SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året.

Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel valgte man i Storbritannia å ikke inkludere noen kristne blant de 1.112 syriske flyktningene som fikk komme til landet i begynnelsen av 2018.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Den oppsiktsvekkende opplysningen ble funnet av The Barnabas Fund, en organisasjon som støtter kristne som forfølges på bakgrunn av deres tro. Men ikke før en lang og hard drakamp med britiske myndigheter som ikke ønsket å gi fra seg opplysningene. De måtte allikevel gi fra seg informasjonen etter Storbritannias «Freedom of Information»-lov som gir innbyggerne rett til innsyn i myndighetenes virksomhet.

Les også: Hundrevis av millioner kristne lever i frykt og undertrykkelse fra muslimer

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i løpet av 2016 – 1 hver 6. minutt

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les også: Muslimske menneskesmuglere kastet seks kristne i døden på havet

Informasjonen kommer samtidig som et svært brutalt og dødelig angrep på den kristne druze-minoriteten i landet ble gjennomført av muslimske hat-grupper. Ca. 250 mennesker ble drept og dusinvis skadet i hva som beskrives som «et brutalt og nøye planlagt 12 timer langt angrep» mot den kristne minoriteten i området Sweida i nord-Syria.

Etter å ha infiltrert en landsby tidlig på morgenen, så banket muslimene på døren og myrdet hele familier. Man lot en person per familie leve, slik at de kunne vitne om brutaliteten. Det ble brukt selvmordsvester og snikskytteres for å slakte de sivile, ifølge den venstreorienterte avisen Guardian.

Les også: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016

Les mer: 100 år siden det muslimske folkemordet på kristne

FORFULGT: Kristne i Midtøsten blir stadig utsatt for grove rasistiske og anti-kristne angrep. Ikke sjelden blir kirker fulle av mennesker bombet, busser fulle av familier skutt i stykker eller kristne drept på gater og torg i muslimske land. Nå avsløres det at europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger når de får mulighet til det og velger muslimske flyktninger. (Foto: Kristne flyktninger i trygghet i en kirke i Hellas).

Les også: I disse landene forfølges kristne

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger på ett døgn – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

The Barnabas Foundation fant også ut at britiske myndigheter skal ha utvist «sjokkerende oppførsel» ved å så og si kun akspetere sunni-muslimer inn til landet. Den kristne organisasjonen skal tidligere ha hjulpet kristne syriske familier til land som Australia, Polen og Tsjekkia, mens man altså fant at britiske myndigheter eksklusivt valgte vekk kristne flyktninger.

Det hele blir omtalt av representanter for The Barnabas Foundation som en «nasjonal skam».

Frieord er ikke kjent med andelen kristne flyktninger som norske myndigheter tar imot kontra muslimske flyktninger.

Les også: Se hvordan kristne samfunn terroriseres av muslimer

Les også: Muslimer voldtok kristne jenter og kvinner for å gjøre dem muslimske

 

EPISK SVAR PÅ TV: «Vi blir kalt populister, nasjonalister, rasister – jeg bryr meg ikke»

Vi legger forøvrig ut hennes mest kjente intervju med professor Jordan B. Peterson her for alle som vil se hvordan et Hindenburg-lignende intervju kan fortone seg.

Her kan du også se hvordan internettet morer seg med venstresidens stadige overtramp og mangel på journalistisk redelighet.

STORBRITANNIA: Skoler forbyr shorts for gutter i sommervarmen – må gå med skjørt

Skolen har sagt at de guttene som mener at bukser blir for varmt i sommermånedene må gå med skjørt som en del av en «kjønnsnøytral» uniformspolitikk.

Britiske skoler har i all sin tid hatt uniformer og tradisjonelt har jenter gått i korte eller lange skjørt, og gutter i bukser eller shorts på sommeren. Nå har altså shorts blitt forbudt av skoleledelsen.

Ved Isca Academy i Exeter valgte en gruppe gutter i fjor å gå med skjørt i protest mot skoleledelsen og den nye loven.

Kravet følger en trend for skoler i Storbritannia hvor man adopterer såkalte kjønnsnøytrale tiltak for å gjøre hverdagen mer komfortabel for de studentene som identifiserer seg som transkjønnet.

Ved mange skoler kan skjørt og bukser nå brukes av begge kjønn under den nye likestillingsloven som skal beskytte transkjønnede mot diskriminering.

Nyheten om påbudet med skjørt i sommervarmen for gutter kommer samtidig som den britiske hæren også nærmer seg total likestilling.

I den britiske armeen har man nemlig installert kjønnsnøytrale toaletter ved sitt hovedkvarter og det har kommet ordre om at alle forfremmelser vil bli kansellert til de som ikke forbedrer sin oppførsel relatert til «inkludering og mangfold».

Det kan fort bli en dyrbar affære å gjøre militæret «likestilt», da prisen for å ta ned de tradisjonelle kjønnskiltene og erstatte dem med unisex-skilt kostet 400.000 kroner ved hovedkvarteret alene.

«INKLUDERENDE»: Det finnes nå ingen kjønnsbaserte toaletter å oppdrive i den britiske hærens hovedkvarter. Her er menn, kvinner, transkjønnede likestilte og bruker samme toaletter.

Grooming-skandale avslørt i Nederland – 1.400 mindreårige jenter misbrukt av innvandrere

Avisen kontaktet sosialarbeidere, politiet og eksperter om temaet og fant at unge halliker, hvor de fleste hadde bakgrunn fra Marokko, tyrkere, De nederlandske antillene og romfolket, tjente store penger og fikk makt og innflytelse i lokalsamfunnet gjennom utnyttelsen av jenter og kvinner.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Floor’t Sas, en psykolog som jobber med ofrene, forteller at sosiale medier brukes for å utpresse jentene. Ifølge Sas så tar migrantene bilder og film av de nederlandske jentene mens de har sex med dem, for deretter å bruke bildene som pressmiddel for å få penger fra dem eller tvinge dem ut i prostitusjon.

Jentene lures ofte ut med lovnader om fester, alkohol og narkotiske stoffer og får sitte på i dyre biler fra og til skolen. Ikke sjelden får de også gaver som parfymer og smykker av mennene i begynnelsen, men det går fort over i at jentene må gi noe tilbake til mennene. Det er alltid sex.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

INNVANDRERE: I både Storbritannia og Nederland forteller politiet og sosialarbeiderne, samt avsløringer fra media at alle som er involvert i misbruket av mindreårige jenter – såkalt «grooming» – hvor jentene blir gruppevoldtatt, solgt som slaver og gjort avhengige av narkotiske stoffer/selger stoff, kommer fra muslimske land. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Innvandrerne kan tjene så mye som 800 euro per dag per jente. Summene kommer raskt opp i titalls millioner euro årlig for gjengene.

Marijke van Overveld som jobber som politi mot disse miljøene forteller:

Vi snakker om nesten 1.400 ofre årlig. Prosessen med å forføre og utpresse jentene har blitt kortet ned fra måneder til to uker eller enda kortere.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Men det hele er bare en del av større organiserte kriminelle utenlandske nettverk som har fått etablere seg i Europa.

Dette er ekte kriminelle og disse hallikene er i mange tilfeller en del av et større nettverk som også er involvert i narkotika- og våpensmugling. Dette er hardbarkede kriminelle som ofte bruker det mørke nettet for å gjennomføre kriminaliteten, sier Carolien van den Honert, ved Humanita ESSM, et senter som spesialiserer seg på denne type kriminalitet.

Les også: Grooming – kunne noe lignende skje i Norge? Det har allerede skjedd

Mens dusinvis av grove grooming-saker har fått fokus i Storbritannia, så har det samme altså skjedd i Nederland. Som i Storbritannia, så har de fleste overgrepsmennene ikke-vestlig og muslimsk bakgrunn.

Les mer: ENGLAND –  Myndighetene fortalte foreldrene til voldtatt 13-åring at de ikke kunne anlegge sak da jenta hadde «samtykket» til sex

Der har man avslørt at både politimyndigheter, sosialarbeiderne og lokale medier visste om hva som skjedde, men valgte å holde stille av frykt for å bli stemplet som rasister. I mange tilfeller valgte man istedenfor å angripe jentene og true dem til taushet.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Såvidt Frieord har fått med seg, så har ingen norske medier valgt å skrive om avsløringene av misbruket av de tusenvis av jentene i Nederland.

Relaterte saker:

Lærerforbund krever handling mot «fordomsfulle» foreldre som holder elever hjemme fra besøk i moskè

Forbundet mener at det å studere islam, samt andre religioner, er nøkkelen til å forberede elevene på voksenlivet i det ‘moderne’ Storbritannia.

Les også: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

Under et møte hos lærerforbundet ble det påstått at det å unngå å være tilstede da man underviser om islam kan forbindes med hat-kriminaliteten i landet, som har økt mellom årene 2015 – 2017.

De foreldrene som unngår å sende sine barn i moskeen blir likeså omtalt som «fordomsfulle» av lærerforbundet.

Det har også blitt foreslått å ta fra foreldre retten til å holde barna hjemme fra religionsundervisningen, da dette kan anses å gi legitimitet til de som bryter loven og ønsker å promotere religiøs intoleranse.

Dagens video: Ikke-muslimske skolebarn blir tvunget til å be til Allah – følger den «flerkulturelle læreplanen»

Les også: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Dagens video: Muslimsk leder i England: «Dere må hate julaften, kirker og kristendom»

Les også: Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge ny studie

Les også: Fylkesmann: Norske skoler plikter å følge islamske regler

 

VIDEO: Britisk journalist: «Vi har et problem med sorte gjenger i London – og ingen tør å snakke om det»

AVSLØRT: IS-foreldre radikaliserer barn helt ned i toårsalderen

Dokumentene handler om minst 20 muslimske barn i Storbritannia, samt de som kommer fra Syria og Irak, som har blitt fjernet fra foreldrene sine av britiske myndigheter.

Her er noen av sakene som kom frem.

– En hjernevasket gutt på fem år som roper «skam» mot kvinner som ikke bærer burka. En jente på fem år som er filmet sammen med sine foreldre i en støttevideo for Osama bin Laden.

– En gutt på to år tatt med av sin mor til Syria for å bo i IS ‘de facto hovedstad Raqqa. Det ble tatt bilder av ham mens han holder et AK-47 gevær og utkledd som terrorist. Da han kom tilbake til Storbritannia ble han funnet å være utviklingsmessig forsinket og besatt av våpen og av å «skyte folk».

– En tenåringspike som hadde blitt vist en mengde av IS propaganda videoer. Myndighetene sa at hun hadde blitt «immun mot brutalitet og død.»

Sykepleiere tvunget til å be om unnskyldning for at de er hvite

Nei, det er ikke 1. april i dag.

Å være hvit og jobbe innen helseomsorg i Australia betyr at man skal måtte innrømme skyld og overgrep mot ur- og øybefolkningen. Dette selv om sykepleieren verken har ansvar eller skyld for noen av overgrepene som skal ha skjedd mot tidligere generasjoner av aboriginere og øyfolk da engelskmenn befolket og bygde landet slik vi kjenner det i dag.

Det er over 220 år siden de første båtene med fanger fra Storbritannia satte sine føtter på australsk jord.

Forslaget om arvesynd har blitt introdusert av australske myndigheter for å rette opp det sosialistiske nonsens-begrepet «hvitt privilegium». En terminologi som er like useriøs som den er rasistisk mot vestlige mennesker.

Det innebærer at alle vestlige mennesker har en innebygd skyld og ansvar for overgrep – både imaginære og ekte – for hva deres forfedre skal – eller kan ha gjort – for ca. 10 generasjoner siden.

Styreorganisasjonen for sykepleier og jordmødre i Australia mener at aboriginernes og øybefolkningens kulturelle trygghet er like viktig som deres kliniske trygghet under behandling på sykehuset.

Kravet om å innrømme skyld på grunn av sin hudfarge før man kan behandle en pasient har imidlertid fått kritikk av Graeme Haycroft, talsmann for NPAQ (Nurses Professional Association of Queensland).

Ifølge Haycroft er minst 50 prosent av medlemmene i organisasjonen imot den nye regelen.

Også politikere har kritisert regelen. Cory Bernardi fra det Konservative partiet i Australia sier blant annet at dette er nok et eksempel på politisk korrekthet og hvordan identitetspolitikk har kidnappet arbeidslivet og den politiske debatten.

Jeg kan ikke se at det har kommet noen klager på at hvitt privilegium ikke har blitt innrømmet under en fødsel, sier Bernardi.

Etter at folk har reagert på den nye regelen har styreorganisasjonen kommet med en offisiell uttalelse der de påpeker at sykepleiere og jordmødre må «innrømme at Australia alltid har vært en kulturelt og språklig mangfoldig nasjon»

Ansatte på sykehus har også blitt fortalt at de skal ta hensyn til historiske fakta som kolonisering når de behandler urbefolkningen.

Det er ikke klart om denne praksisen vil gjelde andre offentlige ansatte som lærere, politimenn, kommuneansatte og andre som også kommer i kontakt med ur- og øybefolkningen på en daglig basis.

Mange som jobber på sykehus i Australia er nå etterhvert innvandrere fra Europa, inkludert Sverige og Norge, nasjoner som aldri har hatt noen forbindelser med Australias kolonisering. Samt innvandrere fra land i Asia. Om disse også må innrømme arvesynd overfor urbefolkningen kommer ikke frem i nyhetsformidlingen.

Den første britiske flåten som ankom Australia var i 1788, men båter fra Storbritannia hadde ankommet den australske kysten i flere år før det på oppdrag fra det britiske kongehuset. De ankom et totalt uutviklet land uten verken åkre, dyrehold, bygninger, veier, skoler eller noen form for utviklet sivilisasjon. De lokale stammene levde som de hadde gjort i tusenvis av år som jegersamfunn og var mest opptatt med å skaffe mat og krige med hverandre over områder. I dag er Australia et såkalt 1. verdensland, med svært høy levestandard og moderne infrastruktur.

En historie som til forveksling høres mye ut som den som møtte europeerne som ankom det vi i dag kjenner som USA.

ISLAMISERINGEN AV EUROPA: Muhammed det mest populære guttenavnet i England og Wales

Navnet står også sterkt i Oslos nabokommuner, men er ikke på topp på landsplan. I Storbritannia er bildet annerledes.

Les også: Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn

Les også: Fatima, Ali og Muhammed – muslimske navn inn i den norske almanakken

Nå er Muhammed blitt det mest populære guttenavnet ikke bare i London, men i hele England og hele Wales, skriver Den Korte Avis

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Undersøkelsen som gjengis av Daily Mail er fra 2015, og navnet Muhammed er sannsynligvis enda mer populært i dag. Det har vokst i popularitet i flere år. I alt 7.361 barn født i 2015 ble kalt Muhammad i de forskjellige variasjonene av navnet, stavet på fjorten forskjellige måter, skriver Daily Mail.

På andre og tredje plass kommer tradisjonelle britiske navn som Oliver med 6.941 barn etterfulgt av Jack med 5.371. At navnet Muhammed er blitt så populært gjenspeiler sannsynligvis den økte innvandringen fra muslimske land og den økende befolkningsandelen i Storbritannia med muslimsk bakgrunn.

Les også: Storbritannias muslimske befolkning vil tredobles innen år 2050

I Danmark er situasjonen en helt annen. Der slår ikke Muhammed gjennom på samme måten som i England, Wales og i den norske hovedstaden. En undersøkelse fra 2016 viste at navnet på den muslimske profeten ikke engang figurerte på listen over de 50 mest populære guttenavnene, skriver Den Korte Avis.

Det mest populære navnet å kalle nyfødte gutter i Danmark var Noah, fulgt av Victor og Oliver, mens Sofia var det mest populært jentenavnet.

Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i antisemittisk Facebook-gruppe

Arbeiderpartiets leder i England, Jeremy Corbyn, har vært i hardt vær tidligere. Den svært venstreorienterte partilederen har nå klart å vikle seg inn i nok en skandale.

Denne gangen er det avslørt at han i tiden før han ble valgt inn som partileder var medlem av en antisemittisk lukket Facebook-gruppe kalt «Palestine Live», hvor over 3.000 britiske kommunister, antirasister og Palestina-aktivister skrev svært grove og hatefulle innlegg om jøder.

HATETS ANSIKT: Jackie Walker, en tidligere sjef for en pro-Corbyn organisasjon kalt Momentum, ble suspendert fra sin stilling etter å ha blitt anklaget for antisemttisme og for å ha deltatt i den omtalte Facebook-gruppen.

Avsløringen har nå ført til at Labour har startet en etterforskning av påstandene om at flere partimedlemmer har postet antisemittiske kommentarer i den lukkede og hemmelige gruppen.

En organisasjon som jobber mot antisemittisme i Storbritannia, «Campaign Against Anti-Semitism» har fått adgang til innholdet i Facebook-gruppen, og samlet bevis. En av avsløringene er at nåværende partileder for Labour, Jeremy Corbyn, var medlem av gruppen helt frem til han ble valgt som partileder i 2015.

Det har endog blitt avslørt at Jeremy Corbyns sønn, Seb Corbyn, er medlem av gruppen.

PALESTINE LIVE: Facebook-gruppen skal ha hatt svært krenkende og hatefulle innlegg om jøder og israelere. Blant annet publiserte man artikler om holocaust-fornektelse og jødehat som kom fra arabiske terrorgrupper. (Skjermbilde Facebook).

Jeremy Corbyn skal også ha fått kritikk for å ha omtalt de muslimske terrorgruppene Hamas og Hizbollah for «sine venner», og har i ettertid tatt avstand fra disse uttalelsene.

Ifølge en av de som har avslørt arbeiderparti-politikerne, bloggeren David Collier, så skal innholdet i gruppen blant annet ha omhandlet konspirasjonsteorier rundt Rothschild-familien, Israels involvering i terrorangrepet den 11. september i New York, samt ha publisert materiale laget av nynazistiske grupper.

Gruppen Campaign Against Anti-Semitism mener at «det ikke finnes noen unnskyldning» for hvorfor Jeremy Corbyn skulle være medlem i en slik gruppe og vil legge inn en offentlig klage på ham til partiet.

En talsperson for Jeremy Corbyn sier at partilederen og partiet er totalt i mot alle former for antisemittisme og vil ta alle nødvendige steg for å fjerne slike holdninger i det britiske Arbeiderpartiet.

ANTISEMITT ELLER BARE KRITISK TIL ISRAEL? Jeremy Corbyn som i dag er leder av det britiske arbeiderpartiet, Labour, blir beskrevet som svært venstreorientert. Med en slik klistrelapp kommer også et hat mot staten Israel og koblinger mot antisemittiske grupper og organisasjoner. Også muslimske terrorgrupper har tidligere fått varme ord fra Labour-lederen.

Antisemittisme og boikott av Israel er også noe det norske Arbeiderpartiet opplever og deres politikere har flere ganger vært i mediene de siste årene i forbindelse med skandaler og skarpe uttalelser.

På sosiale medier har profilerte partipolitikere fra ungdomspartiet, AUF, skrevet, likt og delt antisemittiske meldinger og bilder. Partiet har også måttet ha avstemning blant medlemmene om man skal boikotte Israelske varer, samt har sentrale politikere som har kommet med forslag om å kaste ut Israelske ambassadører fra Norge.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

Også fagforeningen LO jobber nå for en internasjonal økonomisk, akademisk og kulturell boikott av Israel.

Mange har påpekt under debatten at det er forskjell på kritikk av Israel og antisemittisme, men grensen mellom disse to er ofte uklar hos rødgrønne politikere i Norge og resten av Europa.

REISEBREV: Fotballtur til Manchester – hvor ble det av britene?

Det hele startet på Gardermoen en tåkete morgen i januar. Undertegnede og flere venner hadde endelig klart å spare opp penger til en tur for å se vårt favorittlag. Med koner og barn hjemme i Norge, er det ikke lett å bruke penger på slike turer. Det er grunnen til at jeg personlig ikke har vært i England siden tusenårsskiftet. Før det reiste jeg årlig i over ti år.

Vel fremme i Manchester var det både plussgrader og ingen snø i sikte. Inne på flyplassen merker man at Norge allerede har kommet opp på oppløpslinjen med Storbritannia når det gjelder innvandring og bevæpnet politi. For nærmere to tiår siden var synet av hijabkledte kvinner, turbankledte menn med skjegg og bart, samt politi bevæpnet med maskingevær ennå et relativt – om ikke svært sjeldent syn. Jeg husker ennå ubehageligheten av å se ekte maskingevær på nært hold for første gang når jeg landet i England på begynnelsen av 90-tallet.

Så overgangen fra Gardermoen til Manchester var nesten ikke merkbar i 2018. Det samme gjaldt selvfølgelig for drosjene utenfor som var de vanlige Forente Nasjoner man ser over hele det vestlige Europa.

HØYLYTT: En person av ukjent etnisk bakgrunn holdt alle i ankomsthallen underholdt med å snakke/skrike i mobiltelefonen sin mens han spiste og drakk. Han hadde akkurat lagt på da bildet ble tatt. (Foto: Privat/Frieord).
SKJEGG OG KJORTEL: Bare fordi man flytter til et nytt land og en ny kultur, så betyr ikke det at man gir avkall på sin egen. En rekke tildekkede kvinner og skjeggete menn gikk forbi meg i løpet av få minutter. (Foto: Privat/Frieord).

Turen gikk deretter i taxi til et leilighetshotell i sentrum. Nytt, rent og pent. Byen er ikke til å kjenne igjen siden tusenårsskiftet. Litt som Oslo. Nye høye glassbygninger, kjøpesentre og hoteller har skapt en ny og moderne by. Dessuten var det en annen svært merkbar ting man ikke kunne unngå å ta innover seg. Fraværet av etniske engelskmenn.

NYTT LANDEMERKE: Hilton hotell midt i sentrum av Manchester kan ikke unngås. (Foto: Privat/Frieord).

I resepsjonen ble vi møtt av en indisk mann. Han styrte ikke vår booking, men hadde ansvaret for de fastboende i bygget. Et bygg på ca. 15 etasjer rett ved kanalen, underjordisk garasje, treningsstudio og omkranset av sikkerhetsgjerder og kameraer. Heller ikke sikkerhetsvakten som kom inn mens vi sto og ventet på husverten var britisk.

Etter en liten hvil i leiligheten bar det ut for litt sightseeing.

Først måtte vi få litt provisjon til gåturen. Den ble inntatt på en bensinstasjon rett utenfor leilighetshotellet. Det som møtte oss var en litt i overkant sikret kasse. Bak enorme glassvinduer, sannsynligvis skuddsikre, satt en tildekket muslimsk kvinne. Sikkerhetskameraer og overvåkingskjermer var plassert over vinduene. Da vi ga henne sjokoladen og colaen vår måtte den plasseres i en liten luke under vinduet, som man ser ved vekslekontorer på flyplasser. Hun dro til seg luken og skannet varene og puttet dem tilbake i skuffen og dyttet den mot oss. Vi brukte kontanter, og de gikk samme veien. Var dette en godt sikret bank eller en bensinstasjon i en turistby i Europa? Hva slags klientell har man her? Er vi trygge? Slike tanker gikk gjennom hodet mitt og man får en litt ukomfortabel følelse av at samfunnet ikke helt går den veien det burde. Lurer på hvordan en slik luke hadde fungert med en bacon-pølse full av rekesalat på Esso i Norge.

SIKKERHET: Den muslimske betjeningen var sikret bak heldekkende glass og med kameraer. Den handlende engelskmannen hadde nok ønsket seg en annen hverdag. (Foto: Privat/Frieord).
RØD TELEFONKIOSK: Litt av det gamle britiske finnes fremdeles i landet. Om enn litt stakkarslig med knuste vinduer. Jeg sjekket ikke om telefonen virket. (Foto: Privat/Frieord).
BREXIT: Opp gaten ved vårt gamle hotell vi brukte mange ganger på 90-tallet, Castlefield, kom vi over disse to plakatene som var imot Brexit. (Foto: Privat/Frieord).
PUB: Slikt er svært vanskelig å gå forbi uten å stikke innom for å se og selvfølgelig prøve utvalget. (Foto: Privat/Frieord).

Etter et par øl bar det videre nedover en av hovedgatene i sentrum, Deansgate. Restauranter og utesteder ligger tett som perler på en snor. Etter en stund kommer man til et torg og St. Anns Church. Da fikk man syn på en annen ting som den moderne vestlige innvandringspolitikken har tatt med seg.

KORANKLOSSER: Fru Merkel fra Tyskland sender sine beste hilsener. England har også opplevd at de nyankomne pløyer inn i folkemengder på gater og torg bak rattet på et kjøretøy. Løsningen er betongklosser og massive metallbur som innbyggerne kan skyndte seg gjennom for å unnslippe en sint muslim. (Foto: Privat/Frieord).
PATRULJERENDE POLITI: Synlige politifolk i gule jakker var betydelig mer tilstede enn i Oslo. (Foto: Privat/Frieord).

Inn på kjøpesenteret Arndale (Som har blitt svært mye større enn det var rundt tusenårsskiftet) måtte vi også. Ikke akkurat det man trenger mer av når man er gift med barn og er på ferie, men en sportsbutikk med etterjulsalg er alltid verdt en titt.

Vel inne på senteret var det et etnisk utvalg av absolutt hele fargepaletten, og regnbuen kan bare gå og gjemme seg.

Her fikk man et innsyn i hvordan den britiske nasjonen har endret seg. Det er ikke en underdrivelse å si at kun 30 prosent av de man så, inkludert ansatte i butikker og handlende, var etniske briter.

Resten var et sammensurium av mennesker fra de afrikanske og asiatiske kontinentene. Det var litt som å være inne i en av disse barene man ser i Star Wars, hvor absolutt alle har en ulik etnisitet. Det eneste de virkelig hadde til felles er at de ikke var hvite. Og legger man til alle arbeiderne som har kommet fra sentral- og Øst-Europa og bosatt seg i landet de siste tiårene, for jeg hørte både polsk, russisk og spansk på gaten, som betyr at de etniske britene kan være enda færre enn først antatt selv om man tar vekk turistene.

TILDEKKET: Muslimske kvinner som er tildekket fra topp til tå, med kun en liten sprekk til øynene var dessverre ikke uvanlig i Manchester. (Foto: Privat/Frieord).
COMMUNITY OFFICER: Et såkalt «samfunnspoliti» vandret rundt i en klesbutikk. Han var selvfølgelig ikke etnisk brite. (Foto: Privat/Frieord).

Vel ute av det svært fargerike kjøpesenteret kunne man ikke unngå å observere en rekke plakater klistret på vinduer på flere bygninger ved trikkeholdeplassen. Det er «I HEART (Love) MCR», som er en PR-kampanje fra myndighetene etter det muslimske terrorangrepet mot Manchester Arena i fjor, der 22 uskyldige mennesker ble drept.

«I LOVE MANCHESTER»: Denne reklamen dukket opp i byen etter at den britisk-fødte Libyeren Salaman Ramadan Abedi (22) sprang seg selv i luften under en konsert med Ariana Grande i mai i fjor. 22 uskyldige mennesker ble drept, inkludert barn. Over 500 ble skadet. (Foto: Privat/Frieord).

Det var i mai 2017 at en ung muslimsk selvmordsbomber utløste bomben midt blant de besøkende under en konsert med den amerikanske popstjernen Ariana Grande. Mannen, Salaman Ramadan Abedi, var født av libyske asylsøkere som fikk opphold på humanitært grunnlag på 1990-tallet. Han vokste opp og gikk på skole i Manchester. Men radikalisering og hatet mot Vesten var både tilgjengelig og oppmuntret i det lokale muslimske samfunnet i byen. Som takk for at hans familie fikk et nytt liv i England, valgte han å drepe uskyldige mennesker, inkludert kvinner og barn, i den samme byen som hadde ønsket ham velkommen inn i livet og beskyttet familien hans.

En annen observasjon jeg gjorde var antallet uteliggere i byen. Det var svært mange, og omtrent en i hver gate man gikk gjennom i sentrum. Nesten uten unntak. Her var det imidlertid noe annet som var iøynefallende. Samtlige av uteliggerne var hvite. Ikke en eneste en av de sikkert mer enn titalls uteliggerne jeg telte var mørkhudede. Og flere av dem var svært unge, flere av dem var også jenter/kvinner.

Det var et underlig skue med tanke på at hvite briter var i mindretall i bybildet vi opplevde, da vi i timesvis gikk opp og ned hoved- og sidegater i løpet av vårt opphold i byen. Hva det betyr får være en annen diskusjon.

HVITE UTELIGGERE: Samtlige av uteliggerne i Manchester var hvite. Flere av dem var også svært unge, ned i tenårene. Også kvinner satt og tigget. (Foto: Privat/Frieord).

Etter noen dager med litt handling, pub-besøk og tur til fotballmuseet, så var det endelig tid for kamp på Old Trafford. Ikke siden Henning Berg spilte for Manchester United hadde jeg vært på hjemmebanen til de røde djevlene.

Vel fremme i drosje med, ja du gjettet riktig, nok en muslimsk sjåfør, bar det rett inn på den legendariske Lou Macari’s Fish & Chips. Deretter nedover Sir Matt Busby Way hvor menneskehavet alltid gjør inntrykk. Skjerf- og programselgere, billetthaier og boder med matlukt bygger alltid opp under spenningen før kampen.

Og her kom en ny observasjon. Det var betydelig flere politifolk og vakter i gule jakker enn jeg noensinne under mine titalls hjemmekamper og over ett tiår med reiser hadde sett utenfor Old Trafford. Selv når det var «fiendene» Liverpool eller Manchester City som kom på besøk klokken 15 på en lørdag.

Lille Stoke kan vel ikke rettferdiggjøre så mange politibiler og politimenn/vakter en svært sen mandagskveld? Kan det være noen andre grunner til dette utrolige sikkerhetsoppbudet?

TUNG SIKKERHET: Det var hundrevis – ja mulig tusenvis av politimenn og vakter til stede på en mandag klokken 21 utenfor og innenfor portene på Old Trafford. Politiet hadde sågar rigget opp et overvåkingsplatå for å få bedre oversikt.

Bildene kan ikke formidle antallet gule jakker som var synlige i det vi tråkket oss rundt hele stadionet bare for å få inn stemningen. Jeg vil tippe at antallet ikke-hvite som hadde på seg disse gule jakkene lå på omtrent 50 prosent. Og den obligatoriske sjekken av jakker, bukser og innhold i vesker var også tilstede før man fikk gå inn på stadion. Man hadde tilogmed en egen kvinneinngang hvor kvinnelige vakter sjekket hunkjønn som ville gå på kamp. Dette var ikke langt unna en flyplassjekk og jeg merket at det skurret litt. Det var ikke mer enn litt over 20 år siden jeg som ung og langhåret tenåring kjøpte billett i luken på Stretford End og gikk inn gjennom de gamle metallportene uten å knapt legge merke til armeen av gule jakker eller bli kroppsvisitert.

Det er vel prisen vi må betale for vår toleranse.

Vel inne bar det opp noen trapper til kiosken/baren. En kald øl og glovarm pai hører med til et stadionbesøk i England. Jeg husker godt en iskald desemberdag på 90-tallet da jeg fikk tredjegradsforbrenning av en drikk kalt «Bovril», en drikk laget på kjøtt, utenfor det legendarisk kalde stadionet Boundary Park til Oldham. (Det var da Gunnar Halle spilte der, som jeg forøvrig møtte som tilskuer på tribunen på Old Trafford under en senere tur på 90-tallet). Det er uansett noe unikt med britisk fotball hvor man kan oppleve frost i tærne og forbrenning på tungen samtidig under pausen av en kamp. Og billettene fra alle kampene har jeg ennå som gjør at minnene aldri forsvinner.

Tilbake til Old Trafford. I det jeg nærmet meg disken, som igjen var bemannet av en afrikansk herremann som ikke var helt komfortabel med å snakke engelsk, fikk jeg øye på skiltet som informerte om utvalg og priser.

BOVRIL OG HALAL: Som dere ser så selger også Manchester United Bovril. Men det som var oppsiktsvekkende var innføringen av Halal-kyllingpai. Mat som er produsert gjennom tortur av dyr hører ikke hjemme i Vesten. Og å se det på sitt eget stadion er desto mer hjerteskjærende. (Foto: Privat/Frieord).

Det var uansett et svært hyggelig gjensyn med Old Trafford etter snart 20 års pause. En seier ble det også, 3-0. Selvfølgelig skåret av tre ikke-britiske spillere, som i dag dominerer det som har blitt Premier League. Hele syv av spillerne i startelleveren til Manchester United denne kvelden hadde ikke-britisk bakgrunn. Det er ikke å gjemme under en stol at dette har lagt en ganske stor demper på engasjementet mitt til klubben som jeg har holdt med siden 1985, da jeg som 11-åring så Norman Whiteside dra en overstegsfinte og skåre mot Everton i FA-cupfinalen på NRK.

Min første kamp i England i 1991, der Manchester United vant 1-0 over Manchester City, var i en tid der laget kun hadde to ikke-britiske spillere i hele troppen(!), den ukrainske Andrej Kantsjelskis og Mark Bosnich fra Australia. Ytterligere syv spillere kom fra Skottland, Wales og Irland, inkludert waliseren Ryan Giggs, som fikk sin debut og skåret i denne kampen! I dag skilter Manchester United med hele 19 spillere som ikke er født på fotballøya. Og Premier League er ikke bedre. Faktisk er det til å miste motet av. Hele 70 – ja, du leste riktig SYTTI PROSENT – av spillerne i den øverste engelske ligaen har utenlandsk bakgrunn. Det er langt foran andre store fotballnasjoner som Italia med 55 prosent, Tyskland med 49 prosent og Spania med «kun» 42 prosent av spillerne i La Liga som ikke kvalifiserer til å spille for det spanske landslaget. Tippeligaen, for moro skyld, skilter med 33 prosent ikke-norske spillere.

Kanskje jeg har blitt gammel og grinete. For Premier League går så det suser og pengene som er involvert i spillet kunne fylle opp Onkel Skrues pengebinge sikkert både en og to ganger. Men det er noe med egenutviklede talenter, lokale spillere eller iallefall spillere som kommer fra England eller Storbritannia. Litt som når ditt lokallag der du bor et sted i Norge har sine lokale gutter (eller jenter) som er med og spiller. Hva om 70 prosent av spillerne på ditt lokale lag ikke engang var født i byen, eller landet? Ordet lokalpatriot mister litt av glansen sin da.

OLD TRAFFORD: Manchester Uniteds stadion er like vakkert som det er stort med hele 75.643 sitteplasser. Glassene du ser under de røde neonlysene har blitt byttet ut nylig. De nye glassene er såkalt «bombesikre», det vil si at de skal tåle eksplosjoner man frykter muslimske ekstremister skal detonere under en kamp. (Foto: Privat/Frieord).

Med tre poeng i lomma og en god natts søvn på leilighetshotellet så var turen over, og på tirsdag formiddag sto vi atter en gang på flyplassen i Manchester. Selvfølgelig kjørt dit av en skjeggete muslimsk taxisjåfør i en tradisjonell svart drosje. De samme heldekkede plaggene og skjeggete mennene som vi gikk forbi på vei til utgangen vår på flyplassen i Manchester, dukket også opp da vi ankom Gardermoen. Og en muslimsk bussjåfør tok billetten min på Flybussekspressen tilbake til hovedstaden. Der nok en muslimsk drosjesjåfør tok meg hjem til bydelen min, hvor jeg altså lever som en norsk minoritet.

Og slik har nå hverdagen min blitt, om jeg vil det eller ikke. Jeg vil fortsette å heie på Manchester United, og jeg vil fortsette å reise til Manchester. Selv om jeg snart er i minoritet som hvit europeer på mitt eget kontinent og laget mitt snart ikke har noen engelske spillere igjen på banen. Inntil da sier jeg som Sir Alex Ferguson etter den utrolige Champions League finalen mot Bayern Munchen i 1999, der Ole Gunnar Solskjær skrev seg inn i historien med sitt vinnermål; «Football, bloody hell!»

Arbeiderpartiets søsterparti tok ulike priser for hvite og svarte mennesker under partiledertale

Den kontroversielle og diskrediterte arbeiderpartilederen Jeremy Corbyn har kommet i rasisme-krangel etter et møte der deltakerne som skulle høre ham tale måtte betale inngangsbillett.

Billetten hadde nemlig forskjellig pris avhengig av hva slags hudfarge eller etnisk bakgrunn du hadde. Hvis du er hvit er prisen 40 pund. Er du mørkhudet er prisen imidlertid kun 30 pund.

De konservative har nå anklaget det britiske arbeiderpartiet for rasisme og hevder at dette er ytterligere bevis for at man har overgitt den hvite britiske arbeiderklassen.

Talsmenn for Labour sier at de valgte å forskjellsbehandle mennesker utifra hudfarge fordi de ønsket at flere minoriteter skulle komme for å høre partilederen tale.

Men visepresident for de konservative i distriktet, James Cleverly, som selv er mørkhudet, var ikke imponert:

Diskriminering mot mennesker basert på deres hudfarge er totalt galt og Mr. Corbyn må slutte med denne praksisen nå.

En annen politiker for de konservative, Andre Bridgen, la til:

Dette er rasisme. Arbeiderpartiet har lagt en straffeskatt på bakgrunn av en persons hudfarge. Det viser deres forakt for den hvite britiske arbeiderklassen.

Dette betyr i teorien at en rik arbeiderpartivelger med indisk bakgrunn betaler mindre for å komme inn enn en hvit arbeiderpartivelger fra middelklassen. Dette kan ikke omtales som annet en galskap.

I Corbyns Orwelliske univers så er vi alle like, men noen er mer like enn andre, avsluttet Bridgen.

Hyllet Chavez

Dette er ikke første gang Corbyn har blitt anklaget for å være en politisk ideolog, mer enn en faktisk politiker som ønsker det beste for sine velgere.

I 2012 og 2013 hyllet han den autoritære sosialist-lederen Hugo Chavez. Noen få år senere er landet totalt bankerott, med enorme økonomiske og sosiale problemer. Korrupsjon, matmangel, elendige forhold på sykehus og skoler, og familier som roter i søppelkasser etter mat har blitt vanlig i det engang så rike og velstående landet.

HYLLET SOSIALISTREGJERINGEN I VENEZUELA. I dag er landet nærmest i oppløst tilstand med enorme økonomiske og sosiale problemer. Corbyn som i sin tid hyllet utviklingen har blitt anklaget for å ikke ville be om unnskyldning eller kommentere elendigheten han støttet offentlig. (Foto: Twitter).

DAGENS VIDEO: Muslimsk jentekor synger islamsk sang i britisk katedral

En såkalt «Nasheed» blir utført av den muslimske jenteskolen Al Sadiq & Al Zahra. Nasheed er en islamsk sang som omtales følgende på Wikipedia:

«Nasheed (arabisk: أناشيد, også stavet Nasyid i Malaysia) er en islam-orientert sang. Tradisjonelt er den sunget a cappella med kun en spesiell tromme som rytme. Denne genren innen musikk er brukt for å opplyse de som studerer Islam. Tekstene er kun om islamske temaer som f.eks Allah, Muhammad eller om muslimske verdier og regler.»

At man tillater dette inne i en katedral har vakt oppsikt, da islam er en prekende og dominant religion som aktivt forsøker å verve mennesker til sin religion, fra utdeling av koraner til å drepe mennesker som ikke konverterer. Såkalte Nasheed-sanger brukes også av radikale jihadister og terrorister som propaganda hvor man synger om soldater, krig og herredømme over ikke-troende.

Politisk uro

Venstresiden har også fått kritikk av tidligere borgermester i London, Boris Johnson, da man nektet lokale konservative politikere å delta i minnesmarkeringen. Man tillot imidlertid muslimer og kommunistiske politikere å delta.

Det var den 14. juni i år at en brann startet i et kjøleskap i 4. etasje. Brannen klarte å spre seg til utsiden av bygningen som var nyrenovert med et materiale som ikke var brannsikret. Dette igjen førte til at store deler av den 24 etasjer høye blokken etter kort tid sto i brann.

71 mennesker omkom og minst 70 ble skadet.

BRANT OPP: Grenfell Tower brant opp den 14. juni i år. 71 mennesker mistet livet. De fleste var ikke-vestlige innvandrere som bodde i den kommunale blokken.

Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

I sin nye rapport kalt «Europas økende muslimske befolkning», så skriver det USA-baserte forskningssenteret at Storbritannia vil bli et sentralt land for økonomiske migranter som kommer til Europa. Tyskland vil være hovedlandet for påståtte flyktninger.

Antallet muslimske migranter som ankom Europa toppet seg etter 2014 til nesten en halv million årlig, i all hovedsak som følge av konfliktene i Syria, Irak og Afghanistan. Konflikter Vesten startet og er ansvarlige for.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Antallet muslimer i den britiske befolkningen i Storbritannia vil øke fra 9.7 prosent til 17.2 prosent, fortelles det. Rapporten forteller videre at økningen ikke bare er selve innvandringen, men også det faktum at muslimer har en betydelig høyere fødselsrate og en lavere gjennomsnittlig alder i forhold til andre europeere.

Storbritannia har en av de største forskjellene i fertilitetsrater mellom muslimer og ikke-muslimer, med muslimske kvinner, med 2.9 barn i forhold til 1.8 for ikke-muslimer. Dette betyr at selv om man stopper innvandringen totalt, så vil muslimers andel av befolkningen øke med mer enn 3 prosent i Storbritannia.

Disse tallene gjelder også for en rekke andre vestlige land som Frankrike, Italia og Belgia.

Les også: Muslimsk terrorangrep mot avisredaksjon i Frankrike – 12 drept

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

SKREMMENDE TALL: Ifølge Pew Research Centre, så vil Norge i 2050 ha over 1.3 millioner muslimer, som vil utgjøre 17 prosent av befolkningen. Det er uklart hvordan disse tallene vil se ut i 2100. (Foto: Pew Research Centre).

Les også: Verdenskjent forfatter: «Vi kan ikke si at terror ikke har noe med islam å gjøre»

Les mer: Bombeterror i Manchester – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Pew Research Centre anslår at hvis migrasjonen fortsetter i dagens rate, men flyktningstrømmen stopper, så vil Storbritannia ha den høyeste muslimske befolkningen i EU, med 13 millioner.

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Les mer: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

Undersøkelsen viser også en sterk ulikhet mellom Øst/Sentral-Europa og Vest-Europa. Den muslimske befolkningen i Tyskland vil øke fra 6.1 prosent i 2016 til 19.7 prosent i 2050, hvis den nåværende migrasjonen fortsetter. Rett over grensen i Polen er situasjonen helt annerledes, der vil den muslimske befolkningen øke fra 0.1 til 0.2 prosent i det samme scenarioet.

Selv om alle de nåværende 28 EU-statene, pluss Norge og Sveits, stengte sine grenser for migranter, så ville allikevel den muslimske befolkningen fortsette å vokse, fordi de har en yngre aldersprofil og høyere fødselsrater.

Les mer: Terror i London: Minst tre mennesker drept – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les mer: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Undersøkelsen viser i tillegg at Storbritannia har en av de laveste ratene av rasisme og fremmefrykt mot flyktninger fra Syria og Irak. Bare en av tre mennesker ser på disse som en stor fare, sammenlignet med 39 prosent i Frankrike, 42 prosent i Spania og 60 prosent i Polen. Det konkluderes med at jo lavere antall muslimer og flyktninger et land har, jo mer mener man at disse utgjør en trussel.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

Les også: Tilbakevendte IS-terrorister får boliger, terapi og jobb for å ikke begå nye terrorangrep

IS: Muslimske terrorgrupper har som mål å sende terrorister inn i Europa, skjult blant migranter, for å utføre terrorangrep mot sivile europeere. Dette har skjedd blant under terrorangrepene i Paris og Brussel, der man fant ut at flere av de som deltok hadde kommet forkledd som flyktninger. (Foto: Treningsleir for IS).

Les også: Svensk sikkerhetspoliti: 2000 ekstreme islamister bor i Sverige

Les også: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Ifølge Pews data, så utgjør muslimer 4.9 prosent av Europas befolkning i 2016, med ca. 25.8 millioner mennesker spredt utover 30 land, en oppgang fra 19.5 millioner i 2010.

Relatert:

Seks av ti barn født i London har utenlandske mødre

I ett av Londons sykehus var nesten fire av fem fødende mødre født i utlandet, og i to andre var tallet over 70 prosent.

Over hele landet ble over 28 prosent av babyene i 2016 født av utenlandsfødte mødre, opp fra litt over 11 prosent i 1990, ifølge det britiske statistiske sentralbyrået. Nivåene er høyere i London fordi en stor del av innvandrerfamiliene bosetter seg i hovedstaden, skriver Daily Mail. I sykehuset med den høyeste andelen av babyer født av utenlandske mødre, Northwick Park i Nordvest-London, utgjorde de 4,031 av 5117 fødsler.

Det statistiske sentralbyråets tall skiller ikke mellom mødre som bor i Storbritannia og de som er på besøk fra utlandet, som kan falle inn i kategorien helse-turister. Sykehusene i London er ifølge Mail Online blant de sykehusene som deltar i et tre måneders forsøk hvor pasienter kan bli bedt om å vise bevis på identitet, for å hindre at utenlandske feriegjester misbruker gratis helsetjenester.

Den nye statistikken over babyer født av utenlandsfødte mødre, kommer etter tidligere tall fra ONS som viste at i noen områder i London stod de for over tre fjerdedeler av fødslene. I East London borough of Newham i 2014 ble mer enn tre fjerdedeler av babyer – 77 prosent – født av mødre som var født utenfor Storbritannia, skriver den britiske avisen. I det året var de fleste utenlandsfødte mødre som fødte i Storbritannia fra Polen, etterfulgt av Pakistan og India.

Økningen i antall babyer med utenlandsk fødte mødre har delvis kommet fordi fruktbarhetsgraden blant innvandrere er høyere enn for britiskfødte kvinner. Selv om fruktbarhetsgraden blant utenlandskfødte kvinner falt i 2015, kan en innvandrer forvente å ha 2,08 barn. For britiske fødte kvinner var det tilsvarende tallet. 1,76.

Asylsøkere drev systematisk misbruk av mindreårige jenter

De fire asylsøkerne kontrollerte jentene gjennom systematisk å forsyne dem med alkohol og narkotika, skriver den britiske avisen Daily Record. Jentene ble kontaktet på Facebook.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Ved en anledning ble en jente fristet med tatovering med sex som betaling. Jentenes betaling bestod ellers av rusmidler som kokain, ecstasy, og cannabis. De påståtte lovbruddene skjedde ifølge anklageren Anne Richardson over en rekke år, mellom 2007 og 2014. De unge kvinnene ble lokket til forskjellige hus og leiligheter hvor narkotika og/eller alkohol ble gjort fritt tilgjengelig for dem.

I retten sa et av ofrene at det seksuelle misbruket hadde hatt en stor innvirkning på hennes liv, og at hun nå led av panikkanfall, PTSD og depresjon. En annen jente sa hun to ganger hadde forsøkt selvmord ved overdose og hengning, skriver Daily Record.

Les også: England: Fem muslimske menn dømt for grove voldtekter av 12- og 14-åringer

De fire asylsøkerne fikk dommer på mellom 12 år og seks måneder, og 4 år og seks måneder, for menneskehandel, seksuell aktivitet med et barn, oppfordring til et barn til å engasjere seg i seksuell aktivitet og utdeling og oppbevaring av narkotika. Dommeren sa at en av jentene hadde oppsummert det perfekt ved å si «de var mye eldre og lot som om de var mine venner og kjørte meg rundt. Men de brukte meg bare til sex når jeg var et barn».

Les også: BBC-serie tar for seg de rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Relaterte saker:

STORBRITANNIA: Tilbakevendte IS-krigere får skattefinansierte boliger og terapi for ikke å begå ny terror

Planene, som har fått kodenavnet «Operasjon tilbakeholdenhet», skal sørge for at tilbakevendte IS-terrorister som har utført terror i Syria skal få boliger, arbeidskurs og terapi, slik at de skal integrere seg tilbake i det britiske samfunnet og ikke begå nye terrorangrep i sine lokale samfunn.

Planene vil ifølge den britiske avisen The Sun medføre at terroristene går foran vanlige briter i boligkøer for kommunale boliger.

Les også: Muslimsk terrorist (17) varetektsfengslet for to nye uker – ville sprenge bombe i Oslo sentrum

KAN BLI DIN NYE NABO: Britiske myndigheter vil nå tilby tilbakevendte terrorister som har drept, halshugget og voldtatt uskyldige menn, kvinner og barn, bolig og terapi. Om innbyggerne som får disse terroristene som ny nabo vet om deres bakgrunn kommer ikke frem i artikkelen i The Sun.

Les også: Hussain (31) dømt til ni års fengsel i Oslo tingrett – rekrutterte for terrorgruppen IS

Men det stopper ikke der. Ifølge artikkelen vil britiske myndigheter også hjelpe terroristene å finne seg en jobb.

Offisielle papirer som avisen har fått tilgang til viser at så mange som 20.000 muslimske ekstremister blir etterforsket av de britiske sikkerhetsmyndighetene, MI5. Ekstremistene skal nå motta «bestikkelser» for å ikke angripe og begå nye terrorangrep i Storbritannia.

Les også: Bombeterror i Manchester – 22 drept, inkludert flere barn – muslimer feirer på internett

Programmet vil ifølge dokumentene starte neste år og politiet og kommunene håper at myndighetene vil betale for tiltaket fra antiterror-budsjettet som er på nesten 10 milliarder norske kroner.

Programmet har imidlertid fått kritikk fra eksperter og politikere.

Terrorekspert og professor Anthony Glees ved Buckingham University uttalte at «Man ikke kan bestikke mennesker til å slutte å være terrorister».

Politiker for det konservative partiet, Andre Bridgen, la til; «Dette høres ut som en belønning for å være på listen over potensielle terrorister. Du kan ikke kjøpe menneskers lojalitet til dette landet.»

Les også: Europol: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Les også: Østerrike: Fengsel må bygge moské for fangene – 50 prosent er muslimer

Avsløringen kommer i kjølvannet av frykt for at radikale muslimer slipper gjennom sikkerhetskontrollene etter at Storbritannia opplevde to terrorangrep i London og Manchester, hvor terroristene var under overvåking av MI5.

Britiske sikkerhetsmyndigheter er nå bekymret for at så mange som 20.000 tidligere «mistenkte» som har vært overvåket tidligere kan planlegge nye rasistiske og fremmedfiendtlige terrorangrep mot hovedsaklig hvite og kristne briter.

Planer har blitt lagt av innenriksmyndighetene, politiet og lokale myndigheter for hvordan man skal avradikalisere og integrere rundt 360 IS-terrorister som har kommet eller er på vei tilbake til Storbritannia fra Syria.

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) bak terrorangrepet i Manchester

GRUSOM IDEOLOGI: Radikale muslimer mener at homofile og ikke-muslimer må dø. Selv kvinner og barn blir drept uten omtanke for å gjenreise Kalifatet. Gjerne på de mest grusomme måter. Nå som IS-terroristene nærmest har blitt beseiret i Midtøsten ønsker de gjenværende å komme tilbake til Europa. I flere land, som Storbritannia og Sverige, kan de nå nyte gratis boliger, jobbkurs og terapi. Samtidig må etniske briter og svensker stille seg bak i køen for de samme tjenestene. (Foto: IS henretter homofile i Midtøsten).

Områder som har høy rekruttering til muslimsk terrorisme, som Birmingham, Manchester og London, får spesiell høy fokus mot seg og politiet i disse områdene vil få detaljerte planer for hvordan potensielle mistenkte skal møtes av antiterror-politi og MI5.

Hvis det ikke finnes konkrete boliger de kan huses i, så vil disse terroristene kunne få forrett til kommunale boliger og tilogmed få betalt leie av kommunen.

En kilde hos myndighetene avslører til britiske medier at «Vi planlegger flere muligheter for å snu disse individene fra terrorisme og ekstremistisk aktivitet».

Les også: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansbygg

Frieord har tidligere skrevet om hvordan lignende tiltak blir gjennomført i Sverige.

Les også: Sverige – IS-terrorister får boliger, jobb og bidrag i Stockholm

Les også: SÄPO-sjef: «Vi har 2.000 radikale jihadister og tallet øker stadig»

Relatert:

NY TERROR I LONDON? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

Uber-sjåføren ble holdt nede av sivile på plassen til politiet ankom stedet. Så langt skal ingen ha blitt drept, men 11 er rapportert skadet med ulik tilstand.

Flere av de som ble truffet måtte kjøres til sykehus i ambulanse.

Motivet er ikke klarlagt, men den pågrepne er av ikke-vestlig opprinnelse og britiske medier koblet hendelsen med tidligere lignende hendelser i England, Frankrike, Tyskland og Sverige, der muslimer har utført rasistiske og islamistisk motiverte terrorangrep mot kristne og hvite mennesker.

Britisk politi har under søndagen vekslet frem og tilbake mellom å rubrisere og ikke rubrisere hendelsen som et terrorangrep.

 

Ny britisk lov: 15 års fengsel om du besøker «høyreekstreme» nettsider

– De skal straffes med lovens fulle kraft! sier innenriksminister Amber Rudd til britiske medier.

Uttalelsen kom i forbindelse med presentasjonen av den planlagte loven som skal fange potensielle terrorister.

Ifølge The Guardian kommer foreksempel personer som publiserer informasjon om ansatte innen forsvaret, politiet eller etterretningstjenesten med formål å forberede terrorangrep å kunne straffes med opptil 15 års fengsel.

Men også de som surfer hjemmesider der det finnes «høyreekstremisme» skal inkluderes av den drakoniske loven.

 – Jeg vil at de som ser på forkastelig terror-relatert innehold på nettet, inkludert jihadistiske nettsier, høyreekstrem propaganda og manualer for bomber, skal straffes med lovens fulle kraft, sier Amber Rudd ifølge Guardian.

Hun poengterer at det finnes en luke i loven som gjør at man kan unngå straff og eventuelt fengsel så lenge man ikke aktivt laster ned slikt material, men bare besøker hjemmesidene.

ER EUROPA DET NYE KINA PÅ NETT? Det er kjent at stater som Kina og Nord-Korea begrenser sine innbyggeres frihet og mulighet for å tilegne seg informasjon som anses for «skadelig» av myndighetene. Nå ønsker blant annet Storbritannia å gjøre det ulovlig å lese såkalt «høyreekstrem» informasjon. Men hvem bestemmer hva som er høyreekstremt? (Foto: Nettpoliti i Kina).

Det kommer allikevel til å finnes unntak for personer som bare tilfeldig befinner seg på nettsider med «ekstremistisk» materiale eller gjør det en gang av ren nysgjerrighet.

Forskere, journalister og andre som kan ha en «rimelig unnskyldning» for å se på slikt innhold av «legitime grunner», skal kunne unngå fengselsstraff ifølge Guardian.

Syreangrep i London – seks skadet

Politiet har pågrepet en mann etter at en gjeng sprayet syre mot en folkemengde i London.

Store politistyrker rykket ut sammen med en rekke brannbiler og ambulanser til et kjøpesenter, rett ved undergrunnsstasjonen.

Det skal ha vært dramatiske scener da politi og redningstjenesten behandlet skadde mennesker som lå på bakken ved undergrunnsstasjonen, melder Daily Mail. En rekke mennesker ble angrepet med syre på forskjellige steder i området rundt undergrunnsstasjonen og kjøpesenteret i Stratford.

Politiet etterforsker ikke saken som et terrorangrep.

ENGLAND: Politiet prioriteter «ikke-engelskspråklige ofre» for kriminalitet

Politiet i England opererer med et slags «offer-system», der friske, unge og engelskspråklige mennesker havner nederst på listen av de som ber om hjelp.

De som anses for å være svake i engelsk, samt eldre og mennesker med nedsatte evner, vil komme først på lista ved eventuell utrykninger og etterforskning.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer Storbritannia med syreangrep

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Ifølge den britiske storavisen Daily Mail, så betyr det at hvite menn tilhørende middelklassen, vil komme nederst på listen over de prioriterte.

Dette etter at politiet har måttet skjære ned i budsjettene de siste årene. Assisterende politisjef Craig Mackey sier til britiske medier at man har fått beskjed om å kutte over en milliard pund innen 2020.

Den sterke økningen i kriminalitet, samt budsjettkuttene, har ført til at politiet nå må prioritere hvem de kan hjelpe.

DET NYE ENGLAND: Etniske briter er nå i minoritet i hovedstaden London. Alvorlig kriminalitet, opptøyer og terrorangrep har preget overskriftene i landet det siste tiåret. (Foto: Politiet/opptøyer London).

Les også: England: Utenlandske og muslimske terroriserer uskyldige med syreangrep

Les også: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

– Vi vil i økende grad se på ting som å vurdere mennesker og kriminalitet i forhold til trussel og risiko, og menneskers sårbarhet.

– Det er absolutt mulig at hvis min nabo er en sårbar eldre nabo som har blitt offer for en spesiell type kriminalitet, så vil hun få prioritet over meg. Så vi vurderer ting utifra deres sårbarhet.

– Sårbarhet kan manifestere seg på flere måter; mennesker med læringsvansker eller mennesker som ikke har engelsk som sitt moderspråk.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Storbritannia har hatt en økning i voldelig kriminalitet etter den enorme masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land de siste tiårene.

Syreangrep, overfall med kniv, kriminalitet utført med moped, samt terrorangrep, har ført til at politiet nå må fokusere ressursene til å forebygge og redusere voldelig kriminalitet i alle de ulike etniske miljøene i landet.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

ØKER: Alvorlig og voldelig kriminalitet øker betraktelig i Storbritannia.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

VIDEO: Britisk politikvinne skriker i det hun blir angrepet av ulovlig asylsøker

ANGREP POLITIET: Den afghanske asylsøkeren, Jamshid Piruz (34), gikk til brutalt angrep på en større gruppe politibetjenter da han skulle pågripes. Opprinnelig fikk han en dom på 6 år for hammer-angrepet, men den ble nylig halvert til 3 år. Det betyr at Piruz kan være ute om 2 og et halvt år. Han skal også ha sittet inne for drap i Nederland etter å ha skjært over halsen på en kvinne. Ifølge retten skal han ha blitt inspirert av å ha sett på Taliban-videoer på nettet. (Foto: Politiet).

Storbritannia nekter 150 jihadister å komme «hjem» fra Midtøsten

Mer enn 850 britiske statsborgere reiste til Syria for å bli med i jihadist-grupper, hvorav omtrent halvparten returnerte, ifølge regjeringskilder.

Den britiske regjeringen har vedtatt å tilbakekalle statsborgerskapet til alle som reiste til andre land for å støtte IS eller andre tilsvarende terrorgrupper. Men fordi det er i strid med folkeretten å gjøre noen statsløse, er alle de som har fått sine britiske statsborgerskap tilbakekalt, også medborgere i andre land, skriver Clarion Project.

Hvor mange ekstremister er det i resten av Europa? Clarion undersøkte et tverrspekter av land for å finne svaret. De laget også en oversikt som inneholder offisielle estimater over personer som støtter den islamistiske politiske ideologien, men Clarion Project presiserer at estimatene er grove siden slik kartlegging er svært vanskelig. Videre kan hvert lands regjering bruke ulike kriterier for å avgjøre hvem som anses som en ekstremist.

Deres statistikk viser at det omtrentlig 40.000 islamistiske IS-tilhengere i Tyskland, 23.000 i Storbritannia, 18.000 i Belgia, 17.000 i Frankrike, 2.000 i Sverige, 1.000 i Sveits, 450 i Nederland og 250 Østerrike.

Alle disse jihadistene er altså bosatt i Europa, og har både mulighet og ressurser for å planlegge og/eller gjennomføre muslimske terrorangrep.

Farlig skilt: «Ikke finansier terrorisme»

På fasaden har den lille butikken hatt et skilt med teksten «Dont fund terrorism» (ikke finansier terrorisme). Men så en dag fikk eierne en telefon fra politiet. «Dere har en time til å ta skiltet ned ellers mister dere spritlisensen», lød beskjeden. Det ville medført konkurs for den lille butikken og dens eiere.

Eierne valgte å ta ned skiltet, da de fryktet for sin fremtid.

Men så fikk Rebel Media og Tommy Robinson tak i saken. Sammen med en advokat har de valgt å utfordre de lokale myndighetene og deres trusler.

 

Sikh-leder i England: «Politisk korrekthet svekker kampen mot muslimske overgripere»

Dansken Søren Kern, som jobber for den amerikanske tenketanken Gatestone Institue, har gjennomgått hendelser og uttalelser om islam i Storbritannia i mai måned.

I denne måneden, nærmere bestemt 17. mai, startet en dramaserie produsert av BBC. Den handler om de unge jentene som ble voldtatt i bydelen Rochdale i Manchester. Tolv menn ble i 2012 dømt for sexhandel og andre lovbrudd, inkludert voldtekt, salg av mindreårige jenter for sex og for å ha hatt seksuell omgang med barn. 87 jenter ble identifisert som ofre.

Les mer: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

DØMT: Yasser Kabir, Tauqeer Hussain, Sufyan Ziarab, Bilal Ziarab, Nazir Khan, Faisal Khan, Hussain Sardar, Saqib Younis, Zain Ali, Israr Ali, Mohammed Akram og Khalid Mahmood fikk alle fengsel for sine roller i misbruket av en enslig ikke-muslimsk jente i Keighley i West Yorkshire. (Foto: Politiet).

Mennene var overveiende britiske pakistanere. Det førte til en diskusjon om hvorvidt manglende etterforskning fra politiet var knyttet til myndighetens frykt for å bli anklaget for rasisme. Alle ofrene i saken var hvite jenter. I andre liknende saker har ofrene i stor grad vært indiske sikher.

Ifølge nettavisen Breitbart viste ikke TV-programmet i BBC 17. mai at gjerningsmennene var muslimer, og at årsaken til seksualforbrytelsene følgelig kunne ligge i islams kvinnesyn kombinert med holdningen til ikke-muslimske kvinner, som ofte sees på som horer.

Les mer: Laura ble kalt rasist da hun vitnet mot den muslimske overgrepsgjengen

Les mer: Britisk integrasjonssjef: Muslimer vil aldri integrere seg

Denne typen underslåing av fakta fikk Mohan Singh, lederen for et stort sikh-samfunn i Storbritannia, til å uttale at politisk korrekthet har gjort det mulig for voldtektgjengene å lykkes.

«Jeg tror det skyldes politisk korrekthet, og at ingen vil bli kalt en rasist. Ingen griper virkelig tyren ved hornene og sier «Nei, misbruk er misbruk.» Hele systemet mislyktes, og det er det som har skjedd de siste 30 årene. Og det skyldes «politisk korrekthet». Folk er bare for redd for å si sannheten,» sa sikh-lederen.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Les mer: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

SVÆRT KRITISK: Mohan Singh er leder for et stort sikh-miljø i England. Han har gått ut offentlig på radio og TV de siste månedene og kritisert både politi og myndigheter for å skjule hvem som står bak overgrepene og hvorfor. (Foto: LBC/Katie Hopkins).

Senere i måneden gikk den Manchester-fødte rockeartisten Morrissey ut med en liknende uttalelse om terroraksjonen i hans fødeby. Han mente myndighetene ventet unødvendig lenge med å innrømme at konsertbombingen var arbeidet til en islamistisk ekstremist, og at det skyldtes politisk korrekthet. Han mente politikerne aldri turte si det samme som «vi alle sier privat».

Dagen etter Morrisseys ytringer på Facebook ble poenget hans understreket av Manchesters ordfører, Andy Burnham, som sa at Manchester bombemannen Salman Abedi var «en terrorist som ikke hadde noe med islam å gjøre».

Les mer: Morrissey med knallharde angrep på britiske politiere etter terrorangrepet i Manchester

STEVEN PATRICK MORRISSEY: Musikkstjernen har vært en vokal kritiker av britiske politikere på grunn av innvandringspolitikken og terrorangrepene.

Relatert:

Angrep utenfor kjent hat-moské i London – en drept og 10 skadet

En hvit varebil skal ha kjørt av veien og opp på fortauet og kjørt ned så mange som 10 personer, skriver den britiske avisen Daily Mail.

En mann er arrestert av politiet i London, men det kan ha vært så mange som tre personer i varebilen.

Les også: Britisk politi går ut med navn og bilde på to av de muslimske rasistene bak London Bridge-angrepet

SPERRET AV: Området rundt moskeén ble sperret av etter bilangrepet.

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Ifølge politiet skal hendelsen ha skjedd rett etter midnatt.

Muslimer hadde akkurat forlatt moskeen etter «taraweeh» – en timeslang Ramadan-bønn.

Det skal være videoopptak av hendelsen som viser flere mennesker liggende på bakken, mens føreren blir pågrepet.

Les også: Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) bak terrorangrepet i Manchester

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Ifølge britiske medier skal en person være drept og 10 skadet.

Storbritannias muslimske råd uttalte følgende etter hendelsen:

– Vi vil gjøre det klart at hvis dette angrepet er et terrorangrep så burde det også klassifiseres som et terrorangrep.

– Britiske muslimer behøver gode mennesker å stå sammen med i mot denne ondskapsfulle volden.

– Islamofobi har vært økende i flere år og de som befinner seg på ytre høyre har skapt hat mot muslimer. De burde bli avslørt for sitt hat.

Les også: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

BA TIL ALLAH: Muslimer skal ha begynt å be på fortauet etter hendelsen i går kveld.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Angrepet skjedde utenfor den kjente hat-moskeén i Finsbury Park og omtales ofte som en «salafist-moské».

Den huset blant annet den kjente hat-predikaten ABu Hamza Al Masri, samt skal ha blitt besøkt av en av terroristene bak angrepet den 11. september i New York. Også den mye omtalte «sko-bomberen» skal ha vært deltaker i moskeén.

Les også: London-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

RASIST: Den kjente rasisten og radikale muslimen Abu Hamza al-Masri var imam i Finsbury moskeén. Han har sittet i fengsel i Storbritannia for å ha planlagt rasistiske drap og intensjon om å skape rasehat. I 2014 ble han dømt til 100 års fengsel for terrorisme.
IMAM I FINSBURY-MOSKEÉN: Abu Hamza al-Masri.

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Angrepet kommer etter flere terrorangrep i Europa hvor muslimske terrorgrupper har oppfordret sine følgere om å bruke varebiler og lastebiler for å angripe uskyldige.

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Relatert:

Farage ler av FBIs søkelys

Farage skal ifølge FBI muligens ha hatt «en interessant rolle» i relasjonene mellom Russland og Donald Trumps stab, skriver Jyllands-Posten, som siterer The Guardian.

The Guardian understreker at Farage ikke har gjort noe ulovlig, men at han er en del av bildet som FBI nå etterforsker rundt Trump-administrasjonens forhold til Russland.

En talsmann for partiet UKIP sier at den eneste innflytelsesrike russeren han har hørt at Farage møtte var opposisjonsleder Garry Kasparov. Selv kaller Nigel Farage det helt «hysterisk» at FBI anser ham for å være interessant i forbindelse med den pågående etterforskningen av forholdet mellom Russland og Donald Trump presidentvalgkamp.

«Jeg kan ikke tro det. Jeg har ingen tilkoblinger. Jeg har aldri vært i Russland, og jeg har aldri gjort forretninger med noen i Russland», sier Farage til Daily Mail.

Farage er kjent som hovedmannen bak den britiske utmeldelsen av EU, på grunn av sin grundige argumentasjon og slagferdige retorikk under valgkampen i forbindelse med folkeavstemningen. Hans parti har hatt britisk utmeldelse av EU som hovedsak siden det ble stiftet, og har på et vis gjort seg selv overflødig i britisk politikk da målet ble oppnådd. Farage trakk seg som leder, og dagens oppslutning om partiet har sunket betraktelig.