Tagged: Sverige

Sveriges feministiske regjering latterliggjøres etter Iran-besøk

De kvinnelige regjeringsmedlemmene fra Sverige tok villig på seg hijab og stilte seg opp på rekke og rad for å bli fotografert av Irans islamistiske propagandaorgan IIDO. Nå hånes Sveriges «feministiske regjering» over hele verden for bildet. En «walk of shame» hevder det FN-tilknyttede UN Watch.

Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere

Det politisk korrekte Sverige er i sjokk. En svært erfaren politimann gikk sist uke ut på Facebook med fakta om hvem som begår grov kriminalitet i kommunen hans. Det skapte en mediestorm fra media og venstrepolitikere som i mange år har lagt lokk på realiteten. Nå går politimannen på nytt ut med tall som viser at 90 prosent av drapene i distriktet hans begås av innvandrere.

Flerkulturell skole i Malmø har fått piggtråd, metall-sluse og vakter

I 2015 fikk Värnhemsskolan i Malmø sentrum en fredspris for å ha tatt imot flest utenlandske elever. i 2016 måtte skolen stenges akutt i to dager på grunn av etnisk storbråk hvor over 150 elever var involvert. I 2017 må elevene passere piggtrådgjerder, elektroniske metallbarrierer og vakter for å komme til undervisningen. Velkommen til det nye Sverige.

Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Peter Springare er politietterforsker og tidligere sjef for avdelingen for grov kriminalitet i den svenske byen Örebro. Nylig gikk han ut på sin Facebook-side og innrømmet hvem som sto bak all den grove kriminaliteten i byen hans. Dette tålte ikke lokalavisen, Nerikes Allehanda, som startet en personforfølgelse av den tidligere politisjefen.

Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige på ett år

Vårt naboland nærmer seg stadig mer lovløse tilstander. Elisabet Höglund, med 25 års fartstid i SVT, har kartlagt den grove volden i Sverige. Hun har funnet at man i 2016 opplevde 1.6 drap eller drapsforsøk hver dag hele året gjennom. Tallene er høyere enn hva svenske myndigheter opererer med, men Höglund er kritisk til de offentlige tallene.

Enslige flyktningbarn får kurs i hvordan man plukker opp svenske jenter

Dramalæreren og skuespilleren Mohammed Arvan har startet klasser for "enslige flyktningbarn", hvor han lærer dem å sjekke opp svenske kvinner. På kurset lærer flyktningbarna hvordan de skal gå opp til kvinnene på gaten, på offentlig transport eller på en nattklubb. Ifølge Mohammed skal han ha fått en mengde telefonsamtaler fra svenske kvinner som er positive til tiltaket og sier at han gjør en god jobb.

Svensk sosialdemokratisk politiker: «Kan ikke noen jævel bare skyte Trump?»

En sosialdemokratisk kommunepolitiker i Sverige har nå sagt fra seg alle sine verv i partiet. Det skjedde etter at han på Twitter skrev at han ønsket at noen skulle drepe USAs president, Donald Trump. - Jeg ønsker ikke å være en belastning for partiet og har derfor sagt fra meg alle verv, sier Roland Peterson til SVT Nyheter. Socialdemokraterna er Arbeiderpartiets søsterparti i Sverige.

Sverige i krise: Lotti måtte vente 50 timer på akutten

Sveriges offentlige helsetjeneste er i ferd med å bryte sammen under den massive økningen av mennesker som har kommet til landet de siste tiårene. Dette bekreftes av historien om Lotti Berntsson (52) som ankom Sahlgrenska akuttmottak i Gøteborg denne uken.

Gruppevoldtatt kvinne forsøkte å rømme – ble brent med sigarett

En 22 år gammel afrikaner og en 19 år gammel araber er nå tiltalt for en gruppevoldtekt mot en kvinne i Örebro. Kvinnen skal ha blitt voldtatt av de to gjentatte ganger og da hun forsøkte å rømme gjennom vinduet, straffet de kvinnen ved å brenne henne med en sigarett.

Sverige: TV-journalist lagde innvandringskritisk program – fikk hvitt pulver i posten

Sveriges Televisions lokaler måtte evakueres i dag etter at en journalist skal ha mottatt et brev med hvitt pulver. Det var adressert til den kjente og profilerte journalisten Janne Josefsson står bak programmet "Uppdrag Ganskning". Programmet er svært populært og har blant annet vist lovløsheten i de innvandrertette forstedene. Ifølge STVs programsjef Ulf Johannsson, så blir det stadig vanligere at journalister forstyrres og trues på denne måten, men at det er ekstra alvorlig at det er et undersøkende program som trues.

Sverige: Innvandrergjeng kastet kinaputt inn i barnevogn hvor tre måneder gammel baby sov

Vi skrev i dag om hvordan Malmø lignet mer på en krigssone enn en by hvor man feiret nyttårsaften. Nå kommer nye historier fra Gävle om hvordan innvandrergjenger satte skrekk i boligområder under nyttårsaften. Blant annet kastet en gjeng en kinaputt inn i en barnevogn hvor en tre måneder gammel baby lå og sov. Pappaen lyktes ifølge politiet i all hast få tak på kinaputten og kastet den vekk før det smalt. Politiets pressetalsmann, Mikael Hedström, sier han ikke har vært med på noe lignende under sine 30 år som politimann. - Det er som det har sporet helt av, sier han til lokalavisen Hela Hälsingland.

VIDEO: Kaos i Malmø – nyttårsfeiring i bysentrum ser ut som krigssone

Nyttårsfeiring i Europa begynner dessverre å få en dårlig bismak i mange områder. Vi kan i disse dager lese om titusenvis av politifolk på vakt, tusenvis av bilbranner, terrorfrykt og angrep på politi og redningsvesen med nyttårsraketter. I Malmø så nyttårsfeiringen i sentrum mer ut som en krigssone enn enn hyggelig kveld ute med feirende og glade mennesker. Se videoen her.

Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av mindreårig gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Frieord skrev i desember om hvordan fem enslige mindreårige flyktningbarn skal ha gruppevoldtatt en mindreårig gutt i over en time i den svenske byen Uppsala. De skal også ha slått gutten mot hodet og kroppen og bitt ham i ryggen. Aktor skal ha ønsket utvisning hvis de ble kjent skyldige, noe dommeren avviste av hensyn til at de dømte voldtektsmennene alder, samt at de skulle "lide meget hardt av en utvisning til Afghanistan".