Danmark viser vei – fortsatt stopp for kvoteflyktninger

Den danske regjeringen har bestemt at landet fortsatt ikke kommer til å ta imot flyktninger gjennom FNs kvoteflyktningsystem. Utlendings- og integrasjonsminister fra det liberale regjeringspartiet Venstre, Inger Støjberg, motiverer beslutningen med at for mange flyktninger i Danmark ikke forsørger seg selv, ikke minst de kvinnelige flyktningene. Danmark ønsker blant annet å etablere såkalte utreisesentre utenfor […]

Lyver VG bevisst om «gassangrepet i Douma»?

Av Christen Krogvig – samfunnsdebattør Det påstått gassangrepet i Douma 7. april 2018 er viktig. Dels fordi det ble brukt som begrunnelse (påskudd) for et amerikansk-fransk-britisk angrep mot Syria. Og dels fordi dette angrepet fant sted i et område der syriske myndigheter overtok kontrollen like etter angrepet. Når opprørerne har kontrollen på slike åsteder foretar […]

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene. Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen […]

Russland til EU: «Dere kan sende hjem deres syriske flyktninger nå»

Russland og Syria har nå samtaler med Libanon og Tyrkia slik at syriske flyktninger skal kunne reise hjem til Syria. Tyrkia er det landet som har tatt imot aller flest, med 3 millioner syrere. – Meget fremgangsrike samtaler pågår nå med Jordan og jeg tror vi kommer til å se resultat på kort sikt. Lignende […]

VIDEO: Se Kari Angelique Jaquesson sende direkte fra Syria – mens bomber faller i bakgrunnen!

Den frittalende samfunnsdebattanten Kari Jaquesson er i Syria og forteller her om den alvorlige situasjonen i landet. Hun påpeker hvordan norske politikere og myndigheter bidrar til krisen, der blant annet syke, kvinner og barn dør i tusentalls som følge av sanksjonene som er innført mot landet.

Flyktninger som ble dømt for å ha voldtatt 13-åring får hundretusener i erstatning

Tre syriske brødre som gikk fra dom i tingretten til frifinnelse i lagmannsretten, får nå erstatning hundretusen-klassen fra staten. Bakgrunnen for saken er at de tre brødrene skal ha voldtatt en jente på 13 år. Men siden jenta sa hun var var eldre, samt at flyktningene hadde dårlige norskkunnskaper, så ga juryen dem medhold i at de ikke visste bedre.

Flyktninger er sinte fordi de må vaske sine egne toalett – sier syrisk fengsel er bedre

Beboere på et flyktningsenter i den nederlandske byen Alkmaar er sinte etter at de har fått nye rengjøringsregler, skriver avisen De Volkskrant. Flyktningene må nå vaske sine egne toaletter og må bruke en nøkkel for å besøke toalettet på sin avdeling.

Venstreekstremister innrømmer: «Vi sto bak brannbombe mot moskè»

Den venstreekstreme og voldelige kommunistiske gruppen «Antifascistisk Aksjon» står frem på sine egne nettsider og innrømmer at de brannbombet en moskè i den tyske byen Kassel. Den samme gruppen har også en norsk avdeling, som tradisjonelt har hatt tilhold på Blitzhuset i Oslo sentrum.

DAGENS BILDE: Trump på Twitter – «Gjør dere klar, Russland»

En urovekkende utvikling i Syria-konflikten er i ferd med å bygge seg opp. Trump har tidligere sagt at han ikke ønsker å starte noen krig i Syria. Etter at John Bolton kom inn som rådgiver sist måned har Trump vært betydelig mer aggressiv overfor russerne og Assad. Massemedias påstand om at Trump er styrt av Russland har nå også fått seg en alvorlig knekk.

KOMMENTAR: Gassangrepet i Syria, John Bolton og mulig ny storkonflikt

Vår kommentator diskuterer denne gang den svært spente situasjonen i Syria etter gassangrepet mot sivilbefolkningen. Den nylige innsettelsen av John Bolton som rådgiver for Trump og krigshissingen i Midtøsten med USA, Russland og Kina på sidelinjen, gjør at verden nå holder pusten i spenning.

SVERIGE: Uro over flysikkerheten når syriske flyktninger uten klar identitet ansettes på Arlanda flyplass

Ansatte på Arlanda flyplass nord for Stockholm er urolige etter at et firma har begynt å ansette nyankomne syrere for å blant annet håndtere bagasje. Flere har påpekt at flysikkerheten er i fare og risikoen for terrorangrep øker hvis man setter inn mennesker rett fra krigssoner og med uklare identiteter på følsomme områder som krever sikkerhetsklarering.

TYSKLAND: 34 flyktninger hentet inn 130 familiemedlemmer og ekstra koner

Tall fra byen Pinneberg, like utenfor Hamburg, viser at familiegjenforening kan skape svært store utfordringer for lokale myndigheter. Nylig slupne tall viser at 34 flyktninger i snitt hentet inn 4 slektninger og koner.

Syrisk flyktning knivstakk tolk utenfor vokseopplæringssenter – dømt til ti måneders fengsel

Tre knivstikk i ryggen, tyveri av penger og krangling var resultatet da en syrisk flyktning ankom det idylliske tettstedet Ølen i Rogaland. 24-åringen var bare centimetere ifra å bli drapsmann da han dro opp en kniv og forsøkte å drepe en tolk utenfor voksenopplæringssenteret i august, 2017. Retten valgte imidlertid å gi flyktningen en lav straff for det potensielt svært farlige overfallet.

TYSKLAND: Kvinner får egne «sikkerhetssoner» de kan oppsøke hvis de antastes eller voldtas av innvandrere på nyttårsaften

Det flerkulturelle Tyskland er i ferd med å kollapse under sin egen vekt. Det siste påfunnet for å sikre at jenter og kvinner får medisinsk og psykologisk hjelp etter å ha blitt angrepet, ranet eller voldtatt under nyttårsfeiringen i hovedstaden Berlin, er såkalte «sikkerhetssoner» med opptil fire vakter som er trent i å takle ofre for seksuelle overgrep.

Asylbarna i Norge fikk 15 000 ganger mer enn de krigsrammede menneskene i Syria

Hvorfor bruker Norge milliarder av skattekroner på økonomiske migranter som kommer til vårt land på jakt etter et liv på velferd, mens reelle flyktninger sitter i sine nærområder uten midler eller beskyttelse?

General Mladić dømt for krigsforbrytelser – men hvorfor slipper Vesten unna?

Krig om makt, olje, ressurser, etnisitet og religion har preget menneskeheten i all historisk tid. Nylig ble tidligere general for bosniaserberne, Ratko Mladić, dømt for krigsforbrytelser og folkemord. Dette er ikke en for/imot-debatt, men heller en hvem-er-nestemann?

Etnisk nordmann dømt til 7,5 års fengsel for terrorvirksomhet

Kristian Michelsen (34) ble i går dømt i Oslo tingrett for terrordeltakelse og terrorforbund i Syria. Michelsen skal ha konvertert til islam og rømte fra en psykiatrisk institusjon til Syria i 2014. Han ble senere pågrepet i Tyrkia og utlevert til Norge.

STORBRITANNIA: Tilbakevendte IS-krigere får skattefinansierte boliger og terapi for ikke å begå ny terror

Britiske skattebetalere må nå punge ut hundrevis av millioner av kroner og stille seg bakerst i boligkøen, når tilbakevendte ISIS-terrorister kommer «hjem» fra massedrap av kvinner og barn og behøver å integreres tilbake til samfunnet.

Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann og filmet grov oral og vaginal voldtekt

En mann fra Syria tvang under svært fornedrende forhold en ung svensk kvinne å foran kamera kalle seg selv for «hore». Deretter måtte kvinnen drikke toalettvann før hun ble voldtatt oralt og vaginalt. Mannen stjal også penger fra kvinnens konto.

VINJE: Ulovlig asylsøker slo ansatt bevisstløs så blodet sprutet – fortsatte å sparke ham i hodet

En svært grov voldssak gikk nylig for retten i Vest-Telemark tingrett. En asylsøker skal ha utøvd kraftig og alvorlig vold mot en ansatt på barneverninstitusjon for enslige asylsøkere.

Mor inviterte flyktningbarn hjem – da ble familiens 14-årige datter voldtatt

En kvinne bestemte seg for å invitere en gruppe flyktningbarn til sitt hjem, der hun også bodde med sine døtre. Det endte med at hennes 14-årige datter ble voldtatt på rommet sitt av en 25-årig arabisk mann. Den dømte voldtektsmannen får imidlertid bli i Sverige.