VIDEO: Intervju med Tommy Robinson fra i går – hans rettssak går i dag (Oppdateres)

Flere tusen mennesker var tilstede utenfor rettslokalene i London i dag, der menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson møtte opp. Han er siktet for «injurier mot retten», etter som journalist ha stått utenfor en rettssak og rapportert direkte tidligere i sommer. Etter 20 minutter utsatte dommeren saken igjen. Det er uklart når denne vil bli. Tommy Robinson er […]

TOMMY ER FRI!

Bakgrunnen for historien er at trebarnsfaren Robinson (35) var utenfor rettslokalene der en muslimsk voldtektsgjeng var i ferd med å dømmes for brutale overgrep mot hvite kristne mindreårige jenter i byen Leeds, nord i landet. Robinson ble pågrepet av politiet mens han strømmet direkte til sin Facebook-konto utenfor rettslokalene og dømt til 13 måneders fengsel. […]

VIDEO: Tusenvis demonstrerte for menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson i London

Godt over en halv million underskrifter, tusenvis av mennesker i gatene og europeiske partiledere på podiet. I går fylte gatene i London seg opp med demonstranter for menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson.

«Slipp Tommy Robinson fri»-underskriftskampanje nærmer seg en halv million signaturer

Journalisten og menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson ble i helgen pågrepet og satt i fengsel mens han dekket en svært grov voldtektssak i Leeds, England. Fengslingen igangsatte en demonstrasjon med flere tusen deltakere utenfor statsministerkontoret i Downing Street.

Fascismens nye ansikt i Europa: Journalist pågrepet og fengslet

Storbritannia har i flere år vært først ute med å implementere såkalte «hat-lover» og begrenset ytringsfriheten til journalister og forfattere. Nylig nektet de flere konservative europeere innreise til landet. Det hele toppet seg i går da man pågrep den uavhengige journalisten, youtuberen og forfatteren Tommy Robinson i det han rapporterte fra en rettssak.

LIVESTREAM: «Day For Freedom» – Frihetsdagen arrangeres i England med mange kjente konservative

I forbindelse med at sosiale medier og myndigheter stadig forbyr og sensurerer konservativ politikk og ytringer så arrangerer man i dag «Day For Freedom» i England. Tilstede er kjente fjes som Tommy Robinson, Lauren Southern, Milo Yiannopoulos, Stefan Molyneux og mange andre.

Betydelig andel av briter mener multikulturalisme har feilet

50 år etter den verdenskjente «elver av blod»-talen til politikeren Enoch Powell, så kommer det frem at en betydelig minoritet av briter mener at multikulturalismen har feilet og at ulike etnisiteter og religioner stort sett lever separate liv. En undersøkelse gjort av den venstreekstreme og antifascistiske gruppen «Hope Not Hate» fant at 43 prosent av de spurte mente at forholdet mellom samfunnsgrupper vil fortsette å brytes ned de neste årene. Bare 14 prosent tror at ting blir bedre. En Gallup-undersøkelse fant at 74 prosent var enige i innholdet i Enoch Powell-talen fra 1968, der politikeren forutså en svært dyster fremtid i et multikulturelt samfunn.

DET MØRKE EUROPA: Sensur ønskes introdusert i svensk grunnlov og innvandringskritikere arrestert i England

I Sverige har partiet Moderaterna sagt at de vil stemme ja til den svært venstreorienterte regjeringens forslag om en endring i grunnloven. Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjons om blant annet innvandring og kriminalitet på nye medier på internett. Samtidig har britisk politi pågrepet og satt i arrest to innvandringskritikere som ankom landet for å lage reportasjer og intervjuer vedrørende innvandringspolitikken i landet.

VIDEO: Imam innrømmer: «Islam vil aldri bli reformert» – se Tommy Robinson-intervjuet som sjokkerer Vesten

Imam Tawhidi, også kalt «Fredens imam» sitter ned med menneskrettighetsforkjemperen Tommy Robinson i et eksklusivt og eksplosivt intervju som har sendt sjokkbølger gjennom de religiøse og venstreorienterte miljøene. «Islam vil aldri bli reformert», sier Tawhidi, og slår hull på myten om at muslimer og kristne kan leve side om side i Europa.

VIDEO: Tommy Robinson og den forbudte talen: «Den britiske politistaten»

Bok om kampen mot systemet Tommy Robinson har også gitt ut en svært slagkraftig bok kalt «Enemy of the State» Her er omtalen på Amazon.com: The powerful story of Tommy Robinson, former leader of the EDL and a man persecuted by the British state, simply for standing up in support of British troops. Tommy describes […]