91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme […]

Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Det har vært tøffe dager i nabolandet vårt etter at innvandrerungdom har startet bilbranner, angrepet politiet og utrykningstjeneste, samt begått omfattende hærverk i sine boligområder i minst seks byer. Tilsammen skal over 100 biler ha blitt påtent og ødelagt. Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Malmø, Helsingborg og Trollhättan er så langt på listen. Det kan raskt komme […]

SVERIGE ANNO 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, drap

19. mai, Malmø = 1 drept 28. mai, Malmø = 1 drept 7. juni, Stockholm = 5 skutt 18. juni, Malmø = 6 skutt – 3 drept 21. juni, Malmø = 1 drept 23. juni, Malmø = 1 skutt 30. juni, Helsingborg = 4 skutt 3. juli, Malmø = 1 skutt 3. juli, Örebro = […]

VIDEO: Afrikansk mann pågrepet etter brutalt knivran av kiosk i Stockholm (obs: sterke scener)

En video tatt rett etter et brutalt knivran viser forbyteren på bakken pågrepet av politiet. Ifølge eieren, og en ansatt som man kan se blodig etter knivranet, så er dette det sjette ranet på 13 år i kiosken hans.

Eldre svenske kvinner kjøper sex av flyktningbarn midt i Stockholm sentrum

En dokumentar på Svensk Radio avslørte nylig hvordan eldre svenske kvinner reiser til hovedstaden for å kjøpe seksuelle tjenester av enslige flyktningbarn som bor på gaten. Som betaling får de unge guttene penger, mat, klær og et sted å sove.

Radikale muslimer pågrepet for forberedelse til terrorangrep i Sverige

Tre muslimer fra Usbekistan ble i dag tidlig pågrepet av svensk sikkerhetspoliti, for forberedelse til terrorangrep, opplyser svenske myndigheter i dag. Flere andre personer har blitt hentet inn til avhør. Pågripelsen kommer ett år etter at en annen usbekisk muslim begikk et terrorangrep i Stockholm med lastebil, hvor fem mennesker døde.

101-åring nektes plass på eldrehjem

En 101-åring nektes nå plass på et eldrehjem i Botkyrka, skriver avisen Stockholm Direkt. Samtidig skal flere 90-åringer også ha fått avslag. Det er mye som tyder på at såkalte flyktninger har tatt svært mange av omsorgsplassene og at disse prioriteres foran svenske eldre.

Foreslo at afrikanere skal bo i Afrika – nå dømmes den 74-årige kvinnen

Den 74-årige kvinnen i Stockholm spurte på sin Facebook-side om hvorfor kriminelle afrikanere skal bo i Sverige istedenfor Afrika. Nå dømmes pensjonisten til å betale 12.250 kroner i bøter for meningsforbrytelse, men slipper fengsel.

SVERIGE: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på formiddagen

Sist uke ble en enslig kvinne utsatt for en brutal mishandling av et 20-talls fremmede menn på en T-banestasjon i sentrum av den svenske hovedstaden. Verken vitner eller vakter stoppet hendelsen og kvinnen måtte selv kontakte politiet etter overfallet.

TRE DREPT: Bildrap i Tyskland på årsdagen for det muslimske terrorangrepet i Stockholm

En person skal ha kjørt en varebil inn i en større mengde mennesker i den tyske byen Münster. Minst tre er bekreftet drept og rundt 50 skadet. Angrepet kommer på årsdagen for det muslimske terrorangrepet i Stockholm sist år, der en usbekisk IS-tilhenger kjørte ned og drepte fem mennesker, inkludert en 11-årig jente.

Eldre kastes ut av hjemmene sine i Stockholm – skal bli boliger for asylsøkere

«Hjemmet for de gamle» blir nå «hjemmet for de nye», da svenske myndigheter har bestemt seg for å omgjøre den herregårdslignende bygningen i Enskedalen i sørlige Stockholm om til leiligheter for asylsøkere. Bygningen har siden 1895 fungert som et trygt og godt hjem for generasjoner av eldre svensker. Men nå må dagens beboere altså flytte ut og finne seg et nytt sted å bo.

Svensk bank advarer mot Sveriges masseinnvandring – «De gyldne tidene er over»

Mange kommuner og lokale myndigheter i Sverige kommer til å få store problemer med å finansiere investeringer i barneomsorg, skole, sykehjem og eldreomsorgen. Det spår Nordea i sin nye konjukturrapport Regionala Utsikter. Ifølge rapporter kommer andelen personer i arbeidsfør alder til å havne på det laveste nivået på 50 år.

SVERIGE: Uro over flysikkerheten når syriske flyktninger uten klar identitet ansettes på Arlanda flyplass

Ansatte på Arlanda flyplass nord for Stockholm er urolige etter at et firma har begynt å ansette nyankomne syrere for å blant annet håndtere bagasje. Flere har påpekt at flysikkerheten er i fare og risikoen for terrorangrep øker hvis man setter inn mennesker rett fra krigssoner og med uklare identiteter på følsomme områder som krever sikkerhetsklarering.

Venstreekstremist sparket mann fra Soldiers of Odin i hodet og kroppen – fikk 75 timers samfunnstjeneste

Den venstreekstreme grupperingen Antifascistisk aksjon gikk sommeren 2016 til angrep på en gruppe natteravner i sentrum av den svenske hovedstaden. En av natteravnene ble slått i bakken og deretter fortsatte en 23-årig venstreekstremist å sparke ham i hodet og kroppen da han lå forsvarsløs på bakken. Nå er voldsmannen dømt i svensk rett.

Anti-norsk stand-up komiker avslørt – betalte Stockholm-terroristen for ulovlig arbeid

Den aggressive og rasistiske stand-up komikeren Özz Nujen er i hardt vær i Sverige. Det viser seg nå at han ansatte Stockholm-terroristen Rakhmat Akilov for å utføre ulovlig arbeide for familien sin i 2015. Informasjonen har kommet ut som følge av etterforskningen av Akilov før rettssaken mot den muslimske terroristen.

Bakary (29) og Roberto (23) jages for drapsforsøk sør for Stockholm

To kriminelle innvandrere på henholdsvis 23 og 29 år, etterlyses nå av svensk politi etter et drapsforsøk i Haninge kommune, sør for hovedstaden Stockholm. Hendelsen skal ha funnet sted i begynnelsen av januar da en mann ble skutt flere ganger på åpen gate.

Kom som asylsøker – fikk villa i Stockholm verdt 11.5 millioner kroner

Å bo i en villa med stor tomt, ti minutter fra Stockholm sentrum, er en uoppnåelig drøm for de fleste arbeidende svensker – ikke minst på grunn av de himmelhøye prisene i området. Det som virker som en drøm for en vanlig svensk skattebetaler er allikevel mulig for en arbeidsløs migrant – på skattebetalernes regning og med kommunens velvilje.

Her pågripes Mahammed (34) etter overfallsvoldtekt i Stockholm sentrum

En 34-årig somalier ved navn Mahammad fulgte etter en kvinne i Stockholm fra Stureplan til Humlegården – der overfalt han og voldtok kvinnen. Nå er den vanekriminelle somalieren dømt til fengsel, men slipper som vanlig ifølge svensk rettspraksis utvisning fra landet.

111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Stockholm slår nye «rekorder» i skyteepisoder og dødelig vold. Hittil i år har 111 bekreftede skyteepisoder funnet sted, og hele 17 personer har blitt drept. Det rapporterer Mitt i Stockholm på lørdag, som har fått innsyn i politiets eget register over såkalte bekreftede skyeepisoder. Byer som Gøteborg og Malmø har en lignende og skremmende utvikling.

BANANREPUBLIKKEN SVERIGE: Siktede i nok en gjengvoldtektssak frikjent

Sverige har opplevd at overgriperne i minst to store og mye omtalte gjengvoldtektssaker har sluppet straff i 2017. Frieord skrev i forrige måned om en kvinne som ble mishandlet og gjengvoldtatt av opptil 20 innvandrere i en forstad i Stockholm Politiets amatørmessige arbeide samt «mangel på bevis» førte til at alle de siktede gikk ut av retten som frie menn.

Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann i Stockholm er mulig 25 år gammel

Hussaini Muhmmad er mistenkt for forrige ukes knivangrep mot en politimann i Stockholm. Han er «offisielt» 17 år gammel ifølge svenske myndigheter, men nå har det kommet ut opplysninger som tilsier at han er betydelig eldre.

Kvalte og gjengvoldtok jente – slipper utvisning

Det var i midten av april at tenåringsjenta dro på en fest i en leilighet på Södermalm i Stockholm, skriver Fria Tider. Der ble hun gjengvoldtatt av tre afrikanere. 19 år gamle Ali, 20 år gamle Nasir og 19 år gamle Christian. Jenta hadde aldri tidligere møtt de tre mennene. Hun hadde lagt seg for […]

Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Avisen Expressen har kartklagt den organiserte kriminaliteten i Stockholm. Av 192 personer har nesten alle, 94.5 prosent, minst en utenlandsfødt forelder. Kriminologen Jerzy Sarnecki forklarerer overrepresentasjonen med at innvandrere er fattigere enn etniske svensker. Andre forklaringer som gis er «strukturell rasisme» og «diskriminering».

«Rasister!» – mann forsøkte å drepe svenske på toget da muslimsk kvinne måtte vise billetten sin

Da en muslimsk kvinne med slør ble bedt om å vise billetten sin på toget, mistet en 25-årig araber besinnelsen og knivstakk en medpassasjer flere ganger. «Er dere også rasister?», skrek mannen til kvinner og barn i togkupeen mens han holdt den blodige kniven i hånden.