Tagged: Sri Lanka

Srilankisk TV-kjendis siktet for grov narkotikaforbrytelse – TV3 bryter kontrakten

Reality-kjendisen Mayoo Indiran, kjent fra Paradise Hotel på TV3, ble arrestert av politiet på julaften. Han skal være siktet for grov narkotikaforbrytelse med en strafferamme på 21 års fengsel. Hans to brødre ble også pågrepet og siktet. Ifølge politiet ble det beslaglagt et "oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika" i TV-kjendisens hjem som han deler med sine to brødre. Srilankeren som bor på Lørenskog skal ha deltatt i en rekke TV-program og blitt hyllet for å være en minoritet i det offentlige søkelyset. Nå har TV3 kansellert alle fremtidige planer med reality-stjernen.

Rasisme i ferieparadis

En leser sendte oss dette innlegget forleden dag om sin opplevelse som norsk turist på Sri Lanka og tankene rundt forskjellsbehandlingen av turister basert på deres hudfarge og opprinnelsesland.

Australia sendte tilbake ulovlige innvandrere

Australia har sendt hjem igjen en gruppe med innvandrere som forsøkte å ta seg inn i landet illegalt med båt. Det var i forrige uke at den australske kystvakten fant en båt med 41 ulovlige innvandrere vest for Kokosøyene i det indiske hav. De er mistenkt for å ha kommet inn i australsk territorialvann ulovlig.