Svensk partileder: «Utvis alle grovt kriminelle utlendinger»

Det hardner til i den svensk debatten før det forestående valget og lederen for Sverigedemokraterna går høyt ut og lover å gjenopprette lov og orden på svenske gater og torg.

Sverige har slitt med utallige drap, bombeangrep og grove forbrytelser begått av innvandrere eller mennesker med ikke-vestlig bakgrunn de siste tiårene. Terrorangrep, drap- og drapsforsøk på politimenn i deres egne hjem, bombeangrep mot politistasjoner, alvorlig hærverk og tyveri mot ambulanse- og brannmannskap, drapsforsøk mot pasienter på sykehus – listen er uendelig lang.

Så og si alle de ovennevnte eksemplene blir begått av mennesker med innvandrerbakgrunn som har sluppet inn i landet som følge av sosialdemokratenes uansvarlige innvandringspolitikk.

Nå lover partileder Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna at alle utenlandske statsborgere som blir dømt for alvorlige forbrytelser i tillegg til selve fengselsdommen også skal utvises fra Sverige på livstid.

Åkesson sier at det svenske samfunnet må begynne å respektere og se forbrytelsen fra offerets og samfunnets perspektiv og ikke bare fra overgriperens.

Partilederen sier også at svenske myndigheter i tillegg skal inndra alle økonomiske forpliktelser, fryse kontoer og verdier i banker til gjerningsmannens hjemland, i tilfelle de ikke skulle ønske den kriminelle statsborgeren tilbake.

At man eventuelt må reforhandle eller se bort fra internasjonale konvensjoner for å gjennomføre denne typen rettslige prosess anser Jimmie Åkesson være mer i tråd med den allmenne rettsoppfatningen i Sverige.

Hvis denne siste politiske gjerningen skulle få fotfeste i vesteuropeiske land så vil det kunne føre til at titusenvis av fanger og kriminelle som hittil har vært beskyttet av disse konvensjonene vil risiskere å bli utvist fra europeiske nasjoner og hjem til land i Afrika og Midtøsten.

AVSLØRT: Israelsk mann pågrepet – sto bak tusenvis av falske hatforbrytelser mot jødiske sentre, skoler og synagoger

Falske hatforbrytelser har skutt i været de siste årene. Langt de fleste truslene, brevene, telefonenene og epostene som blir klassifisert som «hatforbrytelser» eller «rasisme» er falske.

Nylig ble en 19-årig israelsk-amerikansk statsborger dømt i Israel etter at myndighetene fant ut at han sto bak tusenvis av trusler mot ulike jødiske sentre, synagoger, skoler og flyplasser.

Michael Kadar (19) er nå dømt for falske trusler og hatforbrytelser av myndighetene i byen Rishon LeZion, den fjerde største byen i Israel. Han har også lignende siktelser mot seg av lokale myndigheter i Washington D.C, Florida og Georgia i USA.

Les også: Muslimsk kvinne påstod hun ble hetset og fikk hijaben dratt av – avslørt som løgn

19-åringen risikerer å sitte resten av livet sitt bak lås og slå, da forbrytelsene er svært alvorlige.

Mange av disse falske hatforbrytelsene ble brukt som bevis av venstreorienterte medier i Vesten, samt tunge internasjonale aktører som Anti-Defamation League, som et bevis på at angrepene fra den «rasistiske» og «hatefulle» høyresiden politikken etter Trumps seier i USA og nasjonalkonservative partier i Europa, har økt.

Les også: Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Det skal ha gått så langt at nettgiganten Amazon.com begynte å sensurere og fjerne bøker som man anså for å tilhøre den ytre høyresiden i politikken på sine nettsider, som følge av de mange truslene mot jødiske sentre og synagoger.

Nå viser det seg altså at langt de fleste kom fra en enslig jødisk ung mann i Israel.

Les også: Avslørt: Antirasistisk Senter og Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

I det denne saken går i trykken kommer avsløringen om at den «rasistiske hetsen» mot den svenske landslagsspilleren i fotball, Jimmy Durmaz, var laget av såkalte «bots», eller falske dataprofiler, og ikke ekte brukerkontoer.

Durmaz har ikke-etnisk svensk bakgrunn og skapte et frispark som førte til mål mot Sverige under VM i Russland.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i svenske og norske medier og Antirasistisk senters leder, Rune Berglund Steen, gikk på nytt ut på sin offentlige Twitter-profil og brukte hendelsen som bevis på at rasisme er et stort problem i samfunnet. Men som mange ganger før var det hele en løgn.

Les de mange avsløringene av Berglund Steen og ARS i lenken over her.

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 10 – Statsborgerskap ikke på billigsalg!

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

STATSBORGERSKAP IKKE PÅ BILLIGSALG!

Ikke gi statsborgerskap til noen uten at de har blitt assimilert inn i det norske samfunn, og i minst ti år har vist denne tilknytningen.

Ta statsborgerskapet fra dem som reiser ut for å drive terror, og eller som sender døtrene til opprinnelseslandet for å bli kjønnslemlestet.

Asylsøkere og flyktninger som har fått opphold i Norge og som deretter reiser til hjemlandet på ferie, og eller sender sine barn på ferie og/eller koranskole til hjemlandet, skal ikke lenger ha opphold i Norge.

Les første del og forklaring her:

Relatert:

TERROR I BELGIA: Islamist skrek «Allahu Akbar» – drepte to politikvinner og en kvinnelig bilpassasjer

 • En muslimsk terrorist (36) skal ha angrepet en politipatrulje med kniv og klart å få tak i et av politikvinnens våpen
 • Deretter skal mannen ha skutt og drept de to samt en kvinnelig passasjer i en bil
 • Terroristen løp deretter inn på en nærliggende barneskole og tok en vaskekone som gissel
 • Terroristen skal ha ropt «Allahu akbar» under terroraksjonen
 • Han ble skutt og drept av politi som ankom plassen
 • Flere av disse polititjenestemennene ble skadet under skuddvekslingen
 • Han skal nylig ha blitt sluppet løs fra fengsel etter en dom for narkotikaforbrytelser
 • Han skal ha blitt konvertert til islam i fengselet
 • Skolen har blitt stengt og elever og lærere tilbys nå terapi og psykisk hjelp etter hendelsen
 • Belgia har blitt utsatt for flere store muslime terrorangrep de siste årene, blant i hovedstaden Brussel da 32 mennesker ble drept under bombeangrep mot byens flyplass

RAMADAN DRAPSORGIE: Muslimer drepte minst 203 og skadet 322 på de første 10 dagene

På de første ti dagene av den hellige måneden, som startet den 17. mai for de fleste muslimene rundt omkring i verden, så ble minst 525 mennesker enten drept eller skadet av terrorangrep utført av muslimer.

Det gir et gjennomsnitt på 20 drepte og 30 skadde hver dag siden begynnelsen av Ramadan. Minst 52 ulike angrep har funnet sted under muslimenes hellige måned.

Mange jihadister tror at det spesielt heroisk å drepe «vantro» og at Allah belønner «martyrer» under den hellige måneden.

TALIBAN: To taliban-krigere poserer for foto. Gruppen dreper menn, kvinner og barn uten hensyn. (Foto: Larry Towell / Magnum).

Jihadistgrupper og andre islamister er kjente for å oppfordre sine medlemmer og tilhengere å utføre jihad under Ramadan.

I allmennhet så er Ramadan en måned hvor muslimer avstår fra å spise, drikke, røyke, ha sex eller andre fysiske aktiviteter daglig, som starter fra soloppgang og varer til solnedgang.

Hittil i år har terrorgruppen Taliban i Afghanistan vært den mest dødelige gruppen, etterfulgt av IS, som fremdeles utgjør en trussel etter store tap i Irak og Syria etter at Russland gikk inn på syrisk side i konflikten.

IS var den mest dødelige gruppen i fjor, da man under Ramadan drepte 1.639 mennesker og skadet 1.704 mennesker, som markerte den blodigste hellige muslimske måneden i nyere tid.

Tallene er hentet fra ulike nettsider og nyhetsrapporter som følger islam.

Nettsiden Breitbart har laget følgende oversikt siden Ramadan startet:

May 17 — Farah, Afghanistan — Taliban kills three foreign engineers.

May 17 — Kashmir, India — Terrorists kidnap, slit throat of a 23-year-old man after Indian government declares first Ramadan ceasefire in 18 years.

May 17 — Borno, Nigeria — Suspected Boko Haram jihadists detonated a bomb at camp for people displaced by insurgency, killing four and wounding 15.

May 17 — Khyber Pakhtunkhwa (KP), PakistanJamaat-ul-Ahrar (JuA) terrorist group claims responsibility for a suicide bombing that kills one and injures 14.

May 17 — North Sinai, Egypt — Sunni hardliners bombed an area, killing one and injuring another.

May 17 — Uruzgan, Afghanistan — Taliban kill two police officers.

May 18 — Raqqa, Syria — Leftover Islamic State (ISIS/ISIL) improvised explosive device (IED) kills two civilians.

May 18 — Diyala, Iraq — Suspected ISIS terrorists are behind a bomb blast that kills one and wounds another.

May 18 — Kirkuk, Iraq — Suspected ISIS terrorists kill a member of Kurdish Kakayi minority group with IED.

May 18 — Kandahar, Afghanistan — Taliban attacked police security posts, killing five police officers and wounding six others.

May 18 — Ghani, Afghanistan — Taliban attacked remote Ajristan district, killing nine security forces and wounding seven others.

May 18 — Nangarhar, AfghanistanSuspected Islamic State terrorists attacked “Ramadan Cup” cricket tournament in Jalalabad, the capital of the group’s stronghold, killing eight and wounding 55.

May 18 — Faryab, Afghanistan — Taliban rockets kill four police officers, wound four others in Qaisar district.

May 19 — Chechnya, Russia — Islamic State claimed responsibility for an attack at church that kills two police officers and a worshipper and also wounds another police officer.

May 19 — Mogadishu, Somalia — Suspected al-Shabaab jihadists fit explosives on car, killing one local security troop.

May 19 — Nineveh, Iraq — Suspected Islamic State jihadists kill the mayor of Hammam al-Alil region.

May 19 — Ghazni, Afghanistan — Taliban kill 14 security forces, wound ten others.

May 20 — Nineveh, Iraq — ISIS kills two Shiite fighters in Sinjar town.

May 21 — Kandahar, Afghanistan — Taliban terrorists kill five workers clearing landmines in Maiwand.

May 21 — Baghdad, Iraq — Terrorist car bomb kills one civilian.

May 21 —  Ghazni, Afghanistan — Taliban jihadists kill 14 security forces, wound 12 others in Dih Yak and Jaghatu districts.

May 21 — Sidi Bel Abbes, Algeria — Terrorists kill two men inside a mosque, including the muezzin, who calls Muslims to prayer.

May 21 — Paktia, Afghanistan — Taliban kills six police officers, captures five others.

May 21 — Herat, Afghanistan — Taliban kills two policemen, wounds seven others.

May 22 — Mogadishu, Somalia — Islamic kills policeman in Bakara Market.

May 22 — Ouagadougou, Burkina Faso — Suspected terrorists kill one police officer, wound five, including a civilian.

May 22 — Ajdabiya, Libya — ISIS suicide bomber kills two fighters loyal to militia leader Khalifa Haftar, wounds two others

May 22 — Marib, Yemen — Iran-allied Houthis launch missile that kills five civilians, wound 22 others.

May 22 — Kandahar, Afghanistan — Minivan stuffed with explosives by suspected Taliban terrorists kills 16, wounds 38, including security forces and civilians.

May 22 — Palmyra, Syria — ISIS kills at least 30 Syrian troops and Iranian-backed militiamen, wounds 14.

May 22 — Kirkuk, Iraq — ISIS executes an elderly man.

May 23 — Diyala, Iraq — ISIS attacked a family house in Jalawla region, killing three, wounding three others.

May 23 — Kashmir, India — Suspected terrorists launch a grenade, injuring ten civilians, including a woman and a 12-year-old boy.

May 23 — Mudug, Somalia — Suspected al-Shabaab jihadi kills lawmaker in Galkayo.

May 23 — Kandahar, Afghanistan — Suspected Taliban terrorists kill kidnapped mine-clearance worker.

May 23 — Baghdad, Iraq — Terrorist blows himself up in a crowded park in Shiite-majority Shoala, killing seven and wounding 16.

May 23 — Uruzgan, Afghanistan — Suspected Taliban terrorists kill eight Afghan security forces in Chora district, including military and police units.

May 23 — Basra, Iraq — Masked terrorists on a motorbike kill three civilians.

May  24 — Benghazi, Libya — Suspected jihadists carry out car bombing behind city’s largest hotel, killing seven, including a girl, and wounding 20.

May 24 — Diyala, Iraq — ISIS kills two civilians in Jalawla region.

May 24 — Kirkuk, Iraq — Suspected terrorist mortar shell landed on a home, killing a 53-year-old woman.

May 24 — Balochistan, Pakistan — Lashkar-e-Jhangvi (LEJ) terrorists kill one, injure another with a landmine in Kalat district.

May 24 — Maidan Wardak, Afghanistan — Suspected Taliban roadside bomb rips through a vehicle, killing four civilians, injuring two others.

May 25 — KP, Pakistan — Terrorists in Dera Ismail Khan region kill a police officer, wound another.

May 25 — Kashmir, India — Suspected Lashkar-e-Toiba terrorist slits throat of a 36-year-old man in Bandipora district.

May 25 — Kirkuk, Iraq — ISIS kills three policemen, wounds three others near Gharib village.

May 25 —Narathiwat, Thailand — Gunmen in country’s Muslim-majority region kill two civilians at a tea shop in Ra-ngae district.

May 26 — Idlib, Syria — Terrorists kill five and wound 43.

May 27 — Helmand, AfghanistanTaliban terrorists carry out  Vehicle-borne Improvised Explosive Device (VBIED) near a military base in Nadali district, killing two local soldiers, wounding four.

May 27 — Kashmir, India — Terrorists kill a soldier and a civilian in Pulwama amid ceasefire.

EU-landenes innbyggere enige: Innvandring og terrorisme de største problemene

I ni av de elleve spurte EU-landene peker befolkningen ut innvandring som det største problemet som vårt kontinent står overfor i dag.

Det dreier seg om Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Italia, Hellas, Danmark, Sverige, Finland og Litauen.

Hos Polen og Spania var dette det nest viktigste spørsmålet.

Videre svarte alle de ni landene, utenom Italia, at terrorisme er det andre største problemet.

Når det gjaldt økonomi og arbeidsløshet var det en betydelig større avstand mellom de ulike landene og det var på langt nær noen av disse temaene som bandt europeiske innbyggere mer sammen enn spørsmålene om innvandring og terror.

Resultatet har fått oppmerksomhet av blant annet Matthew Goodwin, ved den britiske tenketanken Chatham House.

Europa beveger seg til høyre, tvitrer Goodwin som konstaterer at en ny agenda har blitt formet hos den europeiske allmennheten.

Om ikke senter-venstre finner på noe meningsfullt å si så kommer de til å bli kastet til siden, spesielt da disse spørsmålene sannsynligvis kommer til å bli ennå viktigere i fremtiden for velgerne, fortsetter han.

Tsjetsjensk flyktning amok med kniv i Paris – en drept – fire skadet – skrek «Allahu Akbar»

Den 20-årige muslimske flyktningen Khamzat Asinov gikk igår til angrep på uskyldige mennesker i det historiske Opera-distriktet i sentrum av Paris.

En 29 år gammel mann skal ha blitt stukket ihjel på gaten og minst fire andre skal ha blitt skadet. Angrepet skal ha skjedd midt i et svært befolket område med mye mennesker og turister.

SKADET: Et av ofrene ligger skadet på gaten etter angrepet i går i Paris.

Asinov skal ha vært på franske myndigheters terror-liste. Han kom med familien sin til landet på begynnelsen av 2000-tallet og fikk innvilget asyl.

Det bor over 30.000 tsjetsjenere i Frankrike.

Da politiet ankom plassen der Asimov hadde utført terrorangrepet nektet den muslimske terroristen å overgi seg og ble skutt og drept.

Den muslimske gruppen IS har etter angrepet påtatt seg ansvaret for terrorangrepet.

Jihadister har drept over 245 mennesker i Frankrike siden angrepet på Charlie Hebdo-redaksjonen i 2015.

 

MACRONS TALE I USA: Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned bydeler

Det var under Macrons USA-besøk foran studenter ved George Washington-universitetet at Macron fortalte at «90 prosent» av Afrikanske migranter som kommer til Europa er økonomiske migranter og ikke flyktninger.

Macron kom inn på temaet etter at en student påpekte hvordan masseinnvandringen «fra Midtøsten og Afrika til Europa de siste årene har ført til en økning i vold, kriminalitet og terrorangrep på kontinentet».

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Studenten påpekte også at «en økning i seksuelle overgrep og voldtekter av kvinner var kommet til et punkt hvor kvinner er redde for å forlate hjemmet», samt at «økningen i antisemittisme har gjort at jødiske innbyggere anbefales å ikke gå med kippa av frykt for å bli angrepet».

Den kvinnelige studenten spurte Macron hva hans regjering gjør «for å sikre nasjonal sikkerhet og den kulturelle identiteten i Frankrike og Europa».

Les også: Opptøyer i Frankrike da muslimsk kvinne nektet å identifisere seg for politiet

Les også: VIDEO – Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer og angrep på politiet i Frankrike

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

Jeg er absolutt ikke naiv. I våre samfunn så trenger vi mer sikkerhet, mer nasjonal sikkerhet, spesielt for kvinner», sa Macron, før han slo fast: «Jeg tror ikke at disse fenomenene er koblet til innvandringen».

Hvorfor? Fordi dette er ikke noe nytt og uheldigvis har vi hatt dette problemet i årevis, for ikke å si i flere tiår i mitt land, forklarte Macron og fortsatte:

De eksakt samme debattene har funnet sted i Frankrike over nasjonal sikkerhet siden presidentvalget i 2002.

Macron snakket også om antisemittismene, terrorangrepene og nevnte på nytt at dette ikke var noe nytt.

Macron mente at det er statens ansvar «å tilby muligheter» for å redusere «konflikter i våre samfunn», slik som terrorangrepene de siste årene, som både Frankrike og USA har opplevd.

Les også: Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensing av jøder

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

Europa må ta skylden for «problemer, opptøyer og vold» som finnes i drabantbyene som er dominert av migranter fra den tredje verden, ifølge den franske presidenten.

Han fortsatte:

Slike situasjoner oppstår som følge av mangel på muligheter, fordi vi har mislyktes i å integrere disse menneskene.

Deres foreldre kom for å jobbe, noen ganger mistet de jobbene på grunn av en krise, og vi feilet. Vi feilet i å integrere dem og gi dem muligheter, sa Macron og uttalte at «dette er noe vi kan løse gjennom utdannelse, arbeidsreformer og å endre vårt samfunn.

Da må vi kjempe mot diskriminering, fordi hvis du ikke har utdannelse og du ikke finner arbeide, fordi du kommer fra et spesielt nabolag, på grunn av ditt navn, på grunn av din religion, så er det hele samfunnets skyld.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: VIDEO: Afrikansk mann slår og sparker hvit gutt – vitner stopper volden

Macron, som i det siste har pådratt seg vrede fra globalistiske venstreorienterte medier på grunn av «tøffe innvandringsreformer», uttalte at Frankrike nå tar ulike grep overfor asylsøkere kontra økonomiske migranter.

– Jeg vil at mitt land skal velkomne det maksimale antall mennesker som har lov og rett til å bli akseptert, når de er i fare i sitt eget land, uttalte Macron til studentene i USA.

90 prosent av mennesker som kommer fra Afrika kommer ikke til Europa på grunn av politiske forfølgelse – de kommer fra økonomisk tøffe forhold. Du kan ikke akseptere alle. Det er ikke en holdbar byrde for det franske samfunnet.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Relatert:

 

Radikale muslimer pågrepet for forberedelse til terrorangrep i Sverige

Under mandag morgen gjennomførte det svenske sikkerhetspolitiet med støtte fra politiet flere raid mot adresser både nord og sør i landet.

Pågripelsene førte til at tre usbekiske muslimer ble pågrepet for forberedelse til terrorangrep.

Forberedelsene til det mistenkte terrorangrepet har foregått i en tid, men det finnes ingen indikasjoner om at attentatet skulle utføres i de nærmeste dagene, skriver myndighetene.

Ifølge svenske medier så skal de pågrepne usbekerne ha samme nasjonalitet som terroristen Akhmat Akilov, og minst en av dem skal ha hatt kontakt med Akilov tidligere.

Les også: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – minst 4 døde – 15 skadet

Les også: Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeide

TRE DREPT: Bildrap i Tyskland på årsdagen for det muslimske terrorangrepet i Stockholm

 • Det skal ifølge tyske myndigheter dreie seg om en etnisk tysk mann – 47 år gammel
 • Han skal ha en lang historie med psykiske lidelser
 • Han skal ha tatt sitt eget liv etter angrepet

YOUTUBE-SKYTINGEN: Drapskvinnen var iransk – mislikte at Youtube sensurerte hennes videoer om dyremishandling, veganisme og trening

Nasim Aghdam (39) var bosatt i Sør-California og var en svært engasjert dyreverner og veganer. Hun hadde en rekke Youtube-kanaler hvor hun presenterte alt fra matlaging, dyrevern, persisk kultur og til treningstips.

Aghdam var svært misfornøyd med måten Youtube sensurerte og fjernet inntjeningen på videoene hennes, noe som førte til at hun ikke lenger kunne leve av å lage dem.

Hun uttalte flere ganger til sin familie at Youtubes politikk «hadde ødelagt hennes liv».

Den iranske kvinnen skal ha vært aktiv på Youtube siden 2011 og hatt det som beskrives som en «klar tilstedeværelse på internett».

Youtube bruker sine verktøy til å sensurere og undertrykke mennesker som sier sannheten og som ikke støtter det finansielle og politiske systemet til de store selskapene, skrev Aghdam på sin Instagram-konto den 18. mars.

Les også: Skyting ved Youtubes hovedkontor – hvit kvinne mistenkes stå bak

https://twitter.com/BasedMonitored/status/981377286162272256

PETA: Den nå avdøde terroristen deltok på demonstrasjoner i regi av dyrevernsbevegelsen PETA. Her fra en tilstelning i 2009.

Aghdam skal ha hatt minst to instagram-kontoer, som ofte ble oppdatert med innlegg hvor hun skrev på persisk (farsi). Hun henviste ofte til sitt hjemland Iran og folkegruppen Aserbajdsjanere, som har en stor befolkning i Iran og i nabolandet Aserbajdsjan.

På et annet nettsted har hun skrevet at hun tilhører den religiøse grenen Baha’i som er forfulgt i Iran.

Muslimsk terrorangrep på fransk kjøpesenter – tok gisler – ropte «Allahu Akbar» – skutt av politiet

 • Terroristen skal ha forskanset seg inne på et kjøpesenter
 • Antiterrorpolitiet skal da ha stormet kjøpesenteret og drept den muslimske terroristen
 • Den muslimske mannen skal være av marokkansk opprinnelse og ikke være kjent av politiet eller på noen terror-database
 • Han skal være i 30-årene
 • Mannen skal ha vært bevæpnet med pistol, kniver og en granat
 • Han skal ha skutt minst seks skudd mot politiet, og skadet en politimann
 • Mannen skal ha kapret en bil rett utenfor turistbyen Carcassonne og drept en passasjer
 • Han skrek at han ønsket «hevn for Syria»
 • Dusvinvis av handlende på kjøpesenteret skal ha blitt skadet
 • En kjøpmann i kjøttdisken og en kunde skal ha blitt drept av den muslimske terroristen
 • Angrepet er bare et av minst et dusin muslimske terrorangrep i Frankrike de siste to årene
 • Hans navn er nå frigitt – REDOUANE LAKDIM (26)

 • Han skal ha krevd løslatelsen av en annen muslimsk terrorist, Salah Abdesalam, som var den eneste overlevende etter et muslimsk terrorangrep i 2015, der ISIS gikk til angrep i Paris og drepte 130 mennesker
 • Det kommer nå frem at terroristen i Carcassonne skal ha drept tre mennesker
 • ISIS har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet i dag
 • Terroristen skal ha bodd i en kommunal leilighet med sine foreldre og fire søstre
 • Han skal ha vært i fengsel i en kort periode i 2016

Frieord vil oppdatere saken fortløpende.

KOMMENTAR: Hvorfor Listhaug har rett og drapstruslene hun har mottatt

Under Arbeiderpartiet har Norge hatt bortimot åpne grenser for innvandrere fra den tredje verden. Land og kontinenter uten demokrati, uten ytringsfrihet og uten menneskerettigheter. Land der kvinner, barn og dyr ses på og behandles som mindreverdige og uten rettigheter. Land der religiøse lover og klankultur står over menneskeskapte lover.

Under Arbeiderpartiet har vi i Norge fått både innenlandske og utenlandske terrorister, med tap av menneskeliv, bomber, skyting med maskingevær på gatene og bevæpnet politi på offentlige plasser. Ja selv i barnetogene på 17. mai.

Terrorister, og mennesker som støtter terrorisme og terrorgrupper, blir behandlet med silkehansker. Mullaer og religiøse fanatikere får både sosialstøtte, velferd og beskyttelse av norske myndigheter.

Arbeiderpartiet har tillatt massiv bygging av moskeer og fremmede gudshus, der hatet mot Vesten og kristendommen har fått blomstre uforstyrret.

Arbeiderpartiet har sørget for en bolig og innvandringspolitikk som har ført til etnisk segregering, ghettodannelser og utenforskapsområder, som vi nå ser begynner å skape store problemer for blant annet politiet og bydeler.

Arbeiderpartiet har sørget for at terrorister som har reist til utlandet for å begå massedrap kan komme hjem til Norge igjen uten å miste verken statsborgerskap eller rettigheter til alle våre velferdsgoder.

Arbeiderpartiet har tillatt at disse samme personene kan gå fritt rundt på gater og torg, blant våre kvinner, barn og eldre. Vi vet ikke hvem de er, hva de har gjort eller hva vårt sikkerhetspoliti har på dem.

Arbeiderpartiet har sørget for at vi nå har terrorbarrierer (Koran-klosser) på vår paradegate Karl Johan og utenfor stadig flere kjøpesentre. Ifølge Politiets sikkerhetstjeneste er det opptil et titalls personer som ville bli rammet av et eventuelt tap av statsborgerskap for personer med muslimske terrorkoblinger. En slik lov har ingen av de rødgrønne partiene ønsket å støtte. Hva skjer den dagen en av disse personene står bak et terrorangrep i Norge med tap av menneskeliv?

Da Sylvi Listhaug la ut et innlegg på sosiale medier om denne utviklingen så ble det altså storm i et vannglass. I medias lille boble. I de venstreorienterte politikernes lille dukkehus. For der kan alt gå an.

Istedenfor å ta debatten om disse fakta nevnt ovenfor, har man valgt en heksejakt på Listhaug for å ha tatt opp dette problemet i vårt samfunn. En magiker ville vært imponert av trikset.

Kjære Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti og resten av dere gråtekonene på venstresiden som har huffet og puffet de siste dagene. Hvis dere ikke tåler å bli kritisert for deres uansvarlige politikk så bør dere kanskje finne et annet yrke.

GROVE TRUSLER: På nettet skriver personer tilhørende ytre venstre at de ønsker at Listhaug både skal gjengvoldtas og drepes av en muslimsk terrorist. (Skjermbilde: Ukjent).

Svenske myndigheter bestiller skuddsikre glass for 18 millioner kroner – skal beskytte mot «terror»

Det er glassprodusenten Hammerglass beliggende i det svenske tettstedet Förslöv som har fått sin største bestilling noensinne.

Ifølge nettsiden 8till5.se handler det om en eiendom som tilhører en svensk myndighet som nå har bestilt skuddsikre og eksplosjonssikre vinduer og dører til en verdi av 18 millioner kroner.

Les også: Politibil sprengt utenfor politihuset i Malmø (Video)

Les også: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil full av betjenter

Det råder «svært streng hemmelighet» rundt prosjektet, som gjør at firmaet ikke får lov å informere om hvilken svensk myndighet som har bestilt utstyret eller hvor i Sverige det skal leveres og installeres.

Det skal allikevel være klart at det dreier seg om en oppgradering av eiendommen, som skal sikres mot terrorangrep.

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

POLITIET: Hammerglass har tidligere levert sikkerhetsvinduer til politiet. Dette er politistasjonen i Helsingborg som har fått sikret både vinduer og dører. (Foto: Hammerglass.se).

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Les mer: Hjemmet til politimann beskutt med automatvåpen

Produktene fra Hammerglass oppgis å være 300 ganger sterkere enn normalt glass og skal tåle eksplosjoner fra så mye som 100 TNT.

I en pressemelding om rekordbestillingen så sier Hammerglass’ markedssjef, Torbjörn Timmermanns, om trusselen fra «terrorangrep».

Fremdeles er det mange som tror at det holder å ha en beskyttelsesfilm på innsiden av ruten for å stå imot terrorangrep. Dessverre viser både erfaring og tester at ikke engang høyt klasset film hjelper i større grad. I 9 av 10 tilfeller mangler dessuten muligheten for å forankre filmen i vinduskarmen på en korrekt måte, som innebærer at hele glassrammen skytes inn mot rommet ved et kraftig angrep. Vi lever i en verden med stadig økende risiko for terrorangrep og alt flere innser viktigheten av å ha rett type beskyttelse om noe skulle skje, sier han.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Les også:Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Ifølge selskapet har salget av terrorsikrede produkter økt kraftig det siste året.

Vi økte omsetning med 80 prosent fra 2016 til 2017 og allerede ved utgangen av februar hadde vi budsjettet for 2018 i havn, sier Bengt Nilsson, direktør for Hammerglass.

Les også: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Angrep med maskinpistoler, granater og bomber har bokstavelig talt eksplodert de siste årene, med månedlige angrep mot politistasjoner og utrykningskjøretøy, samt mot politimenns private hjem.

Alle disse angrepene har sin bakgrunn i det svenske politiets kamp mot organisert kriminalitet drevet av utenlandske personer fra Afrika, Midtøsten og Balkan.

Les også: Brannmenn i Malmø opplever at noen skjærer istykker dekk og løsner muttere på brannbilene

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

To nye terrorangrep stoppet i Frankrike hittil i 2018

Den franske ministeren Gerald Collomb sier til CNews TV at et angrep var planlagt mot et stort idrettssenter, og det andre mot franske soldater. Han sier ifølge telegrambyrået Associated Press at flere mistenkte i saken er blitt arrestert og fengslet. De var kjent av myndighetene som radikaliserte, sier han.

Den franske regjeringen offentliggjorde nylig et omfattende nytt program for å motvirke radikalisering.

Planen består av 60 tiltak, og legger vekt på forebygging, spesielt rettet mot å fange opp faresignaler i samfunnet, skriver AP.

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

De palestinske myndighetenes eget nyhetsbyrå, Wafa, rapporterer om nyheten om leiligheten som nå gis til «martyren Ahmad Nasser Jarars familie». Ahmad Nasser Jarar har tidligere av Fatah blitt beskrevet som «en ung løve», og har blitt avbildet på hyllest-postere som den øverst i artikkelen.

Leilighetsgaven har som mål ifølge Fatahs partisekretær, Nur al-Din Abu al-Rab, å vise at «Fatah oppfyller sin nasjonale skyld til de som har ofret seg som martyrer mot den israelske okkupasjonsmakten». Leilighetsprogrammet viser ifølge Nur al-Din Abu al-Rab at «vårt folk står samlet og ikke glemmer de martyrene som har ofret sine liv for Palestinas sak».

Rabbi Shevach ble drept i et væpnet angrep sist måned i nærheten av Havat Gilad i Samaria. Terroristene skjøt fra kloss hold mot rabbi Shevachs kjøretøy og flyktet deretter fra plassen. Jarar var en nøkkelfigur i den terrorcellen som utførte angrepet. Han deltok selv i angrepet og døde i februar i en skuddveksling med israelsk militære i Jenin.

Les også: Frieord-journalist møtte hardtslående Mossad-sjef

SKUTT OG DREPT: Seksbarnsfaren og rabbineren, Raziel Shevach, ble skutt og drept fra kloss hold mens han satt i bilen sin. Nå har drapsmannens familie blitt belønnet med gratis bolig av de palestinske myndighetene som ledes av Fatah-politikeren Mahmoud Abbas. (Foto: Privat).

Arbeiderpartiet og AUF hyller Fatah

I Norge hylles Fatah av en betydelig andel Arbeiderparti-politikere og partiet har blant annet ønsket velkommen høyststående medlemmer av Fatah til Arbeiderpartiets landsmøter. Spesielt er vennskapet nært med AUF, som kaller Fatahas ungdomsorganisasjon for sin «søsterorganisasjon».

GRUPPEFOTO: Representanter for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF, står her oppstilt foran portrettet av en dømt terrorist. (Skjermbilde/Miff.no).

Les også: Professor til Frieord: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Milliarder til de palestinske selvstyremyndighetene

Norske myndigheter gjennom Norad gir også årlig over en halv milliard skattekroner til de palestinske selvstyremyndighetene. Det er uklart om noen av pengene fra den norske staten går til å betale for såkalte martyrer og familier av døde terrorister.

Terroralarm i Gøteborg – mann med flere kniver og koraner i bilen kjørte mot trafikken – angrep politiet

Det var i 16.30-tiden i går at politiet ble alarmert om en bilist som kjørte i feil kjøreretning fra Ålvsborgsbroen mot Lundbytunnelen.

Føreren, en mann i 30-årsalderen, kjørte under ferden på tre andre biler før han måtte stoppe inne i tunnelen.

Bilen hans hadde fått skader som gjorde at han ikke kunne fortsette.

Da politiet kommer til plassen gjør mannen motstand og sprayes derfor med OC-spray, skriver Gøteborg-politiet i sin hendelsesrapport.

Han ble pågrepet mistenkt for forsøk til grov mishandling, vold mot tjenestemann, samt voldsom motstand. De tre bilene han kjørte på fikk lettere skader. Ingen person skal allikevel ha blitt skadet av villmannskjøringen.

Men klokken 20.00 på tirsdags kveld endret aktor siktelsen fra forsøk til grov mishandling til drapsforsøk.

Nå fremkommer det også at mannen hadde flere kniver og eksemplarer av koranen i bilen, rapporterer Göteborgs-Posten.

KNIVER OG KORANER: Politiet i Gøteborg fant at den muslimske mannen hadde flere kniver og koraner i bilen sin under villmannskjøringen. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Bombegruppen og sikkerhetspolitiet ble koblet inn av frykt for at det handlet om et terrorangrep og det hele ble kalt en «særskilt hendelse». En husransakelse ble også gjort av mannens leilighet.

Til tross for all denne informasjonen sier avisen at myndighetene ikke tror det hele var et terrorangrep, men at gjerningspersonen «følte seg dårlig».

Politiet er allikevel veldig tilbakeholdne om saken. Da nettavisen Fria Tider ringer får de beskjeden «ingen kommentar».

Så langt Frieord har kjennskap til, har ingen norske medier skrevet om hendelsen.

SVERIGE: Uro over flysikkerheten når syriske flyktninger uten klar identitet ansettes på Arlanda flyplass

Det er det internasjonale selskapet Aviator som i Sverige har begynt å ansette syrere som savner svensk eller annet nordisk statsborgerskap. Selskapet bedriver blant annet med inn- og utlasting av bagasje, som fra et terrorperspektiv er et meget sårbart område som krever stor tillit og sikkerhet.

Ansatte på flyplassen, som er klassifisert som et beskyttelsesobjekt av svenske myndigheter, har kontaktet den svenske nettavisen Samtiden.se og uttrykt at man er bekymret for hvordan Aviator ansetter nyankomne krigsflyktninger fra Syria.

Det pågår i denne stund en rettssak der en migrant står tiltalt for terrorangrepet i sentrum av den svenske hovedstaden sist vår. Terrornivået i vårt naboland er også forhøyet.

De bekymrede arbeiderne på Arlanda peker i uttalelsen sin til Samtiden på det trusselbildet som finnes fra islamske terrorister i dagens vestlige samfunn. Terrorister som befinner seg i såvel Sverige som andre land i Europa og hvor mange av dem fryktes å ha tatt seg inn i Europa og Sverige med falske papirer og historier om å være flyktninger. Ifølge Migrationsverket så savner 9 av 10 personer som søker asyl i Sverige identitetspapirer.

BESKYTTELSESOBJEKT: Svenske myndigheter har klassifisert flyplassen i hovedstaden som et såkalt «beskyttelsesobjekt». Allikevel tillates firmaer som har kontrakter med flyplassen å ansette personer som akkurat har kommet fra konfliktsoner i Midtøsten. Personer som i følge svenske myndigheter svært ofte mangler reelle identifikasjonspapirer. (Foto: Frieord.no).

Ifølge det svenske sikkerhetspolitiet Säpo, så finnes det minst 2.000 radikale muslimer med voldspotensiale i Sverige. Terrorforskeren Magnus Ranstorp har uttalt at et nytt terrorangrep i Sverige i nærmeste fremtid ikke er usannsynlig.

Da Samtiden kontakter Aviator for å høre om de ansetter nyankomne flyktninger og den potensielle sikkerhetsrisikoen så får avisen følgende svar:

Vi har ansatte fra alle mulige land og diskriminerer ingen. De (nyankomne syrerne red. anm.) har samme rettigheter som alle andre til disse jobbene.

På sosiale nettverk tok det ikke lang tid før de første memet så dagens lys i forbindelse med nyheten.

Foto: Twitter

Flyktet fra jødehatet i Sverige – «Det er muslimene og ikke nazistene som er trusselen» (video)

SANNHETEN: En undersøkelse gjort av jøder i Frankrike, Sverige, Tyskland og Storbritannia viser at muslimene klart dominerer trusselbildet mot jødene i disse landene. Deretter, på en klar andreplass, kommer venstreorienterte mennesker. Høyreorienterte kommer først på tredjeplass, etterfulgt av kristne på sisteplass.

TV4s journalist forsøker å snakke om nynazistene i Sverige, men blir raskt avfeid av Tojzner som påpeker at nynazistene er en svært liten og ubetydelig gruppe i landet og at det er muslimene som er den reelle trusselen mot jøder i Sverige og Europa.

Tre muslimer ble nylig pågrepet i Malmø etter å ha forsøkt å brenne ned en synagoge i byen.

Når det gjelder hat mot den jødiske staten Israel, så er venstresiden involvert i betydelig flere og rene fysiske angrep, hat, boikotter og hærverk mot jødiske butikker, forretninger og organisasjoner enn høyresiden. Her, her, her, her, her og her

Tojzners påstand står i sterk kontrast til det blant annet venstreekstreme organisasjoner i Norge, som Antirasistisk Senter (og her), samt offentlige og venstreorienterte debattører som Didrik Søderlind fra Human Etisk Forbund påstår. Disse fokuserer så og si utelukkende på høyreekstremister og nynazister, mens undersøkelser og forskning viser at muslimer og venstreorienterte altså er en større trussel og fare for jødene i Europa i dag.

LYVER OM JØDEHATET: Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, har skrevet flere ganger i norske medier om jødenes hverdag i Norge og Europa. Nå tilbakeviser imidlertid den jødiske flyktningen Nina Tojzner, Didrik Søderlinds påstand om det er marsjerende nynazister som står bak truslene mot jødene i Norden, som han skrev om i blant annet Vårt Lands Verdidebatt (lenket ovenfor). «Det er muslimene og ikke nynazistene som er trusselen mot jøder», sier Tojzner i et nytt intervju på svensk TV4. (Foto: Twitter).

Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeid

Det er journalisten Katerina Janouch som først publiserte opplysningene på sin blogg, hvor hun konstaterte at Özz Nujens søster og far under høsten 2015 overførte 85.000 kroner til den mistenkte muslimske terrorister.

Det dreier seg i all hovedsak om svart vasketjeneste ved eiendommer som eies av Özz Nujen. I forundersøkelsen mot Rakhmat Akilov fremgår det at han aldri registrerte inntektene til svenske myndigheter.

Nujen er kjent for å være en svært aggressiv og rasistisk stand-up komiker som bruker sin etniske bakgrunn og påstanden om at Sverige er et rasistisk land for å tjene millioner av kroner.

Les også: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – minst 4 døde – 15 skadet

DREPT: Ebba (11) ble hensynsløst kjørt over med en tung lastebil av den muslimske terroristen i april i fjor. Bildene viste at jenta ble delt i to. En ulovlig innvandrer, Rakhman Akilov, oppholdt seg ulovlig i Sverige og livnærte seg på å jobbe svart. Blant annet for den kjente kurdiske rasisten og standup-komikeren Özz Nujen. (Foto: Privat).

I avhør informerte Akilov også selv at han «jobbet der på Gotland svart i et par måneder», med å male og rengjøre.

Til den svenske avisen Expressen opplyser Özz Nujen allikevel at han «ikke vet noenting», og henviser til sine familiemedlemmer.

Jeg forstår ingenting, sier han.

På Twitter sier den radikale nasjonalistiske kurdiske komikeren følgende etter avsløringen:

Angående eiendommen på Gotland. Jeg vet ingenting om det. Alle kontrakter og kontakter med ulike firmaer, bygningsarbeidere og håndtverkere har blitt tatt vare på av min familie, som var prosjektledere der. Så jeg vet faktisk ikke mer og kan ikke heller svare på noen spørsmål om det.

Özz Nujen eier privat flere eiendommer på Gotland. Via sitt firma Nûjen Media AB kjøpte han i 2015 Gazeliegården i Tingstäde på Gotland.

Frieord skrev i april i fjor om hvordan den muslimske terroristen oppholdt seg ulovlig i Sverige da han begikk terrorangrepet i Stockholm:

Fra Frieord:

Skulle vært utvist

Rakhmat Akilov (39) kom til Sverige i 2014, men fikk avslag på asylsøknaden sin. Han fikk et utvisningsvedtak i 2016, men ble ikke tvangsutsendt og oppholdt seg ulovlig i Sverige.

Men det var ikke bare drapene, skadene og de fysiske ødeleggelsene som sjokkerte det svenske samfunnet og laget arr for all ettertid. Også kostnadene for pågripelse, arrest, advokater, legeundersøkelser, psykiatiske undersøkelser, mat, medisiner og livstid i fengsel vil koste svenske skattebetalere hundrevis av millioner av kroner.

Og Akilov er altså bare en av 2.000 jihadister med terrorpotensiale. Akilov var ingen ingeniør eller kriminell mesterhjerne. Han stjal en lastebil og kjørte den ned en gate.

MUSLIMSK TERRORIST: Rakhmat Akilov (39) har innrømmet i svensk rett at han kjørte lastebilen som drepte fem og skadet femten i Stockholm i april i fjor. (Foto: Privat).

Angrep Jens Stoltenberg på Skavlan

I Norge er Nujen mest kjent for sine angrep på tidligere statsminister Jens Stoltenberg under et Skavlan-intervju.

Han er også en radikal kurdisk nasjonalist:

– Jeg er villig til å dø for Kurdistan, skal han ha sagt under et intervju på TV3.se.

Det finnes også informasjon om at Nujen skal ha truet en kvinne på offentlig transport.

Planla å drepe «smarte mennesker»

Det fremkommer i rettsdokumenter da han forleden dag stod for retten i Kingston Crown Court i London, skriver The Times.

Mohammed Kamal Hussain (28) søkte i fjor sommer på nettet etter oppskrifter for å lage bomber til et angrep, og hadde lastet ned et bilde av dronningen, ble retten fortalt.

Til vitner i sin omgangskrets hadde han fortalt at han «ønsket å arrangere en grillfest», noe politiet mener var et kodeord for et angrep, og at han «ønsket å gjøre noe stort». «Jeg er en enkel mann. . . Jeg hater de smarte menneskene,» skal han også ha uttalt. Til en venn sa han 29.mars i år at han var «lei av denne verden». Ifølge det samme vitnet støttet han Den islamske staten.

Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

En siktelse er nå laget mot Muhammad Hussaini, som den 31. august i fjor, knivhugg en politimann på Medborgarplatsen i Stockholm. I sin asylsøknad har Hussaini oppgitt at han er født i 1999 og altså var 17 år gammel da drapsforsøket fant sted.

Denne påstanden har blitt satt spørsmål ved av eksperter – og dessuten dementert av Hussaini selv, under andre perioder.

Hussainis alder var et sentralt spørsmål for politiets etterforskere under det siste halvåret av etterforskningen. Rettsmedisineren Carl Johan Wingren i Stockholm skriver i en uttalelse til retten at de undersøkelsene han har gjort «taler for at den undersøkte var 18 år eller eldre ved tidspunktet for undersøkelsen».

Også sosialtjenesten og Migrationsverkets personal oppgis å ha tvilt på Muhammads alder. En av de som har reagert på alderen er en medarbeider på Migrationsverket som selv har iransk bakgrunn.

Hussaini skal også ha to yngre søstre som er 21 og 23 år gamle, noe som tilsier at han var eldre enn 23 sist år. Selv mannens far som er intervjuet bekrefter at sønnen er voksen.

(Foto: Politiet).

Politimannen hadde englevakt

Det var den 30. august i fjor at Muhammad Hussaini gikk inn på en jernvarebutikk og kjøpte en stor kjøkkenkniv av merket Gastromax. Den tok han med seg til en demonstrasjon anordnet av venstreekstremister og antirasister på Medborgarplatsen. Der oppholdt det seg i tillegg en stor gruppe ulovlige innvandrere. Parolen var å protesterer mot utvisninger til Afghanistan.

Under demonstrasjonen går Hussaini frem til politimannan Marcus Eberhardsson og Ted Eriksson, som patruljerer. Han hever kniven og hugger Ted Eriksson bakfra i nakken. Hussaini løper deretter fra plassen, men blir tatt igjen av politikollegaen som truer med å skyte ham hvis han ikke stopper.

(Foto: Privat).

Et antall politibetjenter ankommer plassen og får lagt press på såret til den knivstukne politimannen. Såret skal ha gått helt inn til ryggraden. Politimannen skal ifølge legene ha hatt englevakt. Hadde knivstikket vært bare noen millimetere annerledes, så kunne han ha mistet livet på plassen.

(Foto: Politiet).

I avhør skal Muhammad Hussaini ha sagt at han «nyter av å drepe politimenn«. Han har imidlertid aldri gitt noen ordentlig forklaring på hvorfor han forsøkte å drepe den svenske politimannen.

På mandag kom tiltalen fra svenske myndigheter som inkluderer drapsforsøk. Han er også tiltalt for to tilfeller av mishandling og et tilfelle av trusler på skolen han går på.

Aktor i saken har også inkludert utvisning i ti år fra Sverige.

Les dokumenter fra etterforskningen her.

 

Truer med grusomme terroraksjoner i ny video

Klippet er terrorgruppens måte å la verden få vite at gruppen fortsatt lever.

Den advarer alle som er deres mål – fra jøder til kristne, ateister til shiitter (Rafidahs) og muslimer som IS mener har gått bort fra islams «sanne vei» (Murtaddin). De truer også verdens ledere, inkludert USAs president Trump, Russlands president Putin, Frankrikes president Macron, Irans president Rouhani, tyrkias president Erdogan, Syrias president Assad, Paven, kongen av Jordan, Saudi-Arabias ledere og Israels statsminister Netanyahu.

Den brutale trusselvideoen kan du se her. (Vi advarer mot sterke bilder.)

Justin Trudeau: «Returnerte IS-krigere vil bli en ekstraordinær og kraftfull stemme i Canada»

Det var under det årlige juleintervjuet med en av de kanadiske statskanalene CTV at statsministeren Justin Trudeau påstod at han tror at returnerte jihadister – blant annet IS-medlemmer som er på vei hjem etter å ha tapt krigen i Midtøsten – kan bli rehabilitert til «kraftfulle stemmer mot radikalisering i Canada.»

Å si at dette er et juleønske må være årets underdrivelse.

Les også: Muslim (19) bosatt i Canada arrestert etter terrorplaner i USA

Nå som IS er nærmest utslettet etter USAs og Russlands økte tilstedeværelse og offensiv i Syria og Irak, så regner Canada med å motta en rekke av de utreiste IS-krigerne.

Men i motsetning til enkelte land, som USA, hvor det er ulovlig å kjempe for kalifatet og drepe uskyldige mennesker, så ønskes terroristene velkomne med åpne armer av Trudeau og sosialistene i den kanadiske regjeringen.

Les også: Etter terroren i Ottawa – Avistegningen som rører Canada

Dette mener Trudeau er en bra ting.

Vi vet at mennesker som har vært aktive og så snudd seg vekk fra den hatefulle ideologien kan bli en ekstraordinær og kraftfull stemme for å stoppe radikalisering hos fremtidige generasjoner og yngre mennesker i våre samfunn, sa han under intervjuet.

Les også: Kanadiske medier dysset ned mislykket terrorangrep

IKKE OVERBEVIST: Minister for offentlig sikkerhet, Ralph Goodale, mener IS-krigere ikke kan rehabiliteres, slik Trudeau ønsker. (Foto: Canada.ca).

Uttalelsen blir imidlertid møtt med skepsis av mannen som leder programmet for rehabilitering av returnerte radikale mennesker. Ministeren for offentlig sikkerhet, Ralph Goodale, uttalte nylig til den samme TV-stasjonen at det er nærmest komplett umulig å reformere en IS-kriger som er herdet av slagmarken. Faktum er, sier Goodale, at når en jihadist først har reist for å delta i en voldelig konflikt, så er sjansene for at han returnerer med gode intensjoner nærmest null.

Hvis du vil ha noen som helst solid håp om noen form for suksessfull intervensjon, så må det skje på et mye tidligere stadie. Du må stoppe problemet før det eksisterer, sa Goodale.

Når en person først har vært i en krigssone, når de aktivt har deltatt i terror-relaterte aktiviteter, så er kapasiteten for å snu dem rundt svært lite sannsynlig.

Les også: To terrorangrep rystet Canada

Men dette forhindret altså ikke statsminister Trudeau i å påstå at man skal kunne snu kampherdede jihadister til en «kraftfull stemme» mot radikalisering og noe positivt for Canada. Han sa at myndighetene planlegger å følge deres bevegelser når de først kommer tilbake, men at de er ønsket tilbake uansett.

Les også: 60 IS-terrorister har returnert til Canada

ISLAM: Justin Trudeau har vist seg å være svært tolerant overfor den svært hatefulle og politiske religionen islam.

Les også: Alexandre (27) lå bak terrorangrepet i Quebec – kan ha blitt drevet av anti-islamsk motiv

TERROR I AUSTRALIA: Politiet: «Det var gjort med vilje» – 16 skadet – barn svever mellom liv og død – to «skjeggete menn» pågrepet

Det var klokken 16 lokal tid i Melbourne, Australia at en mann (32) med afghansk og muslimsk bakgrunn skal ha kjørt en hvit SUV av typens Suzuki opp på fortauet der kristne og ikke-muslimer var ute og handlet til julen.

En kvinne på plassen forteller at hun hørte skrik før hun så «mennesker i lufta overalt», skriver Daily Express.

Daily Mail skriver at begge de pågrepne mennene er «skjeggete». De skriver også at bilen kjørte inn i folkemassen «med vilje».

PÅGREPET: To menn med muslimsk tro, en fra afghanistan og en annen med ukjent etnisk bakgrunn, ble pågrepet etter det brutale angrepet. Den ene muslimske mannen som filmet hendelsen ble pågrepet med tre kniver i en bag.

Mellom 15-20 personer skal være skadet og et fireårig barn skal ha fått alvorlige skader og er operert på sykehus. Det er uklart om barnets tilstand i skrivende stund.

I tillegg til den afghanske hatforbryteren og rasisten som kjørte bilen inn i de uskyldige julehandlende, så sto det en muslimsk mann (24) og tok bilder av hendelsen. Han skal ha blitt pågrepet av politiet fant tre kniver i bagen hans.

«MED VILJE»: Ifølge vitner så kjørte den muslimske mannen ned uskyldige menn, kvinner og barn med vilje.

På sosiale medier kritiseres de store mediehusene for å kalle bilføreren for «mentalt ustabil», en ensom ulv og at hendelsen ikke var terror-relatert.

ISLAM: Brenner fanger levende, hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Og hvordan høyner en islamist sine tilhengeres moral? Ved å brenne fanger levende, hogge armer av fanger, skjære halsen av dem, og oppfordre tilhengere i USA og Europa til å angripe barnehager.

Ifølge en syrisk menneskerettighetsorganisasjon, Syrian Observatory for Human Rights, har Den islamske staten publisert en ny video som viser henrettelsen av rundt 15 soldater fra det syriske regimet. En tilfangetatt syrisk pilot blir brent levende.

Ifølge den amerikanske tenketanken Clarion Project har de islamske terroristene også sendt ut en video som viser hvordan barn ser på når hendene til en fange først blir kuttet av og han deretter får strupen kuttet over. Den grusomme henrettelsen kan du se her.

Nå truer Den islamske staten ifølge Newsweek med terror mot barnehager. På det krypterte meldingsapp-programmet Telegram, skriver en IS-tilhenger: «Jeg skulle ønske at jeg kunne reise til Europa eller Amerika eller Australia, og ved Allah brenne barna deres med olje i stedet for deres menn og kvinner. Jeg ville ikke velge et marked, klubb, kjøpesenter eller park … nei … nei … nei … Jeg ville velge en barnehage og et barnehospital for å slakte dem.» Meldingen, som stammer fra pro-ISIS mediegruppen al-Qastantiyyah Foundation, var en oppfordring til «lone wolf»-angrep i Vesten.

Norske islamister avslørt av PST i det de ønsket å drepe barnehagebarn

Frieord skrev i desember sist år hvordan muslimer i Norge ble fanget på bånd av PST der de diskuterte å drepe ansatte og barn i en barnehage på Østlandet.

Fra Frieord.no:

Også i Norge har radikale muslimer ønsket å drepe uskyldige barn.

PST arresterte tidligere i år flere navngitte muslimske terrorister som ble avhørt snakke om å gå inn i en barnehage på østlandsområdet og drepe alle barna og de ansatte. Fra TV2.no:

« Hater de vantro, mann, drepe alle fra liten til stor, gå inn i en eller annen barnehage, mann.» (Sitat slutt).

Islamister i Tyskland har også blitt pågrepet etter at det kom frem at de ønsket å forgifte barnehagebarn med iskrem solgt fra en isbil utenfor barnehager og skoler.

Muslimsk terrorangrep i New York – selvmordsbombe gikk av blant turister og busspassasjerer

En muslimsk og bangladeshisk innvandrer til USA, Akayed Ullah (27), forsøkte i dag å drepe uskyldige busspassasjerer i nærheten av Times Square i New York.

Mannen, som kom til USA i 2011 og jobbet som drosjesjåfør i New York, hadde laget en hjemmelaget rørbombe som han hadde festet til kroppen. Den gikk av på bussterminalen Port Authority på Manhattan.

Det informeres imidlertid om at det var meningen at den skulle utløses et annet sted, men gikk av for tidlig på grunn av en feil i mekanikken.

Tre personer skal ha blitt skadet, men ingen alvorlig, i tillegg til den muslimske terroristen og hatforbryteren.

RASIST OG HATFORBRYTER: Den muslimske mannen overlevde selvmordsangrepet da bomben gikk av for tidlig og ikke fungerte slik han ønsket. Ifølge amerikansk media og politimyndighetene så kunne den gjort betydelig skade hvis han hadde utløst den korrekt. (Foto: Drudge.com).

Flere busslinjer ble evakuert på grunn av eksplosjonen og panikk skal ha brutt ut blant de reisende, som inkluderte mange turister.

Terroristen ble raskt pågrepet og det informeres om at han har hatt bostedsadresse i bydelen Brooklyn de siste syv årene. Han skal også ha koblinger til den muslimske terrorgruppen IS.

Det informeres at han skal ha kommet til USA som følge av «chain migration», eller familiegjenforening, slik vi er kjent med fra Norge.

Akayed Ullah skal ha pådratt seg lettere skader som følge av at bomben ikke fungerte og gikk av før han ønsket. I politiavhør forteller 27-åringen at han har laget bomben selv.

Port Authority er den største bussterminalen i USA og besøkes av mer enn 65 millioner reisende hvert år.

New York har nå opplevd to terrorangrep på litt over en måned. I begynnelsen av november kjørte den muslimske terroristen Sayfullo Habibullaevic Saipov (29) ned og drepte åtte mennesker på Manhattan.

Relatert:

Væpnet politiaksjon på Torp flyplass – skarpskyttere – bombegruppe – mann pågrepet på togstasjon

Slik har det fortonet seg på politiet i Vestfolds Twitter-profil utover ettermiddagen og kvelden.

Fra ABC Nyheter:

– Det er mange som skulle gått fra jobb nå. Vi holder tilbake ressurser, men jeg kan ikke gå inn på noe tall. Det er ikke helt uvanlig at vi gjør det, sier kommunikasjonsrådgiver Torgny Alstad i politiet til avisen Tønsbergs Blad.

– Politiet har mottatt informasjon som tilsier at politiet ønsker tilstedeværelse på Torp lufthavn Sandefjord i ettermiddag, skrev Sørøst politidistrikt i sin første pressemelding om aksjonen.

–Det var informasjon som har gjort det nødvendig å gjennomføre forebyggende tiltak ved lufthavnen. Politiet arbeider nå med å verifisere denne informasjonen gjennom vitneavhør, heter det.

Et vitne forteller til Sandefjords Blad at det skal ha vært flere polititjenestemenn på togstasjonen på Torp fredag ettermiddag. Disse skal ifølge vitnet ha tatt med seg en mann ut av toget klokken 15.12.

Jacobsen kan foreløpig ikke bekrefte dette.

–Det har jeg ikke noen kommentar til nå. Det må jeg undersøke rett og slett, sier han til Dagbladet. (Sitat slutt).

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Kroner og øre blir nøye kontrollert av skatteetaten. Arveavgifter, eiendomsavgifter, bilavgifter, tillatelser til bygging på tomter av kommuner, verneombud på arbeidsplasser og logger du inn på Altinn så ligger hele historikken og all informasjon ned til minste detalj, med dato og om du har åpnet dokumentet eller ikke.

Men på grensen er det ingen kontroll. Her er det null oversikt over hvem som reiser ut og viktigst, hvem som kommer inn. Det kan være Syria-farere, terrorister, radikale imamer, mennesker som har kastet ID-papirene sine, folk som lyver om både alder, opprinnelsesland og livshistorie. Det kan være mennesker som er gift i hjemlandet med tre koner og 14 barn, men som sier de er enslige flyktningbarn.

De slipper alle inn. Og de fleste får bli. Med milliarder av kroner i prislapp.

Så etter å ha skattet ihjel vår egen befolkning, ødelagt det ene firmaet etter det andre med reguleringer, krav, momskrav, bokettersyn og konkursbegjæringer – samtidig som vi har gitt innvandrere momsfritak på sine bedrifter og gratis bolig og opphold, i 50 år, så har vi kommet frem til dagens Norge.

Et Norge der terrorister får gratis opphold, mens nordmenn må stå i helsekø, boligkø og får beskjed om å kjøpe telt av kommunen hvis de ikke har råd til et sted å bo. Et Norge der vi pågriper muslimske terrorister i Oslo sentrum, bare for å slippe dem løs tilbake i samfunnet, måneder senere.

Et Norge der majoriteten av vår hovedstad vil være ikke-etnisk norsk innen 2040. Det er før barna som fødes i dag blir egne foreldre.

Et Norge der politiet, som nå er bevæpnet, går ut med bekymringsmeldinger om utenlandske gjengdannelser i våre storbyer. Hvor kriminelle skyter hverandre i hodet utenfor den lokale Spar-butikken eller midt blant handlende på Aker Brygge.

Et Norge der 2/3-deler av alle som sitter i norske fengsler ikke har norsk bakgrunn og truer ikke-muslimer til å konvertere.

Et Norge der skoler må installere metall-detektorer og overvåkingskameraer for å sikre tryggheten til de ansatte og elevene.

Et Norge der kjøpesentrene i alle landets fylker nå setter opp betongklosser utenfor inngangen av frykt for at rasistiske muslimer ikke skal kjøre ned kristne barnefamilier på vei for å handle julegaver.

Et Norge der politikerne mener at miljøpolitikken er det viktigste temaet på dagsordenen. Og ikke masseinnvandringen.

God jul til dere alle. Og må lykken være med dere, der dere kjører rundt i Europas eldste og dyreste bilpark, etter å ha betalt 30-50% av lønnen i skatt, pluss alle avgifter på bil, bensin, hus og matvarer. Hvor dere må gå rundt betongklosser for å handle inn julevarer og håpe dere ikke blir de neste ofrene for en jihadist som vil betale vår medmenneskelighet med å spre innvollene og blodet til deg og familien din utover parkeringsplassen.

For der har våre myndigheter og våre politikere plutselig ikke noen kontroll i det hele tatt.

Nesten så det er gjort med vilje.

FRYKTER MUSLIMSK TERROR: De franske eierne av Amanda Storsenter i Haugesund har krevd at det blir satt opp betongklosser rundt hovedinngangen for å beskytte nordmenn mot radikale muslimer som mulig planlegger å benytte seg av kjøretøy for å drepe dem. (Foto: Frieord/Leserbilde).
VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Frieord.no).

Etnisk nordmann dømt til 7,5 års fengsel for terrorvirksomhet

Aktor i saken, Kim Sundet, hadde opprinnelig krevd ni års fengsel for 34-åringen fra Verdal i Nord-Trøndelag.

Kristian Michelsen skal ha rømt fra en psykiatrisk institusjon i i 2014 og deretter dukket opp i Syria, hvor han sto frem som IS-kriger med skjegg og maskingevær.

Han skal også ha hatt kontakt med en annen etnisk norsk konvertitt, Kim André Ryding (27) fra Moss. De to skal ha snakket med hverandre over telefon og ha møttes i den syriske byen Raqqa.

Les også: Kim André Ryding på internasjonal terrorliste

Det er ikke klart om Michelsen har drept, torturert eller voldtatt noen i Syria.

RUSPROBLEMER: 34-årige Kristian Michelsen fortalte retten om mobbing, rusproblemer og hvordan han ble rekruttert av en annen konvertitt. (Foto: Youtube).

Under rettssaken skal Michelsen ha fortalt om oppveksten i Verdal, der han påstår at han ble mobbet og begynte med narkotiske stoffer. Han skal også ha hatt problemer med familien.

I 2013 ble kjent med en 27-åring fra Levanger som hadde konvertert til islam og som fikk ham med til å reise til Syria.

Michelsen nektet for alle terroranklagene som påtalemyndighetene la frem for hans opphold fra 30. november 2014 til april 2016. Da ble han pågrepet av tyrkisk politi for ulovlig grensepassering.

Tyrkia utleverte ham til Norge i august, 2016 og han ble arrestert på Gardermoen av PST.

Politiet skal også ha beslaglagt 13.000 sms’er på hans telefon. I noen av disse skrev han blant annet:

– Jeg ønsker å leve under sharia-loven

– Jeg kjemper mot de som dreper muslimer

– Jeg er ISIS nå og er stolt av det

Les også: Hussain (31) dømt til ni års fengsel i Oslo tingrett – rekrutterte for terrorgruppen IS

ETTERSØKT INTERNASJONALT: Den norske muslimen, Kim André Ryding (27), er nå ettersøkt av både PST og Interpol for sitt medlemskap i terrorgruppen IS. Om han har vært med å myrde kvinner, barn og homofile som man vet gruppen gjør, informeres det ikke noe om. (Foto: Interpol).

Les også: Muslimer ville massakrere barnehagebarn i Oslo

Ifølge retten ble Michelsen dømt for «Å ha inngått avtaler med en eller flere personer tilknyttet IS om å ‘begå, eller medvirke til å begå, en eller flere straffbare handlinger, med den hensikt å skape alvorlig frykt i den syriske befolkningen og tvinge regjeringen til å gi fra seg makten'»

Han var også tiltalt for å deltatt i trening og opplæring i landet og sammen med andre bevæpnede personer ha deltatt i militære operasjoner.

Rettssaken startet 2. oktober og ble avsluttet sist fredag. I går kom altså dommen på syv og et halvt års fengsel for 34-åringen fra Verdal.

Retten fant det bevist utover rimelig tvil at han objektivt sett inngikk en reell avtale med IS om å begå straffbare handlinger som beskrevet i straffeloven, eller medvirke til dette.

To andre trøndere fra Levanger, skal også ha reist til Syria. De to andre skal ha vært gift og konvertert til Islam.

Mannen, som var i 20-årene, skal ha blitt drept under kamper.

Les også: Terrorekspert ved Politihøgskolen – nordmenn er en større trussel enn IS-terrorister

DREPT: Et ektepar fra Levanger skal også ha reist til Syria for å kjempe for IS. Ektemannen skal ha blitt drept under oppholdet. Det er uklart hva som har skjedd med kvinnen. (Foto: Privat).

Les også: Historisk dom over muslimer med norsk statsborgerskap

Til sammen er fem personer fra Norge dømt for å ha kjempet i den muslimske terrorgruppen IS.

Av 100 som skal ha reist til Syria, skal 40 ha returnert, 40 skal fremdeles oppholde seg der nede, mens 20 skal være drept.

Av uviss grunn så har NTB, TV2 og Adresseavisa valgt å hemmeligholde både bilder og navn på Kristian Michelsen.

Frieord har tidligere skrevet om tidligere miljøpartimedlem og blitzer, Anders Cameroon Østensvig Dale (35), er nå ettersøkt av de fleste europeiske etterretningstjenestene.

Les også: Miljøpartiet De Grønne-politiker medlem i al-Qaida

Et tidligere medlem hos Miljøpartiet De Grønne, samt med fortid i det venstreekstremistiske Blitz-miljøet, står nå på terrorlisten til det amerikanske etterretningsvesenet. Det skal være Anders Cameroon Østensvig Dale (35) fra Nesodden som skal ha tilsluttet seg terrororganisasjonen al-Qaida etter å ha konvertert til Islam i 2007/2008 en gang. (Frieord.no).

Bombe i Oslo sentrum

Det er bare litt over tre uker siden en asylsøkende muslim (17) fra Ingusjetia ble dømt til ni måneders fengsel for å ha planlagt å sprenge en bombe i Oslo.

Les også: PST oppjusterer trusselnivået etter bombefunnet i Oslo – forventer islamsk terrorangrep mot sivile i 2017

Relatert: