Tagged: tortur

Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte bevis på grusom tortur av terrorofre i Paris

En offisiell gransking av terroren i Paris i november viser at tjenestemenn skjulte detaljer om grusom tortur av terrorofre som var fanget inne i konsertlokalene Bataclan. De islamistiske terroristene skal blant annet ha stukket ut øynene, skjært av kjønnsorganer og stukket kvinner med kniv i underlivet mens de ennå var i live. Flere av ofrene skal også ha blitt voldtatt.

VG støtter ekstreme islamister

Løssalgsavisen Verdens Gang går i sin nettutgave idag ut med støtte til den nye medie-yndlingen Faten Mahdi Al-Hussaini. Den 19-år gamle muslimske kvinnen som for ikke lenge sto midt blant politiker-eliten utenfor Stortinget og proklamerte fordømmelse over IS. Nå har sjia-muslimen mottatt både millionpris fra Bergesen-stiftelsen og altså offentlig støtte fra VG. Men på sosiale og alternative medier så ytres det stor skepsis til helliggjøringen av Faten.

Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

En av de mest grusomme drapssakene som har rystet USA i moderne tid er den såkalte Wichitamassakren. Fem unge mennesker ble angrepet mens de er hjemme hos en venn. De blir grovt torturert og blant annet tvunget til å ha sex med hverandre mens de ble truet med våpen. De to kvinnene blir også brutalt voldtatt. Etter timer med grusom tortur blir de kjørt ut på en snødekt fotballbane. Der blir de alle stilt opp og henrettet med skudd i bakhodet. Etterpå blir de kjørt over med bil av gjerningsmennene. Utrolig nok overlevde den ene unge kvinnen som måtte løpe naken mange kilometer i isende kulde for å få meldt fra om den brutale massakren.