Svensk TV kansellerer tradisjonell julekonsert – øker islamske innslag

Kristne og svenske juletradisjoner får stadig mindre plass hos de store mediekanalene i vårt naboland.

Det er «O Helga Natt» som nå er tatt av plakaten på julaften. Arrangementet har vært svært populært og trukket over 20.000 tilskuere årlig til byen Örebro.

Den årlige julekonserten trakk titusenvis av mennesker og ble sendt direkte på svensk TV. Nå er den kansellert. (Foto: Wikimapia.org).

Det kommer ikke frem fra svenske medier hva den egentlige årsaken er til kanselleringen, men nyheten føyer seg inn i en negativ og bekymringsfull utvikling de siste årene.

Her er noen eksempler:

 • Lucia har istedenfor å være en svensk blond jente nå blitt erstattet av en mørkhudet gutt
 • Man har plassert en kvinne i hijab i den årlige advent/julekalenderen
 • Man har kansellert det tradisjonelle midtsommerfesten med studentkor som ble sendt på TV
 • Skoler har forbudt bruken av svenske flagg på feiring av siste skoledag
 • Man har innført flerkulturelle innslag og taler på nasjonaldagsarrangement
 • Det har vært store og nasjonale debatter om man skal avskaffe feiringen av nasjonaldagen på TV og i aviser
 • TV4 valgte å la en muslimsk kvinne i hijab lære svensker å lage kebab på den årlige direktesendte midtsommerfeiringen
 • Svenske medier og byer har inkludert ramadan som en årlig tradisjon man fremhever og omtaler blant annet med bønner, innslag og offentlig fokus
 • Svenske myndigheter har nå tillatt islamske bønneutrop fra minareter med en styrke tilsvarende 110 desibel, mens man samtidig forbyr kirkeklokker i enkelte områder
 • NRKs søsterkanal bruker muslimske kvinner som TV-verter på julaften 
 • Enkelte svenske skoler har ikke lenger juletrær, juleavslutninger eller kristne referanser av hensyn til den nye demografiske realiteten ved skolene der muslimer og ikke-etniske svensker nå utgjør en majoritet. Men også skoler der man kun har et fåtall muslimske elever innfører lignende tiltak for å ikke «fremmedgjøre» de nyankomne elevene
 • Enkelte svenske byer har nå kansellert den tradisjonelle julepynten på hovedgatene sine 

Flere av disse punktene har også forekommet i Norge.

Svensk kommune kjøper gårdshotell for 16.5 millioner kroner til nyankomne innvandrerfamilier

Frieord har skrevet tidligere om hvordan svenske kommuner bruker titalls millioner på å kjøpe dyre villaer, leiligheter og eiendommer for å huse nyankomne migranter fra den tredje verden.

Denne gangen er det Lomma kommune som åpner pengsekken og legger hele 16.5 millioner kroner på bordet for et større gårdshotell der de nyankomne kan bo i sus og dus som mange svensker bare kan drømme om.

Kommunen begrunner milliondrysset med at man «må løse den akutte boligkrisen for de nyankomne». På gårdshotellet skal inntil 40 migranter få plass, som til nå har kostet svenske skattebetalere en månedlig kostnad på 65.000 kroner for en enkelt familie alene.

 – Jeg synes det er en fantastisk bra løsning. Dette innebærer at vi kan ta ut de som i dag bor på hotell. Familiene kan flytte rett inn på Borgenby gårdshotell, sier Robert Wenglén fra Moderaterna, som sitter i kommunestyret i Lomma til nettavisen hemhyra.se.

Lomma kommune blir kun i år påtvunget 89 migranter som alle skal ha et sted å bo. I følge avisen Hem & Hyra så er trykket fra innvandringen stort over hele Skåne, som under året har tatt imot 1.800 migranter. De fleste av disse, 345 stykker, har Lunds kommune måttet ta imot. Der har man istedenfor å kjøpe eksisterende gårdshotell, villaer og leiligheter, valgt å bygge helt nye boliger til migrantene. 32 nye boliger er ventet å settes opp i den lille byen Genarp. Byggingen starter allerede nå til høsten og alt skal stå klart til april, neste år. Alle utgifter vil bli betalt av kommunen de første fem årene, for deretter bli tatt over av innvandrerfamiliene selv.

I lenkene under her kan du lese om hvordan svenske skattekroner pøses ut i milllionklassen, mens migranter får innkvartering på slott, herskapshus, villaer og gårder. Man kaster også ut eldre og pleietrengende fra sine hjem, for så å pusse dem opp og gi dem til migranter, samt legger ned fødeklinikker slik at man nå har opplevd at svenske mødre føder i veikanten og parkeringsgarasjer midt på vinteren da man ikke rekker frem til sykehuset. Men fortvil ikke, svenske myndigheter gir nemlig nå kurs i hvordan man føder i en bil. 

Og skulle du ikke ha lest Frieord tidligere og tro at dette kun eksisterer i vårt naboland, så kan du ta en titt på lenkene her:

Og i Danmark:

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

Søker skoleasyl i Sverige som 18-åring – er dømt for seksualforbrytelse mot barn i Norge som 26-åring

Den høyere alderen og seksualforbrytelsen ble avslørt i forbindelse med at mannen sammen med tre bekjente begikk nye forbrytelser i Sverige.

Under kriminaletterforskningen ble det avslørt at ytterligere en i gjengen var en person som politiet har jaget i tre år for en brutal voldtekt på en kvinnelig thai-massøse i Malmø.

Les også: Afghansk asylsøker (40) etterlyst for drap på sin kone (16) i Sverige

Les også: Asylaktivisten Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

Abdul Khan fra Afghanistan kom ifølge Migrationsverkets papirer som asylsøker til Sverige i november, 2015. Han opplyste da at han var født den 6. oktober, 1999.

Han fikk avslag på sin asylsøknad, men søker nå på nytt oppholdstillatelse med bakgrunn i den kontroversielle skoleloven, som har som mål å gi rundt 9.000 afghanske unge menn uten asylgrunn muligheten til å bli i Sverige, siden de går på skole.

Les også: Afghansk flyktning voldtok og drapstruet barn – fikk 30 dagers fengsel

Les også: Afghansk flyktningbarn siktet for brutal voldtekt og drap på ung kvinne i Tyskland

I svært mange av tilfellene har de tidligere avslagene blitt begrunnet i asylsøkeren har løyet om sin alder og blitt funnet betydelig eldre enn et umyndig «enslige flyktningbarn», som gir betydelig større mulighet til å få asyl, sammenlignet med voksne som søker.

Som regel begrunnes en slik oppføring av alder på en medisinsk aldersbestemmelse.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Migranter gruppevoldtok mindreårig jente til underlivet sprakk – når får de redusert dom

Det er uklart om en slik ble gjort på Abdul. Derimot finnes det et dokument fra Norge, der Abdul oppholdt seg før han dro videre til Sverige, der han selv har oppgitt at han er født den 2. februar, 1992, altså syv år tidligere enn hva han har oppgitt for Migrationsverket i Sverige. 

Han opplyste for de norske myndighetene også et annet navn, Abdul Hussain Hussaini.

Det aktuelle dokumentet er ifølge opplysninger fra Interpol en dom datert den 8. oktober, 2013, der Abdul ble dømt til 10 måneders fengsel for en voldtekt mot en mindreårig. 

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Flyktningbarnet som drepte ansatt på asylmottak i Sverige er voksen

Den 31. august i år ble Abdul også dømt for en forbrytelse i Sverige. Dette etter at han sammen med tre andre afghanske unge menn skal ha tatt seg inn på statlig eiendom i Gøteborgs havneområde. For dette ble han idømt 2 måneders fengsel.

Ifølge kriminalomsorgens notater som den svenske nettsiden Samnytt har fått innsyn i, så er 26-åringen Abdul for tiden bosatt på en adresse i Malmø og skrevet inn som elev på Sorgenfri videregående skole i den samme byen. Ifølge det samme dokumentet har Abdul nå levert inn en søknad om oppholdstillatelse ifølge skoleloven.

Les også: Afghansk asylsøker frikjent for grov voldtekt av mindreårig jente i Stavanger

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Abdul har en utvisningsdom på seg fra den 6. april i år, men det finnes ingen offisielle dokumenter på om svenske myndigheter har iverksatt noen forsøk på å gjennomføre utvisningen. Abdul snakker ikke svensk og behøver derfor alltid tolk når han har kontakt med svenske myndigheter.

Tingretten i Gøteborg skriver i en kommentar til barnevoldtektsdommen i Norge at det er tydelig at Abdul er eldre enn 18 år gammel. Allikevel valgte retten å bruke hans feilaktige personnummer med 1999 som fødselsår i dommen.

Les en mer innførende versjon (inkludert rettsdokumentene) av saken på Samnytt.se

Les også: Fostermor fikk sjokk da 12 år gammel afghansk flyktning var 21 år gammel jihadist

Les også: Slår alarm: Voksne «flyktningbarn» plasseres sammen med skolejenter

Relatert:

 

Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling.

Svenske domstoler valgte i flere tilfeller å ikke gi Suleman fengselsstraff, men å dømme ham til tvungen psykiatrisk behandling.

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Drapsofferet Albin (28) var en god student som var få uker fra å fullføre sitt masterstudie, men finansierte sin narkotikaavhengighet ved å selge stoff. Suleman var i studenten Albins  leilighet med flere andre menn, men hadde ikke penger til å kjøpe narkotika og ønsket å rane 28-åringen istedenfor. Suleman stakk Albin 13 ganger og skar halsen av ham kort tid etter at de ankom studentens leilighet.

Drapet var svært brutalt og unødvendig, da studenten allerede var alvorlig skadet og ute av stand til å forsvare seg selv da Suleman skar halsen av ham. Det kommer også ut fra etterforskningen at Suleman kun valgte ut svenske ofre når han ranet og begikk kriminalitet.

Les også: Sverige anno 2018 – skyting, drap, bomber, ran, bilbranner, skyting, drap

Denne rasistiske fremgangsmåten bekreftes av forskeren i sosiologi, Petra Åkesson, og hennes studie fra 2006, der hun intervjuer ransmenn i Sverige som har innvandrerbakgrunn. Det kom frem at innvandrerne valgte ut svenske ofre for å «vise makt overfor svenskene».  

Les også: Ettåring halshugget på T-banestasjon i Tyskland av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Et kart med skader på den svenske studentens ansikt og hals. (Grafikk: Politiet).

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Lignende drap på finsk kvinne

Nyheten om det brutale og rasistiske drapet på den svenske studenten Albin i Sverige kommer samtidig som et annet og like brutalt drap i nabolandet Finland.

En 28-årig irakisk mann sitter nå siktet for drap på en kvinne som fant sted i Åland den 16. september i år.

Asylsøkeren skal ha knivskåret kvinnen slik at «nakken helt eller delvis var skåret av». Egypteren skal også ha tent på leiligheten der drapet fant sted.

– Jeg kan si så mye at hendelsen etterforskes som mord, på grunn av handlingens særskilte brutale karakter, sa kriminaletterforsker Erik Salonsaari til lokalavisen Ilta-Sanomat.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Det er nettsiden Ålands Nyheter som skriver om det brutale drapet. Innvandreren og kvinnen skal ha kjent hverandre. Irakeren måtte ha tolk under avhøret. Flere andre mistenkte skal ha blitt tatt inn til avhør, men ble senere sluppet løs.

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

Knivterror i Finland

Finland ble den 21. august sist sommer lamslått av et islamsk terrorangrep der den marokkanske asylsøkeren Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Asylsøkeren skal ha vært i flere andre europeiske land, blant annet Sverige, før han kom til Finland. Marokkaneren skal ha fått avslag på alle sine asylsøknader, både i Sverige og Finland. Han finansierte oppholdet sitt i Europa med skattepenger og salg av narkotiske stoffer på gaten.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

18-åringen skal ha vært radikalisert og politiet i Finland fikk mange tips om hans islamske fundamentalisme, men valgte å ikke pågripe eller utvise ham fra landet. Tre andre muslimer, alle fra Marokko, ble også pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av terrorangrepet.

Bouanane ble i juni år dømt til livstids fengsel for to drap, åtte drapsforsøk, samt islamsk terrorisme. 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

Drapene har ikke ført til at noen nye lover eller endringer i innvandringspolitikken har kommet på plass. Tusenvis av ulovlige og radikale muslimer får fremdeles gå fritt rundt på gater og torg i Europa – I Norge – uten at verken norske myndigheter eller politiet gjør noe med saken.

Den neste gangen kan det bli din kjære eller venn som mister livet.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Relatert:

Danmark viser vei – fortsatt stopp for kvoteflyktninger

Den danske regjeringen har bestemt at landet fortsatt ikke kommer til å ta imot flyktninger gjennom FNs kvoteflyktningsystem. Utlendings- og integrasjonsminister fra det liberale regjeringspartiet Venstre, Inger Støjberg, motiverer beslutningen med at for mange flyktninger i Danmark ikke forsørger seg selv, ikke minst de kvinnelige flyktningene.

Inger Støjberg (Foto: Venstre.dk).

Danmark ønsker blant annet å etablere såkalte utreisesentre utenfor EU, der migranter so har fått avslag på sine asylsøknader skal kunne sendes. Støjberg håper på denne måten å bremse den enorme flyktningstrømmen til Europa.

Vi skal ødelegge menneskesmuglernes business-modell slik at flyktningene ikke gir seg ut på fra land i nærområdet, og så videre til farlige reiser over Middelhavet, for deretter å asylhoppe rundt i Europa, skriver Højberg i en pressemelding.

Den nye politikken og uttalelsene har allerede gjort utslag og i 2017 søkte rundt 3.500 personer om asyl i Danmark, det laveste antallet siden finanskrisen i 2008.

Daværende innvandrings- og integreringsminister fra FrP, Sylvi Listhaug, sa følgende etter et besøk en flyktningleir i Kenya i begynnelsen av 2018.

– For den samme kostnaden som 1.000 kvoteflyktninger årlig i Norge, kan vi hjelpe flere hundre tusen her nede hvert eneste år. Dette besøket har gitt meg utrolig drivkraft til å stå på videre for å få endret denne forståelsen. Målet må være at vi hjelper flest mulig. Det er etisk riktig, sa Listhaug til avisen.

 

SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme utviklingen har fått etablere seg i alle de nordiske landene.

Les også: Det nye Sverige – Elleve og tolvåringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Les også: Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Hvorfor får det lov å eksistere – og fortsette i så enormt omfang?

I Sverige kommer det nå ut en nyhetssak som regelrett drukner i andre lignende saker. Endog er den ikke så grov engang at den skaper debatt eller opprør blant svenskene!

Den 10. august var en 91 år gammel kvinne ute og gikk tur med sin sønn på Skånegatan i Stockholm.

Les også: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banestasjon i Stockholm midt på lyse dagen

Les også: Kraftig økning i antallet anmeldte voldtekter i Stockholm

SKÅNEGATAN/VITABERGSPARKEN: Det brutale overfallet mot den svenske 91-årige kvinnen fant sted midt i Stockholm, ved den kjente Vitabergsparken og Sofia kirke. (Foto: Google Maps).

Les også: Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

Les også: Her pågripes Mohammad (34) etter en overfallsvoldtekt i Stockholm

Plutselig dukket en ulovlig innvandrer med minst tre identiteter opp bak dem. Mannen som har nordafrikansk bakgrunn dro i kvinnens gullkjeder rundt halsen. Dette gjorde han med en så brutal kraft at kvinnen 91-åringen ble dratt i bakken.

Kvinnen fikk som følge av det brutale overfallet hjernerystelse, fingerbrudd, sårskader på albuer og den venstre hånden. Sårskaden på kvinnens venstre hånd måtte sys med åtte sting. 

VIDEO: Se hvordan eldre kvinner blir brutalt overfalt og ranet av migranter

VIDEO: «Stikk herfra» – innvandrer skremmer eldre svensk kvinne på trikk i Stockholm

Kvinnens sønn forsøkte å løpe etter gjerningsmannen, men mistet ham i en nærliggende park.

På mirakuløst vis klarte politiet å få tak i den afrikanske migranten som følge opplysninger fra sønnen. Da han ble identifisert og pågrepet av politiet skal han ha hånledd mot kameraet da politiet fotograferte ham.

«Ahmed» har med hundretusenvis andre afrikanere i Europa falsk identitet. Han søkte asyl i Sverige i februar 2017. Han opplyste da at han var født i mai 2001 og at han opprinnelig kommer fra Gaza. Ved kontroll av Ahmeds fingeravtrykk kommer det imidlertid frem at han har søkt om asyl i Østerrike den 31. oktober, 2015, samt i Danmark den 8. februar, 2017. I Østerrike har fingeravtrykkene blitt koblet opp mot en person ved navn Hassan Rikfi, født den 1. januar, 1998 og statsborger i Marokko, og i Danmark tilhørende en person ved navn Mostafa Loby, født den 3. mars, 2002, og statsborger i Syria.

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under rettssaken i Stockholm etter det brutale overfallet på den svenske 91-åringen forteller «Ahmed» at han er født den 3. mars, 2002 og kommer fra Gaza. Altså at han er mindreårig. Dette gjøres med vilje, da migrantene vet at de slipper unna alt av papirarbeide og byråkrati – «barn» slipper nemlig rett inn i Sverige.

Rettsmedisineren har gjennomført en medisinsk aldersvurdering. Resultatet av undersøkelsene – tannrøntgen og lårbeinsrøntgen – viste at Ahmed er voksen. Som i 90 prosent av lignende tilfeller der siktede blir aldersundersøkt.

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Tingretten i den svenske hovedstaden – som er oversvømt av lignende saker – mener at det sannsynlig at den siktede er over 20 år gammel. Han blir dømt til 10 måneders fengsel for ran og utvises til Marokko. Om fem år er han imidlertid velkommen tilbake til Sverige, ifølge dommen.

Spørsmålene er:

 • Hvorfor og hvordan fikk han komme seg inn i Sverige med så mange identiteter og uklar nasjonal bakgrunn
 • Hvorfor fikk han gå fritt rundt på gatene i Sverige uten klarlagt identitet og asylbakgrunn
 • Hvorfor fikk han kun 10 måneders straff for å lyve om sin bakgrunn og overfall på en forsvarsløs person og pådra henne mulige livstruende skader
 • Hvorfor får han lov å komme tilbake til Sverige i fremtiden selv etter å ha brutt så mange lover 

Og sist men ikke minst. HVORFOR TILLATER DET SVENSKE FOLKET SLIKE TILSTANDER I LANDET SITT.

Hva er galt med folk i Sverige?

Les også: Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Frieord har etterhvert skrevet så mange artikler om den grove kriminaliteten i vårt nabolands hovedstad at de ansvarlige for turismen og sosiale medier valgte å blokkere oss.

Les også: Over 500 politibiler vandalisert i Stockholm siden 2010

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig svensk kvinne på krykker

VIDEO: Se videoen Youtube frenetisk forsøker å slette – eldre kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme».

83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de ikke kan bli her, og må reise hjem for å bygge opp sine land.

– Ta imot dem, hjelp dem utdann dem.. men til slutt må de utvikle sine egne land. Europa tilhører europeerne.

Uttalelsene hører mer hjemme hos politiske ledere som Donald Trump, Geert Wilders, Nigel Farage og Victor Orban – ledere som får klistrelapper som «udemokratiske» og «rasister» av venstreorientert media i Vesten – enn hos Angela Merkel, Emmanuel Macron og Stefan Löfven, som har åpnet grensene til sine nasjoner på vidt gap uten planer om hjemsendelse.

Mange venstreorienterte og sosialdemokratiske velgere ble overrasket over uttalelsen til Dalai Lama, som altså har en klar nasjonalistisk og konservativ retning. Dette er allikevel ikke den første gangen Dalai Lama kommer med lignende uttalelser om den massive migrasjonen til Vesten.

Dalai Lama har ofte pekt ut masseinnvandring av kinesere til Tibet som den største trusselen mot nasjonens identitet:

– Den uhemmede innvandringen av kinesiske innvandrer til Tibet får som effekt at Tibets distinkte kulturelle og religiøse identitet oversvømmes og tibetanerne reduseres til en ubetydelig minoritet i sitt eget land. Det er ikke noe annet enn et kulturelt folkemord, sa han under en tale i forbindelse med 38-års markeringen av det tibetanske opprøret.

Tibets åndelige leder var invitert til Malmø av bistandsorganisasjonen IM, Individuell menneskehjelp og uttalelsen kom under en konferanse om hvordan alle kan bidra til å skape et lykkeligere og mer fredelig samfunn.

Det er uklart om den Dalai Lamas uttalelser vil få konsekvenser for hans arbeide eller status i Europa.

I 1989 fikk Dalai Lama Nobels fredspris for sin kamp for et fritt Tibet.

Tidligere uttalelser

Frieord skrev i juli, 2017 om Dalai Lama:

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Relatert:

RIP Sverige – valgseier til sosialistene

Det er ikke mørke skyer bare i horisonten nå. De har ankommet og skygger over hele nasjonen.

Sosialdemokratene ble det største partiet, men de borgerlige får flere stemmer sammenlagt. Dette kan allikevel føre til et rødgrønt styre, da de borgerlige er redde for Sverigedemokraternas «jentelus» i et politisk klima som i vårt naboland av normale mennesker blir kalt for «sandlådan», eller på norsk «sandkassa».

Både Moderaterna og Kristendemokraterna har sagt tvert nei til noe samarbeide med Sverigedemokraterna og partileder Jimmie Åkesson. En Åkesson som har vunnet hver eneste valgdebatt han har deltatt i og som er den klart mest populære partilederen i Sverige.

Sverigedemokraterna gikk kraftig frem og fikk over 1.1 millioner av stemmene og 17.6 prosent, men det var allikevel en ganske kraftig nedgang fra det forventede resultatet etter valgundersøkelser tatt opp mot valgdagen, der man lå an til å få godt i overkant av 20 prosent.

Det har blitt rapportert valgsabotasje, datasystemet krasjet, valgsedler ble gjemt vekk med vilje og en dansk valgobservatør som har representer OSSE i både Russland og andre tvilsomme politiske valgstater sa at det svenske valget var det mest udemokratiske han hadde sett.

Så nå går det altså mot fire nye år med vidåpne grenser, bilbranner, æresdrap, gateopptøyer, angrep på ambulanser, brannbiler og polititjenestemenn, fortsatt spredning av utenforskapsområder og ghettoer, økning i antallet gjeng- og overfallsvoldtekter på svenske gater og torg, nye moskeer og minareter med høyttalere, og jihadister som får både jobb og leilighet etter endt drapsturne i Midtøsten.

Og mye, mye mer i det som nå omtales i verdenspressen som «svenske tilstander».

Sverige har dessverre ikke lært og det virker som om landet rett og slett må brenne ned før man kan bygge det opp på nytt igjen. At 28 prosent stemmer på Socialdemokraterna, og ytterligere 8 prosent gir sin stemme til kommunistene i Vänster, sier at det svenske folket har mistet både kart og kompass, og befinner seg i en mystisk mental tåke, langt fra logikk og sunt folkevett.

Vi har lagt inn et lite utvalg av reaksjonene på nettet etter valget på søndag.

DAGENS VIDEO: «Hvorfor jeg og familien min stemmer på Sverigedemokraterna»

Samtidig som disse skyteepisodene og kriminaliteten river i stykker tryggheten i det svenske samfunnet, så har den ideologiske venstresiden gått helt av skaftet og oppfører seg som Hitlers stormtropper på gatene. Venstresiden har de facto blitt dagens mørkkledte fascister som med grove trusler og vold går til angrep på alt og alle som ikke deler deres totalitære tankesett.

Å skrike «ingen nazister på våre gater», mens man voldelig angriper uskyldige mennesker, er vel toppen av idioti og historeløshet.

Samtidig møtes svensker av valgskilt og informasjonsskilt på arabisk i sin hverdag. Hvis noen lurer på hvordan et nasjonalistisk og konservativt parti på noen måte har fått en stor andel av stemmene.

Et skilt i dagligvarebutikken Willys i Sverige.

Du vet du er høyreekstrem når….

Du ønsker at….

 • landet ditt skal være et fredelig og trygt sted å bo
 • din kultur, historie og religion skal bevares
 • samfunnet skal ta vare på de syke og svake og prioritere de som har jobbet hele livet for å bygge opp det vi har i dag
 • man hjelper mennesker i nød verden over – men ikke nødvendigvis henter dem til vårt eget land i så stort antall at de blir en majoritet i byer og boligområder
 • myndighetene må respektere og ta vare på skattepengene og ikke kaster dem bort på ideologiske og politiske prosjekter som beviselig ikke har noen effekt

Imorgen er det valg i Sverige. I alle vestlige medier som har fingrene dypt ned i skattebetalernes lommer, så omtales Sverigedemokraterna som «ytre høyre» og «høyreekstremister». I land som Frankrike skremmes leserne med overskrifter som «Far-right seen surging as Swedish election outcome uncertain«, i USA: «Far-right poised for big gains in Swedish election«, i England: «Sweden election 2018: Who will vote for far-right Sweden Democrats – REVEALED«, Internasjonale telegrambyret Reuters: «Sweden’s far-right eyes election gains as gang violence rises» og europeiske nyhetsaviser: «Swedish far-right is tipped to enjoy promising results in election this weekend«.

I Norge kan aviser som Dagbladet, NRK, ABC Nyheter og Nettavisen skimte med klistrelapper som «Innvandringsfiendtlig«, «eks-nazister«, «alt-right» og «høyrepopulistisk«. Akkompagnert av en bildebruk som skal skremme og gjøre leseren mistenksom overfor partiet.

Ingen av de samme mediene har kommentert at alle partiene utenom Sverigedemokraterna har publisert valgmateriale på arabisk.

Men hva står partiet Sverigemokraterna EGENTLIG FOR POLITISK? Her er en kort oversikt som ble presentert i månedene før valget:

– Lagstifta om ett undantagslöst förbud mot barnäktenskap och månggifte

– Krafttag mot sexualbrottslighet genom rejält skärpta straff, möjliggöra för offentliga register av vissa sexualbrottsdömda och stärka polisens arbete med att säkra och spara DNA-bevis, motverka hedersförtryck genom en särskild brottsrubricering för hedersrelaterad brottslighet

– Förbjuda könssegregering i offentlig verksamhet

– Stärka vården av könsstympade och förbjuda icke-medicinskt betingad omskärelse av minderåriga

– Istället för genusteorier och kvotering genomföra verkliga förbättringar av arbetsvillkoren i kvinnodominerade yrken genom bland annat ökad rätt till heltid och slopade delade turer

– Verka för generös internationell flyktinghjälp i närområdet, stödja återuppbyggnad av infrastruktur i krigsdrabbade områden och bidra generöst till frivilligt återvändande av
flyktingar

– Avveckla biståndet till korrumperade organisationer som Islamic Relief och den palestinska myndigheten

– Genomföra en ny folkomröstning om EU-medlemskapet, ta strid mot den höga EU-avgiften och genomföra en radikal sanering av EU:s budget, säkra ett permanent svenskt nej till Euron och bankunionen för skydda svenska skattebetalare mot att tvingas finansiera kollapsande europeiska banker

– Bekämpa tiggeri och europeisk människohandel

– Utöka militärens möjligheter att bistå polisen vid vissa typer av insatser

– Säkra det svenska kulturarvet genom generella anslagshöjningar för vård och utveckling av vårt kulturella arv, införa kulturarvs-ROT och stärka den statliga kulturarvsfonden

– Verka för en gemensam nordisk yttre gränsbevakning, ett fördjupat nordiskt samarbete mot radikalisering, terrorism och terrorresor och ett fördjupat nordiskt försvars- och säkerhetssamarbetet

Vil du etter ha lest dette, omtale dette som «høyreekstremt«? Vil du kalle det «hatefullt«? Kanskje «innvandringsfiendtlig«, slik som europeiske og norske journalister gjør? De samme journalistene som etter en undersøkelse publisert under de nordiske mediedagene i år, viste at hver tredje journalist stemmer SV og/eller Rødt. Dette er altså kommunister! Resten, ca. 50 prosent av journalistene, stemmer andre rødgrønne partier som Ap og MDG. Regjeringspartiene Høyre og FrP fikk under 20 prosent av journalistenes stemmer.

Ingen kaller partiet Sverigedemokraterna «nasjonalkoservativt», «liberalkonservativt», «konservativt», «nasjonalvennlig», «Sverigevennlig», «tradisjonelt». Alle de andre partiene har partipolitikere med dommer for voldtekt, barnepornografi, ran, svindel, narkotikaforbrytelser, fyllekjøring og flere av dem har røtter i kommunisme, med totalitære ideologier, diktatorer og folkemord. Det har også kommet ut at en miljøpartipolitiker med muslimsk bakgrunn kunne garantere 3.000 stemmer til en politisk rival hvis man fikk en mosketomt.

Men ingen av disse røde mediene tar opp disse temaene når blant annet partiene Socialdemokraterna eller Vänsterpartiet skal omtales. Ingen av partilederne blir stilt til veggs og spurt ut om hvorfor deres partier har sympatier med palestinske og jihadistiske terrorgrupper – som vi også ser med Arbeiderpartiet, AUF og Miljøpartiet De Grønne i Norge.

Så når vanlige svensker går til valgurnene i morgen – med ønske om en bedre fremtid for seg selv og sine barn – i et Sverige der mennesker skytes på gatene, gjenger terroriserer hele bydeler, biler brenner ukentlig på parkeringsplasser, ambulanser og brannvesenet må ha politibeskyttelse på oppdrag, og myndighetene tillater over 100.000 mennesker inn i landet årlig – så har media og venstresiden ingen flere argumenter eller muligheter enn å kalle motstandere av dette for «høyreekstremister». For en saklig debatt taper de hver eneste gang.

VIDEO: Innvandrerungdom i svensk by steiner gravide kvinner i magen

– Da jeg var høygravid så kastet de steiner på min mage. Flere ganger, og da snakker vi om slike steiner, ikke små, sier en svensk kvinne i reportasjen samtidig som hun viser med hendene at det handlet om større steiner enn en knyttneve.

Hun forteller at det var mange vitner til drapsforsøket på fosteret hennes men at ingen grep inn.

– Flere ganger har jeg måttet besøke fødeavdelingen fordi jeg har fått vondt.

– Er det sant? Jeg vet ikke hva jeg skal si, svarer Lamotte forskrekket under intervjuet med kvinnen.

Også andre svenske kvinner forteller om frykt for å gå ut om kveldene med hunden og hvordan man får ramponert bilene midt på lyse dagen, foran vitner, uten at noen gjør noe. Selv eldre bestemødre blir kalt «horer» av innvandrergjengene.

– Jeg kjenner meg ikke trygg, sier en kvinne som forteller at gjengene kaster fyrverkeri etter hunden hennes når hun er ute og går tur.

Våldet i Sätra

Igår gjorde jag reportage från Sätra i Gävle. Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck. Föräldrar och deras barn blir misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Och de som begår brotten klarar sig utan straff.Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare.____________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik .Swish: 0707760990Konto: 6235-536119732 HandelsbankenHar du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Geplaatst door Joakim Lamotte op Donderdag 6 september 2018

Les også: Sverige anno 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, skyting, drap

Tilstandene som nå kommer ut fra uavhengige journalister som Joakim Lamotte har blitt gjemt vekk og utelatt rapportert om så langt det går i lisensfinansierte og statsstøttede svenske medier.

Også i Norge har blant annet Morgenbladet, Stavanger Aftenblad og Antirasistisk Senter vært ute på nettet med avkreftende artikler og historier om at det fremdeles er bra i Sverige og alle disse «svenske tilstandene» kun er skremselspropaganda fra «rasister» og folk som ser spøkelser på høylys dag.

Les dem selv her:

Morgenbladet

Stavanger Aftenblad

Antirasistisk Senter

VIDEO: Jenter klås på, barn slås, hunder steines, biler sprenges og mennesker knivstikkes

Joakim Lamotte har gjort seg kjent i Sverige de siste årene ved å reise direkte inn i områdene som er berørt av innvandrervolden, voldtektene, skytingen, bombene og gjengoppgjørene. Han gjør den jobben journalistene og mediehusene skulle gjøre.

Istedenfor får han trusler og blir hetset på sosiale medier av svenske medborgere på venstresiden.

VIDEO: Svensk journalist ringte politiet etter barnevoldtekt – hør hva de sa til ham

Relatert:

Bananrepublikken Sverige

Sverige har blitt et slags mikrokosmos av Afrika, Sør-Amerika og araberstatene – og dermed også fått disse områdenes politiske mentalitet og hverdag importert. Det betyr i realiteten at man kaster valgsedler til partier man ikke liker, man vandaliserer sine politiske motstanderes valgboder, man truer andre politikere med vold og drap, man sprer løgner uten skam og i ytterste konsekvens så går man fysisk til angrep på sine meningsmotstandere på åpen gate.

Når man blander denne realiteten med den samfunnslige kollapsen, hvor man daglig har skyteepisoder på gater og torg – ikke sjelden med dødelig utfall – og angrep på politi, ambulanser, brannvesen og busser. Der man har boligområder der kvinner ikke tør ferdes etter solnedgang og ikke minst et inkompetent lederskap i den svenske riksdagen – ja da har man skapt en reell heksegryte.

Og den er i ferd med å koke skikkelig over.

På søndag går valget av stabelen og det kan raskt skje at det fra etablissementets side utskjelte og utfryste partiet Sverigedemokraterna kan stikke av med seieren. Hvis de ikke blir det største partiet, så vil de allikevel få så mange stemmer at det vil sende et regelrett jordskjelv gjennom pressen, utdanningsvesenet og det politiske etablissementet som i mange år har hevet seg over folket og radbrekket både folkesjelen og nasjonens fremtid – mulig for all fremtid.

Og bak lurer det nyetablerte Alternativ för Sverige som på svært kort tid har blitt like store som etablerte regjeringspartier på sosiale medier og har holdt mange mediaomtalte torgmøter før valget.

Det er unektelig et ekte og alvorlig veiskille i Sverige som nå foreligger. La oss håpe at den svenske folkesjelen fremdeles finner vei til valgurnene på søndag og stopper de løpske hestene.

 

DAGENS BILDE: Valg i Sverige eller i Nord-Afrika?

Men det stopper ikke bare ved arabisk-språklig valgkampmateriale og reklamer – Socialdemokraterna ble endog tatt i lyve om sine politiske motstandere – ja du gjettet riktig – på arabisk.

Les mer: Socialdemokraterna spredte løgner om Moderaterna og Sverigedemokraterna på arabisk

Lang kravliste fra nyankomne migranter: Bedre tanntjenester, mer penger og vil reise hjem på ferie

FINLAND. Den finske øygruppen Åland med sine 16 kommuner og svenske språk har i mange år ført en ansvarsfull innvandringspolitikk, men har den siste tiden tatt imot flere såkalte kvoteflyktninger enn tidligere.

En fersk rapport fra Røde Kors viser at dette ikke har fungert helt friksjonsfritt. Istedenfor å tilpasse seg det ålandske samfunnet så har kvoteflyktningene krevd at Åland og innbyggerne der skal tilpasse samfunnet sitt etter dem.

Les mer: Finland: Mørkhudet mann med øks hogg ihjel to mennesker på gaten

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Rapporten kommer etter at lokale medier på øygruppen i den siste tiden har formidlet at migranter var åtte ganger mer sannsynlige å være innblandet i voldtekter og seksuelle overgrep enn lokalbefolkningen. Man har også hatt store problemer med utenlandske gjenger på skolene som selger narkotika, mishandler urbefolkningen og skaper uro blant elevene med trusler og våpen.

VIDEO: Muslimsk kvinne i Finland: «Det er for mange finner her – men det kan vi forandre med innvandring»

Les også: Ikke-vestlige menn grovt overrepresentert i voldtekter på Åland

DET NYE FINLAND: Lokale myndigheter forsøker å møte den nye flerkulturelle hverdagen på sine hjemmesider ved å illustrere en typisk familie med flerkulturell bakgrunn. Virkeligheten er imidlertid at det er en overvekt av muslimske menn som har ankommet kommunene. (aland.com).

Les også: Muslimsk terror i Finland – marokkaner drepte to kvinner og skadet seks i knivangrep på torg

Les også: Lokalbefolkning i Finland angrep asylmottak etter mishandling av 15 år gammel gutt

Her er den foreløpige kravlisten og og uttalelsene fra de muslimske og ikke-vestlige kvoteflyktningene til sine nye naboer på øylandskapet:

 • Vil ha moskeer, statsborgerskap og svenske pass
 • Fornøyd med helsetilbudet, men ikke tannpleien
 • For lite utbetalt i trygd/sosiale ytelser
 • For vanskelig å få jobb og utdanne seg
 • Kan ikke reise på besøk til hjemlandet
 • Misfornøyde med boligstandarden
 • Vil ha flere tolker og bedre informasjon om rettigheter til økonomiske bidrag
 • Svenske myndigheter bør lære Ålendere om islam
 • Behøver et større tilbud og servicesenter for innvandrere
 • Ser på seg selv som en berikelse for lokalsamfunnet

Disse uttalelsene og kravene kom fra migrantene som kom fra ikke-vestlige land i 2015 og 2016. Man ønsket å få tilbakemelding fra de som kom tidligere år, men ingen av disse ønsket å medvirke i rapporten.

Les en mer detaljert beskrivelse i originalartikkelen her.

Les også: Innvandrere omringet finsk mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren

Les også: 50.000 asylsøkere til Finland

Relatert:

– Programmet burde aldri vært sendt!

Gårsdagens utgave av SVT-programmet «Uppdrag granskning» bygger på «en gammel høyreekstrem konspirasjonsteori» og burde ikke sendes uttalte den venstreekstreme professoren og kriminalitetseksperten Jerzy Sarnecki under et intervju i den samme kanalen.

 – Teorien går ut på at fremmede menn kommer til Sverige og voldtar svenske kvinner og at etablissementet og pk-eliten forsøker å skjule dette, sa Sarnecki.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Les også: Media og politi skjulte massive overgrep i Sverige

I episoden på det svært populære TV-programmet som ble sendt i beste sendtid, klokken 20.00 i går, har journalistene gransket samtlige voldtektsdommer de siste fem årene. Det viser seg blant annet 85 prosent av menn som dømmes i svenske rettssaler for overfallsvoldtekter er utenlandsfødte.

Halvparten av overfallene fant sted mindre enn et år etter at innvandrerne hadde kommet til Sverige.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

OVERFALT, VOLDTATT OG DREPT: I 2010 ble Elin Krantz (27) ble funnet naken i skogen i Gøteborg. Morderen, Ephrem Tadele Yohannes, sitter på en dom på 16 år, med utvisning etter endt soning. Sveriges ukontrollerte innvandring sørget for at den unge kvinnen ble revet vekk fra familie og venner. (Foto: Privat)

Professor Jerzy Sarneckis strategi går nå ut på å argumentere for at statistikk rundt rettskraftige dommer er verdiløse ettersom det finnes mange flere tilfeller av anmeldte voldtekter, som aldri fører til noen dom.

Den 71-årige venstreekstreme akademikeren holder fast på den gamle løgnen om at det er «sosioøkonomiske faktorer» som forklarer hvorfor i all hovedsak ikke-vestlige innvandrere voldtar i så stort omfang i sitt nye land.

– Hvordan kan man i det hele tatt komme på ideen å forklare disse overgrepene som begås av en veldig liten gruppe mennesker med hele gruppens kultur? spør han.

Les også: Rapport – kriminaliteten i Sverige er skyhøy etter flyktningstrømmen

Les også: Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Han innrømmer også at avsløringen av tallene så kort tid før det svenske valget kan får katastrofale følger for den rødgrønne politiske siden. En politikk som har sørget for åpne grenser og en rask utbytting av det svenske folket med ikke-vestlige innvandrere og islam som hovedreligion. Det er ventet at etniske svensker vil være i minoritet i vårt naboland i år 2065.

 – Dette kan etablere denne høyreekstreme ideen om at innvandrere kommer til Sverige for å voldta svenske kvinner.

Sarnecki er selv medvirkende i programmet. Han kommenterer blant annet mangelsen på forskning rundt innvandrernes overrepresentasjon i denne kategorien forbrytelser.

 – Det kan vel si er delvis min og mine kollegers feil. Vi burde ha forsket på dette betydelig mer intensivt, innrømmer professoren.

VIDEO: VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Les også: Småbarnsmor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Det nasjonalkonservative og innvandringskritiske partiet Sverigedemokraterna har store muligheter til å gjøre et brakvalg og få sitt beste resultat noensinne.

Sendingen av TV-programmet har sendt sjokkbølger helt ned til Storbritannia, der den venstreorienterte lisensfinansierte søsterkanalen BBC satte spørsmålstegn ved hvorfor SVT hadde sendt et potensielt oppildnende program rett før valget.

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz – obs: sterke bilder

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Du kan se programmet selv på SVT Play.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Somalier voldtok 11 år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnsstraff

Les også: Svenske feminister flykter fra flerkulturelle bydeler på grunn av muslimer

Les også: Kvinne ute på tur overfalt – reddet av hunden sin

Relatert:

Gøteborg fjerner Prideflagg – for ikke å krenke islam

Hverdagen i vårt naboland kan fortone seg like forvirrende som den er ulogisk.

Dette kom frem nylig da de lokale myndighetene i Gøteborg bestemte seg for å fjerne homoflagg fra byens sentrum.

En handling som vanligvis ville startet opptøyer, demonstrasjoner og krasse uttalelser fra landets venstreorienterte politiske miljø. For ikke å snakke om overskriftene i avisene som ville hatt krigsfont.

Men det er akk så stille.

Årsak?

Det er nemlig en arabisk artist som krevde at regnbueflaggene skulle tas ned. Den libanesiske artisten Nancy Ajrams ankom Gøteborg på torsdag og stjernens team oppdaget da de fargerike flaggene som var hengt opp over hele byen. Homofili er forbudt i islamske land og stjernen var redd for at hennes opptreden kunne skade omdømmet hennes hjemme i Midtøsten.

Det ble derfor krevd at samtlige flagg i hele nærområdet skulle tas ned. Dette fikk man imidlertid ikke medhold i. Men til slutt ble partene enige om at man skulle ta ned flaggene som var rundt Götaplatsen, der stjernen skal opptre, noe som ble gjort natt til fredag.

Det er viktig å påpeke at dette er en artist hvis karriere helt og holdent finnes i det landet der det forbudt og i en del tilfeller man risikerer dødsstraff ved å være åpent homofil. Vi kan ikke tvinge på Nancy Ajram å utføre politiske bekreftelser ved å opptre på en regnbuescene, sier ansvarlig for Gøteborgs Kulturkalas og sjef for West Pride i Gøteborg, Tasso Stafilidis, til Gøteborgsposten.

Nancy Ajram er en av araberverdenens absolutt største stjerner. Hun er allikevel allerede kontroversiell i Midtøsten ene og alene på bakgrunn av at hun er en kvinnelig artist.

Hun er selv ikke muslimsk, men kristen, men kan opptre i slike land. I Bahrain protesterte tradisjonelle konservative muslimer mot hennes opptreden og konsertbesøkende ble angrepet med steiner og deres biler ble satt i brann.

Ifølge Wikipedia er det i dag muslimske land med sharialover som har dødsstraff for homofili. Ajram har foreksempel spilt konsert i Qatar, der det formelt sett finnes dødsstraff for homofile.

Ifølge Tasso Stafilidis skal den arabiske stjernen ikke personlig ha noen problemer med Pridefestivalen. Men det kan være direkte farlig for å henne å bli forbundet med den.

Svensk venstreparti vil gi ulovlige innvandrere fulle rettigheter til sosialbidrag og helsetjenester

Mental rabies hos venstresiden har vært kjent i lenger tid. Å gi bort andres penger, øke skattene på de som bidrar mest til samfunnet og stå på barrikadene for ikke-eksisterende saker kjennetegner ofte de venstreorienterte partiene og politikerne.

Og ikke noe annet sted kan man finne de mest ekstreme eksemplene enn i vårt naboland.

Denne gangen er det det kommunistiske partiet Vänster – som har ca. 10 prosent støtte blant folket(!) – som nå ønsker å tanke den svenske økonomien helt.

KOMMUNISTER: Vänsterpartiet og partileder Jonas Sjöstedt vil knuse den svenske sparegrisen og gi hundretusenvis av mennesker gratis sosialgoder og helsetjenester. (Foto: Vänster).

Partileder Jonas Sjöstedt gikk nylig ut på svensk radio under partilederdebatten før valget den  9 .september og sa at de ville kjempe for gratis sosialgoder og helsetjenester til de hundretusenvis av ulovlige innvandrerne som oppholder seg i Sverige i dag.

Uttalelsen kommer samtidig som Sverige stadig har vidåpne grenser og det anslås at landet tar inn over 100.000 – 120.000 nye migranter årlig med ytterligere kostnader i hundremilliarder-klassen.

Les også: Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet

FARLIGE FAKTA: Dette faktabladet om innvandring ble laget av en gruppe svenske skoleelever. Det førte til at skolens rektor tok kontakt med det svenske sikkerhetspolitiet og elevene risikerte å bli dømt av svensk rett. (Foto: Fria Tider).

Tidligere i år oppstod en pinlig situasjon på SVT da den venstreorienterte og regjeringsvennlige kanalen hadde invitert en økonom og medforfatter av en rapport som viser at migranter fra ikke-vestlige land og flyktninger aldri vil bidra positivt til den svenske økonomien. Programlederen forsøker fortvilet å bortforklare situasjonen uten at hun fikk støtte fra forskeren Joakim Ruist og det hele ble til slutt et av høydepunktene på svensk TV så langt i 2018.

Les også: Sverige i sjokk: Rapport viser at flyktninginnvandringen koster hundrevis av milliarder og aldri har vært lønnsom

Sverige har allerede en regel om at ulovlige innvandrere kun betaler en egenandel på 50 kroner når de går til en tannlege, uansett inngrep eller kostbar prosedyre. Samtidig må minstepensjonister, lavtlønte og syke betale full pris. I mai i år kom det ut informasjon om at så mange som 150.000 pensjonister ikke har råd til tannbehandling.

Frieord har tidligere skrevet om Sverige og deres radbrekking av velferdssataten og skandaløse behandling av egne innbyggere. (Saken fortsetter under lenkene):

Sverige har per dags dato en årlig utgift på sosialbudsjettet alene på 10.5 milliarder kroner. Til sammenligning ligger hele politimyndighetenes budsjett på 22 milliarder kroner. Det er ikke urealistisk at sosialbudsjettet med en slik endring raskt vil gå forbi politimyndighetenes budsjett og fortsette stigningen mot andre og betydelig større budsjett.

Mange er barnefamilier, vi kan ikke utsette barna. Her står det en grunnleggende humanisme på hvordan man behandler mennesker over loven, sa Sjöstedt.

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass for flyktninger – Faren: «Jeg er helt tom»

Partilederen påpekte samtidig at han ville nedruste det svenske forsvaret og stoppe all våpeneksport fra svensk industri, en industri som i 2017 solgte for 11.3 milliarder kroner.

Hvem er Vänster?

Vänster er et parti med røttene i totalitære regimer som Stalins Sovjetunion, Maos Kina og Røde Khmer i Kambodsja, for å nevne noe av det som kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på enhver humanist og demokratisk anlagt person. Det hjelper ikke å få vite at det er dobbelt så mange med høyere utdannelse i Sverige som støtter partet enn mennesker med kun grunnskole.

Til tross for partiets grusomme ideologiske røtter så har hele det politiske etablissementet i Sverige akseptert partiet og det inngår for tiden i det såkalte «syvkløver»-samarbeidet med de andre regjeringspartiene.

Det er uklart hvilke budsjett og fra hvem de nye enorme summene ved en ytterligere løssluppen sosialstønadspolitikk skal komme. Fra før har svenske myndigheter hevet den nedre pensjonsalderen og satt i gang tiltak for å sende studenter tidligere ut i jobb.

Les også: Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

Les også: Det svenske folket er i ferd med å byttes ut i rekordfart

Les også: IS-terrorister som kommer «hjem» skal få gratis førerkort, arbeide og boliger i Sverige

Les også: 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige med spa-anlegg og nattklubb

Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Det har vært tøffe dager i nabolandet vårt etter at innvandrerungdom har startet bilbranner, angrepet politiet og utrykningstjeneste, samt begått omfattende hærverk i sine boligområder i minst seks byer. Tilsammen skal over 100 biler ha blitt påtent og ødelagt.

Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Malmø, Helsingborg og Trollhättan er så langt på listen. Det kan raskt komme flere områder og byer ettersom utviklingen sprer seg.

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

Les mer: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder i Sverige

Ifølge svenske myndigheter finnes det 55 såkalte ikke-go soner der politi, brannvesen og ambulanser ikke kan bevege seg uten beskyttelse og hvor man har «mistet kontrollen». Det har vært lignende bilbranner jevnlig i de innvandrertette områdene de siste årene i Sverige, men gårsdagens utbrudd skal være på et nytt nivå og med en større utspredelse enn tidligere.

Les også: Sverige anno 2018 – Skyting, drap, granater, drap, bomber og drap

Les også: DET NYE SVERIGE: Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjenter kjøres til jobb

Vårt nya Sverige Det händer just nu hos min syster i Göteborg 😡😡😡😡😡Dom har slagit sönder varenda bil på hela parkeringen Hennes lilla pärla med 😡😡😡

Geplaatst door Katarina Holmgren op Maandag 13 augustus 2018

Relatert:

EKSKLUSIVT! Se videoen svenske myndigheter fikk fjernet fra Youtube! (Oppdatert)

OBS: Saken er oppdatert klokken 13.23. Se nederst i artikkelen.

Sverigedemokraterna (SD) kjemper mot Socialdemokraterna (S) om å være Sveriges største parti før valget denne høsten i vårt naboland.

I den forbindelse lagde SD en kampanjefilm der de belyste S sin mørke historiske fortid, med koblinger til nazismen under andre verdenskrig, samt raseideologi som blant annet forbød den svenske germanske rasen å «raseblande seg med bastardraser som slavere, mongoler og jøder». I filmen belyses det også at svenske storaviser som Aftonbladet var med på Socialdemokraternas politisk linje og publiserte mange artikler om rasebiologi og varme omtaler av nazismen.

Filmen som kun fikk være oppe i 48 timer fikk på den korte tiden svært mange treff og ble sett over 200.000 ganger før Youtube fjernet den. Den ble lastet opp igjen på nye Youtube-kanaler, men ifølge svenske nettbrukere så ble også denne slettet kort tid etterpå.

Filmen heter «Ett folk. Ett parti», og var svært profesjonelt laget. Den belyste Socialdemokraternas såkalte «mørke historie» med koblinger til nazi-Tyskland, medisinske eksperiment på uskyldige mennesker, rasebiologi, antisemittisme og andre eksempler.

Vinneren skriver historien, heter det og under 1900-tallet har Socialdemokraterna vært vinnerne og de har lykkes veldig bra med å skjule sine rasistiske meninger og systematiske overgrep. Mange kjenner ikke til på hvilket politisk ideologisk grunnlag partiet står. Slik kan det ikke fortsette å være, skriver SDs partiavis Samtiden om sin dokumentar.

På sosiale medier skriver brukere at Youtubes sensur minner mye om tilstandene i stater som Kina og Nord-Korea der myndighetene styrer all informasjon og har presset de store sosiale mediene til å innføre sensur-filtre slik at innbyggerne ikke kan ta del i «feil informasjon».

Socialdemokraterna på sin har i åresvis omtalt Sverigedemokraterna som et parti med «nazistiske røtter», noe de ikke har blitt sensurert på og som de aktivt har brukt i valgkamper, taler, møter og TV-debatter. Når SD nå ønsker å belyse S sin egen bakgrunn i hat-ideologien, så ønsker man imidlertid å sensurere informasjonen.

Socialdemokraternas søsterparti i Norge, Arbeiderpartiet, hadde på sin side sitt grunnlag i marxismen og kommunismen fra revolusjonen i Russland på begynnelsen av 1900-tallet. Det virker som om begge partienes røtter i totale ideologier, med massemord, terror og dikatur er det som kjennetegner og bringer dem sammen.

Svenske myndigheter møtte «Universets herrer»

For bare kort tid siden hadde den rødgrønne koalisjonsregjeringen – kalt «Syvkløveren» – ett møte med blant annet Youtube, Google, Twitter og Facebook, der man krevde at selskapene «skjerper sine rutiner og må bli bedre på å slette «hat». Facebook lovte også at man skal stoppe anonyme annonsører som kan påvirke det svenske valget «negativt».

Det virker som om de gigantiske sosiale nettverkene – i USA omtalt som «Universets herrer» – har tatt oppgaven alvorlig og nå jobber for å sensurere konservative og nasjonalvennlige partier og politikk i Sverige.

OPPDATERT:

Det har på formiddagen i dag kommet ut informasjon om at Youtube har akseptert videoen og at den tilbake på deres plattform. Filmen har fått enorm oppmerksomhet på sosiale medier og nettforum etter at Youtube fjernet den. Den ble lastet opp på hundrevis av ulike private Youtube-kontoer, samt som torrent på fildelingstjenester og skal ha hatt som mange som 1000 unike delere.

Sverigedemokraterna skriver nå på sin offisielle Twitter-profil at de ønsker en redegjørelse fra Youtube på hvorfor filmen ble sensurert.

(VIDEO) Etniske svensker vil være i minoritet i Sverige i 2065

Sverige kommer til å eksistere, men bare i navnet – er rubrikken på en rapport fra firmaet Gefira som har regnet på den svenske demografien. Opplysningene man baserer tallmaterialet på kommer fra det svenske statistikkbyrået SCB.

Rapporten konkluderer blant annet at fertiliteten blant etniske svensker er lavere enn den generelle fertiliteten i befolkningen og at antallet barn med typiske muslimske navn vokser i rask takt – bare siden 2010 har disse økt med 30 prosent.

MINORITET: 2065 er det første året etniske svensker er i minoritet i nasjonens 1000-årige historie.

Istedenfor å oppmuntre til en økning i barnefødselen blant sin egen befolkning, velger man å sette igang en massiv innvandring og den etnisk svenske befolkningen vil da oppleve å bli en minoritet i sitt eget land i løpet av de neste 40 årene.

I 2060 beregner man at den etnisk svenske befolkningen vil ha minsket til 6.6 millioner og om utviklingen fortsetter, så vil dette tallet senkes til bare 4.5 millioner i slutten av dette århundret. Samtidig vil Sveriges totale befolkning telle ca. 14 millioner mennesker, noe som betyr at 2 av 3 personer bosatt i vårt naboland vil ha utenlandsk bakgrunn.

En lignende utvikling vil forekomme i Norge, som du kan lese om her. og Her.

KLAR MINORITET: Bare 35 år senere, i år 2100, utgjør svenskene kun en tredjedel av befolkningen i Sverige.

Gruppevoldtok jente til hennes underliv sprakk – nå får de kraftig redusert straff

Den 14. juni 2017 ble en 13-årig jente gruppevoldtatt i en leilighet i Västerås i Sverige. Tre somaliere, som oppgis å være født i 2000, ble i april i år dømt for voldtekt mot barn til åtte måneders ungdomsomsorg. Jenta skal ha blitt voldtatt både oralt og vaginalt.

Dommen ble anket og aktor krevde at gjerningsmennenes straff skulle skjerpes.

Men nå har Svea hovrätt istedenfor valgt å kraftig senke straffene og dessuten frikjenne en av somalierne fra brudd på barnepornografiloven – ettersom det ikke går å bedømme utifra filmen fra gruppevoldtekten om jentas «pubertetsutvikling er ferdig».

Les også: Somalier dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

FRA LEILIGHETEN DER JENTA BLE GJENGVOLDTATT OG FILMET. (Foto: Politiet/Privat).

Les også: Milde dommer for gruppevoldtekter i Sverige – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

To av dem dømmes nå til fem måneders lukket ungdomsomsorg og den tredje kommer unna med kun fire måneders lukket ungdomsomsorg.

Den totale erstatningen på 186.428 kroner de dømte tilsammen skal betale jenta har blitt forhøyet til 196.428 kroner.

Før gruppevoldtekten hadde afrikanerne skjenket jenta på alkohol til hun ble svært beruset. En av dem tok med seg 13-åringen inn på toalettet og voldtok henne. Etter at jenta hadde forlatt toalettet ble hun dratt tilbake igjen og gruppevoldtatt av tre personer samtidig, noe som førte til at jentas underliv «sprakk» og blod begynte å renne.

Les saken: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Da hun gråtende tok seg til balkongen ble hun voldtatt på nytt, mens de andre så på. Det fremkom senere at to av somalierne hadde filmet voldtektene. Filmsekvensene ble en av aktors sterkeste bevis og ble vist frem under rettssaken, skriver Sveriges Television.

I tingretten kom det frem at jenta etter voldtektene har skåret seg selv i huden, blitt fraværende, ofte sint og lett irritert. Hun har hatt stort fravær i skolen og har fått mareritt, med mye gråt og mangel på søvn.

Filmen fra gruppevoldtekten har blitt spredt på sosiale medier og jenta har blitt utsatt for mobbing og ryktesspredning av andre barn i nærområdet og skolen.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Cirka tre uker etter voldtektene fikk jenta kjertelfeber, som i følge legene har oppstått som følge av «seksuell aktivitet». Jenta opplevde å få 40 i feber.

Offentlige dokumenter viser at alle de tre dømte har statsborgerskap i både Sverige og Somalia – og det går derfor ikke å utvise dem til Afrika med nåværende lovgivning.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

En fjerde person som deltok i gruppevoldtekten unnslipper helt straff ettersom han var registrert som under 15 år gammel da forbrytelsen fant sted.

Bak dommen i den svenske lagmannsretten står lagmannsdommere Bertil Ahnborg, Agneta Munther og Joar Söderlind, samt lekdommerne Sonja Leikrans og Lars Molin.

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

BERTIL AHNBORG. Dommer i lagmannsretten i Västerås valgte å halvere dommene til de somaliske voldtektsmennene. (Skjermbilde/Youtube).

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Svensk partileder: «Utvis alle grovt kriminelle utlendinger»

Det hardner til i den svensk debatten før det forestående valget og lederen for Sverigedemokraterna går høyt ut og lover å gjenopprette lov og orden på svenske gater og torg.

Sverige har slitt med utallige drap, bombeangrep og grove forbrytelser begått av innvandrere eller mennesker med ikke-vestlig bakgrunn de siste tiårene. Terrorangrep, drap- og drapsforsøk på politimenn i deres egne hjem, bombeangrep mot politistasjoner, alvorlig hærverk og tyveri mot ambulanse- og brannmannskap, drapsforsøk mot pasienter på sykehus – listen er uendelig lang.

Så og si alle de ovennevnte eksemplene blir begått av mennesker med innvandrerbakgrunn som har sluppet inn i landet som følge av sosialdemokratenes uansvarlige innvandringspolitikk.

Nå lover partileder Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna at alle utenlandske statsborgere som blir dømt for alvorlige forbrytelser i tillegg til selve fengselsdommen også skal utvises fra Sverige på livstid.

Åkesson sier at det svenske samfunnet må begynne å respektere og se forbrytelsen fra offerets og samfunnets perspektiv og ikke bare fra overgriperens.

Partilederen sier også at svenske myndigheter i tillegg skal inndra alle økonomiske forpliktelser, fryse kontoer og verdier i banker til gjerningsmannens hjemland, i tilfelle de ikke skulle ønske den kriminelle statsborgeren tilbake.

At man eventuelt må reforhandle eller se bort fra internasjonale konvensjoner for å gjennomføre denne typen rettslige prosess anser Jimmie Åkesson være mer i tråd med den allmenne rettsoppfatningen i Sverige.

Hvis denne siste politiske gjerningen skulle få fotfeste i vesteuropeiske land så vil det kunne føre til at titusenvis av fanger og kriminelle som hittil har vært beskyttet av disse konvensjonene vil risiskere å bli utvist fra europeiske nasjoner og hjem til land i Afrika og Midtøsten.

PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Norske journalister og offentlige debattører har i flere år latterliggjort påstanden om at Sverige har utviklet områder der lov og orden ikke lenger eksisterer. Antirasistisk Senter ved Shoaib Sultan, HEFs Lars Gule og Morgenbladet er bare noen av de som offentlig har gått ut med reportasjer og i intervjuer og regelrett latterliggjort de som har uttalt bekymring for utviklingen. Selv tidligere svenske statsministre har inntatt noe som nærmer seg den legendariske irakiske informasjonsministeren «Komiske Ali» når de blir spurt om «svenske tilstander».

Stadige nyhetsformidlinger om angrep på ambulanser, brannvesen og politi har kommet fra vårt naboland, uten at dette har påvirket den norske meningselitens syn. Skoler og barnehager er stukket i brann. Lastebiler, busser og personbiler får molotovcocktailer kastet gjennom vinduene. Ikke sjelden er et halvt dusin biler påsatt. Gang etter gang har man kunnet lese om postbud som blir angrepet, slått og frastjålet posten, om store distribusjonskjeder som opplever at biler og sjåfører blir utsatt for bakholdsangrep og ran – ikke sjelden med vold involvert hvor ansattes tenner slås ut og neser knekkes.

Ja endog er ikke engang byggeplasser og bygningsarbeidere forskånet. De opplever tyveri fra arbeidsplassen, trusler og steinkasting mens de er på jobb.

Svenske myndigheter har selv gått ut med en liste på over 55 områder i de svenske storbyene som man karaktiserer som «utenforskapsområder», der lovløsheten til en så stor grad har utviklet seg at politiet og utrykningstjenestene må ta forbehold med hensyn til sikkerheten sin.

Ambulansesjåfører har krevd at de utstyres med hjelmer og skuddsikre vester forbeholdt konfliktområder i Midtøsten.

Og det bringer oss til den siste nyheten fra et av de mest belastede byene i Sverige, Malmø. Malmø har hatt et halvt dusin skyteepisoder de siste månedene med flere dødsfall. Nylig ble en tidligere IS-kriger pågrepet etter en dødsskyting på gaten i en svensk by. Det betyr at terrorister og massedrapsmenn får gå fritt rundt i det svenske samfunnet og drepe på nytt.

Nå informerer altså distribusjonsgiganten PostNord at man ikke vil levere varer til et større område i sentrum av Malmø. – Det handler om arbeidsmiljøansvar, sier regionssjef for PostNord, Anita Nilsson, til SVT Skåne.

En bekymret beboer i det aktuelle området som nå er designert som «for farlig for distribusjon», Sylvia Ziegler, oppdaget at en pakke hun hadde bestilt ikke kom som avtalt. Da SVT Skåne intervjuer kvinnen spør hun videre; «Hva skjer om jeg får et hjerteattakk – kommer ikke ambulansen heller?»

Det er ikke bra når statsstøttede organisasjoner, kjente samfunnsaktører og aviser med viten og vilje lyver og bedrar om viktig politiske spørsmål og negative utviklinger i samfunnene våre. Faktisk burde de miste støtte og tilgang til å ytre seg om disse temaene når de blir avslørt.

 

64-årig svensk mann dømt i retten for satirebilde om islam på Facebook

Vi leser stadig i statsstøttet media om den tøffe hverdagen for journalister og offentlige debattører i Russland, Sør-Amerika, Midtøsten og Asia, der ulike nasjoner regjerer over det offentlige ordskiftet med jernhånd.

Der blir kritikere av regimer og religioner regelrett arrestert, torturert og i verste fall drept. Amnesty International og Pen-klubben er bare noen av de organisasjoene i Vesten som jobber mot denne praksisen og setter søkelys på de uverdige og udemokratiske forholdene som med rette kritiseres.

Her i Vesten har vi i stor grad vært forskånet for sensur av det alvorlige slaget og få mennesker har blitt dømt eller sett innsiden av et fengsel som følge av noe de har ytret eller skrevet. Inntil nå.

Og det er av alle land vår nabo Sverige som går bakover når det gjelder ytringsfrihet og rett til å kritisere, harselere, gjøre narr av eller påpeke utviklingen i samfunnet.

Den ekstreme venstresidens totale dominanse over domstolene, påtalemyndigheter, politikken og media setter nå landets ytringsfrihet og demokrati i fare.

De siste årene har en urovekkende utvikling funnet sted der man benytter seg av en såkalt «banan-paragraf», kalt Hets mot folkgrupp, (rasismeparagrafen i Norge). Den brukes kun politisk mot de som går imot de styrende myndighetenes offisielle flerkulturelle politikk og påtvugne venstreorienterte samfunnsklima.

Frieord har omtalt flere slike saker hvor spesielt eldre mennesker rammes av lovens sensurkåte arm. Damer i 70-årene har opplevd å måtte stå skolerett foran dommeren fordi de delte eller skrev noe på sosiale medier.

Og nå skjedde det igjen.

Nylig ble en 64-årig mann i Skåne anmeldt av en statsstøttet heksejakt-organisasjon kalt «Netthatgranskeren» for å ha postet et satirebilde om islam på det venstreorienterte sosiale nettverket Facebook.

BILDET SOM SØRGET FOR DOMMEN MOT DEN 64-ÅRIGE MANNEN FRA POLITIETS ETTERFORSKNING. FOTO: Politiet.

Les også: Rødgrønne partier i Sverige ville godkjenne barneekteskap og flerkoneri

64-åringen ble innkalt til avhør på polititstasjonen i Hörby hvor han innrømmet de faktiske omstendighetene og at det var han som hadde lagt ut bildet på sin personlige Facebook-profil.

Det var mest på gøy, det var ikke ille ment. Jeg bruker å være humoristisk og syntes bildet var morsomt. Jeg har lagt ut bildet som humor, sa mannen til politiet under avhøret.

På tegningen, som er laget av tegneren Jan-Erik Ander, kan man se to menn med skjegg og turban. Den ene mannen holder i en barnevogn med et lite barn og den andre mannen spør: «Barnebarn?»

Nei, dette er min nye hustru! svarer mannen med barnevogna.

Aktor i saken, Mathias Larsson siktet den svenske mannen for både satirebildet og kommentaren mannen skrev under bildet. Ifølge aktor innebar innlegget at 64-åringen «truet eller hadde uttrykt nedlatenhet for en folkegruppe eller annen lignende gruppe av personer med hensyn til rase, hudfarge, nasjonalitet eller etnisk opprinnelse, eller trosbekjennelse«, står det å lese i rettsdokumentene mot mannen.

Retten i Lund var ikke bare enig med aktor, men gikk så langt som å dømme mannen for tegneserien han la ut.

Tingretten anser at innlegget uttrykker en klar nedlatenhet mot personer med muslimsk trosbekjennelse. Det gir uttrykk for at muslimer generelt skulle være pedofiler og at pedofili skulle være en del av religionen islam. Tegningen er også utformet på en krenkende og usaklig måte og innbyr ikke til noen rasjonell religionkritisk diskusjon, skriver domstolen.

Domstolen mente imidlertid ikke at forbrytelsen var av «grov karakter», noe som betyr at mannen, hvis han betaler 60 dagsbøter a 50 kroner, slipper fengsel. Mannen får også opprettet et kriminelt rulleblad hvor det står at han er dømt for «Hets mot folkgrupp»

Samtidig som dommen mot den eldre mannen kom i den skånske retten har svenske myndigheter laget brosjyrer til muslimske innvandrere som er gift med et barn, hvor man informerer dem om rettigheter og lovverk i Sverige. Rødgrønne politikere fra Socialdemokraterna og Vänster stemte også nylig imot et lovforslag som skulle forby barneekteskap og flerkoneri. Forslaget gikk allikevel igjennom med hjelp fra det nasjonalkonservative partiet Sverigedemokraterna.

«TIL DEG SOM ER GIFT MED ET BARN» – BROSJYRE LAGET AV SVENSKE MYNDIGHETER.

Relatert:

SVERIGE ANNO 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, drap

19. mai, Malmø = 1 drept

28. mai, Malmø = 1 drept

7. juni, Stockholm = 5 skutt

18. juni, Malmø = 6 skutt – 3 drept

21. juni, Malmø = 1 drept

23. juni, Malmø = 1 skutt

30. juni, Helsingborg = 4 skutt

3. juli, Malmø = 1 skutt

3. juli, Örebro = 3 skutt – 2 drept

3. juli Malmø = 2 skutt – 1 drept

Kommentar unødvendig.

Relatert: