrep.

Han mener imidlertid ikke at det var noe politisk hat eller grunnlag for det som ble gjort mot den hvite 18-åringen.

Videoen kommer bare to måneder etter at en annen video ble publisert som viser en eldre mann bli omringet og mishandlet av en gruppe afroamerikanere på gaten i Chicago. De påsto at mannen stemte på Donald Trump.

Kun Dagbladet av norske riksmedier har valgt å omtale hendelsen men har da sensurert vekk ansiktet til den hvite mannen og viser ikke de bilder av de fire siktede. De omtaler heller ikke saken som rasistisk.

ARRESTERT: De fire torturistene og rasistene er her avbildet av politiet i Chicago. Hvis du ser disse i bildene i norske medier så har helvete fryst til is. (Foto: Politiet).

Selv den venstreorienterte TV og avis-journalisten Piers Morgan gikk i dag ut og fordømte hendelsen som både hatefull og rasistisk. Han påpekte også tanken på hva som hadde skjedd om det hadde vært en handikappet svart 18-åring som hadde blitt angrepet og torturert av fire hvite menn, samtidig som de skrek «Vi hater sorte mennesker», «Vi hater Barrack Obama».

– Da hadde det blitt opptøyer og demonstrasjoner i gatene. Politiet hadde absolutt beskrevet det som en rasistisk forbrytelse. Sorte kjendiser hadde gått ut offentlig på sine sosiale medier og snakket om det, skriver Morgan i sin avis-spalte.

Men enn så lenge så har altså ingen hvite mennesker verken laget opptøyer eller demonstrert. Ingen politimenn eller afroamerikanere har blitt angrepet i gatene. Ingen butikker og bensinstasjoner har blitt brent ned. Ingen masseprotester har blitt arrangert av milliardæren George Soros eller noen av de hundrevis av såkalte menneskerettsorganisasjonene har dukket opp.

President Obama har ikke sagt at den torturerte mannen «kunne vært min sønn», slik han gjorde etter drapet på Trayvon Martin.

Det er helt stille.

Les mer: Fire rasister arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

ARRESTERT: Tre av de fire afroamerikanske rasistene sitter nå siktet for det grove overfallet og bilkapringen. (Foto: Politiet).

Her er flere videoer av angrep på hvite barn og ungdommer på grunn av deres hudfarge og fordi de stemte på Donald Trump under presidentvalget.

I denne videoen blir en hvit ungdomsskoleelev brutalt slått og mishandlet på skolen av afroamerikanere og latinoer da de finner ut at hun støtter den kommende presidenten, Donald Trump.

I denne videoen blir en 11 år gammel skoleelev angrepet og får foten brukket etter et skolevalg, da de andre elevene finner ut at han stemte på Donald Trump.

Relatert:

Castros død – diktator og massemorder hylles som «frigjøringshelt» i norske medier

aftenposten

vg

nrk

cynmuezuqaarhwe

cynxki3w8aqfxtl
DREPTE TITUSENVIS: Fidel Castro drepte titusenvis av politiske dissidenter etter kuppet i 1959. Den kommunistiske ideologien tillater ikke at noen tenker eller mener annerledes enn de som styrer. (Foto: Henrettelse av politisk motstander).

På bildene over kan man se «frigjøringshelten» til Aftenposten, VG og NRK i aksjon med å «frigjøre» politiske dissidenter.

Fidel Alejandro Castro Ruz tok makten under Den cubanske revolusjonen i 1959, da den sittende diktatoren Fulgenicio Batista ble styrtet.

Castro var ikke mer demokratisk anlagt enn at han fortsatte diktaturet, i marxistisk form.

 • 97.000 mennesker er bekreftet døde/drepte som følge av Castros maktovertakelse.
 • 30.000 av disse møtte døden gjennom eksekusjonspelotong.
 • 2.000 ble snikmyrdet.
 • 5.000 døde i fengsel etter å ha blitt slått ihjel eller nektet medisinsk hjelp.
 • 60.000 har mistet livet i forsøket på å komme seg til USA over havet.
 • 78.000 mistet livet i politisk kamp mot Castro og kommunistene.
 • 5.300 mistet livet i fjellene ved geriljakrig.
 • 14.000 mennesker mistet livet i nærliggende nasjoner hvor Castro forsøkte å innføre sin versjon av kommunismen.
 • Castro skal ha henrettet ca. 1.650 menneskerettighetsaktivister mellom 1980 og 2000. Alle ble bokført av de cubanske myndighetene som å ha mottatt dødsstraff.
 • 525 homoseksuelle personer skal ha blitt sultet, slått og drept fra 1960 til 1979.
 • Barn så unge som tre år gamle ble drept med sine mødre og familiemedlemmer under den såkalte «Massakren på Canimar River«. En gruppe på 60-100 mennesker forsøkte å flykte fra Cuba i en turistbåt. Cubanske myndigheter brukte blant annet kampfly som skjøt med skarpe skudd mot flyktningene. Ingen av de drepte ble returnert til sine familier for begravelse.
D
DREPT AV CASTRO: Her er noen av de menneskene som ble skutt og drept i det de ønsket å flykte fra Castros kommunistiske diktatur i 1980. Se på disse ansiktene og så se på overskriftene til norske medier om Castro som en «frigjøringshelt».

Dette er bare noen av de tallene, historiene og overgrepene som Castros Cuba sto bak.

(Disse tallene er ikke eksakte, men ligger åpne på flere nettsider som omtaler Cubas historie med Castro som diktator. Det kan være at enkelte tall er lavere, mens noen kan være høyere da cubanske myndigheter i kjent kommunistisk stil skjulte sine forbrytelser, kastet ofre i ukjente massegraver og aldri informerte familier om hva som hadde skjedd. Uansett er det en indikasjon for den terroren og brutaliteten som Castro og hans medhjelpere utøvde).

«Gratis og godt helsevesen»

Venstresiden i norsk og internasjonal politikk har lenge hyllet Cuba for gode helsetjenester og utdannelse. Men som vanlig med kommunistiske diktaturer så er sannheten og det som vises frem og fortelles om under statsbesøk, to forskjellige verdener.

Les også: Castro levde i luksus – hadde 11 barn med 4 kvinner – yacht og egen øy

cuban-hospitals-suck
SOSIALISTISK POLITIKK: Virkeligheten er annerledes enn den sosialister og rødgrønne politikere hyller Cuba for.
D
SULTES IHJEL: Psykiatriske pasienter sultes ihjel på klinikker i hovedstaden Havana. Denne pasienten er en av 26 pasienter som har dødd av sult i Castros sosialistiske paradis. (Foto: Huffington Post).

Velkommen til 1960-tallet

Som vanlig i kommunistiske diktaturer så er ytringsfrihet, demokrati og samfunnslig utvikling ikke ting som står øverst på agendaen.

Cuba er i så måte et strålende eksempel på hvor tilbakestående et samfunn kan være hvis man isolerer seg fra omverdenen.

Som i Nord-Korea så er internett og satelitt-TV forbudt i private hjem. Det er også forbudt å forlate landet uten tillatelse. Det er ikke lov å sende barna i en ikke-statlig drevet skole. Å bedrive politisk aktivitet som ikke er kommunistisk er forbudt. Det er forbudt å lese blader og bøker som ikke er godkjent av myndighetene. Å drive sitt eget firma er forbudt. Å tjene mer enn statens lønnsregulering er også forbudt. Å være med i en ikke-statlig fagforening er forbudt. Å velge sin egen lege eller sykehus er forbudt. Det er forbudt å kritisere eller negativt omtale myndighetene, i særdeleshet ledelsen av kommunistpartiet. Det er ikke lov å kjøpe og selge eiendommer. Man kan kun «bytte» dem mot lignende eiendommer. Kun barn opp til 7 år får kjøpe melk. Eldre barn og voksne har ikke lov å kjøpe melk og må ut på det svarte markedet hvis de vil ha det. Og mange, mange flere regler og lover.

D
TIDSMASKIN: Å komme til Cuba er som å komme ut av en tidsmaskin satt til 1960-tallet. Få har TV og moderne teknologi som internett er forbudt. Bilene er 50 år gamle og repareres.

Dette høres vel «frigjørende» ut? Eller hva, Aftenposten, VG og Dagbladet? Våre kjære rødgrønne politikere som hyller Cuba og den sosialistiske utopien?

Hylles av politikere og media

D
HYLLER CASTRO: EU-leder Jean-Claude Juncker hyller Castro som en «helt for mange».
D
HYLLES AV BBC: Den venstreorienterte lisensgiganten BBC glorifiserer Castro som smart og modig.
D
MILJØPARTIST: Dr. Jill Stein som er partileder hos miljøpartiet i USA og nå støtter Hillary Clinton i å telle stemmene fra valget på nytt, mener Castro var et symbol for kampen mot urettferdighet.
D
KONDOLERER: FNs sjef Bang Ki-Moon kommer med kondolanser til «President» Castro og hans familie. Inkludert hans bror, Raul, som nå er ny og like brutal diktator på øyriket.
D
HYLLER MASSEMORDEREN: Venstresiden i Sverige faller over hverandre i hyllester for den avdøde diktatoren. Her er regjeringspolitikeren Jenny Bengtsson fra Vänster.
D
«STOR LEDER»: Ali Esbati, også han fra Vänster, hyller Castro. Esbati er kanskje mest kjent i Norge som ektemannen til tidligere Dagbladet-journalist Marte Michelet og som overlever av terrorangrepet på Utøya i 2011.

Cubanere i USA feirer Castros død

Det rapporteres fra Cuba at det er innført ni dagers landesorg og at det er stille og rolig i gatene. Men i USA hvor man ennå har politisk frihet til å mene hva man vil, så feires det med musikk og parader på gatene i Miami.

58395974c46188242b8b45ca

rtstdc8-e1480172159721

D
«SATAN»: Der norske medier hyller Castro som «frigjøringshelt», så omtales han av eksil-cubanere i USA som i helvete. «Satan – Fidel er nå din. Gi ham hva han fortjener. Ikke la ham hvile i fred», kan man lese på et skilt som en mann og en kvinne holder opp.

Også den kommende presidenten i USA, Donald Trump, støtter sine innbyggere i Florida:

cymzx8kveaauicp

STØTTER EKSIL-CUBANERE: Donald Trump omtaler Fidel Castro som en diktator som undertrykket sitt folk i mer enn seks tiår. «Fidels ettermæle er eksekusjonspelotonger, tyveri, umenneskelig behandling, sult og mangel på menneskerettigheter.

D
ANGRIPER OBAMA: Den cubansk-ættede republikanske politikeren Marco Rubio angriper sittende president Barrack Obama for å ha glorifisert den avdøde diktatoren. «President Obama kom med en patetisk uttalelse om døden til diktator Fidel Castro, uten å nevne de tusenvis han drepte og fengslet på Cuba».

For de som ønsker å dykke dypere i hvem Fidel Castro var, samt hans gode venn og også massemorder, Che Guevara, så anbefales videoene under her.

SV vil snakke med terrorgruppe som voldtar og dreper kvinner, barn og homofile

Kilde: NRK.no.

Fra NRK.no:

– Jeg synes den norske regjeringen skal intensivere arbeidet med å få til en fredsavtale i Syria. Til å bruke mer økonomiske ressurser på det, men også bruke bakkanaler og snakke med parter som kanskje ikke stormaktene kan snakke med, sier nestleder Bård Vegar Solhjell.

Flyktningehjelpens Jan Egeland støtter forslaget fra SV.

– Jeg vil si at man må gå i dialog med alle som kontrollerer befolkning og territorium. Norge har erfaring med å bringe ulike grupper til forhandlingsbordet, som aldri har vært i forhandlingssituasjon før, sier Egeland.

Utenriksminister Børge Brende sier til Dagsrevyen at han er overrasket over utspillet fra SV.

Brende mener det er en feilslutning å tro at IS er interessert i en dialog om fred.

Istedet bør den internasjonale innsatsen økes for å bekjempe IS og bringe de reelle dialogpartnerne til forhandlingsbordet, sier ministeren. (Sitat slutt).

Kommentar: Hvis Frieord hadde lagt ut bildene av de mutilerte barnekroppene, de voldtatte og henrettede kvinnene og måten IS tar livet av homofile på, så ville det kanskje satt saken i et bredere perspektiv. Nå skal vi ikke gjøre det av hensyn til våre lesere. (Og journalist som skriver dette og har en sart mage). Men de fleste som følger nyhetene i dag har ikke kunnet unngå å se noen av bildene eller filmklippene fra IS sine herjinger de siste årene. At noen ønsker dialog med slike «mennesker» er vanskelig å forstå.

Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte bevis på grusom tortur av terrorofre i Paris

13. november 2015 stormet tre muslimske terrorister Bataclan teateret hvor det amerikanske bandet Eagles of Death Metal hadde konsert. Rundt 1.500 tilskuere var tilstede når angrepet inntraff.

I det terroristene stormer konsertlokalet roper de «Allahu Akbar» og begynner å skyte på tilskuerne. De kastet også håndgranater inn i menneskemengden.

Skytingen pågår i cirka 20 minutter før terroristene forskanser seg i lokalet med rundt 100 tilskuere som gisler.

Les mer: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 140 drept så langt

Grusomme detaljer

En undersøkelse utført av den franske nasjonalforsamlingen har nå avslørt at franske tjenestemenn har skjult øyenvitne beskrivelser om grusom tortur og lemlesting av ofrene inne på Bataclan under gisseltakingen, som varte i nesten to og en halv time.

IS-terroristene er rapportert å ha stukket ut øynene på sine ofre, kastrert menn, skjært opp kropper og stukket kvinner i underlivet med kniv. Flere av ofrene skal også ha blitt halshugget. Etterforskerne frykter også at IS-terroristene filmet torturen og lemlestingen for senere bruk i IS-propaganda.

Mange av de døde kroppene var så ille maltraktert etter tortur og lemlesting at de pårørende ikke fikk se sine døde. Etterforskerne avdekket også at noen innenfor de franske myndighetene skjulte rapporter og tilbakemeldinger om tortur.

Lederen for etterforskningen, Georges Fenech, leste opp et brev fra en far som hadde fått se sin døde sønn.

Sønnen hadde fått skjært av kjønnsorganet som var stappet inn i munnen hans. De hadde i tillegg åpnet opp magens hans så innvollene stakk ut. Terroristene hadde også stukket ut hans høyre øye og skjært ham i ansiktet.

Til sammen ble 89 tilskuere drept inne på Bataclan under terroraksjonen. Mange andre ble alvorlig skadet.

Det er foreløpig ikke kjent hvorfor franske myndigheter forsøkte å skjule de grusomme bevisene. En teori går ut på de ikke ville skape hat mot den muslimske minoriteten i landet.

Den franske rapporten kommer bare dager etter at det ble avslørt at også tyske myndigheter holdt antallet ofre for seksuelle overgrep i Tyskland på nyttårsaften hemmelig. Istedenfor hundrevis av ofre, er tallet nå justert opp til tusenvis.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

Storbritannia har under de siste årene blitt rystet av en lang rekke seksualforbrytelser. Frieord og andre alternative nettsteder har skrevet om flere av disse, men det finnes atskillige flere saker vi ikke har skrevet om.

D
ENDELIG: Britiske medier har endelig tatt motet til seg og begynt å skrive om grooming-skandalene i Storbritannia. (Faksimile av britisk avis).

Den som følger med i britisk presse vil legge merke til at at nye pedofili- og grooming saker publiseres så godt som hver måned.

Flertallet av pedofil- og grooming gjengene som under de siste årene har blitt avslørt i Storbritannia har fulgt det samme mønsteret. Ofrene har i hovedsak vært mindreårige, etnisk britiske jenter.

I de fleste tilfellene har overgriperne gitt seg på jenter som har bodd i ungdomshjem eller fosterhjem og hatt sosiale eller psykiske problemer. Disse jentene har blitt utpekte som «lette ofre» av overgrepsgjengene».

Overgriperne i disse gjengene er nesten utelukkende menn med ikke-vestlig innvandrerbakgrunn. Samtlige har sin bakgrunn i muslimske kulturer i Midtøsten, Nord-Afrika, Pakistan eller Afghanistan.

For å få kontroll over sine ofre benyttet mennene seg av såkalt følelsesmessig manipulasjon som har fått navnet «grooming». Det vil si at de gir jentene oppmerksomhet gjennom gaver og restaurantbesøk, og får jentene til å anse dem som omtenksomme kjærester. Når et fortrolig forhold har blitt etablert mellom offeret og overgriperen, så begynner mishandlingen og overgrepene.

Lara McDonells historie er i så måte helt identisk med beskrivelsen ovenfor. Da Lara som 13-åring kom i kontakt med den nesten dobbelt så gamle Mohammed Karrar, levde hun riktignok i en stabil middelklassefamilie i Oxford, med en kjærlig og engasjert mamma. Men Lara var adoptert og bar med seg traumatiske minner fra oppveksten med sine biologiske foreldre.

D
MONSTER: Mohammed Karrar (40) lurte unge hvite britiske jenter til seg med gaver og komplimenter. Etter en stund gjorde han dem avhengige av tunge narkotiske stoffer og solgte dem inn i nådeløs prostitusjon. (Foto: politiet).

Mohammed Karrar (40) tok kontakt med Lara på gaten i Oxford og fremstod under flere måneder som en snill og omtenksom eldre venn. Men en kveld lyktes han å overtale 13 år gamle Lara til å prøve det narkotiske stoffet crack, og kort tid etterpå begynte et liv i helvete for den unge jenta.

Lara utviklet raskt et avhengighetsforhold til stoffet og Mohammed Karrar og hans medskyldige tvang henne til å prostituere seg i utbytte for narkotika.

Dette ble begynnelsen på fire fryktelige år for Lara. Hun ble mishandlet og voldtatt jevnlig av Mohammed Karrar og hans venner. Gjengen solgte henne dessuten til pedofile personer på ulike plasser i landet. Slik forteller Lara sin historie selv:

– Han kjørte med rundt i landet. Første gangen kjørte vi til et hus i nordøst England. Rundt 20 menn, hovedsaklig med arabisk og afrikansk opprinnelse, hadde en grillfest. Jeg ble fortalt å sitte sammen med tre mindreårige jenter, men jeg fikk ikke lov å snakke med dem. Akkurat som jeg så hadde de på seg kjoler og var sterkt sminkede. Vi var der for å bli solgt. Senere ble det flere grillfester i andre deler av landet. Nesten alltid var jeg så sløv av narkotikaen at jeg ikke forsto hva som skjedde.

En mann voldtok meg på et møkkete hotellrom og slo meg så hardt at jeg trodde jeg skulle dø. Senere fant jeg ut at det var Mohammeds bror.

D
VOLDTATT OG SLÅTT: På slike møkkete hotellrom over hele Storbritannia blir hvite britiske jenter tatt med for å bli voldtatt. Ikke sjelden av dusinvis av muslimske menn på kort tid. Mohammed Karrar (bildet øverst) og hans medhjelper tok Lara med til et slikt hotellrom og voldtok og slo henne så hardt at hun trodde hun skulle dø.

To hendelser fikk Lara til å våge og bryte med pedofili-ringen og søke hjelp hos politiet. Den ene var at hun ble gravid og fødte en sønn som hun ønsket å ta vare på. Det andre var at Mohammed Karrar injiserte Lara med en dødelig dose heroin mot hennes vilje. Sykehuspersonalet som tok hånd om Lara etter overdosen fortalte henne at hun var nære på å dø.

Her er politiintervjuet med Mohammed Karrar og hans bror:

Det var allikevel ikke lett for Lara McDonnell å bryte med den pedofile muslimske ligaen. De fortsatte å forfølge henne og truet med å drepe både henne, hennes nyfødte barn og hennes mamma. Lara ble med sin adoptivmor tvunget til å flytte til en hemmelig adresse i en annen by for å slippe unna overgriperne.

Lara fortalte til politiet hva hun hadde vært utsatt for og politietterforskningen førte til slutt til at flere av medlemmene i den pedofile gjengen ble pågrepet og dømt. Fire av de mennene som sto bak overgrepene mot Lara og tvang henne å prostituere seg, ble dømt til livstidsdommer. Alle fire har bakgrunn fra muslimske kulturer i Midtøsten og Asia.

D
ÅTTE MEDLEMMER I EN GROOMING-GJENG I BYEN ROCHDALE: Abdul Rauf, Hamid Safi, Mohammed Sajid, Abdul Aziz. Abdul Qayyum, Adil Khan, Mohammed Amin og Kabeer Hassan tilhører en annen grooming-gjeng fra byen Rochdale. Disse bildene har norske medier aldri turt å trykke.

Under rettssaken påstod Mohammed Karrars advokat at Lara McDonnell sin anmeldelse var rasistisk motivert, ettersom samtlige av de tiltalte var muslimer. Lara er selvfølgelig ikke det minste rasistisk, men mener at kulturelle grunnverdier utgjør en forklaring på hvorfor innvandrermenn fra muslimske kulturer er så sterkt overrepresenterte i pedofil- og grooming gjenger.

Lara skriver videre i sin bok:

– Jeg har en bestemt oppfattelse om hvordan det hele fungerer. Disse mennene oppførte seg som de gjorde på grunn av sitt kvinnesyn. Statistisk sett finnes det flere pedofiler blant etniske briter enn blant ikke-europeiske innvandrere. Men når pedofile organiserer seg i gjenger på denne måten, så dreier det seg i det store og hele om om menn fra visse muslimske kulturer. Jeg tror at det har sitt opphav i den manglende respekten for kvinner.

 

D
«VI ER BARE MØKK»: Unge hvite britiske jenter forteller nå sine historier til media etter avsløringene. Ett av temaene som går igjen i deres historier er at de blir ansett for å være mindreverdige og vantro av de muslimske overgrepsgjengene.

Lara McDonnell arbeider idag på et pleiehjem, og forteller at hennes liv i største grad handler om jobben og sin lille sønn som hun er alenemamma for. Hun oppgir allikevel at hun tviler på hun noensinne vil kunne gifte seg eller ha et forhold basert på kjærlighet til en mann. Overgrepene har satt altfor dype følelsmessige spor hos henne.

Lara McDonnell fortalte nylig om sitt liv i en større artikkel i den britiske avisen Daily Mail. Den kan lese her. mer informasjon om Lara McDonnells selvbiografiske bok, «Girl for sale» finnes her.

D
VIKTIG BOK: Lara McDonnell har turt å stå frem med sin grusomme historie. Forhåpentligvis vil den være med på å sette mer fokus på den ekstreme utnyttelsen muslimske grooming-gjenger i Europa utøver mot sårbare unge hvite jenter.

Se flere og utfyllende artikler om temaet, samt flere videoer i lenkene under artikkelen her.

Relatert:

– VG lyver om voldtekt av norsk kvinne i England

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – over 2.000 jenter misbrukt

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Arbeiderpartiet i England skjulte massive overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

VG støtter ekstreme islamister

I HARDT VÆR: Flere stemmer i samfunnet advarer mot Fatens ideologiske bakgrunn.
I HARDT VÆR: Flere stemmer i samfunnet advarer mot Fatens ideologiske bakgrunn.

De fleste som følger med i norsk politikk kan ikke ha unngått å få med seg bilder av den hijabkledde muslimske kvinnen Faten Mahdi Al-Hussaini som holdt tale foran flere tusen fremmøtte utenfor Stortinget i august i år. Det var i forbindelse med en demonstrasjon mot den radikale muslimske gruppen IS, hvor Faten fikk taletid og uttalte blant annet «Dere følger ikke islam. Dere følger djevelen».

Faten ble ukritisk hyllet av alle norske medier som en modig ung muslimsk kvinne som talte de skjeggete bødlene fra Midtøsten midt imot. Men det tok ikke lang tid før de første kritiske stemmene mot Faten og hennes bakgrunn kom. Det viste seg nemlig at Faten tilhører det såkalte «Tauheed»-trossamfunnet. Faten er sjia-muslim og IS-krigerne er sunni-muslimer. Og disse to gruppene kommer som sagt ikke overens med hverandre.

Faten er leder for Oslo-avdelingen av «Stand4Hussein«, en gruppe med heller tvilsomme moralske standpunkter. Magne Lindholm som er lektor og hovedansvarlig for undervisning av journalistudenter i presseetikk og medieteori ved Høgskolen i Oslo og Akershus skrev følgende etter å undersøkt litt om Faten sin organisasjon:

Stand 4 Hussain forsvarer flerkoneri med en påstand om at det er flere kvinner enn menn. Flerkoneri er nødvendig for å tilfredsstille kvinnenes behov. Halv arverett er en fordel for kvinner, for de skal forsørges av mannen uansett. Demokrati er de mot. Det er i strid med islamsk styresett, for samfunnet skal styres etter religiøse lover. Utroskap straffes med døden. Det er visstnok ikke så farlig, for utroskap vil forsvinne i et islamsk samfunn der ”anledningen til seksuell opphisselse eller erotikk er strengt begrenset på offentlige steder”. Fram til fredag ettermiddag 29. august forsvarte organisasjonen å hogge hendene av tyver, men det ble endret i all hast da sida ble kjent i nettdebatten. Nå heter det at hender bare skal hogges i et samfunn styrt av islamsk lov, der det islamske styresettet garanterer tyven en brukbar levestandard. Det er unektelig originalt å hevde at avhogging av hender er en del av velferdsstaten.

Tauheed-moskeen som Faten tilhører er også finansiert av det iranske diktaturet. De inviterer jevnlig representanter for det prestestyrte Iran som støtter dødsstraff for frafall fra islam, steining av utro kvinner og avkapping av hender for tyveri for å nevne noen av uhyrlighetene. De har også ifølge NRK som mål å forberede norske muslimer på terrorhandlinger den dagen det skulle komme en ordre om det.

DD
FACEBOOK: Dette innlegget var å finne på Faten sin Facebook-side. Her påstår hun at ISIL/IS er sponset av Israel, siden de ikke har reist til konfliktområdet Israel/Palestina og utført sine barbariske handlinger der.

Faten skal med denne bagasjen (og 1.1 millioner kroner i premiepenger) reise rundt til norske skoler og snakke om «toleranse» og «øke kunnskapen» om islam til norske skoleelever.

Det er dette Verdens Gang nå støtter under tittelen: «Vi må stå sammen mot ekstremisme«.

 

Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

På grunn av den «uheldige» rasemessige sammensetningen i saken, alle ofrene var hvite og begge gjerningspersonene var afroamerikanere, fikk saken liten oppmerksomhet i landsdekkende medier i USA. Saken var likevel av en slik grov karakter at lokale og alternative medier fikk brakt den ut til mange amerikanere.

WICHITA MASSAKREN. Alle ofrene ble utsatt for grov tortur og tvunget ti lå utføre seksuelle handlinger på hverandre.
WICHITAMASSAKREN. Alle ofrene ble utsatt for grov tortur og tvunget til lå utføre seksuelle handlinger på hverandre. Den ene av dem, en ung kvinne (Ikke på bildet), overlevde på mirakuløs vis.

Massedrap

Det var de to brødrene Jonathan og Reginald Carr som utførte de bestialske drapene i desember 2000.

De fem ungdommene var derimot ikke deres første ofre.

Bare tre dager før massakren skjøt de den 55 år gamle cellisten og bibliotekaren Ann Walenta. Hun døde tre dager senere av skadene.

Ann Walenta ble skutt og drept av de samme brødrene bare tre dager før Wichitamassakren.
Ann Walenta ble skutt og drept av de samme brødrene bare tre dager før Wichitamassakren.

Dødsstraff

De to brødrene ble begge dømt til døden for ugjerningene.

Nå har derimot høyesterett i staten Kansas opphevet dødsstraffen mot de to på bakgrunn av at dommeren i saken ikke holdt separate straffeutmålinger mot dem.

Ny rettsak

Saken må dermed tilbake i lokalretten for videre forhandlinger.

Opphevelsen av dødsstraffen er blitt kritisert av blant annet Guvernøren i Kansas som sier han er dypt sjokkert over kjennelsen. Flere hevder opphevelsen har politiske undertoner da høyesterett i Kansas ikke ønsker å opprettholde dødsstraff i staten. Sist noen ble henrettet i Kansas var i 1965.

Statsadvokaten i saken har lovet at han fortsatt kommer til å kjempe for dødsstraff for de to brødrene.