Flyktninger

SVERIGE I SJOKK: Rapport viser at flyktninginnvandringen koster hundrevis av milliarder og aldri har vært lønnsom

juni 1, 2018 Redaksjonen

Det er Expertgruppen for studier i offentlig økonomi, ESO, som har studert sysselsettingsnivået hos flyktninger mellom 1983 og 2015. Studien viser blant annet at integrasjonen av flyktninger gradvis har blitt dårligere under perioden og at en gjennomsnittlig flyktning utgjør en kostnad på 74.000 svenske kroner per år for de offentlige finansene i landet.

Dagens video

VIDEO: Når moderne venstreekstremisme skal forklares til innvandrere – i bokseringen

mai 31, 2018 Redaksjonen

Noen ganger er man ikke helt klar over hva man ser på, om det er ekte eller satire. Spesielt hvis det er laget i Sverige. Her forsøker en programleder å forklare «normkritikk», et nytt ord laget av venstreekstremistene som sitter i utdanning og politikk. Det betyr at man «kritiserer» det normale, det homogene, heteroseksuelle og europeiske samfunnet vi lever i gjennom å ha på «normkritiske» briller. Se hvordan en gruppe innvandrere i en bokseklubb reagerer.

Utenriks

Politiet i Sverige advarer: Det kommer til å bli en voldtektssommer

mai 22, 2018 Redaksjonen

Overfallsvoldtekter, gjengvoldtekter og nå voldtektssomre. Vokabularet må stadig utvides ettersom våre nye, inkluderende og åpne samfunn går videre. Politiet i Sverige går stadig ut med advarsler til kvinner om å ikke gå ut alene i nærområdene sine som følge av frittgående voldtektsmenn. Etter to mistenkte voldtektsforsøk sist helg uttaler politiet i Östersund at man forventer «mange overfall og voldtekter» denne sommeren.

Utenriks

Svensk kirke vandalisert med «Jihad» på fasaden

mai 10, 2018 Redaksjonen

Personalet som ankom Sankt Olovs kirke i Skellefteå på mandag morgen fikk seg en svært ubehagelig overraskelse. Noen hadde under kvelden eller natten tagget ned en vegg med et islamsk krigsuttrykk. – Vi håper det er en guttestrek, sier kirkens kommunikasjonsansvarlige, P-O, Sjödin til Nyheter Idag.

Utenriks

Svensk kommune tillater islamske bønnerop med 110 decibels styrke

mai 8, 2018 Redaksjonen

olitiet i Växjö har godkjent en søknad fra byens muslimske miljø om rope ut religiøse budskap fra koranen via høyttalere på den lokale moskeen en gang i uken. Utropene skal få komme helt opp i 110 decibel, som ligger mellom en rockekonsert og utrykningssirene i lydnivå. Politiet har heller ikke tatt hensyn til hvilket budskap som skal sendes.

Utenriks

Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

mai 4, 2018 Redaksjonen

En småbarnsmor fra Kalmar ble overfalt og gruppevoldtatt av tre flyktningbarn. I forbindelse med voldtekten tok barna, som er fra Afghanistan, svært grove og krenkende bilder mens de poserte med den voldtatte kvinnen. Nå er to av barna dømt til kort ungdomstraff. Den ene har fått asyl, til tross for at han er å anse som voksen.

Utenriks

Radikale muslimer pågrepet for forberedelse til terrorangrep i Sverige

april 30, 2018 Redaksjonen

Tre muslimer fra Usbekistan ble i dag tidlig pågrepet av svensk sikkerhetspoliti, for forberedelse til terrorangrep, opplyser svenske myndigheter i dag. Flere andre personer har blitt hentet inn til avhør. Pågripelsen kommer ett år etter at en annen usbekisk muslim begikk et terrorangrep i Stockholm med lastebil, hvor fem mennesker døde.

Utenriks

101-åring nektes plass på eldrehjem

april 28, 2018 Redaksjonen

En 101-åring nektes nå plass på et eldrehjem i Botkyrka, skriver avisen Stockholm Direkt. Samtidig skal flere 90-åringer også ha fått avslag. Det er mye som tyder på at såkalte flyktninger har tatt svært mange av omsorgsplassene og at disse prioriteres foran svenske eldre.

Utenriks

SVERIGE: Gir 5 MILLIARDER til ulovlige asylsøkere – stenger sykehus pga pengemangel

april 22, 2018 Redaksjonen

Pengene har tatt slutt. Nå stenger flere svenske regioner og kommuner legekontorer, helsesentre og legevakter, og hundrevis av omsorgsarbeidere får sparken. «Bristende ressurser» gjør at myndighetene må ta i bruk «meget tøffe tiltak» for å spare penger. Samtidig har den svenske regjeringen lagt frem et statsbudsjett som viser at man har funnet 4.9 milliarder kroner for å betale kommunenes utgifter med mottak av enslige flyktningbarn.

Notiser

Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet

april 16, 2018 Redaksjonen

En gruppe elever på Dragonskolan i den svenske byen Umeå hadde laget et faktablad om innvandring og hang det opp på oppslagstavlene. – Vi ønsket å opplyse om innvandringens konsekvenser for de andre elevene, sa en av elevene som står bak aksjonen. – Dette er helt forferdelig, uttaler rektor Anna Sundelin og har anmeldt faktabladet til politiet, samt kontaktet sikkerhetspolitiet.