VIDEO: «Gå ned på knærne og sug min k*** din svenske hore, Allahu Akbar!» – arabere med videobeskjed til svensk jente

«Hør etter din svenske hore, vi arabere er her for å ta over ditt fuckings land, så gå ned på dine fuckings knær og sug min kukk, din svensk lille hore. Allahu Akbar! Allahu Akbar, din hore».

RASISME OG HETS: Den grove rasismen mot den svenske jenta ble avsluttet med islamistiske slagordet «Allahu Akbar».

Norske 13-åringer ble kontaktet av afrikanske asylsøkere på Snapchat – endte opp som voldtektsofre

Voldtektene skal ha funnet sted tidligere i år i Grimstad.

SNAPCHAT: De to 13 år gamle norske jentene skal ha kommet i kontakt med de to nordafrikanske asylsøkerne på mobilappen Snapchat. (Foto: Snapchat).

Asylsøkerne og de norske jentene skal ha kommet i kontakt med hverandre på mobilappen Snapchat. Gjennom appen skal de nordafrikanske mennene på 17 og 19 år ha mast på jentene om å komme til en bolig der voldtektsmennene oppholdt seg.

Da de to 13-åringene dukket opp, voldtok asylsøkerne dem.

I retten skal den eldste voldtektsmannen ha skyldt på kulturforskjeller og at han ikke visste at den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den andre voldtektsmannen hevdet at han trodde 13-åringen var over 16 år gammel.

Les også: Asylsøkere sendte sex-meldinger og fulgte etter barneskolejenter i Bardu

Les også: Afrikaner pågrepet og siktet for voldtekt av tenåringsjente i Førde

Det er ikke klargjort hvilke land i Nord-Afrika de to asylsøkerne kommer fra.

Aktor i Aust-Agder tingrett, Beate Rullestad-Jansen, la ned påstand om fengsel i fire og et halvt år fengsel for den 19 år gamle asylsøkeren. Han skal ha voldtatt begge jentene.

For den 17 år gamle asylsøkeren skal Rullestad-Jansen ha bedt om to års ungdomsstraff.

Les også: 12 år gammel norsk jente antastet av asylsøkere i Alta

Les også: Afrikanere dømt for grov gjengvoldtekt av 14-årig norsk jente i Oslo

Ifølge Fædrelandsvennen så skal ungdomsstraff være et alternativ for fengsel for ungdom mellom 15 og 18 år. De skal blant annet delta på møter med berørte parter, politi, barnevern og andre instanser og tilbys kriminalitetsforebyggende tiltak, står det i loven som trådte i kraft i 2014.

Les også: Etterlyser mørkhudet mann etter overfallsvoldtekt i Grimstad

Les også: Asylsøker ville ta «selfie» under voldtekt av kvinne i Grimstad

Foreldre bør være varsomme med nye apper

Mobilappen Snapchat kan være en morsom og underholdende app, men den kan også være farlig for barn og unge som ikke forstår konsekvensene av bruken. Les her om bruken av appen og hva foreldre og barn bør passe på når man bruker appen.

PASS PÅ: Snapchat har en ny kart-funksjon som kan gjøre at folk kan finne hverandres posisjon helt ned til gatenivå. Det var slik de nordafrikanske voldtektsmennene fant de to norske 13-åringene og senere voldtok dem. (Foto: Snapchat).

Les også: Asylsøkere antastet mindreårige jenter på badeland

Les også: Ungjenter sex-trakasseres – men ordføreren ønsker gigantmottak velkommen

Britisk avis: Omar Elabdellaoui sendte sex-meldinger til kvinne

Premier League og landslagspilleren Omar Elabdellaoui har i britiske aviser blitt avslørt med å sende sex-meldinger på Snapchat til fremmede kvinner. Flere av meldingene skal ha kommet mens han oppholdt seg med det norske landslaget London før kampen mot Nord-Irland.

Det avsløres at han skal ha invitert en kvinne til å komme til lagets hotell.

– Hull er ikke så fint, men jeg er fin og jeg er her. Hehe.

I en av meldingene skal Elabdellaoui ha bedt kvinnen sende bilder av seg selv:

– Vis meg bilder av deg nå…du får meg til å ikke bry meg om reglene og bare få deg til rommet mitt nå.

Kvinnen skal ha fornærmet og følt avsky for spilleren, ifølge The Sun.

AVSLØRT AV AVIS: Det er den britiske tabloidavisen The Sun som har lagt ut avsløringen av sex-meldingene til den norske landslagsspilleren. (Skjermbilde: The Sun).

Forsvarsspilleren skal ha oppholdt seg på et hotell i London med landslaget før kampen mot Nord-Irland sist uke.

Meldingen kom fra hans offisielle Snapchat-konto og skal ha inneholdt en invitasjon for kvinnen å komme til lagets firestjerners hotell «Pestana Chelsea Bridge». Han skal ha bedt kvinnen om å være forsiktig fordi spillerne ikke fikk lov å ha gjester på rommene.

En av meldingene hans beskrev følgende:

– Hvis noen ser deg her så er jeg ferdig. Jeg vil gjerne komme hit igjen, vet du.

Kvinnen uttalte til The Sun at hun var sjokkert av arrogansen i meldingene.

– Han skrøt av å være Premier League spiller hos Hull City.

– I begynnelsen var de ok og han sa han var respektfull fordi han var muslim.

– Jeg forventet ikke å motta nakenbilder fra hans Snapchatkonto. Jeg følte avsky.

SNAPCHAT: Det var på mobilappen Snapchat at kvinnen skal ha fått nakenbilder av den gifte fotballstjernen.

I sine meldinger til kvinnen skal Elabdellaoui brukt sin muslimske tro til unnskylde sin oppførsel.

Han skal ha giftet seg i oktober 2015, da han spilte for Olympiakos i Hellas. Da uttalte han følgende i et intervju:

– Når fotballen går bra, så går alt bra. Det går bra med mitt klubblag og det går bra med landslaget. Jeg har min kone her og det er ikke mye å klage over.

Etter at han ble gift uttalte Hull-spilleren at det finnes andre ting i livet enn fotball:

– Det var noe jeg ønsket å ha livet mitt i lang tid. Jeg er glad for det. Jeg er en en heldig mann.

GIFT OG MUSLIM: Omar Elabdellaoui er gift og praktiserende muslim. Allikevel sender han nakenbilder av seg selv og ønsker kontakt med fremmed kvinner på hotellrom der han oppholder seg med sine lagkamerater.

Elabdellaoui (25) signerte for Hull på lån fra den greske klubben Olympiakos i januar for å hjelpe Hull med å unngå nedrykk.

Omar Elabdellaoui begynte sin karriere i Skeid, før han ble hentet til Manchester City i 2007. Deretter gikk veien til Strømsgodset, Feyenoord, Eintracht Braunscweig, Olympiakos og Hull.

Han har 24 A-landskamper for Norge.

Ingen norske riksmedier har dekket saken.

 

Nyttårsforsett: Kom deg av Facebook, Twitter og Snapchat!

De fleste av oss har et aktivt liv på internett. Kjenner du noen som ikke har Facebook og/eller Twitter-profil? Har du venner som sender deg meldinger på Snapchat eller Whatsapp flere ganger i uka? Kanskje hver dag?

Hundre tusenvis av nordmenn logger seg på sosiale nettverk hver dag. Det oppdateres på profiler og kommenteres. Folk legger ut bilder av barna sine på ferier, eller den nye leiligheten man har kjøpt. Kanskje noen har laget en flott middag og vil dele den.

Tilbake sitter en god del venner og har dårlig samvittighet. Hvorfor dro ikke vi på ferie til Thailand i jula? Hvorfor hadde ikke vi råd til å kjøpe hest til datteren vår? Trente min gamle klassevenninne virkelig hver dag i juleferien?

En studie fra USA viser at mennesker som er på sosiale medier – og noen er på så mange som syv til ti ulike medier – har en betydelig større risiko for å utvikle depresjon eller angst.

Mennesker som til stadighet sjekker statusen sin, sine venners status eller bare må få reaksjoner for noe man har lagt ut, risikerer å føle seg mislykket.

– Det er biologi-basert. Hver gang man logger seg inn på sin konto på et sosialt medium og ser at noen har gitt deg en tommel opp eller positiv reaksjon, så utløser det en liten dose med dopamin.. når enkelte personer ikke får nok «likes» eller positive tilbakemeldinger så føler de frustrasjon.

En bruker som hadde fått nok var Jason Zook. Han våknet hver morgen og startet dagen med å logge seg inn på Twitter, Instagram, Vine, Facebook og bloggen sin.

MAN KAN DRUKNE PÅ SOSIALE MEDIER: Det finnes dusinvis av apper og medier som tilbyr et helt liv på nettet. Det er viktig å vite hvor grensen går og finne en balanse mellom livet på nettet og livet blant familie og venner.

Det fikk til slutt konsekvenser for den 33-årige entrepenørens mentale helse. Han var stresset, distrahert og følte at han aldri kunne oppnå de forventningene han selv la opp til i sin digitale verden.

– Du starter dagen med å se på deg selv gjennom andres øyne, forteller Zook. Du føler at du henger etter og at andres meninger og oppfatning blir presset på deg før du får tid til å finne ut hva du selv mener.

Zook tok en tøff avgjørelse. Han koblet seg ut fra alle sosiale medier i en hel måned. Han kaller det en avvenning som om å være avhengig av narkotika eller alkohol.

– Etter 30 dager følte jeg det som om alt klarnet, som om en tåke hadde blitt borte. Jeg fikk tilbake tankene mine.

Han anbefaler nå mennesker å kun ha tre ulike plattformer som man bruker daglig.

Vi på Frieord synes selv det kan bli for mye.

Nå i julen – og ellers i året – så er menneskelig interaksjon, det å lese bøker, få seg en hobby eller mosjonere, aktiviteter som alle overgår livet på nettet.

Vi vet at det er veldig vanskelig å ikke følge med på hva familie og venner gjør gjennom Facebook. Men tro oss når vi sier at man egentlig ikke har behov for å logge seg på sosiale nettverk flere ganger hver dag. En person du ikke aktivt snakker med eller møter i hverdagen er ikke en person man trenger å vite alt om gjennom internett.

Kanskje du oppdager at du har gått glipp av det virkelig livet der ute. Et liv som er mye mer spennende og givende enn det du hadde på nett. Julen er en god til til å begynne et større liv utenfor sosiale nettsider.