Tagged: Sverige

150 IS-terrorister beveger seg fritt i Sverige

Over 150 terrorister som har kriget for den islamske staten i Syria og Irak har 'returnert' til Sverige og beveger seg nå fritt i det svenske samfunnet. Det ble bekreftet i SVTs program "Agenda" i går.

Økt muslimsk terrorfare i Sverige

Den islamske statens tap på krigsmarken i Syria og Irak øker risikoen for at jihadistene vil hevne seg gjennom flere småskala-angrep med kniver eller brannstiftelser, blant annet i Sverige. Det mener det svenske sikkerhetspolitiet SÄPO.

KAOS I SVERIGE: Ingen tør bygge ny politistasjon i Rinkeby

I bydelen Ringkeby i Stockholm har det i lang tid vært uro og opptøyer. Bydelen som hovedsakelig bebos av innvandrere er en bydel som det anses for farlig å oppholde seg i for etniske svensker. Men bydelen har ikke en egen politistasjon.

Porsgrunn får ny svømmehall – alle må dusje med klærne på

Den nye svømmehallen som skal stå ferdig i 2019 vil kreve at alle besøkende må stå med klærne på og dusje. Man er også redde for overgrep inne i garderobene som nå er flyttet ut til bassengområdet og vil ha lave skillevegger. Ideen er hentet fra Nederland der man visstnok har en tradisjon for å dusje med klærne på.

Over 12.000 ettersøkte innvandrere i Sverige

Ved utgangen av 2016 hadde det svenske politiet oversikt over 12.606 ettersøkte ulovlige innvandrere. Personer som er kommet til Sverige som asylsøkere og fått avslag på sine søknader.

Slik jobber Islamistene for å oppnå innflytelse i Sverige

Det muslimske brorskap jobber i hemmelighet for å bygge et "parallelt" samfunn i Sverige ved å infiltrere organisasjoner og politiske partier. Det er konklusjonen i en rapport bestilt av den svenske regjeringen og omtalt av nettavisen Breitbart.

Svensk statsråd med hodet i sanden?

I et intervju med BBC påstår den svenske arbeidsministeren Ylva Johansson at det ikke finnes noen sammenheng mellom kriminalitet og innvandring. Hun påstår også at Sverigedemokraterna ikke er et spesielt stort parti og at de ikke lenger vokser på meningsmålingene.

NYHETSOVERSIKT: Drap, drapsforsøk, voldtektsforsøk, brutale narko-oppgjør, masseslagsmål på skole og mindreårige sexdukker

Frieord mottar en relativt stor mengde tips og informasjon på vår mail og til vår Facebook-konto. Vi jobber med å lage en ny layout hvor vi skal gjøre det mulig å dele betydelig flere saker for våre lesere enn det vi gjør i dag. Men enn så lenge så får vi nøye oss med slike nyhetsstrømmer når tipsene virkelig kommer i stort omfang. Vi takker alle våre lesere for bidragene! (Det vi ikke rekker å lage sak om går i arkivet).

Politifolk i Praha demonstrerte i sympati med svensk politimann

På denne tiden i fjor stilte mer enn fem hundre tsjekkere opp foran den norske ambassaden for å demonstrere mot det norske barnevernets håndtering av en tsjekkisk statsborger. I går kveld var det den svenske ambassadøren som kunne kikke ut av vinduet i sin ambassade og se sinte tsjekkiske demonstranter.

Mor måtte føde baby i bil – «Faen ta dere politikere»

- Vi har ikke råd til så mye annet enn innvandring, sa tidligere statsminister Fredrik Reinfeldt. Nå må svenske kvinner føde i biler på vei til sykehus, da man legger ned fødestuer for å spare penger. - Faen ta dere politikere, forteller en fortvilet småbarnsmor etter å ha født sitt barn i veikanten i snø og minusgrader.

Sverigedemokratene størst i ny meningsmåling

Moderaterna går tilbake med 4,4 prosentpoeng i Yougovs siste meningsmåling. Det er partiets dårligste resultat siden Yougov startet med sine målinger. Sverigedemokratene er nå Sveriges største parti, ifølge målingen.

Sveriges feministiske regjering latterliggjøres etter Iran-besøk

De kvinnelige regjeringsmedlemmene fra Sverige tok villig på seg hijab og stilte seg opp på rekke og rad for å bli fotografert av Irans islamistiske propagandaorgan IIDO. Nå hånes Sveriges «feministiske regjering» over hele verden for bildet. En «walk of shame» hevder det FN-tilknyttede UN Watch.

Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere

Det politisk korrekte Sverige er i sjokk. En svært erfaren politimann gikk sist uke ut på Facebook med fakta om hvem som begår grov kriminalitet i kommunen hans. Det skapte en mediestorm fra media og venstrepolitikere som i mange år har lagt lokk på realiteten. Nå går politimannen på nytt ut med tall som viser at 90 prosent av drapene i distriktet hans begås av innvandrere.

Flerkulturell skole i Malmø har fått piggtråd, metall-sluse og vakter

I 2015 fikk Värnhemsskolan i Malmø sentrum en fredspris for å ha tatt imot flest utenlandske elever. i 2016 måtte skolen stenges akutt i to dager på grunn av etnisk storbråk hvor over 150 elever var involvert. I 2017 må elevene passere piggtrådgjerder, elektroniske metallbarrierer og vakter for å komme til undervisningen. Velkommen til det nye Sverige.