Tagged: Telemark

Porsgrunn får ny svømmehall – alle må dusje med klærne på

Den nye svømmehallen som skal stå ferdig i 2019 vil kreve at alle besøkende må stå med klærne på og dusje. Man er også redde for overgrep inne i garderobene som nå er flyttet ut til bassengområdet og vil ha lave skillevegger. Ideen er hentet fra Nederland der man visstnok har en tradisjon for å dusje med klærne på.

Afrikaner overfalt kvinne i Skien

Tilfeldige forbipasserende fikk stoppet det som mest trolig var et voldtektsforsøk i Skien sentrum natt til søndag. Politiet etterlyser nå en mørk liten afrikaner i mørke klær etter det de karakteriserer som en alvorlig episode.

Fylkesmann: Norske skoler plikter å følge islamske regler

Fylkesmannen i Telemark, Kari Nordheim-Larsen, har nå bestemt at skoler i fylket må følge islamske regler, også kalt sharia, for kjønnsdeling under den daglige undervisningen. Dette gjelder i særdeleshet fag som kroppsøving, hvor jenter og gutter må være adskilt.

Utenlandske menn angrep vekter i Skien

Tidligere denne uken skal en Securitas-vekter på kjøpesenteret Hercules i Skien ha blitt angrepet av tre utenlandske menn idet han pågrep en av dem for tyveri. Vekteren skal ha blitt skadet i slåsskampen som oppsto.

Lille Kragerø kan få så mange som 40-50 flyktninger i året

Kommunestyret i Kragerø vedtok i november i fjor å sette et tak på 35 flyktninger i året. Byen Kragerø har bare 5 446 innbygger, likevel krever Integrasjons og Mangfoldsdirektoratet at de skal ta imot flere flyktninger i året. Rådmannen har nå lagt fram et forslag om å øke bosettingen til 50 flyktninger til neste år for deretter å bosette 40 i året i de påfølgende årene. Allerede nå utgjør innvandrere 9 prosent av befolkningen i kommunen som totalt består av 10 621 innbyggere.