DAGENS BILDE: Hetsen som aldri tar slutt

Den stadige og evige personhetsen og angrepet på tidligere integreringsminister Sylvi Listhaug tar ikke slutt. Selv ikke etter at hun gikk over til en annen stilling gir politikere, medier og kjendiser seg med å publisere angrep i aviser og på sosiale medier.

DEBATT: Hvis vi skal ha en ny 22. juli-debatt må den baseres på fakta

De siste månedene har 22. juli-debatten gått varmt i så og si alle mediene. TV, aviser og sosiale medier har rent over med innlegg, kronikker og politikere som tordner fra kontorer og talerstoler. Men vår bidragsyter mener at mye av debatten ikke er basert på de faktiske forholdene rundt hendelsen.

DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug som Joan d’Arc

En leser har sendt oss dette bildet/maleriet med Sylvi Listhaug som er basert på den franske heltinnen Joan d’Arc. D’Arc er en helgen i den katolske kirken og ledet Frankrike mot England i hundreårskrigen, før hun ble brent på bålet i 1431 anklaget for hekseri og for å ha båret herreklær.

Kjære sportskommentatorer – må dere være venstreekstremister?

Det holdt ikke for TV2-legenden Davy Wathne å oppleve anklager om seksuell trakassering på arbeidsplassen. Nå skal han ut og angripe kvinnelige politikere på sosiale medier også. Sammen med TVNorges Kenneth Fredheim. Og minste felles multiplum er Krekar-advokat Brynjar Meling som hyppig deles av de begge to. For et ekkokammer.

DAGENS BILDE: Dum, dummere, Eivind Trædal

Det skal mye til for å toppe de to riksklovnene Eivind Trædal fra MDG og Rune Berglund Steen fra Antirasistisk senter på en vanlig dag. Men i Dagsnytt 18-studio klarte de det kunststykket å overgå seg selv. Og med det falt masken foran hele det norske folket.

Arbeiderpartipolitiker fjernet Twitter-kontoen sin etter Frieord-avsløring

Ap-politikeren Inger Heidi Francker fra Vestby forsøkte i går å presse blomsterkjeden Interflora til å stoppe leveranser av blomster til Sylvi Listhaug. Frieord fikk tak i Twitter-meldingene til Francker før hun slettet dem. Etter at vi publiserte dem i dag valgte Francker å fjerne kontoen sin.

DEBATT: Støre vil slå politisk mynt på tragedien i 2011

Det har kommet mange sterke påstander den siste tiden i debatten om terrorisme i Norge og krangelen mellom de rødgrønne og blåblå partiene har fylt de fleste forsidene i mediene og dominert på sosiale medier. Spesielt har presset på Sylvi Listhaug vært enormt. Men hva er egentlig sannheten? Vår bidragsyter har sett nærmere på saken.

Arbeiderpartipolitiker presser Interflora på nett – «Vet dere hvem dere sender blomster til?»

Arbeiderpartipolitiker Inger Heidi Francker alfakrøllet butikkjeden Interflora direkte fra sin offentlige Twitter-konto og spurte om hvorfor de sendte blomster til Sylvi Listhaug. «Synes dere at dette er greit? Det burde ringe en bjelle hos dere», skrev Ap-politikeren fra Vestby.

KOMMENTAR: Hvorfor Listhaug har rett og drapstruslene hun har mottatt

Det har vært skikkelig storm i det velkjente vannglasset. Den politiske venstresiden med sin logrende hund, media, har hylt og hoiet hele uken lang om Listhaugs Facebook-innlegg. Men tok hun egentlig feil? Nei, sier vår kommentator.

DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug, venstresiden og media

Det går hardt for for seg i det offentlige ordskiftet mellom de blåblå og de rødgrønne om dagen. Spesielt har Sylvi Listhaug igjen blitt singlet ut for hat og hets fra venstresiden. Og media har som vanlig satt seg på tribunen bak Støre & Co for å heie frem sine egne i håp om en seier.

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

Politiet i hovedstaden vår måtte rykke ut til tettstedet Lambertseter på Oslo syd der det rett etter midnatt ble rapportert om skyting. Noen timer senere kom en ny melding om skyting inn til sentralen. Denne gang i det svært innvandrertette boligområdet Bjørndal ved Holmlia. Der fant politiet en mann som var alvorlig skutt. Politiet skal holde en pressekonferanse om hendelsene i løpet av dagen.

DAGENS BILDE: Venstresidens hovmod – og gode eksempel på hvorfor de mister makten

Melings følgere følte seg gode og inkluderende og ble med på hovmodet. En justisminister som tror at "norske verdier" er sprit og svinekoteletter, begriper nok ingenting når en jurist sier at human strafferettspleie er en norsk verdi. — Ingeborg Motzfeldt (@IngMotz) January 28, 2018 For å dra den videre: Bekymringen er at Sputnik nå skal […]

Klarer ikke å integrere afrikanere – i Afrika

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) er på diplomatisk reise til Nord-Afrika, for blant annet å snakke om flyktningkrisen og hvordan best hjelpe de i nød i området. Der fikk hun høre noe som vil sende sjokkbølger gjennom innvandringslobbyen i Norge. «Vi klarer ikke å integrere afrikanere fra nabostatene våre», sa en minister fra Sudan.

Venstreekstrem jusprofessor mente Listhaug var ansvarlig for dødsfall i Trondheim

Den kontroversielle jusprofessoren Mads Andenæs mener Sylvi Listhaug er ansvarlig for at hatprat forekommer i den offentlige debatten. Og at dette igjen fører til vold og dødsfall, spesifikt dødsfallet til en utenlandsk student i Trondheim. Nå går Andenæs ut og beklager uttalelsen. Men på professorens Twitter og Facebook-vegg er det fylt opp med venstreekstreme innlegg og angrep på Listhaug.

Ap-politiker 2016: «Sylvi Listhaug er en nazist». 2017: «Sylvi Listhaug er en jævla rasistkjerring!»

Arbeiderpartipolitikeren og leder for oppvekstkomiteen i Arendal, Gjermund Orrego Bjørndahl, gikk ut på sin Facebook-profil og kalte FrP-poitiker Sylvi Listhaug for en «jævla rasistkjerring».

Ap-politiker nekter å feire 17. mai og kaller Sylvi Listhaug nazist

Det brygger som vanlig opp til storm rundt 17. mai feiringen i Norge. Fra før har vi hatt flaggbruk, muslimske 17. mai-talere og bevæpning av politiet i barneparaden som har skapt debatter og avisoppslag før nasjonaldagen. Denne gang er det en Ap-politiker som skaper oppstyr ved å opplyse om at han boikotter årets 17. mai-arrangement. […]

Venstreekstremist klager på høyreekstremisme

Fra VG: Statistikk fra det tyske innenriksdepartementet som ble offentliggjort på torsdag av Die Linke-politiker Petra Pau, viser en sterk økning i straffesaker med tilknytning til høyreekstremisme, melder den tyske avisen Tagesschau. (Sitat slutt). Uten at forfatter har noen høyere utdannelse innen statsvitenskap eller samfunnsforskning, så vil jeg tørre å påstå at det å dra […]

Listhaug slår knallhardt tilbake mot kritikerne

Her følger innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs kronikk som er publisert på regjeringen.no. Saken er også lagt ut på NRK Ytring: Asylkrise og realiteter I stedet for anklager, bør debatten om asyl- og innvandringspolitikken handle om fakta. Det blir hevdet at jeg forsøker å spre frykt i innvandringsdebatten i Norge. Dette er helt feil. Jeg […]

MDG-politiker kaller Sylvi Listhaug heks – vil gjeninnføre heksebrenning

Arne Liaklev nekter overfor NRK å ta avstand fra uttalelsen sin. Han fjernet innlegget fra Facebook, men står for sammenligningen han gjorde av Listhaug som heks. – Det er lagt ut som et eksempel. Det er ikke noe jeg står for, at det skal gjenreises noe heksebrenningsanlegg i Vardø. Det er jo lov å gi […]

Vil bruke FN til å presse Norge til å ta imot flere asylsøkere

En rekke ideelle organisasjoner, UDI-ansatte, barneombudet, kirken og jurister jobber nå på spreng for å undergrave Stortingets hastevedtak om innstramminger i utlendingsloven fra november i fjor og Sylvi Listhaugs varslede innstramminger. Det er særlig instruksen fra regjeringen om at asylsøkere som har hatt opphold i et trygt tredjeland, skal få avslag etter utlendingslovens paragraf 32, […]