OSLO: Masseslagsmål ved Torshov, afrikaner pågrepet for skyting i sentrum og tyveri ved Skøyen

 

 

Tidligere på dagen hadde politiet fått inn beskjed om en mann som gikk rundt området ved Stortorvet med en ladet pistol og skjøt på diverse butikkvinduer. Politiet har uttalt at skytteren, som skal være i 20-årene, har «norsk statsborgerskap». Men bilder som er tatt av pågripelsen viser at mannen sannsynligvis har sub-saharisk/somalisk bakgrunn.

PÅGREPET: Man kan se at skytteren er av afrikansk bakgrunn. Bilde fra TV2-reportasje.

Litt tyverier hører også med til hverdagen:

HELG I OSLO: Afrikanere ranet kiosk med kniv, voldelig gateran på Torshov, gateran med hoggjern på Helsfyr og mann stukket ned på Hauketo

 

 

 

 

 

Oslo: Pistolran på Torshov, knivran på Kalbakken og Tøyen, samt slagsmål i stua med innbruddstyv på Grünerløkka

Lørdag i Oslo: Politiet angrepet med øks på gaten, kvinne knivranet utenfor restaurant og mann slått til blods med batong i Brugata

3-12-batong-asiatisk-brugata
BRUGATA: Det går knapt en uke uten at politiet må tilkalles til den etterhvert beryktede Brugata i Oslo sentrum. Denne gangen var det en person som ble slått i hodet med batong slik at han begynte å blø.
3-12-gronland-kniv-ran
TRUET MED KNIV: Å gå gjennom Oslo sentrum kan by på ubehageligheter. Politiet leter nå etter en person med opprinnelse fra Midtøsten som knivtruet en kvinne som passerte på utsiden av et spisested. Mannen skal også ha truet betjeningen.
3-12-oks-torshov-2
ANGREP POLITIET MED ØKS: Å være politimann i hovedstaden kan være en utfordring. En av disse er å bli angrepet med øks av kriminelle gjenger som slåss på gaten.